Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model Griet Vanhees zwanger

Model Griet Vanhees zwanger

http://oi50.tinypic.com/i57ias.jpg

Racepiloot Anthony Kumpen (33) en zijn vrouw Griet Vanhees (33) verwachten samen hun eerste kindje. Dat maakte het koppel bekend in weekblad Story.


"Het eerste wat ik dacht toen ik wist dat ik zwanger was? Shit", vertelt het 33-jarige model in Story. Hoewel het koppel zich enorm verheugt op de zwangerschap, komt de periode wat ongelegen. "De bevalling zou samenvallen met het begin van het raceseizoen in april", aldus Vanhees. "Maar aan alles is een mouw te passen", reageert Anthony.

Zowel Griet Vanhees als Anthony Kumpen hebben al een kind uit een vorige relatie. Griet heeft een zoontje van 11, Thibeau, en Anthony een dochter Laura (11). Nu verwacht het koppel dus ook samen een kindje.

18-09-2012 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1 miljoen kijkers voor 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER

Meer dan 1 miljoen kijkers voor 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER

http://oi50.tinypic.com/v9hqc.jpg

De kijkers hebben hun weg gevonden naar VIER, de opvolger van VT4. 'De Kruitfabriek' haalde gemiddeld 497.501 kijkers en naar 'De Slimste Mens ter Wereld' keken gemiddeld 1.003.766 mensen. Tussen 17 en 24 uur bereikte VIER in totaal 2,4 miljoen mensen. Dat blijkt uit de kijkcijfers van gisteravond.


Gisteravond veranderde het Vlaamse medialandschap met de komst van VIER, de commerciële zender die in handen is van De Vijver Media, ook eigenaar van het productiehuis Woestijnvis. Een rist nieuwe en bekende Woestijnvis-programma's werden voor de eerste keer op de kijker losgelaten.

De start van VIER werd door 280.278 kijkers gevolgd, met een piek van 392.019. Van die 280.278 kijkers keken er 273.753 live. Dat was goed voor gemiddeld 17,8 procent marktaandeel op VVA 18-54, de commercieel belangrijkste doelgroep voor VIER. Op de doelgroep 4+, heel tv-kijkend Vlaanderen, haalde het programma een marktaandeel van 13,1 pct.

De eerste aflevering van de actuashow 'De Kruitfabriek' haalde gemiddeld 497.501 kijkers (479.858 live kijkers), met een piek van 840.758 en gemiddeld 23,8 procent marktaandeel op de belangrijkste doelgroep. Op 4+ bedroeg het marktaandeel 19,6 pct.

Naar 'De Slimste Mens ter Wereld' keken gemiddeld 1.003.766 mensen (944.876 live), met een piek van 1.246.437. Daarmee haalde de eerste aflevering 37,2 pct marktaandeel op VVA 18-54. Op 4+ bedroeg het marktaandeel 35,7 pct.

'In Godsnaam' haalde 389.167 kijkers (376.583 live), met een piek van 470.043 kijkers. Dat is een marktaandeel van 14,2 pct op VVA 18-54 en 17,6 pct op 4+.

18-09-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer die topless Rihanna van veld joeg, vergeeft haar

Boer die topless Rihanna van veld joeg, vergeeft haar

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
De Noord-Ierse landbouwer die vorig jaar Rihanna van zijn veld joeg toen de zangeres daar in een doorkijkbloes de video voor 'We Found Love' opnam, heeft haar vergeven. Meer nog: de vrome Alan Graham (62) feliciteerde Rihanna nadat ze er de MTV Video of the Year award mee won.

"Ik zal niet over haar oordelen. Ik vond haar een lief meisje, maar toch vind ik dat de video te veel op seksualiteit focust", verklaart Graham in The Sun.

18-09-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevalling Kourtney Kardashian schokt tv-kijkers

Bevalling Kourtney Kardashian schokt tv-kijkers

http://oi47.tinypic.com/2dv3igi.jpg

Kourtney Kardashian heeft heel wat Amerikaanse tv-kijkers geschokt door de bevalling van haar tweede kind uit te zenden in de finale van de realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians'. Kourtney trok met beide handen haar dochtertje Penelope zelf ter wereld voor de camera's.


De hele familie en de cameraploeg verdrongen zich in de verloskamer en gisteren mochten miljoenen Amerikaanse tv-kijkers die ervaring delen. Velen onder hen hadden vervolgens maar weinig zin meer in hun avondeten, op Twitter werd de aflevering "griezelig" en "vies" genoemd.

