Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Ki-duk wint Gouden Leeuw in Venetië met 'Pieta'

Kim Ki-duk wint Gouden Leeuw in Venetië met 'Pieta'

http://oi46.tinypic.com/4hw5jt.jpg

De Zuid-Koreaanse regisseur Kim Ki-duk heeft op het 69ste filmfestival van Venetië de Gouden Beer voor beste film gewonnen met de geweldparabel 'Pieta'. De 51-jarige cineast is op de Mostra niet aan zijn proefstuk. In 2004 ging hij al aan de haal met de Zilveren Leeuw van beste regisseur voor het liefdesdrama 'Bin-jip'.


Die Zilveren Leeuw ging vandaag naar 'The Master' van de Amerikaan Paul Thomas Anderson, een film die los gebaseerd is op het leven van Ron Hubbard, de stichter van Scientology. Hoofdrolspelers in de prent Joaquin Phoenix en Philip Seymour Hoffman delen voor hun prestatie de prijs voor beste acteur.

Stormachtig applaus
'Pieta' werd tijdens het filmfestival van Venetië op stormachtig applaus onthaald. De film gaat over een sardonische loner die wanbetalers kreupel maakt in opdracht van een kredietverlener, maar op zekere dag een bizarre vrouw over de vloer krijgt die beweert zijn moeder te zijn en hem smeekt om vergiffenis.

Godslastering
De Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl werd voor 'Paradies: Glaube', het tweede deel van een filmtrilogie, onderscheiden met de speciale prijs van de jury. Seidl kreeg afgelopen week in Venetië nog een klacht aan zijn been van een streng katholieke Italiaanse organisatie. Die beschuldigde hem van godslastering, omdat actrice Maria Hofstätter in de film met een kruisbeeld masturbeert.

De prijs van beste actrice ging vanavond naar Hadas Yaron voor haar prestatie in de Israëlische film 'Fill the Void'. De prijs van beste scenario was voor 'Après Mai' van de Franse cineast Olivier Assayas.

De jury in Venetië werd dit jaar voorgezeten door Michael Mann. Hij kreeg de hulp van onder meer de Franse actrice en mannequin Laetitia Casta, de Italiaanse cineast Matteo Garrone en de Britse actrice Samantha Norton.

09-09-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M. boos op Fox News voor gebruik 'Losing My Religion'

R.E.M. boos op Fox News voor gebruik 'Losing My Religion'

Om R.E.M te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse rockband R.E.M. is boos op de conservatieve Amerikaanse nieuwszender Fox News. Reden is de berichtgeving over de conventie van de Democraten, waarbij de zender 'Losing My Religion' in de montage smokkelde. "Onze muziek hoort hen niet toe", vindt frontman Michael Stipe.

De band riep via haar platenfirma Warner-Tamerlane Music Fox News op de song niet langer zonder toestemming en zonder licentie te gebruiken. "Wij hebben weinig tot geen respect voor hun opgeblazen manier van berichtgeving", stelde Michael Stipe.

Fox News is zich van geen kwaad bewust en zegt dat ze het recht heeft om het nummer te gebruiken. "Het gebruik was volledig in overeenstemming met het licentierecht van alle betrokken partijen", aldus een woordvoerster aan de Wall Street Journal. De krant en Fox News behoren allebei tot het mediaconglomeraat News Corp van Rupert Murdoch.

"We voelen ons wel gevleid dat een muziekkeuze van ons zoveel aandacht krijgt en we hopen dat R.E.M. daarmee kan voldoen aan de behoefte aan reclame van de groep", aldus nog de woordvoerster van Fox News.

R.E.M kondigde vorig jaar aan ermee te stoppen na een carrière die iets meer dan drie decennia overspande.

09-09-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig mag nog twee keer opdraven als James Bond

Daniel Craig mag nog twee keer opdraven als James Bond

http://oi46.tinypic.com/2ilot9h.jpg

Hoewel 'Skyfall', de derde Bondfilm met Daniel Craig als geheim agent, pas in november in de bioscoop verschijnt, heeft de acteur al getekend voor zijn vierde en vijfde film als '007'. De Brit heeft aangegeven dat hij het niet bij twee films laat. Als het aan hem ligt komen er nog veel meer Bondproducties bij.

