Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter aangeklaagd voor dood bassist Slipknot

Dokter aangeklaagd voor dood bassist Slipknot

Om Slipknot te bekijken druk op de foto.

.
In de Amerikaanse staat Iowa is een arts aangeklaagd voor de dood van acht mensen, onder wie Slipknot-bassist Paul Gray. Dokter Daniel Baldi is officieel beschuldigd van onvrijwillige doodslag.

Paul Gray werd in mei 2010 dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Urbandale, een buitenwijk van Des Moines. Zijn dood werd veroorzaakt door een overdosis drugs.

Baldi wordt nu beschuldigd van het voorschrijven van onverantwoord hoge dosissen pijnstillers aan zijn patiënten. Hij riskeert een celstraf tot 16 jaar en kan ook geschorst worden als arts, melden Amerikaanse media.

"Niets hiervan gaat onze broeder Paul terugbrengen," zegt Slipknot-lid Shawn 'Clown' Crahan aan de Des Moines Register. "Hopelijk zal recht geschieden." De band doet later nog een mededeling over de zaak.

07-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schiet hoofdvogel af op MTV Video Music Awards

Rihanna schiet hoofdvogel af op MTV Video Music Awards

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.

.
Rihanna heeft in Los Angeles de MTV Award 'video van het jaar' gewonnen met de clip van 'We Found Love'. Rihanna moest de aandacht wel delen met de Britse tienerband One Direction, die met drie awards naar huis keerde.

Rihanna haalde het in de strijd om "video van het jaar" van Drake ('Take Care'), Katy Perry ('Wide Awake'), Gotye ('Somebody That I Used To Know') en M.I.A. ('Bad Girls').

Met 'What Makes You Beautiful' werd One Direction onder meer bekroond voor 'beste popvideo' en 'beste nieuwe artiest'.

Er waren ook awards voor onder andere Nicki Minaj (beste video vrouwelijk), Chris Brown (beste video mannelijk en beste choreografie) en Coldplay (beste rockvideo).

De awards voor beste videoclips werden voor de 29ste keer uitgereikt. Fans konden online stemmen. Vorig jaar was Katy Perry de grote ster; zij kreeg toen drie awards, waaronder video van het jaar.

07-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé geeft Kim Kardashian bolwassing

Beyoncé geeft Kim Kardashian bolwassing

Om Beyoncé te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé kon er niet mee lachen toen Kim Kardashian er alles aan deed om in beeld te komen tijdens het draaien van een documentaire over Jay-Z. Ze nam de realityster apart en gaf Kim K een standje, waarover die laatste later haar beklag deed bij mama.

Vorig weekend was Jay-Z headliner van het Budweiser Made In America festival in Philadelphia, dat hij mee organiseert. Daar werden ook opnames gemaakt voor een documentaire die filmregisseur Ron Howard draait over de 42-jarige rapper. Kim K was er ook en forceerde zich in beeld.

Een ooggetuige op RadarOnline: "Kim was wanhopig op zoek naar aandacht in de VIP-ruimte en stond voortdurend in de weg van de camera's die verondersteld waren Jay-Z te filmen. Ze bleef maar herhalen dat ze een grote fan is van Ron Howard en dat ze er alles voor zou doen om een rol te krijgen in één van zijn films".

"Ze zag het als een auditie en probeerde Howard te imponeren. Beyoncé herinnerde Kim er vriendelijk aan dat de docu niet over haar ging maar over Jay-Z. Die laatste probeerde Beyoncé nog te sussen wegens zijn vriendschap met Kanye West. Maar Beyoncé nam Kim apart en wees er haar nog eens op dat de docu over Jay-Z ging en dat er nog andere celebrities in beeld moesten komen".

Hoewel de twee dames het intussen hebben bijgelegd, kon Kim het niet laten om later die avond naar haar moeder te bellen en haar beklag te doen over de "onvriendelijke ontvangst" op het festival.

07-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zet Lana Del Rey nu al punt achter muziekcarrière?"

"Zet Lana Del Rey nu al punt achter muziekcarrière?"

Om Lana Del Ray te beluisteren druk op de foto.


.
"Stoppen doe je beter op een hoogtepunt", een uitdrukking die de Amerikaanse singer-songwriter Lana Del Rey wel heel erg letterlijk heeft genomen. Zo laat de 'Videogames'-zangeres in de Australische editie van Vogue doorschemeren dat ze mogelijk wel eens een punt zet achter haar prille muziekcarrière.

