Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Ryan Reynolds en Blake Lively hun huwelijk geheim hielden

Hoe Ryan Reynolds en Blake Lively hun huwelijk geheim hielden

http://oi49.tinypic.com/244cjd0.jpg

Hoewel ze op televisie een 'Gossip Girl' speelt, was Blake Lively (25) in het echte leven wel in staat om haar huwelijk van afgelopen zondag geheim te houden. Nochtans was dat helemaal niet gemakkelijk, gezien de vele voorbereidingen die zij en manlief Ryan Reynolds (35) moesten treffen voor de ceremonie en het feest.


Zo reisde de actrice bijvoorbeeld een paar weken voor de grote dag in stilte naar Charleston, om de plaats van het gebeuren te verkennen.

Taart
Verder moesten ze ook heel wat dingen verzwijgen, vooral aan leveranciers. Taartenbakker 'Maggie Austin Cake' had bijvoorbeeld geen idee dat de perzik-witte bruidstaart voor een bekende bruid en bruidegom was.

"Wij werkten voor een gewone klant, net zoals we altijd doen", zei een verantwoordelijke van het bedrijf. "Uiteraard waren we erg verrast en opgetogen toen bleek dat we voor hen hadden gewerkt."

13-09-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke Robbie Williams durft eigen slipjes niet te showen

Dikke Robbie Williams durft eigen slipjes niet te showen

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Robbie Williams is heel wat kilo's bijgekomen sinds hij gestopt is met roken. Dit stuurde zijn plannen om zijn eigen ondergoedlijn te promoten in de war.

De voormalige zanger die het nu waagt als modeontwerper geeft toe: "Ik ben zeker geïnteresseerd om mijn eigen weinig onthullende creaties voor Farrell te tonen aan de wereld, maar ik heb het te moeilijk om aan chocolade te weerstaan. Sinds ik gestopt ben met roken ben ik 12 kilo bijgekomen, ik kan echt niet uit de snoepkast blijven. Ik word bijna 40, dus het is nu of nooit als ik wil afvallen."

Ook heeft hij heel wat stress door zijn nieuwe carrièrezet, de ster hoopt dat hij in de modewereld evenveel geluk heeft als in de muziekindustrie. "Mijn manager vroeg of ik kleding wilde ontwerpen, omdat ik mijn hele leven al kleren draag, dacht ik hier wel genoeg over te weten."

13-09-2012 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van bokser naar danser: Mike Tyson wil in musicals spelen

Van bokser naar danser: Mike Tyson wil in musicals spelen

http://oi50.tinypic.com/2reh120.jpg

Mike Tyson is van plan om een opvallende carrièremove te maken. De 46-jarige ex-bokser wil namelijk graag zingen en acteren in musicals. Op die manier wil hij zijn fans blijven entertainen.


"Ik wil dansen en zingen. Ik wil zelfs dansen en zingen in musicals", bekende hij aan de Daily Telegraph. Eerder had Tyson al een kleine filmrol in de komedie 'The Hangover', waarin hij zichzelf vertolkte.

Enkele weken geleden stond Tyson ook al op de planken van Broadway, maar niet in een musical. Hij vertolkte er de onemanshow 'Undisputed Truth', die over de hoogtes en laagtes uit zijn leven en carrière gaat. Het spektakel, dat hij in april al voorstelde in Las Vegas, werd gemaakt in samenwerking met regisseur Spike Lee.

13-09-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medvedev wil bandleden Pussy Riot vrijlaten

Medvedev wil bandleden Pussy Riot vrijlaten

http://oi47.tinypic.com/vnkpc1.jpg

De drie veroordeelde leden van Pussy Riot moeten worden vrijgelaten. Hen nog langer in de cel houden zou "onproductief" zijn, zegt de Russische premier Dmitri Medvedev.


De opmerkingen van de premier zouden erop kunnen wijzen dat de bandleden binnenkort op vrije voeten komen. De drie zijn in beroep gegaan tegen hun veroordeling wegens 'hooliganisme'. Die zitting vindt op 1 oktober plaats.

De drie vrouwen zitten al vijf maanden vast. In augustus werden zij veroordeeld tot twee jaar strafkamp omdat ze met een 'punkgebed' op de proppen kwamen in de belangrijkste kathedraal van Moskou. In de video van hun actie halen twee maskerdragende bandleden uit naar Poetin.

