Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jef Burm overleden

Acteur Jef Burm overleden


http://img18.imageshack.us/img18/3152/jefburm.jpg


De Vlaamse acteur Jef Burm is zaterdag 2 april op 87-jarige leeftijd overleden, vermoedelijk aan een hersenbloeding. Dat meldt zijn familie.

Burm was een tv-pionier en is bekend van BRT-reeksen als 'De Paradijsvogels' en 'Het Pleintje'. In de eerste jaren van VTM zat hij in het panel van het spelprogramma 'Dierenplezier'.


Jef Burm (Sint-Niklaas, 19 juni 1923 - 2 april 2011) was een Vlaams acteur.

Samen met Tone Brulin, Roger Coorens (inmiddels overleden) , Marc Leemans en Dora van der Groen behoorde hij tot de in 1950 afgestudeerde derde lichting van de jonge Studio van het Nationaal Toneel van België onder de leiding van Herman Teirlinck en Lea Daan.

Jef Burm speelde van in het begin van de Belgische televisie (=1953) mee in een immense serie televisiefilms en televisieseries. Zo had hij rollen in De Paradijsvogels, Slisse & Cesar, Het Pleintje, Wittekerke, Nonkel Jef en Alexander.

Verder speelde hij mee in de films Zware Jongens, Boerenpsalm en Blinker en het Bagbag-juweel.

Jef Burm heeft als woordkunstenaar, chansonnier, cabaretier en komisch acteur naast televisie- en filmwerk ook ontelbare zaalvoorstellingen gerealiseerd, waaronder Allo Sjoe met Denise De Weerdt en de revues van Anton Peters in Blankenberge.

Als hoorspelacteur, verbonden aan het Dramatisch Gezelschap van de BRT, is Jef Burm onder andere te horen in De vertraagde film (Herman Teirlinck - Frans Roggen, 1967), Een bruiloftsdag (Paolo Levi - Herman Niels, 1970), Tobias of het einde van de angst (Marie Luise Kaschnitz - Walter Eysselinck, 1970) en Verloop van een ziekte (Klas Ewert Everwyn - Herman Niels, 1978).

In de eerste jaren van VTM zat hij in het panel van het spelprogramma Dierenplezier.

In 2004 werd hij ereburger van Meise, een titel die daarvoor enkel Eddy Merckx was toegekend.




03-04-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
02-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universiteit betaalt meer voor Snooki dan voor Nobelprijswinnares

Universiteit betaalt meer voor Snooki dan voor Nobelprijswinnares


http://img848.imageshack.us/img848/7744/nicolesnooki.jpg



De grootste universiteit van New Jersey, Rutgers University, betaalt meer voor een speech van Nicole "Snooki" Polizzi, één van de vedetten uit de Amerikaanse realityshow Jersey Shore, dan voor een toespraak van Nobelprijswinnaar Toni Morrison.

Snooki kreeg 32.000 dollar om de studenten te komen vertellen over haar GTL-lifestyle (gym, tanning, laundry) en wat tips te geven over hairstyle en af te sluiten met de ongelooflijk diepe boodschap: "Study hard, but party harder."

Toni Morrison (80) is een Afro-Amerikaans schrijfster. In 1993 ontving ze de Nobelprijs voor de Literatuur voor haar oeuvre. Een aantal van haar boeken worden gezien als klassiekers van de Amerikaanse literatuur, waaronder The Bluest Eye, Beloved (waarmee zij een Pulitzerprijs won), en Song of Solomon. Zij krijgt 2.000 dollar minder gage om in mei de speech te geven bij het sluiten van het academiejaar.


02-04-2011 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Phil Collins wordt Sneeuwwitje

Dochter Phil Collins wordt Sneeuwwitje


http://img713.imageshack.us/img713/5843/lilycollinsphilcollins.jpg
Lily Collins met vader Phil Collins


De Britse actrice Lily Collins kruipt in de huid van Sneeuwwitje. Dat maakte filmstudio Relativity Media vrijdag bekend.