Maar de Kardashians, waaronder Kim, Khloe en broer Rob, verpinkten niet toen ze de bevalling van hun nieuwe familielid gadesloegen. Zelfs broertje Mason, die tweeënhalf is, zag hoe zijn zusje geboren werd. Toen zijn mama zei "Ze heet Penelope", was Mason even van zijn melk. "Nee, ze heet zus", zei hij.

Alsof het niet genoeg was om de bevalling live mee te maken, keek de hele familie gisteren nog eens naar televisie. Tijdens de uitzending twitterde een fan "Ik zag net Kourtney bevallen op tv. Ze trekt er de baby's wel graag uit". Waarop Kourtney antwoordde: "Reken maar".

Eerder in de laatste aflevering van het seizoen liet Kim Kardashian weten dat ze haar eicellen zou laten invriezen.

18-09-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tot Altijd' beste Vlaamse film

'Tot Altijd' beste Vlaamse film

http://oi45.tinypic.com/2yy6vt1.jpg

In het Kursaal van Oostende zijn voor de derde keer de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. 'Tot Altijd' won de prijs voor Beste Film en kreeg in totaal drie prijzen.


'The Invader' sleepte met vier Ensors het meeste prijzen in de wacht. De prijs voor Beste Actrice in een hoofdrol ging naar Evelien Bosmans, bekend van 'Groenten uit Balen'. Deze Vlaamse prent werd gehuldigd met drie awards. De prijs van Beste Acteur ging naar Geert Van Rampelbergh voor zijn vertolking in 'Tot Altijd'.

De prijs voor Beste Debuut werd in de wacht gesleept door Tom Audenaert uit 'Hasta La Vista'. Deze openingsfilm van het Film Festival Oostende nam twee Ensors mee naar huis.

Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege heeft de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Film 2011-2012 uitgereikt aan regisseur, scenarist en producent Pierre Drouot. Drouot werd door de jury geprezen voor zijn rol in de vernieuwing en internationalisering van de Vlaamse film, onder meer als intendant van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Met de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen werd het zesde Filmfestival van Oostende afgesloten. In totaal genoten de voorbije negen dagen opnieuw meer dan 25.000 filmliefhebbers van een gevarieerd aanbod op het festival.

17-09-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk weet niks van gesprekken over Songfestival

Anouk weet niks van gesprekken over Songfestival

Om Anouk te beluisteren druk op de foto.


.
De Nederlandse zangeres Anouk was gisteren erg verbaasd toen ze overal las dat ze gesprekken voerde met de TROS over een deelname aan het Eurovisiesongfestival. Zelf weet de zangeres namelijk van niets.

"Goh, ik lees nu overal dat ik nu toch mee ga doen aan het Songfestival? Ik zit hier lekker in het zonnetje in LA en weet van niets. Succes ermee", schreef Anouk op haar Facebook-pagina.

TROS-dj en Songfestivalcommentator Daniël Dekker meldde gisteren in De Nederlandse krant AD dat de gesprekken met Anouk zo goed verliepen dat hij een positieve uitkomst verwacht. "Er is nu een aantal keer gepraat. In die bijeenkomsten is veel energie gestoken, we werken ergens naartoe", aldus Dekker.

17-09-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silver Linings Playbook wint Toronto Film Festival

Silver Linings Playbook wint Toronto Film Festival

http://oi49.tinypic.com/apcy0w.jpg

'Silver Linings Playbook' van de Amerikaanse regisseur David Russell heeft het 37ste Toronto International Film Festival gewonnen. De film, met Bradley Cooper en Jennifer Lawrence in de hoofdrollen, werd door het publiek als beste van 372 inzendingen uit 72 landen verkozen.


In de prent speelt Cooper de rol van een leraar die een crisisperiode doormaakt nadat zijn vrouw hem heeft verlaten en die terug intrekt bij zijn ouders (rollen van Jacki Weaver en Robert de Niro). In zijn geboortedorp ontmoet hij een weduwe, gespeeld door Lawrence, die met psychische problemen kampt sinds de dood van haar man. Ze is bereid Cooper te helpen zijn vrouw terug voor hem te winnen, in ruil voor een wederdienst.

