Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geeft Justin Timberlake trouwcadeau van 12.000 euro

Britney geeft Justin Timberlake trouwcadeau van 12.000 euro

Om Britney te beluisteren druk op de foto.

.

Justin Timberlake en zijn verloofde Jessica Biel hebben van Britney Spears een trouwcadeau van dik 12.000 euro gekregen: een cheque waarmee ze op vakantie kunnen.

Britney Spears heeft een geschenk van maar liefst 10.000 Britse pond aan Justin Timberlake en zijn verloofde Jessica Biel gegeven. De twee kregen een cheque waarmee ze met hun tweetjes op vakantie kunnen. Britney wil zo haar ex-vriendje bedanken omdat hij altijd voor haar klaar stond. Jason Trawick, de verloofde van Britney, is naar verluidt niet te spreken over Britneys gulheid.

08-09-2012 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Concerttickets AB 1 euro duurder door MIVB-pas http://oi47.tinypic.com/ruwaon.jpg De Ancienne Belgique, de MIVB en het Brussels Gewest hebben een partnerschap gesloten om een vervoerbewijs van 1 euro toe te voegen aan elk concertticket dat verkocht wor

Concerttickets AB 1 euro duurder door MIVB-pas

http://oi47.tinypic.com/ruwaon.jpg

De Ancienne Belgique, de MIVB en het Brussels Gewest hebben een partnerschap gesloten om een vervoerbewijs van 1 euro toe te voegen aan elk concertticket dat verkocht wordt, zo hebben de partners vandaag  bekendgemaakt.

De 'Event Pass' is een retourticket dat normaal 3,50 euro kost, maar waarvan de prijs tot 1 euro verlaagd is. De betaling van de pas is verplicht bij elk concertticket. De Brusselse minister van Openbaar Vervoer, Brigitte Grouwels (CD&V), meent dat het eerder aan de concertorganisatoren dan aan de MIVB is om een compensatie aan te bieden aan de mensen die geen baat hebben bij de Event Pass (MIVB-abonnees, voetgangers, automobilisten). De AB heeft ervoor gekozen het toiletbezoek gratis te maken voor deze mensen.

De Event Pass moedigt de concertgangers aan de parkings aan de rand van de stad te gebruiken en de rest van hun traject met het openbaar vervoer af te leggen.

Nieuwe mentaliteit
Minister Grouwels hoopt dat andere concert- of theaterzalen een gelijkaardig partnerschap met de MIVB zullen sluiten. "Deze aanmoediging om het openbaar vervoer te nemen, is belangrijk om de mentaliteit te veranderen. Een jong publiek aanspreken dat naar dit soort evenementen gaat, is dus interessant."

Vorig jaar sloot de MIVB al overeenkomsten met Vorst Nationaal en het festival Couleur Café. Het contract met de AB kadert in een streven naar een autovrij stadscentrum. Bijna 73 procent van de toeschouwers van de AB gaat met de auto naar deze zaal, hoewel ze in hart van het MIVB-net ligt.

08-09-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Christoff springt mee in vernieuwd ochtendblok Radio 2

Zanger Christoff springt mee in vernieuwd ochtendblok Radio 2

Om Christoff te beluisteren druk op de foto.

.
Radio 2 krijgt vanaf morgen een vernieuwd ochtendblok, zowel in de week als tijdens het weekend, "met nog meer nieuws, van dichtbij en van overal". Dat meldt de VRT vandaag. Een greep uit het aanbod: de Vlaamse top tien wordt een wekelijks programma met zanger Christoff en in het nieuwe programma 'De volgelingen' duikt Caren Meynen ook de wereld van de sociale media in.

Elke weekdag wordt van 6 tot 9 uur 'Start je dag' in elke regio uitgezonden. "Daarmee versterkt de zender zijn traditionele 'Ochtendpost' met nog betere regionale informatie", luidt het.

