Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder in film Lars von Trier

Lien Van de Kelder in film Lars von Trier

http://oi46.tinypic.com/2yxjh2p.jpg

Lien Van de Kelder goes international. Na haar hoofdrol in de Europese co-productie 'The Spiral' krijgt de Vlaamse actrice nu ook een rolletje in 'Nymphomaniac', de nieuwe film van Lars von Trier. 

Eerder raakte al bekend dat Vlamingen Ivan Pecnik en Michaël Pas een rol spelen in de seksueel expliciete prent, die deels in ons land wordt opgenomen. Pas speelt de man van hoofdrolspeelster Charlotte Gainsbourg. De jonge versie van zijn personage zal vertolkt worden door Hollywoodster Shia LaBeouf ('Transformers').

12-09-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss World 2003 (en dochter van Chris de Burgh) siert cover Playboy

Miss World 2003 (en dochter van Chris de Burgh) siert cover Playboy

http://oi47.tinypic.com/2wntl4j.jpg

In 1986 werd Chris De Burgh wereldberoemd met de superhit 'Lady in Red'. De nu 63-jarige Ierse zanger heeft ook een bekende dochter, voor wie hij in datzelfde jaar het nummer 'For Rosanna' schreef: de knappe Rosanna Davison schopte het in 2003 als Miss Ierland tot Miss World. Nu ging de 28-jarige sexy blondine uit de kleren voor de Duitse Playboy.


In 2003 verbaasde de toen negentienjarige Rosanna Davison de wereld door in het Chinese Sanya 106 concurrentes het nakijken te geven en zich als allereerste Ierse tot Miss World te kronen (zie eerste video onder dit artikel). Het was het begin van een succesvolle carrière als model en actrice. Vandaag is de knappe blondine nog altijd het gezicht van 'Holiday On Ice' en ze is lid van een Brits modellenbureau. In de zomer van 2009 werd ze een filmster door in 'Vena' te schitteren aan de zijde van de Ierse topacteur Richard Wall.

Samen op ARD
Haar vader Chris De Burgh bestormde in 1986, Rosanna was toen twee, de internationale hitlijsten met de superhit 'Lady in Red'. Hij bleek in ons land grotendeels een 'onehitwonder' te worden, maar vooral in Nederland en Duitsland bleef De Burgh heel populair. Zijn dochter pikte in zijn zog haar Duits graantje roem gretig mee. Ze traden regelmatig samen op. Op de Duitse tv-zender ARD zong De Burgh in 2004 live voor haar dochter 'Here for You' (zie tweede video onder dit artikel). In haar katholieke thuisland Ierland ontstond maanden geleden al een controverse over de naaktreportage van Rosanna Davison. Benieuwd of de Ieren nu nog zo sceptisch zijn bij het zien van het fraaie resultaat.

12-09-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Yolanthe zal het maken in Hollywood"

Mark Wahlberg: "Yolanthe zal het maken in Hollywood"

http://oi49.tinypic.com/34q1wcj.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat een grootse filmcarrière in Hollywood tegemoet. Althans: dat voorspelt haar 'Pain and Gain'-tegenspeler en topacteur Mark Wahlberg, die gisteren in Amsterdam was om zijn nieuwe komedie Ted te promoten.


Wahlberg is erg te spreken over 'Yo's' prestaties in het actiespektakel van Michael Bay dat begin volgend jaar verschijnt. Zo zegt hij in een interview met RTL Boulevard: 'Ze heeft een behoorlijke rol en ik moet zeggen dat ze alles goed deed. Verder ziet ze er waanzinnig uit. En daarom krijg ik haar natuurlijk niet in de film. Voor haar is het een mooie opstap en ik denk echt dat ze het kan maken in Hollywood.'

Wahlberg had voorheen nog nooit van Yolanthe gehoord en kende haar echtgenoot en Oranje-international Wesley evenmin: 'Voetbal is totaal geen ding in de Verenigde Staten. We volgen die sport niet. Dus daarom was ik verbaasd over de Pain and Gain-ophef hier.''

Op de vraag wie de betere acteur is - de pop Ted of Yolanthe - antwoordt Wahlberg: 'Dat moeten we gaan zien. Pain and Gain is nog niet af. Ted heeft in elk geval talent en hij heeft ontzettend veel geld verdiend, dat moet Yolanthe nog maar zien te overtreffen.'