'Silver Linings Playbook' moest het onder meer opnemen tegen 'Argo' van Ben Affleck, Thomas Andersons 'The Master' en 'Cloud Atlas' van de Duitse regisseur Tom Tykwer. Anders dan op de Europese filmfestivals in bijvoorbeeld Cannes of Venetië is er op het Canadese festival geen jury. Het publiek kiest de winnaar. Er zijn ook geen prijzen voor de beste acteurs of bijrollen.

17-09-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck vader van dochtertje Roos

Wim Oosterlinck vader van dochtertje Roos

http://oi45.tinypic.com/2eqapo5.jpg

Radiopresentator Wim Oosterlinck is gisteravond om 19.14 uur papa geworden. Op microblogsite Twitter kondigde hij trots de geboorte van zijn dochtertje Roos aan. Het is het eerste kindje voor Oosterlinck en vriendin Marie. Roos weegt 3200 gram en is 49 centimeter groot.


"Roos is geboren! Gisteren 16 september om 19u14, 3200 gram, 49 centimeter. Alles gaat fantastisch met ons alledrie. Groetjes! Wim & Marie", klonk het op Twitter.

Q-Music-collega's Kürt Rogiers en Sven Ornelis waren er deze ochtend dan ook als de kippen bij om Oosterlinck te feliciteren. Het radioduo belde de kerverse vader op tijdens hun ochtendshow.

17-09-2012 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton is met tien jaar jonger Spaans model

Paris Hilton is met tien jaar jonger Spaans model

http://oi47.tinypic.com/2ceknqt.jpg

Paris Hilton heeft een nieuw lief. De 31-jarige Paris liet haar oog vallen op River Viiperi, een Spaans model dat tien jaar jonger is dan zij. De twee zouden al een jaar bevriend zijn en zijn intussen onafscheidelijk. De twee werden het voorbije weekend nog samen gespot in een attractiepark. "Ze passen perfect bij elkaar, ze lijken Ken en Barbie wel. Ze liepen hand in hand en leken heel gelukkig", aldus een ooggetuige.

Nu hoeft River niet op zijn lauweren rusten. Paris staat bekend om haar korte aandachtsspanne en is er het meisje niet naar om lang met dezelfde kerel te gaan. Tot mei was de Nederlandse dj Afrojack nog haar vaste sidekick, maar de voorbije zomer mocht ze gaarne het beest met de twee ruggen spelen met achtereenvolgens de Zuid-Afrikaanse artiest Conor McCreedy en ging ze op vakantie naar Corsica met Doug Reinhardt, een van haar ex'en.

17-09-2012 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alex Agnew stopt (voorlopig) met comedy

Alex Agnew stopt (voorlopig) met comedy

http://oi47.tinypic.com/14mayp.jpg

Stand-up comedian Alex Agnew stopt met comedy en gaat zich concentreren op zijn band Diablo Blvd. Dat heeft het management van Agnew zondagavond bekendgemaakt.


Agnew neemt afscheid van de comedyplanken met een éénmalige zaalshow in het Antwerpse Sportpaleis op 25 oktober 2013 onder de titel 'The Legend Ends'. Nadien wil hij zich helemaal toeleggen op zijn band Diablo Blvd., een hard-rock/metalband.

Agnew sluit echter niet uit dat hij ooit terugkeert als comedian. "Wanneer keert Alex Agnew terug als comedian? We weten het echt niet. Maar algemeen wordt aangenomen dat het lang kan duren", klinkt het in het persbericht.

17-09-2012 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronan Keating valt voor Australische blondine

Ronan Keating valt voor Australische blondine

Om Ronan Keating te beluisteren druk op de foto.


.
De Ierse zanger Ronan Keating is vijf maanden na zijn scheiding met zijn vrouw Yvonne opnineuw verliefd. De Australische producer van X Factor Storm Uechtritz is de gelukkige.

Ronan leerde de Australische blondine kennen op de televisieshow X Factor, hij zit er namelijk in de jury. De twee zijn goede vrienden sinds de Storm gescheiden is van haar man. Een vriend vertelt aan The Mirror: "De twee hebben veel met elkaar gemeen: ze zijn sportief, houden van muziek, wijn en lekker eten.Voor de eerste keer in maanden is Ronan terug vrolijk. Hoewel het nog pril is, kan dit echt iets serieus worden."

