Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten? Single Colin Farrell zoekt vriendelijk liefje

Kandidaten? Single Colin Farrell zoekt vriendelijk liefje

http://oi47.tinypic.com/14mkc2.jpg

De 36-jarige 'Total Recall'-acteur Colin Farrell is tot een wijze levensles gekomen. Nu hij ouder is, kijkt hij veel minder naar het uiterlijk, maar vindt hij de manier waarop een vrouw haar medemensen behandelt veel belangrijker.

"Ik heb geen bijzondere vereisten of wensen, of toch niet waarover ik wil spreken. Maar nu ik ouder ben geworden en rust heb gevonden, is de vriendelijkheid van een vrouw een kwaliteit waartoe ik me steeds harder aangetrokken voel", aldus de openhartige single papa van twee zonen, James (9) en Henry (3). "Humor vind ik ook belangrijk, maar goedheid tegenover anderen is nog veel aantrekkelijker."

Hoewel Colin niet ontkent zich goed te voelen als alleenstaande man, hoopt hij in de toekomst nog steeds de liefde van zijn leven te vinden. "Ik heb al heel wat romantische en liefdevolle momenten mogen beleven, ik hoop uiteraard dat er nog zullen volgen in mijn leven. Mocht er morgen iemand langskomen, zou ik me helemaal geven, met slechte gedichten en al", lacht de 'Horrible Bosses'-acteur in het Britse 'Hello!'-magazine.

Al is de 36-jarige Ier zeker nog niet hopeloos noch eenzaam: "Ik ben tevreden met hoe de dingen momenteel zijn. Ik krijg heel veel liefde van mijn zonen en beste vrienden die me heel veel waard zijn. Momenteel is dat genoeg voor mij."

05-09-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis in de clinch met Apple voor 'zijn' muziek op iTunes?

Bruce Willis in de clinch met Apple voor 'zijn' muziek op iTunes?

http://oi49.tinypic.com/jgse3p.jpg

Ook acteur Bruce Willis zou de kleine lettertjes van Apples iTunes gelezen hebben. Daaruit blijkt dat wie muziek downloadt naar zijn of haar iTunes-bibliotheek eigenlijk enkel betaalt voor het gebruiksrecht ervan. Na je dood zou je hele muziekbestand in principe dus weer terug in handen van Apple komen en niet overgelaten kunnen worden aan nabestaanden. Volgens de Britse pers zou Willis Apple daarvoor juridisch ter verantwoording willen roepen, maar Emma Hemming-Willis, de vrouw van de acteur, ontkent dat op Twitter.

De 57-jarige Bruce Willis heeft door de jaren heen een enorme collectie iTunes-muziek verzameld - voor meer dan 50.000 euro naar verluidt - en zou die, na zijn dood, willen nalaten aan zijn dochters Rumer, Scout en Tallulah. Maar Willis is juridisch gesproken geen 'eigenaar' van de liedjes in zijn iTunes-bib. Zoals elke klant, 'leent' hij eigenlijk de muziek, de boeken en de films die hij downloadt. Willis gaat nu, volgens The Sun en The Daily Mail, het gevecht aan voor een eerlijkere deal, waar volgens hem niet alleen de klant wel bij zal varen maar ook bedrijven als Apple en Amazon.

Als je online muziek of een boek aankoopt, ga je ervan uit dat je die liedjes en teksten ook in je bezit krijgt zoals een echte cd of een echt boek. Zelfs wie zich waagt aan een lezing van de 'terms and conditions' van Apple heeft niet altijd onmiddellijk door dat het 'aankopen van een licentie' voor een song nog net iets anders is dan die muziek voor altijd in je bezit te hebben. Maar in werkelijkheid huur je dat liedje voor eigen gebruik en je hebt er het raden naar met er met je licentie gebeurt na je dood.

Daar kwam dus ook Bruce Willis achter en de Hollywoodster wil dat nu voor ons allen laten uitklaren. Tenminste, zo bracht de Britse pers uit. Volgens Willis' vrouw, Emma Heming, klopt het alvast niet dat Bruce de zaak tegen Apple voor het gerecht wil brengen. De hele heisa legt wél bloot dat er over het downloaden van digitale informatie heel wat onduidelijkheid bestaat.

