Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse trouw Justin Timberlake en Jessica Biel kost 5 miljoen dollar

Italiaanse trouw Justin Timberlake en Jessica Biel kost 5 miljoen dollar

http://oi50.tinypic.com/bgo0sj.jpg

Volgende maand trouwen Justin Timberlake en Jessica Biel in het 19de-eeuwse Palazzo Margherita in Bernalda in de zuidelijke provincie Matera. Volgens bronnen in het magazine Star is Biel elk detail voor haar grote dag aan het voorbereiden. Het trouwfeest mag 5 miljoen dollar kosten, een kleine vier miljoen euro.


"Ze beweert dat ze het te druk heeft om haar trouw te plannen maar ze is enorm betrokken bij alle details, zoals elke bruid".

Trouwplanner Diana Sorenso mag vijf miljoen dollar uitgeven, een kleine vier miljoen euro. "Het wordt een intieme ceremonie in de tuin van het Palazzo Margherita, naast het verbluffende zwarte zwembad onder een reusachtige pergola. Het wordt bijzonder elegan", aldus nog de bron.

Gasten als Amy Adams, Ellen DeGeneres en de leden van Justins voormalige band NSync hoeven geen cent uit te geven. "Justin en Jessica willen de hele trip betalen, voor al hun gasten. Dat omvat privéjets, vijfsterrenhotels en de huur van huizen, plus eten dat niet misstaat in een paleis".

11-09-2012 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis' onderbroek vindt geen koper, zijn bijbel wel

Elvis' onderbroek vindt geen koper, zijn bijbel wel

Om Elvis te beluisteren druk op de foto.


.

De bijbel van Elvis Presley is tijdens een veiling in Groot-Brittannië verkocht voor ruim 73.000 euro, meer dan het dubbele dan verwacht. De onderbroek die The King onder zijn legendarische witte jumpsuit droeg, vond echter geen koper.

De bijbel ontving Elvis op kerstmis 1957, zijn eerste kerst op Graceland, en bevat handgeschreven aantekeningen van de King. Verwacht werd dat het boek ongeveer 30.000 euro zou opbrengen, maar het ging voor meer dan het dubbele onder de hamer.

Maar de ongewassen onderbroek die Elvis tijdens een concert in 1977 onder zijn witte jumpsuit droeg, raakte niet verkocht. De minimumprijs was ingesteld op 8.750 euro, maar het hoogste bod bedroeg slechts 6.250 euro.

De man die de bijbel kocht, een Amerikaan die in Groot-Brittannië woont, wenst anoniem te blijven. Een filmcontract ondertekend door Elvis voor de film 'Follow That Dream' uit 1962, werd verkocht voor 7.500 euro, een paar schoenen dat speciaal voor Elvis werd gemaakt, ging naar een verzamelaar die er 8.120 veil voor had.

10-09-2012 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Máxima duikt gracht in voor het goede doel

Prinses Máxima duikt gracht in voor het goede doel

http://oi50.tinypic.com/bj8n0h.jpg

De Nederlandse prinses Máxima heeft een zwemtocht van ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten volbracht. Ze legde het parcours van 2028 meter zondagmiddag af in 50 minuten. Aan de finish werd ze verwelkomd door kroonprins Willem-Alexander en haar drie dochters.

De prinses deed mee aan de Amsterdam City Swim, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bestrijding van de ongeneeslijke zenuw- en spierziekte ALS. Ook andere prominenten, onder wie zwemmer Pieter van den Hoogenband, zwemster Marleen Veldhuis en ex-voetballer Ronald de Boer, legden het parcours af.

10-09-2012 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tango Libre' wint prijs op filmfestival van Venetië

'Tango Libre' wint prijs op filmfestival van Venetië

http://oi49.tinypic.com/w1p8i0.jpg

'Tango Libre', de jongste film van de Belgische regisseur Frédéric Fonteyne, heeft zaterdagavond de Speciale Prijs van de Orizzonti-Jury op het Filmfestival van Venetië gewonnen.


De film werd vertoond in wereldpremière als openingsfilm van de competitie Orizzonti op 30 augustus.

De film vertelt het verhaal van JC (François Damiens), een gevangenisbewaker die op een avond tijdens de wekelijkse cursus tango danst met Alice (Anne Paulicevich). Hij ziet haar een dag later terug in de gevangenis, waar ze haar man en haar minnaar komt bezoeken.