Even gingen de geruchten dat er misschien meer tussen de twee was dan een zakelijke relatie. De Amerikaan ontkent dat stellig. 'Nee ik ben heel erg professioneel en we spraken elkaar alleen tijdens het opnemen van de scenes. Misschien dat Ted haar wel wilt versieren', grapt hij met de teddybeer in zijn handen.

12-09-2012 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nippleslip' van Emma Watson op rode loper

'Nippleslip' van Emma Watson op rode loper

http://oi46.tinypic.com/34y1rlz.jpg

Ze mag dan wel de hoofdrol spelen in de film 'The Perks Of Being A Wallflower', Emma Watson was tijdens de première allesbehalve een muurbloempje op de rode loper toen ze onbewust een stukje blote borst liet zien.


In Los Angeles maakte de 22-jarige actrice haar opwachting in een oogverblindende jurk die vooral haar rug in de kijker zette dankzij een diepe uitsnijding.

Toch ging de boezem van Watson met alle aandacht lopen toen één van haar borsten vanonder het ultradunne stofje kwam piepen. Oeps! Gelukkig had de Britse actrice geïnvesteerd in tepelplakkers. Maar de paparazzi smulden desondanks toch van deze 'mini-nipplegate'.

12-09-2012 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney zet knappe vriendin aan de deur"

"George Clooney zet knappe vriendin aan de deur"

http://oi47.tinypic.com/24pz2h0.jpg

De aantrekkelijkste man van Hollywood George Clooney is opnieuw vrijgezel. Hij zou namelijk zijn relatie met de jonge blondine Stacy Keibler hebben verbroken.


De 51-jarige acteur leek met de 32-jarige worstelaar Stacy eindelijk bereid zijn zich te settelen. Dat ze samen de hele zomer doorbrachten in zijn huis aan het Italiaanse Comomeer leek een goed teken te zijn. De twee verliefden lieten zelfs hun ouders vorige maand overvliegen zodat ze elkaar konden ontmoeten. Maar de blondine vertelt nu aan vrienden dat het voorbij is. Een officiële verklaring van een vriendschappelijke breuk zou volgen.

Clooney staat er om bekend bindingsangst te hebben. Een vriendin van Stacy getuigt: "Ze heeft gezegd dat George weer alleen wil zijn en dat hij niet de intentie heeft ooit te trouwen. Stacy had gehoopt dat ze voor altijd samen zouden zijn. Doordat hun ouders elkaar ontmoet hebben, kreeg ze hoop. De laatste weken trok George zich echter terug en had hij nood aan tijd voor zichzelf."

Clooney stapte wel al in het huwelijksbootje, hij was getrouwd met actrice Talia Balsam van 1989 tot 1993. Intussen had hij flirts of korte relaties met onder meer Kelly Preston (die nu met John Travolta getrouwd is), advocate Celine Balitran, model Lisa Snowdon, serveuse Sarah Larson en MTV-presentatrice ELisabetta Canalis.

12-09-2012 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin in verwachting van derde spruit

Katja Retsin in verwachting van derde spruit

http://oi48.tinypic.com/14737t.jpg

De ooievaar draait overuren in BV-land want na Elke Vanelderen en Véronique De Kock is ook Katja Retsin zwanger.


Katja Retsin (40) en Jan Schepens (bijna 42) zijn al mama en papa van Manou (6) en Milla (3). Katja en Jan hebben lang getwijfeld want ze hebben alle twee drukke jobs.

Ze beseffen ook dat een kindje op je 40ste op de wereld zetten, niet zonder risico's is. Toch gelooft Jan helemaal in Katja: "Ze rookt niet, drinkt niet en is een ongelooflijk gezonde madam", zegt Schepens in Story.

Retsin zelf reageert verheugd: "Ons hele gezin kijkt heel erg uit naar deze uitbreiding. Manou, die bijna zeven is, vindt het super dat ze dan 'de allergrootste' zal zijn, en Milla giechelt als ik het over een baby in mijn buik heb. Echt snappen doet ze het waarschijnlijk niet, maar ze loopt alvast nog meer dan gewoonlijk met haar poppenwagen rond ... En wat mama en papa betreft: nog een paar maanden en ze weten ook weer wat te doen met hun nachten!"

11-09-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga gaat trouwen"

"Lady Gaga gaat trouwen"

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga zou plannen hebben om volgende maand in het huwelijksbootje stappen met Taylor Kinney

Volgens de Britse krant The Sun is het heel waarschijnlijk dat de popzangeres in Italië gaat trouwen. Lady Gaga, echte naam Stefani Germanotta, heeft haar schoonfamilie gevraagd om na haar optreden in Milaan naar Venetië te komen.

