Want het is echt te koud om zonder verwarming... in je blootje rond te huppelen... in de voorlopige badkamer..... ook moet er van deze reis een nieuw raam worden gezet... kost wat kost ... het vel plastiek dat nu de grootste kou moet buiten houden... moet verdwijnen.... ik ben niet echt veeleisend, en heb alle begrip en geduld.... want we hebben beiden maar 2 handen en een dag bestaat maar uit 24 uur.... maar ik wil geen winter meer met de luxe van een koude badkamer en een buitentemperatuur van min 21graden celsius
Ik heb me dan ook bij de vishandelaar een lekkere moot verse zalm gekocht... en toen we thuis kwamen heb ik die lekker ontvelt, japanse sojasaus erop gesprenkeld, een beetje wasabi en gerapste gemberwortel.... maakte het plaatje kompleet... meestal maak ik dit met verse tonijn, maar die is tegenwoordig erg prijzig.... en met zalm lukt het ook prima !!!!
De blokjes rauwe vis dopen in de sojasaus, daarna een likje wasabi en een toefje gember..... HEERLIJK......NJAM...NJAM... SUSCHIMI
Daar had ik dus al weken goesting in.... maar hier kan je niet alle ingredienten vinden
|