Del Rey, die in het echt eigenlijk Elizabeth Woolridge Grant heet, wil zich storten op een totaal nieuw avontuur: de filmwereld. En neen, de jonge Amerikaanse is, in tegenstelling tot zo vele anderen, niet van plan het als actrice te proberen.

Wel hoopt Del Rey het ooit in Hollywood te kunnen maken als filmcomponiste. "Toen ik begon, wilde ik liedjes maken voor films. Dat is echt een droom van mij", aldus de 26-jarige jongevrouw die zeven jaar geleden de strijd won tegen een alcoholverslaving.

Toch benadrukt Del Rey dat ze wel degelijk graag zingt. Alleen kan ze zich naar eigen zeggen niet zo goed uitdrukken op een podium. "Soms maak ik een buiging om te verstoppen dat ik aan het beven ben of raak ik het publiek aan omdat ik niet weet wat ik moet doen", bekent ze nog. Precies dat gebrek aan zelfvertrouwen leverde Del Rey heel wat kritiek op tijdens haar korte zangcarrière.

Een nieuw album, waarvan er aanvankelijk sprake was, zit er voorlopig niet in: "Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen", zo besluit Del Rey die haar fans tot nu toe slechts één album bezorgde, 'Born to Die'.

06-09-2012 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck stopt als programmadirecteur bij Q-Music en JOE fm

Wim Oosterlinck stopt als programmadirecteur bij Q-Music en JOE fm

http://oi47.tinypic.com/2lmmk44.jpg

Tom Klerkx wordt de nieuwe programmadirecteur van Q-Music en JOE fm. Wim Oosterlinck stopt na anderhalf jaar als programmadirecteur van Q. Dat meldt de Q-Group vanmiddag.

Oosterlinck houdt naar eigen zeggen "enorm van radio en programma's maken, maar het management-onderdeel van de job beviel mij niet. Ik werd er zeer ongelukkig van. Daarom heb ik beslist om te stoppen als programmadirecteur."

Klerkx was eerder programmadirecteur van JOE fm. Hij gaat nu Q-Music en JOE fm leiden.

Oosterlinck legt vandaag zijn taken neer en focust zich weer volledig op zijn radioprogramma. Elke weekdag presenteert hij immers op Q tussen 16 en 18 uur 'Wim Oosterlinck Showtime' met Anke Buckinx.

06-09-2012 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jeroen Meus kookt gezond en gevarieerd in Dagelijkse Kost"

"Jeroen Meus kookt gezond en gevarieerd in Dagelijkse Kost"

http://oi50.tinypic.com/23vxidh.jpg

Oona Mennes, studente Mediastudies aan de Universiteit Antwerpen (UA), heeft voor haar masterproef de nutritionele waarde van de maaltijden uit het Eén-programma "Dagelijkse Kost" van Jeroen Meus onderzocht. Mennes besluit dat de meeste voedingsstoffen beantwoorden aan de voedingsaanbevelingen en dat de gerechten erg gevarieerd en haalbaar zijn.

De openbare omroep hecht volgens de UA veel belang aan het informeren van het publiek. "De vraag rijst echter of er voldoende aandacht besteed wordt aan gezonde voeding in het educatieve voedingsprogramma", luidt het. Mennes analyseerde voor haar masterproef 183 maaltijden die terug te vinden zijn op de website van "Dagelijkse Kost".

Vetzuren en zout
Het onderzoek toont aan dat de meeste voedingsstoffen in de hoofdgerechten voldoen aan de aanbevelingen volgens de richtlijnen van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) en de Hoge Gezondheidsraad. De hoeveelheid verzadigde vetzuren en zout liggen echter boven de maximumnorm. De gerechten scoren wel goed qua variëteit. Bovendien bevatten de meeste recepten verse groenten en verse kruiden. Daarnaast zijn de gerechten over het algemeen redelijk goedkoop en bedraagt de gemiddelde bereidingstijd van een hoofdgerecht 59 minuten.

Strijd tegen overgewicht
"Dagelijkse Kost" heeft alles in huis om te worden ingezet ter promotie van gezonde voedingsgewoontes. "Het programma zou kunnen helpen in strijd tegen overgewicht, maar niet met behulp van het huidige receptenaanbod", besluit Mennes. "Met het oog op het voorkomen van hart- en vaatziekten is het van belang om (verzadigde) vetten en natrium met mate op te nemen. Dat kan worden gerealiseerd door de hoeveelheid (rood) vlees te beperken en zouttoevoeging te minimaliseren. Ook een verminderd gebruik van boter of olie kan hiertoe bijdragen."

