Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon trouwt volgende week met manager

Reese Witherspoon trouwt volgende week met manager


http://img577.imageshack.us/img577/8682/reesewitherspoonjimtoth.jpg


Reese Witherspoon zou zich klaarmaken om volgende week met haar manager Jim Toth te trouwen. Het is de tweede keer dat de actrice in het huwelijksbootje stapt.


Volgens RadarOnline.com zou het koppel op zaterdag 26 maart in Ojai Valley elkaars jawoord geven. Toth vroeg zijn toekomstige vrouw vorig jaar in december ten huwelijk. Ze zouden bewust voor een kleine ceremonie gekozen hebben (volgens Hollywoodnormen zijn dat ongeveer 100 gasten) en zou de locatie volledig versierd zijn met zowel en kaarsen in zowel wit als pastelkleuren.

Charlie Sheen
De Oscarwinnares zou naar verluidt ook eventplanner Yifat Oren onder de arm hebben genomen, die in het verleden het trouwfeest organiseerde van Charlie Sheen en Brooke Mueller.

Reese en Jim werden begin vorig jaar een koppel, kort nadat ze samen Witherspoon's 34ste verjaardag vierden. Witherspoon trouwde voor de eerste keer in 2000 met acteur Ryan Philippe, maar dat huwelijk liep na 7 jaar uiteindelijk op de klippen. Ze hebben samen 2 kinderen, Ava (11) en Deacon (7). (br.hln)


17-03-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist TV On The Radio heeft longkanker


Bassist TV On The Radio heeft longkanker


http://img860.imageshack.us/img860/6656/gerardsmith.jpg



Bij Gerard Smith, de bassist van Tv On The Radio, is longkanker vastgesteld. Dat meldt de band vandaag. Smith zal tijdens de huidige tournee van de band al behandeld worden.

"Gerard heeft gelukkig een goede ziekteverzekering en krijgt de beste zorgen", meldt de band nog. "We zien de resultaten al. Voeg daarbij Gerards legendarische wilskracht en het is de kanker die een probleem heeft".

Nog volgens de mededeling werd de diagnose gesteld kort nadat de band klaar was met de opnames van hun nieuwe album 'Nine Types of Light', dat op 12 april wordt uitgebracht. Smith is sinds 2005 bassist bij Tv On The Radio.


17-03-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Barbie is stapelverliefd


Oh Oh Barbie is stapelverliefd


http://img844.imageshack.us/img844/2631/barbieu.jpg



Barbie, de platinablonde meid uit het realityprogramma 'Oh Oh Cherso' en 'Oh Oh Tirol' is tot over haar oren verliefd. De Haagse maakte gisteren bekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft: Michael, uit Scheveningen.

"Hij is echt een schatje. Ik wil hem nooit meer kwijt", vertelt Barbie helemaal happy. Ze heeft zelfs al een speciaal aandenken aan haar nieuwe vriendje.

De twee kennen elkaar nog maar pas, maar wonen nu al samen. De Oh Oh Tirol-ster heeft zelfs een tatoeage met de naam van haar vriendje op haar onderrug laten zetten.


17-03-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston naar afkickkliniek?


Dochter Whitney Houston naar afkickkliniek?


http://img202.imageshack.us/img202/6421/whitneyhoustonbobbikris.jpg


Het ziet ernaar uit dat Bobbi Kristina binnenkort haar dagen mag gaan vullen in de afkickkliniek. Volgens de National Enquirer wil Whitney Houston korte metten maken met de drugsverslaving van haar dochter.

De National Enquirer zegt te weten dat mama Houston het helemaal heeft gehad met de escapades van haar nageslacht. Zo zou de zangeres het verjaardagsfeestje van haar dochter hebben afgezegd, haar wagen in beslag hebben genomen en zou ze haar op de koop toe binnenkort naar de afkickkliniek sturen.

"Niet verslaafd"
Ondertussen liet Bobbi via een tweet weten dat de rehab-geruchten niet kloppen: "Excuseer, maar ik zou jullie graag willen vertellen dat ik niet naar de afkickkliniek ga. Ik ben perfect gezond en ik ben nergens aan verslaafd."

