Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn bevallen van dochtertje

Laura Lynn bevallen van dochtertje

Om Laura Lynn te beluisteren druk op de foto.


.
Laura Lynn is gisteravond voor het eerst mama geworden. De zangeres beviel van een dochtertje: Eliana. Het meisje weegt 3,400 kg en is 51 centimeter groot. De fiere papa is Matthias Lens, die vroeger lid was van het schlagerduo The Sunsets.

21-09-2012 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris: "Homo's zijn walgelijk en hebben wellicht aids"

Paris: "Homo's zijn walgelijk en hebben wellicht aids"

http://oi48.tinypic.com/55frkj.jpg

Paris Hilton heeft het voorgoed verkorven in de homogemeenschap. Tijdens een taxirit eerder deze maand maakte Paris opmerkingen over homo's die haar wel eens zuur zouden kunnen opbreken. "Homo's zijn de geilste mensen ter wereld, ze zijn walgelijk. Man, de meesten hebben wellicht aids", liet de hotelerfgename zich ontvallen.


Volgens bronnen in het kamp van Hilton heeft de taxichauffeur stiekem een opname gemaakt van de conversatie die Paris in zijn taxi voerde met een homovriend.

Tijdens dat gesprek is een man te horen die het heeft over Grindr, een populaire sociale website waar homo's elkaar treffen voor afspraakjes.

Hilton reageert: "Ewww... homo's zijn de geilste mensen in de wereld. De meesten hebben waarschijnlijk aids. Ik zou zo bang zijn mocht ik een homo zijn. Je sterft aan aids".

Een woordvoerder van Hilton liet inmiddels weten dat "Paris Hiltons wilde enkel zeggen dat het gevaarlijk is onveilige seks te hebben omdat zulks kan leiden tot een levensbedreigende ziekte".

En verder: "De conversatie raakte geanimeerd toen een homovriend haar tijdens een taxirit vertelde over een andere homo die aids heeft en toch nog onbeschermde seks heeft. Hij had het ook over een website die seks met vreemde mannen aanmoedigt".

21-09-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise belt dochter Suri iedere dag

Tom Cruise belt dochter Suri iedere dag

http://oi49.tinypic.com/169hs3n.jpg

De 50-jarige acteur Tom Cruise is momenteel in Londen voor de opnames van 'All You Need is Kill'. Om in contact te blijven met zijn zesjarige dochtertje Suri, belt hij haar dagelijks op. Dat liet zijn advocaat Bert Field weten aan E! News.


"Tom is aan het filmen in Engeland. Hij belt zijn dochter dagelijks op, soms zelfs tweemaal per dag. Hij houdt zielsveel van Suri en wil aanwezig blijven in haar leven. Net als in het verleden is hij afhankelijk van dagelijkse telefoontjes wanneer hij weer eens in het buitenland filmt", aldus de advocaat.

Suri woont bij mama Katie Holmes in New York. Cruise en zijn ex-vrouw Holmes scheidden afgelopen augustus na een huwelijk van bijna zes jaar. Na de scheiding verwierf Holmes het hoederecht over Suri.

21-09-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams tweet eerste foto pasgeboren dochtertje

Robbie Williams tweet eerste foto pasgeboren dochtertje

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Robbie Williams heeft voor het eerst zijn pasgeboren dochtertje Teddy getoond. Op microblogsite Twitter posste de 38-jarige zanger een foto van de kleine spruit met het onderschrift: "Papa's tweede luierwissel... Teddy's tweede dag op de planeet".

De foto toont hoe de kleine Teddy op het ontblote bovenlijf van de trotse papa ligt te slapen. Robbies vrouw Ayda Field beviel dinsdag in Londen van het meisje, die voluit Theodora Rose Williams heet.

21-09-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch weer 734.000 kijkers voor Slimste Mens, weekend brengt geen nieuwe programma's

Toch weer 734.000 kijkers voor Slimste Mens, weekend brengt geen nieuwe programma's

http://oi48.tinypic.com/993x9f.jpg

Met 734.365 kijkers op woensdagavond, herwon 'De Slimste Mens' een pak kijkers die het op de tweede dag van de nieuwe formule was kwijtgespeeld. VIER heeft echter een probleem: voor en na de quiz zijn de cijfers rampzalig. Dit weekend moet u overigens geen nieuwe programma's verwachten, naar verluidt ondermeer omdat reclamejongens in het weekend niet met hun portefeuille staan te zwaaien.


