NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Earring brengt na 9 jaar nieuw album uit

Golden Earring brengt na 9 jaar nieuw album uit

http://oi42.tinypic.com/33uwvas.jpg


De Nederlandse rockband Golden Earring brengt na negen jaar nog eens een album uit. En wel eentje met de zeer welluidende titel: 'Tits 'n Ass'. Op 11 mei laten George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk een collectie nieuwe rocksongs en ballads op ons los. Golden Earring staat inmiddels al vijftig jaar aan de top van de Nederpop.

De release van het album wordt voorafgegaan door de single 'Still Got The Keys to My First Cadillac'.
(br.hln)


16-04-2012 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Petty looft vette beloning uit voor vinder gestolen gitaren

Tom Petty looft vette beloning uit voor vinder gestolen gitaren

http://oi40.tinypic.com/2h6fyi1.jpg


De Amerikaanse rocker Tom Petty heeft een viercijferige beloning zonder vraagstelling uitgeloofd in verband met vijf speciale gitaren die hem en zijn band aan de vooravond van een tournee in de VS en Europa zijn ontstolen.

De band oefent in Culver City nabij Los Angeles voor de concertreis die normaal volgende week begint. Maar een en ander loopt in de war want wellicht donderdag zijn in de repetitieruimte vijf gitaren gestolen.

Het betreft onder andere een opmerkelijke semi-akoestische Rickenbacker uit 1967 en een Gibson SGTV Junior uit 1965, beide van Petty zelf. De andere instrumenten zijn van bassist Ron Blair, ritmegitarist Scott Thurston en leadgitarist Mike Campbell. Detectives onderzoeken de diefstal.

Petty en co hebben een beloning van 7.500 dollar in het vooruitzicht gesteld voor wie informatie kan geven die tot het terugvinden van de gitaren leidt. De band zal daarbij geen vragen stellen en wacht de info op op StolenGuitars@TomPetty.com.


16-04-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Klik op de foto om ' One Moment In Time ' te beluisteren





"Ze was er het hart van in. Als je op zo'n niveau zingt, vormt je stem een groot deel van je persoon en hoe je jezelf ziet. Whitney identificeerde zich met haar stem. Op het einde kon ze haast niet meer zingen, en dat heeft haar psychologisch en emotioneel diep geraakt", verklaart Catona in de Sunday Times.

Catona, één van 's werelds meest vooraanstaande stemspecialisten, ontmoette Whitney in 2005. Ze kon toen amper praten. Hij stelt dat hij erin slaagde ongeveer driekwart van haar stem terug te brengen. Maar volledig herstellen deed ze nooit, en haar aanhoudend drugmisbruik beschadigde haar stembanden nog verder.

"Van zodra haar stem terugkwam, beetje bij beetje, begon haar persoonlijkheid ook te veranderen. Net zoals ik had voorspeld. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en werd opnieuw wie ze echt was: grappig, charmant, intelligent. Haar gevoel van eigenwaarde vaarde er wel bij. Maar dan wilde ze koste wat het kost links en rechts optreden, nog voor haar stem volledig terug was. Al gauw herviel ze weer in haar slechte gewoontes, waar haar stem weer onder leed".

Twee maanden geleden overleed Whitney Houston in het bad van haar hotelsuite. De officiële doodsoorzaak is verdrinking met drugmisbruik en een hartafwijking als mogelijke oorzaken. (br.hln)


16-04-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses en Red Hot Chili Peppers in Hall of Fame

Guns N' Roses en Red Hot Chili Peppers in Hall of Fame

http://oi42.tinypic.com/2j121p4.jpg
Guns N' Roses


Het geldt als de grootste eer in de rockmuziek: Guns N' Roses, de Red Hot Chili Peppers en de Schotse band Donovan zijn in de nacht van gisteren op vandaag tijdens een feestelijke ceremonie opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Zanger, mede-oprichter en enfant terrible Axl Rose van hardrockband Guns N' Roses had vooraf al voor opschudding gezorgd. In een brief die woensdag door de Los Angeles Times gepubliceerd werd, had hij zijn boycott van het evenement aangekondigd.