Er gingen eerder geruchten dat 'The lovely bones'-actrice Saoirse Ronan de hoofdrol ging vertolken, maar die ging uiteindelijk naar de dochter van muzikant Phil Collins. De Amerikaanse acteur Armie Hammer vertolkt de rol van prins Andrew Alcott. Hollywood-ster Julia Roberts wordt de slechte stiefmoeder.

'The Brothers Grimm: Snow White' wordt in 2012 in de filmzalen verwacht.(br.vandaag.be)

02-04-2011 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live Nation aast op labels Warner Music

Live Nation aast op labels Warner Music


http://img823.imageshack.us/img823/4945/redhotchilipeppersm.jpg
Red Hot Chili Peppers


Live Nation Entertainment aast op de platenlabels van Warner Music. Daarmee zou 's werelds grootste concertuitbater en ticketverkoper zijn greep op de muziekindustrie verder versterken.

Dat meldden diverse internationale media vrijdag op basis van bronnen. Live Nation organiseert onder meer Rock Werchter.

Warner Music, de platenmaatschappij van onder anderen Red Hot Chili Peppers, Bruno Mars en Green Day, staat sinds begin dit jaar te koop. Andere geïnteresseerden zijn Sony, Guggenheim Partners, miljardair Ron Burkle van Yucaipa en de Russische miljardair Len Blavatnik.

Het is Live Nation te doen om de opnamedivisie van Warner Music. Daarmee zou het bedrijf een vinger in de pap krijgen in alle facetten van de muziekindustrie, van de opname tot de verkoop van de muziek tot de organisatie van concerten. (br.hln)


02-04-2011 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Madison, vroeger en nu

Holly Madison, vroeger en nu


http://img19.imageshack.us/img19/2231/hollymadisonv.jpg



Nee, dit is geen late 1 april-grap: Holly Madison zag er als kind wel degelijk uit als een ietwat nerderige brillendoos. Of met andere woorden: met siliconen en waterstofperoxide kom je al een heel eind om de 'American dream' te beleven.

Madison verwierf vooral faam door haar relatie met Playboybaas Hugh Hefner. Drie jaar geleden gaf ze de steenrijke tijdschriftmagnaat de bons omdat Hugh niet met haar wilde trouwen. Erg wrang voor Holly is het feit dat Hugh binnenkort wel in het huwelijksbootje stapt met de 24-jarige Crystal Harris.


02-04-2011 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Cocker op Lokerse Feesten

Joe Cocker op Lokerse Feesten

Klik op de foto om 'You can leave your hat on' te beluisteren






De Engelse rocklegende Joe Cocker is 3 augustus te zien op de Lokerse Feesten. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend. Ook Goose, Kelis, Primal Scream, Das Pop, Ozark Henry en Bart Peeters zijn nog meer nieuwe namen voor de tiendaagse in Lokeren.

De 37 editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus. Goose, Kelis, Primal Scream (present Screamadelica live) en Das Pop vervolledigen het programma van vrijdag 29 juli. Ozark Henry, Bart Peeters en Joe Cocker staan op 3 augustus op het podium.

De voorverkoop voor deze dagen start meteen via www.lokersefeesten.be. (br.Het Nieuwsblad)


02-04-2011 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono vergelijkt Larry Mullen met Messi en zichzelf met Tevez

Bono vergelijkt Larry Mullen met Messi en zichzelf met Tevez

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





U2's '360'-toer doet momenteel Argentinië aan met drie shows in het Estadio Unico de la Plata, met openingsact Muse. Tijdens het eerste optreden woensdagavond won Bono meteen de sympathie van de voetbalgekke Argentijnen door zijn bandleden voor te stellen als leden van de 'albiceleste', de Argentijnse nationale voetbalploeg.

Als jongste lid van U2 viel Larry Mullen (49) de eer te beurt vergeleken te worden met superster Lionel Messi. "Hij heeft de voeten van een balletdanser en is werkelijk een grootse dribbelaar: onze eigenste La Pulga (de vlo)." Beide heren hebben alvast ook dezelfde initialen.