Ook geven vaste gidsen (zoals Ivan De Vadder, Michaël Van Droogenbroeck en Luk Allo) extra duiding, wordt gezorgd voor geregionaliseerde verkeersinformatie en geeft Hein Declauwé consumentennieuws tussen 8 en 9 uur. Ten slotte heeft 'Start je dag' vanaf dit seizoen ook aandacht voor de grotere verhalen.

Van 9 tot 10 uur draait Benjamien Schollaert in 'Plaat Préféré' de mooiste platen, gevolgd door 'De madammen' van 10 tot 12 uur.

Van 18 tot 20 uur brengt 'Hitwinkel' de populairste nummers van het moment met een dagelijkse update van het laatste nieuws uit het Vlaamse muzieklandschap.

In 'Start je weekend' gaat Luc Verschueren de actualiteit te lijf op zaterdagochtend van 6 tot 8 uur. Van 8 tot 10 uur nemen Christel Van Dyck en haar mannen het roer over met 'En nu serieus'. Regisseur Jan Verheyen bijt morgen de spits af en blijft in het zadel tot in november.

08-09-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Oostende van start met volle zalen

Filmfestival van Oostende van start met volle zalen

http://oi49.tinypic.com/5o60d0.jpg

Het Filmfestival van Oostende schiet vanavond uit de startblokken met uitverkochte zalen. 1.700 bezoekers en BV's zullen de Europese première van Little Black Spiders van Patrice Toye bijwonen. Ook de volgende dagen wordt er heel wat (mooi) volk verwacht.

"Vanavond zit alles vol en ook de voorverkoop voor de andere dagen gaat heel goed", opent gedelegeerd bestuurder Peter Craeymeersch. "Vorig jaar hadden we 25.000 filmliefhebbers over de vloer en we gaan opnieuw in die richting."

Craeymeersch is ook verheugd dat het Filmfestival kan openen met de nieuwste prent van Patrice Toye, Little Black Spiders, en dat in aanwezigheid van de cast. "Het is een ideale festivalopener. We willen een Vlaamse film brengen met een boodschap en met inhoud. Deze film heeft een zwaar thema, maar is licht gebracht." Little Black Spiders gaat over enkele tienermeisjes die in het geheim hun kind dragen. "En we hopen dat het ook een prijsbeest wordt zoals Hasta La Vista vorig jaar."

Het Filmfestival duurt nog tot zaterdag 15 september. Dan worden voor het eerst de Ensors uitgereikt. "Dat is de nieuwe naam voor de Vlaamse Filmprijzen. We zaten al lang met die naam in ons hoofd, maar we wilden het idee van die Vlaamse Filmprijzen nog wat laten rijpen", besluit Craeymeersch.

Eerder op de avond mochten Patrice Toye en Barbara Sarafian, die ook de master van het festival is, hun ster onthullen op de Walk of Fame op de Oostendse dijk.

08-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna showt 'OBAMA'-tattoo op onderrug

Madonna showt 'OBAMA'-tattoo op onderrug

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.

.
Terwijl de Amerikaanse president Barack Obama in North Carolina aan het speechen was op de slotdag van de Democratische Nationale Conventie, hield zangeres Madonna een concert in New York, in het kader van haar MDNA-wereldtournee. Dat ze in gedachten bij de president was, bewees de 'OBAMA'-tatoeage op haar onderrug.

De popzangeres nam het ook op voor de echtgenote van de president. "Thank God for Michelle Obama", klonk het.

08-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tal van Belgische films op filmfestival van Toronto

Tal van Belgische films op filmfestival van Toronto

http://oi45.tinypic.com/hs6w6u.jpg

In het Canadese Toronto is gisterenagavond de 37ste editie van het Toronto International Film Festival (TIFF) van start gegaan met de sciencefictionprent 'Looper'. Toronto won de afgelopen jaren steeds meer aan belang omdat sommige daar vertoonde films hoge ogen gooien op de Golden Globes en de Oscars. Ook passeren er verschillende (al dan niet gedeeltelijk) Belgische films de revue.