De nominatie van de band, die in 1985 gesticht werd, had in de muziekwereld voor spanning gezorgd want de vraag was of de oorspronkelijke leden voor het eerst weer samen zouden optreden. Dat was tijdens de ceremonie dus verre van waar.

Nog opgenomen in de Rock 'n Roll Hall of Fame in Cleveland zijn de Newyorkse hiphopband Beastie Boys, de legendarische Britse rockband Small Faces en - 35 jaar na zijn dood - bluesgitarist Freddie King.


16-04-2012 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm zoekt kandidaten voor 'Belgium's Got Talent'

Vtm zoekt kandidaten voor 'Belgium's Got Talent'

Klik op de foto om I Dreamed A Dream  van Susan Boyle nog eens te beluisteren





'Britain's Got Talent' verwierf wereldbekendheid dankzij Susan Boyle, of was het omgekeerd? In elk geval komt het succesformat ook naar ons land. Tussen twee edities van 'The Voice van Vlaanderen' in gaat vtm namelijk op zoek naar grote talenten in onze kleine gemeenschap.

'Belgium's Got Talent' gaat voor alle duidelijkheid verder dan enkel zangtalent. Ook andere unieke capaciteiten van landgenoten zullen aan bod komen. "Een goocheltruc, operastuk, sportprestatie, buikdansperformance of ingewikkeld staaltje acrobatie, uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep? In 'Belgium's Got Talent' kan het allemaal", aldus de perstekst.

Een jury moet tussen alle kandidaten de beste acts uitkiezen. Wie de juryleden zullen zijn, is nog niet bekend.

Ben jij ervan overtuigd dat je iets kan wat een ander NIET kan en wil je die buitengewone gave delen met de vtm-kijker? Dan kan je je hier inschrijven.


15-04-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Pukkelpop haalt 630.000 euro op

Steunfonds Pukkelpop haalt 630.000 euro op

http://oi42.tinypic.com/2ryooyf.jpg


Het steunfonds voor de slachtoffers van het Pukkelpopdrama heeft 630.000 euro opgehaald. Een derde komt van particulieren, de rest is gestort door bedrijven en artiesten. Het geld zal de komende weken verdeeld worden onder de families van de vijf overleden slachtoffers en 35 zwaargewonde festivalgangers. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Op 18 augustus vorig jaar trok een zeer zware storm over het festivalterein in Kiewit. Het noodweer eiste vijf levens. Twee weken na het drama werd de private stichting 'Steunfonds Pukkelpop Slachtoffers' opgericht. Tot eind maart konden aanvragen tot financiële tussenkomst ingediend worden bij het fonds. Uiteindelijk werden dus 40 dossiers ingediend.

Het fonds werd ook gespijsd door verschillende artiesten. "Grootschenkers waren Eminem en Foo Fighters, die vorig jaar allebei op de Pukkelpopaffiche stonden", zegt zanger Stijn Meuris, die in het fonds zetelt. (br.hln)


14-04-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bee Gee Robin Gibb ligt in coma

Bee Gee Robin Gibb ligt in coma


http://oi42.tinypic.com/351whw3.jpg


Robin Gibb van de legendarische Bee Gees vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. De 62-jarige muzikant ligt in coma en de dokters vrezen dat hij nog hoogstens enkele dagen te leven heeft. Zijn familie is bij hem.

De Bee Gee leek nochtans te recupereren van lever- en darmkanker, maar zijn artsen denken nu aan een tweede tumor. Bovendien liep Gibb ook een longontsteking op, wat nefast is voor iemand in zijn toestand.

Zijn vrouw Dwina, broer Barry (65), dochter Melissa (37) en zonen Spencer (39) en Robin-John (29) waken bij zijn ziekbed in een privéhospitaal in het Londense Chelsea.

In oktober 2010 liet Robin Gibb weten dat hij vocht tegen kanker. Hij onderging enkele operaties maar de kanker was al uitgezaaid.

In 2003 stierf zijn tweelingbroer Maurice op 53-jarige leeftijd na complicaties met een darmoperatie. Hun jongere broer, Andy, stierf in 1988 aan een verwaarloosde hartkwaal. Hij was amper 30.

