NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Esterella (91) overleden

La Esterella (91) overleden

Klik op de foto om ' ga hand in hand met mij ' te beluisteren


Zangeres La Esterella is gisteravond overleden in een Antwerps ziekenhuis. Dat meldt het rusthuis waar ze verbleef, en wordt bevestigd door haar management. Volgens manager Erik De Blende werd La Esterella vorige week opgenomen in het ZNA Middelheim. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. De begrafenisplechtigheid zal zaterdag om 10.00 uur in de kathedraal van Antwerpen plaatsvinden. De 91-jarige La Esterella, die geboren werd als Esther Lambrechts, scoorde in de jaren vijftig verschillende hits, waarvan 'Oh! Lieve Vrouwe Toren' de bekendste is. Kenmerkend is haar zware stem, waardoor ze ook wel eens 'de Belgische Zarah Leander' werd genoemd.

De begrafenisplechtigheid voor La Esterella zal zaterdag om 10.00 uur plaatsvinden in de kathedraal van Antwerpen. Zo werd vernomen bij haar management. Het afscheid van La Esterella wordt daarmee georganiseerd in het gebouw dat de zangeres een kleine zestig jaar geleden haar grootste succes opleverde.Biografie

La Esterella (geboren als Esther Lambrechts) (Antwerpen, 7 mei 1919 - Antwerpen, 11 april 2011) was een Vlaamse zangeres. Ze was vooral bekend van haar klassieker "Oh! Lieve Vrouwetoren". Kenmerkend is haar zware stem waardoor ze ook wel eens de Belgische Zarah Leander wordt genoemd.

Esther werkte als naaister en deed in 1940 regelmatig mee aan zangwedstrijden waar ze werd ontdekt door haar latere echtgenoot en manager. Ze startte haar carrière als zangeres van populaire romantische en lichtklassieke songs in verscheidene talen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog trad La Esterella op in Duitsland. Na de oorlog brak ze door in Europa en trad ze van 1948 tot 1954 gedurende zes maanden per jaar op in schouwburgen van Britse badsteden. In 1953 kreeg ze een platencontract bij Philips Records. Vanaf dat moment begon ze op aangeven van de platenfirma in het Nederlands te zingen. Tot 1959 scoorde ze talrijke hits. In dat jaar werd haar echtgenoot ziek en besloot ze haar zangcarrière op een laag pitje te zetten. Toen haar echtgenoot in 1962 overleed, stopte ze helemaal met zingen.

Ze ging aan het werk als secretaresse en hertrouwde in 1970. In 1980 stierf haar tweede echtgenoot. Na haar oppensioenstelling in 1984 stemde ze enigszins verrassend toe in een radio-optreden waar ze de song Ol' Man River van Kern & Hammerstein zong. Ze kreeg zulke goede reacties hierop dat ze besloot om opnieuw te gaan optreden.

Sporadisch heeft ze nog enkele nummers opgenomen, onder andere in 1995 met Coco Jr. en in 2000 nam ze met Alex Callier van Hooverphonic en Regi Penxten van Milk Inc. de soundtrack van de film Shades op.

In 2001 kreeg ze van Radio 2 de onderscheiding Voor een Leven Vol Muziek en werd ze bijgezet in de Eregalerij van het Vlaamse Lied.

Hoewel ze niet meer zo goed ter been was, trad La Esterella tot op hoge leeftijd op. Occasioneel stond ze nog steeds op grote podia en deed ze tv-optredens. Zo zong ze op 5 januari 2007 nog samen met Paul Michiels een duet in de tv-galashow Gaston 80.

In 2005 eindigde zij op nr. 291 in de Vlaamse versie van De Grootste Belg.

Op 11 april 2011 overleed La Esterella in een Antwerps ziekenhuis.