Goede vrienden van Storm zouden al langer op de hoogte zijn van de relatie: "Iedereen is blij voor haar. De twee hebben de laatste weken veel tijd met elkaar hebben doorgebracht, ze gingen al talloze keren met elkaar op date", aldus een insider.

Affaire
Ronan kondigde vijf maanden geleden zijn scheiding aan, zijn ex Yvonne zou erg gekwetst zijn door roddels over zijn bedrog. Ze heeft ondertussen een nieuwe partner, dit nieuws zou Ronan erg overstuur hebben gemaakt. Twee jaar geleden begonnen de roddels dat Ronan een affaire had met een van zijn danseressen, zijn vrouw zou namelijk sexy sms'jes hebben gevonden op een geheime gsm. Het koppel heeft nog lang geprobeerd iets te maken van hun huwelijk, maar in april kondigden ze hun breuk aan.

16-09-2012 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse acteur Pierre Mondy (87) overleden

Franse acteur Pierre Mondy (87) overleden

http://oi46.tinypic.com/2qu3ltx.jpg

De Franse acteur en regisseur Pierre Mondy is vanmorgen in het ziekenhuis La Pitié-Salpêtrière in Parijs overleden, zo hebben verscheidene media op hun website gemeld. Hij bezweek volgens zijn persattaché op 87-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Pierre Mondy werd vooral bekend met zijn rol in de drie 'Septième Compagnie'-films, en als commissaris Cordier in de populaire televisieserie 'Les Cordier, juge et flic'. Hij regisseerde ook talrijke toneelstukken, waaronder 'Cage aux Folles'.

16-09-2012 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn Büchprijs postuum voor Komrij

Boudewijn Büchprijs postuum voor Komrij

http://oi47.tinypic.com/2ypbxow.jpg

De in juli overleden dichter Gerrit Komrij krijgt postuum de Boudewijn Büchprijs. De jury koos voor Komrij vanwege zijn inzet en belangstelling voor de wereld van het zeldzame boek.


De Büchprijs is in het leven geroepen ter herinnering aan de tien jaar geleden overleden schrijver en verzamelaar Boudewijn Büch en wordt uitgereikt aan mensen die erin zijn geslaagd een breed publiek voor het antiquarische boek te interesseren. "Bij Komrij blijkt dat uit zijn essays en columns, de talloze bibliofiele edities van zijn werk en uit zijn eigen omvangrijke boekenverzameling", aldus de jury.

De prijs wordt zaterdag 6 oktober aan Komrij's partner Charles Hofman uitgereikt tijdens de Amsterdam Antiquarian Book, Map & Print Fair in de Passengers Terminal Amsterdam. Vorig jaar nam Diederik van Vleuten als eerste de onderscheiding in ontvangst. Adriaan van Dis is degene die dit jaar, op 17 november, de Boudewijn Büchlezing houdt.

16-09-2012 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kardashians verhuizen naar Miami in villa van 5,8 miljoen dollar

Kardashians verhuizen naar Miami in villa van 5,8 miljoen dollar

http://oi50.tinypic.com/ka2owk.jpg

Kim en haar zus Kourtney Kardashian overwegen te verhuizen naar een luxueuze villa in Miami met een prijskaartje van 5,8 miljoen dollar (4,4 miljoen euro).


De twee zusjes willen in dit paleisje wonen tijdens het filmen van hun volgende reality-show 'Kim and Kourtney Take Miami'. De crew van de show zou de taak hebben gekregen een huis te zoeken waar enkele  scènes opgenomen kunnen worden. De dames hebben duidelijk hun voorwaarden voor het filmen van de serie wat veranderd, in New York verbleven ze namelijk in een hotel. Maar nu de twee naar Miami trekken, eist mama Kourtney een meer huiselijke omgeving voor haar gezin.

De villa heeft zes slaapkamer, evenveel badkamers, een gigantisch stuk grond en een zwembad. Er is ook een aanlegplaats voor een grote boot, waar de Kardashians gebruik van mogen maken. Vanuit het zwembad heb je een goed zicht op de zee. Het is niet bekend wanneer de nieuwe show ingeblikt zal worden, of wanneer de zusjes zullen verhuizen naar Miami.

