Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand Eddy Wally verbeterd door dagelijkse therapie

Toestand Eddy Wally verbeterd door dagelijkse therapie


http://img843.imageshack.us/img843/8246/eddywally.jpg


Charmezanger Eddy Wally volgt elke voormiddag revalidatietherapie en ervaart beterschap aan de linkerschouder en linkerkant van zijn mond. Dat laat zijn manager Hugo Colpaert weten. Hij voegt er wel aan toe dat de revalidatie nog een hele tijd zal duren.

Begin maart werd Eddy Wally in het ziekenhuis opgenomen met een hersenbloeding. "Ondertussen volgt hij therapie, vooral kinesitherapie, en dat elke voormiddag tussen 08.30 uur en 12.00 uur", aldus Colpaert.

Volgens de manager vergt de therapie veel energie van Eddy Wally. "Maar hij voelt nu ook zelf de beterschap aan zijn linkerschouder en de linkerkant van zijn mond. Zijn spraak is duidelijk verbeterd en ook de linkerhoek van zijn mond staat bijna terug in de juiste vorm."

"Hij vraagt mij of hij er vermagerd uit ziet, maar volgens mij is dat niet zo. Hij kijkt ernaar uit om gewoon op te staan en te vertrekken. Hij heeft al een paar keer gedroomd dat ik hem kwam ophalen aan zijn ziekenbed om te vertrekken naar een optreden."

The Voice of Europe heeft zich volgens zijn manager verzoend met zijn situatie en weet dat zijn volledig herstel nog een tijdje zal duren. "Hij vindt het hard maar niet onoverkomelijk. Niemand weet hoe lang dit nog zal duren, maar hij belooft mij te zullen vechten. Een echte doorzetter met een uitzonderlijk moeilijke taak."

Volgens Colpaert wordt Eddy Wally nog steeds overstelpt met aanmoedigende post van fans en andere artiesten.


10-04-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: Dox had thuis seks met acht vriendinnen en de oppas

Anouk: "Dox had thuis seks met acht vriendinnen en de oppas"

Klik op de foto om ' I Don't Wanna Hurt ' te beluisteren





Een geëmotioneerde Anouk heeft een boekje open gedaan over het vreemdgaan van haar ex-man, rapper Unorthadox. Volgens de zangeres bleef het niet bij een slippertje, maar bedroog hij haar in hun eigen huis anderhalf jaar lang met meerdere vrouwen. Onder de minnaressen bevonden zich vriendinnen van Anouk.

"Ze kwamen bij me over de vloer. Ze waren vriendinnen. Zelfs mijn schoonheidsspecialiste en de nanny lieten zich verleiden. En dat gewoon in mijn huis. Het was een soort complot. Iedereen hield zijn mond", aldus de zangeres die straks op Werchter staat. 
Anouk

Volgens Anouk, die gisteren 36 werd, heeft haar ex-man "zich als een beest gedragen zodra zij niet thuis was". "Hij had met dertien vrouwen contact op een manier die ik niet gepast vind. Met acht vrouwen had hij seks. Niet één keer, maar dat heeft anderhalf jaar geduurd."

"Het klinkt idioot, maar ik heb niets doorgehad", vertelt de aangeslagen Anouk. "De afgelopen periode is heel pijnlijk voor me geweest. Liefde maakt blind, dat is wat het is." 

De rapper sprak eerder deze week nog de hoop uit dat Anouk weer bij hem terugkomt, maar volgens de zangeres is het nu echt einde verhaal. "Mijn kinderen zijn voor mij nu het belangrijkst."



10-04-2011 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Sidney Lumet (86) overleden

Regisseur Sidney Lumet (86) overleden


http://img861.imageshack.us/img861/8549/sidneylumet.jpg


De Amerikaanse filmregisseur Sidney Lumet is overleden. Dat meldt The New York Times. Lumet was 86 jaar. Hij regisseerde meer dan vijftig films, waaronder klassiekers als 12 Angry Men (1957), Dog Day Afternoon (1975) en Network (1976). In 2005 kreeg hij een Oscar voor zijn hele oeuvre.


