Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze man in Cannes: Incest onder de palmen

Onze man in Cannes: Incest onder de palmen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_391348.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De taxichauffeur die me gisteren van het centrum naar mijn hotel bracht, heeft gelijk gekregen.

Nostalgie
"Morgen gaat het regenen, en dan zal er nog minder volk rondlopen. Ach, het festival heeft veel van zijn charme verloren. Er is dit jaar nog wel 60.000 man opgedaagd, maar tien-vijftien jaar geleden stond de hele stad in rep en roer. Ja, ook La Bocca, de buurt van je hotel (op zeven kilometer van het 'Palais du Festival', het epicentrum van het Filmfestival, nvdr). Toen kwam er nog een massa 'gewone' mensen. Alain Delon flaneerde over de Croisette om te laten zien dat hij er was. Nu zie je de sterren hooguit enkele minuten op de trappen van het paleis, daarna vluchten ze naar hun hotels of hun villa's in het achterland. Vroeger kwamen klassen tieners uit Duitsland, Engeland, zelfs Amerika, om te zien hoe het hier toegaat en hoe film gemaakt wordt. Dat is allemaal voorbij, de hotels zijn te duur geworden en vaak al een jaar op voorhand volgeboekt. Ik zeg het niet graag, maar het is waar: het festival is sinds enkele jaren een incestueus gebeuren van de filmindustrie. Ons kent ons, 'vous voyez?' Wie niet meeheult met de promomachines van de grote filmhuizen of de luxemerken die de stranden afhuren, loopt hier toch wat verloren. Dat weten de Fransen inmiddels, dus blijven ze thuis".

La vache qui pisse
Vanochtend bleken zijn woorden profetisch: het regent 'comme la vache qui pisse' en de drukte die de voorbije dagen de Croisette typeerde, is verdwenen. Afrikaanse venters verkopen paraplu's. Ik dok tien euro voor een exemplaar dat uit een kauwgomballenbak lijkt te komen. Als er straks een windvlaag opsteekt, hangt het ding uiteen. Soit, ik waag het erop en probeer een accreditatie te bemachtigen. Een Nigeriaanse collega vertelde me dat je zo'n toegangsbadge kan kopen voor 140 euro. Blijkt niet te kloppen, voor persmensen is er niets voorzien. Mijn aanvraag werd in februari afgewezen wegens 'te veel aanvragen'. Nochtans zijn we geen klein medium, argumenteer ik aan de verschillende balies waar ik door potige portiers heen gestuurd word. "Inderdaad, u werd geweigerd, ik kan niets voor u doen", krijg ik in variaties te horen. "Kust dan mijn kloten", wil ik zeggen, maar ik hou me in. Niet omwille van mijn gebrekkige Franse woordenschat, dat lukt nog wel, maar omdat mijn moeder me heeft geleerd mijn manieren te houden.

Hoedjes van luxepapier
Ik struikel bijna over de aan dranghekken vastgeketende plooiladders van de fotografen en zie de wanhoop in de ogen van een koppel filmliefhebbers dat een klein fortuin veil heeft voor een invitatie voor de première van 'Three Monkeys', een Turkse film. De glossy bladen die de festivalorganisatie dagelijks gratis uitdeelt worden als dakjes tegen de regen boven pas gecoiffeerde hoofden gehouden.

Miss Diamond
Een opzichtige oudere dame, zoals er wel meer in Cannes rondlopen, spreekt me aan. "Dit is James Bond", en ze wijst naar haar al even wansmakelijk aangeklede hondje. Ik schat dat ze tegen de zeventig loopt. "Ja, ik woon in Cannes, en ook in Londen. Ik ben Miss Diamond, danseres. Of ik nu nog dans? Je weet maar nooit dat ze me vragen voor een film. Ik ga mijn badge halen voor het Paleis, ga je mee?". Ik aarzel, haar ogen staan dof, alsof er een mist van vergane rijkdom en mislukte liefdes voor hangt. Of ze slikt elke dag een halve apotheek, kan ook. "Veel succes, en blijf dansen", zeg ik, en kies de andere richting. Een Nederlandse collega slaat het tafereel gade en lacht. "Nou, wat is het hier toch nep, hè. Een schijnvertoning, dat is het. Je staat erbij en je kijkt ernaar. Bizarre fauna, precies het incestfeest van de jetset". Zo is het maar net.

17-05-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil witte bruidsjurk

Paris Hilton wil witte bruidsjurk

Om Paris in Jail te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton en Benji Madden zijn nog maar drie maanden samen, maar overwegen al een bruiloft. "Benji wil snel trouwen", vertelt de hotelerfgename aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We praten er veel over." De 27-jarige blondine heeft ook al nagedacht over haar bruidsjurk. "Ik wil een prachtige witte jurk", zwijmelt ze. "Waarschijnlijk eentje van Dolce & Gabbana."

Erg nuchter
Hilton, die maandag begint met opnamen voor haar realityshow 'I wanna be Paris's new best friend!', is nog altijd in de wolken met de Good Charlotte-rocker. "We passen perfect bij elkaar", vertelt ze. "We houden er niet van om zonder elkaar te zijn." Volgens zijn vriendin is de 29-jarige Madden 'erg nuchter' en een 'harde werker'. "Hij heeft een hart van goud", vindt Paris. "Hij zou mij nooit pijn willen doen."

17-05-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk Ishtar zakt naar beneden

Jurk Ishtar zakt naar beneden.

Om Julissi te bekijken druk op de foto.

