WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: whisky op basis van urine

    Nieuw: whisky op basis van urine


    James Gilpin bij zijn nieuwe whisky.

    De Londense designer James Gilpin is op de proppen gekomen met een verbazende nieuwigheid: whisky op basis van urine. Niet zomaar urine. Hij gebruikt namelijk de suikerrijke pipi van oudere diabetespatiënten, inclusief die van zijn oma.

    Diabetes
    Gilpin, zelf een diabetespatiënt, filtert de urine volgens hetzelfde procedé dat gebruikt wordt om water te zuiveren. De suikers die hierbij vrijkomen, worden vervolgens gebruikt in het gistingsproces van zijn drankje. Dat kreeg trouwens de naam 'Gilpin Family Whisky'.

    Proeven
    Gilpin is niet van plan om de whisky te commercialiseren. Hij beschouwt het eerder als een kunstproject. Wil je de bijzondere drank evenwel proeven, kan je terecht op de designbeurs 100% Materials, volgende maand in Londen. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclameruimte te koop op kunstoog van kankerpatiënt

    Reclameruimte te koop op kunstoog van kankerpatiënt



    Robert Lee (47).

    Robert Lee (47).

    Nadat een tumor werd vastgesteld, moest de Canadees Robert Lee (47) vorige maand zijn linkeroog laten wegnemen. Om de kosten voor die ingreep te dekken, heeft de man nu besloten advertentieruimte op zijn kunstoog te verkopen aan de meestbiedende.

    Overschot naar kankerfonds
    Het startbod op veilingsite eBay bedraagt 5.000 dollar. De operatie werd terugbetaald, maar het kunstoog moet Robert Lee uit eigen zak ophoesten. Dat kostte 2.500 dollar. Als er na de reclameveiling geld overschiet, gaat dat naar een fonds voor kankeronderzoek

    Netjes houden
    Wie het meeste biedt, mag het logo van zijn bedrijf of organisatie op het nieuwe oog van Lee laten 'monteren'. Dat logo, met een maximale diameter van 12 millimeter, komt op de pupil van het kunstoog. Vulgaire, obscene of pornografische boodschappen worden geweerd. Robert Lee zal de reclameboodschap gedurende een maand dragen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtgevende katten in onderzoek naar aids

    Lichtgevende katten in onderzoek naar aids

    Katten die genetisch gemodificeerd zijn om licht te geven in het donker, worden gebruikt om nieuwe inzichten inzake aids te verwerven.

    Japanse en Amerikaanse wetenschappers gaven de katten een uit de resusaap afkomstig gen, dat een proteïe produceert dat helpt om weerstand te bieden tegen kattenaids (FIV).

    Het gen werd vervolgens in vrouwelijke katteneitjes geplant. De nakomelingen uit de aangepaste eitjes hadden allemaal de weerstandsgenen overgenomen. Bij de nakomelingen kwam kattenaids dan ook minder voor.

    De onderzoekers gaven de dieren ook een gen dat de fluorescerende proteïne GFP produceert. Deze proteïne, die kwallen van nature produceren, wordt gebruikt om de activiteit van de veranderde genen makkelijk in de gaten te kunnen houden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk oudste voorvader van de mens gevonden

    Mogelijk oudste voorvader van de mens gevonden

    Wetenschappers hebben mogelijk de oudste voorvader van de homo sapiens (de mens) gevonden. De Australopithecus sediba is qua lichaamsbouw half mens half aap en beschikt over een combinatie van primitieve en moderne lichaamsfuncties. De ontdekking werpt een heel nieuw licht op de evolutie van de mens.


    De Australopithecus leefde bijna twee miljoen jaar geleden, veel vroeger dan tot nu toe werd aangenomen. De Zuid-Afrikaanse professor Lee Berger vond de resten in 2008 in een grot in Zuid-Afrika. Na diepgaand onderzoek door wetenschappers vanover de hele wereld, is men het erover eens dat het een van de meest belangwekkende vondsten in de menselijke geschiedenis is.

