NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Speel jij Rocco granata ?


Speel jij Rocco granata ?


http://img811.imageshack.us/img811/9785/roccogranata.jpgDe opnames van een film rond de jeugdjaren van charmezanger Rocco Granata lopen vertraging op. Regisseur Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Regisseur Stijn Coninx loopt al een tijd rond met het idee om het leven van Rocco Granata te verfilmen. Coninx leerde de zanger kennen op de set van Zware jongens.

Coninx was toen de assistent van regisseur Robbe De Hert, Rocco Granata speelde een bijrol.

Begin 2007 belde de zanger naar Coninx omdat hij zijn levensverhaal  wilde vertellen. Coninx was meteen enthousiast, zo vertelde hij een paar jaar geleden aan De Standaard.

 'Ik zag meteen het geweldige verhaal van een kind dat wordt weggezogen uit zijn warme omgeving vanwege de dromen van zijn vader, die erg verschillend zijn van de zijne. Je hebt alles: het vader-zoonthema, een interessante sociale context met de koolmijnen en de emigratie, en dan heb ik het nog niet over 'Marina' en zijn succesvolle carrière, of over de periode dat Rocco zich volledig aan zijn dochter wijdde, die zwaar gewond raakte in de Switelbrand.'
 

Met de opnames van de film Marina (werktitel) wil het evenwel niet lukken. Normaal zou het filmen beginnen na de zomer, nu wordt het wellicht op het einde van het jaar. Er is namelijk een belangrijk probleem opgedoken. Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Een eerste casting leverde niets op. In april probeert het castingsbureau opnieuw.

Het opsporingsbericht luidt als volgt: Italiaanse (lijkende) acteur gezocht tussen 16 en 21 jaar, tweetalig Italiaans/Nederlands, muzikaliteit is een pluspunt. Ervaring is een voordeel  maar niet nodig, enthousiasme wel. (br.het Nieuwsblad)


 Meer info? Mail naar: roccocasting@gmail.com


www.devriesvinck.com
www.eyeworks.tv
www.imdb.com/name/nm0174659/22-03-2011 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys is weer single

Cilou Annys is weer single


http://img862.imageshack.us/img862/1531/cilouannys.jpgEx-Miss België Cilou Annys heeft voor de tweede keer haar relatie met Koen beeindigd. Vier jaar geleden hadden ze al eens hun relatie stopgezet, maar negen maanden geleden pakten ze de draad weer op. Dat melden de Coreliokranten.

Hun tweede breuk is volgens Cilou te wijten aan 'zijn erg bezitterige gedrag'. Op de nacht van exclusief verscheen ze dan ook samen met haar neef.21-03-2011 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


http://img825.imageshack.us/img825/417/williamenkatemiddleton.jpg


Paris Hilton beweegt momenteel hemel en aarde in een poging een invitatie voor het huwelijk van prins William en Kate Middleton te versieren.

Paris is naar eigen zeggen een enorme fan van het Britse koningshuis en bombardeert sinds enkele weken al haar contacten om toch maar de trouw op 29 april in Westminster Abbey te kunnen bijwonen. Lees: om daar gefilmd te worden en zo gratis en voor niets promotie voor haar persoontje te krijgen.

"Een spetter"
Paris sprak in het verleden niet enkel haar waardering voor wijlen prinses Diana uit, ze vindt William ook een spetter en gaf toe dat ze hem zou daten in het geval hij zijn Kate het gat van de koninklijke timmerman zou wijzen. Twee jaar geleden ontmoette Paris prins William in de Londense nachtclub Whisky Mist. "Ik zou maar wat graag met William gaan, maar dan moet hij eerst zijn muisachtig vriendinnetje dumpen", stelde ze toen (br.hln)


21-03-2011 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


http://img638.imageshack.us/img638/472/philippegeubels.jpg
Philippe Geubels. 


Stand-upcomedian Philippe Geubels heeft deze middag een exclusiviteitscontract van vijf jaar ondertekend bij het productiehuis Woestijnvis. Dat meldt zijn manager Johnny Quidé in een persbericht. Het productiehuis participeert daarnaast in PretPraters, een nieuw bureau voor Vlaams comedytalent, met het oog op een bredere samenwerking.