Onlangs doken er verschillende foto's op van Bobbi Kristina terwijl ze een wit goedje door haar neus snuift. Die werden door haar ex-vriendje aan de pers gelekt, maar de dochter van Whitney beweerde op Twitter dat ze door hem in de val werd gelokt.


17-03-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello op 9 november in Elisabethzaal

Elvis Costello op 9 november in Elisabethzaal

Klik op de foto om ' Pump it up ' te beluisteren






Het zal dit najaar in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal 22 jaar geleden zijn dat Elvis Costello nog eens solo in ons land optrad. De voorbije jaren trad hij in ons land op met The Sugarcanes, Allen Toussaint Band, Steve Nieve, The Imposters en zelfs The Attractions. De laatste solo-optredens dateren van 1 en 2 juli 1989 toen hij in zijn dooie eentje de weides van Torhout en Werchter muisstil kreeg.

In mei haalt Costello tijdens de Amerikaanse 'Revolver Tour' voor het eerst in 25 jaar nog eens 'The Spectacular Spinning Songbook' boven. Het publiek mag tijdens de show aan een rad (The Wheel) met titels van hits, b-kantjes en covers draaien en zo de setlist van de avond bepalen.

Het is nog niet helemaal duidelijk of hij tijdens de Europese solo-tournee zijn Wheel zal meebrengen, maar een concert van Costello, dat kan niet stuk.

Tickets kosten 34, 39, 44 en 50 euro. Je kan ze reserveren via www.teleticketservice.com, op telefoonnummer 0900 00 31 of kopen in de Fnac-winkels. Wees er maar snel bij.



17-03-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi: Steve Jobs hielp muziekbusiness om zeep


Jon Bon Jovi: "Steve Jobs hielp muziekbusiness om zeep"

http://img850.imageshack.us/img850/5331/jonbonjovi.jpg


Jon Bon Jovi heeft bijzonder hard uitgehaald naar Applebaas Steve Jobs. De rocker verwijt Jobs dat hij de muziekhandel met iTunes de nek heeft omgedraaid.

Je kunt Bon Jovi's nummers dan wel met één klik binnenhalen op iTunes, maar daar is de zanger allesbehalve blij mee.

Magische periode
De rocker doet zijn beklag over Jobs aan de Sunday Times Magazine: "Vandaag de dag missen kinderen de belevenis van het wegdromen bij het luisteren naar een langspeelplaat. Ze weten niet hoe het voelt om met hun zakcentjes naar de platenwinkel te gaan en een LP uit te kiezen zonder te weten wat er nu juist op staat. Dankzij Steve is deze magische periode nu helaas voorgoed verleden tijd."


http://img801.imageshack.us/img801/2806/stevejobss.jpg

Applebaas Steve Jobs

"Ik denk nog vaak terug aan de gloriedagen van de LP's. Ik wil niet als een oude man klinken, maar Steve Jobs is persoonlijk verantwoordelijk voor de ondergang van de muziekbusiness." aldus Bon Jovi.

De iTunes Store groeide wereldwijd uit tot de populairste muziekwinkel. Op 24 februari van dit jaar stond de teller op 10 miljard verkochte nummers.


17-03-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faithless stopt ermee

Faithless stopt ermee

Klik op de foto om ' Insomnia ' te beluisteren





De Britse danceformatie Faithless houdt het voor bekeken. Dat heeft frontman Maxi Jazz zopas zelf bekendgemaakt op zijn eigen website. "Na 15 jaar en zes albums is het verhaal voor Faithless voorbij", aldus Maxi Jazz.

"We hebben met jullie een ongelofelijke, epische en emotionele ervaring mogen beleven, gespreid over enkele jaren en tienduizenden kilometers", klinkt het in een boodschap op zijn website. "We hebben nooit durven denken dat het zo lang zou kunnen duren, of dat het zo'n proporties zou aannemen."

"Maar net zoals bij het schrijven van een song, weet je gewoon wanneer het einde gekomen is. Dit is onze 'Thank You And Goodbye' tour. Als ik de rest van mijn leven zou spenderen aan het danken van de fans, zou ik tijd tekort komen."