'Tango Libre' sluit de trilogie van Frédéric Fonteyne af over vrouwen en de liefde. Eerder maakte hij "Une liaison pornografique" en "La femme de Gilles".

De film, die verdeeld wordt door Cinéart, komt in de Belgische zalen uit op 7 november 2012. Hij opent op 28 september het 27ste Filmfestival van Namen in aanwezigheid van de filmploeg.

10-09-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell drie weken in afzondering na instorting

Simon Cowell drie weken in afzondering na instorting

http://oi47.tinypic.com/2cy2nmc.jpg

Simon Cowell is afgelopen zomer ingestort. Het X Factor-jurylid (52) had het zowel op persoonlijk als professioneel vlak te druk, waardoor hij een 'rare vampier' werd.

Cowell leefde drie weken afgezonderd om af te kicken. De burn-out wordt onthuld door Tom Bower, auteur van Sweet Revenge, the Intimate Life of Simon Cowell.

"Ik wil geen pillen meer gebruiken", zou Cowell tegen collega Louis Walsh hebben gezegd.

10-09-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd

Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd

http://oi49.tinypic.com/307w42d.jpg

Na een jaar daten en zovele geruchten over hun romance hebben Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem de grote stap gezet. Gisteravond trouwde het Hollywoodkoppel in South Carolina.


Veel details over de ceremonie zijn er nog niet bekend maar het hele gebeuren vond plaats in een grote witte tent in de omgeving van Mount Pleasant. Florence Welch - van Florence and the Machine- zong drie liedjes ter ere van het stel tijdens de plechtigheid.

Lively (25) en Reynolds (35) zijn onafscheidelijk sinds ze eerder dit jaar samen een woning kochten in Bedford nabij New York. Het koppel is er altijd wonderwel in geslaagd om details van hun romance uit de media te houden.

Ryan Reynolds was reeds eerder getrouwd met Scarlett Johansson maar dat huwelijk hield slechts twee jaar stand. Voor Blake Lively luidden de huwelijksklokken voor de eerste keer.

10-09-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel Weisz: "Het leukste aan mijn job? Doen alsof ik iemand anders ben"

Rachel Weisz: "Het leukste aan mijn job? Doen alsof ik iemand anders ben"

http://oi49.tinypic.com/ap8k8x.jpg

Het is voor velen een droomjob: in een film meespelen en er nog goed voor betaald worden ook. Maar geld is lang niet het enige waar Rachel Weisz het voor doet. Wat volgens haar het leukste is aan haar job? "Dat ik kan doen alsof ik iemand anders ben." Ik ontmoette de vrouw van James Bond-acteur Daniel Craig in Beverly Hills om er over haar nieuwste film 'The Bourne Legacy' te praten.


"Hoe zou jij jouw personage dokter Marta Shearing omschrijven?"


Weisz: "Mijn personage is een bijzonder gedreven vrouw, iemand die haar hele leven wijdt aan de wetenschap. Ze legt de lat bovendien zeer hoog, ze is intelligent en ze werkt kei- en keihard. Ze heeft geen relatie en geen kinderen. Ze denkt niet meer aan de morele implicaties die haar job met zich meebrengen, daar is ze al heel lang geleden mee gestopt. Ze werkt voor een organisatie die haar patiënten niet bij naam noemt maar bij nummer. Deze patiënten zijn in hun ogen geen mensen meer. Dokter Shearing probeert hen ook echt als nummer te zien, en niet als mensen. Dat is haar taak. Aaron (Jeremy Renners personage) is op dat gebied hetzelfde, want hij luistert ook naar wat hem van bovenaf opgedragen wordt. Hij weet niet eens dat er nog andere mensen zoals hem zijn. Zowel Marta als Aaron weten heel weinig van wat er precies gaande is. Het enige verschil is dat de ene een wetenschapper is en de andere een soldaat."

"Het is meteen ook de eerste keer dat je met een pistool mocht schieten. Ben je dat een beetje gewoon geraakt?"