PretPraters zal Vlaamse comedians herbergen als Philippe Geubels, Bert Gabriëls, Lies Lefever, Vitalski en Steven Goegebeur. Gedelegeerd manager Quidé vertegenwoordigde die artiesten al onder het voormalige Heal Management en zal de carrières verder blijven uitbouwen via verschillende projecten.
 
In het kader van de samenwerking tussen PretPraters en Woestijnvis zal Philippe Geubels, zowel voor als achter de schermen, de volgende vijf jaar exclusief meewerken aan (nieuwe) tv-programma's van Woestijnvis.
 
Het nieuwe bureau is voor 51 procent in handen van het platenlabel To the Point, waaronder reeds verschillende dvd's op de markt gebracht werden. Productiehuis Woestijnvis stapt, via de holding Desert Fishes, mee in het project voor 49 procent van de aandelen.


21-03-2011 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters spelen in garages van fans

Foo Fighters spelen in garages van fans

Klik op de foto om ' The Pretender' te beluisteren


Foo Fighters geven volgende maand een reeks van acht concerten in garages van fans. De intieme shows worden verloot, er mogen telkens slechts 50 fans binnen. Hun jongste album, 'Wasting Light', namen Foo Fighters op in de garage van voorman Dave Grohl. De bans is op zoek naar garages in New York, Denver, Chicago, Washington DC, Seattle, Minneapolis en Toronto.

Fans die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten een foto van hun garage sturen en in 25 woorden uitleggen waarom zij een concert van Foo Fighters verdienen. 'Wasting Light' komt op 12 april uit.


21-03-2011 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil Oliver Twist spelen

Justin Bieber wil Oliver Twist spelen


http://img856.imageshack.us/img856/9582/justinbieberh.jpgJustin Bieber wil dolgraag de rol van de sympathieke zakkenroller spelen in een remake van de filmmusical 'Oliver' uit 1968. Bieber is ervan overtuigd dat zijn eigen moeilijke kinderjaren hem zullen helpen zich in de rol in te leven.

Opgegroeid in smerig hol
Bieber, wiens fortuin inmiddels op ruim 70 miljoen euro geraamd wordt, heeft zelf voldoende ellende meegemaakt om te weten hoe het straatboefje van Charles Dickens zich voelde. Bieber groeide op met zijn alleenstaande moeder, een voormalige drugsverslaafde, en woonde in een kelderappartement waar het krioelde van de muizen.

"Een smerig hol was het. Overal stonden muizenvallen. Ik had zelfs geen bed, ik sliep op een slaapbank. De koelkast was haast altijd leeg, op wat boterhamworst na en als het meezat macaroni met kaas".

Succes gegarandeerd
Met zijn zeventien jaar is Bieber zowat zeven jaar te oudd voor de rol van Oliver Twist. Maar hij heeft meer dan een voetje voor op andere gegadigden voor de rol. Zijn wereldwijd leger fans zouden de film een gegarandeerd succes opleveren. Zijn filmdebuut 'Never Say Never' is alvast een enorm succes en met zijn gastrol in de tv-reeks 'CSI' oogstte hij lovende kritieken. Hij geeft wel toe dat zijn Engels accent nog zal moeten bijgeschaafd worden. "Ik ben er niet echt sterk in. Als ik het probeer, klinkt ik meer als een Australiër".


21-03-2011 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


http://img848.imageshack.us/img848/5287/wyclefjean.jpg
De hiphopper Wyclef Jean. 


De Amerikaanse zanger met Haïtiaanse afkomst Wyclef Jean liep lichte verwondingen op nadat hij gisteren in het hand geschoten werd in Haïti.

De hiphopper, die de volgende president van Haïti wilde worden, werd gisterenavond rond 11 uur beschoten in de hoofdstad Port-au-Prince. "Hij stelt het wel. Jean werd behandeld in het ziekenhuis, maar is ondertussen opnieuw al weer ontslagen", aldus zijn vertegenwoordigster die geen verdere details gaf. De zanger was in zijn geboorteland om steun te bieden aan presidentskandidaat Michel Martelly, ook een muzikant, en de voormalige first lady van Haïti Mirlande Manigat. De resultaten van de verkiezingen zullen pas 16 april bekend gemaakt worden.

