(zelf)klaar gemaakte ragout's in de vriezer heb steken... dus die ga ik dan maar eerst gebruiken.
Een heel tijdje geleden zijn we ergens blijven eten.... en de spaghettisaus kwam ook uit de diepvries en blijkbaar had deze bereiding zijne jubeléé... in de vriezer gevierd.... Het enige dat wij smaakten ( en ook terug vonden in de saus waren wortels !! ) Het mens zegde dan ook nog dat ze geen spaghetti op het menu zette voor haar gasten wegens te goedkoop !! .... In elk geval mijn bolognese saus is eigenlijk niet van het goedkoopste !! integendeel , door de variëteit van al de groenten in de saus!! is het zelfs redelijk prijzig ( als je alles moet kopen bij de groentenboer )
Vandaar dat ik dus uit grote voorzorg, want ik gooi niet graag voedsel weg !! dat wij de lekkere ragouts, hetzij met gehakt hetzij met rundsvlees in stukken .... het maximun 14 dagen in de vriezer laat !! .. Zo blijven al de kruiden en specerijen 100% perfekt bewaard !!
|