NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Hernandez
Patrick Hernandez
Om Born To Be Alive te bekijken druk op de foto.

.

Patrick Hernandez (Le Blanc-Mesnil, 6 april 1949) is een Franse zanger.

Hij werd in 1979 vooral bekend met de disco-hit: Born to be Alive. Van deze single worden jaarlijks ongeveer 800.000 stuks verkocht. Wereldwijd bracht de single ongeveer 25 miljoen dollar op. Er gingen van de single meer dan 17 miljoen exemplaren over de toonbank.

Andere hits van Hernandez zijn Back to Boogie en Disco Queen.

Zijn vader is Spaans en zijn moeder is half Oostenrijks en half Italiaans. Hij woont momenteel in de buurt van Marseille.

Mastermovies produceerde een clip van 5.35 minuten, Zeebats genaamd, waar Born to be Alive een prominente rol in heeft. De song wordt twee keer gespeeld en de hoofdpersoon van Zeebats heeft vijf keer een aanvaring met mensen, omdat hij ervan overtuigt is dat Born to be alive van The Village People is.


10-05-2008 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou ervan
Ik hou ervan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kylie_Minogue.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik hou ervan
je te plagen
Wou dat ik dat kon
tot het einde der dagen
 
Maar eerlijk is eerlijk:
plagen is fijn,
en toch moet een mens
soms ook een poging doen
om eens serieus te zijn
 
Dus regelmatig,
tussen het zalig plagen door,
ben ik voor jou ook
een luisterend oor
 
Geef me je mening
eerlijk en echt
Ben ik door dat plagen
nu door en door slecht?

09-05-2008 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias
Enrique Iglesias
Om Tired Of Being Sorry te bekijken druk op de foto.


.
Enrique Miguel Iglesias Preysler (Madrid, 8 mei 1975) is een Spaans zanger.

Enrique Iglesias is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. Iglesias heeft een oudere zus, journaliste Isabel Chabeli Iglesias (1 augustus 1971, Estoril) en een oudere broer, zanger Julio José (25 februari 1973, Madrid). Toen Enrique 3 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar.

Enrique's moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties: Tamara Fálco en Ana Boyer. Zijn vader heeft ook nog vijf kinderen met de Nederlandse Miranda Rijnsburger: Miguel Alejandro (7 september 1997, Miami), Rodrigo (3 april 1999, Miami), de tweeling Cristina en Victoria (1 mei 2001, Miami) en Guillermo (5 mei 2007, Miami).

Enrique heeft vanaf 2002 een relatie met de Russische tennister/model Anna Kournikova. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip voor zijn hit Escape. Geruchten dat de relatie zou zijn verbroken bleken een grap te zijn van Kournikova en haar vriend zelf. Anna en Enrique zijn verloofd. Enrique werd in september 2005 gekroond tot 'meest sexy vrijgezel' door het Spaanse tijdschrift People en Espanol. Hij werd geprezen om zijn 'smeulende uiterlijk en zijn succesvolle crossover uitstraling'. In juni 2007 verscheen zijn nieuwe album Insomniac waarvan de eerste single 'Do You Know (Ping Pong Song)' een grote hit werd. Op 19 november 2007 gaf hij zijn tweede concert in Nederland in Ahoy Rotterdam. Eerder stond hij in 2002 in dezelfde zaal.


09-05-2008 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer

Grapjassen proberen trouw Frans Bauer te saboteren

Om Ik Heb Vannacht In Mijn Dromen Een Engel Gezien te bekijken druk op de foto.

.
Een stel grapjassen heeft geprobeerd het huwelijk van Frans Bauer en zijn Mariska te saboteren, meldt De Telegraaf. Ze hadden kettingen om het hek voor het Mauritshuis in Willemstad gebonden. De medewerkers van het gemeentehuis hebben de kettingen inmiddels verwijderd.

Honderden fans
Een zonovergoten Willemstad stroomt vol. Langs de route staan honderden fans te wachten op hun volksheld. Ze zijn het hele land afgereisd om Frans met zijn Mariska te zien trouwen. Zelfs de politie lijkt aangestoken door de feestelijke stemming en laten zich de aangeboden koffie en taart goed smaken.

Frans en Mariska trouwen vanochtend om 10.00 uur voor de wet in het Mauritshuis in Willemstad. 's Middags geven de twee elkaar het jawoord in de basiliek in Oudenbosch.