Zijn carrière leek lange tijd op het podium te liggen: op zijn elfde maakte hij al zijn acteerdebuut op Broadway. In de Tweede Wereldoorlog diende de Amerikaan zijn land als navigator. Na de oorlog keerde hij terug naar het theater, maar merkte al snel dat het nieuwe medium televisie hem meer aantrok. Begin jaren vijftig begon Lumet zijn carrière als regisseur bij televisiestudio CBS.

In 1957 maakte hij zijn filmdebuut met 12 Angry Men (1957), volgens velen meteen zijn beste werk. Het rechtbankdrama, met in de hoofdrol Henry Fonda, verhaalt over een twist binnen een jury wanneer de twaalf gezworenen zich buigen over de moord waar een Spaans-Amerikaanse jongen van wordt verdacht. Daarna maakte Lumet een halve eeuw lang gemiddeld één film per jaar.

Geëngageerde thema's voor groot publiek
De regisseur specialiseerde zich in verhalen die ondanks hun vaak zware, geëngageerde thema's toch een groot publiek wisten te bereiken. Bijna elke titel uit zijn oeuvre kon rekenen op een enthousiaste ontvangst van critici en publiek.



09-04-2011 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Nicholson zet zijn huis in Malibu te koop voor 4,25 miljoen dollar

Jack Nicholson zet zijn huis in Malibu te koop voor 4,25 miljoen dollar


http://img688.imageshack.us/img688/5285/jacknicholson.jpg


De Amerikaanse acteur Jack Nicholson zet zijn eigendom van 28 hectare in Malibu in de etalage. Dat schrijft de Los Angeles Times. Wie over een budget van 4,25 miljoen dollar beschikt, kan het stulpje kopen.

Nicholson bezit verschillende huizen in Californië. De woning in Malibu, een mondaine badplaats en surfparadijs, kocht hij in 1977.
 
Het huis, met een dubbel zicht op de zee en de bergen, is met 200 m2 bewoonbare ruimte klein naar Hollywoodnormen. Er hangt echter wel een terrein van 28 hectare aan vast en heeft een bijgebouw voor gasten, een zwembad, een tennisbaan en een spa die in een nagemaakte grot gelegen is.
 
Jack Nicholson is ondertussen 73 jaar oud. Hij won tijdens zijn carrière drie Oscars, onder meer voor "One flew over the Cuckoo's Nest" van Milos Forman (1975). Hij speelde ook in "Chinatown" (Roman Polanski, 1974), "The Shining" (Stanley Kubrick, 1980) en "Batman" (Tim Burton, 1989).



09-04-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters op Pukkelpop?

Foo Fighters op Pukkelpop?

Klik op de foto om ' The Pretender ' te beluisteren






Mogen we Foo Fighters deze zomer dan toch in ons land verwelkomen? Werchter lieten ze links liggen voor twee optredens in Milton Keynes in Engeland, maar volgens de geruchtenmolen staan Dave Grohl en co in augustus wel op de wei van Pukkelpop. Een bericht dat nu bevestigd wordt door bassist Nate.

Tijdens een interview met Studio Brussel vertelde hij dat Pukkelpop "gereserveerd stond in zijn agenda". Stijn Van de Voorde haastte zich nadien wel om te zeggen dat: "zoals de organisatie van Pukkelpop zegt: 'we mogen nog niets bevestigen tot het bevestigd is'." Daar mag u zelf uw conclusies uit trekken.

Op 26 april lost organisator Chokri Mahassine een eerste lading namen.


09-04-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sopranos'-actrice Drea De Matteo bevalt van zoon

'Sopranos'-actrice Drea De Matteo bevalt van zoon

http://img26.imageshack.us/img26/8633/dreadematteo.jpg



Drea De Matteo (39), die de rol van Adriana La Cerva speelt in 'The Sopranos', is bevallen van een zoontje. Het is het tweede kind met haar man, countryzanger Shooter Jennings (31). In 2008 kregen ze een dochter, Alabama Gypsyrose. De pasgeboren zoon wordt genoemd naar Shooters vader, countrylegende Waylon Jennings. Voluit heet het baasje Waylon Albert 'Blackjack' Jennings.

Shooter en Drea verloofden zich in juni 2009, nadat hij haar ten huwelijk vroeg vanop het podium tijdens een van zijn concerten.