In die 15 jaar was Faithless verantwoordelijk voor danceklassiekers als 'Salva Mea', 'Insomnia', 'God Is A DJ' en 'We Come 1'. Zes keer stonden ze op Rock Werchter en deze zomer zullen ze voor de laatste keer in ons land te zien zijn op Tomorrowland, maar eerst komen ze volgende week nog naar de PIAS Nites in Tour & Taxis.



17-03-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran op 12 juni in Vorst

Duran Duran op 12 juni in Vorst

Klik op de foto om ' Ordinary World ' te beluisteren





Blessen in het haar, lipgloss, zilveren pakken en veel makeup: yep, dat waren de eighties en Duran Duran maakte toen de dienst uit met onsterfelijke hits als 'The Reflex', 'Hungry Like the Wolf' en 'Rio'.

Achttien jaar werd er niets van hen gehoord, maar in 2002 vonden de Britten Simon Le Bon, Nick Rhodes, John en Roger Taylor de tijp rijp voor een reünie. Inmiddels hebben ze een nieuw album opgenomen, 'All You Need Is Now' in een productie van Mark Ronson, dat op 21 maart uitkomt. Ana Matronic (Scissor Sisters), Kelis en Owen Pallett (Arcade Fire) zijn enkele van de artiesten die aan dit album hebben meegewerkt.


Tickets voor het concert in Vorst kosten 55 euro en kan je hier bestellen.



16-03-2011 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queens of the Stone Age op dag 1 Rock Werchter

Queens of the Stone Age op dag 1 Rock Werchter

Klik op de foto om ' A Song for the Dead ' te beluisteren


Josh Homme, frontman van QOTSA.


Queens of the Stone Age hebben bevestigd dat ze naar Rock Werchter komen. Op donderdag 30 juni 2011 spelen ze op de Main Stage. Queens of the Stone Age staan voor pure rock 'n roll. Goed nieuws dus voor wie keuzes als 'The Black Eyed Peas' maar weinig konden smaken wegens géén rockmuziek.

Met de huidige leden erbij geteld, heeft QOTSA ondertussen ongeveer 40 tijdelijke en losvaste leden versleten. Slechts 1 Queen is al aan boord sinds 1997: Josh Homme, zanger, gitarist, motor. Homme waagde zich weliswaar ook, samen met Dave Grohl (Foo Fighters) en John Paul Jones (Led Zeppelin), aan een zijproject met Them Crooked Vultures. Maar nu staat alles in het teken van een nieuwe start met QOTSA. 

Zo werden hun eerste twee albums - in omgekeerde chronologische volgorde - heruitgebracht. Nummer # 2 'Rated R' (2000) zonder al te veel poeha in 2010, het titelloze debuut uit 1998 begin dit jaar met een begeleidende tournee die alleen maar kleinere zalen aandoet. Zoals het destijds was. Waarna ze in een hogere versnelling en met wellicht nieuw materiaal in de rugzak door de zomer zullen razen...


16-03-2011 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden brengt dubbele best of uit

Iron Maiden brengt dubbele best of uit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/iron_maiden-1.jpg?t=1300284722


Op 23 mei brengt Iron Maiden een nieuwe best of uit: 'From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010'. Het is alweer de vierde best of van de Britse metalband die zoals u zelf ook al wel had kunnen raden de hun beste hits van de voorbije 20 jaar verzamelt.

Vorig jaar nog kwam Iron Maiden met hun vijftiende studio-album 'The Final Frontier' op de proppen. De Britten zijn op zondag 3 juli ook één van de headliners van Rock Werchter. (br.hln)


Tracklist cd 1:

'The Wicker Man'
'Holy Smoke'
'El Dorado'
'Paschendale'
'Different World'
'Man On The Edge' (live)
'The Reincarnation of Benjamin Breeg'
'Blood Brothers'
'Rainmaker'
'Sign Of The Cross' (live)
'Brave New World'
'Fear Of The Dark' (live)

Tracklist cd 2
'Be Quick Or Be Dead'
'Tailgunner'
'No More Lies'
'Coming Home'
'The Clansman' (live)
'For The Greater Good Of God'
'These Colours Don't Run'
'Bring Your Daughter... To The Slaughter'
'Afraid To Shoot Strangers'
'Dance Of Death'
'When The Wild Wind Blows'



16-03-2011 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nate Dogg overleden

Rapper Nate Dogg overleden

Klik op de foto om ' Lay Low ' te beluisteren






Rapper Nate Dogg is op 41-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse hiphopper had al een aantal jaren gezondheidsproblemen. Dat bericht Press-Telegram, de krant uit zijn geboortestad Long Beach.