Vorig jaar maakte Jean bekend dat hij zich als kandidaat voor het presidentschap van het land stelde. Hij voldeed echter niet aan de vereisten om te mogen deelnemen, waardoor hij verstek moest laten.


21-03-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B (35) is zwanger van haar derde

Mel B (35) is zwanger van haar derde


http://img88.imageshack.us/img88/565/melby.jpg


Voormalige Spice Girl Melanie Brown is zwanger van haar derde kind. Dat maakt dat er nu drie Spice Girls een kind verwachten.

Mel B heeft al een dochter van twaalf, Phoenix Chi, die ze kreeg met de Nederlandse dansen Jimmy Gulzar en de driejarige Angel Iris, waarvan Eddie Murphy een DNA-test wilde om er zeker van te zijn dat hij haar verwekker was. Sinds dik drie jaar is Scary Spice getrouwd met de Amerikaanse filmmaker Stephen Belafonte. Die heeft ook een dochter, Giselle (6), uit een vorige relatie.

Laatste glas champagne
Toen Mel het blijde nieuws aan Stephen vertelde, hebben ze samen nog een glas champagne gedronken. "Ik heb meteen een fles Cristal opengetrokken en gezegd 'schat, geniet van dit glas want voortaan drink je niet meer'. Ze heeft er enorm van genoten", aldus Belafonte.

Misselijk en moe
Mel B weet nog niet of ze het geslacht van de baby wil kennen. "Dat heb ik nog niet besloten. Ik ben voorbij de drie maanden. Ik ben veel misselijk geweest en moe, dat had ik bij mijn vorige zwangerschappen niet", verklaart ze in het magazine Hello!.

Momenteel hebben dus drie Spice Girls een broodje in de oven: Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Mel B.


21-03-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansers Britney Spears moeten haar van drugs houden

Dansers Britney Spears moeten haar van drugs houden

Klik op de foto om ' Baby One More Time ' te beluisteren

Mensen die willen samenwerken met Britney Spears moeten een contract ondertekenen dat ze de zangeres niet mogen blootstellen aan geestesverruimende middelen.

Wie als danser wilde meewerken aan de laatste videoclip van de Amerikaanse gevallen popster, moest een contract ondertekenen waarin specifiek beschreven stond dat de zangeres niet mocht blootgesteld worden aan alcohol, drugs of andere geestesverruimende middelen. Dat meldt de showbizzsite TMZ.com. Er staat zelfs in dat dansers mogelijk een drugtest moeten afleggen op een onverwacht tijdstip. Als de uitslag positief was of ze weigerden mee te werken, riskeerden de dansers ontslag.


21-03-2011 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 50.000 tickets verkocht voor Pinkpop


Al 50.000 tickets verkocht voor Nederlandse Pinkpop


http://img831.imageshack.us/img831/1415/nederlandsepinkpop.jpg


Er zijn al 50.000 kaarten verkocht voor het Nederlandse festival Pinkpop. Dat heeft organisator Jan Smeets laten weten. Het gaat om 33.000 weekendkaarten en 17.000 losse tickets.


Zaterdag begon de voorverkoop voor het muziekfestival op 11, 12 en 13 juni in Landgraaf, in het zuidoosten van Nederland. Daar zullen onder meer Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Coldplay, Foo Fighters en Kings of Leon optreden.
 

Voor de kaarten is niet alleen belangstelling uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. De verkochte tickets in Duitsland waren zaterdag nog niet opgenomen in de tellingen. Er zijn 50.000 weekendkaarten beschikbaar. Voor zaterdag, zondag en maandag zijn voor elke dag maximaal 10.000 losse tickets te koop.


20-03-2011 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daklozen winnen voetbalwedstrijd van BV's

Daklozen winnen voetbalwedstrijd van BV's


http://img859.imageshack.us/img859/3638/jeanmarie.jpg
Jean-Marie hield zijn ploeg recht in de eerste helft.


De Sfeerboys, een voetbalteam van daklozen en kansarmen, hebben gisteren tijdens de BV-Cup in Genk een team van bekende politici en mediafiguren verslagen met 4-1. Ruim 300 supporters zagen hoe ze de beker ontvingen uit handen van minister van Armoedebestrijding Ingrid Lieten.

