Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Café Capital herrijst in Antwerps Stadspark

Café Capital herrijst in Antwerps Stadspark


http://img28.imageshack.us/img28/2008/cafecapital.jpg
Café Capital brandde op 26 augustus 2010 nagenoeg helemaal af.


De uitgebrande discotheek Café Capital in het Antwerpse Stadspark komt helemaal terug. Dat zijn de stad Antwerpen, brouwerij InBev en uitbater Anthony Van Isacker overeengekomen, schrijft Gazet van Antwerpen. De discotheek brandde in de vroege ochtend van donderdag 26 augustus 2010 nagenoeg helemaal af. De brand bleek aangestoken, de vermoedelijke dader wordt nog steeds opgespoord.

Volgens Van Isacker zal het zeker nog een jaar duren vooraleer er weer gedanst kan worden. De stad Antwerpen is eigenaar van de gronden, InBev is de eigenaar van het pand. De onderhandelingen zijn nog niet afgerond.

Café Capital opende in zomer 2002 de deuren, en groeide uit tot een vaste waarde in het Antwerpse nachtleven. Onder meer dEUS-zanger Tom Barman en Rundskop-acteur Mathias Schoenaerts kwamen er vaak over de vloer.

Sinds midden maart organiseert de crew van Café Capital elke vrijdag feestjes in een zogenaamde 'pop up-club', met de toepasselijke naam Homeless. De kelder van het Ramada Plaza Hotel aan de Desguinlei is de locatie van dienst



05-04-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nancy valt af in Wie kiest Pieter

Nancy valt af in 'Wie kiest Pieter'


http://img534.imageshack.us/img534/281/wiekiestpieter.jpg


Pieter Loridon heeft op Aruba de blonde Nancy naar huis gestemd in 'Wie kiest Pieter' op vtm. "Nancy laat blijken dat ze vollédig weg is van mij", zei Loridon gisteren. En toch stuurde de ex-basketter haar wandelen. De 38-jarige tandartsassistente uit Langemark is naar eigen zeggen niet ongoocheld, daar ze nooit verliefd is geweest.

Het werd de afgelopen afleveringen al snel duidelijk dat de blondine een boon had voor Pieter. "Ik volg hem al een tijdje in de boekskes. Hij is de ideale man op elk gebied, een topper. Ik word niet snel verliefd, maar ik ben niet wanhopig op zoek. Pieter, dat is een uitzondering", zo staat te lezen op de vtm-site. En zo kwam het ook over op tv, dat Nancy Pieter adoreerde.

Nancy vindt dat er een verkeerd beeld van haar is opgehangen. Bij de montage zijn er dingen uitvergroot, zodat het leek alsof ik verliefd was. Maar er is minstens evenveel niet getoond, waarop zeer duidelijk te zien is dat ik niets voor hem voelde", stelt de Langemarkse in Het Laatste Nieuws.

Nancy, mama van een dochter van 12, is vandaag nog steeds vrijgezel. "Ik sta open voor een relatie, maar ik ben niet wanhopig op zoek." (br.hln)



05-04-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher trouwt deze zomer

Noel Gallagher trouwt deze zomer


http://img233.imageshack.us/img233/736/noelgallaghersaramacdon.jpg


Noel Gallagher gaat deze zomer trouwen met zijn vriendin Sara MacDonald, met wie hij twee zonen heeft: Donovan (3) en Sonny (6 maanden).


In oktober vroeg de voormalige Oasis-gitarist Sara ten huwelijk omdat hij de tijd rijp achtte om "eens lekker romantisch te doen". De twee zijn al tien jaar samen. Noel heeft ook een dochter van 11, Anais, uit zijn huwelijk met Meg Mathews.


"Noel vroeg Sara op haar verjaardag in oktober ten huwelijk. Hij is niet de kerel van de grote gebaren, dit is de man die zijn leren jas aanhield toen zijn zoon Donovan geboren werd. Ze leven nu toch al jarenlang als een getrouwd koppel", aldus een bron in The Sun.