Het is nog niet bekend waaraan Nate Dogg, echte naam Nathaniel Hale, is overleden. Hij heeft twee keer een beroerte gehad, in 2007 en 2008. Hij is vooral bekend van songs die hij opnam met artiesten als Snoop Dogg, Eminem, Warren G. en Dr. Dre. Zo scoorde hij samen met Snoop en Dre de hits Lay Low en The Next Episode. Met Warren G scoorde hij in 1994 de klassieker Regulate.


16-03-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Katy Perry schrijft boek over Katy's invloed op parochie

Moeder Katy Perry schrijft boek over Katy's invloed op parochie

Klik op de foto om ' Teenage Dream ' te beluisteren






De moeder van Katy Perry heeft een boek geschreven waarin ze uiteenzet hoe de carrière van haar dochter invloed had op haar werk als christelijke pastor.

Positieve en negatieve invloeden
Mary Perry Hudson en Katy's vader Keith Hudson zijn allebei pastor van de Evangelische Kerk en stellen dat "de keuzes die Katy heeft gemaakt onze parochie zowel positief als negatief hebben beïnvloed". Katy's moeder is nu op zoek naar een uitgever voor haar boek.

In een begeleidende brief verklaart Mary: "Dit is mijn verhaal, in mijn woorden. Wij waren christelijke evangelisten lang voordat de wereld van Katy Perry had gehoord. Los van de negatieve reacties in tijdschriften en tv-shows, wil ik mijn verhaal vertellen en geruchten de kop indrukken. Het succes van Katy heeft de parochie zowel goed als kwaad gedaan".

Geen zieltjeswinnerij
"Ik hou enorm veel van mijn dochter en ik ben trots op wat ze heeft bereikt, maar ik ga niet akkoord met heel wat keuzes die ze maakte. Met dit boek wil ik enkele zaken duidelijk stellen. Het is geen bekeringsdrang of zieltjeswinnerij, en ik onthul ook geen geheimen omtrent Katy Perry. Het is mijn verhaal".

Katy, die het geloof van haar ouders deelt en een tatoeage van Jezus op haar pols heeft, onthulde enkele maanden geleden dat haar ouders van oordeel zijn dat haar man, de voormalige rokkenjager en ex-junk Russell Brand, "een groot man van God" zal worden.

"Kan je je voorstellen waar hij vandaan komt en waar hij nu staat? Er moet een reden zijn waarom hij die weg aflegt", orakelde Katy.


16-03-2011 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seann William Scott in de afkickkliniek

Seann William Scott in de afkickkliniek


http://img855.imageshack.us/img855/5977/seannwilliamscott.jpg



De 34-jarige acteur Seann William Scott, die Stifler speelde in 'American Pie', heeft zich in een ontwenningskliniek laten opnemen wegens "persoonlijke- en gezondheidsproblemen", zo stelt zijn woordvoerder.

Onlangs kloeg Scott nog dat zijn fans maar niet willen begrijpen dat hij niet de leeghoofdige zuipschuit is die hij in 'American Pie' neerzet. "Dan loop ik over de straat en roept er iemand 'hey, kom, ik trakteer je op een borrel'. En ik zeg 'nee, bedankt', en gaat  het van 'Hoezo? Je speelde toch in 'American Pie''. Dan moet ik uitleggen dat dat een film is".


16-03-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse nu verslaafd aan poetsen


Amy Winehouse nu verslaafd aan poetsen

Klik op de foto om ' Tears Dry On Their Own ' te beluisteren






Ze heeft haar drank- en drugverslavingen bedwongen, maar nu verrast Amy Winehouse haar vrienden met haar kuiswoede. Haar huis in Londen ligt er te allen tijde vlekkeloos bij, en dat is ooit wel anders geweest.