De Bee Gees zijn een van de meest succesvolle popgroepen aller tijden. (br.hln)


14-04-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zoekt man die haar bezwangerde tijdens optreden Motörhead

Vrouw zoekt man die haar bezwangerde tijdens optreden Motörhead

Klik op de foto om ' God was never on your side ' te beluisteren





Ben je op zoek naar een nieuwe sofa, een antieke Chinese vaas of een lift naar je schoonmoeder? In Amerika vind je het allemaal op Craigslist.com. Daar verscheen eerder deze week een wel heel bijzondere oproep: een dame uit Chicago is op zoek naar de man die haar zwanger maakte tijdens een concert van Motörhead.

Heel moeilijk kan het niet zijn om de verwekker van haar kind op te sporen. De dame in kwestie omschrijft de aanstaande vader als volgt: "Een rode hanenkam, zwarte van pentagrammen voorziene oorpluggen en een dubbele tongpiercing".

Zelf was ze naar eigen zeggen uitgedost met "blauw haar, een zilveren topje en kniehoge motorlaarzen".

We mogen ook weten hoe het zo ver kwam: "Ik schuurde tegen je aan tijdens het concert, dan zijn we naar het toilet gegaan en hadden we seks. Je was echt goed, je bent goed geschapen en je moest een hand voor mijn mond houden omdat ik anders te veel herrie had gemaakt".

Ze sluit haar bericht af met de hartenkreet: "Hoe dan ook, ik ben zwanger. Van jou. Neem contact met me op als je deel wil uitmaken van het leven van je kind".


13-04-2012 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie geeft toe: "Ik heb Brad bedrogen"

Angelina Jolie geeft toe: "Ik heb Brad bedrogen"


http://oi40.tinypic.com/2ilxxmo.jpg


De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft toegegeven dat ze haar vriend, de felbegeerde acteur Brad Pitt, bedrogen heeft. Volgens het Amerikaanse celebritymagazine 'In Touch' dateren de feiten al uit 2005, wanneer Pitt op reis was in Frankrijk.

De Amerikaanse schone zou haar affaire onlangs hebben opgebiecht  wanneer Brad terugkeerde van een van zijn Europese reisjes. Na al die jaren van stilzwijgen zou de actrice immers spijt hebben gekregen van haar ontrouw.

De basis van haar ontrouw zou eenzaamheid zijn. Zo zou Jolie zich tijdens het tripje van haar man zo alleen gevoeld hebben, dat ze besloot opnieuw contact op te nemen met een van haar ex-vriendjes. Ze zou met de man "een diepe emotionele band gehad hebben die eindigde in een seksuele relatie."

Wanneer Pitt de ontrouw van zijn vrouw vernam, voelde hij zich "zeer bedrogen" en "was hij enorm verbaasd."

Betekent Jolie's bekentenis het einde van Hollywoods machtigste showbizzkoppel?


13-04-2012 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in Sportpaleis op 40 minuten uitverkocht

Lady Gaga in Sportpaleis op 40 minuten uitverkocht

Klik op de foto om ' Marry The Night ' te beluisteren




Op 29 september geeft Lady Gaga een concert in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop begon vrijdagochtend om 10 uur en na 40 minuten waren alle beschikbare tickets de deur uit, zo meldt organisator Live Nation.

Op zaterdag 29 september komt de Amerikaanse zangeres Lady Gaga tijdens haar nieuwe tour 'The Born This Way Ball' naar het Sportpaleis. De tickets voor dit concert waren op korte tijd allemaal verkocht.

Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen, kan zich registreren op een wachtlijst op www.proximusgoformusic.be. Wanneer er tickets zouden vrijkomen, worden deze toegekend aan wie op de wachtlijst staat. Ook wanneer er een tweede concert zou komen, krijgen de mensen op de wachtlijst voorrang om hun reservatie te bevestigen.

De organisatoren vragen om zeker geen tickets te kopen via veiligsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. (br.hln)


13-04-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen

Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen


http://oi42.tinypic.com/atold1.jpg


Manu Chao geeft op 11 en 12 juli twee concerten op het Vossenplein, in de Brusselse Marollen. De optredens zijn exclusief voor de Benelux. Het is de eerste keer dat het Brussels Summer Festival een concert organiseert dat los staat van het festival zelf. Dat vindt in augustus plaats.

