NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zet Ahoy in lichterlaaie

Justin Bieber zet Ahoy in lichterlaaie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Voor duizenden Nederlandse tienermeisjes is gisteren een droom uitgekomen: hun idool Justin Bieber trad op in een uitverkocht Ahoy. Vooraf liet de Canadese zanger zich al even zien tijdens een persconferentie, waar hij uit handen van presentator Peter van der Vorst een platinum award kreeg. Voor een impressie van de overweldigende ambiance kan u de eerste video onderaan bekijken. En uiteraard mocht ook nu één meisje uit het publiek het podium met de hartenbreker delen (onderste video). Zij kreeg een bos rode rozen en een stevige knuffel.

Overmorgen is het Antwerpse Sportpaleis aan de beurt. Voor twee fans zou het wel eens een heel speciale dag kunnen worden. Free Record Shop geeft namelijk twee kaarten weg voor een exclusieve 'meet & greet' met hun tieneridool. De platenzaak verwacht dan ook een stormloop van Bieber-fans.

Biebermania

Wie kans wil maken op die felbegeerde meet & greet moet op de concertdag tussen 13 en 15 uur naar de Free Record Shop op de Wapper komen. Daar maken ze zich op voor een heuse Biebermania. De winkel biedt op 30 maart Biebers album 'Never Say Never' te koop aan voor net geen zes euro. In één doosje zit een 'golden duoticket' verstopt. De gelukkige koper wordt nadien -samen met een vriend of vriendin- naar een geheime locatie in Antwerpen gebracht, waar Bieber hen zal opwachten.

De Canadese tienerster brak ongeveer anderhalf jaar geleden door dankzij zijn ontdekker Usher. Hij scoorde grote hits met onder meer 'Baby' en 'Never Say Never'. Nu staat hij voor het eerst ook in België, in het kader van zijn wereldtournee My World Tour. Het concert was in nog geen half uur uitverkocht.


28-03-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris en zusje Nicky werken zich in het zweet voor Japan

Paris en zusje Nicky werken zich in het zweet voor Japan

http://img858.imageshack.us/img858/7715/parisenzusjenicky.jpgParis Hilton en haar zusje Nicky hebben gisteren nog eens laten zien hoe zeer ze begaan zijn met de slachtoffers van de natuurramp in Japan. De twee liepen immers mee in de Tokidoki Relief Run in Santa Monica. "Het voelde echt geweldig om Japan te kunnen steunen vandaag, samen met Nicky", liet Paris aan het einde van de dag weten via Twitter.

Na de zware loopwedstrijd zochten de zusjes verkoeling aan het strand. Organisator van de marathon, Josh Duhamel, haalde in januari 2010 ook al eens 100.000 dollar (dik 70.000 euro; nvdr) op met een marathon, toen voor de slachtoffers van Haïti. Voor Japan hoopt hij op hetzelfde resultaat: "Of misschien zelfs nog meer!", klinkt het vol vertrouwen.


28-03-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling Mariah Carey bijna geboren op haar verjaardag

Tweeling Mariah Carey bijna geboren op haar verjaardag


http://img593.imageshack.us/img593/2108/mariahcareynickcannon.jpgHet had maar een haar gescheeld of Mariah Carey was op haar verjaardag bevallen van haar tweeling. De zangeres, die vandaag haar 42ste verjaardag viert, twitterde deze morgen dat ze op weg was naar het ziekenhuis, schrijft De Telegraaf.

"De baby's wilden mijn verjaardag echt met ons vieren! Ik kreeg deze nacht weeën en ben naar het ziekenhuis gegaan, maar het bleek vals alarm. Ik mocht uiteindelijk naar huis toen alles onder controle was."

De zangeres en echtgenoot Nick Cannon zijn helemaal klaar voor de komst van de baby's, een jongen en een meisje, al zal het koppel nog even geduld moeten hebben. "Bijna geboren op 27 maart! Nog een paar weken te gaan, maar ik ben er helemaal klaar voor", twitterde de zangeres nog.


28-03-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil achternaam laten schrappen

Lindsay Lohan wil achternaam laten schrappen


http://img15.imageshack.us/img15/29/lindsaylohanjr.jpgLindsay Lohan wil haar achternaam laten schrappen. De actrice heet voortaan alleen 'Lindsay'. Maar ook moeder Lohan en zusje Ali hebben het gehad met de familienaam Lohan, schrijft AD.nl.