'The fifth season' is de nieuwste film van Peter Brosens en zijn Amerikaanse echtgenote Jessica Woodworth. 'The Fifth Season' is het derde deel in een trilogie, waar eerder 'Khadak' en 'Altiplano' in verschenen en heeft als thema de problematische relatie tussen mens en natuur.

Nominatie Gouden Leeuw
In 'The fifth season' wordt de wereld getroffen door een allesomvattende natuurramp, waarna in een klein dorpje de zoektocht naar een zondebok kan beginnen. De hoofdrollen zijn voor Sam Louwyck, Aurélia Poirier, Django Schrevens, Gill Vancompernolle en Peter Van den Begin. De film zit trouwens in de officiële competitie van het filmfestival van Venetië, dat morgen de Gouden Leeuw bekendmaakt.

Nog op het TIFF vindt de wereldpremière plaats van 'Nono, het Zigzag Kind' van Vincent Bal, bekend van 'De Man van Staal' en 'Minoes'. De verfilming van het boek 'Het Zigzag Kind' van de Israëlische auteur David Grossman wordt vertoond in de Kids family-sectie. Opvallende naam in de cast: Isabella Rossellini.

'Comrade Kim Goes Flying' is dan weer een in Noord-Korea gedraaide hedendaagse fictiefilm met een volledig Noord-Koreaanse cast. De film kwam tot stand met westerse partners, onder meer de Vlaamse producente Anja Daelmans.

Voorts zijn er nog twee films met een kleiner Belgisch aandeel: de documentaire 'Kinshasa kids' van Marc-Henri Wajnberg en de Franse film 'De rouille et d'os', met Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard in de hoofdrollen.

08-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich brengt tweede album uit

Milla Jovovich brengt tweede album uit

Om Milla Johovich te beluisteren druk op de foto.


.
Model-actrice Milla Jovovich begeeft zich op het pad dat onder meer Carla Bruni, Scarlett Johansson en Naomi Campbell voor haar bewandelden: modellen of actrices die menen zich muzikaal tegen het 'tais-toi et sois belle'-principe te moeten verzetten.

De 36-jarige Jovovich nam muziek op met haar ex-vriend Stuart Zender, die bass speelde bij Jamiroquai, en hoopt dat die volgende maand in de winkel ligt.

"Het album heet 'Sweeter Than Madness' en is geproduceerd door mijn muziekmaatje Chris Brenner. Mijn ex Stuart Zender, stichtend lid van Jamiroquai, speelt er bass op".

In 1994 bracht Jovovich al een album uit, 'The Divine Comedy'.

07-09-2012 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley: "Stop met me zwanger te maken!"

Keira Knightley: "Stop met me zwanger te maken!"

http://oi49.tinypic.com/30t3zpy.jpg

Keira Knightley krijgt het de laatste tijd serieus op haar heupen van alle mensen die vragen of ze zwanger is. Naast een groeiende ergernis, maken de geruchten haar bovendien erg onzeker:"Ik ben een erg slanke meid. Ik zie er toch niet zwanger uit, toch?", aldus Keira aan de Amerikaanse website Showbizspy.

"Mensen blijven me maar zwanger maken! Ik ben hier nog helemaal niet klaar voor. Oké, ooit wil ik wel kinderen, maar nu nog niet; Stop dus alsjeblief met me zwanger te maken", aldus een gepikeerde Keira aan de website.

Al heeft de 27-jarige 'Pride and Prejudicde'-actrice wel een vermoeden vanwaar de geruchten komen. "Het zal de ring om mijn vinger wel zijn", lacht ze. Zo ging de Britse afgelopen mei in op het huwelijksaanzoek van haar vriend, muzikant James Righton. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet geweten.

Keira en James zijn een koppel sinds april 2011 en wonen al enkele maanden samen in Knightley's optrekje in Londen. Ze kocht het pand, met een waarde van zo'n 2 miljoen pond, na de break-up met Rupert Friend in december 2010.