Extra treinen
Duizenden fans worden verwacht in de Brabantse dorpen. Het politiekorps heeft al geadviseerd om voldoende water mee te nemen. Ook zijn er sanitaire voorzieningen langs de route aangelegd. En de spoorwegen hebben besloten alle stoptreinen die Oudenbosch aandoen, te verlengen.

09-05-2008 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler weg bij haar man

Liv Tyler weg bij haar man

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Liv_Tyler_149_resize.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Liv Tyler en de Britse rocker Royston Langdon hebben hun relatie na vijf jaar huwelijk verbroken. Ze zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan, zei een woordvoerder van de actrice donderdag tegen het Amerikaanse showbizzmagazine People.

De 30-jarige Tyler speelde onder meer in de Lord of the Rings-trilogie. Langdon (36) is bassist in de rockgroep Spacehog. De voormalige echtelieden hebben samen een zoon van drie jaar oud.

09-05-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin wil gouverneur worden

Alec Baldwin wil gouverneur worden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/baldwin.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Alex Baldwin overweegt de politiek in te gaan. De 50-jarige filmster koestert naar eigen zeggen al langere tijd de droom om zich verkiesbaar te stellen en vindt dat het er nu maar eens van moet komen.

Baldwin deed de uitspraken in een interview met het CBS-programma 60 Minutes, dat zondag op de Amerikaanse televisie te zien is. De acteur legt de lat meteen hoog. Een gouverneurspost lijkt hem namelijk wel wat.

Imagoproblemen
De acteur moet vermoedelijk wel eerst zijn imago zien te verbeteren. Zijn slepende ruzie met zijn ex, actrice Kim Bassinger, brengt nogal wat negatieve publiciteit met zich mee.

Zo lekte er vorig jaar een voicemail uit waarop te horen is hoe Baldwin zijn destijds 11-jarige dochter minutenlang de huid vol scheldt, omdat ze een belafspraak was vergeten.

09-05-2008 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans De Booy
Hans De Booy
Om Annabel te bekijken druk op de foto.


.

09-05-2008 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis neefs
Louis Neefs
Om Jennifer Jennings te bekijken druk op de foto.

.
Ludwig (Louis) Neefs (Gierle, 8 augustus 1937 - Lier, 25 december 1980) was een Belgisch zanger en een belangrijk voorvechter van het Vlaamse lied en de Vlaamse kleinkunst. Zijn bekendste nummers waren: "Mijn Vriend Benjamin", "Oh Oh, Ik Heb Zorgen", "Aan het strand van Oostende", "Jennifer Jennings", "Margrietje", "Martine" en "Laat Ons Een Bloem".

Louis Neefs werd als Ludwig Neefs geboren in Gierle op 8 augustus 1937. De grootste tijd van zijn Lagere School heeft hij doorgebracht in de Lagere School te Gierle, waar hij zelfs les kreeg van zijn eigen vader. In het Middelbaar Onderwijs heeft Louis verschillende scholen doorlopen, waaronder de Jezuietenschool in Turnhout, het Sint-Romboutscollege in Mechelen en daarna, alweer in Mechelen, de Technische Scholen Mechelen.

Zijn betrachting was om Technisch Tekenaar te worden met als specialiteit Bruggenbouw. Tijdens zijn collegetijd kwam zijn Zangerstalent aan het licht en zijn eerste muzikale vorming kreeg hij in het College-koortje. Tijdens zijn studies aan de Technische School leerde Louis de Gitaar bespelen. Tijdens zijn studententijd waren Zang en Muziek slechts een hobby naast het Voetbal. Louis begeleidde zichzelf op de gitaar bij het zingen van liedjes van Jo Erens en Fritz Rademaker. Louis trad aanvankelijk op voor Familie en kennissen en werd uiteindelijk zanger in het groepje Sun Spot (Einde van de jaren 50). Via optredens en talentenjachten kreeg hij een Platencontract aangeboden.

Jacques Kluger en Bobbejaan Schoepen zorgden ervoor dat Neefs onder de aandacht kwam van de platenmaatschappijen, wat liedjes als Anita my love, Ach Margrietje en Ein kleines Kompliment opleverde.