De BV-Cup is een initiatief van Mustafa Harraq, bijblijfconsulent van ACV-Limburg en coach van de Sfeerboys. Hiermee wil hij de problematiek van kansarmoede in de openbaarheid brengen en aantonen dat mensen een kans verdienen om zich opnieuw als volwaardig lid in de maatschappij te knokken.
 
Zijn ploeg nam het deze namiddag in Genk op tegen bekende Vlamingen als Jean-Marie Pfaff, Ivo Belet, VDAB-baas Fons Leroy en VRT-journalist Rob Heibout.
 
"In zijn gekende stijl zorgde Jean-Marie voor veel spektakel", aldus een uiterst tevreden Harraq. "Hij heeft ons in de beginfase meermaals van een doelpunt gehouden, maar na zijn wissel in de tweede helft liep het voor ons als een fluitje van een cent." Zo werd het uiteindelijk 4-1 in het voordeel van de Sfeerboys.
 
"Bij de BV's was Rob Heirbout de absolute uitblinker", aldus de winnende coach. "Over de arbitrage van Jo Vandeurzen hebben we geen reden tot klagen. Ik ben vooral blij dat het een echt feest is geworden, met een ruime opkomst en enkel blije gezichten. Onze doelstellingen zijn bereikt."20-03-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Woods slaat 22-jarige studente aan de haak


Tiger Woods slaat 22-jarige studente aan de haak


http://img26.imageshack.us/img26/8819/tigerwoods.jpg


Tiger Woods zou opnieuw aan het daten zijn geslaan. Zijn nieuwste verovering is een 22-jarige lookalike van zijn ex-vrouw Elin Nordegren.

De knappe blondine Alyse Lahti Johnston is 13 jaar jonger dan de golfer. Volgens de Britse krant The Daily Mail werd ze vorig jaar gearresteerd wegens dronken rijden. Haar topadvocaat slaagde er echter in de veroordeling te beperken tot roekeloos rijgedrag. De studente spendeerde de laatste weken veel tijd in het gezelschap van de seksverlsaafde Woods. Haar stiefvader is een hoge piet bij IMG, het sportagentschap dat de golfster vertegenwoordigt. De twee zouden al een paar maand samen zijn en Alyse zou al de jacht van Woods bezocht hebben. Insiders menen dat de golfspeler tot over zijn oren verliefd is.

Golfster
De knappe blondine werd geboren in Cleveland, Ohio maar leeft nu in Florida. Ze studeert aan de Northwood University, haar campus ligt vlakbij de nieuwe villa van de golfer. Ze wil net als haar nieuwe liefde een professionele golfspeler worden. "Haar stiefvader betaalt een coach die haar de kneepjes van het vak moest leren, via hem leerde ze Tiger kennen."

Schandaal
Vorig scheidde Tiger van zijn vrouw Elin Nordegren nadat in de media uitlekte dat hij talloze affaires had met verschillende vrouwen. Hij ging in behandeling voor zijn seksverslaving. Sinds zijn seksschandalen heeft Woods het moeilijk om zijn carrière opnieuw op te pikken en slaagt hij er maar niet in het niveau van ervoor te evenaren.


20-03-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebecca Black scoort onverwachte internethit met

Rebecca Black scoort onverwachte internethit met "vreselijk nummer"

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren


De Amerikaanse tienerster Rebecca Black is een onverwachte hit op internet. Haar liedje Friday is al meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube: niet omdat het zo'n leuke clip is, maar juist omdat mensen het nummer en de clip vreselijk slecht vinden. Op Twitter staat de zangeres al dagen in de lijst trending topics.

Het grootste deel van de reacties op YouTube is heel negatief. Black zingt volgens het gezaghebbende Rolling Stone  'aantrekkelijk anti-charismatisch'.  Ze zou het lied niet zonder de hulp van de muzieksoftware AutoTune kunnen zingen. De bal ging aan het rollen toen een blogger van televisiezender Comedy Central onder de noemer 'Songwriting Isn't For Everyone'  het nummer compleet neersabelde.