.
Er was al heel wat te doen rond het rood-witte jurkje van Ishtar en dat zal er vanaf nu niet minder op worden. Tijdens de tweede repetitie voor het Eurovisie Songfestival zakte het kleinood gisteren eventjes naar beneden, voldoende om de borsten van Soetkin Baptist naar buiten te laten floepen. Gelukkig droeg de knappe brunette een bh, maar de aandacht in Belgrado heeft ze op deze manier wel getrokken.

"Gek hé?", reageerde Soetkin. "Iemand van de VRT had een paar dagen geleden gedroomd dat mijn jurk zou afzakken, en dan gebeurt zoiets écht. Gelukkig was het tijdens de repetities. Als dit zou gebeuren tijdens de liveshow, dan zou ik het erg vinden." Aan de verraste reactie van de zangeres van Ishtar te zien, hoeven we in de halve finale duidelijk geen Nipplegate à la Janet Jackson te verwachten.

Voor diegenen die de Ishtar-rit niet volledig kunnen uitzitten: het incident doet zich voor na 1'56"

17-05-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn De Groot
Boudewijn De groot
Om avond te bekijken druk op de foto.


.
Frank Boudewijn de Groot (Tjidengkamp bij Batavia, 20 mei 1944) is een Nederlandse zanger die met nummers als Welterusten Meneer de President, Het Land van Maas en Waal, Testament, Jimmy en Avond beroemd werd.

Boudewijn de Groot werd geboren in 1944 in Nederlands-Indië, in een Japans concentratiekamp bij Batavia (het huidige Jakarta), waar zijn moeder overleed in 1945. In 1946 keerde de familie De Groot terug naar Nederland. De vader van Boudewijn moest echter terug naar Indië, dus kwam hij te wonen bij zijn tante in Haarlem. In 1951 kwam zijn vader weer terug en in 1952 verhuisden ze, met een pas aangetrouwde stiefmoeder, naar Heemstede. Boudewijn woonde in Heemstede in dezelfde straat als zijn latere tekstschrijver Lennaert Nijgh, die bevriend was met Boudewijns stiefbroertje.

In 1965 scoorde Boudewijn zijn eerste hit met Een meisje van 16 (een bewerking van een chanson van Charles Aznavour). Al snel kreeg hij succes met onder meer maatschappelijk geëngageerde liederen.

In 1973 bracht hij het belangrijke album Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser uit.

In 1990 trouwde De Groot met Anja Bak. Het nummer "De Avond" dat Nijgh in 1973 schreef voor Bak, zijn toenmalige vriendin, herschreef De Groot in 1995 tot "Avond" voor zijn nieuwe album "Een nieuwe herfst". Van 1991 tot 1993 speelde hij de titelrol in de musical Tsjechov. In 2000 ging de musical in reprise met opnieuw De Groot in de hoofdrol.

Veel van de teksten van nummers waarmee Boudewijn succes had, werden geschreven door Lennaert Nijgh, die ook een goede vriend van Boudewijn was. Nijgh overleed op 28 november 2002. Nijgh en De Groot schreven ook veel hits voor andere (veelal Nederlandse) muzikanten, zoals Rob de Nijs, Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In Groot-Brittannië mislukte een poging tot doorbreken onder de naam 'Baldwin'.

In 2004 was Boudewijn als acteur te zien in het zesde seizoen van de Vlaamse politiereeks Flikken als Robert Nieuwman, een Nederlandse profiler, die het team bijstaat in haar zoektocht naar een seriemoordenaar.

Datzelfde jaar eindigde hij op nr. 82 in de verkiezing voor De grootste Nederlander.

Een jaar daarna, in 2005, belandde Avond van De Groot eenmalig op de nummer 1-positie in de Radio 2 Top 2000. In alle voorgaande edities van de lijst bezette Bohemian Rhapsody van Queen die plaats. In 2006 neemt Queen de nummer 1-positie weer over. Naar aanleiding van de plotselinge populariteit van De Groot, werden het laatste album Eiland In De Verte en de single Avond opnieuw uitgebracht, onder de naam De Avonden. Net als in 1997, bij de eerste uitgave, bleef de single in de tipparade steken. In 2006 en 2007 stond Avond op nummer twee in de oudejaarslijst van Radio 2.

Boudewijn de Groot is getrouwd met Anja Bak. Hij heeft drie kinderen Marcel, Caya en Jim uit eerdere huwelijken.

Op 19 januari 2007 bracht hij het nieuwe album Lage Landen uit. Het album is bijna geheel door hemzelf geschreven op een paar teksten van Lennaert Nijgh en Freek de Jonge na. Het album werd in Nashville gemixt. Op 3 februari kwam het op nummer 1 de hitlijsten binnen, voor het eerst sinds hij ruim 30 jaar geleden nummer 1 stond met de elpee Hoe sterk is de eenzame fietser uit 1973. Op 19 januari werd ook de gelijknamige single uitgebracht. Op 27 oktober 2007 zond de TROS een registratie uit van de concerttoernee van mei van dat jaar uit[1].

Op woensdag 3 oktober 2007 kondigde De Groot in het NRC Handelsblad aan een sabbaticalbreak te nemen omdat hij, naar eigen zeggen, de afgelopen 12 jaar veel heeft opgetreden in Nederland en België. Wel voegde hij daar aan toe bezig te gaan met het schrijven van nieuwe liedteksten.


17-05-2008 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top
ZZ Top
Om Gimme all your loving te bekijken druk op de foto.



.

ZZ Top is een Amerikaanse southern rockband uit Houston (Texas). Ze behaalde haar grootste successen in de jaren '70 en '80. De bandleden zijn Billy Gibbons (zang en gitaar), Dusty Hill (basgitaar) en Frank Beard (drums). De grap is dat Gibbons en Hill een lange baard hebben en Beard (Engels voor baard) geen baard heeft.

