WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    26-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly (97) is de oudste barmeid van de wereld

    Dolly (97) is de oudste barmeid van de wereld


    Een 97-jarige Britse is de oudste barmeid van de wereld. De krasse dame werkt al 71 jaar in de Red Lion Hotel in Wendover. Dolly Saville begon in 1940 op 26-jarige leeftijd en heeft al zo'n twee miljoen biertjes getapt. Ze wil nog doorgaan tot haar honderdste verjaardag!

    Tot haar 94ste werkte ze zes uur per dag en zes dagen per week maar de laatste drie jaar doet ze het iets rustiger aan. Toch staat ze nog drie avonden per week achter de tapkraan. Saville maakte heel wat bekende stamgasten gelukkig waaronder Pierce Brosnan, ex-premier Ted Heath, Stanley Matthews en Vera Lynn. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse arts schrijft 'christendom' voor als remedie

    Britse arts schrijft 'christendom' voor als remedie

    Een Britse dokter heeft 'christendom' als remedie voorgesteld aan een patiënt om diens persoonlijke problemen te overkomen. Volgens Paul Ozin van de Britse artsenraad General Medical Council (GMC) praatte dokter Richard Scott over religie en geloof in Jezus met een patiënt die zelfmoordneigingen had en kwetsbaar was. "Een brug te ver", vindt de GMC, dat een onderzoek heeft geopend. Dat meldt de BBC.

    Dokter Scott zou gesuggereerd hebben dat een christelijk geloof de patiënt misschien meer zou kunnen bieden dan zijn eigen geloof. De patiënt, wiens identiteit niet bekend werd gemaakt, was naar eigen zeggen geschokt. Volgens hem kleineerde Scott zijn geloof, waarna hij klacht indiende.

    Volgens de regels van de GMC is het artsen niet toegelaten om persoonlijke of religieuze overtuigingen op te dringen aan patiënten. Wordt het onderwerp toch aangekaart, dan moet het op een gevoelige en passende manier gebeuren. "Maar dokter Scott overschreed een lijn omdat hij over zijn persoonlijk geloof praatte met een patiënt waarvan hij wist dat die kwetsbaar was en vatbaar voor emotionele stress", zegt Ozin.

    Paul Diamond, de advocaat van dokter Scott, betwist het verloop van de feiten. "Op het einde van de consultatie stelde dokter Scott, volgens zijn eigen professionele oordeel, voor om even te praten over religie", aldus Diamond. "Scott vond dat in die bepaalde context op dat moment gepast. Daarmee kleurde hij niet buiten de lijntjes van de GMC. De vraag is alleen: werd het op een passende manier aangebracht?"

    Het onderzoekscomité van de GMC heeft niet de macht om Scott uit zijn ambt te ontzetten, maar kan hem wel een waarschuwing geven. Een uitspraak moet nog volgen. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste nog rijdende auto te koop: wagen uit 1884 legt 32 km af met volle tank

    Oudste nog rijdende auto te koop: wagen uit 1884 legt 32 km af met volle tank


    De oudste nog rijdende auto ter wereld staat te koop. Op 7 oktober zal de De Dion Bouton Et Trepardoux Dos-A-Dos Steam Runabout in Londen geveild worden. Verwacht wordt dat de wagen zo'n 1,8 miljoen euro zal opbrengen.

    Voor u diep in de geldbeugel tast toch nog een paar details over de auto. De oldtimer werd in 1884 gebouwd door de Parijse monteurs Georges Bouton en Charles-Armand Trepardoux. Albert markies de Dion was de koper. Drie jaar later reed Bouton er de eerste autorace van Europa mee, van Parijs naar Versailles en terug. Hij haalde een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur en bereikte een topsnelheid van ongeveer 60 kilometer per uur.

    Sneller gaat de wagen niet. Het duurt drie kwartier voor de oldtimer genoeg stoom genereert om te kunnen rijden. Om te tanken heb je kolen nodig en de auto kan slechts 32 kilometer afleggen op één tank van ruim 150 liter water. 'La Marquise' is met een lengte van 2,74 meter niet zo groot en weegt ongeveer 1.000 kilo.