05-09-2012 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe gered op zee

Russell Crowe gered op zee

http://oi50.tinypic.com/clu1h.jpg

Russell Crowe was in de film 'Master and Commander' nog een ervaren kapitein, maar de acteur had onlangs de hulp van de Amerikaanse kustwacht nodig. Hij was in een kajak verdwaald geraakt voor de kust van New York.

Crowe was samen met een vriend gaan peddelen nabij New York, maar ze raakten de weg kwijt toen de duisternis viel. Ze verwittigden de kustwacht en zij kwamen de beroemde acteur oppikken. De acteur hadden ze niet dadelijk herkend, want Crowe loopt tegenwoordig met een baard rond voor zijn rol in het bijbelverhaal 'Noah'.

De 48-jarige Crowe vond een strand om aan land te gaan en wachtte daar op de hulp van de kustwacht. "Pas toen we met hem begonnen te praten, beseften we dat we de 'Master and Commander' zelf aan boord hadden. We zijn blij dat we konden helpen", zegt Eric Swanson. Uit dankbaarheid poseerde Crowe met de mannen die hem gered hebben en hij bedankte hen ook via Twitter.

Later ontkende Crowe op de sociaalnetwerksite dat hij verdwaald was, maar volgens de kustwacht wist hij gewoon niet meer waar hij was door de vallende duisternis.

05-09-2012 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo op date met 'Gossip Girl'-hottie Chuck Bass

LiLo op date met 'Gossip Girl'-hottie Chuck Bass

http://oi48.tinypic.com/2cyon4.jpg

Met de diefstalbeschuldigingen die Lindsay Lohan onlangs naar haar hoofd geslingerd kreeg en haar gigantische schuldenberg van 36.907 euro in het Chateau Marmont Hotel in Hollywood, kwam de actrice onlangs nog maar eens in een slecht daglicht te staan. Al moet LiLo nog lang niet wanhopen. Zo kon ze afgelopen weekend niemand minder dan 'Gossip Girl'-ster Ed Westwick strikken voor een gezellige date.

Of de twee hadden afgesproken om samen de bloemetjes buiten te zetten in een nachtclub of elkaar daar toevallig tegen het lijf liepen, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat de 26-jarige 'Mean Girl'-actrice het enorm naar haar zin heeft met Westwick, die Chuck Bass speelt in de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'.

Op de foto, die LiLo zelf op Twitter plaatste, tovert de actrice haar meeste verleidelijke blik op haar gezicht. En het lijkt te werken, want Westwick, die net als La Lohan iets te diep in het glas heeft gekeken, kan zijn ogen niet van haar afhouden. De rosharige acrice ziet er dan ook opvallend goed uit, wat ongetwijfeld alles te maken heeft met de nabijheid van Ed. Zo gaf LiLo in 2008 toe een serieuze boon te hebben voor Westwicks personnage Chuck Bass in de Amerikaanse serie Gossip Girl. "Ik hou van hem en zou heel graag vrienden worden", liet ze zich toen ontvallen.

Gastrol
Lindsay en Ed leerden elkaar waarschijnlijk kennen op de set van 'Gossip Girl', waarin de actrice een gastrolletje heeft bemachtigd. Volgens vrienden van de feestbeesten zouden ze elkaar sindsdien regelmatig opbellen. Of de vriendschap al dan niet uitgroeit tot een liefdesrelatie komen we binnenkort ongetwijfeld te weten. Eén ding staat vast: we houden jullie op de hoogte, Upper East Siders!

05-09-2012 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo beleefde Cheryl Cole een erotische nacht met Rihanna

Zo beleefde Cheryl Cole een erotische nacht met Rihanna

Om Cherryl Cole te beluisteren druk op de foto.


.
Cheryl Cole is een enorme grote fan van Rihanna. Zo fel zelfs dat de Britse zangeres het 's nachts regelmatig warm krijgt wanneer de 24-jarige schone uit Barbados nog maar eens de hoofdrol speelt in haar erotisch getinte dromen.