"Amy is geobsedeerd door poetsen en besteedt daar elke dag uren aan. Het is voor haar een manier om ook zichzelf 'clean' te houden, dus niemand houdt haar tegen. Wat ze het liefste doet, is nieuwe kuisproducten uitproberen, daar is ze dol op", aldus een bron in het magazine Reveal.

Recent hield Winehouse ook grote kuis en schonk ze voor meer dan 23.000 euro designerkleren aan een goeddoelactie.


16-03-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde album Arctic Monkeys heet 'Suck It And See'

Vierde album Arctic Monkeys heet 'Suck It And See'

Klik op de foto om ' Brick By Brick ' te beluisteren






Het vierde studioalbum van Arctic Monkeys is zo goed als klaar. Het beestje heeft ondertussen ook een naam gekregen: 'Suck It And See'. Het album ligt op 6 juni in de winkels, net op tijd dus voor de zomerfestivals. Zo staan de Monkeys op zaterdag 1 juli onder meer op Rock Werchter.

Van het nieuwe album werd onlangs al een video van 'Brick By Brick' gelekt, een nummer gezongen door drummer Matt Helders dat als teasertje de wereld werd ingestuurd maar niet als single zal worden uitgebracht. Naast dat nummer zijn er nog elf andere nummers op 'Suck It And See', waarvan 'The Hellcat Spangled Shalalalala' en 'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair' de meest originele titels zijn. (br.hln)


Tracklist

'She's Thunderstorms'       
'Black Treacle'       
'Brick by Brick'       
'The Hellcat Spangled Shalalalala'       
'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair'       
'Library Pictures'       
'All My Own Stunts'       
'Reckless Serenade'       
'Piledriver Waltz'       
'Love Is a Laserquest'       
'Suck It and See'       
'That's Where You're Wrong'



16-03-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden Michael Jacksons bewakingscamera's op sterfdag gewist

Beelden Michael Jacksons bewakingscamera's op sterfdag gewist


http://img694.imageshack.us/img694/283/michaeljacksons.jpg


Beelden van het huis van Michael Jackson op de dag van zijn overlijden, blijken gewist te zijn. Omdat de politie aanvankelijk geen vermoeden had dat er nalatigheid in het spel was, hebben ze geen kopie genomen van de band en daar blijken nu nieuwe beelden over opgenomen. Dat meldt TMZ.com.


Dokter Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, staat momenteel terecht op beschuldiging van onvrijwillige doodslag. In juni 2009 overleed Jackson aan acute intoxicatie van het verdovingsmiddel Propofol.


De politie gebruikte slechts vier minuten van de bewakingstapes, om vast te stellen op welk tijdstip Jackson die dag thuiskwam. Om de 24 uur worden de tapes gewist om er nieuwe beelden op te zetten.


Verwacht wordt dat de advocaten van dokter Murray vandaag de rechter zullen vragen dat de politie de beelden van de 24 uur inlevert, teneinde aan te kunnen tonen wie die dag nog in het huis kwam. Maar die beelden zijn dus verloren gegaan.


Het proces tegen Murray is van 5 april uitgesteld tot 9 mei. Het parket en de verdediging zijn immers nog volop informatie aan het uitwisselen. Murray had wegens financiële problemen nochtans aangedrongen op een snelle afhandeling.


16-03-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney trekt stekker uit Beatles-animatiefilm

Disney trekt stekker uit Beatles-animatiefilm



De remake van de Beatles-animatiefilm 'Yellow Submarine' is gestrand. Anonieme bronnen in The Hollywood Reporter melden dat filmmaatschappij Disney het vertrouwen in regisseur Robert Zemeckis kwijt is. Zijn laatste animatieproject 'Mars Needs Moms' kon de hoge verwachtingen niet inlossen en dat bracht Disney naar verluidt aan het twijfelen. Resultaat: 'Yellow Submarine' ligt diep verankerd op de zeebodem.

The Beatles brachten de tekenfilm 'Yellow Submarine' met bijbehorende soundtrack in 1968 op het witte doek. In 2009 kondigde Zemeckis aan nieuw leven in de Beatles-film te willen blazen.
 