De band valt op door haar speciale look: Gibbons en Hill dragen altijd een zonnebril, een trenchcoat, en een lange baard.


17-05-2008 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij staat altijd voor mij klaar
Jij staat altijd voor mij klaar
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alessandra-Ambrosio-002.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Jij staat altijd voor mij klaar
Je bent er voor me in goede en slechte tijden
Als ik een schouder nodig heb
Of een luisterend oor

Maar waarom heb ik zo'n gevoel
Diep van binnen
Dat jij mij niet bellen zal
Midden in de nacht
Als jij je eens luttig voelt

Waarom heb ik het gevoel
Dat jij bij mij niet uithuilen zal
Maar je verdriet bij je houdt

Ik wil er ook voor jou zijn
Zoals jij er voor mij bent
Ik wil je er niet alleen voor laten staan

Hou je vooral niet groot voor mij
Dat doe ik ook niet voor jou
Ben jezelf
Dan kan ik je helpen
Zoals jij ook doet voor mij

16-05-2008 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabriel Rios en The Herbaliser op Gent Jazz

Gabriel Rios en The Herbaliser op Gent Jazz

Om Broad Day Light te bekijken druk op de foto.

.
Met Gabriel Rios & Jef Neve en The Herbaliser op het programma is de affiche van het Gent Jazz Festival compleet. Het festival, tot vorig jaar bekend als het Blue Note Records Festival, vindt plaats van 10 tot 20 juli op de Bijloke in Gent.

The Herbaliser
The Herbaliser, één van de grondleggers van de Britse hiphop, opent het festival op donderdag 17 juli. Eerder was al bekend dat later die avond ook souldiva Erykah Badu op het programma staat.

Rios & Neve
Gabriel Rios Piano & Percussion featuring Jef Neve & Kobe Proesmans spelen in Gent op de afsluitende dag van het festival. Het trio met popartiest Rios, jazzpianist Neve en percussionist Proesmans ontstond eerder toevallig na de Zamu-awards, in de catacomben van de Brusselse Ancienne Belgique. Tijdens een aantal spontane muzieksessies voelden de muzikanten dat er magie zat in hun samenspel, en dat resulteerde in een tournee langs verschillende zalen in Vlaanderen.

Ook Herbie Hancock, Jimi Tenor, Pat Metheny, Diana Krall, Buscemi, Orquesta Buena Vista Social Club en Marcus Miller staan dit jaar op het programma.

16-05-2008 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Falco
Falco
Om Jeanny te bekijken druk op de foto.

.

Falco, artiestennaam van Johann (Hans) Hölzel (Wenen, 19 februari 1957 - Puerto Plata, 6 februari 1998) was een Oostenrijkse rockmuzikant, die in de jaren '80 een paar grote hits scoorde.

Falco studeerde in Wenen aan het conservatorium. Na het conservatorium werd hij bassist in de hard-rock-groep Drahdiwaberl. Hij brak in 1981 door als soloartiest met de internationale hit Der Kommissar. Het vervolg op dat succes kwam pas nadat hij in 1985 ging samenwerken met het Nederlandse producersduo Bolland & Bolland. De samenwerking verliep niet altijd even vlekkeloos aangezien Falco soms dronken en/of stoned kwam opdagen of helemaal niet kwam opdagen.

Inhakend op het succes van de speelfilm Amadeus (1984), schreven Bolland & Bolland voor hem het nummer Rock me Amadeus. Het werd een wereldwijde tophit en stond drie weken op 1 in de Amerikaanse Billboard-lijst. Ook Jeanny was succesvol en tegelijk omstreden omdat het vertelde over de ontvoering van een meisje, vanuit het standpunt van de, kennelijk door seksuele motieven gedreven, ontvoerder. Hoewel sommige radiostations het nummer niet wilden draaien, werd het een nummer 1-hit in onder meer Nederland. Daarna wist Falco buiten het Duitse taalgebied geen grote successen meer te behalen.

De inmiddels naar de Dominicaanse Republiek geëmigreerde zanger overleed begin 1998 op veertigjarige leeftijd aan hoofdverwondingen die hij had opgelopen bij een auto-ongeluk in de buurt van Puerto Plata. Dezelfde stoere motorrijders die destijds in de clip van Rock me Amadeus hadden gefigureerd, droegen tijdens de begrafenis zijn kist.

Ter ere van zijn vijftigste verjaardag werd een dubbel cd "Hoch wie Nie" en een dvd uitgebracht in 2007. Dit album behaalde meteen dubbel platina in Oostenrijk en behaalde in de Album top 40 van Oostenrijk plaats 1, Duitsland plaats 2 en in Zwitserland plaats 5.


16-05-2008 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtszaken Frank Verstraeten en Javier de Rijcke uitgesteld

Rechtszaken Frank Verstraeten en Javier de Rijcke uitgesteld

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/frank-verstraeten.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Antwerpse gerecht heeft de zaken van twee BV's, Frank Verstraeten en Javier de Rijcke, respectievelijk uitgesteld tot 12 juni en 19 juni. Ex-Zillionbaas Verstraeten wordt vervolgd voor het uitbaten van een dancing zonder de gepaste vergunningen. Hij had enkel de toelating om een polyvalente zaal uit te baten, maar pootte in de Jan Van Gentstraat toch een megadancing neer.

Vuurwerk
Het gebouw was bovendien niet in orde met de brandveiligheid en tijdens een huiszoeking werd een grote partij vuurwerk aangetroffen onder een vloer in de dancing. De advocaat-generaal vorderde een bevestiging van de straf die Verstraeten drie jaar geleden in eerste aanleg kreeg. De rechter legde toen een celstraf op van tien maanden, waarvan de helft effectief. Hij eist ook dat de onvergunde verbouwingen ongedaan worden gemaakt.