Gaga's vrienden zijn ervan overtuigd dat er een huwelijk aan zit te komen. "Ze heeft het continu over Venetië. Ze vindt die stad heel romantisch. Als ze gaat trouwen, dan zal dat in Italië zijn", zegt een insider. "Haar beste vrienden hopen dat ze ook naar Italië mogen komen".

11-09-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt: "Acteurs mogen geen miljoenengages meer verwachten"

Brad Pitt: "Acteurs mogen geen miljoenengages meer verwachten"

http://oi49.tinypic.com/ok1k4i.jpg

De crisis slaat ook in Hollywood toe. Volgens Brad Pitt, die inmiddels wel heel goed in de slappe was zit, mogen acteurs niet meer verwachten dat ze met elke film miljoenen dollars verdienen.


Boeiende tijden
Toen de BBC hem vroeg of grote sterren nog 10 miljoen per film kunnen verdienen, antwoordde Pitt: "Die tijd is voorbij. Hollywood heeft door de financiële crisis simpelweg het geld niet meer om zulke bedragen op tafel te gooien. Daar moeten acteurs maar aan wennen. Tegelijk beleeft de filmindustrie boeiende tijden. De economische situatie dwingt heel wat studio's in te zetten of grote projecten. Dat schept een leegte waar nieuwe filmmakers kunnen van profiteren".

Het voorbije jaar verdiende Pitt volgens zakenkrant Forbes 25 miljoen dollar. Bovenaan de lijst die in juli werd gepubliceerd staat Tom Cruise met 75 miljoen dollar.

11-09-2012 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus verkocht man klap in nachtclub"

"Miley Cyrus verkocht man klap in nachtclub"

http://oi45.tinypic.com/10pobgw.jpg

Een man diende een klacht in bij de politie nadat Miley Cyrus hem een klap zou verkocht hebben in een nachtclub in Hollywood.


In het Roosevelt Hotel botste de man naar eigen zeggen per ongeluk tegen de stoel van Liam Hemsworth, de verloofde van Cyrus, waarna de heren het met elkaar aan de stok kregen.

De 19-jarige Cyrus, die beroemd werd dankzij haar rol in de Disneyserie 'Hannah Montana', kwam tussenbeide en deelde een klap uit aan de man. Hij diende een klacht in bij de politie, ook al waren er geen zichtbare verwondingen.

Een ooggetuige van het incident heeft aan TMZ gemeld dat hij inderdaad zag hoe Cyrus en haar verloofde ruzie kregen met de man maar dat de celebrity geen slag heeft uitgedeeld. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

11-09-2012 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston wil dat Theroux zijn neus laat verbouwen voor grote dag

Aniston wil dat Theroux zijn neus laat verbouwen voor grote dag

http://oi47.tinypic.com/2evdrtz.jpg

Jennifer Aniston wil dat alles helemaal perfect is voor haar huwelijk met Justin Theroux en dit schijnt ze nogal letterlijk te nemen. Volgens de Amerikaanse National Enquirer gaat Jen zelfs zo ver dat ze Justin heeft gevraagd om zijn neus te laten verbouwen voor de grote dag.


Gesnurk
"Het draaide uit op een enorme ruzie, waarbij Justin Jen ervan beschuldigde hem te vergelijken met haar o zo perfecte ex Brad Pitt", aldus een bron.

Jennifer verdedigde zich door te stellen dat ze alleen maar een einde wilde maken aan het gesnurk van haar vriend. Intussen heeft Angelina Jolie opnieuw een sneer gegeven naar Aniston door haar tegenover de moeder van Pitt "zielig" te noemen.

11-09-2012 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart heeft alweer een ander"

"Kristen Stewart heeft alweer een ander"

http://oi46.tinypic.com/3efl0.jpg

Twee maanden geleden kwam naar buiten dat Kristen Stewart een affaire had met regisseur Rupert Saunders. De actrice, die in een relatie zat met Robert Pattinson, betuigde meteen spijt en doet er sindsdien alles aan om Roberts hart terug te winnen...of toch niet? Volgens bronnen van Today News Gazette heeft ze alweer een nieuwe flirt: James Franco.


De krant schrijft dat de twee tijdens het Toronto International Film Festival "enorm aan het flirten waren". "Ze hebben zeker 20 minuten met elkaar gepraat. Kristen was omringd door bodyguards, maar ze waren allebei heel ontspannen. Ze lachten en flirtten."