    "We hebben de meest complete hand van één individu van eender welke oude voorvader van de moderne mens die ooit ontdekt werd", zegt Berger. "En ze lijkt erg veel op een menselijke hand, met kleinere vingers en een lange duim. We krijgen nu een beter inzicht in het moment waarop onze grip, wat ons als mens zo uniek maakt, dat ons in staat stelt om piano te spelen, te schilderen, te typen, gereedschap uit steen te maken of handen te schudden, evolueert. "

    Nog volgens Berger had de soort een klein maar verrassend ontwikkeld brein en een modern bekken, terwijl de voeten en enkels kenmerken van zowel mens als aap vertoonden. "Die kenmerken, en zijn leeftijd, maken het de beste kandidaat om als onze oudste voorvader beschouwd te worden", aldus Berger. "Nog meer dan vorige ontdekkingen als de homo habilis."

    Tot op de dag vandaag is er geen uitsluitsel over wie nu de directe voorloper is van de homo sapiens. Homo erectus wordt algemeen beschouwd als meest waarschijnlijke link tussen aap en mens, maar of die nu zelf afstamt van de homo habilis of de homo rudolfenis is niet duidelijk. Volgens wetenschappers is de australopithecus sediba nu een meer waarschijnlijke kandidaat. (hlnsydney/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trein rijdt 980 kilometer in verkeerde richting

    Trein rijdt 980 kilometer in verkeerde richting


    Een volgepakte trein heeft honderden kilometers doorheen India gereden vooraleer de reizigers beseften dat ze uiteindelijk in een onbekend station aankwamen. Dat meldt The Times of India.

    De trein vertrok woensdag in Tirupati in het zuiden van het land richting Bhubaneswar in het oosten, om daar verder richting het noorden naar de uiteindelijke eindbestemming Varanasi aan te komen. Maar de reizigers roken onraad toen de trein het station van Warangal binnenreed, ongeveer 980 kilometer ten westen van Bhubaneswar waar de trein een tussenstop had moeten maken.

    Dat de trein honderden kilometers in de verkeerde richting is kunnen rijden zonder opgemerkt te worden, ligt wellicht aan het feit dat hij een verkeerde bestemmingscode heeft meegekregen en dat de bestuurders nieuw waren op de route. De trein werd uiteindelijk via een andere lijn teruggestuurd en kwam na 2.300 kilometer veilig op zijn bestemming aan. "Het was allesbehalve comfortabel, maar we zijn al blij dat we niet op een andere trein gebotst zijn", vertelde één van de ongeveer duizend passagiers aan The Times. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Vietnamees koppel 82 jaar getrouwd

    Record: Vietnamees koppel 82 jaar getrouwd


    Twee Vietnamezen van meer dan honderd jaar willen hun huwelijk vermeld zien in het Guinness World Records Boek. Huynh Van Lac (110) en zijn vrouwtje Nguyen Thi Lanh (106) zijn officieel 82 jaar gehuwd en hebben vorige week het nationaal record voor het langste huwelijk gebroken, zo heeft de directeur van de Vietnamese editie van het boek, Le Tran Truong An, gezegd.
     
    Het is de bedoeling het huwelijk aan het recordboek te melden, van zodra alle papieren bijeen zijn gezocht. Het stel kon zo lang bij elkaar blijven omdat ze allebei ruzies vermeden. "Geluk en verdriet dient met elkaar gedeeld", zei Lac. Zijn recept voor een lang leven: regelmatig sporten en positief denken. (dpa/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie ziet beer met Toyota Prius wegrijden

    Familie ziet beer met Toyota Prius wegrijden

    familie ziet beer met toyota prius wegrijden

    Een Amerikaanse familie kan het gaan uitleggen bij de verzekering. Een zwarte beer is met de Toyota Prius van het gezin 'weggereden' om het voertuig totaal verwoest achter te laten.

    De beer sloeg eind augustus toe aan Lake Tahoe, een populaire vakantiebestemming op de grens van Nevada en Californië. Het gezin huurde er een huisje en zag op een nacht hoe het dier hun Toyota Prius openbrak.

    De stoelen werden onder meer opengescheurd en toen de zwarte beer de versnellingspook vernielde, rolde het voertuig van een helling. De wagen kwam uiteindelijk tegen een rotswand terecht waarna de 'autodief' wegvluchtte.

    Waarom de beer het op de wagen had gemunt, is een raadsel. Er lag immers geen voedsel in.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is Harbor, de hond met de langste oren ter wereld

    Hier is Harbor, de hond met de langste oren ter wereld

    Harbor, een coonhound, kreeg de erkenning van het Guinness World Records Book van de langste oren bij een levende hond ter wereld.