Zijn doel is om 'Yellow Submarine' met motion capture te maken, een techniek waarbij acteurs op allerlei punten op hun lichaam worden gefilmd waarna de beelden worden omgezet in digitale animatie. Zemeckis, die al Oscars in de wacht sleepte met 'Back to the Future', Forrest Gump" en 'Cast Away', kon al heel wat experimenteren met de techniek. Zo nam hij in 2007 'Beowulf' op, met Angelina Jolie in een van de hoofdrollen, en in 2009 'A Christmas Carol'. Maar het verwachte succes bleef uit.
 
De casting van de 'Fab Four' voor de 'Yellow Submarine'-remake was al achter de rug. Cary Elwes, Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz en Adam Campbell zouden in de huid kruipen van John Lennon en co. Ook de releaseperiode lag al min of meer vast. Bedoeling was om de animatieprent net voor de Olympische Spelen in Londen uit te brengen. De vraag is nu of Zemeckis, die naast de regie ook de productie van 'Yellow Submarine' voor zijn rekening zou nemen, bij een andere filmstudio zal aankloppen.


16-03-2011 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones op Suikerrock

Tom Jones op Suikerrock

Klik op de foto om ' Sex bomb' te beluisteren






De Engelse charmezanger Tom Jones (70), bekend van grote hits als "Delilah", "It's not unusual", "She's a Lady", "Kiss" en "Sex bomb", geeft op donderdag 28 juli in Tienen een concert in het kader van het Suikerrock-festival. Eerder die avond staat ook Soulsister op het podium, waarvan Tom Jones nog het nummer "Changes" coverde op het album "The Lead and How to Swing It".
 
Suikerrock viert dit jaar op 29, 30 en 31 juli zijn 25e verjaardag en kon voor deze feesteditie al heel wat ronkende namen aankondigen. Zo concerteert op vrijdag 29 juli Deep Purple samen met het 45-koppig klassiek orkest Neue Philharmonie Frankfurt. Ook Iggy Pop en Triggerfinger spelen die avond. Op zondag 31 juli staat de Zweedse formatie Roxette op het podium.



16-03-2011 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger en KT Tunstall op Cactusfestival in Brugge

Triggerfinger en KT Tunstall op Cactusfestival in Brugge


http://img4.imageshack.us/img4/7121/cactusfestivalinbrugge.jpg



De organisatoren van het Cactusfestival hebben de eerste negen namen bekendgemaakt voor de editie 2011. Die vindt plaats van 8 tot en met 10 juli in het Minnewaterpark in Brugge.
 
De eerste namen zijn Isobel Campbell & Mark Lanegan, KT Tunstall en Kate Nash op vrijdag 8 juli. Lyle Lovett, Tiggerfinger en Janelle Monáe concerteren op zaterdag 9 juli en Fanfarlo, Mogwai en Iron and Wine komen op zondag 10 juli naar Brugge.
 
Cactusfestival viert in 2011 zijn dertigste editie. Het festival won in 2009 de award van beste kleinschalig muziekfestival. De voorverkoop start op 21 maart 2011.


15-03-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson leidt zwerversbestaan uit schrik voor fans


Robert Pattinson leidt zwerversbestaan uit schrik voor fans


http://img96.imageshack.us/img96/7927/robertpattinsonr.jpg



Omdat hij bang is dat fans door de achterdeur zullen binnenglippen, durft Robert Pattinson geen huis kopen. Dus trekt de 'Twilight'-ster van hotelkamer naar hotelkamer. "Ik ben bang om een huis te kopen. De beste manier om met de roem om te gaan is de hele tijd rondtrekken".

Tot overmaat van ramp is Pattinson een huismus. Deels ook gedwongen, want al te vaak is hij het doelwit van de jaloerse vriendjes van zijn vrouwelijke fans. "Dan loop ik gewoon over straat en hoor ik iemand 'fuck you' zeggen. Heel wat mensen staan te popelen om me een oplawaai te verkopen. Vooral mannen op café. Ik reageer daar niet op, ik ga gewoon weg".


15-03-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!