Waarna bassist Adam Clayton aan de beurt was: "de man die graag drie keer in één wedstrijd scoort, de knappe, mooie, de 'El Pipita' van U2", waarmee Bono naar Real Madrid-spits Gonzalo Higuain verwees. The Edge van zijn kant is voor Bono als "iemand die gee naam heeft, als een God, omnipresent, overal op hetzelfde moment, altijd waar hij moet zijn, de 'Pupi Zanetti' van de band!" In tegenstelling tot The Edge heeft kapitein Javier Zanetti, die door Maradona overigens niet eens geselecteerd was voor het voorbije WK, nog wel al zijn haar.

Bono ten slotte vergeleek zichzelf met Carlos Tevez, de aanvaller van Manchester City. "Ik ben niet zeker of ik zelfs maar een klein beetje zo goed ben als hem maar als dat toch even geldt, zou ik hem zijn. Carlitos Apache Bono!" Waarna de Argentijnen massaal mee 'I still haven't found what I'm looking for' keelden. (br.hln)



01-04-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra lange Lady Gaga-aflevering van Glee

Extra lange Lady Gaga-aflevering van Glee


http://img35.imageshack.us/img35/4985/ladygagagc.jpg


Dat Lady Gaga een gastrol zou spelen in de slotepisode van het tweede seizoen van de Amerikaanse televisieserie Glee, was al duidelijk toen de titel van de aflevering bekendgemaakt werd. 'Born This Way' wordt op 26 april de spectaculaire afsluiter van de immens populaire Fox-reeks. Bovendien doen geruchten de ronde dat de aflevering geen zestig, maar negentig minuten zal duren.


Als de aflevering langer dan zestig minuten duurt, zou dat de eerste keer zijn in de geschiedenis van de show. Maar Lady Gaga kent wel iets van regels breken natuurlijk. De episode is opgebouwd rond haar meest recente hit 'Born This Way' en gaat in se over zelfrespect en zichzelf aanvaarden.

In de episode worstelen verschillende hoofdrolspelers met complexen. De mollige Lauren, gespeeld door Ashley Fink, wil prom queen worden, maar lijkt in niets op de traditionele koninginnen van het galabal. Rachel, Lea Michele, overweegt dan weer een neuscorrectie.

Hoewel het grootste deel van de aflevering al ingeblikt is, willen de makers er nog twee extra liedjes in krijgen. Dat maakt dat de aflevering langer zal duren dan gewoonlijk. Het is niet duidelijk of die extra nummers iets met Lady Gaga te maken hebben.

Televisiezender Fox weigert alle commentaar, maar alle Gleeks zitten op het puntje van hun stoel.


01-04-2011 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxette treedt na 17 jaar opnieuw op in Verenigd Koninkrijk

Roxette treedt na 17 jaar opnieuw op in Verenigd Koninkrijk

Klik op de foto om 'Listen To Your Heart' te beluisteren



De Zweedse popgroep Roxette bestaat uit Marie Fredriksson en Per Gessle.


De Zweedse band Roxette heeft aangekondigd dat het na zeventien jaar opnieuw zal optreden in het Verenigd Koninkrijk. Op 15 november zal de popgroep in de Wembley Arena staan.

Roxette is volop bezig aan een comeback. In 2002 werd bij zangeres Marie Fredriksson een hersentumor gevonden. De ziekte van de 53-jarige Zweedse verplichtte de groep om een pauze te nemen. In 2009 werd een comeback aangekondigd en in februari 2011 kwam het achtste album uit: 'Charm School'. De plaat belandde in Duitsland, Zwitserland en Tsjechië meteen op nummer een in de hitparade.

Het concert in Wembley maakt deel uit van de 'Charm School'-wereldtournee die op 28 februari afgetrapt werd in Rusland. "Tot nu toe zijn de concerten allemaal fantastisch verlopen", zegt songwriter Per Gessle in het muziekblad Rolling Stone. "Marie en de band zijn in topconditie en ons publiek is fantastisch. De manier waarop ons nieuwe album onthaald is, is ongelofelijk. We kijken uit naar een spannend jaar."