12-04-2011 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-schrijfster geeft tips aan ouders Maddie

Harry Potter-schrijfster geeft tips aan ouders Maddie


http://img856.imageshack.us/img856/2230/jkrowling.jpg
JK Rowling maakte fortuin met haar Harry Potter-boeken. 


Joanne K. Rowling, schrijfster van de populaire Harry Potter-boeken, helpt de moeder van het verdwenen Britse meisje Madeleine McCann bij het schrijven van haar boek. Het werk in kwestie verschijnt in principe op 12 mei onder de titel 'Madeleine'.


Maddie, die vandaag acht jaar oud zou zijn, verdween zo'n vier jaar geleden tijdens een vakantie in Portugal.


In het boek wil de moeder Kate McCann de verdwijning van haar dochter, het opsporingswerk van de Portugese politie en de beschuldigingen waarmee het gezin te maken kreeg, verder toelichten.


De bekende auteur Rowling staat van tijd tot tijd paraat met "hulp en advies", zo melden Britse media. Rowling, die miljarden verdiende met de Potter-boeken, schenkt al jaren aan het fonds waarmee de zoektocht naar Maddie gefinancierd wordt. De Portugese autoriteiten gaan ervan uit dat Madeleine al in de vakantiewoning van haar ouders stierf, en dat ze niet ontvoerd werd. Die stelling verscheen eerder al in een boek van Gonçalo Amaral, de voormalige hoofdinspecteur van de zaak.


Madeleine verdween op 3 mei 2007 uit de vakantiewoning van haar ouders in de Algarve. De politie ging aanvankelijk uit van een ontvoering, later kwam de stelling naar boven dat het meisje al in de woning overleed, en dat de ouders het lichaam lieten verdwijnen. Dat vermoeden kon echter nooit bewezen worden, waarna er in juli 2008 een einde kwam aan de zoektocht, tot ongenoegen van zowel de ouders als de politie.12-04-2011 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr stapt uit The Cribs

Johnny Marr stapt uit The Cribs


http://img20.imageshack.us/img20/6743/cribs.jpg


Johnny Marr, de gitarist die de status van legende verwierf door zijn diensten bij The Smiths, is uit The Cribs gestapt om zich op zijn solowerk te concentreren. Marr plant op een jaar tijd twee albums uit te brengen en heeft ook nog enkele soundtracks op het schap liggen.

In 2008 vervoegde Marr The Cribs, de band van tweeling Gary en Ryan Jarman en hun broer Ross. Hij nam hun laatste album, 'Ignore the Ignorant', nog samen met hen op.

"Toeren en opnames maken met Ryan, Gary en Ross is fantastisch geweest, en ik ben heel trots op 'Ignore the Ignorant'. We hebben uiteindelijk veel meer gedaan dan aanvankelijk gepland en ik heb er drie goede vrienden aan overgehouden", laat Marr weten/

In 2007 vervoegde Marr zich nog bij de Amerikaanse band Modest Mouse, voor hun album 'We Were Dead Before the Ship Even Sank', maar verliet hen om bij The Cribs te gaan.

Bovenop zijn solowerk wil Marr ook aan zijn biografie beginnen schrijven. Hij werkte ook mee aan de soundtrack voor 'Inception'.


12-04-2011 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan van Coldplay? Weinig kans op seks tijdens eerste date

Fan van Coldplay? Weinig kans op seks tijdens eerste date


http://img836.imageshack.us/img836/3518/coldplayo.jpg
 Coldplay.


Het is wat het is: wie zot staat van Coldplay, heeft het minst kans op seks tijdens een eerste afspraakje! Nee, dan liggen Nirvanna- en Metallicafans wat dat betreft een pak beter in de markt. Dat blijkt uit een onderzoek van Tastebuds.fm.


Tastebuds.fm is een soort van muzikale datingsite, die potentiële koppels samenbrengt op basis van hun muzieksmaak. Zij vroegen hun gebruikers hoe ver ze op een eerste date zouden gaan. De beperkte keuzemogelijkheden waren: 1) Ik wil enkel wat babbelen; 2) Misschien een kus; 3) Ik zou 'all the way' gaan als alles goed zat.