Mama Dina en Ali luisteren voortaan naar de naam Sullivan, de geboortenaam van Dina. De dames willen, volgens een niet nader genoemde bron, een nieuwe start maken. Ze leven al een tijd in onmin met ex-man en vader Michael Lohan.


28-03-2011 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Antwerpen Centraal' in de prijzen op filmfestival Montréal

'Antwerpen Centraal' in de prijzen op filmfestival Montréal


http://img193.imageshack.us/img193/9843/antwerpencentraal.jpg


'Antwerpen Centraal', een creatieve documentaire van Peter Krüger, heeft op de 29ste editie van het Festival International du Film sur l'Art (FIFA) in Montréal zaterdagnacht de Grand Prix gewonnen. De film, die door het festival omschreven wordt als 'een historische, licht ironische en beschouwende kijk op het Centraal Station in Antwerpen' won er van 36 andere films uit 12 verschillende landen.

In 'Antwerpen Centraal' neemt de regisseur zijn kijkers mee op een reis door de fysieke en mentale ruimte van het majestueuze Antwerpse station, van bij zijn constructie tot vandaag.
 
Peter Krüger haalde inspiratie uit het boek 'Austerlitz' van W.G. Sebald om het treinstation van Antwerpen Centraal te benaderen als een magisch realistische locatie waar heden en verleden, geschiedenis en het dagelijkse leven, fictie en realiteit constant in beweging zijn. Antwerpen Centraal is een film waarin visuele observaties aanleiding geven tot historische, humoristische en poëtische reflecties over deze spoorwegkathedraal.
 
Wisselwerking
Het station belichaamt de geest van de Industriële Revolutie, waarin spoorwegen en hun stations opdoken over heel Europa, met architectuur waarin glas en metaal gecombineerd worden. De film presenteert een caleidoscopische indruk van het station, met een aanhoudende wisselwerking van zijn historische, realistische en poëtische dimensies'.
 
Het International Festival of Films on Art is een uniek evenement in Noord-Amerika en wereldwijd het grootste in zijn soort.
 
De Belgische release van de film, met medewerking van acteur Johan Leysen, staat gepland voor later dit jaar.


28-03-2011 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Adem' wint prijs voor beste scenario op filmfestival Aubagne

'Adem' wint prijs voor beste scenario op filmfestival Aubagne


http://img21.imageshack.us/img21/1308/ademc.jpg
'Adem' won ook al een prijs op het festival van Rome.


Op het internationaal filmfestival van Aubagne in Frankrijk heeft de Belgische film 'Adem' de prijs voor het beste scenario gekregen. Dat meldt het Gentse productiehuis A Private View.

Regisseur Hans Van Nuffel schreef samen met producent Jean-Claude Van Rijckeghem het scenario van 'Adem'. De film viel ook al in de prijzen in Montréal, Zürich, Rome en Amiens. De film gaat over twee broers die lijden aan mucoviscidose, een ziekte die hun longen langzaam maar zeker aantast.27-03-2011 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon gaf jawoord aan haar manager

Reese Witherspoon gaf jawoord aan haar manager


http://img33.imageshack.us/img33/5151/reesewitherspoon.jpg
Het gelukkige stel met een juichende Whiterspoon.


De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon (35) is voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. De Oscarwinnares gaf deze keer het jawoord aan haar 40-jarige manager Jim Toth. Dat heeft de woordvoerder van de actrice bekendgemaakt aan people.com. Het koppel was sinds eind vorig jaar verloofd.

Het huwelijk vond in beperkte kring plaats op de ranch van Witherspoon in het Californische Ojai, 150 kiometer ten noorden van Los Angeles. Behalve de kinderen die de actrice heeft uit het vorige huwelijk met acteur Ryan Philippe - Ava (11) en Deacon (7) - waren ook prominenten zoals Robert Downey Jr, Renée Zellweger, Salma Hayek en Tobey Maguire aanwezig op de plechtigheid.
 
Het eerste huwelijk van Witherspoon liep in 2007 op de klippen. Nadien had ze twee jaar een relatie met Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain), maar ook die strandde. Toth leerde ze begin 2010 kennen. In december vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk.
 
