geExperimenteerd met kruiden en internationale gerechtjes, zoals mexicaanse tomatenslaatje... zatziki.... d'as dan weer grieks...... een witte kool slaatje(eigen recept ).... een komkommerslaatje eentje uit de oude doos, van ons pitteken ( mijn eigenste grootmoederke ) en nog wat plezierige bijgerechtjes zodat onze bbq ... super geslaagd is geworden... tesamen met verschillende uiteraard zelf gemaakte sausjes.... het was best zweten geblazen, maar de resultaten waren navenant ... Het was lekker !! zeker weten.... allemaal vers gemaakt.. en veel uit eigen tuintje !!....(h)eerlijker kan niet..... het is wel degelijk veel werk, dat ik met hart en ziel graag doe !! het moet echt af zijn , voor minder doe ik het niet !!... ik werk niet met proefbuisjes ( moluculaire keuken) en ook niet met het pincet... maar hetgeen op de borden terecht komt is lekker.... heel lekker.... omdat ik het echt graag doe !!.... geen (keuken) werk is met teveel.... omdat ik weet dat hetgeen je der in steekt er ook nadien uitkomt !!.... echte koks die niet met pakskes werken (zoals sausbinders enzovoort ) awel chapeau.... om ganse dagen in een goed trekkend restaurant te werken....en kwaliteit te leveren, dan heb je liefde voor je vak.... en zonder twijfel uithoudingsvermogen.....Zo ik ga nu genieten van een welverdiende rust... op een broeierige slaapkamer ... als de hitte blijft ..; gaan we terug beneden slapen goe geweten !
|