13-09-2012 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klum bekijkt bodyguard met andere ogen na scheiding

Klum bekijkt bodyguard met andere ogen na scheiding

http://oi46.tinypic.com/2jdgu3p.jpg

Heidi Klum ontkent dat ze een relatie is begonnen met haar bodyguard toen ze nog getrouwd was met de Britse zanger Seal. Maar nu ze is gescheiden, staat ze er wel degelijk voor open, zo heeft ze verklaard.


In de nu al zeer populaire Amerikaanse talkshow van Katie Couric bekende Klum dat ze "nooit naar een andere man heeft gekeken" toen ze nog met Seal getrouwd was. Maar nu ze weer vrijgezel is, is ze haar bodyguard met geheel andere ogen gaan bekijken, zo bekende ze.

Klum wil deze hernieuwde kennismaking overigens nog geen "relatie" noemen. Daarvoor is het allemaal nog te pril. Maar ze vindt hem een "geweldige man".

Seal betichtte zijn vrouw ervan al vreemd te zijn gegaan met de bodyguard terwijl de scheiding nog niet definitief was. Het stel was zeven jaar getrouwd en heeft vier kinderen.

13-09-2012 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B: "Spice Girls raakten voortdurend elkaars borsten aan"

Mel B: "Spice Girls raakten voortdurend elkaars borsten aan"

Om De Spice Girls te beluisteren druk op de foto.


.

Hoewel de relatie tussen de verschillende leden van de Spice Girls vandaag niet meer zo geweldig is, was dat in de jaren '90 wel anders. Volgens Mel B ging het zelfs zo ver dat zij en de andere meisjes voortdurend elkaars borsten betastten toen ze samenwerkten.

"Ik hou van borsten. Ik en de andere Spice Girls voelden altijd aan elkaars borsten", bekende Mel B in een interview met Cosmopolitan.

Knobbeltje
Nu de dames terug in contact kwamen door hun optreden op de slotceremonie van de Olympische Spelen, kwam die oude 'gewoonte' terug boven. "Geri kwam enkele dagen geleden nog achter mij staan en greep m'n borsten vast", aldus de 37-jarige Scary Spice.

Nochtans werd Mel B ook al geconfronteerd met de serieuze kant van haar borsten. "Ik vond een knobbeltje op mijn borst toen ik 17 was en werd helemaal gek. Het bleek niets te zijn, maar het maakte me doodsbang. Sindsdien ben ik helemaal voor de borstcontrole, een dubbele controle zelfs."

Borstenman
Mel B is dan ook één van de gezichten van de 'Breast Cancer Awareness'-maand in Groot-Brittannië. Ze vindt het heel belangrijk om mensen te informeren over borstkanker. "Ik heb drie dochters en één stiefdochter, dus ik zal hen zeker leren hoe het moet als ze ouder worden. Mijn oudste (Phoenix, 13) doet het ondertussen al", aldus Mel B.

Zelf laat ze zich vaak assisteren door manlief Stephen Belafonte. "Ik ben een borstenman, dus heb ik er geen probleem mee om mijn vrouw te helpen. Welke man zou dat niet graag doen? Het is niet alleen leuk, maar ook zo ongelofelijk belangrijk", besluit Stephen.

13-09-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cyndi Lauper: "Popmuziek is oversekst"

Cyndi Lauper: "Popmuziek is oversekst"

Om Cindi Lauper te beluisteren druk op de foto.



Cyndi Lauper (59) had in 1983 een wereldhit met 'Girls Just Want To Have Fun', maar vandaag de dag vindt ze dat te veel popliedjes over seks gaan.

"Een jonge vrouw stapte onlangs op me toe na een concert en bedankte me voor mijn werk t'temidden van al die verkrachtingsmuziek'. Zo had ik het nog niet bekeken, maar tegenwoordig gaat het allemaal om seks, seks, seks en de muziek en de teksten zijn redelijk agressief. Ze noemde het verkrachtingsmuziek, ik dacht 'mijn hemel, ze heeft nog gelijk ook'.