    De Dion verkocht zijn auto in 1906 aan legerofficier Henri Doriol. Zijn familie bezat de wagen 81 jaar lang, maar er werd nooit mee gereden. In de jaren 80 werd de auto gerenoveerd. (AD/gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk middel uit herfstbloem doodt kankertumoren

    Natuurlijk middel uit herfstbloem doodt kankertumoren

    natuurlijk middel uit herfstbloem doodt kankertumoren

    Het natuurlijk middel heet Colchine en is afkomstig uit herfsttijloos, een krokusachtige bloem die in de herfst bloeit. Het is al langer bekend dat het plantje ontstekkingsremmende eigenschappen heeft en werkt tegen ziektes als jicht. Enige nadeel is dat de Colchine giftig is.

    Wetenschappers hebben daar verandering in gebracht. Zij hebben een klein 'staartje' aan de stof toegevoegd dat ervoor zorgt dat gewone menselijke cellen niet aangetast worden door de Colchine. Pas als het bij de tumor aankomt, wordt het actief. Het middel focust zich op de bloedbanen van de tumor, en 'verhongert' daarmee de kanker.

    Bij testen op muizen bleek het middel opmerkelijk effectief bij verschillende vormen van kanker, waaronder long-, borst- en darmkanker. De onderzoekers verwachten dat het nog 6 tot 7 jaar duurt voordat het middel ingezet kan worden als medicijn bij mensen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkloze Bulgaar vindt goudschat van 1,5 miljoen euro

    Werkloze Bulgaar vindt goudschat van 1,5 miljoen euro

    werkloze bulgaar vindt goudschat van 1 5 miljoen euro

    Een werkloze Bulgaar heeft, terwijl hij op zoek was tussen schrootmateriaal, een goudschat opgegraven. De schat zat verborgen in een 4.000 jaar oude kleien pot en zou volgens deskundigen minstens 1,5 miljoen euro waard zijn.

    De sieraden zouden zo'n 266 gram wegen en zijn vervaardigd uit 19- en 21-karaats goud en zilveren versieringen.

    Een plaatselijke televisiezender meldde dat een waarzegster de vondst eerder al aan de 42-jarige voorspeld had.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste moslimtelevisie is een feit

    Eerste moslimtelevisie is een feit

    MTRO Moslim Radio en Televisie Omroep

    MTRO Moslim Radio en Televisie Omroep

    MTRO staat voor Moslim Televisie en Radio Omroep. Om 9:40 uur vanochtend zondt de moslimomroep voor het eerst een televisieprogramma uit via de VRT. Ze maakt daarvoor gebruik van de uitzendingen door derden die ruimte bieden aan organisaties die een levensbeschouwing uitdragen. Op 30 september volgt de eerste radio-uitzending.

    Vrede met u

    'Salaam Aleikhum. Vrede met u allen. Welkom bij de eerste aflevering van de MTRO.' Zo opende de eerste uitzending die vooral de ramadan in de kijker zette en ook inging op de verwachtingen in ons land bij moslimtelevisie.

    Minister van Media Ingrid Lieten zei in de uitzending dat de overheid zich niet zal moeien met de inhoud van MTRO. 'De scheiding van kerk en staat is een van onze basisregels. Dat betekent dat de staat zich niet bemoeit met de religies maar ook dat de religies zich niet bemoeien met de staat.'

    Unieke kans

    'Toch vinden wij het belangrijk dat er op de publieke omroep ruimte vrij is voor religies om te communiceren.  Ze mogen dat helemaal zelf invullen. Ik hoop dat de MTRO daar fantastisch gebruik van zal maken en veel kijkers zal aantrekken. Dit is een unieke kans.' 

    De uitzendingen door derden zijn goed voor 50 uur televisie en 60 uur radio per jaar. Er zijn al langer uitzendingen van katholieke, vrijzinnige, protestantse, joodse en orthodoxe organisaties.