De ex-Zillionbaas wordt ook vervolgd voor het belagen van Think Media-topman Maurice De Velder en zijn levensgezellin Ann Nisot. Verstraeten kreeg in 2006 hiervoor een werkstraf van 46 uur. Ook hier kon de advocaat-generaal zich vinden in de eerste straf.

Big Brother
Javier De Rycke wordt dan weer vervolgd voor misbruik van vertrouwen. Jeroen Feytens, een halve finalist van de Mister Antwerpen verkiezing van 2006, beweert dat organisator De Rycke er met 500 euro aan sponsorgeld vandoor ging en diende klacht tegen hem in. De Rycke, die ooit deel uit maakte van de boysband Dreamlovers en in het Big Brother-huis verbleef, ontkent de feiten.

16-05-2008 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain gaat scheiden

Shania Twain gaat scheiden

Om I Feel like A Woman te bekijken druk op de foto.

.
Countryzangeres Shania Twain en haar man, producer Robert 'Mutt' Lange, zetten na veertien jaar een punt achter hun huwelijk. Het koppel heeft een zoontje van zes, Eja.

Lange was het brein achter Twains succesvolle stap richting popmuziek. Hij produceerde haar albums 'The woman in me', 'Come on over' en 'Up'. Met nummers als 'That don't impress me much' en 'Man! I feel like a woman' scoorde de zangeres grote hits.

Vorig jaar vertelde Twain dat ze in 2008 een nieuw album wilde uitbrengen. Of de scheiding roet in het eten gaat gooien, moet nog blijken.

16-05-2008 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele
Adele
Om Chasing Pavements te bekijken druk op de foto.


.

Adele Laurie Blue Adkins (Londen, 5 mei 1988) is een Engelse soul- en jazzzangeres.

Adele slaagde in mei 2006 voor de BRIT school, op deze school leerde ze de technieken van haar stem naar een hoger niveau te brengen. Later dat jaar toerde ze met onder andere Raul Midon, Amos Lee en Keren Ann door Groot-Brittannië als voorprogramma-act en op festivals. In 2007 begon Adele aan een solotournee door Engeland. Hierbij plaatste ze zichzelf op de internetsite Myspace, om te zien of de media aandacht aan haar besteedden en ook om een testpunt te vormen voor haar nummers.

Op 22 oktober 2007 bracht ze haar eerste single uit in Groot-Brittannië, genaamd Hometown Glory. Hierin bezingt ze de mooie kanten van de Londense wijk Tottenham, waarna ze een contract tekende bij het label XL records dat in januari 2008 haar tweede single Chasing Pavements uitbracht.

Nadat het nummer Chasing Pavements aandacht kreeg in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, werd het nummer in week zes tot 3FM Megahit uitgeroepen in Nederland.


16-05-2008 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij, mijn grote liefde
Jij, mijn grote liefde

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/salma_hayek_12.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik wil je niet bezitten
Bezittingen kun je niet liefhebben
Jij bent niet mijn eigendom
Eigendommen zullen verdwijnen
Twee mensen kunnen elkaar liefhebben
Andere opties zijn niet mogelijk.
Liefhebben en weten dat je geliefd bent is een groot goed
Een vleug van vertouwen een blik die iets beloofd
Een wereld vol vreugde is niet mogelijk
Jezelf terug vinden in je kinderen is een groot goed
Daarvoor te mogen leven samen en met elkaar
Is de belofte van het leven wat je met elkander deelt.
Een stem, een uitroep, een kreet van liefde
Iedereen die horen kan weet wat dit betekent, begrijpt dan wat gezegd wordt.
Uiterlijk is loze schijn terwijl schoonheid zeer mooi kan zijn.
Ook na mijn leven is er nieuw leven wat verder gaat op de levensweg des levens.
Samen met jou deze weg bewandelen is het mooiste wat mij kan overkomen.

16-05-2008 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato
 Marco Borsato
Om Dromen zijn Bedrog te bekijken druk op de foto.


.
Marco Roberto Borsato (Alkmaar, 21 december 1966) is een Nederlands zanger. Borsato zong aanvankelijk in het Italiaans, maar brak pas echt door toen hij in 1994 overschakelde naar het Nederlands. Hij is getrouwd met Leontine Ruiters en heeft 3 kinderen.

Borsato is geboren in het Wilhelmina Ziekenhuis in Alkmaar als zoon van Roberto Borsato en Mary de Graaf. Het gezin verhuisde naar Italië, waar Borsato's vader een restaurant aan het Gardameer ging runnen. Borsato heeft dan ook veel tijd in Italië doorgebracht en spreekt vloeiend Italiaans. Het gezin telt verder nog een zoon Armando en een dochter Sylvana.

Borsato brak door als zanger nadat hij op 7 april 1990 de Soundmixshow in Nederland won met zijn vertolking van het nummer At This Moment van Billy Vera. Vanaf 1990 bracht Borsato drie Italiaanstalige albums uit. In 1994 stapte hij over op Nederlandstalige nummers (waarvan vele vertaald zijn uit het Italiaans). Hij zou vervolgens uitgroeien tot een van Nederlands meest succesvolle zangers.

Sinds 1998 vervult Borsato de rol van ambassadeur van de Stichting War Child, een organisatie die zich inzet om kinderen te helpen traumatische oorlogservaringen te verwerken. Ook trouwt hij dat jaar met Leontine Ruiters in Venetië. Samen krijgen ze drie kinderen: Luca (1998), Senna (2001) en Jada (2002).