Deze maand brengt Lauper haar autobiografie 'Cyndi Lauper: A Memoir' uit. Daarin heeft ze het ook over haar leven voor ze bekend werd. Een van de meest ongebruikelijke baantjes die ze toen had, was het wandelen met paarden nadat ze aan een race hadden deelgenomen. "Als een paard een race heeft gelopen, met het afkoelen en dat was mijn taak: wandelen met die paarden. Ik zong toen voor hen, ik herinner me dat ik gezangen van Hare Krishna zong voor hen, die waren toen heel populair en ze kalmeerden de paarden".

.

12-09-2012 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste schooldag voor Suri Cruise

Eerste schooldag voor Suri Cruise

http://oi46.tinypic.com/2550v1w.jpg

Kleine meisjes worden groot, zo ook Suri Cruise, de zesjarige dochter van het onlangs gescheiden acteurskoppel Katie Holmes en Tom Cruise. Het kind beleefde vandaag haar eerste schooldag en was er tijdens de rit naartoe niet echt gerust in. Dat bewijzen foto's van een nagelbijtende Suri in de Britse krant Daily Mail.


De 33-jarige Katie Holmes vergezelde haar dochter. Van ex-man Tom Cruise, die recent nog in Londen werd gefotografeerd, ontbrak ieder spoor. De krant vermoedt dat hij mogelijk apart arriveerde aan de eliteschool Avenues, in New York.

Suri's gloednieuwe school ligt in de buurt van het appartement waar Katie na de scheiding met Tom haar intrek nam en mikt op kinderen die veel reizen. Zo is Suri niet verplicht om altijd op de schoolbanken in New York te zitten. Het instituut noemt zichzelf de eerste "Wereldschool" en plant campussen in onder andere Afrika, Australië, China en Indië.

Schoollopen op Avenues is echter niet voor iedereen weggelegd. Het jaarlijkse inschrijvingsgeld bedraagt immers 39.750 dollar, of bijna 31.000 euro.

12-09-2012 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Simpsons geven Justin Bieber dertig seconden

The Simpsons geven Justin Bieber dertig seconden

http://oi45.tinypic.com/fblxkg.jpg

Goed nieuws voor de fans van Justin Bieber, want het meisjesidool verschijnt in het nieuwe seizoen van The Simpsons. Maar ook goed nieuws voor wie geen fan is van Bieber, want zijn rol zal hooguit dertig seconden duren.


Bieber had zijn rol onlangs via Twitter al aangekondigd. Maar geen 'Bieber fever' bij The Simpsons. Hoewel producer Al Jean maar weinig kwijt wou over de aflevering, liet hij wel verstaan dat het maar om een korte cameo zou gaan. "We zullen er misschien een kort bericht bij zetten: '30 seconden voor Bieber'", aldus Al Jean.

Wat al wel geweten is: Bieber zal deelnemen aan een talentenshow waarin Bart optreedt. Hoewel Lisa wel vaker voor jonge popsterretjes gevallen is, zal Bieber haar hart niet sneller doen slaan. Op de Amerikaanse televisie begint het 24ste seizoen van The Simpsons op zondag 30 september.

12-09-2012 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Paquin bevallen van tweeling

Anna Paquin bevallen van tweeling

http://oi49.tinypic.com/2cyf82c.jpg

Anna Paquin, beter bekend als Sookie Stackhouse uit 'True Blood', is bevallen van een tweeling. De actrice en haar echtgenoot Stephen Moyer werden al een paar weken geleden de trotse ouders van de baby's, maar het nieuws werd pas vandaag de wereld ingestuurd. Het geslacht en de namen zijn voorlopig niet bekend.


"We kunnen bevestigen dat Anna Paquin (30) en Stephen Moyer (42) onlangs hun tweeling hebben verwelkomd", laat een woordvoerder van het 'True Blood'-echtpaar weten. "De baby's werden een aantal weken te vroeg geboren, maar ze verkeren in goede gezondheid en mama en papa zijn in de wolken."

Stephen - die al twee kinderen (Billy, 12 en Lilac, 10) heeft uit vorige relaties, vertelde onlangs dat hij erg naar de bevalling uitkeek: "Ik hou ontzettend veel van mijn kinderen. Zij zijn het beste wat me ooit overkomen is. Dat ik er twee bijkrijg maakt het allemaal nog wat gekker, maar dat is juist cool!"