Sinds het ontstaan in de jaren tachtig, heeft Roxette al 75 miljoen platen verkocht. Dat maakt het de meest succesvolle Zweedse band na ABBA.


01-04-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps OckxFest breidt uit naar Hasselt

Antwerps OckxFest breidt uit naar Hasselt


http://img820.imageshack.us/img820/7175/ockxfest.jpg



Het gratis DJ-festival OckxFest in Antwerpen bestaat dit jaar acht jaar en kent voor de gelegenheid voor het eerst een editie in Hasselt. Wat acht jaar geleden begon als een kleinschalig feest voor een voornamelijk studentenpubliek, groeide vorig jaar uit tot een festival met 16.000 bezoekers.

OckxFest vindt dit jaar plaats op donderdag 28 april op het Antwerpse Sint-Jansplein. Tot 2009 had OckxFest zijn vaste stek op de Ossenmarkt, in het midden van de Antwerpse studentenbuurt. De editie 2009 bleek echter helemaal uit zijn voegen te barsten, waarna de organisatie op advies van stad en politie naar het grootste plein van Antwerpen verhuisde.

En het festival blijft groeien. Dit jaar is er voor de eerste keer ook een editie van OckxFest buiten Antwerpen: het concept vond ook in het Hasseltse Kapermolenpark een plek op 25 mei 2011, waar de Hasseltse studenten gratis terecht kunnen voor underground elektronische beats. (sps)

Meer info op www.ockxfest.be


01-04-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra Wilkinson boos omdat ze niet werd uitgenodigd op trouw van ex Hugh Hefner

Kendra Wilkinson boos omdat ze niet werd uitgenodigd op trouw van ex Hugh Hefner


http://img535.imageshack.us/img535/916/hughhefnertkendrawilkin.jpg
Hugh Hefner met Kendra Wilkinson toen ze nog een koppel waren.


Drama! De blonde stoot en ex van Hugh Hefner, Kendra Wilkinson, heeft nog altijd geen uitnodiging mogen ontvangen voor het huwelijk van de Playboybaas met Crystal Harris. En op 18 juni is het al zover: dan wordt er getrouwd in de Playboy Mansion. Wilkinson wou nochtans graag haar ex-lief mee naar het huwelijksbootje begeleiden, maar nu denkt ze hardop aan andere plannen voor de 18de juni.

"Als ze mij niet vragen, dan ga ik naar een ander huwelijk op die dag. Dan trouwt een goede vriend van mij", vertrouwde ze aan 'E! News' toe. "Ik ben bereid naar Hefs trouw te gaan, maar dan moet ik wel een uitnodiging krijgen. Ik ben gestresseerd want ik moet de knoop doorhakken." Kendra Wilkinson verliet de Playboy Mansion en dus ook Hugh Hefner in 2009, om te huwen met NFL-speler Hank Baskett.

Intussen bereidt de 24-jarige aanstaande bruid, Crystal Harris, zich voor op haar huwelijk met haar zestig jaar oudere toekomstige echtgenoot. Het thema zal "romantisch" zilver en wit zijn. Haar trouwjurk - van ontwerper Romona Keveza - werd alvast speciaal overgevlogen van New York naar Beverly Hills.

Ook bunny Holly Madison is wat overstuur door het aangekondigde huwelijk van haar ex Hugh Hefner. Zij liet de Playboystichter in 2008 stikken, net omdat hij niet met haar wou trouwen.


01-04-2011 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skunk Anansie, Arctic Monkeys en Paul Kalkbrenner op Lowlands

Skunk Anansie, Arctic Monkeys en Paul Kalkbrenner op Lowlands

Klik op de foto om 'Secretly' van 'Skunk Anansie' te beluisteren






Arctic Monkeys, Skunk Anansie (foto) en de Berlijnse technogrootheid Paul Kalkbrenner zijn vandaag aan de affiche van het Nederlandse festival Lowlands toegevoegd. Het festival, dat ongeveer tegelijkertijd loopt met Pukkelpop, is al enkele weken helemaal uitverkocht.