De blondine is vooral bekend van haar rol als June Carter Cash in 'Walk the line', een film over het leven van countrylegende Johnny Cash. Ze kreeg voor die rol in 2006 de Oscar voor beste actrice.


27-03-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilië in de ban van dramatische dood actrice


Brazilië in de ban van dramatische dood actrice

http://img228.imageshack.us/img228/3741/cibeledorsagilbertoscal.jpg
Cibele Dorsa en Gilberto Scalpa


Brazilië is in de ban van de dramatische en bizarre dood van de 36-jarige actrice en model Cibele Dorsa. Zij pleegde gisteren zelfmoord door uit het raam te springen van haar appartement op de zevende verdieping van een gebouw in de metropool Sao Paulo. Dat meldden Braziliaanse media.

Dorsa's partner Gilberto Scalpa, een bekende Braziliaanse tv-presentator, had zichzelf eind januari op exact dezelfde wijze van het leven beroofd. Het stel was van plan om later dit jaar te trouwen.

Twitter
Dorsa liet een afscheidsboodschap achter op Twitter. Ook plaatste ze een link naar een video met foto's van haar en Scalpa.

Cibele was een gescheiden moeder van twee kinderen van 10 en 13 jaar. De kinderen wonen in Europa bij hun vader Alvaro de Miranda Neto, die is hertrouwd met Athina Onassis Roussel. Ze verscheen ook in Playboy Brazil in april 2008.


27-03-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: gitaar van Jeff Buckley

Te koop: gitaar van Jeff Buckley


http://img819.imageshack.us/img819/9493/jeffbuckleyq.jpg


De voormalige manager van singer-songwriter Jeff Buckley biedt diens legendarische gitaar van het type Telecaster te koop aan. Buckley heeft het relikwie tijdens zijn korte carrière volledig naar zijn eigen wensen afgesteld. De voormalige manager is zelf ook artiest en ziet zich door financiële problemen genoodzaakt om het stuk te verkopen.


Op de website www.vintageandrare.com kunnen geïnteresseerden bieden op het zeldzame instrument, zo maakte de Nederlandse radiojournalist Botte Jellema bekend. Jellema is de enige ter wereld geweest die sinds het overlijden van Buckley in 1997 de Telecaster heeft mogen bespelen. Hij deed dit precies drie jaar gelden voor een radiodocumentaire van de VPRO.
 
Het gebeurt maar zeer zelden dat dit soort instrumenten te koop wordt aangeboden voor het publiek. In het verleden bood fabrikant Fender vele tienduizenden dollars voor het exemplaar uit 1983.

De Fender Telecaster was Buckley's lievelingsgitaar.27-03-2011 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mastodon en GWAR op Graspop

Mastodon en GWAR op Graspop

Klik op de foto om ' Blood and Thunder ' van ' Mastodon ' te beluisteren


Vorig jaar moesten ze nog afzeggen wegens gezondheidsproblemen bij gitarist Bill Kelliher, maar dit jaar komen ze wel naar de Graspop Metal Meeting: Mastodon. Meteen een nieuwe topnaam. Komen ook: GWAR, Kylesa, Corrosion of Conformity, Moonsorrow, Protest The Hero en Watain.

Mastodon is momenteel bezig de opvolger van Crack The Sky op te nemen. De groep deed vorig jaar ook de soundtrack van de Jonah Hex-film. In Dessel zullen de jongens uit Atlanta nog volk uit het Zuiden van de VS tegenkomen. De stoners van Kylesa uit Savannah (Georgia) bijvoorbeeld. Nog uit de streek daar (Raleigh, North Carolina): Corrosion of Conformity. En ook GWAR, een fenomeen in de metalwereld, komt uit de regio (Richmond, Virginia).

Moonsorrow komt uit Finland, en stond vier jaar geleden al eens op Graspop. Watain komt uit Zweden en maakte met hun "Lawless Darkness" één van de betere metalplaten van 2010. En met Protest The Hero uit Canada krijgen de progrockers ook nog wat lekkers voorgeschoteld eind juni in Dessel.