    Het is voor het eerst dat moslims nu ook televisie en radio maken. Ze krijgen daarvoor 110.000 euro subsidies. De zendvergunning was al in orde sinds 1 januari maar het was nog wachten op de subsidies. (EE)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschap waarschuwt voor invasie van dodelijke bacteriën

    Wetenschap waarschuwt voor invasie van dodelijke bacteriën

    wetenschap waarschuwt voor invasie van dodelijke bacterien

    Britse wetenschappers waarschuwen voor een invasie van dodelijke bacteriën. De laatste verdedigingslijn - sterke antibiotica - vormt voor steeds meer bacteriën geen hindernis meer. Dat blijkt uit statistieken over superbacteriën zoals E.coli, een variant daarvan was recent verantwoordelijk voor tal van doden en komkommerpaniek in Duitsland.

    Tot het jaar 2008 waren er minder dan vijf gevallen per jaar van bacteriën die resistent zijn voor carbapenem, het sterkste antibioticum. Volgens de meest recente statistieken zijn er dit jaar in Groot-Brittannië al 386 gevallen geteld.

    De cijfers zijn zondag in Groot-Brittannië bekend gemaakt door de Health Protection Agency (HPA). Er is sprake van een "explosie" van superresistente varianten van ondermeer E.coli en Klebsiella pneumoniae, een bacterie die longontsteking en infecties aan de urinewegen veroorzaakt.

    De HPA heeft het over een "mondiaal probleem van openbare gezondheid". Carbapenem is vaak het laatste redmiddel voor patiënten met een longontsteking of met bloedinfecties. Maar ook die dam dreigt te breken.

    De oorzaak is volgens de gezondheidsspecialisten het decennialange losbandige voorschrijfgedrag van tal van artsen. Ook het gebruik van antibiotica in de veeteelt speelt een rol, hierdoor geraken resistente bacteriën in de voedselketen.

    Terug naar 1920

    Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sterven er jaarlijks in de Europese Unie 25.000 mensen aan bacteriële infecties met resistente stammen. De WHO waarschuwde afgelopen week tijdens een conferentie in Baku dat we terug dreigen te vallen in "pre-antibiotische tijden". Tijden dus waarin "eenvoudige operaties en eenvoudige medische handelingen mogelijk levensgevaarlijk worden".

    Volgens Alan Johnson, een expert in resistentie tegen antibiotica, worden sommige infecties "virtueel onmogelijk om te behandelen". "Het publiek heeft meestal geen besef van de gevaren van antibiotica. De perceptie bij artsen en patiënten is dat antibiotica geen kwaad kunnen. Maar nu weten we dat patiënten die antibiotica nemen bijna altijd door resistente bacteriën gekoloniseerd worden in het darmkanaal. Die kunnen verdwijnen en geen probleem opleveren, maar ze kunnen ook overleven en mogelijk de oorzaak zijn van een volgende infectie", aldus Johnson.

    Europese actie

    Meer dan 50 landen hebben een Europees actieplan onderschreven om spaarzamer om te springen met antibiotica en om een betere infectiecontrole te implementeren in hospitalen. "Bacteriële resistentie bereikt nooit gekende hoogten en nieuwe antibiotica zullen niet snel genoeg ontwikkeld zijn. Er zijn nu stammen waarop geen enkel geneesmiddel nog vat heeft", aldus Zsuzsanna Jakab, directeur bij de WHO voor Europa.

    De sterftecijfers als gevolg van bacteriële infecties zullen zonder twijfel stijgen. Vooral mensen met een verzwakte weerstand lopen een hoger risico op infecties.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman verwent zichzelf met fles whisky van 116.000 euro

    Zakenman verwent zichzelf met fles whisky van 116.000 euro

    zakenman verwent zichzelf met fles whisky van 200 000 dollar

    Snel nog even iets kopen, dacht een Chinese zakenman toen hij de taxfreeshop voorbijliep op de luchthaven van Singapore. En waarom zou ik mezelf eens niet verwennen, maakte hij zich de bijkomende overpeinzing. Resultaat: een fles whisky van zo'n 200.000 Singaporese dollar, of bijna 116.000 euro.