De antwoorden werden vervolgens vergeleken met de muzikale smaak van de respondenten. Daaruit bleek dat het, gemiddeld genomen, voor Coldplayfans het minst waarschijnlijk is om van bil gaan op de eerste date en dat dat voor Nirvanaliefhebbers het meest reëel is. Komt ervan als je liefdesliedjes met titels als 'The Scientist' op de mensheid loslaat...Kurt Cobain van Nirvana appelleert meer aan seks dan Chris Martin van Coldplay.
Kurt Cobain van Nirvana appelleert meer aan seks dan Chris Martin van Coldplay.Andere zanger(es)s(en) en groepen die niet goed scoren op een eerste relationele verkenningstocht: Adele, Lady Gaga, Katy Perry en Kings of Leon. Van welke muziek houdt u dan best wél als u graag vanaf de eerste keer 'all the way' wil? Metallica, Linkin Park, Kanye West en Gorillaz zouden het voor u moeten doen. Of het bij de laatste band om virtuele seks gaat, werd niet onderzocht.12-04-2011 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling opnieuw zwanger

Tori Spelling opnieuw zwanger


http://img819.imageshack.us/img819/8977/torispelling.jpg


De geruchtenmolen draaide al enige tijd op volle toeren, maar nu bevestigt Tori Spelling het zelf: de '90210'-ster en haar man Dean McDermott zijn in blijde verwachting van hun derde kindje.


De actrice maakte het heuglijke nieuws bekend via haar Twitterpagina: "Ik weet dat er al veel geruchten zijn verschenen over een eventuele zwangerschap, dus bij deze bevestig ik het: Dean en ik zijn zwanger!"

De 37-jarige blondine en de 44-jarige Dean hebben samen een zoon (Liam, 4) en een 2-jarig dochtertje (Stella).

Realitysoap
Het koppel stapte 5 jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze zijn samen op de Amerikaanse buis te zien in de realitysoap 'sTORIbook Weddings', waarin ze koppels trouwadvies geven.

Tori praatte na de geboorte van dochtertje Stella openlijk over eventuele gezinsuitbreiding: "We vormen het perfecte gezinnetje, onze zoon en dochter zijn voor ons een geschenk uit de hemel. Dean en ik zijn dol op baby's dus sluiten we niet uit dat er ooit nog een derde zal bijkomen." aldus de dochter van wijlen televisieproducent Aaron Spelling.


12-04-2011 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Jeff Buckley in de maak

Film over Jeff Buckley in de maakEr is een biopic in de maak over Jeff Buckley, bij het grote publiek bekend door zijn wereldwijde hit 'Hallelujah', een nummer van Leonard Cohen.

Jeff, zoon van singer-songwriter Tim Buckley, leverde met 'Grace' in 1994 een magistraal album af en was op weg meer memorabele platen af te leveren toen hij op 30-jarige leeftijd in een rivier in Memphis verdronk.

Er werd gespeculeerd dat hij zelfmoord pleegde omdat hij zijn laarzen aanhield. De avond voor zijn fatale duik zou hij tegenover een vriend hebben toegegeven dat hij manisch depressief was. Buckley was op dat moment verloofd met Joan Wasser, nu bekend als Joan As Police Woman.

De film zal worden geregisseerd door Jake Scott, de film- en videoclipregisseur die werkte voor onder meer U2, R.E.M., Radiohead, Smashing Pumpkins en The Cranberries. De productie is in handen van Jeffs moeder Mary Guibert, meldt Deadline. (br.hln)


12-04-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shirley MacLaine: "Ik had drie mannen op één dag"

Shirley MacLaine: "Ik had drie mannen op één dag"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Shirley MacLaine is inmiddels 76 en de oscarwinnares, bekend van onder meer 'Terms of Endearment', achtte de tijd rijp om op de bank bij Oprah een boekje open te doen over haar open huwelijk met Steve Parker. Dat hield dertig jaar stand.