16-09-2012 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan en Charlie Sheen blikken stomende seksscène in

Lindsay Lohan en Charlie Sheen blikken stomende seksscène in

http://oi48.tinypic.com/1o1sgg.jpg

Lindsay Lohan (26) en Charlie Sheen (47) hebben allebei woelige tijden van seks, drugs en rock & roll achter de rug. Terwijl Lindsay Lohan de voorbije vier jaar liefst vijf keer in de cel belandde, kostte de beschuldiging van huiselijk geweld Charlie Sheen zijn lucratieve contracten bij CBS en Warner Bros. De bad girl en het enfant terrible van Hollywood zijn nu letterlijk in elkaars armen gevallen op de set van 'Scary Movie 5' bij het inblikken van een stomende seksscène. Van een doordachte casting gesproken...


Toen Lindsay Lohan vernam dat ze een seksscène met Charlie Sheen moest opnemen, ging ze naar verluidt helemaal door het lint. LiLo vreesde immers voor haar imago, zou al haar afspraken afgezegd hebben en zelfs ziekte geveinsd hebben om haar vlucht naar Atlanta te missen. Achteraf gezien liep alles blijkbaar van een leien dakje.

SM-halsketting
Bij de seksscène liggen Lohan en Sheen samen in bed. LiLo draagt een pikante SM-halsketting, maar ze was wel in haar nopjes en tussen de opnames door lag ze in het bed te keuvelen met Sheen over hun recente akkefietjes. Insiders zeggen dat Lohan juist heel graag deze seksscène met Sheen inblikte en heel ontspannen oogde. Ze was enkel even geschrokken door een geluidseffect tijdens het filmen, maar ook dat liep leuk af, want ze sprong fluks in Sheens armen. Die liet het zich allemaal welgevallen. Zo kennen we hen weer.

16-09-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar dreigt Daily Star te sluiten na publicatie foto's topless Kate

Eigenaar dreigt Daily Star te sluiten na publicatie foto's topless Kate

http://oi48.tinypic.com/568ly.jpg

De mede-eigenaar van de Ierse Daily Star, mediamagnaat Richard Desmond, heeft gedreigd de krant op te heffen. Desmond heeft dit weekeinde woedend gereageerd op de publicatie door de Star van foto's van de echtgenote van prins William, Catherine, hertogin van Cambridge, waar die deels ontkleed op is te zien.


Britse kranten weren borsten van vorsten, maar de Ierse Daily Star trok zich zaterdag van deze gedragscode niets aan tot woede van Desmond.

De krant The Guardian meldde zondag dat Desmond al procedures is gestart om de krant te sluiten. Hij beheerst de Britse 'moederkrant'. De website van de Ierse Daily Star werd zaterdag gesloten.

16-09-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson en Kristen Stewart opnieuw samen

Robert Pattinson en Kristen Stewart opnieuw samen

http://oi47.tinypic.com/xqcsjl.jpg

Robert Pattinson heeft Kristen Stewart haar misstap met regisseur Rupert Sanders vergeven. Enkele maanden nadat de acteur zijn vriendin aan de deur zette, zijn Robert en Kristen opnieuw een koppel.

De 26-jarige R-Patz had gisteren naar verluidt een openhartig gesprek met zijn 22-jarige grote liefde en besloot om haar een tweede kans te geven. "Ze hebben besloten dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen", aldus een insider. "Kristen heeft haar hart uitgestort en duidelijk gemaakt dat het om een eenmalige vergissing ging."

Pattinson verliet in juni hun liefdesnestje nadat aan het licht kwam dat Kristen hem bedrogen had. De vader van de actrice smeekte de acteur meermaals om zijn dochter een tweede kans te geven.

"Rob weet dat Kristen een domme fout heeft gemaakt. Na heel wat gesprekken en tranen, zijn ze er toch uitgekomen. Rob weet dat Kristen er oprecht spijt van heeft en heeft haar vergeven. Ze houden dan ook echt van elkaar."

16-09-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk wellicht voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

Anouk wellicht voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

Om Anouk te beluisteren druk op de foto


.
De kans is aanwezig dat Anouk Nederland volgend jaar zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De gesprekken die de TROS met Anouk voert over deelname aan het Eurovisie Songfestival, verlopen zo goed dat Daniël Dekker een positieve uitkomst verwacht.

'Er is nu een aantal keer gepraat. In die bijeenkomsten is veel energie gestoken, we werken ergens naartoe,' aldus de TROS-dj en Songfestivalcommentator in het AD.