De kans dat Noel zijn broer Liam uitnodigt op zijn trouw, is gering. De twee hebben elkaar niet meer gesproken sinds Oasis in augustus 2009 splitte. Toen Liam in februari 2008 met Nicole Appleton trouwde, was Noel daar zelfs niet van op de hoogte. Hij zat toen in de VS 'Dig Out Your Soul' af te werken, wat de laatste studioplaat van Oasis zou worden.



05-04-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith samen met zoon Jaden in science fictionfilm

Will Smith samen met zoon Jaden in science fictionfilm


http://img842.imageshack.us/img842/5184/willsmithjaden.jpg
Will Smith en zoon Jaden. 


Will Smith speelt samen met zijn zoon Jaden (12) in een scififilm die zich in het jaar 3012 afspeelt. Will Smith was producer van 'The Karate Kid', waarin zoon Jaden een van de hoofdrollen speelde.

In de nieuwe film speelt Jaden een jongen die met zijn ruimteschip op een verlaten planeet crasht. Regisseur van de vooralsnog titelloze prent wordt Night Shayamalan, die samen met Will Smith en diens vrouw Jada Pinkett tevens produceert.

Volgens Will heeft de kleine Jaden totaal geen problemen met zijn status van kinderster. "Hij is in deze business opgegroeid, het is hem dus niet vreemd. Hij begrijpt dat dit nu een familiebedrijf is. Hij heeft de schok niet ervaren die andere kindacteurs kenden toen ze vanuit het niets in de filmindustrie belandden".

Will en Jaden Smith speelden eerder samen in 'The Pursuit of Happyness', een film uit 2006.


05-04-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Antje De Boeck is getrouwd met de Schelde

Actrice Antje De Boeck is getrouwd met de Schelde

http://img835.imageshack.us/img835/6264/antjedeboeck.jpg
© photo news


In Bornem is de eerste Internationale Scheldeweek (van 15 tot 22 mei) voorgesteld. Speciaal voor die gelegenheid trad actrice Antje De Boeck er symbolisch in het huwelijk met de rivier. Zo wil ze ook meer aandacht krijgen voor de waterkwaliteit van de Schelde en haar zijrivieren.


De Boeck werd gekozen als boegbeeld vanwege haar rol in de veelgeprezen reeks "Stille Waters", die zich rond de Schelde afspeelde. Ze verklaarde maandag officieel haar liefde aan de rivier en beloofde eeuwige trouw, "bij storm en ontij maar ook bij stille waters".


Maar waar het echt om draaide, was de voorstelling van de eerste Internationale Scheldeweek. Verschillende verenigingen uit België, Nederland en Frankrijk (de drie landen waar de Schelde door stroomt) staken de koppen bij elkaar om een programma op te stellen van wandel- en fietstochten, schoolprojecten en seminaries langs de loop van de Schelde.
 

Blikvangers zijn onder meer een rondleiding in de Antwerpse haven en in het natuurgebied het Verdronken Land van Saeftinghe. Wie dat wil, kan ook zelf zijn of haar liefde aan de rivier verklaren op www.scheldeweek.org. De overkoepelende organisatie is in handen van het Europese project ScaldWIN, dat zich inzet voor het verbeteren van de waterkwaliteit van de Schelde. (br.hln)


05-04-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello komt ook naar Brussel

Elvis Costello komt ook naar Brussel

Klik op de foto om ' Pump it up ' te beluisteren





Omdat de vraag naar tickets bleef aanhouden, heeft Elvis Costello besloten een tweede concert te geven in België. Op 17 november zal hij het beste van zichzelf geven in het Koninklijk Circus in Brussel. Op 9 november speelt hij in een uitverkochte Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Het laatste solo-optreden van de zanger in ons land dateert van 1989.
 
Elvis Costello, wiens echte naam Declan Patrick Macmanus is, trad de laatste jaren in ons land op samen met The Sugarcanes, Allen Toussaint Band, Steve Nieve, The Imposters en zelfs The Attractions en stond op de podia van zowel de betere festivals als concertzalen.
 