De zus van notoir rokkenjager Warren Beatty beklemtoont dat zij meer voelde voor liefdesaffaires dan voor zogenaamde 'sekscapades'.

Geen 'sekscapades'
"Ik had veel liefdesaffaires, en veel waardeloze minnaars. 'Sekscapades' zegden me niet zoveel, maar ik heb het wel geprobeerd. Ik had drie mannen in één dag. Het was tijdens een politieke campagne en iedereen deed hetzelfde, dus wilde ik niet aan de zijlijn blijven staan toekijken".

"Met mijn man had ik een open relatie. Ik had affaires, hij ook. We waren heel goede vrienden, maar kon ik het overdoen, ik zou nooit meer trouwen".

Robert Mitchum en Yves Montand
MacLaine had relaties met acteurs als Robert Mitchum en Yves Montand, maar in tegenstelling tot beweerd werd, had ze nooit belangstelling in tegenspelers Jack Lemmon of Jack Nicholson.

"Ik voelde me niet aangetrokken tot Jack (Lemmon), maar hij was een schatje. Een beetje als mijn tante Rose. Hij had niet dat gevaarlijke, dat gecompliceerde, die seksuele dominantie van de mannen waartoe ik me wel aangetrokken voelde".

Jack Nicholson
En over Jack Nicholson: "Die was me te overweldigend. Ik hield wel van de gevaarlijke chemie, maar het moest controleerbaar blijven. Bij hem was dat niet zo, hij is één en al gevaar".

Shirley MacLaine heeft één dochter, de 54-jarige actricce Sachi Parker. In 1982 brak ze met haar man Steve.12-04-2011 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K's Choice en Zornik op compleet Belgisch Marktrock

K's Choice en Zornik op compleet Belgisch Marktrock

Klik op de foto om ' Not an addict ' te beluisterenK's Choice


K's Choice en Zornik zijn de eerste namen op de affiche die de organisatoren van de 29e editie van het Leuvense stadsfestival Marktrock prijsgeven. Marktrock vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 augustus.

Net als vorig jaar duurt het festival weer drie dagen, is de affiche volledig Belgisch, de toegang gratis en zijn de activiteiten verspreid over enkele pleinen. Het hoofdpodium blijft op de Oude Markt. Dat hebben de organisatoren vandaag bekendgemaakt.
 
Rijke geschiedenis
Marktrock programmeerde in het verleden topacts als Van Morrison, The Kinks, Lou Reed, Radiohead, Ringo Star en James Brown, maar begin 2007 ging de organiserende vzw in vereffening. Nieuwe organisatoren maakten het festival in 2007 helemaal betalend maar dat bleek geen succes.
 
Sinds 2008 is het festival in handen van The Entertainment Group (TEG), dat het ondertussen weer helemaal gratis maakte en de afgelopen jaren nieuwe initiatieven introduceerde zoals dj's sets, bal populaire, talentenjacht, jobbeurs,... De afgelopen twee jaar daagden telkens 90.000 bezoekers op.


12-04-2011 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David en Victoria hebben naam voor dochter: Santa

David en Victoria hebben naam voor dochter: Santa


http://img690.imageshack.us/img690/5856/davidenvictoriabeckham.jpgVictoria Beckham is nog maar enkele maanden zwanger, maar toch hebben David en Posh al een naam voor hun ongeboren dochter: Santa.

"Victoria wil haar dochter graag een unieke naam geven. Posh is erg gesteld op de wijk Santa Monica in Los Angeles en wil haar dochter dan ook graag Santa noemen", aldus een insider. "David is niet dol op de naam, maar waarschijnlijk zal hij zijn vrouw toch haar zin geven."