Waylon Jennings was de basspeler die met Buddy Holly op tournee was toen die verongelukte in een vliegtuigcrash in 1959. De muzikanten hadden geloot wie het vliegtuig zou nemen en wie met de bus zou reizen. Waylon 'won' de toss, maar stond zijn plaats of aan The Big Hopper, iets waar hij zich de rest van zijn leven schuldig over zou voelen


08-04-2011 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson wil foto's autopsie uit rechtbank weren

Lijfarts Jackson wil foto's autopsie uit rechtbank weren


http://img823.imageshack.us/img823/6302/lijfartsjackson.jpg


Dokter Conrad Murray wil verhinderen dat er tijdens zijn proces foto's worden getoond van Michael Jacksons "gruwelijke" autopsie.


De advocaten van Jacksons lijfarts, die wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag, hebben de rechter verzocht enkel een mondeling verslag van de autopsie toe te laten. Volgens hen zijn de foto's "gruwelijk, schokkend en nadelig voor Murray".

Emotioneel oordeel vermijden
"Die beelden aan de juryleden tonen, zou Murray's recht op een eerlijk proces in het gedrang brengen omdat het risico bestaat dat de jury zijn beslissing zou maken op grond van emoties die er niet toe doen".

De advocaten hebben tevens gevraagd dat persoonlijke informatie over Murray die niet in verband staat met zijn relatie met Jackson - zoals beweringen als zou hij ontrouw zijn en vrouwen oppikte in stripclubs - niet ter sprake zou komen tijdens het proces.

Op 21 april zal de rechter beslissen of hij die verzoeken van de verdediging aanvaardt.


08-04-2011 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé vieren derde trouwverjaardag op Bahamas


Jay-Z en Beyoncé vieren derde trouwverjaardag op Bahamas


http://img854.imageshack.us/img854/7756/jayzenbeyonc.jpg



Jay-Z heeft vrouwlief Beyoncé op een tripje naar de Bahamas getrakteerd om er hun derde huwelijksverjaardag te vieren. De villa die hij afhuurde liet hij vol witte bloemen stouwen, er stond champagne gekoeld en op het strand werd bij kaarslicht een buffet met zeevruchten opgediend.

Beyoncé en Jay-Z liepen op de Bahamas ook Verne Troyer tegen het ampele lijf, die ze meteen uitnodigden om samen te dineren. (br.hln - photo news)


08-04-2011 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay mag Olympische Spelen openen, Danny Boyle regisseert

Coldplay mag Olympische Spelen openen, Danny Boyle regisseert

Klik op de foto om ' Viva La Vida ' te beluisteren





Coldplay is aangezocht om een nieuw nummer, 'Welcome Song', speciaal te schrijven voor de opening van de Olympische Spelen volgend jaar in Londen.


Verwacht wordt dat de openingsceremonie door twee miljard mensen op televisie zal bekeken worden. Liefdadigheidsorganisatie The Dartington Hall Trust 'bestelt' het nummer en Chris Martin is hun eerste keuze. De organisatie hoopt Coldplay tevens bereid te vinden het nummer op te nemen en het te verkopen ten voordele van de sport in Groot-Brittannië.


De openingsceremonie van de Spelen grijpt plaats op 27 juli 2012, de regie is in handen van Danny Boyle ('Slumdog Millionaire', 'Trainspotting'). Ook Joss Stone, Muse en Gorillaz-frontman zijn in de running om op te treden.


08-04-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beastie Boys: nieuwe single en clip vol sterren

Beastie Boys: nieuwe single en clip vol sterren

Klik op de foto om ' Fight For Your Right ' te beluisteren






Rappende bleekscheten waren het zeker, maar Beastie Boys hadden meer street credibility en muzikaal talent in hun kleine teen dan heel wat zwarte rappers vandaag in hun hele zelfverheerlijkte lijf.

Drie idioten, 25 jaar later
Rolling Stone magazine schreef naar aanleiding van het debuutalbum van de Beastie Boys: "Three idiots create a masterpiece". Dat was in 1986 en wij waren toen al volledig akkoord. Vijfentwintig jaar later komen de drie idioten met een kortfilm 'Fight For Your Right - Revisited'. De dertig minuten durende clip pikt de draad op van de legendarische 'Fight For Your Right'-video uit 1987.
 