07-09-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht VRT-producties genomineerd voor Prix Europa-trofeeën

Acht VRT-producties genomineerd voor Prix Europa-trofeeën

http://oi45.tinypic.com/280qww3.jpg

Acht producties van de VRT zijn genomineerd voor een trofee van Prix Europa, het jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media. De wedstrijd staat open voor omroepen en productiemaatschappijen. Op vrijdag 26 oktober worden de prijzen uitgereikt, meldt de openbare omroep

Acht producties van de VRT zijn genomineerd voor een trofee van Prix Europa, het jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media. De wedstrijd staat open voor omroepen en productiemaatschappijen. Op vrijdag 26 oktober worden de prijzen uitgereikt, meldt de openbare omroep.

De genomineerde producties vallen onder diverse categorieën. Zo is de internationale coproductie 'The Spiral' genomineerd in de categorie Televisiefictie. De krimireeks, waaraan de VRT participeert, start zondag op Eén. In de categorie Current Affairs maakt de Panorama-reportage 'Als het geen leven wordt', over de moeilijke keuzes van mensen die zwanger zijn van een gehandicapt kind, kans op een trofee.

'Triq Slama Mohamed. Reis in vrede', een Canvas-documentaire, is dan weer genomineerd in de categorie TV Iris voor programma's rond etnische diversiteit. Het Ketnet-programma 'Mijn kunst is top!' kreeg een nominatie in de categorie TV Innovatie. De vernieuwde website van Ketnet zelf maakt ook kans op een trofee in de categorie Online.

Radio
Ook radio-producties worden beloond op het Europese festival. In de categorie Radio Innovatie is namelijk de Radio 1-reeks 'Kleur in E-Mineur' genomineerd, het humoristische Radio 2-programma 'BRT 2, de Bond voor Radio Terroristen' in de categorie Radio Fictie en de Klara-reeks 'Chanson. Een gezongen geschiedenis van Frankrijk' in de categorie Radio Muziek.

De Prix Europa krijgt de steun van onder meer de Raad van Europa, het Europees Parlement, de European Cultural Foundation en de European Broadcasting Union. Dit jaar werden 640 producties door 270 Europese omroepen uit 38 landen ingezonden.


07-09-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Vai nu dolblij met depressie van 30 jaar geleden

Steve Vai nu dolblij met depressie van 30 jaar geleden

Om Steve Vai te beluisteren druk op de foto.


.
Gitaarlegende Steve Vai overwon op zijn 22ste een diepe depressie, en is dertig jaar later naar eigen zeggen nog steeds een 'werk in uitvoering'. "De manier waarop je jezelf ziet, bepaalt hoe je naar de wereld kijkt", aldus de Amerikaan, wiens nieuwe album 'The Story Of Light' net is verschenen.

De nu 52-jarige Vai bracht in 1984 zijn eerste soloalbum 'Flex-Able' uit. Hij was toen 23, had al meegespeeld op meerdere albums van Frank Zappa en stond aan de vooravond van een imposante carrière. Hij werkte in de loop der jaren samen met een hele waslijst aan artiesten en bands, waaronder Alice Cooper, Ozzy Osbourne en Whitesnake. Vai was recent nog te horen op het album 'The Duke' van Joe Jackson.

'The Story Of Light' is Vais achtste studioalbum, het eerste sinds 'Real
Illusions: Reflections' uit 2005. Aan het album liggen de nodige persoonlijke inzichten ten grondslag. "Drie of vier jaar geleden begon ik pas echt de kracht van de eigen keuze te begrijpen, vertelt hij.
"Onze identiteit wordt gevormd door onze ervaringen, daar ontkom je niet aan. Maar als je niet in staat bent om je onafhankelijkheid te vinden, dan zul je altijd aan jezelf blijven twijfelen."

Perspectief
Vai pakt een concreet voorbeeld uit zijn eigen leven. "Op mijn 22ste ging ik door een hele donkere periode, ik weet niet waarom. Ik raakte in een diepe depressie, tot ik een punt bereikte waarop ik besefte dat ik dat niet in mijn leven wilde hebben. Ik ontdekte dat je perspectief heel belangrijk is: als je op een andere manier naar een situatie kijkt, verandert die situatie vanzelf van karakter. Door dat te doen kwam ik uit mijn depressie."