Fansite MI6.com meldt dat Craig het spelen van James Bond erg serieus neemt. Hij zou meerdere malen in interviews hebben aangegeven dat het spelen van '007' wat hem betreft een lange termijn rol is. Met drie voltooide films en twee producties in de planning is Daniel Craig nog niet de langst dienende James Bond. Voor hem in het rijtje vinden we Sean Connery en Roger Moore, die beide zeven Bondfilms achter hun naam konden zetten.

09-09-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham voelt zich "een oude zak"

Victoria Beckham voelt zich "een oude zak"

http://oi47.tinypic.com/34h77mb.jpg

Victoria Beckham heeft het druk-druk-druk met haar nieuwe kledingcollectie die klaar moet raken voor de New York Fashion Week, maar daar schiet haar gevoel voor humor niet bij in. Ze twitterde een foto van zichzelf met een zak over haar hoofd en het bijschrift: "Na drie uren slaap voel ik me als een oude zak".

Vanavond stelt Posh haar nieuwe collectie voor in New York. Gisteravond lanceerde ze met Vogue-icoon Anna Wintour de Fashion's Night Out in één van haar eigen creaties, een oranje jurk.

09-09-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy stripact nichtje Kate Middleton doet naakt uitje van Harry in Vegas verbleken

Sexy stripact nichtje Kate Middleton doet naakt uitje van Harry in Vegas verbleken

http://oi45.tinypic.com/33lmv5d.jpg

In Groot-Brittannië en ver daarbuiten was de voorbije dagen heel wat te doen rond de naakte strapatsen van Prins Harry in Las Vegas. De Windsors kregen er het schaamrood van op de wangen. Nu de jongste telg van de prinsen weer vetrokken is naar Afghanistan, richten de Engelse tabloïds hun pijlen weer op de Middletons. In die tak van de familie is Katrina Darling, een ver nichtje van Kate, een doorn in het oog. Het moet wel gezegd: de burleske stripact van de professionele naaktdanseres  doet de striptease van Harry helemaal verbleken.


Katrina Darling (22) weet de Britse media perfect te bespelen. Eerder haalde ze al het nieuws door op de cover van Playboy te prijken en vorige week koos ze radicaal de kant van Prins Harry toen die zich even een striptease-collega van Darling waande. Nu pakt het (naakte) zwarte schaap van de Middleton-familie uit met een gewaagde Burlesque-Show.

Daarin treedt Katrina Darling op als 'Lady liberty'. Het sexy 'Levende Vrijheidsbeeld' lapt in tegenstelling tot Hertogin Kate elke vorm van protocol aan haar laars. Dat de naaktdansers goed op weg is de Engelse versie van Dita Von Teese te worden

09-09-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams onthult: "Ik heb geen greintje testosteron"

Robbie Williams onthult: "Ik heb geen greintje testosteron"

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.

.
Robbie Williams toonde zich tijdens een interview met GQ Magazine van zijn meest openhartige kant. De popster onthulde dat zijn lichaam het zonder testosteron moet stellen en dat hij zich daarom elke week injecteert om het hormonale evenwicht te herstellen.

Williams kreeg een jaar geleden van de dokters te horen dat hij leed aan een zeldzame aandoening, die de mannelijke geslachtsorganen aantast. De zanger heeft bekend dat zijn testosteronniveau niet gewoon gedaald is maar dat het hormoon gewoon helemaal ontbreekt in zijn lichaam. "Ik heb er geen", verklaarde hij. "Ik neem medicijnen en geef mezelf een keer per week een spuit. Ik heb er vrede mee, het maakt gewoon deel uit van wie ik ben."

De zeldzame aandoening staat alvast het vaderschap niet in de weg want de eerste spruit van Williams en actrice Ayda Field kan nu elk moment ter wereld komen.

09-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormt Antony Arandia een koppel met de dochter van Martine Prenen?

Vormt Antony Arandia een koppel met de dochter van Martine Prenen?

http://oi45.tinypic.com/9pup3l.jpg

Acteur Antony Arandia, de Vlaamse Johnny Depp zou een koppel vormen met Joëlle-Chloë Edelman, de dochter van Martine Prenen.