James zou Kristen ook hebben uitgenodigd voor een etentje, maar of zij hierop is ingegegaan is niet duidelijk. Franco zou eveneens tegen vrienden hebben gezegd dat hij Kristen beeldschoon vindt.


11-09-2012 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Renner over zijn sterrenstatus: "Moet nu 's nachts naar de winkel om tomaten te gaan kopen"

Jeremy Renner over zijn sterrenstatus: "Moet nu 's nachts naar de winkel om tomaten te gaan kopen"

http://oi48.tinypic.com/1zdi4j.jpg

Hoe maak je in godsnaam een vierde Bourne-film zonder Jason Bourne? Dat was precies wat hoofdrolspeler Jeremy Renner zich afvroeg toen ze hem de rol van Aaron Cross hadden aangeboden. De 'The Hurt Locker'-acteur was er zich bovendien maar al te goed van bewust dat zijn leven voor eens en voor altijd zou veranderen: "Op restaurant gaan is plots een heel andere belevenis en ik kan pas na middernacht naar de supermarkt. Eventjes tomaten kopen? Nee, dat gaat nu niet meer." Ik ontmoette Renner in Beverly Hills om er niet alleen over zijn nieuwste film, maar ook om er over zijn nieuwbakken sterrenstatus te praten.


"De 'Bourne'-trilogie was een immens succes, en nu verwacht iedereen dat jij dat succes evenaart door de hoofdrol te vertolken in de vierde film. Hoe heb je jouw aanpak op voorhand besproken met Tony Gilroy, de regisseur van 'The Bourne Legacy'?"

Renner: "Ik heb nooit uit de hoogte gedaan en tegen Tony gezegd dat ik dit met twee vingers in de neus kon doen. Ik heb hem verteld dat ik een bepaalde band had met het personage, en dat ik de rol heel goed snapte. Ik begreep ook heel goed wat Tony probeerde te vertellen met zijn verhaal. Ik ben fan van de franchise, dus daar konden we wel uren over praten. Ik heb helemaal niet gezegd: 'Yeah I'm cool, I can play this role!' Nee, dat heeft er helemaal niks mee te maken. Ik had vanaf het begin gewoon die 'klik' met de rol."

"Er komt heel wat druk op jouw schouders terecht. Voel jij dat of vind je het gemakkelijk om dat los te laten?"

Renner: "Het script zat ontzettend goed in elkaar, dus daar hoefden we ons al geen zorgen om te maken. De enige druk die ik van buitenaf voelde was dat ik de fans moest geven waar ze op zaten te wachten. Zij zijn fans van de franchise, net zoals ik en Tony dat zijn. Hoe maak je in godsnaam een Bourne-film zonder Jason Bourne? Dat was voor ons de grootste uitdaging. Ik had voordat ik het script had gelezen al gezegd: 'Hell no, ik zou niet weten hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Ik wil hier niks mee te maken hebben' . Maar van zodra ik het script onder ogen kreeg, vond ik het een geniaal idee. 'The sky is the limit at that point'.

"Over druk gesproken: wat als de film een gigantische flop wordt?"

Renner: "Ik weet het niet, want nu hebben we het over dingen die nog niet gebeurd zijn. Maar als het zou gebeuren, dan hoop ik dat de mensen die de film wél hebben gezien zich geamuseerd hebben. 'We hebben er veel werk in gestoken, dus we zijn blij dat je de film bent gaan kijken.' Zoiets."

11-09-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en John Mayer zakken door in striptent

Katy Perry en John Mayer zakken door in striptent

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.

Katy Perry en John Mayer waren even uit elkaar maar sinds vorige week is het weer koekenbak. Het voorbije weekend gingen ze met enkele vrienden naar de beruchte striptent Spearmint Rhino in Las Vegas. "Ze hadden het zo naar hun zin dat ze bleven tot vijf uur 's morgens", aldus een bron in People.

Eerder die avond hadden Katy en John samen ingecheckt in het Wynn Hotel.

Eind vorige maand was Katy er het hart van in toen John het uitmaakte. "Ze doet alsof het niet serieus was met John, maar ze is enorm gekwetst", verklaarde toen een vriendin van de zangeres.

Een andere vriendin meende te weten dat Katy het meent met John. "Ze wil niet dat haar hart weer gebroken wordt, maar ze voelt een echte connectie met John en ze wil zien waar dat toe leidt".

Sinds ze eind vorig jaar de scheiding van de Britse komiek Russell Brand aanvroeg, had Katy een korte romance met Robert Ackroyd, de gitarist van Florence + The Machine.