06-09-2012 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ironie: Christina Aguilera trots op rondingen, Lucky magazine werkt ze weg

Ironie: Christina Aguilera trots op rondingen, Lucky magazine werkt ze weg

Om Christina Aguilera te beluisteren druk op de foto.


.
Kan het nog ironischer? Nu Christina Aguilera in een interview met Lucky magazine zelfverzekerd praat over de liefde voor haar rondingen, halen de editors een Photoshopstunt uit met de coverfoto. Van haar taille tot haar wenkbrauwen, alles kreeg een stevige make-over die er vingerdik opligt.

Voor de oktobereditie van vrouwenblad Lucky sprak journaliste Sarah Miller met Christina Aguilera over stijlveranderingen en zelfbeeld. Aguilera, die aanhoudend kritiek te verduren krijgt over haar voller lichaam, lijkt zelfverzekerder dan ooit in haar schoenen te staan.

"Mijn grootste probleem was eigenlijk altijd dat ik te mager was, dus ik ben er gek op dat ik nu eindelijk een stevige kont heb en ik hou ervan mijn decolleté te showen", klinkt het.

Pijnlijk
Hoe graag ze zichzelf ook mag zien, de wereld van glitter en glamour denkt er duidelijk anders over. Zo werd de coverfoto stevig bewerkt, zoals u hieronder goed kan zien. Ironisch, gezien ernaast de zin pronkt: "Christina Aguilera ... aanvaardt haar rondingen". Helaas is het ook niet de eerste keer. Recent nog kreeg haar figuur een make-over voor de nieuwe promobeelden van het derde seizoen van The Voice.

http://oi47.tinypic.com/2dudt2r.jpg

06-09-2012 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Man Bijt Hond' op VIER duurt bijna een uur

Nieuwe 'Man Bijt Hond' op VIER duurt bijna een uur

http://oi48.tinypic.com/vxhxk7.jpg

De lang verwachte zestiende editie van 'Man Bijt Hond', en tegelijk de eerste versie op VIER, wordt binnen twee weken op de kijkers losgelaten. Het programma, dat voortaan één keer per week op donderdag wordt uitgezonden, duurt ook langer dan op Eén: 55 minuten. Het tempo is aangepast aan de langere duur.

'Man Bijt Hond', één van de succesvolste Woestijnvis-producties, wordt vanaf 20 september elke donderdag uitgezonden na 'De Slimste Mens Ter Wereld', van 21.45 tot 22.40 uur. Op Eén liep het programma elke weekdag van ongeveer 19.40 tot 20 uur.

De programmamakers van Woestijnvis, die het zestiende seizoen van 'Man Bijt Hond' aan de pers voorstelden, maken zich sterk dat het tempo aangepast wordt aan de langere duur van het programma. "Maar de eigenzinnige blik op de actualiteit en op Vlaanderen blijft onveranderd. Net als de specifieke toon: soms speels, soms weemoedig, soms ironisch, soms ontroerend", luidt het.

Nieuwe rubrieken
Ook dit jaar introduceert 'Man Bijt Hond' nieuwe rubrieken, waaronder één van de Flemish Foodies, de koks Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere. De Piano is een rubriek over "een achteloos achtergelaten piano ergens in Vlaanderen, en een handvol al dan niet muzikale passanten".

De opvolger van de rubriek Het Dorp heet 24uur. In de rubriek #mankijktrond mogen kijkers een opmerkelijke foto insturen en 'Man Bijt Hond" zoekt het verhaal achter de foto. Verder zijn er nog de rubrieken De Verbeelding, M/V gezocht, Ons Kunstboek en Nationale Feestdag.

06-09-2012 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson en Engelse prinses beklimmen Mont Blanc voor goede doel

Branson en Engelse prinses beklimmen Mont Blanc voor goede doel

http://oi50.tinypic.com/mhq7v9.jpg

De Britse miljardair en ondernemer Richard Branson is met prinses Beatrice begonnen aan de beklimming van de top van de Mont Blanc.

Met de beklimming van de hoogste berg van de Alpen (4.810 meter) willen ze publiciteit maken voor de liefdadigheidsorganisatie Big Change, die zich inzet voor bijvoorbeeld jonge mensen die dreigen af te glijden in de misdaadwereld.