Zijn laatste solo-optredens vonden plaats op het festival Torhout-Werchter in 1989, 22 jaar geleden. Het soloconcert in de Antwerpse Elisabethzaal was dan ook op enkele dagen uitverkocht. Costello lastte daarom een extra concert in op 17 november in Brussel waardoor een extra 2.000 fans van zijn optreden zullen kunnen genieten.


04-04-2011 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsconcert LCD Soundsystem op YouTube

Afscheidsconcert LCD Soundsystem op YouTube

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





LCD Soundsystem heeft in New York de fans uitgezwaaid met een afscheidsconcert om u tegen te zeggen.

De band rond zanger/producer James Murphy maakte vorig jaar bekend dat ze er in 2011 mee gingen ophouden.

De invloedrijke groep speelde bijna vier uur lang in een uitverkocht Madison Square Garden. Het concert dat 'The Long Goodbye' werd gedoopt, is integraal op YouTube gezet.

Verschillende gasten deden de band mee uitgeleide. Naast Grammy-winnaars Arcade Fire (2:04) kwam ook onder meer stand up comedian Reggie Watts (1:12),  enkele weken geleden nog op De Laatste Show, meespelen.


04-04-2011 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé keert terug naar de seventies

Beyoncé keert terug naar de seventies


http://img821.imageshack.us/img821/4825/beyoncel.jpg



In de aanloop naar de release van haar nieuwe album werd Beyoncé gespot tijdens een fotoshoot met knipoog naar de jaren zeventig.

De r&b-ster droeg een sjofele bordeauxrode bontjas, een jumpsuit met olifantenpijpen en schoenen met plateauzolen terwijl ze poseerde op het balkon van een motel in New Jersey. De outfit was niet echt flatterend, maar Beyoncé-fans zullen blij zijn dat ze haar hoogblonde lokken terug ruilde voor een meer natuurlijke haarkleur.

De voormalige Destiny's Child-zangeres brengt binnenkort een nieuw album uit, het eerste sinds I am...Sasha Fierce dat drie jaar geleden op de markt kwam. (br.Het Nieuwsblad)



04-04-2011 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten en vrienden nemen afscheid van Bob Benny

Artiesten en vrienden nemen afscheid van Bob Benny


http://img685.imageshack.us/img685/9130/bobbenny.jpg


In de Sint-Jozefkerk in Sint-Niklaas is deze namiddag afscheid genomen van Emiel Wagemans, alias Bob Benny. Op de uitvaart van de 84-jarige zanger waren heel wat oudere fans, zangers en een delegatie van het stadsbestuur. Benny overleed op 29 maart.

Het was vooral de oudere generatie Sint-Niklazenaren die naar de Sint-Jozefkerk afzakte, onder meer een delegatie van het OCMW-rusthuis Ter Wilgen, waar Benny sinds 2006 verbleef.

In de kerk zaten ook bekende Vlamingen, waaronder Jo Leemans, Jo De Poorter, Luc Steeno, Will Ferdy, actrice Leah Thys en streekgenoot Jacques Raymond. De lokale politiek werd vertegenwoordigd door burgemeester Christel Geerts, ere-burgemeester Freddy Willockx en een aantal schepenen.

Emiel Wagemans werd herinnerd als een spontaan en vriendelijk man. Zijn collega's eerden de kwaliteit van zijn stem en zijn kunst om te entertainen.

Bob Benny was vooral in de jaren vijftig en zestig populair en scoorde hits met "Waar en wanneer" en "Hou toch van mij". Hij vertegenwoordigde België twee keer op het Eurovisie Songfestival en haalde in 1959 de zesde plaats. Benny speelde later ook mee in musicals. Vóór zijn muzikale carrière had hij ook enkele shows voor de openbare omroep gepresenteerd.

De zanger werd elf jaar geleden getroffen door een beroerte en hield er een gedeeltelijke verlamming aan over.