Dat Rihanna en Cheryl Cole een dikke boon hebben voor elkaar, is al lang geen publiek geheim meer. In een interview met de Britse radio, waarin  Cheryl haar nieuwe single 'Screw You' promootte, kwam de 'Fight for this love'-zangeres toch nog eens terug op haar hartslagverhogende passie voor Rihanna.

'Meisjesdingen'
Eerder bekende de zangeres al dat Rihanna haar nummer 1 'girl crush' was en nu gaf ze ook toe regelmatig erotische dromen te hebben over haar collega. In die dromen amuseren ze zich te pletter en gaat het er wild aan toe. Op de vraag of ze haar dromen in detail kan beschrijven, stelt Cheryl zich echter iets preutser op. "We amuseren ons. We doen gewoon meisjesdingen, je weet wel..."

'Naakt kuisen'
Riri was na Cheryls nieuwe bekentenissen ongetwijfeld in haar nopjes. Zo gaf de 'You da one'-zangeres eerder al toe zich erg aangetrokken te voelen tot de Britse brunette: "Ik wil haar gewoon zien werken... Het liefst van al wil ik zien hoe ze naakt de vloer kuist en voorovergebogen haar spullen opraapt", aldus een openhartige Rihanna afgelopen mei in het mannenmagazine Esquire.

05-09-2012 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock is opnieuw zwanger

Véronique De Kock is opnieuw zwanger

http://oi47.tinypic.com/11lu0le.jpg

Véronique De Kock (35) en haar vriend Fabien (40) worden in april volgend jaar opnieuw mama en papa, zo vertelt het prille koppel in Story. Voor de presentatrice wordt het haar tweede kindje na zoontje Sébastien met Frank Slaets en ook Fabien heeft twee kinderen, Ella en Matthieu. "Het was altijd al duidelijk dat we samen nog een kindje wilden", aldus het koppel.

Officieel zijn Fabien en Véronique nog maar een jaar samen, maar de twee kennen elkaar al acht jaar. "Dat is anders dan als je iemand nog helemaal moet ontdekken", aldus De Kock in Story. "Toen ik enkele maanden geleden stopte met de pil hadden we nooit gedacht dat het zo snel raak zou zijn. We hebben van in het begin gepraat over een kindje van ons samen. Het was al heel snel duidelijk dat het ervan ging komen. Maar dat het zo snel zou gaan... Bij Sébastien heeft het 3 jaar en 8 maanden geduurd. Nu was het meteen raak."

Fabien: "Toen Véronique me in het begin van onze relatie de vraag stelde of ik nog kinderen wilde, was ik niet zeker. Ik weet dat het weer lastig en druk zal zijn met een baby in huis, maar ik weet ook dat ik later spijt zal hebben als Véro en ik geen kind van ons beiden hebben. Ik koester deze relatie te veel om het niet te doen. Je zag meteen aan Véronique dat ze zwanger is. In één week tijd had ze een buikje en waren haar borsten gegroeid."

Met de toekomstige mama gaat het heel goed: "Ik merk wel dat ik sneller moe ben, maar dat is typisch voor de eerste maanden. Ik ben al blij dat ik niet misselijk of ziek ben", besluit ze.

05-09-2012 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze man de nieuwe liefde van Katie Holmes?

Is deze man de nieuwe liefde van Katie Holmes?

http://oi50.tinypic.com/kqbyh.jpg

Het ziet ernaar uit dat Katie Holmes amper twee maanden nadat ze haar scheidingsaanvraag indiende opnieuw liefdesgeluk heeft gevonden. Afgelopen zaterdag konden paparazzi de kersverse single in de straten van New York immers spotten tijdens een opvallend gezellig onderonsje met 'Broadway'-collega Jeremy Strong.

Sinds haar scheiding met de 50-jarige acteur Tom Cruise kwam Katie amper buiten, of het moest zijn voor een bezoekje aan het park of de dierentuin met dochter Suri. Afgelopen zaterdag ging de voormalige 'Dawson's Creek'-actrice echter zonder haar 6-jarige oogappel op stap. Hoewel het op het eerste gezicht niet erg verdacht leek, wekte haar uitstapje al snel nieuwsgierigheid zodra Katie besloot het op een loopje te zetten en alle moeite van de wereld deed om de massaal opgekomen fotografen te ontlopen.