    Het gaat om een fles Dalmore, een Schotse single malt, van 62 jaar oud. Ze werd op de luchthaven van Singapore tentoongesteld onder glas. Er zouden wereldwijd maar twaalf dergelijke flessen zijn. De Chinees betaalde al een voorschot van de helft van de prijs.

    Volgens de Schotse whiskyvereniging is Singapore na de Verenigde Staten en Frankrijk de derde grootste importeur van de geestrijke drank.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: whisky op basis van urine

    Nieuw: whisky op basis van urine


    James Gilpin bij zijn nieuwe whisky.

    De Londense designer James Gilpin is op de proppen gekomen met een verbazende nieuwigheid: whisky op basis van urine. Niet zomaar urine. Hij gebruikt namelijk de suikerrijke pipi van oudere diabetespatiënten, inclusief die van zijn oma.

    Diabetes
    Gilpin, zelf een diabetespatiënt, filtert de urine volgens hetzelfde procedé dat gebruikt wordt om water te zuiveren. De suikers die hierbij vrijkomen, worden vervolgens gebruikt in het gistingsproces van zijn drankje. Dat kreeg trouwens de naam 'Gilpin Family Whisky'.

    Proeven
    Gilpin is niet van plan om de whisky te commercialiseren. Hij beschouwt het eerder als een kunstproject. Wil je de bijzondere drank evenwel proeven, kan je terecht op de designbeurs 100% Materials, volgende maand in Londen. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclameruimte te koop op kunstoog van kankerpatiënt

    Reclameruimte te koop op kunstoog van kankerpatiënt



    Robert Lee (47).

    Robert Lee (47).

    Nadat een tumor werd vastgesteld, moest de Canadees Robert Lee (47) vorige maand zijn linkeroog laten wegnemen. Om de kosten voor die ingreep te dekken, heeft de man nu besloten advertentieruimte op zijn kunstoog te verkopen aan de meestbiedende.

    Overschot naar kankerfonds
    Het startbod op veilingsite eBay bedraagt 5.000 dollar. De operatie werd terugbetaald, maar het kunstoog moet Robert Lee uit eigen zak ophoesten. Dat kostte 2.500 dollar. Als er na de reclameveiling geld overschiet, gaat dat naar een fonds voor kankeronderzoek

    Netjes houden
    Wie het meeste biedt, mag het logo van zijn bedrijf of organisatie op het nieuwe oog van Lee laten 'monteren'. Dat logo, met een maximale diameter van 12 millimeter, komt op de pupil van het kunstoog. Vulgaire, obscene of pornografische boodschappen worden geweerd. Robert Lee zal de reclameboodschap gedurende een maand dragen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtgevende katten in onderzoek naar aids

    Lichtgevende katten in onderzoek naar aids

    Katten die genetisch gemodificeerd zijn om licht te geven in het donker, worden gebruikt om nieuwe inzichten inzake aids te verwerven.

    Japanse en Amerikaanse wetenschappers gaven de katten een uit de resusaap afkomstig gen, dat een proteïe produceert dat helpt om weerstand te bieden tegen kattenaids (FIV).

    Het gen werd vervolgens in vrouwelijke katteneitjes geplant. De nakomelingen uit de aangepaste eitjes hadden allemaal de weerstandsgenen overgenomen. Bij de nakomelingen kwam kattenaids dan ook minder voor.

    De onderzoekers gaven de dieren ook een gen dat de fluorescerende proteïne GFP produceert. Deze proteïne, die kwallen van nature produceren, wordt gebruikt om de activiteit van de veranderde genen makkelijk in de gaten te kunnen houden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk oudste voorvader van de mens gevonden

    Mogelijk oudste voorvader van de mens gevonden

    Wetenschappers hebben mogelijk de oudste voorvader van de homo sapiens (de mens) gevonden. De Australopithecus sediba is qua lichaamsbouw half mens half aap en beschikt over een combinatie van primitieve en moderne lichaamsfuncties. De ontdekking werpt een heel nieuw licht op de evolutie van de mens.