Komen ook: Junip (het Zweedse trio rond singer/songwriter José González), Anna Calvi, Mayer Hawthorne & The County, BudZillus, Miles Kane en Will And The People.

Eind februari werd al bekendgemaakt dat Interpol, The Wombats, Fleet Foxes, Trentemøller en de Jeugd van Tegenwoordig komen optreden op het driedaagse festival.(br.hln)


01-04-2011 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Sean Penn outen zich als koppel

Scarlett Johansson en Sean Penn outen zich als koppel


http://img855.imageshack.us/img855/2093/scarlettjohanssonensean.jpg


Het mag zo goed als officieel heten: de voetjeswrijvende Scarlett Johansson (26) is samen met Sean Penn (50). Tot ieders verbazing - ook die van de bruid zelf - verscheen Scarlett samen met 'date' Sean Penn op het huwelijk van Reese Witherspoon met Jim Toth. Qua statement in het Hollywoodwereldje kan dat tellen!


Jim Toth is een zogenaamde 'agent' die ook Scarlett Johansson onder zijn hoede heeft. Geen surprise dus dat de mooie actrice zaterdag aanwezig was op het huwelijk van collega Reese Witherspoon (35) met Toth, dat voltrokken werd op de ranch van Witherspoon in Ojai in Californië. Maar dat Scarlett die andere, ietwat oudere collega, Sean Penn, zou meetronen als partner sloeg menigeen - ja, zelfs in Hollywood - met verstomming.


Dat het dus niet bij pietje-wrijf met het voetje - zo luncht men in Los Angeles - is gebleven tussen die twee, lijkt het paar dus nu zelf te willen bevestigen. Beide comédiens komen net uit een serieuze relatie: Scarlett met Ryan Reynolds, Sean met Robin Wright. Naar verluidt is Scarlett tot over haar horen verliefd op Sean, die overigens ook de ex is van Madonna. In de lente zouden de tortelduifjes een tripje naar Haiti plannen. Hun Hollywoodnaam is er ook al: 'S²' ofte S-kwadraat. Eat this, Brangelina!


31-03-2011 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams en Simple Minds op verjaardagseditie TW Classic

Bryan Adams en Simple Minds op verjaardagseditie TW Classic

Klik op de foto om 'Please Forgive Me' te beluisteren





TW Classic viert dit jaar zijn tiende verjaardag en doet dat in het niet onaardige gezelschap van onder andere Bryan Adams en de Simple Minds. Zij zakken op 9 juli naar de wei van Werchter af. De Colombiaanse Shakira moet dan weer verstek laten gaan, omdat haar tournee sneller afloopt dan voorzien.

De organisatie is echter niet bij de pakken blijven zitten en presenteert ook zonder Shakira een aardige verjaardagsaffiche. Naast de Simple Minds en Bryan Adams pronken ook de namen van Texas, James Blunt, The Faces ft. Mick Hucknall en de Vlaamse Selah Sue op de affiche. Wie Shakira vervangt, wordt later nog meegedeeld.

Tickets voor TW Classic kosten 69 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen via Proximus Go For Music 0900 2 60 60 (0,5 euro/min, prijs incl. btw) of  www.proximusgoformusic.be.


31-03-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sucker Punch meiden dansen de kritiek van zich af

'Sucker Punch'-meiden dansen de kritiek van zich af


http://img145.imageshack.us/img145/8887/suckerpunchn.jpg


'Sucker Punch' scoorde allesbehalve hoge ogen bij de vakpers. Hoe kan je er als actrice dan toch nog het beste van maken tijdens een première? Door te dansen blijkbaar. Emily Browning, Jamie Chung en Jena Malone begonnen plots 'spontaan' op de rode loper in Londen heen en weer te waggelen. Vanessa Hudgens en Abbie Cornish beperkten zich intussen tot mooi wezen.

Hudgens had voor de gelegenheid een lange witte jurk met blote rug van Alberta Ferretti aangetrokken. Doordat ze haar haar hoog genoeg droeg, was de vlindertattoo in haar nek zichtbaar.