"Iedereen kan hele subtiele, intuïtieve momenten van helderheid hebben", vervolgt de Amerikaan, "maar als je je hele leven vastzit in een bepaald denkpatroon blijven die momenten uit." Vai erkent dat hijzelf nog lang niet is waar hij zijn wil. "Ik praat als een filosoof, maar ook ik ben een werk in uitvoering, net als iedereen. Ik heb net zo goed mijn problemen en geloof me: hoe liever je die problemen onder ogen wil komen, hoe sneller ze zich aan je presenteren. De albumtitel The 'Story Of Light' gaat daarover."

07-09-2012 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond verkoopt Aston Martin en meer voor goede doel

James Bond verkoopt Aston Martin en meer voor goede doel

http://oi47.tinypic.com/2yzcxuq.jpg

Aston Martins, boeken, rekwisieten, affiches en kostuums uit alle 23 James Bond-films worden deze maand geveild voor het goede doel. De memorabilia voor de '50 Jaar James Bond' veiling komen rechtstreeks uit de archieven van EON Productions, het bedrijf achter de reeks films, die met Sean Connery in de hoofdrol in 1962 van start ging met Dr. No. Zo heeft het veilingbedrijf Christie's bekendgemaakt.

Ongeveer 40 kavels zullen voor de onlineveiling van 28 september tot 8 oktober beschikbaar komen voor liefhebbers. Nog eens 10 kavels zijn uitgezocht voor een veiling op invitatie op 5 oktober in Londen, als onderdeel van EON's festiviteiten voor James Bonddag.

De catalogus biedt hebbedingetjes uit alle Bond-jaren, van de Aston Martin die door Daniel Craig als Bond bestuurd werd in 'Quantum of Solace', zijn horloge uit de komende film 'Skyfall' tot eerste edities van Bond-schepper Ian Flemmings romans 'Dr No' en 'From Russia With Love'.

Kavels op de onlineveiling zullen worden aangeboden vanaf 50 pond (63 euro) per stuk. De opbrengst komt ten goede aan allerlei instellingen waaronder Unicef, de Royal Navy & Royal Marines Charity, Women for Women International en het Science Museum in Londen.

07-09-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter aangeklaagd voor dood bassist Slipknot

Dokter aangeklaagd voor dood bassist Slipknot

Om Slipknot te bekijken druk op de foto.

.
In de Amerikaanse staat Iowa is een arts aangeklaagd voor de dood van acht mensen, onder wie Slipknot-bassist Paul Gray. Dokter Daniel Baldi is officieel beschuldigd van onvrijwillige doodslag.

Paul Gray werd in mei 2010 dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Urbandale, een buitenwijk van Des Moines. Zijn dood werd veroorzaakt door een overdosis drugs.

Baldi wordt nu beschuldigd van het voorschrijven van onverantwoord hoge dosissen pijnstillers aan zijn patiënten. Hij riskeert een celstraf tot 16 jaar en kan ook geschorst worden als arts, melden Amerikaanse media.

"Niets hiervan gaat onze broeder Paul terugbrengen," zegt Slipknot-lid Shawn 'Clown' Crahan aan de Des Moines Register. "Hopelijk zal recht geschieden." De band doet later nog een mededeling over de zaak.

07-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schiet hoofdvogel af op MTV Video Music Awards

Rihanna schiet hoofdvogel af op MTV Video Music Awards

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.

.
Rihanna heeft in Los Angeles de MTV Award 'video van het jaar' gewonnen met de clip van 'We Found Love'. Rihanna moest de aandacht wel delen met de Britse tienerband One Direction, die met drie awards naar huis keerde.

Rihanna haalde het in de strijd om "video van het jaar" van Drake ('Take Care'), Katy Perry ('Wide Awake'), Gotye ('Somebody That I Used To Know') en M.I.A. ('Bad Girls').

Met 'What Makes You Beautiful' werd One Direction onder meer bekroond voor 'beste popvideo' en 'beste nieuwe artiest'.