De top zal morgen bereikt worden. In een twitter-bericht waarschuwde Branson vandaag echter dat mogelijk niet alle teamgenoten dat doel zullen bereiken.

De 24-jarige prinses Beatrice is de kleindochter van koningin Elizabeth II en de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Ze voltooide met Branson al een marathon voor het goede doel. De 62-jarige ondernemer is de stichter van de luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic en heeft al talrijke avontuurlijke projecten achter de rug.

06-09-2012 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele showt hoogzwangere babybuik in Londen

Adele showt hoogzwangere babybuik in Londen

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

Sinds ze in juni haar zwangerschap aankondigde, is het erg rustig geweest rond de Britse zangeres Adele. Op wat foto's van de Grammy-winnares in wijde kleding na, konden de paparazzi haar niet zichtbaar zwanger vastleggen op de gevoelige plaat. Tot ze gisteren besloot om met vriend Simon Konecki een wandelingetje te maken in Londen...

Ondanks de gigantische zonnebrillen op hun neus zijn de aanstaande ouders goed herkenbaar op de foto die het Amerikaanse 'People Magazine' op haar website heeft gezet. Adele, die het nieuws over haar zwangerschap in juni zelf aankondigde op haar website, maar nooit zei wanneer de bevalling zou plaatsvinden, ziet er in elk geval hoogzwanger uit. Volgens verschillende 'voorspellers' zou ze bij de aankondiging al bijna zeven maanden zwanger geweest zijn en zou ze dus in de loop van deze maand haar eerste kindje verwelkomen.

Vorige week belandde de 'Roling in the deep'-zangeres in het middelpunt van de belangstelling nadat het blad 'Life&Style' beweerde dat ze in het diepste geheim getrouwd was met haar vriend Simon. Via haar Twitteraccount riep de gepikeerde Britse souldiva de roddels meteen een halt toe: "Ik ben niet getrouwd, Zzzzzzz."

06-09-2012 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand heeft al nieuw lief

Russell Brand heeft al nieuw lief

http://oi47.tinypic.com/8y9nb7.jpg

Het ziet er niet naar uit dat de relatie tussen komiek Russell Brand en Spice Girl Geri Halliwell lang heeft standgehouden. Maandag werd Brand in het Engelse Suffolk gesignaleerd tijdens een romantische date met een jongedame die hij "mijn geliefde Amy" noemde. Volgens The Sun kwamen Russell en zijn vriendin om halfnegen 's avonds samen aan in het Angel Hotel. Volgens een vriend van Brand, die vorig jaar in december scheidde van Katy Perry, kennen hij en Amy elkaar "al heel lang en heel goed".

Afkoelingsperiode
Geri hoeft daarvan niet op te kijken want naar verluidt achtten zij en Russell het best een 'afkoelingsperiode' in te lassen. "Geri was in de wolken met Russell, maar de zaak is gauw bekoeld. Hij is nog niet klaar om zich te binden, zo snel na zijn huwelijk met Katy Perry. Geri van haar kant is klaar voor een nieuwe relatie maar begrijpt Russells terughoudendheid. Zaterdag nog ging ze met Russell op huizenjacht in Devon, maar dat was voor hem wat van het goede te veel. Haar vrienden hebben haar ook gewaarschuwd haar romance met Russell niet te ernstig te nemen".

06-09-2012 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael treedt op voor 300 dokters en verpleegsters die hem gered hebben

George Michael treedt op voor 300 dokters en verpleegsters die hem gered hebben

Om George Michael te beluisteren druk op de foto.


.

Net in Wenen, de stad waar George Michael in november van vorig jaar zijn 'Symphonica' tour moest afblazen wegens ziekte, gaf de Britse zanger gisteravond een speciaal concert. Michael nodigde er maar liefst meer dan driehonderd doktors en verpleegsters uit die in het ziekenhuis werken waarin hij behandeld werd. De gewezen Wham!-zanger verbleef er een maand op intensieve zorgen omwille van een zware longontsteking. Even werd er zelfs gevreesd voor zijn leven. Tijdens de show had hij een apart dankwoord over voor het Weense medische team. Ook op Twitter vergat hij het aparte concert niet.

06-09-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West rapt over Kim K's sekstape

Kanye West rapt over Kim K's sekstape

Om Kanye West te beluisteren druk op de foto.