De affiche is nu bijna volledig - er ontbreken nog een tiental acts - en ziet er zo uit:

Vrijdag 24/06:
Scorpions, Volbeat, Korn, Journey, Foreigner, Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Duff McKagan's Loaded, Heaven Shall Burn, Sepultura, Corrosion Of Conformity, Watain, Angel Witch, The Black Dahlia Murder, Arkona, FM, Protest The Hero, Endless Dark, Revoker

Zaterdag 25/06:
Ozzy Osbourne, Judas Priest, Whitesnake, Disturbed, Bullet For My Valentine, Black Label Society, Monster Magnet, Cradle Of Filth, Arch Enemy , Moonspell, Pain, Triptykon, Electric Wizard , Spiritual Beggars, Suicide Silence, Times Of Grace, Kylesa, Firewind, All Shall Perisch, Kvelertak, Adept, Ghost

Zondag 26/06:
Slipknot, Rob Zombie, Avenged Sevenfold ,Cavalera Conspiracy, Opeth, Mastodon, Bring Me The Horizon, Kreator ,Dublin Death Patrol, Legion Of The Damned, Moonsorrow, Amorphis, Soilwork, Terror, All That Remains, Architects, Gwar, Escape The Fate, While She Sleeps, Baptized In Blood, Rise To Remain


TICKETINFO: www.graspop.be/tickets26-03-2011 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Seksscène uit 'Don't look now' (1973) wel degelijk echt"

"Seksscène uit 'Don't look now' (1973) wel degelijk echt"

Klik op de foto om de trailer te bekijken


Hoewel 'Don't look now' al in 1973 op het witte doek verscheen, blijft de filmprent voor beroering zorgen. De stoeipartij tussen Donald Sutherland (de pa van Kiefer) en Julie Christie, in de film een echtpaar dat rouwde om de dood van hun verdronken dochter, zou immers niet in scène zijn gezet. Volgens Peter Bart, destijds actief op de set, ging het duo echt van bil. Sutherland (nu 75) en Christie (nu 69) blijven ontkennen.

"Het was duidelijk dat ze niet langer aan het acteren waren. Ze waren gewoon aan het seksen voor de camera. Ik vroeg producer Nicolas Roeg nog wanneer hij 'cut' zou zeggen, maar hij wou zeker zijn dat hij alles op beeld had", klinkt het bij Bart, die begin mei een boek op de markt brengt. 'Don't look now' werd recent verkozen tot de beste Britse film ooit, staat te lezen in The Sun.


26-03-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leesboekjes Marc De Bel binnenkort in het Chinees

Leesboekjes Marc De Bel binnenkort in het Chinees


http://img830.imageshack.us/img830/6043/marcdebel.jpg
Marc De Bel.


De Chinese uitgever New Times Press uit Peking heeft een akkoord met uitgeverij Abimo voor de vertaling van dertig titels. Het gaat om leesboekjes van jeugdauteur Marc De Bel in samenwerking met een aantal specialisten in AVI-leesniveaus voor jonge kinderen.

De rechten van de serie 'Spik en Spek' worden maandag overgedragen aan de Chinese uitgever. Dat gebeurt op de eerste dag van de Fiera del Libro per Ragazzi, de jaarlijkse Internationale Kinderboekenbeurs van Bologna en volgens de VUV "de internationale hoogmis voor kinder- en jeugdboeken". Onlangs ondertekende ook uitgeverij De Eenhoorn een contract waarbij de rechten van maar liefst vijftig boekjes voor beginnende lezers werden verkocht aan de Koreaanse uitgeverij Hansol Education.

Met de steun van Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, zullen dertien uitgevers en het Vlaams Fonds voor de Letteren aanwezig zijn op de kinderboekenbeurs. Uitgeverijen Abimo, Averbode, Davidsfonds, De Eenhoorn, Lannoo, Plantyn en WPG België, het Vlaams Fonds voor de Letteren en het innovatieve Playlane (Fundels) zijn aanwezig op de VUV-stand. Ballon Media, Baeckens Books, Clavis, Olala Books en ZNU hebben zelf een stand.