Het vermogen van Borsato wordt door de Quote 500 geschat op 27 miljoen euro[1]. Hij is daarmee de bestbetaalde zanger van Nederland.

Op 10 januari 2008 maakte het VARA-programma De Wereld Draait Door bekend dat Borsato voor het eerst een hoofdrol krijgt in de nieuwe Nederlandse film van Jean van de Velde. De film wordt in Oeganda en Zuid-Afrika opgenomen[2].

20 Maart 2008 kondigt de zanger aan dat hij een multimediaal drieluik getiteld 'Wit Licht' gaat uitbrengen[3], bestaand uit een album, een concertreeks en een film. De eerste single en tevens titeltrack van het album komt uit in april. De film komt uit in december 2008.

In 1994 stond zijn Nederlandstalige hit Dromen zijn bedrog (een cover van het Italiaanse lied Storie di tutti i giorni[4] twaalf weken op de eerste plaats in de Nederlandse hitparade. Hij kwam hiermee in het Guinness Book of Records, doordat hij als eerste met een single 12 weken achter elkaar op nummer 1 stond. In de Nederlandse Top 40 staat dit record nog steeds, in de Mega Top 50 wist Que si que no van Jody Bernal echter 15 weken op één te staan. Enkele maanden later stond ook het nummer Waarom nou jij op de eerste plaats.

In 1996 speelde hij op Parkpop in Den Haag. En in 1998 scoorde hij opnieuw een nummer 1-hit met De bestemming (ook een cover, van het Celtische The Destiny). Eind 1999 behaalde ook zijn nummer Binnen die status.

Ten gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta bracht Borsato samen met Sita Vermeulen de single Lopen op het water uit. 1 februari 2002 was de dag van het Nationale Huwelijksfeest. In de Amsterdam ArenA brachten Borsato en Sita het nummer live ten gehore. De single stond vier weken op de eerste plaats in de Top 40.

Op 20 december 2003 belandde zijn nummer Afscheid nemen bestaat niet op nummer 1 en hield het daar acht weken vol. Hij was daarmee de eerste artiest in de geschiedenis die het lukte om met twee verschillende platen acht weken of langer boven aan de Nederlandse Top 40 te staan. Een paar weken later kwam ook het nummer Voorbij, een duet met zangeres Do, op de eerste plaats. Destijds schreven ze hier popgeschiedenis mee, want deze single maakte de grootste sprong naar nummer 1 in de Nederlandse Top 40, namelijk van plaats 35 naar 1. In mei 2006 werd dit record verbroken door eveneens Borsato met zijn single Rood, die van plaats 36 naar nummer 1 steeg.

In juni 2004 gaf Borsato zes uitverkochte concerten in De Kuip. Een van de artiesten die daar een gastoptreden verzorgden, was de rapper Ali B. Samen zongen ze een bewerking van het lied Nooit meer een morgen. Op 25 september 2004 kwam deze live-versie vanuit het niets op nummer 1. De opbrengsten van deze single zouden naar War Child gaan.

Borsato heeft tot nu toe alle versies van de TMF-awards gewonnen als Beste Zanger Nationaal. Ook won hij in 2004 en 2005 de Vlaamse TMF Award voor Beste Zanger Internationaal.

Op 19 maart 2006 ontving Borsato de Radio 2-zendtijdprijs, diverse collega's waren aanwezig en zongen een liedje van hem en van zichzelf. Deze show was live te horen op radio 2 en een week later te zien op tv.

In mei 2006 begon Borsato met de verkoop van zijn tour "Symphonica in Rosso", die dat zelfde jaar tussen 20 oktober en 4 november plaats vonden in het Gelredome te Arnhem. De eerste 4 concerten waren al snel uitverkocht en uiteindelijk zijn er 10 uitverkochte concerten gegeven.

Met "Rood" behaalde Borsato zijn tiende nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40. Na de Beatles is Borsato de 2e artiest die zoveel nummer 1-hits op zijn naam heeft staan. De Beatles hadden er zes meer.

Borsato heeft voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis in week 23 van 2006 vier nummer 1-hits in de Top 40 gehad die langer dan 5 weken op deze positie hebben gestaan. En in week 24 het volgende record: 50 weken lang een nummer 1-hit. Tot en met week 29 van 2006 heeft hij met het nummer Rood op 1 gestaan, hij heeft inmiddels dus 55 weken op 1 gestaan in de Nederlandse Top 40. Ook in België had deze single van Borsato veel succes.

Een nieuw record voor Borsato. De succesvolle zanger heeft een heel jaar op nummer één gestaan in de Nederlandse hitlijsten: "Stiekem ben ik daar toch wel erg van onder de indruk!" schrijft hij op zijn website.

Later in 2006 heeft Borsato een duet opgenomen met de Britse zangeres Lucie Silvas, genaamd Everytime I think of you (oorspronkelijk van The Babys). Dit is zijn 12de nummer 1-hit. Hierdoor heeft hij wederom een record op zijn naam staan; zijn laatste 7 singles zijn allen op nummer 1 gekomen.

Momenteel is Marco bezig met de film Wit Licht, waarin hij voor het eerst optreed als acteur. Naast deze film verschijnt er in april ook een nieuwe single met de naam Wit Licht. Zijn nieuwe album, wat later dit jaar verschijnt heet eveneens Wit Licht (album), net als zijn reeks concerten in het Geldredome, in oktober 2008.