.
Op zijn volgende single rapt Kanye West over de sekstape die van zijn vriendin Kim Kardashian in een wip een beroemdheid maakte. Zoals verwacht is Kanye apetrots op zijn "perfect bitch".

Op de single 'Clique' uit zijn te verwachten nieuwe album 'Cruel Summer' geeft West iedereen die kritiek uitte op zijn nieuwe vlam lik op stuk. "Eat breakfast at Gucci. My girl a superstar all from a home movie" rapt West, waarmee hij verwijst naar de natuurdocumentaire 'Kim Kardashian: Superstar', een van de bestverkopende sekstapes ooit.

Kim Kardashian erkent dat ze haar prille succes aan die film te danken heeft en West, een zelfverklaarde pornokenner, beschouwt die film duidelijk als een erezaak.

06-09-2012 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER kiest voor

VIER kiest voor "duidelijke, horizontale programmering"

http://oi45.tinypic.com/bildso.jpg

VIER, de opvolger van VT4, heeft zijn programmaschema van de eerste week voorgesteld. Zoals bekend zijn De Kruitfabriek en De Slimste Mens Ter Wereld de blikvangers van de avondprogrammering.

Op maandag 17 september schiet VIER om 19.30 uur officieel uit de startblokken met een eenmalig openingsprogramma. De zender kiest voor een duidelijke, horizontale programmering.

De avond begint op VIER om 18 uur met van maandag tot en met donderdag uitzendingen van The Simpsons. Het dagelijkse magazine Plan B staat om 18.30 uur geprogrammeerd, om 18.55 uur gevolgd door Komen Eten. Op vrijdag start The Simpsons om 17.55 uur; om 18.25 uur zijn er afleveringen van Goe Gebakken en om 18.55 uur opnieuw Komen Eten.

Elke weekdag begint de actuashow De Kruitfabriek om 19.45 uur, om 20.45 uur gevolgd door nieuwe afleveringen van De Slimste Mens Ter Wereld. Enkel op vrijdag zijn er geen uitzendingen van de quiz met Erik Van Looy en Philippe Geubels. VIER zendt dan The Mentalist uit.

Om 21.45 uur komen elke weekdag andere programma's. Op maandag is dat In Godsnaam - De Laatste Missiezusters van Annemie Struyf. Op dinsdag volgt De Bende Haemers en op woensdag nieuwe afleveringen van Vermist. Op donderdag programmeert VIER Man Bijt Hond en op vrijdag kiest de commerciële zender voor afleveringen van Castle.

De weekendprogrammering wordt volgende week dinsdag voorgesteld.

05-09-2012 om 09:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin:

Chris Martin: "Coldplay-liedjes doen paarden zin krijgen in seks"

Om Coldplay te beluisteren druk op de foto.


.
Chris Martin heeft een nieuw hoogtepunt bereikt in zijn carrière. Naast miljoenen mensen, blijken nu ook paarden helemaal uit de bol te gaan op de muziek van zijn band 'Coldplay'.

"Een paardenfokker had een merrie die weigerde te paren. Nadat het dier onze song 'Fix You' te horen kreeg, begon het zich toch voort te planten", aldus een trotse Chris Martin. "De man bezit nu de meest indrukwekkende paardenfokkerij van Groot-Brittannië."

Martin, die getrouwd is met Oscarwinnares Gwyneth Paltrow, onthulde eerder al dat hij oordeelt hoe goed of slecht zijn muziek is aan de hand van wat zijn kinderen ervan vinden. "Ik weet dat een nieuw nummer een hit zal worden als Apple (8) en Moses (6) er positief op reageren tijdens het ontbijt. Kinderen zijn erg eerlijk. Als zij een liedje beginnen mee te zingen, doen ze dat omdat ze het goed vinden. Ze zijn een perfecte maatstaf", aldus de 35-jarige rocker.

Ondanks zijn enorm succes, houden zijn kindjes hem bovendien met beide voeten op de grond. "Toen we in het Wembley Stadion hadden gespeeld, dacht ik bij mezelf: "Wow, wij zijn echte rocksterren!" Maar de volgende ochtend zeiden mijn kinderen me evengoed dat ik pannenkoeken moest bakken", besluit de zanger lacherig.