De Kinderboekenbeurs loopt van 28 tot en met 31 maart. In Bologna wordt ook de Astrid Lindgren Memorial Award 2011 uitgereikt, waarvoor Bart Moeyaert, Carll Cneut, Joke van Leeuwen en Klaas Verplancke genomineerd zijn. (br.hln)


26-03-2011 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Selah Sue, Brandon Flowers en Ozark Henry op Rock Werchter

 Selah Sue, Brandon Flowers en Ozark Henry op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Crazy Vibes ' van ' Selah Sue' te beluisterenSelah Sue


Selah Sue en Ozark Henry staan dit jaar op het podium van Rock Werchter. Voorts staan ook Seasick Steve, Brandon Flowers, Chase and Status, A-Trak, Jimmy Eat World en Jenny and Johnny op de affiche. De organisatie van het vierdaagse rockfestival maakte vanochtend de acht nieuwe namen bekend.
 
Rock Werchter vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en The Black Eyed Peas, Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).
 
Vrijdag en zaterdag uitverkocht
Voor vrijdag 1 en zaterdag 2 juli zijn er geen dagtickets meer beschikbaar. Alle andere festivaltickets zijn nog beschikbaar, al slinkt de voorraad zienderogen, benadrukt de organisatie. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music: 0900/260.60 en www.proximusgoformusic.be.


26-03-2011 om 09:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor begraven in peperdure kist

Elizabeth Taylor begraven in peperdure kist


http://img849.imageshack.us/img849/8986/elizabethtaylor1.jpgElizabeth Taylor hield van de mooie dingen in het leven en is dan ook in een kostbare kist te rusten gelegd.

De kist zou maar liefst 11.000 dollar hebben gekost, omgerekend zo'n 7.700 euro, meldt TMZ. Het zou om een traditionele joodse kist gaan die helemaal van mahonie is gemaakt. Bijzonder is dat de kist niet met spijkers is vervaardigd. In plaats daarvan zou een speciale lijm zijn gebruikt. De binnenkant zou zijn gevuld met rood fluweel met bijpassend rood kussen.


http://img707.imageshack.us/img707/9/elizabethtaylort.jpg


Elizabeth Taylor werd gisteren in Los Angeles begraven, op de Forest Lawn begraafplaats waar ook haar vriend Michael Jackson ligt.


25-03-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse vreest dat ex-vriend vuile was uithangt

Amy Winehouse vreest dat ex-vriend vuile was uithangt


http://img829.imageshack.us/img829/4269/amywinehousea.jpgAmy Winehouse is doodsbenauwd dat haar ex songs gaat opnemen waarin hij haar vuile was uithangt. Winehouse was een jaar met Alex Clare voordat ze in 2007 trouwde met Blake Fielder-Civil. Nu Clare op het punt staat door te breken als zanger, vreest Winehouse dat hij details over hun relatie in zijn liedjes zal verwerken.

"Zijn muziek is heel goed, dus ze weet dat hij gaat doorbreken", aldus een bron in The Sun. Clare tekende vorig jaar een contract met Island Records, volgende maand komt zijn debuutsingle 'Too Close' uit.

Nadat ze Blake had leren kennen, brak Clare met Winehouse. Hij heeft haar nooit vergeven dat ze hem in een driehoeksrelatie liet belanden.


25-03-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff vanavond te gast in Idool 2011


David Hasselhoff vanavond te gast in 'Idool 2011'


http://img860.imageshack.us/img860/8562/davidhasselhoff.jpgIn de tweede liveshow van 'Idool 2011' staat vanavond de muziek uit de jaren negentig centraal. Dat is het tijdperk waarin David Hasselhoff zijn grootste successen kende met de tv-reeksen 'Baywatch' en 'Knight Rider'. Zet de Bokma vast koud!

Vanaf vanavond bepalen ook de kijkers wie er in de muzikale talentenjacht mag blijven. Op deze regel geldt echter één uitzondering. De juryleden beschikken over een 'reddingsboei' die ze tijdens de liveshows één keer mogen gebruiken.

Als Sylvia, Wouter, Koen en Jean van mening zijn dat een kandidaat waarin zij heel erg geloven toch uit de wedstrijd dreigt te vallen, dan kunnen ze hem/haar de 'reddingsboei' toewerpen en alsnog in de talentenjacht houden. Dat impliceert wel dat er in een van de volgende shows afscheid moet worden genomen van twee kandidaten.

Vanavond openen de tien finalisten het programma met Rozalla, die wereldhits scoorde met 'Everybody's free (to feel good)' en 'Are you ready to fly'.