    De Australopithecus leefde bijna twee miljoen jaar geleden, veel vroeger dan tot nu toe werd aangenomen. De Zuid-Afrikaanse professor Lee Berger vond de resten in 2008 in een grot in Zuid-Afrika. Na diepgaand onderzoek door wetenschappers vanover de hele wereld, is men het erover eens dat het een van de meest belangwekkende vondsten in de menselijke geschiedenis is.

    "We hebben de meest complete hand van één individu van eender welke oude voorvader van de moderne mens die ooit ontdekt werd", zegt Berger. "En ze lijkt erg veel op een menselijke hand, met kleinere vingers en een lange duim. We krijgen nu een beter inzicht in het moment waarop onze grip, wat ons als mens zo uniek maakt, dat ons in staat stelt om piano te spelen, te schilderen, te typen, gereedschap uit steen te maken of handen te schudden, evolueert. "

    Nog volgens Berger had de soort een klein maar verrassend ontwikkeld brein en een modern bekken, terwijl de voeten en enkels kenmerken van zowel mens als aap vertoonden. "Die kenmerken, en zijn leeftijd, maken het de beste kandidaat om als onze oudste voorvader beschouwd te worden", aldus Berger. "Nog meer dan vorige ontdekkingen als de homo habilis."

    Tot op de dag vandaag is er geen uitsluitsel over wie nu de directe voorloper is van de homo sapiens. Homo erectus wordt algemeen beschouwd als meest waarschijnlijke link tussen aap en mens, maar of die nu zelf afstamt van de homo habilis of de homo rudolfenis is niet duidelijk. Volgens wetenschappers is de australopithecus sediba nu een meer waarschijnlijke kandidaat. (hlnsydney/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trein rijdt 980 kilometer in verkeerde richting

    Trein rijdt 980 kilometer in verkeerde richting


    Een volgepakte trein heeft honderden kilometers doorheen India gereden vooraleer de reizigers beseften dat ze uiteindelijk in een onbekend station aankwamen. Dat meldt The Times of India.

    De trein vertrok woensdag in Tirupati in het zuiden van het land richting Bhubaneswar in het oosten, om daar verder richting het noorden naar de uiteindelijke eindbestemming Varanasi aan te komen. Maar de reizigers roken onraad toen de trein het station van Warangal binnenreed, ongeveer 980 kilometer ten westen van Bhubaneswar waar de trein een tussenstop had moeten maken.

    Dat de trein honderden kilometers in de verkeerde richting is kunnen rijden zonder opgemerkt te worden, ligt wellicht aan het feit dat hij een verkeerde bestemmingscode heeft meegekregen en dat de bestuurders nieuw waren op de route. De trein werd uiteindelijk via een andere lijn teruggestuurd en kwam na 2.300 kilometer veilig op zijn bestemming aan. "Het was allesbehalve comfortabel, maar we zijn al blij dat we niet op een andere trein gebotst zijn", vertelde één van de ongeveer duizend passagiers aan The Times. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Vietnamees koppel 82 jaar getrouwd

    Record: Vietnamees koppel 82 jaar getrouwd


    Twee Vietnamezen van meer dan honderd jaar willen hun huwelijk vermeld zien in het Guinness World Records Boek. Huynh Van Lac (110) en zijn vrouwtje Nguyen Thi Lanh (106) zijn officieel 82 jaar gehuwd en hebben vorige week het nationaal record voor het langste huwelijk gebroken, zo heeft de directeur van de Vietnamese editie van het boek, Le Tran Truong An, gezegd.
     