Elijah Wood, Will Ferrell, Jack Black
Als de drie Beastie Boys hun legendarische feest verlaten, lopen ze hun alter ego's uit de toekomst tegen het lijf.  De jonge Beastie Boys worden vertolkt door Seth Rogen, Elijah Wood en Danny McBride. De Beastie Boys 'from the future' zijn Will Ferrell, John C. Reilly and Jack Black. Elijah Wood en Will Ferrell spelen Ad-Rock, Danny McBride en John C. Reilly nemen Adam 'MCA' Yauch voor hun rekening, Seth Rogen en Jack Black doen Mike D.
 
Bijrollen zijn er voor onder andere Susan Sarandon, Ted Danson, Steve Buscemi en de DeLorean uit 'Back To The Future'.

'Make Some Noise'
De Beastie Boys hebben inmiddels ook de eerste single van hun op 2 mei te verschijnen album 'Hot Sauce Committee Part Two' online gezet op hun website (onder de trailer). Normaal gezien zou 'Make Some Noise' pas begin volgende week uitkomen in de VS maar omdat de single gisteren uitlekte via het internet, zette het New Yorkse drietal hem op hun website. 'Make Some Noise' is onbeschaamd old skool en zo aanstekelijk als met je bloot gat in een nest rode mieren gaan zitten.

'Hot Sauce Committee Part Two' is het eerste album van de Beastie Boys sinds het volledig instrumentale 'The Mix Up' uit 2007. Het album stond origineel gepland voor een release in september 2009 maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld nadat bij bandlid Adam 'MCA' Yauch klierkanker werd vastgesteld. (br.hln)


08-04-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland bijna volledig uitverkocht in 5 dagen

Tomorrowland bijna volledig uitverkocht in 5 dagen


http://img209.imageshack.us/img209/9898/tomorrowland.jpg


Afgelopen weekend startte de ticketverkoop van Tomorrowland, en amper enkele dagen later is het festival al zo goed als uitverkocht. Enkel voor vrijdag zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

Tomorrowland vindt plaats van 22 tot 24 juli in recreatiedomein De Schorre in Boom. Headliners zijn Faithless, Tiësto, David Guetta, Sven Väth, Martin Solveig en 2 Many DJ's.

Meer informatie : www.tomorrowland.be



08-04-2011 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers moet buitenverblijf afbreken

Jeroen Brouwers moet buitenverblijf afbreken

http://img638.imageshack.us/img638/7947/jeroenbrouwers.jpg
Jeroen Brouwers.


Het buitenverblijf van journalist en schrijver Jeroen Brouwers in het Limburgse Zutendaal moet afgebroken worden. Dat besliste de rechter vandaag in Tongeren. Brouwers krijgt 4 jaar de tijd om de woning af te breken.

De vorige eigenaar van het buitenverblijf werd vroeger al veroordeeld tot de afbraak van het gebouw, maar het vonnis werd nooit uitgevoerd.

Brouwers, die de woning in 1990 kocht en er vrijwel meteen definitief introk, werd nu schuldig bevonden aan het in stand houden van dit misdrijf.

Volgens de rechter is de natuurlijke habitat enkel gebaat bij een volledig herstel in oorspronkelijke toestand en moet het buitenverblijf dus tot de laatste steen afgebroken worden.

De rechter toonde in zijn vonnis wel het nodige begrip voor de huidige situatie van de succesvolle schrijver. Gezien de ouderdom van de beklaagde, Brouwers is 70 jaar, zijn grote verdiensten voor de Nederlandse literaire cultuur en zijn mindere gezondheidstoestand krijgt Brouwers vier jaar de tijd om de woning af te breken.


08-04-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Opposites-Willy gered met helikopter uit skilift

The Opposites-Willy gered met helikopter uit skilift

Klik op de foto om ' Licht Uit ' te beluisteren






Een half uur lang heeft Willem de Bruin, alias Willy van The Opposites, vastgezeten in een skilift. Er is een helikopter ingezet om hem te bevrijden, schrijft het Algemeen Dagblad.

Via Twitter liet Willlem weten hoe het drama verliep, meldt De Telegraaf. 'Vet leuk, we zitten vast in de skilift!', zei de rapper in eerste instantie. Een uur later werd de stemming minder. 'Mensen moeten heel nodig plassen. Ik wens gered te worden door een helikopter, anders is dit avontuur helemaal voor niks geweest.'