11-09-2012 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse trouw Justin Timberlake en Jessica Biel kost 5 miljoen dollar

Italiaanse trouw Justin Timberlake en Jessica Biel kost 5 miljoen dollar

http://oi50.tinypic.com/bgo0sj.jpg

Volgende maand trouwen Justin Timberlake en Jessica Biel in het 19de-eeuwse Palazzo Margherita in Bernalda in de zuidelijke provincie Matera. Volgens bronnen in het magazine Star is Biel elk detail voor haar grote dag aan het voorbereiden. Het trouwfeest mag 5 miljoen dollar kosten, een kleine vier miljoen euro.


"Ze beweert dat ze het te druk heeft om haar trouw te plannen maar ze is enorm betrokken bij alle details, zoals elke bruid".

Trouwplanner Diana Sorenso mag vijf miljoen dollar uitgeven, een kleine vier miljoen euro. "Het wordt een intieme ceremonie in de tuin van het Palazzo Margherita, naast het verbluffende zwarte zwembad onder een reusachtige pergola. Het wordt bijzonder elegan", aldus nog de bron.

Gasten als Amy Adams, Ellen DeGeneres en de leden van Justins voormalige band NSync hoeven geen cent uit te geven. "Justin en Jessica willen de hele trip betalen, voor al hun gasten. Dat omvat privéjets, vijfsterrenhotels en de huur van huizen, plus eten dat niet misstaat in een paleis".

11-09-2012 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis' onderbroek vindt geen koper, zijn bijbel wel

Elvis' onderbroek vindt geen koper, zijn bijbel wel

Om Elvis te beluisteren druk op de foto.


.

De bijbel van Elvis Presley is tijdens een veiling in Groot-Brittannië verkocht voor ruim 73.000 euro, meer dan het dubbele dan verwacht. De onderbroek die The King onder zijn legendarische witte jumpsuit droeg, vond echter geen koper.

De bijbel ontving Elvis op kerstmis 1957, zijn eerste kerst op Graceland, en bevat handgeschreven aantekeningen van de King. Verwacht werd dat het boek ongeveer 30.000 euro zou opbrengen, maar het ging voor meer dan het dubbele onder de hamer.

Maar de ongewassen onderbroek die Elvis tijdens een concert in 1977 onder zijn witte jumpsuit droeg, raakte niet verkocht. De minimumprijs was ingesteld op 8.750 euro, maar het hoogste bod bedroeg slechts 6.250 euro.

De man die de bijbel kocht, een Amerikaan die in Groot-Brittannië woont, wenst anoniem te blijven. Een filmcontract ondertekend door Elvis voor de film 'Follow That Dream' uit 1962, werd verkocht voor 7.500 euro, een paar schoenen dat speciaal voor Elvis werd gemaakt, ging naar een verzamelaar die er 8.120 veil voor had.

10-09-2012 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Máxima duikt gracht in voor het goede doel

Prinses Máxima duikt gracht in voor het goede doel

http://oi50.tinypic.com/bj8n0h.jpg

De Nederlandse prinses Máxima heeft een zwemtocht van ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten volbracht. Ze legde het parcours van 2028 meter zondagmiddag af in 50 minuten. Aan de finish werd ze verwelkomd door kroonprins Willem-Alexander en haar drie dochters.

De prinses deed mee aan de Amsterdam City Swim, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bestrijding van de ongeneeslijke zenuw- en spierziekte ALS. Ook andere prominenten, onder wie zwemmer Pieter van den Hoogenband, zwemster Marleen Veldhuis en ex-voetballer Ronald de Boer, legden het parcours af.

10-09-2012 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tango Libre' wint prijs op filmfestival van Venetië

'Tango Libre' wint prijs op filmfestival van Venetië

http://oi49.tinypic.com/w1p8i0.jpg

'Tango Libre', de jongste film van de Belgische regisseur Frédéric Fonteyne, heeft zaterdagavond de Speciale Prijs van de Orizzonti-Jury op het Filmfestival van Venetië gewonnen.


De film werd vertoond in wereldpremière als openingsfilm van de competitie Orizzonti op 30 augustus.

De film vertelt het verhaal van JC (François Damiens), een gevangenisbewaker die op een avond tijdens de wekelijkse cursus tango danst met Alice (Anne Paulicevich). Hij ziet haar een dag later terug in de gevangenis, waar ze haar man en haar minnaar komt bezoeken.