In 1959 stond hij in de Belgische ploeg tijdens de Europabeker te Knokke. De eerste hit kwam er in 1960 (het jaar dat Louis huwde) :Ein kleines Kompliment. Deze single betekende de doorbraak voor een onstuitbare carriere met vele Singles en Langspeelplaten

Naast zanger was Neefs presentator bij de BRT en was hij samen met Rocco Granata impresario voor diverse artiesten. Hij vertegenwoordigde België tweemaal op het Eurovisiesongfestival, in 1967 in Wenen met Oh oh ik heb zorgen en in 1969 te Madrid met Jennifer Jennings. Beide keren eindigde hij als zevende.

In Vlaanderen was Neefs presentator van televisieprogramma's als Binnen en Buiten en Tienerklanken. Daarnaast was Neefs politiek actief, als gemeenteraadslid in Mechelen.

Hij verleende zijn stem aan de Nederlandse versie van de Disney- film De Aristokatten.

Louis Neefs en zijn vrouw Liliane kwamen op eerste Kerstdag 1980 om het leven bij een verkeersongeval in Lier. Het paar had twee zonen: Ludwig en Günther. De laatste werd ook een bekend zanger.

Laat ons een bloem van Neefs werd in mei 2006 verkozen tot het mooiste Nederlandstalige lied het programma Zo is er maar één op de Vlaamse zender één.

Louis Neefs' feeling voor sterke nummers en zijn karakteristieke diepe, warme stem maakten hem tot één van de bekendste Vlaamse zangers ooit.

Mark Uytterhoeven en Daan zijn uitgesproken fans van zijn muziek.

In 2005 was hij ook één van de kansmakers op de titel De Grootste Belg, maar haalde de uiteindelijke nominatielijst niet en strandde op nr. 223 van diegenen die net buiten de nominatielijst vielen.

Op 5 augustus 2007 werd in Gierle, zijn geboortedorp, een borstbeeld onthuld. Op 8 augustus 2007 zou Neefs zeventig geworden zijn.


09-05-2008 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer!
Nooit Meer!
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Natalie-Portman-099.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Nooit meer
Zal je zeggen ik hou van jou
Maar nu weet ik
Dat ik jou niet meer vertrouw

Het was een grote leugen
Waar ik pas laat achter ben gekomen
Er zijn meer mensen die niet echt deugen
Maar jij hebt me gewoon voorgelogen

Dat deed erg veel pijn
En nu eigenlijk nog steeds
Alleen weet ik nu wel
Dat ik nooit meer bij jou wil zijn

Ik wil over je heen zien te komen
Weet alleen nog niet welke manier
Zelfs in mijn eigen dromen
Heb ik daarin geen plezier

Steeds weer jou beeld
Dat blijft rondspoken in mijn hoofd
Je zou me met rust laten
Dat had je mij beloofd.

09-05-2008 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Kinks
The Kinks
Om Sunny Afternoon te bekijken druk op de foto.

.
The Kinks was een Engelse rockgroep ontstaan in 1963 met singer-songwriter Ray Davies, zijn broer leadgitarist en zanger Dave Davies, en bassist Pete Quaife. De hevige nummers uit hun beginperiode waren toonaangevend voor de rock & roll in het midden van de jaren '60 en albums zoals Face To Face, Something Else, Village Green, Arthur en Muswell Hillbillies staan hoog aangeschreven bij fans en muziekcritici.

Begin jaren zestig besloten twee broers uit Muswell Hill (Noord-Londen), Ray en Dave Davies, een professionele band te beginnen. Eind jaren vijftig hadden de broers in de pub The Clissold Arms hun debuut gemaakt als duo. Terwijl oudere broer Ray vervolgens de kunstacademie bezocht probeerde Dave met buurtgenoot en vriend Pete Quaife een band op te richten. De naam van de groep wisselde voortdurend en was vaak afhankelijk van diegene die een optreden wist te regelen. Af en toe werden ze door Ray bijgestaan op de piano. Nadat in de zomer van 1963 Ray definitief toetrad tot de band en drummer Mick Avory werd aangenomen noemde de band zich The Ravens, wat in het voorjaar van 1964 op advies van manager Larry Page veranderde in The Kinks. Volgens Ray was de naam afgeleid van een uitspraak van Page nadat hij Ray op een dag in een eigenaardige kledingcombinatie in de studio zag binnenlopen: You look like a Kink!

Al gauw boekten ze succes met liedjes als You Really Got Me en All Day And All Of The Night. The Kinks scoorden veel hits in Nederland en België, waaronder Tired Of Waiting, Set Me Free, Till The End Of The Day, Dedicated Follower Of Fashion, Dandy, Dead End Street, Waterloo Sunset, Autumn Almanac, Wonder Boy en Days. Hun grootste succes hadden zij echter in de zomer van 1966 met Sunny Afternoon.