Weisz: "Het grappige was dat ik het pistool vastnam en er meteen mee ben gaan schieten. Ik ben geen getrainde schutter, integendeel, dus ik had geen flauw idee waar ik mee bezig was. Maar Tony (Gilroy, de regisseur, nvdr.) zei dat ik het juist té goed had gedaan. Het zag er te professioneel uit volgens hem. Waarom ik me zo op mijn gemak voelde? Ik weet het niet. Ik ben gewoon beginnen schieten alsof ik écht iemand wilde raken. Ik heb de trekker overgehaald en mijn ding gedaan."

10-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Peaches laat baby uit buggy vallen

Oeps! Peaches laat baby uit buggy vallen

http://oi48.tinypic.com/71i89z.jpg

Mobiel bellen én de buggy voortduwen, het is een geval van multitasking dat Peaches Geldof nog niet helemaal onder de knie heeft. De 23-jarige dochter van 'Saint Bob' wandelde met haar vier maanden oude zoontje Astala in Londen maar zag het kuiltje in het voetpad niet waardoor de buggy kipte en Astala op het trottoir belandde. Met een flukse beweging raapte Peaches haar kind op, zonder haar telefoongesprek echt te onderbreken.


Al snel wees Peaches met een beschuldigende vinger naar de burgemeester van Londen. Die moet volgens haar snel iets doen aan de "belachelijke staat van de voetpaden". "Als je een kinderwagen voortduwt, kan je die kuilen niet zien".

Op Twitter liet ze weten dat Astala niet gewond raakte omdat hij vastgeriemd was, maar op de foto's blijkt dat het toch vooral de kap van de buggy is die hem van onheil heeft gevrijwaard.

Zaterdag trouwde Peaches met rockzanger Thomas Cohen (20) in de kerk in Kent waar haar moeder Paula Yates twaalf jaar geleden werd begraven.

Het is het tweede huwelijk voor Peaches. In 2008 trouwde ze in Las Vegas met de Amerikaanse zanger Max Drummey. Een jaar later gingen ze uit elkaar, de scheiding werd pas in april vorig jaar afgerond.

10-09-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gewapende' stalker Miley Cyrus gearresteerd

'Gewapende' stalker Miley Cyrus gearresteerd

Om Miley Cyrus te beluisteren druk op de foto.


.

Een man van veertig die beweert getrouwd te zijn met Miley Cyrus, is zaterdag bij het huis van de zangeres gearresteerd. Jason Luis Rivera stelt dat hij al vijf jaar bevriend is met de 19-jarige Cyrus. Met een schaar op zak klom hij over een hek aan het huis van Cyrus in Los Angeles. Een schaar wordt in de VS als een wapen beschouwd.

Rivera klopte op de deur en verborg zich in de struiken toen de politie opdaagde. Daar begon Rivera kaarsen aan te steken, wat het voor de agenten makkelijk maakte hem te vinden.

Toen Rivera geboeid werd weggeleid, schreeuwde hij: "Ik ben bevriend met Miley. Ze is mijn vrouw. Miley en ik zijn al vijf jaar vrienden".

Een woordvoerder van de politie verklaarde: "Rivera denkt dat hij met Cyrus getrouwd is. Je kan wel zeggen dat de man waanvoorstellingen heeft". Rivera heeft al een uitgebreid strafblad in Texas. Hij wordt nu beschuldigd van inbraak, Cyrus was niet thuis op het moment van het incident.

In 2009 belandde Mark McLeod in de cel wegens stalking. Cyrus was toen nog minderjarig, ook McLeod beweerde met haar gehuwd te zijn.

10-09-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lights! Camera! Action!' van Jan Verheyen in première op Filmfestival Oostende

'Lights! Camera! Action!' van Jan Verheyen in première op Filmfestival Oostende

http://oi48.tinypic.com/v46xww.jpg

Op het 6de Filmfestival van Oostende is vanavond 'Lights! Camera! Action!' in Belgische première gegaan. In de opvoering neemt Jan Verheyen de kijker aan de hand van filmfragmenten mee op ontdekkingsreis door de geschiedenis van de cinema. Verheyen baseerde zijn voorstelling op het boek 'Alles wat je eigenlijk zou moeten weten over film volgens Jan Verheyen'.


'Lights! Camera! Action!' is tevens geïnspireerd op de documentaire 'A personal journey with Martin Scorsese through American films'. Jan Verheyen illustreert de filmgeschiedenis aan de hand van talloze fragmenten, weetjes an anekdotes. Er is aandacht voor de Vlaamse film, maar ook voor verhalen en beelden uit de pioniersjaren van Hollywood.