Het meisje wordt het vierde kind van de Beckhams, die samen al drie zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz hebben.


11-04-2011 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan speelt voor het eerst in Vietnam

Bob Dylan speelt voor het eerst in Vietnam


http://img402.imageshack.us/img402/9784/bobdylanf.jpgBob Dylan, wiens songs in de jaren zestig de soundtrack van de antioorlogsbeweging vormden, trad gisteravond voor het eerst op in Vietnam. In Ho Chi Ming Stad, het voormalige Saigon, speelde Dylan (69) hits als 'A Hard Rain's a-Gonna Fall' en 'Highway 61 Revisited'.

Vredesbeweging
Tijdens de Vietnamoorlog werden Dylans protestsongs strijdliederen voor Amerikaanse jongeren die vredesmarsen hielden, daarin gevolgd door vredesbewegingen in andere Westerse landen.

Jongeren kennen hem niet
Slechts de helft van de 8.000 zitjejs in de RMIT Universiteit in Ho Chi Ming Stad waren bezet, zo meldt persagentschap AP. Heel wat jonge Vietnamezen hebben immers nooit gehoord van de man achter 'Blowin' In The Wind' en 'The Times They Are A Changing'. Zowat de helft van de 87 miljoen Vietnamezen is onder de dertig en heeft dus geen herinnering aan de oorlog met de VS.

Maar Dylan blijft wel belangrijk voor zij die ten tijde van de oorlog in Vietnam waren. "Dylans toonde dat muziek als wapen tegen de oorlog kan gebruikt worden en onrechtvaardigheid en racisme bestrijden", stelt de 67-jarige Tran Long, vice-voorzitter van de Vietnamese componistenvereniging.

Vredespoëet
Een andere concertganger zei dat Dylans muziek tijdens de oorlog een bron van hoop was. "We luisterden naar alles dat een roep om vrede inhield, we noemden hem de vredespoëet", stelt Stan Karber (60), die van 1969 tot 1971 vocht in Vietnam en sinds 15 jaar in Ho Chi Ming Stad woont.

Dylans setlist moest goedgekeurd worden door de Vietnamese regering, maar volgens de concertpromotor werd Dylan geen beperkingen opgelegd.

Chinese censoren
Het concert was onderdeel van Dylans 'Asia-Pacific Tour'. Vrijdag speelde hij in Shanghai, vorige week woensdag speelde hij in Peking zijn eerste concert op Chinese bodem. Daar moesten zijn songs goedgekeurd worden door censoren. De Chinese autoriteiten zijn niet tuk op Westerse artiesten, vooral sinds Björk tijdens haar concert in 2008 in Shanghai haar steun aan de Tibetaanse onafhankelijkheidsbeweging betuigde.

De Chinese concerten moesten groen licht krijgen van het ministerie van Cultuur. Dat kwam Dylan op kritiek te staan van Human Rights Watch. "Hij moest zich schamen", stelde een woordvoerder. "Hij heeft een historische kans om een boodschap van vrijheid en hoop door te geven, maar hij laat censoren zijn setlist bepalen".
11-04-2011 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controversiële Bertrand Cantat (ex-Noir Désir) naar Namen

Controversiële Bertrand Cantat (ex-Noir Désir) naar Namen


http://img508.imageshack.us/img508/5895/bertrandcantat.jpg
Bertrand Cantat werd tot acht jaar cel veroordeeld voor de moord op zijn partner Marie Trintignant. 


Bertrand Cantat, de voormalige zanger van de Franse rockband Noir Désir die in 2004 werd veroordeeld voor doodslag, zal begin 2012 optreden in België. Dat heeft de directeur van het Theater van Namen bekendgemaakt. Cantat zei eerder deze week optredens in Frankrijk en Canada af wegens de controverse over zijn terugkeer naar het podium.