Nadat hij en anderen gered waren door een helikopter liet hij weten: "We hebben net aan een helikopter gehangen. Wauw. Zo blij dat die lift vast kwam te zitten".


08-04-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nic Balthazar maakt eerste CO2-neutrale film

Nic Balthazar maakt eerste CO2-neutrale film


http://img21.imageshack.us/img21/8218/nicbalthazar.jpg


In Gent start filmmaker Nic Balthazar halverwege april met de opnames van 'Tot Altijd'. Het wordt een film gebaseerd op het verhaal van Mario Verstraete, die als MS-patiënt streed voor de euthanasiewetgeving en er in 2002 als eerste gebruik van maakte. Zonnepanelen op de set moeten van 'Tot Altijd' de eerste CO2-neutrale film maken.
 
"De basissituatie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en een aantal bestaande personages", aldus filmmaker Balthazar op de voorstelling van de cast, donderdagnamiddag in Gent. "Anderzijds is dit absoluut een fictiefilm en hebben we, mits het respecteren van de spirit van Mario en de kern van het verhaal, een aanzienlijk vrijheid genomen in het bewerken ervan." Momenteel lopen de repetities, waarbij Balthazar zich naar eigen zeggen "harder amuseert dan tijdens het schrijven van het script".
 
De hoofdrollen worden vertolkt door Geert Van Rampelberg en Koen De Graeve. Daarnaast wist Balthazar ook Michel Van Dousselaere en Viviane De Muynck te strikken, net als Iwein Segers, Ben Segers, Lotte Pinoy, An Miller, Eva Van der Gucht, Lucas Vandervost, Sam Bogaerts en de jonge Felix Maesschalk.
 
Na 'Ben X' wordt 'Tot Altijd' de tweede langspeelfilm van de 46-jarige scenarist en regisseur. De film komt in januari 2012 op het scherm en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution.
Izen energy systems levert een fotovoltaïsche installatie op maat, die producent Eyeworks van groene stroom voorziet.


08-04-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angie Stone en Macy Gray op The Hague Jazz

 Macy Gray en Angie Stone op The Hague Jazz

Klik op de foto om ' I Try ' van ' Macy Gray ' te beluisteren






Angie Stone, Joe Sample featuring Randy Crawford, Macy Gray, Zap Mama en Gare du Nord zijn enkelen van de artiesten die in juni aantreden in Den Haag voor de zesde editie van The Hague Jazz.

Het festival vindt dit jaar niet alleen op een nieuwe locatie plaats - het stadion van voetbalclub ADO Den Haag -  maar duurt ook een dag langer. Eerder was het jazz-evenement in het Haagse World Forum. De feestelijke opening wordt, zoals al eerder bekend was, verzorgd door Grace Jones op woensdag 15 juni.

Donderdag 16 juni zijn er gratis optredens op de Grote Markt tijdens de zogenoemde Warming-Up dag. Deze worden gevolgd door 'echte' festivaldagen van vrijdag tot en met zondag, waarbij zondag de extra dag is. (br.hln)


08-04-2011 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album U2 wordt

Nieuw album U2 wordt "futuristisch"


http://img24.imageshack.us/img24/5446/76135663.jpg


U2 werkte samen met RedOne, de producer van Lady Gaga, wat hun te verwachten album "een futuristisch geluid" meegeeft.


"Bono omschreef het album als 'futuristisch'. U2 gaat science fiction, zo omschreef hij het. We hebben samen enkele songs opgenomen, maar het is nog niet duidelijk hoeveel daarvan ook op het album zullen belanden", aldus RedOne op Billboard.com.


"Ze hebben een heel aparte manier van werken. Een song is pas echt klaar de dag voor hij uitkomt, dus je weet nooit".


Hoewel de man achter 'Born This Way' van Lady Gaga met haar voornamelijk met synthesizers werkt, beklemtoont RedOne dat het nieuwe album zwaar op gitaar zal gebaseerd zijn.


"Ik speel zelf gitaar. Bone en The Edge en ikzelf speelden veel samen, wisselden melodieën uit. Muzikanten die een potje jammen, dat vind ik heerlijk.