Na afloop van hun tournee door de VS in de zomer van 1965 werd hen door de Amerikaanse regering vanwege unprofessional behaviour voor een periode van vier jaar verboden weer naar de VS te komen. Dit zorgde ervoor dat The Kinks werden uitgesloten van de grootste markt voor muziek ter wereld op een moment dat in de VS de zogenaamde Britse invasie op zijn hoogtepunt was. Ook kwamen The Kinks enigszins buiten het hele hippiegebeuren van de late jaren '60 te staan.

Ray Davies, de bandleider en liedjesschrijver, ging vanaf 1966 steeds meer nostalgische en introspectieve nummers schrijven. Muzikaal werden de liedjes van The Kinks steeds minder bepaald door ruige R&B-invloeden en meer door typisch Britse muziektradities als musichall en Engelse volksmuziek. Deze verandering van oriëntatie betekende geenszins dat de kwaliteit van de muziek van The Kinks erop achteruitging. In de periode 1966-1971 maakten ze volgens velen zelfs hun beste werk. The Kinks was een van de eerste bands die een zogenaamd conceptalbum maakten, te weten The Village Green Preservation Society uit 1968.

In 1970 hadden de Kinks een grote wereldhit met Lola. In 1972 scoorden ze opnieuw met het nummer Supersonic Rocketship, maar het superieure Celluloid Heroes ging roemloos ten onder. Veel diskjockeys vonden de lengte van het nummer bezwaarlijk, een vreemd argument als je bedenkt dat het nummer qua lengte niet veel verschilt van Hey Jude van The Beatles of Like A Rolling Stone van Bob Dylan. De meeste albums van The Kinks tot 1975 waren conceptalbums en rockopera's. Daarna gingen ze zich opnieuw meer op hardrock richten. Precies 10 jaren na het laatste singlesucces met Supersonic Rocket Ship scoorde de groep in de Verenigde Staten een top 10-hit met het nummer Come Dancing. Hierna volgden ook het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het singlesucces werd niet op deze schaal gecontinueerd, al had de groep met de opvolgende single Don't Forget To Dance in 1983 een top 10-hit in Oostenrijk. Beide voornoemde singles kwamen van het album State Of Confusion. Dit album was tevens een afsluiting van een zeer succesvolle periode die begon in 1977 met de release van het Sleepwalker-album. Toen in 1984 het album Word Of Mouth uitkwam was de relatie tussen de broers Ray en Dave zo slecht dat Dave weigerde te touren. Hierdoor stagneerde de opgaande succesvolle lijn die de groep had gekend vanaf 1977. Ondanks alles bleven ze tot in de jaren '90 goede albums maken, maar het niveau van de jaren '60 en vroege jaren '70 zouden ze niet meer halen.

Momenteel treedt Ray Davies solo nog steeds op en hij geeft regelmatig soloconcerten.


08-05-2008 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alison Moyet
Alison Moyet
Om Is This Love te bekijken druk op de foto.

.
Alison Moyet (18 juni 1961, Billericay, Essex) is een Britse zangeres.

Alison Moyet werd geboren in Billericay en groeide op in Basildon. Op haar zestiende ging ze van school. Na een tijdje in een winkel gewerkt te hebben begon ze een opleiding tot pianostemmer, waar ze echter na twee jaar mee ophield, omdat ze toen met de band Yazoo, waar ze samen met Vince Clarke in zat, een hit had met het liedje "Only You".

Moyet maakte met Yazoo twee albums, en de band kreeg een Brit Award voor Beste Nieuwe Band, voordat ze de band verliet om solo te gaan. Haar solodebuut noemde ze Alf, naar de bijnaam die ze van Vince Clarke gekregen had. Ze maakte verschillende cd's, won nog drie Brit Awards en verschillende andere prijzen, en tourde over de hele wereld. Ze staat in de top 5 van best verkopende Britse zangeressen ooit.

In 2001 speelde Moyet Matron ‘Mama’ Morton in de musical Chicago, en kreeg goede kritieken.

Intussen brengt Moyet nog steeds goed verkopende albums uit.

Alison Moyet is getrouwd met David en heeft drie kinderen.