Paquin en Moyer stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje in het Californische Malibu. De 'True Blood'-tegenspelers leerden elkaar in 2008 kennen op de set van de succesvolle vampierenserie. Het duo knoopte pas in februari 2009 een relatie aan, waarna ze in augustus 2009 hun verloving aankondigden.

12-09-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder in film Lars von Trier

Lien Van de Kelder in film Lars von Trier

http://oi46.tinypic.com/2yxjh2p.jpg

Lien Van de Kelder goes international. Na haar hoofdrol in de Europese co-productie 'The Spiral' krijgt de Vlaamse actrice nu ook een rolletje in 'Nymphomaniac', de nieuwe film van Lars von Trier. 

Eerder raakte al bekend dat Vlamingen Ivan Pecnik en Michaël Pas een rol spelen in de seksueel expliciete prent, die deels in ons land wordt opgenomen. Pas speelt de man van hoofdrolspeelster Charlotte Gainsbourg. De jonge versie van zijn personage zal vertolkt worden door Hollywoodster Shia LaBeouf ('Transformers').

12-09-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss World 2003 (en dochter van Chris de Burgh) siert cover Playboy

Miss World 2003 (en dochter van Chris de Burgh) siert cover Playboy

http://oi47.tinypic.com/2wntl4j.jpg

In 1986 werd Chris De Burgh wereldberoemd met de superhit 'Lady in Red'. De nu 63-jarige Ierse zanger heeft ook een bekende dochter, voor wie hij in datzelfde jaar het nummer 'For Rosanna' schreef: de knappe Rosanna Davison schopte het in 2003 als Miss Ierland tot Miss World. Nu ging de 28-jarige sexy blondine uit de kleren voor de Duitse Playboy.


In 2003 verbaasde de toen negentienjarige Rosanna Davison de wereld door in het Chinese Sanya 106 concurrentes het nakijken te geven en zich als allereerste Ierse tot Miss World te kronen (zie eerste video onder dit artikel). Het was het begin van een succesvolle carrière als model en actrice. Vandaag is de knappe blondine nog altijd het gezicht van 'Holiday On Ice' en ze is lid van een Brits modellenbureau. In de zomer van 2009 werd ze een filmster door in 'Vena' te schitteren aan de zijde van de Ierse topacteur Richard Wall.

Samen op ARD
Haar vader Chris De Burgh bestormde in 1986, Rosanna was toen twee, de internationale hitlijsten met de superhit 'Lady in Red'. Hij bleek in ons land grotendeels een 'onehitwonder' te worden, maar vooral in Nederland en Duitsland bleef De Burgh heel populair. Zijn dochter pikte in zijn zog haar Duits graantje roem gretig mee. Ze traden regelmatig samen op. Op de Duitse tv-zender ARD zong De Burgh in 2004 live voor haar dochter 'Here for You' (zie tweede video onder dit artikel). In haar katholieke thuisland Ierland ontstond maanden geleden al een controverse over de naaktreportage van Rosanna Davison. Benieuwd of de Ieren nu nog zo sceptisch zijn bij het zien van het fraaie resultaat.

12-09-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Yolanthe zal het maken in Hollywood"

Mark Wahlberg: "Yolanthe zal het maken in Hollywood"

http://oi49.tinypic.com/34q1wcj.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat een grootse filmcarrière in Hollywood tegemoet. Althans: dat voorspelt haar 'Pain and Gain'-tegenspeler en topacteur Mark Wahlberg, die gisteren in Amsterdam was om zijn nieuwe komedie Ted te promoten.


Wahlberg is erg te spreken over 'Yo's' prestaties in het actiespektakel van Michael Bay dat begin volgend jaar verschijnt. Zo zegt hij in een interview met RTL Boulevard: 'Ze heeft een behoorlijke rol en ik moet zeggen dat ze alles goed deed. Verder ziet ze er waanzinnig uit. En daarom krijg ik haar natuurlijk niet in de film. Voor haar is het een mooie opstap en ik denk echt dat ze het kan maken in Hollywood.'

Wahlberg had voorheen nog nooit van Yolanthe gehoord en kende haar echtgenoot en Oranje-international Wesley evenmin: 'Voetbal is totaal geen ding in de Verenigde Staten. We volgen die sport niet. Dus daarom was ik verbaasd over de Pain and Gain-ophef hier.''