De urne van Emiel Wagemans wordt bijgezet in de nieuwe begraafplaats van Sint-Niklaas.



04-04-2011 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling onderbroek Queen Elizabeth uitgesteld tot na huwelijk William en Kate

Veiling onderbroek Queen Elizabeth uitgesteld tot na huwelijk William en Kate


http://img852.imageshack.us/img852/7174/queenelizabeth.jpg



Een Brits veilinghuis is van plan om een gebruikte onderbroek van Queen Elizabeth aan te bieden. Uit respect voor het koningshuis zal er wel gewacht worden tot na het huwelijk van prins William en Kate Middleton.

Het bedrijf kreeg het kledingstuk in handen via de erfenis van de inmiddels overleden baron Joseph de Bicske Dobronyi die de onderbroek vond nadat de koningin hem in een vliegtuig vergat, weet De Telegraaf.

Als er geen interesse van de Britten is in de onderbroek van Queen Elizabeth, zal het veilinghuis het kledingstuk aanbieden in de VS.(br.hln)


04-04-2011 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende fans schreeuwen Charlie Sheen van podium af

Woedende fans schreeuwen Charlie Sheen van podium af


http://img203.imageshack.us/img203/5613/charliesheeng.jpg

Bad boy Charlie Sheen is tijdens zijn eerste voorstelling van de Violent Torpedo of Truth- theatertour van het podium geschreeuwd. Boze fans eisten in Detroit hun geld terug door de gemakzucht waarmee de show in elkaar was geflanst, waarop de acteur nog meer olie op het vuur gooide: "Ik heb jullie geld al binnen", schrijft AD.nl.

Sheen hield het publiek voor dat ze onderdeel waren van een experiment: zonder de inhoud te kennen waren ze toch bereid hun zuurverdiende geld neer te leggen. Na het fiasco in Detroit ging de acteur gisteren voor een herkansing in Chicago. Afgaande op de tweets die hij na de show plaatste, zou hij op dag twee beter hebben gescoord bij zijn fans. 'Chicago wins! Team Sheen wins!' en 'Sheen redeeming himself for Detroit! Chicago loving him', luidde zijn commentaar op Twitter. 

De show in Chicago werd gezien als een breekpunt: als de acteur het opnieuw zou verknallen, dan kon hij de comedyshow wel opdoeken, want de ticketverkoop voor de rest van de tournee liep al niet zoals gepland. In Detroit kregen toeschouwers, in plaats van de beloofde komst van Snoop Dogg, een reeks slecht gemonteerde clips en een hoop onzin voorgeschoteld over Sheen.

Zijn vader, acteur Martin Sheen, heeft inmiddels laten weten dat het gedrag van zijn zoon een enorme impact heeft op heel de familie. "We proberen hem te helpen, maar hij heeft grote problemen en een ernstige verslaving. Het is moeilijk", aldus Martin. Charlie Sheen heeft nog 20 shows te gaan in 19 Amerikaanse en Canadese steden. (br.hln - foto photo news)


04-04-2011 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-jarige Liz: Jij bent enige man die ik ooit zal liefhebben

17-jarige Liz: "Jij bent enige man die ik ooit zal liefhebben"



De 66 brieven die de vorige maand overleden actrice Elizabeth Taylor aan haar eerste verloofde schreef, worden in mei online geveild, meldt de BBC.

Taylor, die achtmaal trouwde, schreef de brieven in 1949 aan William Pawley, zoon van een vroegere Amerikaanse ambassadeur. Zij was toen 17.

In een van de eerste brieven schrijft Taylor te hopen dat het hart van Pawley voor eeuwig met dat van haar verbonden zal zijn. "Ik wil dat wij altijd 'minnaars' zullen blijven, ook al zijn we al 75 jaar getrouwd en hebben we zeker een tiental achterachterkleinkinderen".