08-05-2008 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen
Johan Verminnen
Om sorry Dat Ik Besta te bekijken druk op de foto.


.
Johan Verminnen (Wemmel, 22 mei 1951) is een Vlaamse liedjesschrijver en zanger. Hij werd vooral bekend dankzij nummers als "Laat me nu toch niet alleen", "Rue des Bouchers", "'k Voel Me Goed" en "Mooie Dagen".
Verminnen werd geboren als jongste in een gezin van vijf kinderen en groeide op in Wemmel, net ten noorden van Brussel. In 2004 schreef hij een boek over zijn moeder: Prinses van het Pajottenland, in 2006 verscheen van zijn hand het boek De laatste boot, en in 2007 Van Brussel naar de Wereld (in het kader van zijn nieuwe theatertournee). Deze drie boeken werden vergezeld van een speciaal opgenomen CD. Al van jongs af aan wou Verminnen zanger worden. Eerste ruimere bekendheid verwierf hij dankzij een televisie-optreden in het programma "Ontdek de Ster" in 1969, en zijn eerste plaat verscheen in 1971. In zijn beginjaren werkte hij nauw samen met Will Tura en Raymond Van het Groenewoud.

Vaak is Brussel het thema of de inspiratiebron van Verminnen's chansons, een stad waar hij zich nauw mee verbonden voelt. Een van zijn bekendste liedjes en tegelijk een klassieker op feest- en dansgelegenheden, is Rue des Bouchers uit 1979 (in het Nederlands Beenhouwersstraat, de bekendste horecastraat in het centrum van Brussel). Nochtans is dit nummer minder representatief voor Verminnens werk (het is in het Brussels dialect gezongen en heeft een volks, feestelijk ritme). Andere bekende liedjes van hem zijn Laat me nu toch niet alleen (1974), 'k Voel me goed (1981), Mooie dagen (1989). Het is in Vlaanderen minder bekend dat Verminnen ook heel wat Franstalige liederen opnam en daardoor ook in de Franstalige wereld enige bekendheid geniet.

Verminnen heeft zich ingespannen voor een aangepast economisch en juridisch statuut voor kunstenaars en richtte in 1992 mee de belangenvereniging Zamu voor zangers en muzikanten op. Sinds 2007 is Verminnen gedelegeerd bestuurder van de auteursrechtenvereniging Sabam.

Verminnen trouwde in 1986 met fotomodel Catherine Mattelaer, en een jaar later werd hun dochter Pauline geboren, waaraan hij een gelijknamig lied wijdde (1987). Tegenwoordig woont Verminnen in Hansbeke, een deelgemeente van Nevele.


08-05-2008 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Christy
Ann Christy
Om Gelukkig zijn te bekijken druk op de foto.

.
Ann Christy (geboren als Christiane Leenaerts te Antwerpen op 22 september 1945 - 7 augustus 1984) is een Vlaamse (kleinkunst)zangeres. Ze werd bekend met nummers als "Gelukkig Zijn", "De Roos" en "Dag Vreemde Man".

Ze startte haar zangcarrière met het orkest The Adams waarvan de drummer, Marc Hoyois, later haar man zou worden. Haar eerste plaatje, Kussen onder regenbogen (een vertaling van "Küsse untern Regenbogen" van Manuela), werd geen succes. Dat kwam er pas met haar manager Robert Bylois. Ze zong Franstalige liedjes en ging op tournee door België en Frankrijk met Adamo.

In 1968 won ze de zangwedstrijd Knokke Cup samen met Jacques Raymond, Lily Castel, Nicole Josy en Hugo Dellas o.l.v. Anton Peters. Niet enkel haar stem, maar ook de kleding was opvallend: ze liet zich altijd kleden door de hippieontwerpster An Salens.

In 1970 en 1971 (met 'Dag vreemde man) deed ze vergeefs mee aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival. Pas in 1975 mocht ze deelnemen aan het festival, dat gehouden werd in het Zweedse Stockholm. Ze zong het liedje Gelukkig zijn voor de helft in het Nederlands en voor het helft in het Engels. Maar haar duizend dromen omtrent een internationale carrière werden niet waar. Ze eindigde als 15e uit 19 deelnemers. Ann ging ontgoocheld terug naar huis.

In 1977 stond ze 152 keer op de planken in het toenmalig Mechels Miniatuur Theater (nu 't Arsenaal) met de musical Midzomernachtsdroom, een muzikale bewerking van Shakespeares A Midsummer Night's Dream.