Geruchten
Een niet erg subtiele ontsnappingsactie die de geruchtenmolen over een ontluikende romance uiteraard al snel op gang bracht. Waarom zou Katie zich immers verbergen als zij en collega-acteur Jeremy Strong louter vrienden zijn?

Koffie
Volgens de Amerikaanse media is er alvast meer aan de hand. Zo zou het stel na hun 'Broadway'-stuk eerst een koffie zijn gaan drinken, waarna de 33-jarige Holmes Jeremy zou hebben uitgenodigd bij haar thuis. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

05-09-2012 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney krijgt Legion d'Honneur

Paul McCartney krijgt Legion d'Honneur

Om Paul McCartney te beluisteren druk op de foto.




Ex-Beatle Paul McCartney krijgt de Legion d'Honneur, de hoogste Franse onderscheiding. Dat heeft het bureau van de Franse president Francois Hollande bekendgemaakt.

De ceremonie staat gepland voor 8 september. De ex-Beatle krijgt de onderscheiding dan uitgereikt door de Franse president. De zeventigjarige McCartney wordt gezien als de invloedrijkste liedjesschrijver in de geschiedenis van de populaire muziek. Hij werd reeds geslagen tot ridder door de Britse koningin Elizabeth.

McCartney verwierf internationale faam met The Beatles. Samen met John Lennon schreef hij liedjes als 'Yesterday' en 'Hard Day's Night'. Na The Beatles ging McCartney op de solo-tour, onder meer met de band Wings samen met zijn eerste vrouw Linda. McCartney en Ringo Starr zijn de enige overgebleven bandleden van The Beatles.

04-09-2012 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé en Kim K gunnen elkaar geen blik"

"Beyoncé en Kim K gunnen elkaar geen blik"

Om Beyoncé te beluisteren druk op de foto.

.

Hoewel hun rappersliefjes Kanye West en Jay-Z als beste maatjes samen rond de wereld touren, kunnen Kim Kardashian en Beyoncé het niet zo goed vinden met elkaar. Volgens bronnen aan de 'New York Daily News'-krant doen de dames amper moeite om elkaar 'dag' te zeggen wanneer ze elkaar kruisen op een optreden.

"Kim en Beyonce wisselden amper een woord uit", zo vertelt een bron die aanwezig was op het recente 'Made in America Festival' in Philadelphia waar Kanye en Jay-Z samen optraden. "Ze stonden elk aan de andere kant van het podium. Beyoncé had pas door dat Kim er was toen het concert al bijna was afgelopen. Maar Kim deed evenmin moeite om even met Beyoncé te gaan kletsen", aldus de ingewijde.

Toen de realityster en de zangeres even later elkaar tegen het lijf liepen in de backstage, zouden ze wel een paar woordjes gewisseld hebben. "Uiteindelijk sloegen de vrouwen een babbeltje in de kleedkamer, maar je zag zo dat Kim haar erg ongemakkelijk voelde", zo meldt een andere bron.

04-09-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuzenhoofd van Jaume Plensa voor de kust van Rio

Reuzenhoofd van Jaume Plensa voor de kust van Rio

http://oi49.tinypic.com/xaxnwj.jpg

Voor de kust van Rio lijkt een reuzenhoofd op te stijgen uit de oceaan. Het gaat om een beeld van de Spaanse kunstenaar Jaume Plensa. Het kunstwerk is nog tot midden november te bewonderen aan de wereldberoemde baai van Botafogo.

Het beeld stelt de jonge vrouw Awilda voor, die met gesloten ogen in de richting van het strand tuurt. Het kunstwerk is twaalf meter hoog en bestaat uit hars en marmerpoeder.

"Het beeld werd 'Olhar em meus sonhos' gedoopt ('Kijk in mijn dromen'). Het is een hommage aan de inwoners van Rio, die een prachtige relatie hebben met de natuur, maar waar kunst ontbreekt in de openbare ruimte", aldus Plensa.

De kunstenaar uit Barcelona heeft ook op andere plekken in de wereld al grote hoofden neergeplant, zoals in de mijnstad St. Helens in Groot-Brittannië en op Madison Square Park in New York.