05-09-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse film wint hoofdprijs in Montréal

Turkse film wint hoofdprijs in Montréal

http://oi47.tinypic.com/20qas21.jpg

De Turkse film 'Atesin Düstügü Yer' (Where the fire burns) van schrijver-regisseur Ismail Gunes is gisteren op het internationale filmfestival van Montréal onderscheiden met zowel de hoofdprijs, de Grand Prix des Americas, als de Fipresci-prijs van de internationale filmkritiek. De prijs voor de beste regie op de 36ste editie van het Canadese filmfestival ging naar de bekende Zweedse cineast Jan Troell (The Last sentence).

'Where the fire burns' is een somber drama over een jonge vrouw die door haar familie in het ziekenhuis wordt opgenomen; tijdens de operatie komt aan het licht dat zij 14 weken zwanger is. Na die onthulling zweert de familie haar te doden.

De speciale prijs van de jury ging gedeeld naar 'Invasion' van de Duitse filmer Dito Tsintsadze en 'Miel de Naranjas' (Orange honey) van de Spanjaard Imamol Uribe. Het festivalpubliek bleek het meest gecharmeerd door de Oostenrijkse prent 'Anfang 80' (Coming of Age) van het duo Sabine Hiebler en Gerhard Ertl.

05-09-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten? Single Colin Farrell zoekt vriendelijk liefje

Kandidaten? Single Colin Farrell zoekt vriendelijk liefje

http://oi47.tinypic.com/14mkc2.jpg

De 36-jarige 'Total Recall'-acteur Colin Farrell is tot een wijze levensles gekomen. Nu hij ouder is, kijkt hij veel minder naar het uiterlijk, maar vindt hij de manier waarop een vrouw haar medemensen behandelt veel belangrijker.

"Ik heb geen bijzondere vereisten of wensen, of toch niet waarover ik wil spreken. Maar nu ik ouder ben geworden en rust heb gevonden, is de vriendelijkheid van een vrouw een kwaliteit waartoe ik me steeds harder aangetrokken voel", aldus de openhartige single papa van twee zonen, James (9) en Henry (3). "Humor vind ik ook belangrijk, maar goedheid tegenover anderen is nog veel aantrekkelijker."

Hoewel Colin niet ontkent zich goed te voelen als alleenstaande man, hoopt hij in de toekomst nog steeds de liefde van zijn leven te vinden. "Ik heb al heel wat romantische en liefdevolle momenten mogen beleven, ik hoop uiteraard dat er nog zullen volgen in mijn leven. Mocht er morgen iemand langskomen, zou ik me helemaal geven, met slechte gedichten en al", lacht de 'Horrible Bosses'-acteur in het Britse 'Hello!'-magazine.

Al is de 36-jarige Ier zeker nog niet hopeloos noch eenzaam: "Ik ben tevreden met hoe de dingen momenteel zijn. Ik krijg heel veel liefde van mijn zonen en beste vrienden die me heel veel waard zijn. Momenteel is dat genoeg voor mij."

05-09-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis in de clinch met Apple voor 'zijn' muziek op iTunes?

Bruce Willis in de clinch met Apple voor 'zijn' muziek op iTunes?

http://oi49.tinypic.com/jgse3p.jpg

Ook acteur Bruce Willis zou de kleine lettertjes van Apples iTunes gelezen hebben. Daaruit blijkt dat wie muziek downloadt naar zijn of haar iTunes-bibliotheek eigenlijk enkel betaalt voor het gebruiksrecht ervan. Na je dood zou je hele muziekbestand in principe dus weer terug in handen van Apple komen en niet overgelaten kunnen worden aan nabestaanden. Volgens de Britse pers zou Willis Apple daarvoor juridisch ter verantwoording willen roepen, maar Emma Hemming-Willis, de vrouw van de acteur, ontkent dat op Twitter.

De 57-jarige Bruce Willis heeft door de jaren heen een enorme collectie iTunes-muziek verzameld - voor meer dan 50.000 euro naar verluidt - en zou die, na zijn dood, willen nalaten aan zijn dochters Rumer, Scout en Tallulah. Maar Willis is juridisch gesproken geen 'eigenaar' van de liedjes in zijn iTunes-bib. Zoals elke klant, 'leent' hij eigenlijk de muziek, de boeken en de films die hij downloadt. Willis gaat nu, volgens The Sun en The Daily Mail, het gevecht aan voor een eerlijkere deal, waar volgens hem niet alleen de klant wel bij zal varen maar ook bedrijven als Apple en Amazon.