Er waren ook awards voor onder andere Nicki Minaj (beste video vrouwelijk), Chris Brown (beste video mannelijk en beste choreografie) en Coldplay (beste rockvideo).

De awards voor beste videoclips werden voor de 29ste keer uitgereikt. Fans konden online stemmen. Vorig jaar was Katy Perry de grote ster; zij kreeg toen drie awards, waaronder video van het jaar.

07-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé geeft Kim Kardashian bolwassing

Beyoncé geeft Kim Kardashian bolwassing

Om Beyoncé te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé kon er niet mee lachen toen Kim Kardashian er alles aan deed om in beeld te komen tijdens het draaien van een documentaire over Jay-Z. Ze nam de realityster apart en gaf Kim K een standje, waarover die laatste later haar beklag deed bij mama.

Vorig weekend was Jay-Z headliner van het Budweiser Made In America festival in Philadelphia, dat hij mee organiseert. Daar werden ook opnames gemaakt voor een documentaire die filmregisseur Ron Howard draait over de 42-jarige rapper. Kim K was er ook en forceerde zich in beeld.

Een ooggetuige op RadarOnline: "Kim was wanhopig op zoek naar aandacht in de VIP-ruimte en stond voortdurend in de weg van de camera's die verondersteld waren Jay-Z te filmen. Ze bleef maar herhalen dat ze een grote fan is van Ron Howard en dat ze er alles voor zou doen om een rol te krijgen in één van zijn films".

"Ze zag het als een auditie en probeerde Howard te imponeren. Beyoncé herinnerde Kim er vriendelijk aan dat de docu niet over haar ging maar over Jay-Z. Die laatste probeerde Beyoncé nog te sussen wegens zijn vriendschap met Kanye West. Maar Beyoncé nam Kim apart en wees er haar nog eens op dat de docu over Jay-Z ging en dat er nog andere celebrities in beeld moesten komen".

Hoewel de twee dames het intussen hebben bijgelegd, kon Kim het niet laten om later die avond naar haar moeder te bellen en haar beklag te doen over de "onvriendelijke ontvangst" op het festival.

07-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zet Lana Del Rey nu al punt achter muziekcarrière?"

"Zet Lana Del Rey nu al punt achter muziekcarrière?"

Om Lana Del Ray te beluisteren druk op de foto.


.
"Stoppen doe je beter op een hoogtepunt", een uitdrukking die de Amerikaanse singer-songwriter Lana Del Rey wel heel erg letterlijk heeft genomen. Zo laat de 'Videogames'-zangeres in de Australische editie van Vogue doorschemeren dat ze mogelijk wel eens een punt zet achter haar prille muziekcarrière.

Del Rey, die in het echt eigenlijk Elizabeth Woolridge Grant heet, wil zich storten op een totaal nieuw avontuur: de filmwereld. En neen, de jonge Amerikaanse is, in tegenstelling tot zo vele anderen, niet van plan het als actrice te proberen.

Wel hoopt Del Rey het ooit in Hollywood te kunnen maken als filmcomponiste. "Toen ik begon, wilde ik liedjes maken voor films. Dat is echt een droom van mij", aldus de 26-jarige jongevrouw die zeven jaar geleden de strijd won tegen een alcoholverslaving.

Toch benadrukt Del Rey dat ze wel degelijk graag zingt. Alleen kan ze zich naar eigen zeggen niet zo goed uitdrukken op een podium. "Soms maak ik een buiging om te verstoppen dat ik aan het beven ben of raak ik het publiek aan omdat ik niet weet wat ik moet doen", bekent ze nog. Precies dat gebrek aan zelfvertrouwen leverde Del Rey heel wat kritiek op tijdens haar korte zangcarrière.

Een nieuw album, waarvan er aanvankelijk sprake was, zit er voorlopig niet in: "Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen", zo besluit Del Rey die haar fans tot nu toe slechts één album bezorgde, 'Born to Die'.