04-09-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het verdriet van België' verschijnt in China

'Het verdriet van België' verschijnt in China

http://oi50.tinypic.com/qzn8lv.jpg

Yilin Press, een Chinese uitgeverij die enkel boeken publiceert van Nobelprijswinnaars of winnaars van andere prestigieuze boekenprijzen, zal "Het verdriet van België" van Hugo Claus uitgeven. Dat zegt het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) na afloop van de Beijing Book Fair (BIBF).

Vermoedelijk verschijnt het boek in 2014. Dezelfde uitgeverij heeft volgens het VFL ook belangstelling voor Chinese vertalingen van 'De geruchten', 'De verwondering' en 'Omtrent Deedee'.

"Daarnaast toonden Chinese uitgevers opvallend veel belangstelling voor 'Steden' van Stefan Hertmans, 'De maagd Marino' van Yves Petry, 'Gestameld liedboek' van Erwin Mortier en 'Dinsdag' van Elvis Peeters", aldus Koen Van Bockstal, directeur VFL. In het najaar verschijnt op de Chinese markt overigens 'De engelenmaker' van Stefan Brijs en 'De helaasheid der dingen' van Dimitri Verhulst.

Kinderboeken
Ook Vlaamse non-fictie werd op veel enthousiasme onthaald. 'Liefde in tijden van eenzaamheid' van de Gentse professor en psychoanalist Paul Verhaeghe wordt gepubliceerd door Flower City Publishing. Die uitgeverij publiceerde eerder werk van Harry Mulisch, Cees Nooteboom en Geert Mak. Er is ook belangstelling voor 'Beethoven' van Jan Caeyers en 'Congo' van David Van Reybrouck.

Het absolute succes blijken echter de kinder- en jeugdboeken te vormen. Dit jaar worden allicht dubbel zoveel dan de twintig contracten voor literaire kinderboeken van vorig jaar getekend. "Vlaamse fictie en kinder- en jeugdliteratuur hebben een groot potentieel in China. We kunnen uitgevers enkel adviseren om in de komende jaren een stap naar de Chinese markt ernstig te overwegen."

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise speelt rol Whitney Houston in Turkse film

Hadise speelt rol Whitney Houston in Turkse film

Om Hadise te beluisteren druk op de foto.


.

De Belgisch-Turkse zangeres-actrice Hadise gaat de hoofdrol spelen in een Turkse bioscoopversie van de Hollywoodklassieker 'The Bodyguard' uit 1992. Dat meldt de Engelstalige versie van de Turkse krant Hürriyet. In de originele prent was die rol weggelegd voor inmiddels wijlen Whitney Houston.

Het verhaal gaat over een diva die last heeft van een stalker, waardoor zij zich verzekert van de diensten van een extra lijfwacht (rol van Kevin Costner). De film knipoogde ook naar de beroemde prent 'Yojimbo' (De Lijfwacht) van Akira Kurosawa.

De Turkse remake heeft vooralsnog geen titel. Hadise zou de titel van haat jongste album - 'Ask kac beden giyer?' (What size does love wear?) - gesuggereerd hebben, maar ving met dat voorstel bot bij de productiemaatschappij. Welke Turk in de voetsporen van Costner zal stappen, is evenmin bekend. Ook de vraag of Hadise een versie van de Houston-hit "I will always love you" gaat zingen (en zo ja, in welke taal), heeft nog geen antwoord.

Hadise Açikgoz is bekend van de Vlaamse versie van "Idool", van het album "Sweat" (met de hits "Sweat" en "Milk chocolate girl") en van haar vierde plaats op het Eurovisiesongfestival in 2009. Met "Düm tek tek" vertegenwoordigde zij de Turkse kleuren.

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reus uit 'The Green Mile' (54) overleden in Los Angeles

Reus uit 'The Green Mile' (54) overleden in Los Angeles

http://oi45.tinypic.com/so38df.jpg

De Amerikaanse acteur Michael Clarke Duncan, de ster uit 'The Green Mile', is op 54-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat laat zijn verloofde weten in een persbericht. Zijn dood zou volgens eerste berichten onverwacht zijn. De acteur werd op 13 juli getroffen door een hartstilstand en is hiervan nooit meer hersteld.