Een andere tekst waarvan de koper van de brieven kan genieten, is dat Taylor "er geheel van overtuigd is dat jij (Pawley) de enige man in de wereld bent die ik ooit zal liefhebben".


04-04-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson grote fan van wijlen papa Michael

Paris Jackson grote fan van wijlen papa Michael


http://img810.imageshack.us/img810/7913/parisjackson.jpg



Michael Jackson is ondertussen al bijna twee jaar overleden, maar de zanger heeft nog steeds miljoenen fans over de hele wereld. Zijn allergrootste fan is misschien wel zijn eigen dochter Paris, schrijft De Telegraaf.

Paris werd gespot toen ze samen met haar tante LaToya Jackson aan het shoppen was. Ze droeg een t-shirt met daarop een foto van haar overleden vader. Op die manier is Michael toch nog steeds een beetje aanwezig bij Paris.


04-04-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop valt in Frankrijk in de prijzen

'Rundskop' valt in Frankrijk in de prijzen


http://img829.imageshack.us/img829/5349/rundskop.jpg



De Vlaamse film 'Rundskop' van Michaël R. Roskam heeft afgelopen weekend op het derde internationaal festival van de politiefilm in het Franse Beaune de prijs van de internationale jury en de persprijs behaald. Dat heeft het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag bekendgemaakt.

Later deze maand komt de film uit in Franstalig België. Einde mei is het de beurt aan het Nederlandse bioscooppubliek om kennis te maken met de film. Ondertussen zal Rundskop ook te zien zijn op de Marché du Film van het Filmfestival van Cannes.

In Vlaanderen hebben sinds de lancering op 2 februari inmiddels 400.000 bioscoopgangers het speelfilmdebuut van Michaël R. Roskam bekeken.


04-04-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil wordt weer opa

Dr. Phil wordt weer opa


http://img269.imageshack.us/img269/4570/drphil.jpg



Televisiepsycholoog Dr.Phil wordt dit jaar voor de tweede keer opa. Wat het helemaal speciaal maakt, is dat de baby is uitgerekend op zijn verjaardag: 1 september, weet De Telegraaf.

De psycholoog maakte het blijde nieuws zelf bekend tijdens zijn televisieshow. "Mijn vrouw Robin en ik vinden het fantastisch dat onze oudste zoon Jay weer vader wordt."

Jay en Erica zijn sinds 2006 getrouwd. Ze hebben al een dochtertje van 1 jaar: Avery Elizabeth.


04-04-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 400.000 bezoekers voor Rundskop


Al 400.000 bezoekers voor 'Rundskop'


http://img843.imageshack.us/img843/5349/rundskop.jpg


De Vlaamse film 'Rundskop' heeft ongeveer twee maanden na zijn release al 400.000 bezoekers naar de cinemazalen gelokt. Dat meldt Kinepolis Film Distribution vandaag in een persbericht.

'Rundskop' werd uitgebracht op 2 februari en speelt nog altijd in meer dan dertig zalen in heel Vlaanderen en Brussel. De film stond ook wekenlang op de eerste plaats in de Vlaamse box-office.
 
Op 13 april wordt 'Rundskop' onder de titel 'Tête de Boeuf' ook in Wallonië uitgebracht, iets wat volgens de distributeur heel uitzonderlijk is voor een Vlaamse film. Vanaf 26 mei is de film ook in de Nederlandse bioscopen te zien.
 
Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Barbara Sarafian, Sam Louwyck en Jeanne Dandoy spelen de hoofdrollen in de film van regisseur Michaël R. Roskam.



04-04-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand willen kindje adopteren

Katy Perry en Russell Brand willen kindje adopteren


http://img834.imageshack.us/img834/4069/katyperryrussellbrand.jpg



Katy Perry en Russell Brand zouden plannen hebben om een kindje te adopteren uit India, weet De Telegraaf.

Russell heeft op zijn zachts gezegd een ruig verleden: hij was verslaafd aan drugs en raakte meerdere malen betrokken bij seksschandalen. Hij is daarom dan ook doodsbang dat zijn kinderen dezelfde genen zullen krijgen. De echtgenoot van Katy denkt daarom dat het verstandiger is om kinderen te adopteren.