Patrice Copé, de directeur van het Théâtre de Namur, verdedigde de deelname van Cantat in het kader van de noodzaak tot reïntegratie van ex-gedetineerden. "Rehabilitatie in onze maatschappij is ontzettend belangrijk", zei Copé in een televisie-interview. Ex-gedetineerden moeten weer volwaardige burgers worden "en als burgers kunnen werken en leven", voegde hij eraan toe.

Rock voor Griekse tragedies
De Franse zanger zou in verschillende voorstellingen van de productie "Des Femmes - Les Trachiniennes, Antigone et Electre" optreden. De Canadees-Libanese regisseur Wajdi Mouawad, een vriend van Cantat, had de zanger gevraagd de muziek voor het stuk te componeren en een vleugje rock aan de klassiekers van Sophocles (Vrouwen van Trachis, Antigone, Elektra) toe te voegen.

Cantat zei vrijdag dat hij niet zal optreden op het festival van Avignon, nadat de vader van zijn vroegere vriendin, Jean-Louis Trintignant, geweigerd had naar het festival te komen uit protest tegen de comeback van de zanger. Zaterdag maakte het Theatre du Nouveau Monde bekend dat Cantat evenmin zal optreden tijdens de voorstellingen in Canada.

Bertrand Cantat werd in 2004 in Litouwen tot acht jaar cel veroordeeld voor de moord op actrice Marie Trintignant in 2003. In 2007 werd hij vrijgelaten. (br.hln)


11-04-2011 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mani drukt geruchten over Stone Roses meteen de kop in

Mani drukt geruchten over Stone Roses meteen de kop in

Klik op de foto om ' I Wanna Be Adored  ' te beluisteren


The Sun pakte vorige week uit met het nieuws dat er wel eens een reünie van The Stone Roses op til stond, nu zanger Ian Brown en gitarist John Squire opnieuw 'on speaking terms' zouden zijn. De legendarische band uit Manchester splitte in 1996 na amper twee albums.

Mani, de bassist van de groep, laat ondertussen in niet mis te verstane bewoordingen weten dat er van een reünie helemaal geen sprake is. "Ik ben gedegouteerd dat mijn persoonlijk leed wordt misbruikt om dit soort van nonsens de wereld in te sturen", waarmee hij verwijst naar het feit dat Brown en Squire elkaar ontmoetten tijdens de begrafenis van Mani's moeder.

"Twee oude vrienden die elkaar na 15 jaar nog eens ontmoeten om hun respect te betuigen aan mijn moeder, houdt niet in dat The Stone Roses opnieuw aan de slag gaan. 'Please fuck off' en laat het zo. Het klopt niet en het zal niet gebeuren", aldus Mani, die momenteel zijn brood verdient bij Primal Scream.


11-04-2011 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe live-dvd van AC/DC: voorproefjes

Nieuwe live-dvd van AC/DC: voorproefje

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Op 9 mei komt de nieuwe dvd van AC/DC uit, 'Live at River Plate'. Na dertien jaar afwezigheid in Argentinië verkocht AC/DC in december 2009 driemaal het River Plate Stadium uit, ze speelden er voor 200.000 uitzinnige fans in het kader van hun Black Ice World Tour. Opgenomen met 32 camera's in HD. Hier alvast een voorproefje.


11-04-2011 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher ontdekt god

Liam Gallagher ontdekt god


http://img19.imageshack.us/img19/1308/noelgallagherp.jpgLiam Gallagher heeft god gevonden, maar haast even verbazingwekkend is dat het enfant terrible zich op de golfsport heeft gestort en pas echt gelukkig wordt als hij vogels hoort fluiten.

In connectie
"Ik ben een spirituele kerel. Het is een privé-zaak. Maar ik ben in connectie, in connectie met iets".

Zijn muzikale roeping komt volgens de Beady Eye-voorman van een hoger wezen, zo stelt hij in de Liverpool Echo: "Ik wil niet kosmisch overkomen, maar er is hierboven iets groter dat ons drijft, dat ons zegt dat we er op uit moeten trekken en iets doen. Mensen willen ons muziek horen spelen. We zijn slechts onderdeel van het grotere plaatje".