Met 734.365 kijkers en een piek van 897.608 is De Slimste Mens het best bekeken programma op VIER, en van de commerciële zenders tout court. VIER heeft echter een rampzalig groot probleem lezen we in Het Laatste Nieuws: voor en na de quiz zijn de cijfers rampzalig.

'Plan B' haalt amper 34.500 kijkers en 'Komen Eten' doet het met 76.000 kijkers nog slechter dan dinsdag. Het nieuwe 'Vermist' haalt 373.000 kijkers.

Op een nieuw seizoen van 'Goe Gebakken' na krijgt u vanavond op VIER ook geen nieuwe eigen producties te zien op VIER. Na 'De Kruitfabriek' zijn er Amerikaanse series: 'The Mentalist' en 'CSI'. Hetzelfde scenario op zaterdag en zondag, met series en fils alom.

Omdat SBS langlopende overeenkomsten heeft met de internationale distributeurs van die reeksen luidt het officieel, maar blijkbaar ook omdat de adverteerders niet echt geïnteresseerd zijn in het weekend.

21-09-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Britney Spears schrikt zich rot tijdens opnames X-factor

Hilarisch: Britney Spears schrikt zich rot tijdens opnames X-factor

Om het fragment te bekijken druk op de foto.


.
Neen, dit keer was het geen kandidaat die Britney Spears de stuipen op het lijf joeg, maar wel een onweer dat zich voordeed tijdens de opnames van de Amerikaanse X-Factor. En dat leverde enkele hilarische beelden op...

Tijdens de audities van de talentenjacht begint de popster het plots uit te schreeuwen wanneer donder en bliksem toeslaan. 'Bitbit' trekt daarbij een gek gezicht en begint te vloeken.

"Gaat het?", vraagt collega-jurylid Demi Lovato giechelend, die zich weinig zorgen lijkt te maken om het weer. "Mijn God", antwoordt Spears, "dat was zo eng!" "Sorry, ik heb je helemaal ondergespuugd", voegt ze er nog aan toe. "We moeten hier weg!"

21-09-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn maakt verkiezingsprogramma

Sam De Bruyn maakt verkiezingsprogramma

http://oi47.tinypic.com/f4dvdg.jpg

De komende weken wil de VRT er alles aan doen om in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen de burger nauwer te betrekken bij de plaatselijke politiek. De openbare omroep zet zowat alle radio- en tv-zenders en de onlineredactie in om de kijkers te informeren over de stembusslag van 14 oktober. Sam De Bruyn, presentator van Studio Brusel, doet zijn intrede bij de nieuwsdienst.


In de laatste week voor de verkiezingen trekken De Bruyn en Ivan De Vadder langs de vijf provinciehoofdsteden. Voor het programma 'De Laatste Ronde', van maandag 8 tot vrijdag 12 oktober op Eén, focussen de twee presentatoren zich op het burgemeesterschap van de stad: wie ligt er voorop, zal de huidige burgemeester het pleit beslechten en hoe doet de uitdager het.

Nadien gaat alle aandacht naar de provincie en wat er leeft. De StuBru-presentator besteedt ook met zijn radioprogramma aandacht aan de stembusslag. De Bruyn presenteert 'Zet 'm op Sam', van 8 tot 12 oktober van 16 tot 18 uur, live vanop de locatie van 'De Laatste Ronde'.

De Vadder is ook aanwezig in tal van andere verkiezingsprogramma's van de openbare omroep. 'De Vragende Partij', het project om de dialoog tussen de lokale kandidaten en de kiezer te versterken, kreeg sinds juni meer dan 10.000 voorstellen, het merendeel positief en constructief. Op basis van hun voorstellen worden plaatselijke lijsttrekkers tegen eind september uitgenodigd om drie beloftes te doen.

Op 23 september presenteert De Vadder, samen met Goedele Devroy, een verkiezingsdebat in 'Villa Vanthilt' op Eén. De VRT-presentator duikt, samen met Kobe Ilse en Hanne Decoutere, ook op in 'Niet tevreden stem terug'.

20-09-2012 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne: "Lady Gaga is zwanger"

Kelly Osbourne: "Lady Gaga is zwanger"

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Het feit dat Gaga een aantal kilootjes is aangekomen en de laatste tijd vaak wordt gespot in wijdvallende kleding, is voor Kelly Osbourne voldoende reden om aan te nemen dat de zangeres zwanger is.