Eerder tourde Jan Verheyen al met zijn beruchte 'Nachten van de wansmaak', waarop hij de meest tenenkrullende films uit de geschiedenis van commmentaar voorzag.

Het Filmfestival van Oostende ging gisteren van start en duurt nog tot zaterdag 15 september. Dan worden ook de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt, sinds dit jaar herdoopt tot de Ensors.

09-09-2012 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Ki-duk wint Gouden Leeuw in Venetië met 'Pieta'

Kim Ki-duk wint Gouden Leeuw in Venetië met 'Pieta'

http://oi46.tinypic.com/4hw5jt.jpg

De Zuid-Koreaanse regisseur Kim Ki-duk heeft op het 69ste filmfestival van Venetië de Gouden Beer voor beste film gewonnen met de geweldparabel 'Pieta'. De 51-jarige cineast is op de Mostra niet aan zijn proefstuk. In 2004 ging hij al aan de haal met de Zilveren Leeuw van beste regisseur voor het liefdesdrama 'Bin-jip'.


Die Zilveren Leeuw ging vandaag naar 'The Master' van de Amerikaan Paul Thomas Anderson, een film die los gebaseerd is op het leven van Ron Hubbard, de stichter van Scientology. Hoofdrolspelers in de prent Joaquin Phoenix en Philip Seymour Hoffman delen voor hun prestatie de prijs voor beste acteur.

Stormachtig applaus
'Pieta' werd tijdens het filmfestival van Venetië op stormachtig applaus onthaald. De film gaat over een sardonische loner die wanbetalers kreupel maakt in opdracht van een kredietverlener, maar op zekere dag een bizarre vrouw over de vloer krijgt die beweert zijn moeder te zijn en hem smeekt om vergiffenis.

Godslastering
De Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl werd voor 'Paradies: Glaube', het tweede deel van een filmtrilogie, onderscheiden met de speciale prijs van de jury. Seidl kreeg afgelopen week in Venetië nog een klacht aan zijn been van een streng katholieke Italiaanse organisatie. Die beschuldigde hem van godslastering, omdat actrice Maria Hofstätter in de film met een kruisbeeld masturbeert.

De prijs van beste actrice ging vanavond naar Hadas Yaron voor haar prestatie in de Israëlische film 'Fill the Void'. De prijs van beste scenario was voor 'Après Mai' van de Franse cineast Olivier Assayas.

De jury in Venetië werd dit jaar voorgezeten door Michael Mann. Hij kreeg de hulp van onder meer de Franse actrice en mannequin Laetitia Casta, de Italiaanse cineast Matteo Garrone en de Britse actrice Samantha Norton.

09-09-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M. boos op Fox News voor gebruik 'Losing My Religion'

R.E.M. boos op Fox News voor gebruik 'Losing My Religion'

Om R.E.M te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse rockband R.E.M. is boos op de conservatieve Amerikaanse nieuwszender Fox News. Reden is de berichtgeving over de conventie van de Democraten, waarbij de zender 'Losing My Religion' in de montage smokkelde. "Onze muziek hoort hen niet toe", vindt frontman Michael Stipe.

De band riep via haar platenfirma Warner-Tamerlane Music Fox News op de song niet langer zonder toestemming en zonder licentie te gebruiken. "Wij hebben weinig tot geen respect voor hun opgeblazen manier van berichtgeving", stelde Michael Stipe.

Fox News is zich van geen kwaad bewust en zegt dat ze het recht heeft om het nummer te gebruiken. "Het gebruik was volledig in overeenstemming met het licentierecht van alle betrokken partijen", aldus een woordvoerster aan de Wall Street Journal. De krant en Fox News behoren allebei tot het mediaconglomeraat News Corp van Rupert Murdoch.

"We voelen ons wel gevleid dat een muziekkeuze van ons zoveel aandacht krijgt en we hopen dat R.E.M. daarmee kan voldoen aan de behoefte aan reclame van de groep", aldus nog de woordvoerster van Fox News.

R.E.M kondigde vorig jaar aan ermee te stoppen na een carrière die iets meer dan drie decennia overspande.