Dat schrijft Dag Allemaal deze week. Het blad baseert zich op niet nader genoemde ‘bronnen’.

De acteur zelf ontkent de relatie nochtans: “Ik heb haar ontmoet op café en toen hebben we wat gepraat. Meer is er niet gebeurd. Ik ben nog altijd aan het fladderen. Stilaan voel ik mij klaar voor een nieuwe relatie, maar ik heb het juiste meisje nog niet ontmoet,” zegt hij in het weekblad.

08-09-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig Miss België Joke Van de Velde (32) geconfronteerd met kanker

Voormalig Miss België Joke Van de Velde (32) geconfronteerd met kanker

http://oi46.tinypic.com/2uei52u.jpg

Voormalig Miss België Joke Van de Velde werd geconfronteerd met kanker. Dat vertelt ze deze week in TV Familie.

Voor haar afreis naar Maleisië voor het tv-programma Expeditie Robinson werd ze bij haar dokter geroepen. “Enkele dagen later belde hij met niet zo’n goed nieuws: ‘Joke, we hebben cellen gevonden aan de baarmoederhals. Cellen die kunnen uitgroeien tot baarmoederhalskanker… En die moeten er zo snel mogelijk uit,” aldus Joke Van de Velde in het weekblad.

“Ik kon mezelf opsluiten en me in zelfmedelijden wentelen. Maar zo zit ik niet in elkaar. Vrijwel meteen dacht ik: Joke, we zijn er relatief vroeg bij, er kan iets aan gedaan worden.”

Joke onderging een operatie waarbij een stuk van de baarmoederhals werd weggenomen. Ze is al op controle geweest, de operatie is goed verlopen.

08-09-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis, maandag in studio

Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis, maandag in studio

Om Johnny Hallyday te beluisteren druk op de foto.

.
De Frans-Belgische rocker Johnny Hallyday is na een verblijf van drie dagen in het ziekenhuis weer thuis in Los Angeles. Maandag herneemt hij in de studio de opnames voor een nieuw album. Dat liet Nicole Coullier, de co-tourmanager van de zanger, weten op Twitter.

"Johnny is in vorm thuisgekomen. Alles gaat goed en de ster herneemt maandag de opnames van zijn (nieuwe) album", zo luidde het in de tweet. Die ging vergezeld van een foto van de rocker op straat, lachend, met een zwarte zonnebril, jeans, geruit hemd en een pet waarop "Fuck" staat.

Eerder vertelde zijn manager Sébastien Farran zonder verdere verduidelijkingen dat de zanger in het ziekenhuis van Californië was opgenomen "voor onderzoek". Volgens RTL-radio hebben artsen onder plaatselijke verdoving water uit een long weggenomen.

Vorige week werd Hallyday nog uit een ziekenhuis op het Franse Antilleneiland Martinique ontslagen.

08-09-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Kitty, wie is Miffy?

Wie is Kitty, wie is Miffy?

http://oi50.tinypic.com/9sfbck.jpg

De koosnaampjes die Brad Pitt en Angelina Jolie elkaar geven, zijn gelekt. Kitty en Miffy. Brad noemt Angelina minzaam Miffy, als het eten klaar is roept zij "aan tafel, Kitty". Ze gebruiken de koosnamen zelfs om ongemerkt in te checken in hotels.

Angelina gebruikte voor ze Brad leerde kennen de naam 'Shiloh Baptist' om verdoken in hotels in te checken en restaurants te reserveren. Ook toen ze al samen waren, bleven ze die naam gebruiken maar ze besloten hun aliassen te veranderen na de geboorte van hun eerste dochter, Shiloh, in mei 2006.

Inmiddels beklemtoont Brad dat hij en Angelina amper iets gepland hebben voor hun nakende huwelijk, "behalve dat het doorgaat". Dat deed hij bij de Londense première van zijn jongste film, 'Killing Them Softly'. "Nog geen plannen. Tenzij dat we het gaan doen", was zijn kort antwoord op de vraag naar zijn trouwplan.