Vermoedelijk zullen de songs met RedOne op een nieuw 'clubalbum' dat U2 wil uitbrengen als voorloper op het nieuwe rockalbum 'Songs of Ascent' en de soundtrack bij de musical 'Spiderman: Turn off the Dark', die door Bono en The Edge werd gepend.


07-04-2011 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS op Les Nuits Botanique

dEUS op Les Nuits Botanique

Klik op de foto om ' The Architect ' te beluisteren






'Keep You Close', de nieuwe plaat van dEUS, verschijnt pas 17 september maar toch trekken de Antwerpse rockers de komende drie maanden op Europese tournee. Tijdens die tournee houden ze ook halt in eigen land. Op 23 mei staat dEUS op Les Nuits Botanique.


07-04-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses klaar voor reünie

"Stone Roses klaar voor reünie"




Nu Ian Brown en John Squire de strijdbijl hebben begraven, komt er een einde aan een van de bitterste vetes uit de muziekgeschiedenis en ligt de weg open voor een reünie van Stone Roses. Vijftien jaar lang, sinds de split in 1996, spraken de twee niet tegen elkaar. Maar op de begrafenis van de moeder van bassist Gary 'Mani' Mounfield vorige maand smolt het ijs.

Volgens The Sun staat later dit jaar een reünie gepland van de pioniers van de 'Madchester scene' in de jaren negentig.(br.hln)


07-04-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Homme drukt stempel op nieuwe Arctic Monkeys

Josh Homme drukt stempel op nieuwe Arctic Monkeys

Klik op de foto om de clip te bekijken






Voor de opnames van hun vierde langspeler 'Suck It And See' gingen de Arctic Monkeys nog eens inspiratie opdoen bij Josh Homme (Queens Of The Stone Age) in Californië, en dat is merkbaar te horen.

In 'Brick By Brick' (een niemendalletje gezongen door drummer Matt Helders), dat vorige maand bij wijze van teaser uitgelekt werd, kregen we al een logge Amerikaanse gitaarriff te horen. Meer van dat fraais is nu ook te horen op 'Don't Sit Down (Cause I've Moved Your Chair)', de eerste single van het nieuwe album waarvan je hier 30 seconden kan horen. De radiopremière van de single is volgende maandag op BBC.

Josh Homme, die de Monkeys' derde album 'Humbug' mee produceerde, zingt op de nieuwe plaat overigens mee in het nummer 'All My Own Stunts'. 'Suck It And See' komt uit op 6 juni. (sps)

Zowel Arctic Monkeys als Queens Of The Stone Age staan dit jaar op Rock Werchter.


07-04-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Cattrall kijkt porno uit jaren zeventig voor rol als stripster

Kim Cattrall kijkt porno uit jaren zeventig voor rol als stripster


http://img816.imageshack.us/img816/7430/kimcattrall.jpg



Kim Cattrall, de 54-jarige actrice die vooral bekend is voor haar rol in 'Sex and the City', bekeek naar eigen zeggen veel porno uit de jaren zeventig om zich voor te bereiden op haar rol in de film 'Meet Monica Velour'. Daarin speelt Cattrall een seksfilmster op jaren die als stripster aan de bak komt.


"Ik keek veel naar porno uit de jaren zeventig en documentaires over pornografie. Wat ik daar zo beangstigend aan vond is dat jonge meisjes van over de hele wereld naar Hollywood komen met hun droom om een gevierde actrice te worden. Plots realiseren ze zich dat ze niet kunnen acteren. Ze zijn mooi, maar er zijn veel mooiere vrouwen en dan zien ze zich genoodzaakt te reageren op oproepen voor naaktmodellen en zo tuimelen ze in de porno. Ze zijn heel korte tijd sterretjes, en dan trouwen ze".


Cattrall, die ook boeken schreef over seks, wist dat ze de rol wou omdat die haar schrik aanjoeg. "Die raad kreeg ik toen ik jong was van Jack Lemon: 'Doe de dingen die je beangstigen'. Zo koos hij zijn projecten uit en ik vond het een boeiende benadering. Op die manier verander je jezelf voortdurend en word je sterker. Wat me aan Monica bang maakte, is dat ze zo wanhopig is. Ze is sterk, maar ze heeft de middelen niet om haar situatie te veranderen". (br.hln)


07-04-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!