09-09-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig mag nog twee keer opdraven als James Bond

Daniel Craig mag nog twee keer opdraven als James Bond

http://oi46.tinypic.com/2ilot9h.jpg

Hoewel 'Skyfall', de derde Bondfilm met Daniel Craig als geheim agent, pas in november in de bioscoop verschijnt, heeft de acteur al getekend voor zijn vierde en vijfde film als '007'. De Brit heeft aangegeven dat hij het niet bij twee films laat. Als het aan hem ligt komen er nog veel meer Bondproducties bij.

Fansite MI6.com meldt dat Craig het spelen van James Bond erg serieus neemt. Hij zou meerdere malen in interviews hebben aangegeven dat het spelen van '007' wat hem betreft een lange termijn rol is. Met drie voltooide films en twee producties in de planning is Daniel Craig nog niet de langst dienende James Bond. Voor hem in het rijtje vinden we Sean Connery en Roger Moore, die beide zeven Bondfilms achter hun naam konden zetten.

09-09-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham voelt zich "een oude zak"

Victoria Beckham voelt zich "een oude zak"

http://oi47.tinypic.com/34h77mb.jpg

Victoria Beckham heeft het druk-druk-druk met haar nieuwe kledingcollectie die klaar moet raken voor de New York Fashion Week, maar daar schiet haar gevoel voor humor niet bij in. Ze twitterde een foto van zichzelf met een zak over haar hoofd en het bijschrift: "Na drie uren slaap voel ik me als een oude zak".

Vanavond stelt Posh haar nieuwe collectie voor in New York. Gisteravond lanceerde ze met Vogue-icoon Anna Wintour de Fashion's Night Out in één van haar eigen creaties, een oranje jurk.

09-09-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy stripact nichtje Kate Middleton doet naakt uitje van Harry in Vegas verbleken

Sexy stripact nichtje Kate Middleton doet naakt uitje van Harry in Vegas verbleken

http://oi45.tinypic.com/33lmv5d.jpg

In Groot-Brittannië en ver daarbuiten was de voorbije dagen heel wat te doen rond de naakte strapatsen van Prins Harry in Las Vegas. De Windsors kregen er het schaamrood van op de wangen. Nu de jongste telg van de prinsen weer vetrokken is naar Afghanistan, richten de Engelse tabloïds hun pijlen weer op de Middletons. In die tak van de familie is Katrina Darling, een ver nichtje van Kate, een doorn in het oog. Het moet wel gezegd: de burleske stripact van de professionele naaktdanseres  doet de striptease van Harry helemaal verbleken.


Katrina Darling (22) weet de Britse media perfect te bespelen. Eerder haalde ze al het nieuws door op de cover van Playboy te prijken en vorige week koos ze radicaal de kant van Prins Harry toen die zich even een striptease-collega van Darling waande. Nu pakt het (naakte) zwarte schaap van de Middleton-familie uit met een gewaagde Burlesque-Show.

Daarin treedt Katrina Darling op als 'Lady liberty'. Het sexy 'Levende Vrijheidsbeeld' lapt in tegenstelling tot Hertogin Kate elke vorm van protocol aan haar laars. Dat de naaktdansers goed op weg is de Engelse versie van Dita Von Teese te worden

09-09-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams onthult: "Ik heb geen greintje testosteron"

Robbie Williams onthult: "Ik heb geen greintje testosteron"

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.

.
Robbie Williams toonde zich tijdens een interview met GQ Magazine van zijn meest openhartige kant. De popster onthulde dat zijn lichaam het zonder testosteron moet stellen en dat hij zich daarom elke week injecteert om het hormonale evenwicht te herstellen.

Williams kreeg een jaar geleden van de dokters te horen dat hij leed aan een zeldzame aandoening, die de mannelijke geslachtsorganen aantast. De zanger heeft bekend dat zijn testosteronniveau niet gewoon gedaald is maar dat het hormoon gewoon helemaal ontbreekt in zijn lichaam. "Ik heb er geen", verklaarde hij. "Ik neem medicijnen en geef mezelf een keer per week een spuit. Ik heb er vrede mee, het maakt gewoon deel uit van wie ik ben."

De zeldzame aandoening staat alvast het vaderschap niet in de weg want de eerste spruit van Williams en actrice Ayda Field kan nu elk moment ter wereld komen.

09-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormt Antony Arandia een koppel met de dochter van Martine Prenen?