Als je online muziek of een boek aankoopt, ga je ervan uit dat je die liedjes en teksten ook in je bezit krijgt zoals een echte cd of een echt boek. Zelfs wie zich waagt aan een lezing van de 'terms and conditions' van Apple heeft niet altijd onmiddellijk door dat het 'aankopen van een licentie' voor een song nog net iets anders is dan die muziek voor altijd in je bezit te hebben. Maar in werkelijkheid huur je dat liedje voor eigen gebruik en je hebt er het raden naar met er met je licentie gebeurt na je dood.

Daar kwam dus ook Bruce Willis achter en de Hollywoodster wil dat nu voor ons allen laten uitklaren. Tenminste, zo bracht de Britse pers uit. Volgens Willis' vrouw, Emma Heming, klopt het alvast niet dat Bruce de zaak tegen Apple voor het gerecht wil brengen. De hele heisa legt wél bloot dat er over het downloaden van digitale informatie heel wat onduidelijkheid bestaat.

05-09-2012 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe gered op zee

Russell Crowe gered op zee

http://oi50.tinypic.com/clu1h.jpg

Russell Crowe was in de film 'Master and Commander' nog een ervaren kapitein, maar de acteur had onlangs de hulp van de Amerikaanse kustwacht nodig. Hij was in een kajak verdwaald geraakt voor de kust van New York.

Crowe was samen met een vriend gaan peddelen nabij New York, maar ze raakten de weg kwijt toen de duisternis viel. Ze verwittigden de kustwacht en zij kwamen de beroemde acteur oppikken. De acteur hadden ze niet dadelijk herkend, want Crowe loopt tegenwoordig met een baard rond voor zijn rol in het bijbelverhaal 'Noah'.

De 48-jarige Crowe vond een strand om aan land te gaan en wachtte daar op de hulp van de kustwacht. "Pas toen we met hem begonnen te praten, beseften we dat we de 'Master and Commander' zelf aan boord hadden. We zijn blij dat we konden helpen", zegt Eric Swanson. Uit dankbaarheid poseerde Crowe met de mannen die hem gered hebben en hij bedankte hen ook via Twitter.

Later ontkende Crowe op de sociaalnetwerksite dat hij verdwaald was, maar volgens de kustwacht wist hij gewoon niet meer waar hij was door de vallende duisternis.

05-09-2012 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo op date met 'Gossip Girl'-hottie Chuck Bass

LiLo op date met 'Gossip Girl'-hottie Chuck Bass

http://oi48.tinypic.com/2cyon4.jpg

Met de diefstalbeschuldigingen die Lindsay Lohan onlangs naar haar hoofd geslingerd kreeg en haar gigantische schuldenberg van 36.907 euro in het Chateau Marmont Hotel in Hollywood, kwam de actrice onlangs nog maar eens in een slecht daglicht te staan. Al moet LiLo nog lang niet wanhopen. Zo kon ze afgelopen weekend niemand minder dan 'Gossip Girl'-ster Ed Westwick strikken voor een gezellige date.

Of de twee hadden afgesproken om samen de bloemetjes buiten te zetten in een nachtclub of elkaar daar toevallig tegen het lijf liepen, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat de 26-jarige 'Mean Girl'-actrice het enorm naar haar zin heeft met Westwick, die Chuck Bass speelt in de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'.

Op de foto, die LiLo zelf op Twitter plaatste, tovert de actrice haar meeste verleidelijke blik op haar gezicht. En het lijkt te werken, want Westwick, die net als La Lohan iets te diep in het glas heeft gekeken, kan zijn ogen niet van haar afhouden. De rosharige acrice ziet er dan ook opvallend goed uit, wat ongetwijfeld alles te maken heeft met de nabijheid van Ed. Zo gaf LiLo in 2008 toe een serieuze boon te hebben voor Westwicks personnage Chuck Bass in de Amerikaanse serie Gossip Girl. "Ik hou van hem en zou heel graag vrienden worden", liet ze zich toen ontvallen.

Gastrol
Lindsay en Ed leerden elkaar waarschijnlijk kennen op de set van 'Gossip Girl', waarin de actrice een gastrolletje heeft bemachtigd. Volgens vrienden van de feestbeesten zouden ze elkaar sindsdien regelmatig opbellen. Of de vriendschap al dan niet uitgroeit tot een liefdesrelatie komen we binnenkort ongetwijfeld te weten. Eén ding staat vast: we houden jullie op de hoogte, Upper East Siders!

05-09-2012 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!