Manu Chao, die met zijn nieuwe groep La Ventura aantreedt, vroeg zelf om het Vossenplein als locatie. Hij is naar eigen zeggen verliefd geworden op het plein.

Manu Chao, die met de groep Mano Negra een stevige livereputatie vergaarde, is solo vooral bekend van nummers als 'Me Gustas Tu', 'Clandestino' en 'Bongo Bong'. Tickets kosten 30 euro en zijn verkrijgbaar via www.fnac.be of www.sherpa.be.  (br.hln)


13-04-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is rijkste Britse muzikant onder de dertig

Adele is rijkste Britse muzikant onder de dertig

http://desmond.imageshack.us/Himg252/scaled.php?server=252&filename=adeless.jpg&res=medium


Het voorbije jaar mocht Adele 17 miljoen euro naar de bank slepen, waarmee ze meteen de rijkste jonge Britse muzikant werd. De 23-jarige zangeres staat bovenaan de Sunday Times Rich List dankzij het waanzinnige succes van haar album '21', waarvan wereldwijd al meer dan 20 miljoen exemplaren werden verkocht.

Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua delen de tweede plaats met 14,5 miljoen inkomsten in het voorbije jaar. Jessie J debuteert in de lijst met 7 miljoen euro.

Bij de jonge acteurs en actrices wordt de lijst opnieuw aangevoerd door Daniel Radcliffe. De 'Harry Potter'-ster is op zijn 22ste 65,5 miljoen euro waard, het voorbije jaar verdiende hij aan zijn jongste film 'The Woman in Black' 7,3 miljoen. Tweede is Robert Pattinson (25), die het voorbije jaar zijn fortuin met 9,7 miljoen aandikte tot 48,5 milljoen euro. Op de derde plaats staat Keira Knightley, met een totaal vermogen van 36,4 miljoen euro. (br.hln)


12-04-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nukkige Axl Rose weigert plaats in Hall of Fame

Nukkige Axl Rose weigert plaats in Hall of Fame

Klik op de foto om ' We will rock you ' te beluisteren





Guns n' Roses-zanger Axl Rose heeft bedankt voor een plaats in de prestigieuze Rock and Roll Hall of Fame. In een open brief heeft hij de organisatie laten weten de inhuldigingsceremonie, die zaterdag wordt gehouden, niet te zullen bijwonen.

In februari leek het er nog op dat deze bijeenkomst in Cleveland, Ohio, het toneel zou vormen voor een reünie van de band die in 1987 doorbrak met het album 'Appetite for Destruction'. In de jaren negentig viel de groep uit elkaar. Axl Rose treedt sindsdien nog wel op onder de naam Guns n' Roses, maar dat is meer een veredelde covergroep.

Rose schrijft dat hij niet wil dat hij zaterdag, ondanks zijn afwezigheid, toch in de Hall of Fame wordt opgenomen. Rose kan al jaren niet meer door een deur met onder anderen gitarist Slash, en wil dan ook niet dat andere (ex-)bandleden, zoals Slash of toetsenist Dizzy Reed, daar mede namens hem het woord voeren. Volgens Rose heeft hij de afgelopen maanden geregeld overlegd met de organisatie van de Hall of Fame, maar krijgt hij de indruk niet welkom te zijn op het evenement. Misschien het gevolg van al dat overleg, Axl? Of enige onredelijke eisen?

Wie zaterdag alleszins wél blij zullen zijn met een plaatsje in de befaamde Hall of Fame zijn onder meer de Beastie Boys en de Red Hot Chili Peppers.


12-04-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stubru's Select brengt vinylplaat uit

Stubru's Select brengt vinylplaat uit


http://oi39.tinypic.com/2w7fm7a.jpg


Op zaterdag 21 april brengt het Studio Brussel-programma Select haar allereerste plaat uit. Op 'Selected Live Sessions', dat naar aanleiding van het internationale concept Record Store Day in de rekken van een aantal vinylwinkels verschijnt, zal exclusief materiaal te vinden zijn uit haar radiosessies.

De exclusieve plaat zal zo'n vijfhonderd keer geperst worden en wordt gratis weggegeven door Studio Brussel. Luisteraars hebben enkel een wachtwoord nodig om de plaat te bemachtigen. Dat wachtwoord maakt Select-presentatrice Kirsten Lemaire tijdens de week voor Record Store Day bekend.