    Het linkeroor van het 8-jarig dier meet 31,12 cm en het rechteroor 34,29 cm. Dat staat in het boek van Guinness World Records, dat op 15 september gelanceerd wordt. Volgens baasje Jennifer Wert zijn er veel fans van de oren van Harbor, maar ze kunnen ook een last zijn. Als puppy struikelde hij hierover en viel hij zo van de trap. Nu trekken voorbijgangers vaak foto's van hem of trekken ze er zacht aan. Wert: "Ik vergeet vaak hoe abnormaal lang zijn oren zijn. Mijn hond is een fenomeen en hij laat iedereen lachen."

    Prooien zoeken
    Zijn bijzondere eigenschap verbetert zijn gehoor niet, maar wel zijn geur. Wanneer dit hondenras loopt, bewegen zijn oren en duwen ze geuren richting zijn neusgaten. Zo helpen ze prooien op te sporen. Het huidige wereldrecord van de langste oren ooit staat op de naam van Tigger, een Sint-Hubertus-hond, met een linkeroor van 34,29 cm en een rechteroor van 34,92 cm. Dit dier won heel wat prijzen, maar overleed in 2009. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleermuisspeeksel doet dienst als bloedverdunner

    Vleermuisspeeksel doet dienst als bloedverdunner

    In tien Britse ziekenhuizen vindt een test plaats waarbij slachtoffers van een beroerte behandeld worden met een medicijn op basis van eiwitten uit het speeksel van vampiervleermuizen. Dat bericht The Sunday Telegraph.

    Eerder onderzoek wees uit dat in het speeksel van de Zuid-Amerikaanse vleermuizensoort stoffen zitten die bloedklonters in de hersenen kunnen oplossen, en op die manier levens sparen of de schade ten gevolge van beroertes verminderen.
     
    Momenteel moeten beroerteslachtoffers binnen de vier uur bloedverdunners toegediend krijgen, maar met medicijnen op basis van eiwitten uit vampiervleermuizenspeeksel kan die deadline tot negen uur worden opgeschoven. Met het vleermuizenmiddel kunnen bijvoorbeeld patiënten geholpen worden, die een beroerte tijdens de slaap kregen en pas uren later ontwaken.
     
    De Britse Nationale Gezondheidsdienst (NHS) zegt dat het middel over drie jaar algemeen toegepast kan worden. Alle samen nemen aan het onderzoek vierhonderd patiënten deel, verspreid over veertig ziekenhuizen wereldwijd, waaronder tien Britse. (belga/tma)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw virus maakt jacht op kankercellen en doodt ze

    Nieuw virus maakt jacht op kankercellen en doodt ze


    Dr John Bell.

    Canadese onderzoekers hebben voor het eerst met succes een nieuw virus getest op kankerpatiënten. Het virus spoort de kankercellen op en doodt ze, zonder de gezonde cellen aan te tasten.

    Het zogenaamde JX-594-virus, dat artsen van het Ottawa Hospital Research Institute intraveneus toedienden, verspreidde zich in de bloedbaan en maakte tumorcellen in het hele lichaam onschadelijk. Belangrijk daarbij is dat de gezonde cellen ongemoeid gelaten werden. Het virus werd bekomen uit een vaccin tegen pokken en werd gemanipuleerd om kankercellen aan te vallen.

    "We zijn opgewonden omdat voor het eerst in de medische geschiedenis een virus zich consistent en selectief vermenigvuldigt in kankerweefsel", zegt dr John Bell van het Ottawa Hospital Research Institute.

    De testen waren eigenlijk bedoeld om de veiligheid na te gaan, maar bij zes van de acht patiënten die de hoogste doses toegediend kregen, krompen de tumoren of stopten ze met groeien.

    Alle 23 testpersonen leden aan verschillende soorten kankers die niet meer behandeld konden worden door de klassieke geneeskunde. Sommigen kampten na een eerste toediening met griepachtige symptomen, maar over het algemeen werd de behandeling goed verdragen.

    Een verslag van het nog lopende maar veelbelovende onderzoek werd gepubliceerd in het vakblad Nature. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replica Batmobiel te koop voor 435.000 euro

    Replica Batmobiel te koop voor 435.000 euro

    Een exacte kopie van de wagen van Batman uit de film van Tim Burton (1989) wordt te koop aangeboden op eBay. De Batmobiel kan de jouwe worden voor een slordige 435.000 euro. Met deze superkar mag je alvast de Amerikaanse wegen op.