Duncan is het meest bekend van zijn rol als John Coffey in de film 'The Green Mile' (1999), waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar en een Golden Globe. Hij vertolkte er de rol van een imposante gevangene op de afdeling terdoodveroordeelden. Duncan is twee meter groot, maar werd op het scherm nog groter voorgesteld. Maar hij speelde ook in vele andere films, zoals 'The Whole Nine Yards', 'Armageddon' en 'Daredevil'.

Voor hij doorbrak als acteur, was hij bodyguard van beroemdheden, zoals Will Smith en LL Cool J.

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Blauw euh... Brown geeft zijn haar nieuw kleurtje

Chris Blauw euh... Brown geeft zijn haar nieuw kleurtje

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.

.

De Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown heeft zijn korte coupe een opvallend blauw kleurtje gegeven. Vlak na zijn kleine metamorfose postte het 23-jarige ex-liefje van Rihanna zijn nieuwe kapsel trots op zijn Twitteraccount.

Even later leek Brown echter alweer spijt te hebben van zijn impulsieve 'blauwheidswaanzin' en haalde hij het kiekje opnieuw offline.

Drake
Na een turbulente periode, lijkt het in het privéleven van de 'With You'-zanger opnieuw voor de wind te gaan. Zo begroef hij onlangs na een jarenlange ruzie de strijdbijl met zijn eeuwige rivaal Drake. "De hele situatie is afgehandeld, Chris wil niet langer ruzie maken met Drake", weet een bekende van de r&b-zanger die in 2009 werd veroordeeld nadat hij Rihanna bont en blauw sloeg.

Hun haatgedrag ten opzichte van elkaar liep regelmatig uit de hand. Zo werden Drake en Brown beiden aangeklaagd nadat ze bij een vechtpartij in een New Yorkse nachtclub verschillende omstaanders hadden verwond. Ook Brown zelf hield toen een diepe snijwonde over aan de schermutseling.

04-09-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naakte prins Harry speelde luchtgitaar met biljartkeu"

"Naakte prins Harry speelde luchtgitaar met biljartkeu"

http://oi48.tinypic.com/15rmrzo.jpg

Prins Harry was "buiten zijn zinnen" tijdens het uit de hand gelopen feestje in zijn hotelsuite in Las Vegas. Dat vertelt althans de 32-jarige schoonheidsspecialiste Carrie Reichert aan People. De vrouw, die tijdens de nachtelijke uitspattingen bij 'Dirty Harry' in de kamer was, zegt dat ze tijdens de ontmoeting met de naakte prins verzeild raakten in een 15 tot 20 minuten durend potje "dronken rollebollen".

Volgens Reichert stond Harry al in zijn nakie toen ze op uitnodiging de hotelsuite betrad. "Het was gewoon gek. Hij was helemaal buiten zichzelf. Er was een poolbiljart en hij speelde luchtgitaar met zijn biljartkeu", aldus de jonge dertiger aan People.

Naakte knuffels
Reichert geeft toe dat Harry zijn gasten aanmoedigde om net als hem uit de kleren te gaan, maar houdt vol dat het niet om een orgie ging. "Hij kwam zomaar naar je toe om je te knuffelen. Hij was heel aardig en deelde willekeurig knuffels uit. Het was grappig."

Rollebollen
Toen ze de prins vertelde dat ze in Engeland was geboren, ging het stel erbij zitten en werd er "dronken gerollebold". Reichert zegt 15 tot 20 minuten met Harry te hebben gezoend. "Iemand zal ons vast wel hebben gezien, want er liepen constant mensen de kamers in en uit. We kusten nog een keer en toen zei hij: 'Dat was geweldig!'".

Carrie benadrukt echter dat ze een fijne avond beleefde met de prins en wil hem ook haar oprechte steun betuigen: "Hij moet niet beschaamd zijn over de foto's. Ik vind het jammer dat hij door de publieke opinie zo zwaar onder vuur genomen wordt, maar het zal wel overwaaien", besluit ze in het blad.