"Geen fucking Bono"
Liam haastte zich er aan toe te voegen dat hij "niet in een fucking Bono aan het veranderen" is.

Sigaretten, dat is de enige ondeugd waar Liam zich tegenwoordig nog aan bezondigt. "Ik ga lopen. Dan heb ik de wereld voor mezelf. Vogels. Bomen. Als ik golf speel, hou ik ervan echt contact te hebben met dat balletje. En ik eet nog altijd vis. Sardienen of zalm. Salades. Ik voel me goed. Alleen de sigaretten kan ik niet laten".


11-04-2011 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney's zoon covert nummer van pa met The Cure

Paul McCartney's zoon covert nummer van pa met The Cure


http://img508.imageshack.us/img508/788/paulenjamesmccartney.jpg
Paul en James McCartney.


James McCartney speelt mee op een huldealbum voor zijn pa's solocarrière en zijn werk met Wings, naast artiesten als Billy Joel en BB King.

Paul hielp James met het arrangement. James speelt gitaar en drums op enkele van Pauls soloplaten. James was in de wolken dat hij met The Cure de studio in mocht, aldus een bron in The Sun. Ook Paul is blij dat The Cure op het album meedoet, hij is immers al jarenlang goed bevriend met Cure-zanger Robert Smith.

Op de plaat spelen ook Garth Brooks, Paul Rodgers en Kiss.


11-04-2011 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston heeft buik vol van daten: "Ik trouw met George Clooney!"

Jennifer Aniston heeft buik vol van daten: "Ik trouw met George Clooney!"


http://img828.imageshack.us/img828/9047/jenniferaniston.jpg


Jennifer Aniston is "geen grote fan van daten", zegt ze in het Engelse magazine Red. "Het is onmogelijk om in alle rust te daten in Hollywood".

"Als ik met een man uit eten ga, is hij direct mijn nieuwe vriend. De telefoon staat dan roodgloeiend en mijn agent hangt ook meteen aan de lijn. Die vraagt me dan of ik inderdaad uit eten ben geweest, waarna ik moet uitleggen dat het niet gaat om een nieuwe liefde."

De 42-jarige actrice is het bovendien beu dat mensen steeds vragen naar haar vrijgezellenstatus. Ze grapte eerder deze week dat ze beter zou trouwen met George Clooney, die met hetzelfde probleem zit.


11-04-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron roept op om prinselijk huwelijk op straat te vieren

Cameron roept op om prinselijk huwelijk op straat te vieren


http://img856.imageshack.us/img856/2209/williamenkate.jpg
Kate Middleton en prins William. 


De Britse premier David Cameron heeft de Britten opgeroepen het huwelijk van prins William en Kate Middleton op vrijdag 29 april uitbundig op straat te vieren. Gemeenten moeten de feestvierders geen strobreed in de weg leggen, laat hij vandaag weten in de Britse krant The Sun.


Bij gemeenten in Engeland en Wales zouden ongeveer vierduizend verzoeken voor straatfeesten zijn ingediend. In sommige gevallen zouden gemeentebesturen de organisatoren hebben gezegd dat zij een 'verkeersregelaar' moeten inhuren om een vergunning te krijgen. Andere zouden willen dat er geen muziek wordt gespeeld.

"Maak geen problemen waar zij er niet zijn'', houdt de premier de gemeenten voor. Volgens Cameron is 29 april "een kans om de grote zaken van ons land te vieren. Laat Groot-Brittannië plezier maken''.

Het ministerie van Gemeentezaken stuurt naar verwachting vandaag de gemeenten die problemen voorzien, een brief met richtlijnen over de manier waarop ze om moeten gaan met verzoeken voor een straatfeestvergunning.