"Het concept van de vinylplaat is speciaal bedacht voor Record Store Day, de internationale feestdag voor de kleine, onafhankelijke platenwinkels. Daar zijn we bij Select enorme fan van", aldus Lemaire. "We staan heel hard achter die kleine platenwinkeltjes."

De platenwinkels zijn onder andere Bilbo in Leuven, Giga Swing in Hasselt, Musicmania en Vynilla in Gent, Fatkat en Tune Up in Antwerpen en The Vinyl Touch in Mechelen. Ook Nederlandse platenwinkel Sounds in Tilburg biedt een beperkt aantal Selectplaten aan.

Voor het ontwerp ging het team van Select op zoek bij zijn eigen luisteraars. Uiteindelijk was het Gert De Clercq die met de eer ging lopen. Hij werd gekozen door presentatrice Lemaire, samensteller Philippe Cortens en Stephen Dewaele van Soulwax en 2 Many DJ's. (br.hln)


12-04-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal eist co-ouderschap over kinderen met Klum

Seal eist co-ouderschap over kinderen met Klum


http://oi42.tinypic.com/1zxa5hl.jpg


Eergisteren diende zanger Seal, nadat Heidi Klum dat vorige week deed, zijn scheidingsaanvraag in. Daarin eist hij de gedeelde voogdij over zijn vier kinderen met het topmodel. Klum had in haar aanvraag bezoekrecht voor Seal gevraagd.

Het koppel, dat enkele maanden geleden aankondigde uit elkaar te gaan, heeft vier kinderen: Leni (7), Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Leni is het kind van Formule 1-baas Flavio Briatore maar Klum was nog zwanger van haar toen ze een relatie met Seal begon en erkende hem ook als vader van Leni.

Vrienden van Seal en Klum verwachten echter geen vechtsscheiding met de kinderen als inzet.

Seal (49) en Klum (38) beroepen zich allebei op "onverzoenbare verschillen" voor het stuklopen van hun huwelijk, dat zeven jaar standhield.


11-04-2012 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sex Pistols weigerden optreden tijdens Olympische Spelen

The Sex Pistols weigerden optreden tijdens Olympische Spelen


http://oi42.tinypic.com/14iofnn.jpg


Toen de Sex Pistols werden gevraagd een reünieconcert te geven tijdens de Olympische Spelen, weigerde zanger John Lydon omdat de organisatie hun 'Pretty Vacant' wilde censureren.

Lydon in NME: "Ze probeerden ons in te lijven voor de Spelen. Ze willen een vracht celebrities in het stadium rondrijden in open trucks. Je zal dus Naomi Campbell zien in een jurk van Vivienne Westwood, en Madness die 'Baggy Trousers' spelen. En dan wij die 'Pretty Vacant' doen? Maar zonder 'vay-cunt', want dat woord wilden ze censureren. Nee, dankjewel. Ik heb dat niet nodig, ik wil dat niet".

In 2006 weigerden Sex Pistols ook op te dagen toen ze werden bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame omdat ze vonden dat ze niet in musea thuishoren. "Voor geen geld ter wereld ging ik toelaten dat de Pistols een museumstuk werden. Daarna kan je enkel nog in je graf kruipen, vreselijk is dat".

Sex Pistols speelden voor het laatst samen in 2008, tijdens hun Europese Combine Harvester Tour.



11-04-2012 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones studio in

Rolling Stones studio in


http://desmond.imageshack.us/Himg607/scaled.php?server=607&filename=rollingstonesv.jpg&res=landing


De Rolling Stones gaan later deze maand de studio in "om met wat ideeën te spelen", meldt gitarist Ronnie Wood. Hij zegt dat de bandleden "het gevoel weer willen krijgen".

De legendarische rockband bestaat vijftig jaar, en vorige maand liet gitarist Keith Richards nog weten dat daar voorlopig nog geen jubileumtournee aan zou worden vastgeknoopt. Wel gaf ook Richards te kennen dat de Stones binnenkort weer bij elkaar zouden komen.