"Katy vindt dat Russell veel te hard is voor zichzelf, maar ziet het idee van adopteren wel zitten", aldus een insider. "Volgens haar is India het ideale land, omdat ze daar verliefd werd op de kinderen die ze zag toen ze er in oktober trouwden."



03-04-2011 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen trouwring voor prins William

Geen trouwring voor prins William


http://img5.imageshack.us/img5/7183/geentrouwringvoorprinsw.jpg


Hoewel prins William dolgelukkig is om Kate Middleton van een prachtige trouwring te voorzien, is hij heel wat minder enthousiast over zijn eigen sieraad. Volgens een bron uit Buckingham Palace ziet het ernaar uit dat het huwelijk met maar één ring zal bezegeld worden, want de prins kiest ervoor om ringloos door het leven te gaan.

Koningin Elizabeth schonk William en Kate een goudklompje dat al tientallen jaren in de kluis van de Winsors ligt. Kroonjuwelier Harry Collins kreeg de eer om daar een oogverblindende trouwring voor de bruid van te maken. 

Niet uitzonderlijk
Het is overigens niet de eerste keer dat een prins ervoor kiest om ringloos door het leven te gaan. Prins Charles droeg geen trouwring nadat hij met prinses Diana in het huwelijksbootje stapte (hoewel hij er nu wel één draagt). Maar ook prinsen Philip, Andrew en Edward verkiezen hun prinselijke zegelring boven het dragen van een trouwring.

Middleton gaat helemaal akkoord met de beslissing van haar toekomstige man. Een ring is dan wel een universeel symbool dat iemand 'bezet' is, maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op 29 april zal weten dat prins William vanaf dan wel degelijk een getrouwd man is.



03-04-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu officieel: Beckhams present op huwelijk van William en Kate


Nu officieel: Beckhams present op huwelijk van William en Kate


http://img690.imageshack.us/img690/5856/davidenvictoriabeckham.jpg


Voetballer David Beckham en zijn eega Victoria zijn uitgenodigd op het huwelijk van prins William en zijn verloofde Kate Middleton op 29 april in Londen. "We zijn zo tevreden met onze uitnodiging", zo bevestigde Victoria het gerucht dat eerder al in de pers de ronde deed.

David Beckham trok vaak op met prins William toen ze vorig jaar samen campagne voerden voor de Engelse kandidatuur voor de organisatie van het wereldkampioenschap voetbal in 2018.
 
David en Victoria, die deze zomer een vierde kind verwachten, wonen in Los Angeles sinds de transfer van Beckham naar LA Galaxy in juli 2007. Ook vanuit de Verenigde Staten blijven de voetballer en de vroegere zangeres van The Spice Girls echter prominent aanwezig in de Britse media.
 
Op het huwelijksfeest van prins William en Kate Middleton worden zo'n 1.900 gasten verwacht.


03-04-2011 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Hurley vraagt scheiding aan

Liz Hurley vraagt scheiding aan


http://img861.imageshack.us/img861/1681/lizhurley.jpg



Elizabeth Hurley heeft wegens "onredelijk gedrag" de scheiding aangevraagd van Arun Nayar, de Indische textieltycoon met wie ze vier jaar geleden trouwde. Hurley is sinds enkele maanden openlijk met de Australische voormalige cricketspeler Shane Warne, die haar via Twitter verleidde. Toen ze in december met hem werd gespot, stelde ze dat haar huwelijk al maanden voorbij was.

Ze bezocht Warne in Australië, maar brak even met hem nadat een porno-actrice beweerde dat ze hem wat kneepjes had geleerd achter Liz' rug.

Al na een jaar zat er sleet op het huwelijk van Nayar en Hurley. Hij verbleef steeds vaker in Mumbai en had een hekel aan het Londense societygebeuren waarin zijn zo graag floreert.



03-04-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!