08-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geeft Justin Timberlake trouwcadeau van 12.000 euro

Britney geeft Justin Timberlake trouwcadeau van 12.000 euro

Om Britney te beluisteren druk op de foto.

.

Justin Timberlake en zijn verloofde Jessica Biel hebben van Britney Spears een trouwcadeau van dik 12.000 euro gekregen: een cheque waarmee ze op vakantie kunnen.

Britney Spears heeft een geschenk van maar liefst 10.000 Britse pond aan Justin Timberlake en zijn verloofde Jessica Biel gegeven. De twee kregen een cheque waarmee ze met hun tweetjes op vakantie kunnen. Britney wil zo haar ex-vriendje bedanken omdat hij altijd voor haar klaar stond. Jason Trawick, de verloofde van Britney, is naar verluidt niet te spreken over Britneys gulheid.

08-09-2012 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Concerttickets AB 1 euro duurder door MIVB-pas http://oi47.tinypic.com/ruwaon.jpg De Ancienne Belgique, de MIVB en het Brussels Gewest hebben een partnerschap gesloten om een vervoerbewijs van 1 euro toe te voegen aan elk concertticket dat verkocht wor

Concerttickets AB 1 euro duurder door MIVB-pas

http://oi47.tinypic.com/ruwaon.jpg

De Ancienne Belgique, de MIVB en het Brussels Gewest hebben een partnerschap gesloten om een vervoerbewijs van 1 euro toe te voegen aan elk concertticket dat verkocht wordt, zo hebben de partners vandaag  bekendgemaakt.

De 'Event Pass' is een retourticket dat normaal 3,50 euro kost, maar waarvan de prijs tot 1 euro verlaagd is. De betaling van de pas is verplicht bij elk concertticket. De Brusselse minister van Openbaar Vervoer, Brigitte Grouwels (CD&V), meent dat het eerder aan de concertorganisatoren dan aan de MIVB is om een compensatie aan te bieden aan de mensen die geen baat hebben bij de Event Pass (MIVB-abonnees, voetgangers, automobilisten). De AB heeft ervoor gekozen het toiletbezoek gratis te maken voor deze mensen.

De Event Pass moedigt de concertgangers aan de parkings aan de rand van de stad te gebruiken en de rest van hun traject met het openbaar vervoer af te leggen.

Nieuwe mentaliteit
Minister Grouwels hoopt dat andere concert- of theaterzalen een gelijkaardig partnerschap met de MIVB zullen sluiten. "Deze aanmoediging om het openbaar vervoer te nemen, is belangrijk om de mentaliteit te veranderen. Een jong publiek aanspreken dat naar dit soort evenementen gaat, is dus interessant."

Vorig jaar sloot de MIVB al overeenkomsten met Vorst Nationaal en het festival Couleur Café. Het contract met de AB kadert in een streven naar een autovrij stadscentrum. Bijna 73 procent van de toeschouwers van de AB gaat met de auto naar deze zaal, hoewel ze in hart van het MIVB-net ligt.

08-09-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Christoff springt mee in vernieuwd ochtendblok Radio 2

Zanger Christoff springt mee in vernieuwd ochtendblok Radio 2

Om Christoff te beluisteren druk op de foto.

.
Radio 2 krijgt vanaf morgen een vernieuwd ochtendblok, zowel in de week als tijdens het weekend, "met nog meer nieuws, van dichtbij en van overal". Dat meldt de VRT vandaag. Een greep uit het aanbod: de Vlaamse top tien wordt een wekelijks programma met zanger Christoff en in het nieuwe programma 'De volgelingen' duikt Caren Meynen ook de wereld van de sociale media in.

Elke weekdag wordt van 6 tot 9 uur 'Start je dag' in elke regio uitgezonden. "Daarmee versterkt de zender zijn traditionele 'Ochtendpost' met nog betere regionale informatie", luidt het.

Ook geven vaste gidsen (zoals Ivan De Vadder, Michaël Van Droogenbroeck en Luk Allo) extra duiding, wordt gezorgd voor geregionaliseerde verkeersinformatie en geeft Hein Declauwé consumentennieuws tussen 8 en 9 uur. Ten slotte heeft 'Start je dag' vanaf dit seizoen ook aandacht voor de grotere verhalen.