"Samen gezongen"
"Verwarrend en zelfvernietigend", luidt de conclusie van de critici rond deze fantasiethriller. Voor de actrices was het echter pure fun, ondanks het strakke dieet en de harde vechttrainingen. Eén dag per week legden ze er collectief de riem af. "Op woensdagavond gingen we uit en aten we samen taartjes", verklapte Browning. "We hingen echt goed aan elkaar en zongen zelfs samen, dolle pret."

Klap van geweer

Cornish liep wel fysieke schade op door een klap van een geweer met stalen bajonet. "Ik dook nog, maar de timing zat verkeerd", bekende Cornish vorige week in de tv-show van Jimmy Kemmel. "Die bajonet kwam tegen de zijkant van mijn hoofd terecht, waardoor ik even KO ging. Toen ik weer rechtstond, zaten mijn hoofd en handen helemaal onder het bloed. Uiteindelijk bleek dat de metalen clip voor mijn haarextensies nog de grootste schok opgevangen had." (br.hln)


31-03-2011 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna:

Rihanna: "Ik word graag vastgebonden en geslagen"


http://img402.imageshack.us/img402/7010/rihannab.jpg



Rihanna heeft een boekje opengedaan over haar bedgeheimen. En wat blijkt? De 24-jarige zangeres ontpopt zich tot ware slavin in de slaapkamer. "Ik hou ervan iemands meisje te zijn. Ik word graag vastgebonden en op de billen geslagen", klinkt het in muziekblad 'Rolling Stone'.

Maar dan moet het blijkbaar wel spontaan gebeuren. "Zwepen en kettingen, dat is te gepland voor mij. Ik verkies de blote hand." Zeg dat maar niet te luid, RiRi, anders denkt je ex Chris Brown dat hij er weer op los mag timmeren.

"Als kind getuige van misbruik"
De ster meent dat er een verband bestaat tussen haar onderdanige gevoelens en haar hectische carrière. "In het normale leven neem ik alle belangrijke beslissingen, maar in bed geef ik de controle graag uit handen. Geef mij dan maar een man die initiatief neemt en waar ik het kleine meisje kan bij zijn."

Al is er nóg een reden voor zoveel aanhankelijkheid. "Volgens mij ben ik een beetje masochistisch, daar ben ik pas recent achtergekomen. Dat komt wel vaker voor bij mensen die in hun jeugd getuige waren van misbruik. Toen ik negen jaar was, rookte mijn vader crack voor mijn neus. En op vrijdag was ik altijd bang, want dan kon hij dronken thuiskomen. Het salaris dat hij die dag kreeg, ging meteen op aan alcohol. Zo'n dingen sleep je de rest van je leven met je mee."


31-03-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamagurka begint aan 'schildermarathon' op iPad

Kamagurka begint aan 'schildermarathon' op iPad

http://img339.imageshack.us/img339/8267/kamagurka.jpg


De Belgische cartoonist en kunstenaar Kamagurka is vandaag rond het middaguur in het Stedelijk Museum in Amsterdam begonnen aan een 'schildermarathon'. De komende 24 uur maakt hij onafgebroken schilderijen op zijn iPad. Die worden onmiddellijk uitgeprint en opgehangen in de museumzaal waar hij aan het werk is.
 

Kamagurka wil zo'n drie werken per uur maken, ruim zeventig in totaal. Na afloop van de 'performance' zal hij de kunstwerken vernietigen. Helemaal verloren gaan ze echter niet. Het NRC Handelsblad komt namelijk met een speciale bijlage waarin ze te zien zijn.
 

Het project is onderdeel van Move It! @ TS2, een evenement over mobiele technologie en kunst. Wegens het optreden van Kamagurka is het Stedelijk Museum in Amsterdam de hele nacht open.