Ronnie Wood zegt nu dat de band speciaal gaat oefenen voor het vijftigjarig bestaan. "Het is net als conditie opbouwen voor de Olympische Spelen of zoiets. Je moet trainen. Dus gaan we trainen." Wood deed zijn uitspraken in New York na de opening van een expositie met schilderijen van zijn hand, 'Faces, Time and Places'.

Eind vorig jaar speelden de Stones ook nog met elkaar tijdens een vrijblijvende sessie in een Londense studio. Ook voormalig bassist Bill Wyman deed mee. Keith Richards liet weten dat het ging om 'een soort back-to-basics-sessie'.  (br.hln - foto reuters)


11-04-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
10-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis

Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


De populaire Amerikaanse zangeres Lady Gaga start binnenkort met haar nieuwste tournee 'The Born This Way Ball'. Op 27 april geeft ze de aftrap in Zuid-Korea. Vanaf 14 augustus trekt de excentrieke zangeres ook door Europa. Op zaterdag 29 september staat ze in het Antwerpse Sportpaleis. Dat liet de zangeres weten op haar Twitter-pagina en het nieuws werd inmiddels bevestigd door concertorganisator Live Nation.

Tijdens 'The Born This Way Ball' stelt de vijfvoudige Grammy-winnares haar jongste album voor en duikt ze terug in het repertoire van 'The Fame' en 'The Fame Monster'.

Lady Gaga komt voor de tweede maal richting ons landje uit. In 2010 gaf de zangeres vier concerten in het Sportpaleis. Samen met de Britse rockers The Darkness en Lady Starlight als special guests trekt Lady Gaga met haar 'The Born This Way Ball' naar het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 29 september.

Tickets kosten tussen 45 en 90 euro (exclusief servicekosten) en zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 april om 10 uur.


10-04-2012 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dolverliefde Evy Gruyaert verwacht eerste kindje

Dolverliefde Evy Gruyaert verwacht eerste kindje

http://oi42.tinypic.com/eg7q6q.jpg


Tv-presentatrice Evy Gruyaert (32) is zwanger. Dat bevestigt haar manager Rick Tubbax. Evy ontdekte naar eigen zeggen recent ook de Grote Liefde in haar leven. Het geluk kan dus niet op voor de knappe Vlaamse tv-babe.

Ze schreeuwde het dit weekend van de daken in de geschreven pers: Evy is dolverliefd! Maar aan die interviews komt nu nog een verrassend en heuglijk staartje: de omroepster blijkt namelijk ook zwanger. "Evy en haar vriend zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje", bevestigt manager Rick Tubbax aan onze collega's van Corelio. "Aangezien het om een prille zwangerschap gaat, is het voorbarig om verdere mededelingen te doen. We vragen iedereen nadrukkelijk de privacy van het koppel te respecteren zodat ze samen van deze mooie stap in hun leven kunnen genieten".

Evy is sinds eind vorig jaar samen met haar nieuwe vriend. Zaterdag ging haar nieuwe programma 'Zoo of Love' van start, waarin ze onder meer al grappend een zwangerschaptest van een bonobo aankondigde... Ze was dit weekend ook te gast bij 'Vrienden Van de Veire' omdat ze tien jaar in dienst is als omroepster bij Eén. Van gastheer Peter kreeg ze haar hoofd in chocola cadeau. Maar de klokken van Rome hadden blijkbaar dus nog een andere verrassing in petto...  (br.hln)


10-04-2012 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Regi wordt live op Jim uitgezonden

Huwelijk Regi wordt live op Jim uitgezonden

http://oi39.tinypic.com/sp8bnm.jpg


Het huwelijk van Milk Inc.-frontman Regi Penxten wordt live uitgezonden op de jongerenzender JIM. Dat meldt 'Voor De Show', het showbizzmagazine van vtm, vandaag. De muzikant trouwt op 2 juni met Elke Vanelderen.

De trouwpartij wordt een langgerekte aflevering van 'Regi's World', de docusoap rond de Limburger op JIM. Presentator Sean Dhondt ontvangt de genodigden op de rode loper, waarna de hele plechtigheid integraal wordt uitgezonden. Een week later volgt nog een special met beelden van het avondfeest.

De live uitzending van een huwelijk is een eer die normaal enkel prinsen en prinsessen te beurt valt, aldus vtm. (br.hln)


10-04-2012 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!