Van 9 tot 10 uur draait Benjamien Schollaert in 'Plaat Préféré' de mooiste platen, gevolgd door 'De madammen' van 10 tot 12 uur.

Van 18 tot 20 uur brengt 'Hitwinkel' de populairste nummers van het moment met een dagelijkse update van het laatste nieuws uit het Vlaamse muzieklandschap.

In 'Start je weekend' gaat Luc Verschueren de actualiteit te lijf op zaterdagochtend van 6 tot 8 uur. Van 8 tot 10 uur nemen Christel Van Dyck en haar mannen het roer over met 'En nu serieus'. Regisseur Jan Verheyen bijt morgen de spits af en blijft in het zadel tot in november.

08-09-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Oostende van start met volle zalen

Filmfestival van Oostende van start met volle zalen

http://oi49.tinypic.com/5o60d0.jpg

Het Filmfestival van Oostende schiet vanavond uit de startblokken met uitverkochte zalen. 1.700 bezoekers en BV's zullen de Europese première van Little Black Spiders van Patrice Toye bijwonen. Ook de volgende dagen wordt er heel wat (mooi) volk verwacht.

"Vanavond zit alles vol en ook de voorverkoop voor de andere dagen gaat heel goed", opent gedelegeerd bestuurder Peter Craeymeersch. "Vorig jaar hadden we 25.000 filmliefhebbers over de vloer en we gaan opnieuw in die richting."

Craeymeersch is ook verheugd dat het Filmfestival kan openen met de nieuwste prent van Patrice Toye, Little Black Spiders, en dat in aanwezigheid van de cast. "Het is een ideale festivalopener. We willen een Vlaamse film brengen met een boodschap en met inhoud. Deze film heeft een zwaar thema, maar is licht gebracht." Little Black Spiders gaat over enkele tienermeisjes die in het geheim hun kind dragen. "En we hopen dat het ook een prijsbeest wordt zoals Hasta La Vista vorig jaar."

Het Filmfestival duurt nog tot zaterdag 15 september. Dan worden voor het eerst de Ensors uitgereikt. "Dat is de nieuwe naam voor de Vlaamse Filmprijzen. We zaten al lang met die naam in ons hoofd, maar we wilden het idee van die Vlaamse Filmprijzen nog wat laten rijpen", besluit Craeymeersch.

Eerder op de avond mochten Patrice Toye en Barbara Sarafian, die ook de master van het festival is, hun ster onthullen op de Walk of Fame op de Oostendse dijk.

08-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna showt 'OBAMA'-tattoo op onderrug

Madonna showt 'OBAMA'-tattoo op onderrug

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.

.
Terwijl de Amerikaanse president Barack Obama in North Carolina aan het speechen was op de slotdag van de Democratische Nationale Conventie, hield zangeres Madonna een concert in New York, in het kader van haar MDNA-wereldtournee. Dat ze in gedachten bij de president was, bewees de 'OBAMA'-tatoeage op haar onderrug.

De popzangeres nam het ook op voor de echtgenote van de president. "Thank God for Michelle Obama", klonk het.

08-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tal van Belgische films op filmfestival van Toronto

Tal van Belgische films op filmfestival van Toronto

http://oi45.tinypic.com/hs6w6u.jpg

In het Canadese Toronto is gisterenagavond de 37ste editie van het Toronto International Film Festival (TIFF) van start gegaan met de sciencefictionprent 'Looper'. Toronto won de afgelopen jaren steeds meer aan belang omdat sommige daar vertoonde films hoge ogen gooien op de Golden Globes en de Oscars. Ook passeren er verschillende (al dan niet gedeeltelijk) Belgische films de revue.

'The fifth season' is de nieuwste film van Peter Brosens en zijn Amerikaanse echtgenote Jessica Woodworth. 'The Fifth Season' is het derde deel in een trilogie, waar eerder 'Khadak' en 'Altiplano' in verschenen en heeft als thema de problematische relatie tussen mens en natuur.