    Het is de bedoeling het huwelijk aan het recordboek te melden, van zodra alle papieren bijeen zijn gezocht. Het stel kon zo lang bij elkaar blijven omdat ze allebei ruzies vermeden. "Geluk en verdriet dient met elkaar gedeeld", zei Lac. Zijn recept voor een lang leven: regelmatig sporten en positief denken. (dpa/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie ziet beer met Toyota Prius wegrijden

    Familie ziet beer met Toyota Prius wegrijden

    familie ziet beer met toyota prius wegrijden

    Een Amerikaanse familie kan het gaan uitleggen bij de verzekering. Een zwarte beer is met de Toyota Prius van het gezin 'weggereden' om het voertuig totaal verwoest achter te laten.

    De beer sloeg eind augustus toe aan Lake Tahoe, een populaire vakantiebestemming op de grens van Nevada en Californië. Het gezin huurde er een huisje en zag op een nacht hoe het dier hun Toyota Prius openbrak.

    De stoelen werden onder meer opengescheurd en toen de zwarte beer de versnellingspook vernielde, rolde het voertuig van een helling. De wagen kwam uiteindelijk tegen een rotswand terecht waarna de 'autodief' wegvluchtte.

    Waarom de beer het op de wagen had gemunt, is een raadsel. Er lag immers geen voedsel in.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is Harbor, de hond met de langste oren ter wereld

    Hier is Harbor, de hond met de langste oren ter wereld

    Harbor, een coonhound, kreeg de erkenning van het Guinness World Records Book van de langste oren bij een levende hond ter wereld.

    Het linkeroor van het 8-jarig dier meet 31,12 cm en het rechteroor 34,29 cm. Dat staat in het boek van Guinness World Records, dat op 15 september gelanceerd wordt. Volgens baasje Jennifer Wert zijn er veel fans van de oren van Harbor, maar ze kunnen ook een last zijn. Als puppy struikelde hij hierover en viel hij zo van de trap. Nu trekken voorbijgangers vaak foto's van hem of trekken ze er zacht aan. Wert: "Ik vergeet vaak hoe abnormaal lang zijn oren zijn. Mijn hond is een fenomeen en hij laat iedereen lachen."

    Prooien zoeken
    Zijn bijzondere eigenschap verbetert zijn gehoor niet, maar wel zijn geur. Wanneer dit hondenras loopt, bewegen zijn oren en duwen ze geuren richting zijn neusgaten. Zo helpen ze prooien op te sporen. Het huidige wereldrecord van de langste oren ooit staat op de naam van Tigger, een Sint-Hubertus-hond, met een linkeroor van 34,29 cm en een rechteroor van 34,92 cm. Dit dier won heel wat prijzen, maar overleed in 2009. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleermuisspeeksel doet dienst als bloedverdunner

    Vleermuisspeeksel doet dienst als bloedverdunner

    In tien Britse ziekenhuizen vindt een test plaats waarbij slachtoffers van een beroerte behandeld worden met een medicijn op basis van eiwitten uit het speeksel van vampiervleermuizen. Dat bericht The Sunday Telegraph.

    Eerder onderzoek wees uit dat in het speeksel van de Zuid-Amerikaanse vleermuizensoort stoffen zitten die bloedklonters in de hersenen kunnen oplossen, en op die manier levens sparen of de schade ten gevolge van beroertes verminderen.
     
    Momenteel moeten beroerteslachtoffers binnen de vier uur bloedverdunners toegediend krijgen, maar met medicijnen op basis van eiwitten uit vampiervleermuizenspeeksel kan die deadline tot negen uur worden opgeschoven. Met het vleermuizenmiddel kunnen bijvoorbeeld patiënten geholpen worden, die een beroerte tijdens de slaap kregen en pas uren later ontwaken.
     
    De Britse Nationale Gezondheidsdienst (NHS) zegt dat het middel over drie jaar algemeen toegepast kan worden. Alle samen nemen aan het onderzoek vierhonderd patiënten deel, verspreid over veertig ziekenhuizen wereldwijd, waaronder tien Britse. (belga/tma)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw virus maakt jacht op kankercellen en doodt ze

    Nieuw virus maakt jacht op kankercellen en doodt ze


    Dr John Bell.

