end now ofcorse I ame verry happy !!... thx for the verry good recipy !!
Al bij al doet het pasta machientje wonderen bij dit soort deeg... het deegje wordt eigenlijk in mekaar gewalst !!.....niets moeilijks, niets zwaars , dus gene labeur meer !!.... Het begin"den opzet" is dus cruciaal.... het deeg moet eigenlijk zoals een metselspecie zijn dus zand en cement zonder dat er water is toegevoegd (sorry ik kan het niet anders formuleren)anders goed kijken naar de foto met de kom van de keukenrobot, zo moet het er uitzien.... dus echt lepeltje voor lepeltje water bij het meel doen en je gewoon mes opzetten, geen deeghulpstukken , het meel en het water moeten gesneden worden !....
Het is goed als je een grabbel in je hand neemt en als je dan knijpt het in mekaar haakt , het mag absoluut niet plakken !! ( en dat is dus het sneue van de zaak, dat maakt het wat moeilijker , maar gene paniek het komt goed)... De smaak is echt het einde !! echt waar het is echt al dat werk waard !!De noodles zijn stevig en toch zacht ... al dente en toch net als een wolkje in je mond, een speciale smaak en gevoelsbeleving !
Mijn manneke heeft tot twee keer toe , terug opgeschept !(laatste foto , is het kleine restje dat nog overschiet)
|