Nominatie Gouden Leeuw
In 'The fifth season' wordt de wereld getroffen door een allesomvattende natuurramp, waarna in een klein dorpje de zoektocht naar een zondebok kan beginnen. De hoofdrollen zijn voor Sam Louwyck, Aurélia Poirier, Django Schrevens, Gill Vancompernolle en Peter Van den Begin. De film zit trouwens in de officiële competitie van het filmfestival van Venetië, dat morgen de Gouden Leeuw bekendmaakt.

Nog op het TIFF vindt de wereldpremière plaats van 'Nono, het Zigzag Kind' van Vincent Bal, bekend van 'De Man van Staal' en 'Minoes'. De verfilming van het boek 'Het Zigzag Kind' van de Israëlische auteur David Grossman wordt vertoond in de Kids family-sectie. Opvallende naam in de cast: Isabella Rossellini.

'Comrade Kim Goes Flying' is dan weer een in Noord-Korea gedraaide hedendaagse fictiefilm met een volledig Noord-Koreaanse cast. De film kwam tot stand met westerse partners, onder meer de Vlaamse producente Anja Daelmans.

Voorts zijn er nog twee films met een kleiner Belgisch aandeel: de documentaire 'Kinshasa kids' van Marc-Henri Wajnberg en de Franse film 'De rouille et d'os', met Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard in de hoofdrollen.

08-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich brengt tweede album uit

Milla Jovovich brengt tweede album uit

Om Milla Johovich te beluisteren druk op de foto.


.
Model-actrice Milla Jovovich begeeft zich op het pad dat onder meer Carla Bruni, Scarlett Johansson en Naomi Campbell voor haar bewandelden: modellen of actrices die menen zich muzikaal tegen het 'tais-toi et sois belle'-principe te moeten verzetten.

De 36-jarige Jovovich nam muziek op met haar ex-vriend Stuart Zender, die bass speelde bij Jamiroquai, en hoopt dat die volgende maand in de winkel ligt.

"Het album heet 'Sweeter Than Madness' en is geproduceerd door mijn muziekmaatje Chris Brenner. Mijn ex Stuart Zender, stichtend lid van Jamiroquai, speelt er bass op".

In 1994 bracht Jovovich al een album uit, 'The Divine Comedy'.

07-09-2012 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley: "Stop met me zwanger te maken!"

Keira Knightley: "Stop met me zwanger te maken!"

http://oi49.tinypic.com/30t3zpy.jpg

Keira Knightley krijgt het de laatste tijd serieus op haar heupen van alle mensen die vragen of ze zwanger is. Naast een groeiende ergernis, maken de geruchten haar bovendien erg onzeker:"Ik ben een erg slanke meid. Ik zie er toch niet zwanger uit, toch?", aldus Keira aan de Amerikaanse website Showbizspy.

"Mensen blijven me maar zwanger maken! Ik ben hier nog helemaal niet klaar voor. Oké, ooit wil ik wel kinderen, maar nu nog niet; Stop dus alsjeblief met me zwanger te maken", aldus een gepikeerde Keira aan de website.

Al heeft de 27-jarige 'Pride and Prejudicde'-actrice wel een vermoeden vanwaar de geruchten komen. "Het zal de ring om mijn vinger wel zijn", lacht ze. Zo ging de Britse afgelopen mei in op het huwelijksaanzoek van haar vriend, muzikant James Righton. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet geweten.

Keira en James zijn een koppel sinds april 2011 en wonen al enkele maanden samen in Knightley's optrekje in Londen. Ze kocht het pand, met een waarde van zo'n 2 miljoen pond, na de break-up met Rupert Friend in december 2010.

07-09-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht VRT-producties genomineerd voor Prix Europa-trofeeën

Acht VRT-producties genomineerd voor Prix Europa-trofeeën

http://oi45.tinypic.com/280qww3.jpg

Acht producties van de VRT zijn genomineerd voor een trofee van Prix Europa, het jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media. De wedstrijd staat open voor omroepen en productiemaatschappijen. Op vrijdag 26 oktober worden de prijzen uitgereikt, meldt de openbare omroep

Acht producties van de VRT zijn genomineerd voor een trofee van Prix Europa, het jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media. De wedstrijd staat open voor omroepen en productiemaatschappijen. Op vrijdag 26 oktober worden de prijzen uitgereikt, meldt de openbare omroep.