In 1978 zong ze twee nummers van Bob Dylan: If I don't be there by morning en Walk out in the rain. Deze worden onterecht als "geschreven voor Ann Christy" bestempeld; Dylan had ze eerst al opgenomen.

In 1980 had ze een hit met het liedje De Roos, een cover van The Rose van Bette Midler, vertaald door Johan Verminnen.

In 1982 ging ze op tournee door Vlaanderen met Erik Van Neygen maar toen werd ze ernstig ziek.

Ze overleed in 1984, op 38-jarige leeftijd aan baarmoederhalskanker. Ze werd begraven op het kerkhof van Meise. Haar echtgenoot, Marc Hoyois, hertrouwde later opnieuw een zangeres, Liliane Saint-Pierre.

In november 2005 kwam onder impuls van Edwin Ysebaert een nieuw album uit met de titel 'Ik Deed Alsof Het Mij Niet Raakte'. Het bevat acht nooit eerder uitgegeven liedjes en drie liveversies van klassiekers als Dag Vreemde Man, Lisa is Lisa en Zal Ik Je Ooit Nog Zien. Zes van de acht nieuwe nummers komen uit de musical Midzomernachtsdroom en werden gecomponeerd en van tekst voorzien door Pieter Verlinden en Rita Van Dievel, de ouders van de bekende VRT-journalist Peter Verlinden.

In 2006 kwam een nieuw album uit met onuitgeven liedjes onder de titel HET BESTE. Opnieuw gebeurde dit onder de projectleiding van Edwin Ysebaert.

In 2005 was zij ook één van de kansmakers op de titel De Grootste Belg, maar haalde de uiteindelijke nominatielijst niet en strandde op nr. 102 van diegenen die net buiten de nominatielijst vielen.


08-05-2008 om 10:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dusty Springfield
Dusty Springfield
Om Son Of A Preacher te bekijken druk op de foto.


.
Mary Isabel Catherine Bernadette O'Brien (Hampstead (Londen), 16 april 1939Henley-on-Thames (Oxfordshire), 2 maart 1999) was een Britse popzangeres. In 1964 werd ze als Dusty Springfield bekend. Zij was een van de meest populaire Britse zangeressen uit de jaren zestig. Met You don't have to say you love me bereikte zij in 1966 de eerste plaats in de Engelse hitparade. Haar album 'Dusty in Memphis' wordt, vooral door haar fraaie door de soul beïnvloede stem, beschouwd als een popklassieker. Na 1970 was het gedaan met haar populariteit. In 1974 werd het nummer 'Summer is over' uit 1964 alsnog een klein hitje omdat Radio Veronica dat gebruikte bij de acties voor het behoud van deze zeezender. In 1987 maakte zij onder de hoede van de Pet Shop Boys een kortstondige come-back, die enkele jaren duurde. Dusty Springfield overleed op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Desondanks is haar invloed nog steeds erg groot op de huidige Britse blue-eyed soulzangeressen, zoals Amy Winehouse.

08-05-2008 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna doet Britney-stunt over in Parijs

Madonna doet Britney-stunt over in Parijs

Om Madonna 4 minutes (live in rusland) te bekijken druk op de foto.

.
Madonna zit nooit om een stunt verlegen, en dat was tijdens haar concert in Parijs niet anders. 'Madge' sleurde een vrouwelijke fan het podium op en gaf haar 'a French kiss' om u tegen te zeggen. Het moet niet altijd Britney Spears zijn die de honneurs mag waarnemen.

Madonna is momenteel op wereldtournee om haar nieuwe album 'Hard Candy' voor te stellen.

07-05-2008 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Superbad' krijgt karrenvracht nominaties MTV Awards

'Superbad' krijgt karrenvracht nominaties MTV Awards

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/superbad-movie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De komedie 'Superbad' maakt met vijf nominaties de meeste kansen op een MTV Movie Award. De film is onder meer genomineerd voor beste film. Verder maakt Jonah Hill kans op de prijs voor beste komische acteur. Het prijzengala vindt op 1 juni plaats in het Gibson Amphitheatre in het Californische Universal City.

Enkele andere films die meer nominaties in de wacht hebben gesleept zijn de Disneyfilm 'Enchanted', 'Juno', 'Knocked up', 'Transformers' en 'Pirates of the Caribbean 3'.