Cameron reist vandaag met zijn vrouw Samantha naar het noorden van Engeland om de bevolking enthousiast te maken voor het houden van straatfeesten. Zelf houdt hij op 29 april een straatfeest voor Londenaren en vertegenwoordigers van liefdadigheidsorganisaties in Downing Street in Londen, waar de Britse premier resideert. (br.hln)


11-04-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham moet gerechtskosten in seksschandaal betalen

Beckham moet gerechtskosten in seksschandaal betalen


http://img163.imageshack.us/img163/1116/davidbeckhams.jpg


David Beckham moet ruim 192.000 euro gerechtskosten betalen nadat hij het magazine In Touch Weekly voor de rechter daagde omdat het het verhaal had gepubliceerd van het hoertje dat beweerde dat Beckham met haar betaalde seks had gehad.

De nu 27-jarige Irma Nici stelde in het tijdschrift dat ze in New York en in Londen seks had met Beckham. Die toonde aan dat hij op de door haar aangegeven tijdstippen op andere plekken was. De rechtbank in Los Angeles heeft Beckhams eis tot een schadevergoeding van 18 miljoen euro verworpen op grond van het grondwettelijk recht op vrije meningsuiting. Beckham gaat daartegen in beroep.11-04-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman kan wel degelijk dansen

Natalie Portman kon wel degelijk dansen als tiener

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Er zijn al veel lettertjes door de internetkabel gestuurd over Natalie Portman en haar al dan niet verdiende Oscar voor haar rol in Black Swan. Haar doublure in die film verklapte dat ZIJ en niet Portman de danspasjes van de balletscènes verzorgde, de pasjes waaraan de bevallige actrice toch minstens gedeeltelijk haar Oscar te danken had. De regisseur van 'Black Swan', Darren Aronofsky, de choreograaf Benjamin Millepied en co-ster Mila Kunis ontkennen dit ten stelligste.

En nu is er beeldmateriaal opgedoken op het net over Portman die als jonge tiener op danskamp laat zien wat ze in huis heeft. Skip naar 2:30 in het filmpje onderaan en u ziet Natalie Portman eerst een groepje tapdansers leiden en zich vervolgens aan - jawel - ballet wagen. Het zomerkamp van Stage Door heeft overigens een stevige reputatie. Oud-leerlingen zijn onder meer Robert Downey Jr. en Jennifer Jason Leigh. Portman zelf deed tot haar dertiende aan ballet.


11-04-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Neeson uit komedie 'The Hangover 2' geknipt

Liam Neeson uit komedie 'The Hangover 2' geknipt


http://img846.imageshack.us/img846/4828/liamneeson.jpgHet overkomt ook nog altijd de grootste Hollywoodsterren: uit een film geknipt worden. Liam Neeson is zo'n 'slachtoffer' in de recente komedie The Hangover 2. Regisseur Nick Cassavettes (bekend van The Notebook) nam in extremis zijn plaats in, weet Access Hollywood.

Niet dat een veteraan als Liam Neeson plots niet meer zou kunnen acteren, maar enkele scènes van zijn rolletje als tattoo-artiest uit Bangkok in The Hangover 2 moesten opnieuw geschoten worden en Neeson, die in oktober 2010 had toegezegd, was helaas niet meer vrij voor de 'reshoot'. Oorspronkelijk werd 'zijn' rol overigens toegekend aan Mel Gibson, wat diens slabakkende carrière zou kunnen gered hebben, maar de rest van de cast protesteerde daartegen. Zo was naar verluidt Zach Galifianakis heel erg gekant tégen de komst van de zwaar gecontesteerde Amerikaans-Australische acteur.

Regisseur van The Hangover 2, Todd Philips, moest Liam Neeson dus in de montagekamer slachtofferen, maar hij was best tevreden met de prestatie van zijn collega Nick Cassavettes, die in allerijl opgeroepen werd.


10-04-2011 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!