    Eigenaar van de Batmobiel-replica is Casey Putsch van Putsch Racing Designs. Hij beweert dat dit door een turbine aangedreven voertuig de enige authentieke replica van de Batmobiel in de wereld is. Het vehikel werd op vijf maanden gebouwd in Ohio, in het werkatelier van Putsch. Volgens de gegevens op eBay zal de auto minder onderhoud nodig hebben dan een traditionele familiewagen.

    U krijgt wel een motor die in de meeste familiewagens niet voorkomt: eentje van Boeing met 385 pk, gerat uit een drone helikopter van de marine. En wat Batman in 1989 nog niet had: een geluidsinstallatie die compatibel is met de iPod én een in het dashboard ingebouwde iPad. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizzaketen wil restaurant op de maan openen

    Pizzaketen wil restaurant op de maan openen


    Zullen astronauten hier ooit kunnen stoppen voor pizza?

    Pizza op de maan? Misschien is het in een niet eens zo verre toekomst mogelijk. Een Japanse keten is immers al volop bezig met de plannen om er een restaurant te openen.

    Er woedt al geruime tijd een pizza-oorlog en die strijd zou binnenkort wel eens buitenaards kunnen worden. De Japanse tak van de keten Domino heeft plannen om pizza op de maan te voorzien. Een bouwbedrijf is zelfs al bezig met de plannen van het restaurant dat bolvormig zal zijn.

    De kosten van dat ene restaurant zouden naar schatting oplopen tot 15 miljard euro. Bijna de helft van dat geld zal nodig zijn om het bouwmateriaal en de ingrediënten voor de pizza's aan boord van 15 ruimtetoestellen naar de maan te vliegen. Het bedrijf kwam vorig jaar op het idee, maar het is nog niet zeker wanneer het restaurant de deuren zal openen. "We rekenen erop dat er in de toekomst mensen op de maan zullen leven. Astronauten die er werken en mensen die er als burgers van de maan wonen", zegt een woordvoerder van Domino.

    De bizarre concurrentiestrijd kwam al lang geleden op gang toen Pizza Hut als stunt besloot pizza te leveren aan de astronauten in het ISS. Vorig jaar stuntte Domino op zijn beurt door iemand een slordige 23.000 euro te betalen om gedurende één uur pizza's te leveren. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koraalonderzoek kan leiden tot pil tegen zonnebrand

    Koraalonderzoek kan leiden tot pil tegen zonnebrand

    koraalonderzoek kan leiden tot pil tegen zonnebrand

    Onderzoek naar koraal en algen kan mogelijk leiden tot de ontwikkeling van een geneesmiddel, in tabletvorm, tegen zonnebrand. Dat melden Britse wetenschappers.

    De onderzoekers van het King's College in Londen hebben een stof ontdekt waarmee koraal zich wapent tegen de ultraviolette straling van de zon. "We zijn erg dicht bij het moment waarop we de beschermende stof kunnen reproduceren in een laboratorium", verklaart hoofdonderzoeker Paul Long.

    Dat zou uiteindelijk kunnen leiden tot de ontwikkeling van een pil die de mensen beschermt tegen de zon. "Als je zo'n tablet inneemt, zal de stof zich verspreiden in je huid en ogen", aldus Long. "We moeten een dergelijke medicijn natuurlijk uitgebreid testen, maar ik denk dat de pil binnen vijf jaar op de markt kan zijn".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monsterwesp tot 6,5 cm groot

    Monsterwesp tot 6,5 cm groot


    Een vergelijking dus een gewone wesp (0,8 inches of 2 cm) en de reuzewesp (2,5 inches of 6,35 cm). 

    Vorige maand was er in België veel te doen over de dood van een jager na een aanval door een zwerm wespen. Het ging toen over hoornaars, een naar Belgische normen grote wesp tot 3 cm. Op het Indonesische eiland Sulawesi hebben onderzoekers nu een wespensoort ontdekt die nog dubbel zo groot wordt: tot bijna 6,5 centimeter. Het insect werd prompt omgedoopt tot de 'krijgerwesp' of nog 'Komodo draak' naar de gevreesde Komodovaraan, de grootste hagedis ter wereld (giftig en tot drie meter lang). De steek van de monsterwesp met een zwarte glans is ook heel gemeen.