Beste acteur
Will Smith ('I am legend'), Denzel Washington ('American gangster'), Michael Cera ('Juno'), Matt Damon ('The Bourne Ultimatum') en Shia LaBeouf ('Transformers') maken kans op de gouden popcornbeker voor beste acteur.

Beste actrice
In de categorie voor beste actrice zijn Amy Adams ('Enchanted'), Jessica Biel ('I now pronounce you Chuck and Larry'), Ellen Page ('Juno'), Keira Knightley ('Pirates of the Caribbean 3') en Katherine Heigl ('Knocked up') genomineerd.

Bad guy
Ook de beste filmslechterik krijgt een prijs. Dit jaar zijn onder anderen Oscarwinnaar Javier Bardem, voor zijn ijzige rol in 'No country for old men', en Johnny Depp als slachtende kapper in de musical 'Sweeney Todd' genomineerd.

Zomerfilms
Ook de zomerfilms van dit jaar, waarvan er enkele nog niet eens zijn verschenen, worden niet over het hoofd gezien. In de categorie beste zomerfilm tot nu toe doen de blockbusters 'Iron man', 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull', 'Sex and the city: the movie', 'Chronicles of Narnia: Prince Caspian' en 'Speed racer' een gooi naar de overwinning.

MTV-kijkers kunnen tot 23 mei op de Amerikaanse website van de muziekzender stemmen op hun favorieten. De uitreiking van de publiekprijzen wordt live uitgezonden en dit jaar gepresenteerd door 'Austin Powers'-acteur Mike Myers

07-05-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah in zevende hemel na huwelijk

Mariah in zevende hemel na huwelijk

Om bye bye te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey is dolgelukkig na haar huwelijk met Nick Cannon. "Ik heb contact met haar gehad en ze is helemaal in de wolken", vertelt Vogue-redacteur Andre Leon Talley.

"Echt verliefd"
Vorige week stapten de tortelduifjes, die elkaar nog maar kort kennen, in het huwelijksbootje. Maar Talley weet nu al dat het een goede beslissing was. In een e-mail die hij van de zangeres ontving, schreef ze namelijk als "een vrouw die echt verliefd is".

"Perfect voor Mariah"
De redacteur is in zijn nopjes met de keuze van zijn goede vriendin. "Nick Cannon is perfect voor Mariah", vindt hij. Vanavond treedt mevrouw Cannon voor het eerst in het openbaar op sinds ze op de Bahama's trouwde met de 27-jarige rapper en komiek. Ze zingt dan tijdens een feestje van het Amerikaanse tijdschrift Time in New York.

07-05-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Tom Club
Tom Tom Club
Om Wordy Rappinghood te beluisteren druk op de foto.

.

07-05-2008 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smokey Robinson
Smokey Robinson
Om The Tears Of A Clown te beluisteren druk op de foto.

.

William "Smokey" Robinson, Jr. (Detroit, 19 februari 1940) is een Amerikaanse R&B en soul zanger. Robinson staat, samen met oprichter Berry Gordy, bekend als de belangrijkste vertegenwoordiger van platenlabel Motown. Hij was vicevoorzitter van Motown tussen 1961 en 1988.

Robinson heeft, zowel solo als lid van The Miracles, zeventig Amerikaanse Top 40 hits gehad tussen 1959 en 1990. Met The Miracles, waar hij van 1955 tot 1972 deel van uitmaakte, heeft Robinson twee Amerikaanse nummer één hits gescoord: The Tears of a Clown en Love Machine, Part 1. In 1975 haalde zijn solohit Baby That's Backatcha de eerste plek in de Amerikaanse lijst.

Een van zijn meer gedenkwaardige optredens is in Sesamstraat, waar hij tijdens het uitvoeren van zijn hit You really got a hold on me bijna wordt gewurgd door de letter U.


07-05-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jaren tooiden
De jaren Tooiden.
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alessandra-Ambrosio-008.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

de jaren tooiden je
met een mantel van genezen pijn,
mistige wijsheid in je blik,
je had me lief en ik...
dacht dat je er steeds zou zijn.
aloude geheimen
verhaalde je onbewogen mond.
je spraakgebrek kon rijmen,
een plagerig mepje op m'n kont,
je had me lief en ik...
ik voel nog steeds je tik
branden op m'n billen.
weet je wat ik zou willen?
uithuilen in je zilveren haar,
uithuilen in een snik...

06-05-2008 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!