Alyssa (18) uit Brussel zingt 'Waiting for tonight' van Jennifer Lopez.
Dennis (19) uit Sint-Genesius-Rode zingt 'Breakfast at Tiffany's' van Deep Blue Something.
Devon (21) uit Oostende zingt 'Lemon Tree' van Fool's Garden.
Jonas (27) uit Sint-Niklaas zingt 'Stars' van Simply Red.
Kato (19) uit Leuven zingt 'Torn' van Natalie Imbruglia.
Kevin (20) uit Borgerhout zingt 'Cosmic Girl' van Jamiroquai.
Kristof (28) uit Brecht zingt 'Alive' van Pearl Jam.
Lora (20) uit Lanaken zingt 'Show me Love' van Robin S.
Manuel (23) uit Sint-Andries zingt 'Smooth' van Santana ft. Rob Thomas.
Maureen (23) uit Hoegaarden zingt 'I'm every Woman' van Whitney Houston.25-03-2011 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic: 4 jaar cel voor aanranden 15-jarig meisje


Dennis Black Magic: 4 jaar cel voor aanranden 15-jarig meisje


http://img856.imageshack.us/img856/7812/dennisblackmagic.jpg


Dennis Burkas (36), beter bekend als de voormalige 'Vlaamse pornokoning' Dennis Black Magic, is tot vier jaar celstraf veroordeeld voor het aanranden van een meisje van vijftien. Ook de moeder van het meisje is veroordeeld, tot een jaar cel, wegens het aanzetten tot ontucht. De moeder moet haar dochter ook een schadevergoeding betalen.

Moeder stemde toe
De 36-jarige voormalige pornoproducent had het 15-jarig meisje een fotoshoot beloofd, maar verwachtte in ruil seksuele gunsten. Haar moeder had daar oogluikend mee ingestemd en had haar dochter tips gegeven. De vrouw kreeg twaalf maanden cel en 2.750 euro boete, beiden met uitstel.

Website voor zaak
Het meisje diende op 3 november 2009 klacht in tegen Burkas. Ze had hem een half jaar eerder via haar moeder leren kennen. Die had hem in hun woning in Zandhoven uitgenodigd om te praten over een website voor haar nieuwe zaak. Tijdens het gesprek kwam haar dochter ter sprake en haar interesse voor de modellenwereld.

Burkas gaf de indruk dat hij de nodige connecties had en een fotoshoot kon regelen, maar hij verwachtte wel seksuele gunsten. Terwijl de moeder beneden bleef, gingen Burkas en het meisje naar haar slaapkamer, waar ze hem oraal moest bevredigen en aftrekken.

Verkracht
Ze bracht later verslag uit aan haar moeder en die gaf haar nog wat tips. Een dag later stond Burkas opnieuw aan de deur en verwachtte hij hetzelfde. Toen was de moeder niet aanwezig en verkrachtte hij het meisje ook anaal en vaginaal.

Burkas bekende enkel het aftrekken, maar de rechtbank vond ook de andere feiten bewezen. De moeder ontkende aanvankelijk dat ze op de hoogte was, maar gaf later toe dat ze wist van de orale seks. Volgens de rechtbank had zij haar dochter moeten beschermen. Ze moet haar dochter 500 euro schadevergoeding betalen en Burkas moet het meisje 5.000 euro.

In 2008 zat Burkas al zeven maanden in de cel wegens oplichting, fraude en aanranding van een minderjarige.25-03-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de Oscar van Natalie Portman een grote leugen?


Is de Oscar van Natalie Portman een grote leugen?


http://img824.imageshack.us/img824/4660/natalieportmann.jpg


Natalie Portman, die onlangs de felbegeerde Oscar voor beste actrice won voor haar rol als balletdanseres Nina Sayers in 'Black Swan', komt in Hollywood nu helemaal in het oog van de storm terecht.


Eerder kreeg ze al kritiek te slikken vanuit puriteinse hoek (lees: gewezen presidentskandidaat Mike Huckabee) omdat ze haar zwangerschap zonder getrouwd te zijn te veel zou verheerlijken. Feministen vonden het ook maar niets dat ze tijdens haar dankwoordje zei dat het moederschap de "belangrijkste rol in haar leven is". In die zegespeech zette ze ook haar trainer Mary Helen Bowers en haar verloofde annex tegenspeler Benjamin Millepied in de verf. Wie ze echter niet vermeldde, was Sarah Lane. Haar dansdoublure, wiens naam pas aan het licht kwam nadat ze de Oscar binnen had.