31-03-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Vedder werkt aan ukelele-album met Cat Power

Eddie Vedder werkt aan ukelele-album met Cat Power

Klik op de foto om 'Long Nights' te beluisteren






De Amerikaanse singer-songwriter Eddie Vedder, vooral bekend als leadzanger van de rockband Pearl Jam, werkt aan een nieuw album. Verrassend genoeg wordt dat geen soundtrack of rockalbum, maar een plaat vol ukelelemuziek.

Eddie Vedder maakte eerder al los van Pearl Jam een zeer succesvolle plaat die diende als soundtrack van de film 'Into the wild'. Op zijn nieuwe plaats zal hij de microfoon af en toe doorgeven aan gastmuzikanten. Glen Hansard, de zanger van de Ierse rockformatie The Frames zegde al toe. En ook de Amerikaanse zangeres Cat Power zal meezingen.

De Amerikaanse rocker zal eind mei ook een dvd de wereld insturen met beelden van zijn solotournee uit 2008. Die dvd heet 'Water On The Road', werd geregisseerd door Brendan Canty, de drummer van  Fugazi.

Maar ook met Pearl Jam zit Vedder niet stil. Volgende maand start de band met opnames voor het tiende studioalbum. Bovendien verschijnen er dit jaar ook een documentaire en een boek over de rockgroep.


31-03-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire verrast Haïti met miniconcert

Arcade Fire verrast Haïti met miniconcert

Klik op de foto om 'Wake Up' te beluisteren



Arcade Fire eerder dit jaar op de Brit Awards in Londen.



De Canadese indierockband Arcade Fire heeft dinsdag een verrassingsconcert gespeeld in de door een krachtige aardbeving verwoeste Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince. De muziekgroep, gevormd rond het echtpaar Win Butler en Régine Chassagne gaf volgens toeschouwers het beste van zichzelf in een intieme, emotionele set in Hotel Oloffson.

Naast eigen hits zoals 'Keep the Car Running', 'Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)' en natuurlijk 'Haiti', werden ook covers van liedjes van Creedence Clearwater Revival, the Rolling Stones en Cyndi Lauper gespeeld. Het concert duurde ongeveer 45 minuten.

Haïti is een symbolische plaats voor de muziekgroep. Zangeres Régine Chassagne is de dochter van Haïtiaanse immigranten. Na de aardbeving begin vorig jaar zamelde de groep maar liefst 1 miljoen Canadese dollar in voor het arme land. Tot op de dag van vandaag is weinig heropgebouwd in Port-au-Prince en leven veel mensen nog steeds in tentenkampen.


31-03-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie foto maakt van zieke Eddy Wally betaalt 20 miljoen

"Wie foto maakt van zieke Eddy Wally betaalt 20 miljoen"


http://img826.imageshack.us/img826/8246/eddywally.jpg

Wie een foto van de revaliderende Eddy Wally publiceert, mag zich aan een schadeclaim van 20 miljoen euro verwachten. Dat zegt de manager van 'The Voice of Europe' in de kranten van de Concentragroep.

De 78-jarige charmezanger uit Ertvelde werd begin maart getroffen door een herseninfarct. Sinds het begin van zijn revalidatie staan journalisten en fotografen in de rij voor het eerste interview met de herstellende ster en voor de eerste foto's op zijn ziekbed.
 
Volgens manager Hugo Colpaert is Wally aan de beterhand. "Om te vermijden dat er toch stiekem gemaakte beelden zouden verschijnen, hebben we met onze advocaat afgesproken dat we 20 miljoen euro schadevergoeding eisen voor elke foto die zou gepubliceerd worden."
 
Lachwekkend hoog
"Als Eddy Wally in vol ornaat poseert, mag men ervan uitgaan dat hij ermee akkoord gaat dat hij wordt gefotografeerd en dat de beelden worden verspreid", zegt professor mediarecht Leo Neels. "Dat is hier niet het geval. Wie foto's maakt van de zanger in zijn ziekbed en ze publiceert, begaat een overtreding en is dus strafbaar."
 
Maar in België wordt het bedrag van een schadevergoeding volgens Neels bepaald door een rechter en niet door een manager of een zanger. Juristen noemen het bedrag "lachwekkend hoog".



31-03-2011 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!