Vormt Antony Arandia een koppel met de dochter van Martine Prenen?

http://oi45.tinypic.com/9pup3l.jpg

Acteur Antony Arandia, de Vlaamse Johnny Depp zou een koppel vormen met Joëlle-Chloë Edelman, de dochter van Martine Prenen.

Dat schrijft Dag Allemaal deze week. Het blad baseert zich op niet nader genoemde ‘bronnen’.

De acteur zelf ontkent de relatie nochtans: “Ik heb haar ontmoet op café en toen hebben we wat gepraat. Meer is er niet gebeurd. Ik ben nog altijd aan het fladderen. Stilaan voel ik mij klaar voor een nieuwe relatie, maar ik heb het juiste meisje nog niet ontmoet,” zegt hij in het weekblad.

08-09-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig Miss België Joke Van de Velde (32) geconfronteerd met kanker

Voormalig Miss België Joke Van de Velde (32) geconfronteerd met kanker

http://oi46.tinypic.com/2uei52u.jpg

Voormalig Miss België Joke Van de Velde werd geconfronteerd met kanker. Dat vertelt ze deze week in TV Familie.

Voor haar afreis naar Maleisië voor het tv-programma Expeditie Robinson werd ze bij haar dokter geroepen. “Enkele dagen later belde hij met niet zo’n goed nieuws: ‘Joke, we hebben cellen gevonden aan de baarmoederhals. Cellen die kunnen uitgroeien tot baarmoederhalskanker… En die moeten er zo snel mogelijk uit,” aldus Joke Van de Velde in het weekblad.

“Ik kon mezelf opsluiten en me in zelfmedelijden wentelen. Maar zo zit ik niet in elkaar. Vrijwel meteen dacht ik: Joke, we zijn er relatief vroeg bij, er kan iets aan gedaan worden.”

Joke onderging een operatie waarbij een stuk van de baarmoederhals werd weggenomen. Ze is al op controle geweest, de operatie is goed verlopen.

08-09-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis, maandag in studio

Johnny Hallyday ontslagen uit ziekenhuis, maandag in studio

Om Johnny Hallyday te beluisteren druk op de foto.

.
De Frans-Belgische rocker Johnny Hallyday is na een verblijf van drie dagen in het ziekenhuis weer thuis in Los Angeles. Maandag herneemt hij in de studio de opnames voor een nieuw album. Dat liet Nicole Coullier, de co-tourmanager van de zanger, weten op Twitter.

"Johnny is in vorm thuisgekomen. Alles gaat goed en de ster herneemt maandag de opnames van zijn (nieuwe) album", zo luidde het in de tweet. Die ging vergezeld van een foto van de rocker op straat, lachend, met een zwarte zonnebril, jeans, geruit hemd en een pet waarop "Fuck" staat.

Eerder vertelde zijn manager Sébastien Farran zonder verdere verduidelijkingen dat de zanger in het ziekenhuis van Californië was opgenomen "voor onderzoek". Volgens RTL-radio hebben artsen onder plaatselijke verdoving water uit een long weggenomen.

Vorige week werd Hallyday nog uit een ziekenhuis op het Franse Antilleneiland Martinique ontslagen.

08-09-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Kitty, wie is Miffy?

Wie is Kitty, wie is Miffy?

http://oi50.tinypic.com/9sfbck.jpg

De koosnaampjes die Brad Pitt en Angelina Jolie elkaar geven, zijn gelekt. Kitty en Miffy. Brad noemt Angelina minzaam Miffy, als het eten klaar is roept zij "aan tafel, Kitty". Ze gebruiken de koosnamen zelfs om ongemerkt in te checken in hotels.

Angelina gebruikte voor ze Brad leerde kennen de naam 'Shiloh Baptist' om verdoken in hotels in te checken en restaurants te reserveren. Ook toen ze al samen waren, bleven ze die naam gebruiken maar ze besloten hun aliassen te veranderen na de geboorte van hun eerste dochter, Shiloh, in mei 2006.

Inmiddels beklemtoont Brad dat hij en Angelina amper iets gepland hebben voor hun nakende huwelijk, "behalve dat het doorgaat". Dat deed hij bij de Londense première van zijn jongste film, 'Killing Them Softly'. "Nog geen plannen. Tenzij dat we het gaan doen", was zijn kort antwoord op de vraag naar zijn trouwplan.

08-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!