06-09-2012 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck stopt als programmadirecteur bij Q-Music en JOE fm

Wim Oosterlinck stopt als programmadirecteur bij Q-Music en JOE fm

http://oi47.tinypic.com/2lmmk44.jpg

Tom Klerkx wordt de nieuwe programmadirecteur van Q-Music en JOE fm. Wim Oosterlinck stopt na anderhalf jaar als programmadirecteur van Q. Dat meldt de Q-Group vanmiddag.

Oosterlinck houdt naar eigen zeggen "enorm van radio en programma's maken, maar het management-onderdeel van de job beviel mij niet. Ik werd er zeer ongelukkig van. Daarom heb ik beslist om te stoppen als programmadirecteur."

Klerkx was eerder programmadirecteur van JOE fm. Hij gaat nu Q-Music en JOE fm leiden.

Oosterlinck legt vandaag zijn taken neer en focust zich weer volledig op zijn radioprogramma. Elke weekdag presenteert hij immers op Q tussen 16 en 18 uur 'Wim Oosterlinck Showtime' met Anke Buckinx.

06-09-2012 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jeroen Meus kookt gezond en gevarieerd in Dagelijkse Kost"

"Jeroen Meus kookt gezond en gevarieerd in Dagelijkse Kost"

http://oi50.tinypic.com/23vxidh.jpg

Oona Mennes, studente Mediastudies aan de Universiteit Antwerpen (UA), heeft voor haar masterproef de nutritionele waarde van de maaltijden uit het Eén-programma "Dagelijkse Kost" van Jeroen Meus onderzocht. Mennes besluit dat de meeste voedingsstoffen beantwoorden aan de voedingsaanbevelingen en dat de gerechten erg gevarieerd en haalbaar zijn.

De openbare omroep hecht volgens de UA veel belang aan het informeren van het publiek. "De vraag rijst echter of er voldoende aandacht besteed wordt aan gezonde voeding in het educatieve voedingsprogramma", luidt het. Mennes analyseerde voor haar masterproef 183 maaltijden die terug te vinden zijn op de website van "Dagelijkse Kost".

Vetzuren en zout
Het onderzoek toont aan dat de meeste voedingsstoffen in de hoofdgerechten voldoen aan de aanbevelingen volgens de richtlijnen van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) en de Hoge Gezondheidsraad. De hoeveelheid verzadigde vetzuren en zout liggen echter boven de maximumnorm. De gerechten scoren wel goed qua variëteit. Bovendien bevatten de meeste recepten verse groenten en verse kruiden. Daarnaast zijn de gerechten over het algemeen redelijk goedkoop en bedraagt de gemiddelde bereidingstijd van een hoofdgerecht 59 minuten.

Strijd tegen overgewicht
"Dagelijkse Kost" heeft alles in huis om te worden ingezet ter promotie van gezonde voedingsgewoontes. "Het programma zou kunnen helpen in strijd tegen overgewicht, maar niet met behulp van het huidige receptenaanbod", besluit Mennes. "Met het oog op het voorkomen van hart- en vaatziekten is het van belang om (verzadigde) vetten en natrium met mate op te nemen. Dat kan worden gerealiseerd door de hoeveelheid (rood) vlees te beperken en zouttoevoeging te minimaliseren. Ook een verminderd gebruik van boter of olie kan hiertoe bijdragen."

06-09-2012 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ironie: Christina Aguilera trots op rondingen, Lucky magazine werkt ze weg

Ironie: Christina Aguilera trots op rondingen, Lucky magazine werkt ze weg

Om Christina Aguilera te beluisteren druk op de foto.


.
Kan het nog ironischer? Nu Christina Aguilera in een interview met Lucky magazine zelfverzekerd praat over de liefde voor haar rondingen, halen de editors een Photoshopstunt uit met de coverfoto. Van haar taille tot haar wenkbrauwen, alles kreeg een stevige make-over die er vingerdik opligt.