De genomineerde producties vallen onder diverse categorieën. Zo is de internationale coproductie 'The Spiral' genomineerd in de categorie Televisiefictie. De krimireeks, waaraan de VRT participeert, start zondag op Eén. In de categorie Current Affairs maakt de Panorama-reportage 'Als het geen leven wordt', over de moeilijke keuzes van mensen die zwanger zijn van een gehandicapt kind, kans op een trofee.

'Triq Slama Mohamed. Reis in vrede', een Canvas-documentaire, is dan weer genomineerd in de categorie TV Iris voor programma's rond etnische diversiteit. Het Ketnet-programma 'Mijn kunst is top!' kreeg een nominatie in de categorie TV Innovatie. De vernieuwde website van Ketnet zelf maakt ook kans op een trofee in de categorie Online.

Radio
Ook radio-producties worden beloond op het Europese festival. In de categorie Radio Innovatie is namelijk de Radio 1-reeks 'Kleur in E-Mineur' genomineerd, het humoristische Radio 2-programma 'BRT 2, de Bond voor Radio Terroristen' in de categorie Radio Fictie en de Klara-reeks 'Chanson. Een gezongen geschiedenis van Frankrijk' in de categorie Radio Muziek.

De Prix Europa krijgt de steun van onder meer de Raad van Europa, het Europees Parlement, de European Cultural Foundation en de European Broadcasting Union. Dit jaar werden 640 producties door 270 Europese omroepen uit 38 landen ingezonden.


07-09-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Vai nu dolblij met depressie van 30 jaar geleden

Steve Vai nu dolblij met depressie van 30 jaar geleden

Om Steve Vai te beluisteren druk op de foto.


.
Gitaarlegende Steve Vai overwon op zijn 22ste een diepe depressie, en is dertig jaar later naar eigen zeggen nog steeds een 'werk in uitvoering'. "De manier waarop je jezelf ziet, bepaalt hoe je naar de wereld kijkt", aldus de Amerikaan, wiens nieuwe album 'The Story Of Light' net is verschenen.

De nu 52-jarige Vai bracht in 1984 zijn eerste soloalbum 'Flex-Able' uit. Hij was toen 23, had al meegespeeld op meerdere albums van Frank Zappa en stond aan de vooravond van een imposante carrière. Hij werkte in de loop der jaren samen met een hele waslijst aan artiesten en bands, waaronder Alice Cooper, Ozzy Osbourne en Whitesnake. Vai was recent nog te horen op het album 'The Duke' van Joe Jackson.

'The Story Of Light' is Vais achtste studioalbum, het eerste sinds 'Real
Illusions: Reflections' uit 2005. Aan het album liggen de nodige persoonlijke inzichten ten grondslag. "Drie of vier jaar geleden begon ik pas echt de kracht van de eigen keuze te begrijpen, vertelt hij.
"Onze identiteit wordt gevormd door onze ervaringen, daar ontkom je niet aan. Maar als je niet in staat bent om je onafhankelijkheid te vinden, dan zul je altijd aan jezelf blijven twijfelen."

Perspectief
Vai pakt een concreet voorbeeld uit zijn eigen leven. "Op mijn 22ste ging ik door een hele donkere periode, ik weet niet waarom. Ik raakte in een diepe depressie, tot ik een punt bereikte waarop ik besefte dat ik dat niet in mijn leven wilde hebben. Ik ontdekte dat je perspectief heel belangrijk is: als je op een andere manier naar een situatie kijkt, verandert die situatie vanzelf van karakter. Door dat te doen kwam ik uit mijn depressie."

"Iedereen kan hele subtiele, intuïtieve momenten van helderheid hebben", vervolgt de Amerikaan, "maar als je je hele leven vastzit in een bepaald denkpatroon blijven die momenten uit." Vai erkent dat hijzelf nog lang niet is waar hij zijn wil. "Ik praat als een filosoof, maar ook ik ben een werk in uitvoering, net als iedereen. Ik heb net zo goed mijn problemen en geloof me: hoe liever je die problemen onder ogen wil komen, hoe sneller ze zich aan je presenteren. De albumtitel The 'Story Of Light' gaat daarover."

07-09-2012 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!