04-09-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago gaat op Speeddate

Dina Tersago gaat op Speeddate

http://oi49.tinypic.com/2rrv1wm.jpg

Dina Tersago heeft haar laarzen weer aangetrokken en begint straks aan een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Met weer andere boeren, maar met opnieuw een speeddate waar de vijf vrijgezellen al een eerste selectie maken tussen de hoopvolle boerinnen in spé.

04-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lopez (43) wil kinderen met toyboy (25)"

"Jennifer Lopez (43) wil kinderen met toyboy (25)"

Om Jennifer Lopez te beluisteren druk op de foto.

.

Jennifer Lopez (43) zou graag kinderen willen met haar toyboy Casper Smart (25). De zangeres heeft al twee kids met haar ex Marc Anthony, maar ziet een grote kroost wel zitten. "We moeten wel even kijken hoe dat gaat want kinderen krijgen kan maar tot een bepaalde leeftijd", schrijft De Telegraaf.

Jennifer is naar eigen zeggen gemaakt voor een groot gezin. "Ik heb graag lief, dat is een groot deel van mijn persoonlijkheid", aldus de latina die sinds november 2011 een relatie heeft met haar  achtergronddanser.

J.Lo lijkt nu toch zeker te zijn van haar gevoelens voor de 25-jarige Amerikaan, maar Casper zou niet te vertrouwen zijn. "Casper is een slang", aldus een insider. "Zo gebruikte hij zijn ex-vriendin om bij Jennifer aan de slag te kunnen en zou hij zijn relatie met de zangeres met een korreltje zout nemen.

03-09-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke split? Katy Perry en John Mayer samen op festival

Welke split? Katy Perry en John Mayer samen op festival

Om Kate Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Het internet gonsde de voorbije dagen met geruchten over de split van Katy Perry en John Mayer. Maar misschien was dat allemaal een beetje prematuur. Gisteren plaatste de zangeres een foto op Instagram waarop ze samen met John Mayer te zien was op een muziekfestival in Los Angeles.

De foto werd geplaatst door ene Katheryn Hudson. Toevallig is dat de echte naam van Katy Perry. Het beeld werd genomen op het FYF Fest in het State Historic Park. Dat de foto daar zaterdagavond genomen werd, bevestigt een getuige aan de Amerikaanse blogger Perez Hilton. Volgens de bron konden Mayer en Perry niet van elkaar afblijven.

03-09-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristin Scott Thomas (52) straalt op de rode loper in Venetië

Kristin Scott Thomas (52) straalt op de rode loper in Venetië

http://oi48.tinypic.com/2ihb9xz.jpg

Ze mag dan wel 'al' in de vijftig zijn, Kristin Scott Thomas straalde afgelopen weekend op de rode loper van het Filmfestival van Venetië meer dan de (veel) jongere actrices die er deze editie al poseerden.

De 52-jarige 'Bel Ami'-actrice op de rode loper omschreven in twee woorden? Tijdloze elegantie. Scott Thomas was in Venetië om haar nieuwste film 'Cherchez Hortense' voor te stellen.

03-09-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna noemt de Fransen gestoord

Rihanna noemt de Fransen gestoord

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Popster Rihanna zal in het vervolg wel twee keer nadenken voordat ze foto's twittert van zichzelf op een station. De zangeres van Barbados had een foto op Twitter geplaatst toen ze op het Londense station St. Pancras voor een bord stond met daarop de vertrektijd van haar trein naar Parijs. Het gevolg was dat ze eenmaal aangekomen op Gare du Nord in Parijs werd opgewacht door een overenthousiaste menigte.

De beveiligers van het station en haar eigen bodyguards hadden de grootst mogelijke moeite om haar te beschermen tegen de opdringerige fans toen ze het station wilde verlaten. "De Fransen zijn gestoord", twitterde Rihanna later. "Als je mij aan de kant duwt, word je teruggeduwd", vervolgde ze. Daarbij voegde ze nogal wat krachttermen toe om haar kwaadheid toon bij te zetten.

Rihanna was in Parijs om als speciale gast op te treden op het concert dat de Britse band Coldplay gaf in de Franse hoofdstad.

03-09-2012 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!