Als reactie heeft de zangeres intussen een akoestische versie van het nummer opgenomen.  Black zegt dat ze "geshockeerd" is door de reacties. "Het voelt als cyberpesten".20-03-2011 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jet Harris, oud-gitarist Shadows, overleden

Jet Harris, oud-gitarist Shadows, overleden

Klik op de foto om ' Apache' te beluisteren


De Britse basgitarist Jet Harris, een van oprichters van de band The Shadows, is vrijdag op 71-jarige leeftijd aan kanker overleden. Dat heeft de BBC gemeld. Harris heette eigenlijk Terence en had de naam Jet te danken aan zijn atletische prestaties op school.

The Shadows was de begeleidingsband van zanger Cliff Richard. Harris werd in 1958 aan Richard voorgesteld en zou volgens zijn website de naam The Shadows hebben bedacht. De groep had zonder Richard hits met instrumentale nummers als Apache en Guitar Tango. Het laatste nummer van de groep waaraan Harris meewerkte, was Wonderful Land in 1962, dat de top van de Britse hitlijsten haalde.

Na zijn vertrek bij The Shadows scoorde Harris in 1963 met een ander oud-bandlid, Tony Meehan, nog een hit met Diamonds. Na zijn muzikale carrière was hij als fotograaf actief. (br.hln)


19-03-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams uitgenodigd op huwelijk prins William & Kate


Beckhams uitgenodigd op huwelijk prins William & Kate


http://img808.imageshack.us/img808/8640/beckhams.jpg


De Beckhams hebben laten weten dat ze in de wolken zijn met hun officiële uitnodiging voor de trouw van prins William en Kate Middleton op 29 april in Londen.

David Beckham bevestigde het nieuws tijdens het programma 'KIIS-FM' met Ryan Seacrest: "We kijken er heel erg naar uit en zijn ontzettend trots op ons koningshuis. Het gaat een spectaculaire dag worden. Victoria en ik zijn fier dat we op het huwelijk aanwezig mogen zijn."

Vorige week maakte de voetballer eveneens bekend dat Victoria in verwachting is van een meisje. Zij is het langverwachte zusje van Brooklyn, Romeo en Cruz.


19-03-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren koopt villa van 9 miljoen euro


Elin Nordegren koopt villa van 9 miljoen euro


http://img38.imageshack.us/img38/4071/elinnordegren.jpg


Het gaat goed met Elin Nordegren, de ex-vrouw van Tiger Woods. De Zweedse schone kocht onlangs in Florida een riante villa met de centjes die ze opstreek door de scheiding. Kostprijs van het stulpje: 9 miljoen euro.

Elin krijgt waar voor haar geld. Haar huis is dubbel zo groot als dat van Tiger, hoewel die laatste maar liefst 43 miljoen euro voor zijn vrijgezellenstekje moest dokken.

Huizenjacht
Het is ondertussen 7 maanden geleden dat het koppel hun scheiding afrondde. Elin ging daarna op huizenjacht en stootte in North Palm Beach op een immense villa met zicht aan zee, die ze uiteindelijk voor 9 miljoen euro kocht.

Dicht bij Tiger
Het voormalige koppel besliste om voor hun kinderen in elkaars buurt te blijven wonen. Elin hield zich dan ook aan haar belofte: haar nieuwe villa ligt slechte een tiental kilometer van Tiger's woning op Jupiter Island. Hoewel ze voor co-ouderschap kozen, wonen Sam (3) en Charlie (2) bij Elin.

Tiger praatte tijdens een interview deze week over de problemen die het gedeelde hoederecht met zich meebrengt: "Het is enerzijds moeilijk als alleenstaande vader, maar anderzijds doe ik het ook heel graag. Ik geniet ervan om bij mijn kinderen te zijn, om te zien wat ze allemaal uitspoken en om te kijken wat ze al allemaal kunnen. Familie zal voor mij altijd op de eerste plaats komen."

Foto's van Elin's nieuwe stekje vind je hier.


19-03-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Sandler opnieuw onterecht doodverklaard

Adam Sandler opnieuw onterecht doodverklaard


http://img576.imageshack.us/img576/3003/adamsandler.jpg


Roddelaars op Twitter hebben Adam Sandler opnieuw ten onrechte doodverklaard. De acteur zou volgens verschillende tweets omgekomen zijn bij een snowboardongeluk in Zwitserland.