Alles lijkt erop dat de TROS Anouk maar al te graag wil hebben. Ze hebben namelijk officieel bij de NPO geïnformeerd of de geplande nationale voorrondes geschrapt kunnen worden. Een hele stap aangezien eerder nog werd gesteld dat voor Anouk geen uitzonderingspositie zou worden gecreëerd. Zo zou ze met andere kandidaten moeten strijden om een ticket naar Malmö. Maar dat weigert de Nobody's wife-zangeres pertinent.

Na wat strubbelingen hoopt de TROS de rockchick nu alsnog te strikken. Zij moet met haar zelfgeschreven 'killersong' Nederland uit de Eurovisie-dip halen en ervoor zorgen dat na acht jaar eindelijk weer de finale van het evenement wordt gehaald.

15-09-2012 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond houdt al zes jaar de wacht bij graf van zijn baas

Hond houdt al zes jaar de wacht bij graf van zijn baas

http://oi46.tinypic.com/15ea9ua.jpg

Een uitzonderlijke trouwe hond houdt in Argentinië al zes jaar de wacht bij het graf van zijn baasje. Capitan, een Duitse herder, liep in 2006 weg van huis nadat zijn eigenaar was overleden. De familie van de overleden man vond de hond een week later bij het graf van zijn baas.


Volgens de familie was de hond nooit eerder op de begraafplaats geweest. Hoe het dier het graf heeft weten te vinden is een groot raadsel. Hoewel de familie herhaaldelijk heeft geprobeerd het dier mee terug te nemen naar huis, blijft Capitan terugkeren naar de begraafplaats. Dat schrijft de New York Daily News.

De hond heeft het overigens goed op zijn nieuwe plek. Volgens de directeur van de begraafplaats krijgt hij regelmatig te eten. "Soms maakt hij wel eens een ommetje, maar elke dag om precies zes uur neemt hij zijn plek op het graf weer in, gaat liggen en blijft daar de hele nacht."

15-09-2012 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney krijgt in 'X Factor' af te rekenen met enge fan

Britney krijgt in 'X Factor' af te rekenen met enge fan

Om het filmpje te bekijken druk op de foto.


.
Britney Spears heeft geen leuke herinnering overgehouden aan de audities van X Factor in Rhode Island. Voor haar neus stond plots een zogenaamde 'superfan', die iets te enthousiast uit de hoek kwam.

Al bij de voorstelling wist Patrick Ford met zijn emoties geen blijf. "Ik kan niet geloven dat ik haar ga ontmoeten, voor mij is ze net God", vertelde hij aan zijn medekandidaten. "Van zodra ik hoorde dat Britney in de jury zat en ik wist dat ik de kans zou krijgen om voor haar te zingen, ging ik compleet uit mijn dak. Het lot was me eindelijk gunstig gezind, het moest zo zijn."

Patrick overwoog zelfs even om zich te verkleden als zijn idool. "Voor hetzelfde geld was ze mijn zus, ik lijk toch op haar? Ik heb enkel een blonde pruik nodig. Ik heb dat idee ernstig overwogen, maar uiteindelijk was dat misschien toch wat overdreven."

De opmerkelijke deelnemer had echter geen verkleedtoestanden nodig om de show te stelen. Zo verscheen hij op het podium met een ruiker bloemen en stak hij een lofserenade af. "Britney, ik hou van je, wat een eer. Dat ik nu zo dicht bij jou sta, is een droom die uitgekomen is", klonk het onder meer.

"Stuk in je voeten gezopen"
De gehoopte reactie bleef echter uit. 'Bitbit' nam zelfs fysiek afstand en rolde met haar ogen toen hij effectief begon te kwelen. Haar gekke bekken maakten duidelijk dat ze zijn zielige optreden maar niets vond. Uiteindelijk maakte Simon Cowell aan de wanvertoning voortijdig een einde. "Het was net alsof je ruzie had met Britney, je een stuk in je voeten zoop en dan besloot om het liedje naar haar te schreeuwen", luidde zijn vernietigende commentaar. Britney maakte er zich van af met een korte maar duidelijke "no".

Nog wilde Patrick echter van geen wijken weten. "Is dat het enige wat je tegen me wil zeggen, Britney?" "Ik denk dat je daarmee nog tevreden mag zijn", riposteerde Cowell.

Backstage uitte Patrick zijn ontgoocheling. "Dat ging niet zoals gepland. Ze had tenminste toch een woordje uitleg kunnen geven. Ik ben er kapot van, maar ik hou nog steeds van haar."

15-09-2012 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!