    Lynn Kimsey van de universiteit van Californië ontdekte de monsterwesp. © photo news De nieuw ontdekte reuzewesp ziet er heel schrikwekkend uit. Zijn kaaksbeenderen zijn langer dan zijn poten. Het unieke insect werd aangetroffen in de bergen van Sulawesi.

    Ninjakrijgers
    De entomologe (insectenkundige) Lynn Kimsey van een universiteit in Californië legt uit waarom ze het beest een krijgerwesp hebben genoemd. "Toen ik de wesp voor het eerst zag, wist ik meteen dat het om een unieke soort ging. Van dichtbij is de aanblik van de wesp echt angstaanjagend. Vooral de onderkaken zijn in verhouding enorm groot en daardoor lijken de wespen wel op ninjakrijgers. Als die onderkaken gesloten worden, dan omsluiten ze beide kanten van de kop. Als ze open staan, dan zijn ze langer dan de voorpoten van het mannetje. We snappen niet goed hoe die dan kan stappen."

    Paren
    Die schrikwekkende kaaksbeenderen hebben ook een functie bij het mannetje: ze spelen een belangrijke rol bij de bewaking van het nest én bij de voortplanting. De mannelijke wachter verjaagt er parasieten en roofdieren mee, maar vraagt dan als hij terugkeert telkens wel aan het wijfje om te paren, bij wijze van wederdienst. Met de kaasbeenderen in de vorm van tangen houden de mannetjes de vrouwtjes ook vast tijdens het paren.

    Garuda

    "Gelukkig voedt de krijgerwesp zich met andere insecten. Maar als ze zich bedreigd voelen, zullen ze zeker aanvallen en een duidelijk spoor achterlaten op menselijk vlees. We zijn van plan om
    de krijgerwesp 'Garuda' te gaan noemen naar de Indonesische mytische figuur Garuda die half mens half adelaar was en een nationaal symbool is in Indonesië."

    Duizenden nieuwe soorten
    Het Mekkonga-gebergte in het zuidoosten van Sulawesi waar de wespen ontdekt werden, is een nog ongerept stukje natuur. Samen met Australië en Madagascar is Sulawesi een van de rijkste gebieden op het vlak van  biodiversiteit in de hele wereld. Het team van Kimsey is de rijke fauna en flora van Sulewasi nu volop aan het ontdekken. Drie trips naar het eiland leverden haar team al duizenden nieuwe soorten op. (kh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA denkt aan kerncentrale op de maan

    NASA denkt aan kerncentrale op de maan

    Er is sinds de ramp in het Japanse Fukushima weer heel wat te doen rond de veiligheid van kerncentrales. Maar waarom zouden we ze alleen maar op Aarde bouwen, terwijl dat evenzeer op de maan of op Mars kan? Met die mogelijkheid houden onderzoekers van het Amerikaanse ministerie van Energie en NASA zich bezig.

    Wetenschappers willen volgend jaar al een eerste modelcentrale voorstellen, meldt Psych.org. De centrale in kwestie zou een stuk kleiner zijn dan de centrales die op Aarde gebouwd worden. De reactor heeft ook geen koeltoren nodig en zal maar een halve meter bij zeventig centimeter groot zijn.

    Het voordeel van een splijtingscentrale is ook dat er geen zonlicht voor nodig is. Een kerncentrale kan er minstens 40 kilowatt aan energie leveren.  Dat is op onze planeet voldoende om acht woningen van energie te voorzien. Op de maan of op Mars zou dat volstaan om een onbemande ruimtebasis te laten functioneren. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeeldige kinderen gooien voor 36.000 euro juwelen weg

    Voorbeeldige kinderen gooien voor 36.000 euro juwelen weg


    Een Australiër stopte de dure sieraden van zijn vrouw in vuilniszakjes. Hij wou inbrekers zo te slim af zijn. Zijn gezin staat op verhuizen en de man vroeg zijn kinderen om alle vuilnis te verzamelen en weg te gooien. Ze luisterden voorbeeldig naar hun vader die zich wel voor het hoofd kon slaan. "Toen mijn vrouw belde met de vraag waar de zakjes waren, werd ik misselijk."

