Wat aardappels geschilt en in kleine stukjes laten koken... bedoeling was van er een aardappelkoek mee te maken, die een lekkere laag bloemkool in witte saus moest bedekken... en dan in de oven een lekker korstje krijgen... met een korteletje.. ik moet dringend mijn vriezers leeg eten... en met twee is dat een langdurige bezigheid...Maar desalnietemin... niet minder lekker...Het enigste vervelende aan lekker en graag koken is dat je dus alles kan gebruiken en het heel wat duurt eer je alles opgebruikt hebt , je dus eigenlijk zo enorm veel geld uitspaart !..( echt zonder stoefen)
Ik heb verschillende boeken, van maitre Bocuse.... en wees gerust , die gebruikt(e) ook niet altijd caviaar.... en kreeft... ik heb verschillende receptjes van hem die echt op een boeretafel niet zouden misstaan... en de prijs daar moet ge het zeker niet voor laten !!...
maar goed we hebben ons avondeten al opgepeuzeld .... met een lekker wijntje... ( vooraf wat tapa's.... om te vieren dat de vloer in de schuur de max zal worden ).Theo last al die ijzeren stootranden aan mekaar... voor de (extra)stevigheid!!... dus aardappelkoek op een bedje van bloemkool !! ..... als nagerecht het kleine restje dat nog overschiet van het appelplaatgebak... Die valt enorm in de smaak... Ons bezoek van vandaag konden er ook niet afblijven !!....
|