Op de vraag wie de betere acteur is - de pop Ted of Yolanthe - antwoordt Wahlberg: 'Dat moeten we gaan zien. Pain and Gain is nog niet af. Ted heeft in elk geval talent en hij heeft ontzettend veel geld verdiend, dat moet Yolanthe nog maar zien te overtreffen.'

Even gingen de geruchten dat er misschien meer tussen de twee was dan een zakelijke relatie. De Amerikaan ontkent dat stellig. 'Nee ik ben heel erg professioneel en we spraken elkaar alleen tijdens het opnemen van de scenes. Misschien dat Ted haar wel wilt versieren', grapt hij met de teddybeer in zijn handen.

12-09-2012 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nippleslip' van Emma Watson op rode loper

'Nippleslip' van Emma Watson op rode loper

http://oi46.tinypic.com/34y1rlz.jpg

Ze mag dan wel de hoofdrol spelen in de film 'The Perks Of Being A Wallflower', Emma Watson was tijdens de première allesbehalve een muurbloempje op de rode loper toen ze onbewust een stukje blote borst liet zien.


In Los Angeles maakte de 22-jarige actrice haar opwachting in een oogverblindende jurk die vooral haar rug in de kijker zette dankzij een diepe uitsnijding.

Toch ging de boezem van Watson met alle aandacht lopen toen één van haar borsten vanonder het ultradunne stofje kwam piepen. Oeps! Gelukkig had de Britse actrice geïnvesteerd in tepelplakkers. Maar de paparazzi smulden desondanks toch van deze 'mini-nipplegate'.

12-09-2012 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney zet knappe vriendin aan de deur"

"George Clooney zet knappe vriendin aan de deur"

http://oi47.tinypic.com/24pz2h0.jpg

De aantrekkelijkste man van Hollywood George Clooney is opnieuw vrijgezel. Hij zou namelijk zijn relatie met de jonge blondine Stacy Keibler hebben verbroken.


De 51-jarige acteur leek met de 32-jarige worstelaar Stacy eindelijk bereid zijn zich te settelen. Dat ze samen de hele zomer doorbrachten in zijn huis aan het Italiaanse Comomeer leek een goed teken te zijn. De twee verliefden lieten zelfs hun ouders vorige maand overvliegen zodat ze elkaar konden ontmoeten. Maar de blondine vertelt nu aan vrienden dat het voorbij is. Een officiële verklaring van een vriendschappelijke breuk zou volgen.

Clooney staat er om bekend bindingsangst te hebben. Een vriendin van Stacy getuigt: "Ze heeft gezegd dat George weer alleen wil zijn en dat hij niet de intentie heeft ooit te trouwen. Stacy had gehoopt dat ze voor altijd samen zouden zijn. Doordat hun ouders elkaar ontmoet hebben, kreeg ze hoop. De laatste weken trok George zich echter terug en had hij nood aan tijd voor zichzelf."

Clooney stapte wel al in het huwelijksbootje, hij was getrouwd met actrice Talia Balsam van 1989 tot 1993. Intussen had hij flirts of korte relaties met onder meer Kelly Preston (die nu met John Travolta getrouwd is), advocate Celine Balitran, model Lisa Snowdon, serveuse Sarah Larson en MTV-presentatrice ELisabetta Canalis.

12-09-2012 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin in verwachting van derde spruit

Katja Retsin in verwachting van derde spruit

http://oi48.tinypic.com/14737t.jpg

De ooievaar draait overuren in BV-land want na Elke Vanelderen en Véronique De Kock is ook Katja Retsin zwanger.


Katja Retsin (40) en Jan Schepens (bijna 42) zijn al mama en papa van Manou (6) en Milla (3). Katja en Jan hebben lang getwijfeld want ze hebben alle twee drukke jobs.

Ze beseffen ook dat een kindje op je 40ste op de wereld zetten, niet zonder risico's is. Toch gelooft Jan helemaal in Katja: "Ze rookt niet, drinkt niet en is een ongelooflijk gezonde madam", zegt Schepens in Story.

Retsin zelf reageert verheugd: "Ons hele gezin kijkt heel erg uit naar deze uitbreiding. Manou, die bijna zeven is, vindt het super dat ze dan 'de allergrootste' zal zijn, en Milla giechelt als ik het over een baby in mijn buik heb. Echt snappen doet ze het waarschijnlijk niet, maar ze loopt alvast nog meer dan gewoonlijk met haar poppenwagen rond ... En wat mama en papa betreft: nog een paar maanden en ze weten ook weer wat te doen met hun nachten!"