15-05-2008 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze man in Cannes: 'Aanrijding in Moscou' gigantisch succes

Onze man in Cannes: 'Aanrijding in Moscou' gigantisch succes

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_389972.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ik had 'Aanrijding in Moscou' thuis al eens gezien. Ik ben een Gentenaar en vond het een prachtprent. Maar ik dacht dat ze vooral zou aanslaan door het sappige Gentse taaltje. Groot was mijn verbazing toen ik zonet nog eens in Cannes ging kijken. De film is hier geselecteerd voor de Semaine de la Critique, trok een eivolle zaal en bleef overeind voor een internationaal publiek. Sterker nog: dat publiek was laaiend enthousiast. Er werd zelfs meer gelachen dan in de Gentse bioscoop.

Regisseur Christophe Van Rompaey en hoofdrolspelers Barbara Sarafian en Jurgen Delnaet leken even verrast als ik. Later op de middag spreek ik met hen. Straks dus meer daarover.

150.000 bezoekers
Het filmdebuut van Van Rompaey speelt zich af in de volkswijk 'Moscou' aan de rand van Gent en vertelt het verhaal van Matty (Sarafian), een door het leven getekende vrouw van 41. Na een banale botsing op een parking van een grootwarenhuis raakt ze verbaal én emotioneel in de clinch met de veel jongere truckchauffeur Johnny (Delnaet).

Bij ons kwam 'Aanrijding in Moscou' eind januari 2008 in de zalen en haalde meteen de absolute top qua bioscoopbezoek. In Gent liet de film negen weken lang alle Amerikaanse concurrentie achter zich. Ondertussen is de film de kaap van 150.000 bezoekers voorbij.

Semaine de la Critique
Het is sinds 1995, met 'Manneken Pis' (Frank Van Passel), geleden dat er een Vlaamse speelfilm geselecteerd werd voor de Semaine de la Critique. Bekende namen zoals Bernardo Bertolucci, Ken Loach, François Ozon en Wong Kar-wai begonnen hun carrière met een selectie voor de Semaine de la Critique. De film dingt ook mee naar de Caméra d'Or.

'Aanrijding in Moscou' is één van de films die werd gemaakt in het kader van de tweede reeks 'Faits Divers', een initiatief van vtm met steun van het VAF. Eerdere titels in deze reeks waren 'Verlengd weekend', 'De hel van Tanger', 'Vidange perdue', 'Dennis van Rita', 'Happy Together' en 'Linkeroever'. De Engelstalige titel van de film is 'Moscow, Belgium'.

15-05-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Cannes van start met 'Blindness

Filmfestival Cannes van start met 'Blindness

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_389268.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Filmfestival van Cannes is vandaag van start gegaan met de vertoning van de openingsfilm 'Blindness'. De donkere dramafilm van de Braziliaanse regisseur Fernando Meirelles dingt mee naar de felbegeerde Gouden Palm, de meest prestigieuze prijs van het festival.
Ook 'Changeling', een film van Clint Eastwood met in de hoofdrol Angelina Jolie, en 'Two lovers', met Joaquin Phoenix en Gwyneth Paltrow, gaan voor de hoofdprijs. De serieuze films staan in schril contrast met de blockbusters die traditiegetrouw op het festival in première gaan. Aankondigingen van 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' en de animatiefilm 'Kung fu panda' beheersen het straatbeeld van Cannes.

Panda's
De twee potentiële blockbusters doen niet mee aan de competitie. Terwijl 'Blindness' werd vertoond, kwam komiek Jack Black de paparazzi tegemoet. Aan het strand gaf hij, omringd door veertig als panda's verklede mensen, een demonstratie kung fu. De link valt niet ver te zoeken, want in de animatiefilm 'Kung fu panda' spreekt hij de stem van een pandabeer in.

Een jury, bestaande uit acteur Sean Penn, actrice Natalie Portman, regisseur Alfonso Cuaron en regisseuse Marjane Satrapi, beslist later deze maand welke films, acteurs en regisseur worden onderscheiden. De prijzen, waaronder ook die voor beste script en beste korte film, worden op 25 mei uitgereikt.

Jolie
Van sterren als Angelina Jolie, Harrison Ford, Woody Allen, Scarlett Johansson, Penelope Cruz en Robert De Niro wordt verwacht dat ze hun gezicht laten zien in Cannes. Madonna en Sharon Stone maken hun opwachting tijdens een benefietgala voor een Amerikaanse stichting die onderzoek doet naar aids.

Vorig jaar ging de Gouden Palm naar de Roemeense film '4 months, 3 weeks and 2 days'. Julian Schnabel kreeg voor 'The diving bell and the butterfly' de prijs voor beste regie.

15-05-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie bevestigt tweelinggeruchten

Angelina Jolie bevestigt tweelinggeruchten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hollywoods meest glamoureuze ouders, Angelina Jolie en Brad Pitt, verwachten een tweeling. Dat bevestigde de actrice woensdag in een tv-interview in Cannes.

Acteur Jack Black versprak zich tijdens een gezamenlijk interview met Jolie voor de promotie van hun film "Kung Fu Panda".

"Met hen erbij gaan we net de Brady Bunch lijken", zei de acteur tijdens het gesprek met Natalie Morales van de Today Show. Jolie bevestigde de verspreking van Jack Black. "Ja, ja, we hebben dat al bekendgemaakt. En Jack heeft het net bevestigd."

Met de spruitjes breiden Jolie en Pitt hun gezinnetje uit tot zes kinderen. Het Hollywoodkoppel heeft al vier kinderen, onder wie de 3 adoptiekindjes Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3) en een biologische dochter Shiloh, die deze maand twee wordt.

15-05-2008 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus
Urbanus
Om Dr Knoeipoes te bekijken druk op de foto.