    De armbanden, kettingen en kleine goudstaafjes in de vuilniszakken waren ongeveer 36.000 euro waard, schrijft de krant Brisbane Courier-Mail. Zijn vrouw heeft het verlies goed opgevat maar zijn collega's blijven hem plagen. Ze bellen hem met de droge mededeling dat de goudprijs opnieuw gestegen is. (afp/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: placenta eten

    Nieuwe trend: placenta eten


    Als u toevallig net aan het eten bent, bij voorbaat onze excuses dan. In de Verenigde Staten heerst er namelijk een nieuwe trend onder jonge moeders: het verorberen van de placenta nauwelijks enkele minuten nadat hun baby zijn eerste kreet heeft geslaakt. De idee is dat op die manier de moeder sneller zal herstellen van de negen maanden durende zwangerschap.

    Voorstanders prijzen de placenta omwille van de grote hoeveelheid ijzer, vitamine B-12 en hormonen. Voorts zou het eten van de placenta vermijden dat moeders in een postpartum depressie, de zogenaamde baby-blues, zouden terechtkomen en helpt het bij het aanmaken van moedermelk. Geen enkele wetenschappelijke studie heeft die overtuiging nochtans al kunnen bevestigen.

    De meeste ziekenhuizen staan dan ook niet te springen om mee te doen met de hype. Placenta's worden er als ziekenhuisafval beschouwd. De Amerikaanse Jodi Selander voerde een heuse media-oorlog om haar placenta terug te krijgen van het ziekenhuis in Las Vegas waar ze bevallen was. Sindsdien wordt ze beschouwd als de 'hogepriesteres van de placenta-etende club'. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweed eet 70 jaar oud vlees: "Het smaakte niet slecht"

    Zweed eet 70 jaar oud vlees: "Het smaakte niet slecht"

    Ooit al eens afgevraagd of vlees ook beter wordt met de jaren? Allicht niet. Een Zweed nam de proef echter op de som, en opende een bokaal met rundvlees die al 70 jaar niet meer geopend was. Dat meldt The Local.

    De schoonouders van Eskil Carlsson hadden het vlees gesteriliseerd en weggestopt tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode dat rantsoeneren aangewezen was. Ze besloten de bokaal niet te openen voor het geval rampspoed hen opnieuw zou treffen.

    Toen Carlsson de bokaal tien jaar later voor het eerst ontdekte, was er vanuit de familie een soort "respect" gegroeid omdat hij zo lang gesloten was gebleven. "Af en toe werd het verhaal van de bokaal weer opgerakeld en stilaan werd hij een beetje deel van de familie", aldus Carlsson.

    Toen zijn vrouw overleed, vond de Zweed het welletjes geweest. Hij nodigde al zijn buren uit om samen van het vlees te proeven. "Hoe het was? Het stonk niet echt", vertelde Carlsson aan de krant. "Het was niet slecht. Al moet ik niet overdreven. Het was zeker geen delicatesse." (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    Nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    Honden worden wel eens te veel in de watten gelegd. Het Zwitserse voedingsconcern Nestlé steekt Amerikaanse baasjes nu een handje toe met een speciale roomijs voor viervoeters die lactose-intolerant zijn.

    De hondensnack, op de markt onder het merk Frosty Paws, zou naar verluidt proteïnen van superieure kwaliteit, vitaminen en mineralen bevatten, maar geen melk.

    Er worden twee smaken gelanceerd: vanille en pindakaas.

    Nestlé heeft Frosty Paws, dat al langer ijs verkoopt, sinds 1991 in handen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn bijna met 7 miljard

    We zijn bijna met 7 miljard

    we zijn bijna met 7 miljard

    Nog voor het einde van dit jaar zal de wereldbevolking de kaap van 7 miljard mensen overschrijden. Over 14 jaar zullen er nog eens een miljard mensen bijgekomen zijn. Dat blijkt uit een rapport van de Franse onderzoeksinstelling INED.

    In 1999 werd de grens van 6 miljard mensen overschreden. Het zal volgens de onderzoekers nog eens veertien jaar duren alvorens we met 8 miljard zijn. Daarna zou de groei afvlakken om rond het jaar 2100 te stabiliseren op 9 à 10 miljard.

    De huidige groei is vooral toe te schrijven aan Afrika, waar vrouwen gemiddeld bijna vijf kinderen krijgen. China heeft het hoogste inwonertal, met 1,33 miljard mensen. India, waar nu 1,17 miljard mensen wonen, zal naar verwachting zijn buurland inhalen in de loop van de komende decennia.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!