'Tango Libre' sluit de trilogie van Frédéric Fonteyne af over vrouwen en de liefde. Eerder maakte hij "Une liaison pornografique" en "La femme de Gilles".

De film, die verdeeld wordt door Cinéart, komt in de Belgische zalen uit op 7 november 2012. Hij opent op 28 september het 27ste Filmfestival van Namen in aanwezigheid van de filmploeg.

10-09-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell drie weken in afzondering na instorting

Simon Cowell drie weken in afzondering na instorting

http://oi47.tinypic.com/2cy2nmc.jpg

Simon Cowell is afgelopen zomer ingestort. Het X Factor-jurylid (52) had het zowel op persoonlijk als professioneel vlak te druk, waardoor hij een 'rare vampier' werd.

Cowell leefde drie weken afgezonderd om af te kicken. De burn-out wordt onthuld door Tom Bower, auteur van Sweet Revenge, the Intimate Life of Simon Cowell.

"Ik wil geen pillen meer gebruiken", zou Cowell tegen collega Louis Walsh hebben gezegd.

10-09-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd

Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd

http://oi49.tinypic.com/307w42d.jpg

Na een jaar daten en zovele geruchten over hun romance hebben Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem de grote stap gezet. Gisteravond trouwde het Hollywoodkoppel in South Carolina.


Veel details over de ceremonie zijn er nog niet bekend maar het hele gebeuren vond plaats in een grote witte tent in de omgeving van Mount Pleasant. Florence Welch - van Florence and the Machine- zong drie liedjes ter ere van het stel tijdens de plechtigheid.

Lively (25) en Reynolds (35) zijn onafscheidelijk sinds ze eerder dit jaar samen een woning kochten in Bedford nabij New York. Het koppel is er altijd wonderwel in geslaagd om details van hun romance uit de media te houden.

Ryan Reynolds was reeds eerder getrouwd met Scarlett Johansson maar dat huwelijk hield slechts twee jaar stand. Voor Blake Lively luidden de huwelijksklokken voor de eerste keer.

10-09-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel Weisz: "Het leukste aan mijn job? Doen alsof ik iemand anders ben"

Rachel Weisz: "Het leukste aan mijn job? Doen alsof ik iemand anders ben"

http://oi49.tinypic.com/ap8k8x.jpg

Het is voor velen een droomjob: in een film meespelen en er nog goed voor betaald worden ook. Maar geld is lang niet het enige waar Rachel Weisz het voor doet. Wat volgens haar het leukste is aan haar job? "Dat ik kan doen alsof ik iemand anders ben." Ik ontmoette de vrouw van James Bond-acteur Daniel Craig in Beverly Hills om er over haar nieuwste film 'The Bourne Legacy' te praten.


"Hoe zou jij jouw personage dokter Marta Shearing omschrijven?"


Weisz: "Mijn personage is een bijzonder gedreven vrouw, iemand die haar hele leven wijdt aan de wetenschap. Ze legt de lat bovendien zeer hoog, ze is intelligent en ze werkt kei- en keihard. Ze heeft geen relatie en geen kinderen. Ze denkt niet meer aan de morele implicaties die haar job met zich meebrengen, daar is ze al heel lang geleden mee gestopt. Ze werkt voor een organisatie die haar patiënten niet bij naam noemt maar bij nummer. Deze patiënten zijn in hun ogen geen mensen meer. Dokter Shearing probeert hen ook echt als nummer te zien, en niet als mensen. Dat is haar taak. Aaron (Jeremy Renners personage) is op dat gebied hetzelfde, want hij luistert ook naar wat hem van bovenaf opgedragen wordt. Hij weet niet eens dat er nog andere mensen zoals hem zijn. Zowel Marta als Aaron weten heel weinig van wat er precies gaande is. Het enige verschil is dat de ene een wetenschapper is en de andere een soldaat."

"Het is meteen ook de eerste keer dat je met een pistool mocht schieten. Ben je dat een beetje gewoon geraakt?"

Weisz: "Het grappige was dat ik het pistool vastnam en er meteen mee ben gaan schieten. Ik ben geen getrainde schutter, integendeel, dus ik had geen flauw idee waar ik mee bezig was. Maar Tony (Gilroy, de regisseur, nvdr.) zei dat ik het juist té goed had gedaan. Het zag er te professioneel uit volgens hem. Waarom ik me zo op mijn gemak voelde? Ik weet het niet. Ik ben gewoon beginnen schieten alsof ik écht iemand wilde raken. Ik heb de trekker overgehaald en mijn ding gedaan."

10-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!