Voor de oktobereditie van vrouwenblad Lucky sprak journaliste Sarah Miller met Christina Aguilera over stijlveranderingen en zelfbeeld. Aguilera, die aanhoudend kritiek te verduren krijgt over haar voller lichaam, lijkt zelfverzekerder dan ooit in haar schoenen te staan.

"Mijn grootste probleem was eigenlijk altijd dat ik te mager was, dus ik ben er gek op dat ik nu eindelijk een stevige kont heb en ik hou ervan mijn decolleté te showen", klinkt het.

Pijnlijk
Hoe graag ze zichzelf ook mag zien, de wereld van glitter en glamour denkt er duidelijk anders over. Zo werd de coverfoto stevig bewerkt, zoals u hieronder goed kan zien. Ironisch, gezien ernaast de zin pronkt: "Christina Aguilera ... aanvaardt haar rondingen". Helaas is het ook niet de eerste keer. Recent nog kreeg haar figuur een make-over voor de nieuwe promobeelden van het derde seizoen van The Voice.

http://oi47.tinypic.com/2dudt2r.jpg

06-09-2012 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Man Bijt Hond' op VIER duurt bijna een uur

Nieuwe 'Man Bijt Hond' op VIER duurt bijna een uur

http://oi48.tinypic.com/vxhxk7.jpg

De lang verwachte zestiende editie van 'Man Bijt Hond', en tegelijk de eerste versie op VIER, wordt binnen twee weken op de kijkers losgelaten. Het programma, dat voortaan één keer per week op donderdag wordt uitgezonden, duurt ook langer dan op Eén: 55 minuten. Het tempo is aangepast aan de langere duur.

'Man Bijt Hond', één van de succesvolste Woestijnvis-producties, wordt vanaf 20 september elke donderdag uitgezonden na 'De Slimste Mens Ter Wereld', van 21.45 tot 22.40 uur. Op Eén liep het programma elke weekdag van ongeveer 19.40 tot 20 uur.

De programmamakers van Woestijnvis, die het zestiende seizoen van 'Man Bijt Hond' aan de pers voorstelden, maken zich sterk dat het tempo aangepast wordt aan de langere duur van het programma. "Maar de eigenzinnige blik op de actualiteit en op Vlaanderen blijft onveranderd. Net als de specifieke toon: soms speels, soms weemoedig, soms ironisch, soms ontroerend", luidt het.

Nieuwe rubrieken
Ook dit jaar introduceert 'Man Bijt Hond' nieuwe rubrieken, waaronder één van de Flemish Foodies, de koks Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere. De Piano is een rubriek over "een achteloos achtergelaten piano ergens in Vlaanderen, en een handvol al dan niet muzikale passanten".

De opvolger van de rubriek Het Dorp heet 24uur. In de rubriek #mankijktrond mogen kijkers een opmerkelijke foto insturen en 'Man Bijt Hond" zoekt het verhaal achter de foto. Verder zijn er nog de rubrieken De Verbeelding, M/V gezocht, Ons Kunstboek en Nationale Feestdag.

06-09-2012 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson en Engelse prinses beklimmen Mont Blanc voor goede doel

Branson en Engelse prinses beklimmen Mont Blanc voor goede doel

http://oi50.tinypic.com/mhq7v9.jpg

De Britse miljardair en ondernemer Richard Branson is met prinses Beatrice begonnen aan de beklimming van de top van de Mont Blanc.

Met de beklimming van de hoogste berg van de Alpen (4.810 meter) willen ze publiciteit maken voor de liefdadigheidsorganisatie Big Change, die zich inzet voor bijvoorbeeld jonge mensen die dreigen af te glijden in de misdaadwereld.

De top zal morgen bereikt worden. In een twitter-bericht waarschuwde Branson vandaag echter dat mogelijk niet alle teamgenoten dat doel zullen bereiken.

De 24-jarige prinses Beatrice is de kleindochter van koningin Elizabeth II en de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Ze voltooide met Branson al een marathon voor het goede doel. De 62-jarige ondernemer is de stichter van de luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic en heeft al talrijke avontuurlijke projecten achter de rug.

06-09-2012 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!