.
Urbanus (voorheen Urbanus van Anus) is de artiestennaam van Urbain Servranckx (St.-Gertrudis-Pede (Schepdaal), 7 juni 1949), een Vlaams komiek, zanger en acteur

Vanaf het begin van de jaren 70 stond Urbanus in de Vlaamse theaters met de begeleidingsgroep Anus. Al snel ging hij solo de theaters in als Urbanus van Anus. In 1974 kwam zijn eerste LP uit, Leevend. Dit debuut was goed voor vijf hit-singles. Naar aanleiding van zijn theatersuccessen werd hij door de BRT gevraagd een komische act te verzorgen in het programma Zorg dat je d'er bij komt. Urbanus' antwoord hierop was: Nu gaan zelfs de blinden mij herkennen. Uiteindelijk liet hij zijn achternaam vallen en noemde zichzelf simpelweg Urbanus. Na Vlaanderen was Nederland aan de beurt en trad hij vanaf 1975 ook in Nederlandse theaters op. Zijn plaat Een bakske vol met stro (1979), een kerstlied dat de geboorte van Jezus Christus parodieerde, zorgde voor veel ophef bij de Katholieke Kerk, maar het volk kon de plaat best waarderen; zo'n 150.000 exemplaren werden ervan verkocht.

In 1983 haalde zijn dubbelelpee 10 jaar Urbanus live platina, en zijn single Quand les Zosiaux chantent dans les bois ("Als de vogeltjes zingen in 't woud") was wederom een groot succes. In 1983 maakte en schitterde hij in het TV-programma Beter 10 crises in de lucht dan 1 in ons land.

Urbanus is ook de naam van de stripreeks, die in 1983 startte. In deze strips worden de komische avonturen uit de fictieve jeugd van Urbanus uit de doeken gedaan in zijn woonplaats Tollembeek. De stripverhalen worden door Urbanus samen met tekenaar Willy Linthout gemaakt. De eerste strip "Het fritkotmysterie" werkte aanstekelijk en er verschenen 4 tot 5 albums per jaar bij de Antwerpse Uitgeverij Loempia. Van de strip zijn er ondertussen al 128 albums gemaakt.

In oktober van 1987 kwam Urbanus met zijn eerste film Hector op de proppen. Hij schreef het scenario samen met de debuterende regisseur Stijn Coninx. Het werd een enorm succes. De film won de eerste prijs op het Internationale Festival van de Komische Film in Chamrousse (FR) en Urbanus ontving er de prijs "beste acteur" van Radio France en Dauphiné Libéré. Hector was op dat moment ook het grootste kassucces ooit in de Belgische geschiedenis.


Dit succes op het witte doek vroeg om een vervolg en in 1990 kwam Koko Flanel uit, opnieuw met de samenwerking van Stijn Coninx. Deze film verpulverde zelfs het vorige record van Hector en is nog steeds het grootste kassucces in de Belgische filmgeschiedenis. In 1993 vertolkte Urbanus de hoofdrol in een film van de Fransman Jean-Paul Lilienfeld; "De Zevende Hemel", maar de film kon het grote publiek niet bekoren. Maar later in 2006 leende hij zijn stem aan Takel in de disney film Cars

In 1995 zagen we Urbanus schitteren in de 12-delige televisiereeks "Genoeg gelachen, nu humor", wat goed was voor een wekelijkse notering in de top vijf van de kijkcijfers. Er kwam ook een single uit, nadat hij tien jaar geen plaat meer gemaakt had. Het nummer "Poesje Stoei" was meteen goed voor een nummer één-hit.

In 1996 zetten Urbanus en Willy Linthout een punt achter de uitgeverij Loempia (opgericht door Linthout zelf), en gaven voortaan hun strips uit bij de Standaard Uitgeverij.

Met Jan Bosschaert als tekenaar startte Urbanus in 1998 een nieuwe stripreeks: De geverniste vernepelingskes, waarin ze alle Bekende Vlamingen belachelijk maken.

In 2001 werd er op de dijk van Middelkerke een standbeeld ter ere van Urbanus ingehuldigd.

Van 2002 tot 2004 verzorgde Urbanus het scenario van de eerste vier albums van Klein Suske en Wiske. Jeff Broeckx verzorgde de tekeningen.

In 2003 begon Urbanus twee nieuwe stripreeksen met Dirk Stallaert. "Mieleke Melleke Mol" en "Plankgas en Plastronneke".

In 2005 verscheen de serie "Urbain", 7 afleveringen van 30 minuten, waarin Urbanus zichzelf speelt in een fictieve reeks over z'n leven. Deze was te zien op de Vlaamse zender één en een jaar later op het Nederlandse Nederland 2. In datzelfde jaar nam hij het Nederlandstalige commentaar van de film March of the Penguins voor zijn rekening. Ook was Urbanus dat jaar één suggestie voor de nominatie voor De Grootste Belg in Vlaanderen, maar hij haalde de uiteindelijke nominatielijst niet en eindigde op nr. 34 van degenen die buiten de nominaties vielen.

In 2006 speelde hij de rol van tovenaar in de film "K3 en het ijsprinsesje".

In januari 2008 kreeg hij de Nova Civitas-prijs van de Vrijheid. Filosoof-publicist Johan Sanctorum sprak de lofrede uit (zie Externe Links). In dezelfde maand was hij ook te zien in De Lustige Lezers, een Man Bijt Hond-rubriek, waarin hij een strip van Nero voorlas.