    Canadese onderzoekers hebben voor het eerst met succes een nieuw virus getest op kankerpatiënten. Het virus spoort de kankercellen op en doodt ze, zonder de gezonde cellen aan te tasten.

    Het zogenaamde JX-594-virus, dat artsen van het Ottawa Hospital Research Institute intraveneus toedienden, verspreidde zich in de bloedbaan en maakte tumorcellen in het hele lichaam onschadelijk. Belangrijk daarbij is dat de gezonde cellen ongemoeid gelaten werden. Het virus werd bekomen uit een vaccin tegen pokken en werd gemanipuleerd om kankercellen aan te vallen.

    "We zijn opgewonden omdat voor het eerst in de medische geschiedenis een virus zich consistent en selectief vermenigvuldigt in kankerweefsel", zegt dr John Bell van het Ottawa Hospital Research Institute.

    De testen waren eigenlijk bedoeld om de veiligheid na te gaan, maar bij zes van de acht patiënten die de hoogste doses toegediend kregen, krompen de tumoren of stopten ze met groeien.

    Alle 23 testpersonen leden aan verschillende soorten kankers die niet meer behandeld konden worden door de klassieke geneeskunde. Sommigen kampten na een eerste toediening met griepachtige symptomen, maar over het algemeen werd de behandeling goed verdragen.

    Een verslag van het nog lopende maar veelbelovende onderzoek werd gepubliceerd in het vakblad Nature. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replica Batmobiel te koop voor 435.000 euro

    Replica Batmobiel te koop voor 435.000 euro

    Een exacte kopie van de wagen van Batman uit de film van Tim Burton (1989) wordt te koop aangeboden op eBay. De Batmobiel kan de jouwe worden voor een slordige 435.000 euro. Met deze superkar mag je alvast de Amerikaanse wegen op.

    Eigenaar van de Batmobiel-replica is Casey Putsch van Putsch Racing Designs. Hij beweert dat dit door een turbine aangedreven voertuig de enige authentieke replica van de Batmobiel in de wereld is. Het vehikel werd op vijf maanden gebouwd in Ohio, in het werkatelier van Putsch. Volgens de gegevens op eBay zal de auto minder onderhoud nodig hebben dan een traditionele familiewagen.

    U krijgt wel een motor die in de meeste familiewagens niet voorkomt: eentje van Boeing met 385 pk, gerat uit een drone helikopter van de marine. En wat Batman in 1989 nog niet had: een geluidsinstallatie die compatibel is met de iPod én een in het dashboard ingebouwde iPad. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizzaketen wil restaurant op de maan openen

    Pizzaketen wil restaurant op de maan openen


    Zullen astronauten hier ooit kunnen stoppen voor pizza?

    Pizza op de maan? Misschien is het in een niet eens zo verre toekomst mogelijk. Een Japanse keten is immers al volop bezig met de plannen om er een restaurant te openen.

    Er woedt al geruime tijd een pizza-oorlog en die strijd zou binnenkort wel eens buitenaards kunnen worden. De Japanse tak van de keten Domino heeft plannen om pizza op de maan te voorzien. Een bouwbedrijf is zelfs al bezig met de plannen van het restaurant dat bolvormig zal zijn.

    De kosten van dat ene restaurant zouden naar schatting oplopen tot 15 miljard euro. Bijna de helft van dat geld zal nodig zijn om het bouwmateriaal en de ingrediënten voor de pizza's aan boord van 15 ruimtetoestellen naar de maan te vliegen. Het bedrijf kwam vorig jaar op het idee, maar het is nog niet zeker wanneer het restaurant de deuren zal openen. "We rekenen erop dat er in de toekomst mensen op de maan zullen leven. Astronauten die er werken en mensen die er als burgers van de maan wonen", zegt een woordvoerder van Domino.

    De bizarre concurrentiestrijd kwam al lang geleden op gang toen Pizza Hut als stunt besloot pizza te leveren aan de astronauten in het ISS. Vorig jaar stuntte Domino op zijn beurt door iemand een slordige 23.000 euro te betalen om gedurende één uur pizza's te leveren. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!