In een interview met 'Dance Magazine', claimt Lane dat ze door een producer van Fox pas met de pers mocht spreken na de Oscars. "Alles moest erop lijken dat Portman in anderhalf jaar een echte ballerina was geworden. Van mij mocht er dus geen sprake zijn. Dat zou haar imago geen goed hebben gedaan", aldus Lane. In de aftiteling is er ook geen sprake van Lane als dansdoublure, ze wordt gewoon vermeld als een extra. "Wat me het meest stoort, is dat iedereen nu denkt dat je door hard te werken in ruim een jaar onze job kan aanleren. Terwijl dat wel tien jaar afbeulen en zelfopoffering vergt."


Haar aanstaande echtgenoot Millepied schiet Portman, die tijdens het repeteren een rib brak en zelfs "dacht dat ze ging sterven", echter te hulp. "Nu lijkt het wel alsof Lane al het balletwerk deed, terwijl ze enkel het voetwerk en enkele supermoeilijke bewegingen deed, zoals de fouettés en een diagonaal. 85 procent van de film is nog altijd Natalie."


25-03-2011 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Taylor onthulde: James Dean werd seksueel misbruikt door priester

Liz Taylor onthulde: "James Dean werd seksueel misbruikt door priester"


http://img832.imageshack.us/img832/1484/liztaylorjamesdean.jpg


Tijdens een interview in 1997 onthulde Elizabeth Taylor een geheim over haar goede vriend James Dean. De filmlegende die in 1955 in een auto-ongeluk overleed werd op zijn elfde misbruikt door de priester van zijn woonplaats. De interviewer, journalist Kevin Sessums, moest Taylor beloven dat hij dit geheim zou houden tot na haar dood.


Elizabeth Taylor, die eergisteren op haar 79ste overleed, was goed bevriend met James Dean. Die was 24 toen hij in 1955 overleed, kort na de opnames van 'Giant' met Taylor.

Kevin Sessums interviewde Taylor in 1997 voor het Amerikaanse tijdschrift POZ, voor mensen met HIV en aids. Het interview zou over Taylors liefdadigheidswerk gaan en haar inspanningen op het vlak van aids. Maar volgens Sessums week de actrice af van het onderwerp en deed ze de schokkende onthulling over het cultureel icoon.


Volgens Sessums zei Taylor: "Ik hield van Jimmy. Ik ga je iets vertellen, maar het is off the record tot ik sterf, okay? Toen Jimmy elf was, overleed zijn moeder. Kort daarna begon het misbruik door de priester. Dat heeft hem de rest van zijn leven achtervolgd, dat ben ik zeker. We hadden het er vaak over, Jimmy en ik. Tijdens de opnames van 'Giant' bleven we soms de hele nacht door praten en dat is één van de dingen die hij me vertelde".

Sessums interviewde Taylor in '97 in haar huis in Bel Air. Ze was toen net geopereerd aan een hersentumor.


25-03-2011 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa roept Maleisische fans op tot protest tegen censuur

Lady GaGa roept Maleisische fans op tot protest tegen censuur


http://img18.imageshack.us/img18/715/ladygagakz.jpg


Lady Gaga roept haar fans in Maleisië op te protesteren tegen de censuur van haar nieuwe single 'Born This Way'. "Je moet er alles aan doen om in vrijheid te kunnen leven", zei Gaga.

De verzen 'no mater gay, straight or bi, lesbian, transgendered life, I'm on the right track, baby' werden weggewist voor de Maleisische versie van 'Born This Way'".

"Wat ik tegen de jongeren in Maleisië wil zeggen, is dat het hun taak is om zich te laten horen", zei Gaga.

Radiostations in Maleisië durven de originele tekst niet te draaien omdat de overheid liedjes verbiedt die "de goede smaak aantasten of aanstootgevend zijn". De stations riskeren per vergrijp een boete van bijna twaalfduizend euro.

Homo-activisen in Maleisië hebben hun beklag al gedaan. Zij stellen dat het schrappen van de tekstdeel uitmaakt van de discriminatie waarmee zij dagelijks te maken krijgen.25-03-2011 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!