  • De Nederlandse punkgroep De Heideroosjes ontleent haar groepsnaam aan een conference van Urbanus waarin hij spottend zei dat hij een liedje had geschreven voor "de Limburgse hard-rock formatie de Heideroosjes". In 2004 trad Urbanus samen met de groep op tijdens Rock Werchter.
  • In het Nero (strip)album "De Zonen van Dracula" (1982-1983) wordt Nero in strook 31 door een groepje inboorlingen de jungle ingejaagd en op het hart gedrukt "nooit meer terug te komen." Nero verzucht hierop verbitterd: "Zomaar, alsof ik Urbanus was."
  • In het Neroalbum "De Terugkeer van Geeraard de Duivel" (1983) is hij in strook 76 in de hel te zien, samen met Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Jozef Stalin, Yasser Arafat en Khomeini. Hij houdt een bakje vol met stro vast. Sleen verwees hiermee naar Urbanus' gelijknamige single "Bakske vol met Stro" die spotte met de katholieke leer en hem blijkbaar hierom in de hel deed belanden. Sleen en Urbanus zijn overigens goed bevriend met elkaar.
  • Urbanus komt voor in het Suske en Wiskealbum "de Krimson crisis" (1988) als één van de "Vlamingen die Vlaanderen tegenwoordig groot maken." Hij verschijnt terwijl hij "Madammen met een Bontjas" zingt en verwijst tijdens het gevecht tegen Krimson naar zijn sketch: "Wreed Accident" ("ernstig ongeluk").
  • Urbanus' "Bakske Vol Met Stro" is één van de "verzoeknummers" die Raymond Van Het Groenewoud moet zingen in het nummer: "Je Veux De L' Amour".
  • Urbanus had een gastrol als "de Knoerifast" in de Vlaamse jeugdreeks Kulderzipken.
  • Uit een onderzoek onder 1600 Nederlanders, in opdracht van de Vlaamse regering in 2007 gehouden, blijkt dat Urbanus de bekendste Vlaming is. Hij eindigde voor Clouseau-zanger Koen Wauters en wielrenner Eddy Merckx.
  • In 2001 veroorzaakte een artikel in MaoMagazine opschudding toen bleek dat Urbanus alleen al via zijn BVBA een vermogen van meer dan 2 miljoen euro bleek te bezitten.
  • Op 1 april 2008 werd Urbanus voor 1 dag benoemd tot hoofdredacteur van Het Belang van Limburg. De naam van de krant werd dan ook vernanderd in Het Belang van Urbanus.

15-05-2008 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve Vrienden
Lieve Vrienden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/penelope_cruz_reference.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Lieve vrienden in mijn leven
ik wil jullie nooit meer kwijt
Vriendschap niet voor even
maar voor altijd!!!
Vrienden om veel mee te delen
vaak een lach en soms een traan
Om te bellen of te mailen
en een arm om de schouder te slaan
Vrienden om bij uit te huilen
als het lachen soms vergaat
Ik zou met niemand willen ruilen
een echte vriend, een lieve maat
Vrienden die ik kan vertrouwen
in een mooie maar ook slechte tijd
Vrienden waarop ik kan bouwen
ik wil jullie nooit meer kwijt!
Voor alle vrienden in mijn leven
die er zijn en komen
en waar ik ontzettend veel van hou
is dit gedicht geschreven
als dank voor hun vriendschap en trouw.

14-05-2008 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh:

Posh: "Alleen homo's zien me nog staan"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham krijgt alleen nog aandacht van homo's. Andere mannen zien haar niet meer staan, jammert 'The Queen of WAG's'. "Alleen homo's vinden me nog leuk maar daar is niks mis mee, ik hou wel van homo's", aldus Beckham.

George Clooney
Toch een uitzondering en dat is niemand minder dan George Clooney, haar nieuwe vriend. "Ik ken hem nog maar pas maar hij is zo lief. George is een echte gentleman en grappig met een groot gevoel voor humor", weet Posh. "Maar ik vind wel dat mijn David er beter uitziet."

Helpen op school
Een complimentje voor haar man kan er zeker af, nu hij in LA op de kinderen past. "Brookly, Romeo en Cruz houden wel van de States. Ze praten al met een Amerikaans accent en Brooklyn is gek van het woord awesome." Samen met haar man zet ze zich ook in op de school van de kinderen. "We zijn er vaak, gaan er helpen met het opdienen van de luch en ik ga ook altijd mee op schoolreis. De kinderen vinden het te gek als mama en papa mee komen helpen. Ook onze ouders doen het."

Grappig met Tom
Dat familie Beckham dik ik met de familie Cruise is al langer geweten. Onlangs nog bood Cruise, Victoria een rol aan in zijn nieuwe film maar ook Seal en Heidi Klum, Kate Beckinsale en Len Wiseman mogen ze tot hun selecte vriendenkring rekenen. "Soms is het wel grappig als we het hebben over onze lievelingsfilms. Ik ben gek van 'Top Gun' en zo zat ik maar te vertellen over de avonturen van Maverick met Tom in mijn gezelschap."

14-05-2008 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten bevallen van Estelle

Wendy Van Wanten bevallen van Estelle

Om Blijf Nog 1 Nacht te bekijken druk op de foto.

.
Wendy Van Wanten (48) is gisterenavond rond 22 uur bevallen van een dochtertje. Ze heet Estelle, weegt 3,750kg en is 53 centimeter lang, zo meldt de Showbizzsite.

Op basis van haar eerste nacht stelt de woordvoerder vast dat Estelle een rustig kind is. "De baby heeft al zes uur aan één stuk geslapen", klinkt het.

Wendy en Frans, de man die ze via het VTM-programma 'Wie wordt de man van Wendy' leerde kennen, hopen de komende weken rustig te kunnen genieten van hun pasgeboren spruit.

14-05-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!