11-09-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga gaat trouwen"

"Lady Gaga gaat trouwen"

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga zou plannen hebben om volgende maand in het huwelijksbootje stappen met Taylor Kinney

Volgens de Britse krant The Sun is het heel waarschijnlijk dat de popzangeres in Italië gaat trouwen. Lady Gaga, echte naam Stefani Germanotta, heeft haar schoonfamilie gevraagd om na haar optreden in Milaan naar Venetië te komen.

Gaga's vrienden zijn ervan overtuigd dat er een huwelijk aan zit te komen. "Ze heeft het continu over Venetië. Ze vindt die stad heel romantisch. Als ze gaat trouwen, dan zal dat in Italië zijn", zegt een insider. "Haar beste vrienden hopen dat ze ook naar Italië mogen komen".

11-09-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt: "Acteurs mogen geen miljoenengages meer verwachten"

Brad Pitt: "Acteurs mogen geen miljoenengages meer verwachten"

http://oi49.tinypic.com/ok1k4i.jpg

De crisis slaat ook in Hollywood toe. Volgens Brad Pitt, die inmiddels wel heel goed in de slappe was zit, mogen acteurs niet meer verwachten dat ze met elke film miljoenen dollars verdienen.


Boeiende tijden
Toen de BBC hem vroeg of grote sterren nog 10 miljoen per film kunnen verdienen, antwoordde Pitt: "Die tijd is voorbij. Hollywood heeft door de financiële crisis simpelweg het geld niet meer om zulke bedragen op tafel te gooien. Daar moeten acteurs maar aan wennen. Tegelijk beleeft de filmindustrie boeiende tijden. De economische situatie dwingt heel wat studio's in te zetten of grote projecten. Dat schept een leegte waar nieuwe filmmakers kunnen van profiteren".

Het voorbije jaar verdiende Pitt volgens zakenkrant Forbes 25 miljoen dollar. Bovenaan de lijst die in juli werd gepubliceerd staat Tom Cruise met 75 miljoen dollar.

11-09-2012 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley Cyrus verkocht man klap in nachtclub"

"Miley Cyrus verkocht man klap in nachtclub"

http://oi45.tinypic.com/10pobgw.jpg

Een man diende een klacht in bij de politie nadat Miley Cyrus hem een klap zou verkocht hebben in een nachtclub in Hollywood.


In het Roosevelt Hotel botste de man naar eigen zeggen per ongeluk tegen de stoel van Liam Hemsworth, de verloofde van Cyrus, waarna de heren het met elkaar aan de stok kregen.

De 19-jarige Cyrus, die beroemd werd dankzij haar rol in de Disneyserie 'Hannah Montana', kwam tussenbeide en deelde een klap uit aan de man. Hij diende een klacht in bij de politie, ook al waren er geen zichtbare verwondingen.

Een ooggetuige van het incident heeft aan TMZ gemeld dat hij inderdaad zag hoe Cyrus en haar verloofde ruzie kregen met de man maar dat de celebrity geen slag heeft uitgedeeld. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

11-09-2012 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston wil dat Theroux zijn neus laat verbouwen voor grote dag

Aniston wil dat Theroux zijn neus laat verbouwen voor grote dag

http://oi47.tinypic.com/2evdrtz.jpg

Jennifer Aniston wil dat alles helemaal perfect is voor haar huwelijk met Justin Theroux en dit schijnt ze nogal letterlijk te nemen. Volgens de Amerikaanse National Enquirer gaat Jen zelfs zo ver dat ze Justin heeft gevraagd om zijn neus te laten verbouwen voor de grote dag.


Gesnurk
"Het draaide uit op een enorme ruzie, waarbij Justin Jen ervan beschuldigde hem te vergelijken met haar o zo perfecte ex Brad Pitt", aldus een bron.

Jennifer verdedigde zich door te stellen dat ze alleen maar een einde wilde maken aan het gesnurk van haar vriend. Intussen heeft Angelina Jolie opnieuw een sneer gegeven naar Aniston door haar tegenover de moeder van Pitt "zielig" te noemen.

11-09-2012 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!