Het is al de tweede keer dat het gerucht zich razendsnel verspreidt via de populaire microblog. "Een oude roddel die al van december vorig jaar dateert, maar nu opnieuw opduikt. Een misplaatste grap waar ik geen woorden aan vuil wil maken. " zegt de misnoegde woordvoerder van Sandler aan E! News.

De acteur vult hiermee het groepje van doodverklaarde sterren aan. In het verleden werden Miley Cyrus, Justin Bieber en Matt Damon het slachtoffer van eenzelfde wansmakelijke grap. De Twitteraars zijn bovendien ook niet bijster origineel want naast Sandler, zouden ook Jim Carrey, Eddie Murphy en Charlie Sheen omgekomen zijn bij een snowboardongeluk.


19-03-2011 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over en uit tussen Bradley Cooper & Renee Zellweger

Over en uit tussen Bradley Cooper & Renee Zellweger


http://img840.imageshack.us/img840/5633/bradleycooperenreneezel.jpg


Bradley Cooper en Renee Zellweger zouden een punt hebben gezet achter hun relatie. Hoewel het koppel de breuk zelf nog niet bevestigde, menen verschillende bronnen volgens het tijdschrift Us te weten dat het over en uit is tussen de twee.

Zowel Bradley als Renee hielden er in het verleden kortstondige huwelijken op na. Cooper trouwde in 2007 met actrice Jennifer Esposito, maar dat huwelijk liep na 4 maanden op de klippen. Ook Zellweger gaf eerder haar ja-woord aan zanger Kenny Chesney. Zij waren na een half jaar alweer gescheiden.

De 'Limitless'-acteur en de Oscarwinnares leerden elkaar 6 jaar geleden kennen op de set van 'Case 39' en vormden 2 jaar een koppel.


19-03-2011 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersverse papa Owen Wilson feest erop los

Kersverse papa Owen Wilson feest erop los


http://img28.imageshack.us/img28/7423/owenwilson.jpg


Amper 7 weken nadat Owen Wilson en Jade Duell de trotse ouders werden van een flinke zoon, laat de acteur zijn familie thuis achter om met een bende schone deernes een stapje in het Canadese nachtleven te zetten.

Wilson had er volgens verschillende ooggetuigen duidelijk zin in: hij ging in het gezelschap van heel wat mooie vrouwen naar de One Hundred Nights lounge in het Opus Hotel in Vancouver.

Limo vol vrouwen
De kersverse papa genoot met volle teugen van zijn avondje: Owen dronk er niet alleen stevig op los, hij gaf zijn ogen ook goed de kost. Later op de avond werd de 'Hall Pass'-acteur al flirtend met enkele blonde dames gesignaleerd. Na middernacht ontsnapte hij aan het feestgedruis door in een limo vol vrouwen te stappen.

Owen had er duidelijk zin in, want de avond nadien trok hij er opnieuw uit om van het Canadese nachtleven te genieten.

Wilson en Duell zijn iets meer dan een jaar samen en kregen in januari een zoon, Robert Ford.


19-03-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Garfunkel: Eind dit jaar weer optreden met Paul Simon

Art Garfunkel: "Eind dit jaar weer optreden met Paul Simon"

Klik op de foto om ' The Sound of Silence ' te beluisteren


Zanger Art Garfunkel denkt dat hij eind dit jaar weer op het podium kan staan met Paul Simon.

De twee muzikale grootheden moesten vorig jaar onverwachts hun Old Friends-tournee door Noord-Amerika stopzetten. Garfunkel was op de sukkel met stemproblemen.

Sindsdien heeft de 69-jarige zanger de nodige rust genomen zodat zijn stembanden konden rusten en herstellen.

Ik voel het aan mijn botten en in mijn cellen, aldus Garfunkel aan Billboard over zijn mogelijke terugkeer in het laatste kwartaal van het jaar. "Mijn stem is bijna weer de oude. Ik zal tegen dan in goede vorm zijn."

De muzikant zegt dat de Heer zijn geduld wel flink op de proef heeft gesteld, maar belooft zijn kruistocht naar het podium niet meer op te geven. Garfunkel heeft van de rustpauze wel gebruik gemaakt om zijn memoires neer te pennen.

Simon and Garfunkel zijn uiteraard bekend van de hits 'Sound of Silence' en 'Mrs. Robinson'19-03-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!