"Ik denk echt dat ze zwanger is. En sinds kort is ze een brunette. Je mag namelijk je haar niet bleken als je in verwachting bent", zei Kelly in het programma 'Chatty Man'.

Lady Gaga, die een relatie heeft met acteur Taylor Kinney, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een gezin wil stichten.

20-09-2012 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Lewinsky: "Bill Clinton wilde trioseks"

Monica Lewinsky: "Bill Clinton wilde trioseks"

http://oi47.tinypic.com/107jo94.jpg

Er komen steeds meer details bovendrijven over het boek van Monica Lewinsky, de voormalige stagiair van ex-president Bill Clinton.


De inmiddels 39-jarige Lewinsky zou 12 miljoen dollar krijgen voor de openbaringen van de affaire die ze met Clinton had. Ze wil alle pikante details en liefdesbrieven openbaar maken. Een vriend van Lewinsky heeft in de National Enquirer verklapt dat Clinton graag een triootje wilde en dat hij dol is op seksspeeltjes.

"Hillary is koelkast"
De toen 22-jarige heeft in de periode op het Witte Huis negen keer seks met de president gehad. Zijn vrouw Hillary zou hij "een koelkast" genoemd hebben. Hillary zou het zelf ook niet zo nauw genomen hebben met de echtelijke trouw.

Wraak
Lewinsky wil met het boek volgens de vriend wraak nemen op het feit dat haar naam door Clinton door het slijk is gehaald. Verscheidene uitgevers zouden interesse hebben in het boek.

20-09-2012 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber mist zijn mama op tournee

Justin Bieber mist zijn mama op tournee

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Bieber vond zijn moeder Pattie Mallette vroeger een blok aan zijn been toen hij op tournee was. Nu ze hem niet meer vergezelt, mist hij haar enorm.

"Ik mis haar, ja, in het bijzonder omdat ik nu achttien ben. Vroeger, toen ze er altijd bij was, elke dag, werd ik haar beu en keek ik ernaar uit dat ze zou vertrekken. 'Joepie, morgen gaat mama weg', was het toen. Maar nu vraag ik me dikwijls af 'wanneer komt mama terug?'. Het is vreemd hoe die dingen veranderen als je mekaar niet zo veel meer ziet", verklaarde Bieber in de Britse tv-show 'Daybreak'.

20-09-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa Joan Hart noemt derde zoontje 'Tucker'

Melissa Joan Hart noemt derde zoontje 'Tucker'

http://oi45.tinypic.com/imqkbo.jpg

Melissa Joan Hart is bevallen van haar derde zoontje. Het broertje van Mason en Braydon kreeg de naam Tucker met zich mee. "We kunnen niet wachten om ze aan elkaar voor te stellen", lieten de trotse mama en papa (Mark Wilkerson) aan de buitenwereld weten.


De derde bevalling was toch een beetje spannend voor de 36-jarige actrice uit 'Sabrina, the teenage witch'. "We willen het geslacht deze keer niet weten. We wisten het de twee vorige keren, maar nu willen we verrast worden", klonk het.

Afgelopen dinsdag (18 september) was het dan zover: de kloeke Tucker werd geboren. De weegschaal gaf maar liefst 3,77 kilo aan. Een tweede naam heeft het kind nog niet. "Dat gaan we beslissen als we de baby ontmoet hebben. We hebben wel wat favorieten die we blijven over en weer gooien, maar ik denk altijd: wat als ik van gedacht verander?"

Originele aankondiging
Melissa kondigde de zwangerschap aan op haar verjaardag via Twitter. Zpostte een foto van zichzelf mét babybuik, vastgehouden door haar twee zonen en haar man.

"(Early) Happy Birthday to me! And baby makes three", zo luidde het bijhorende rijmpje. Vertaald: '(Vroege) gelukkige verjaardag. Met de baby zijn er nu drie (kinderen)'.

20-09-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart neemt deel aan Sterren op de Dansvloer

Showbizz Bart neemt deel aan Sterren op de Dansvloer

http://oi48.tinypic.com/2lwlld2.jpg

Bart Verbeeck, beter bekend onder het pseudoniem Showbizz Bart, zal dit najaar deelnemen aan het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer. Dat wist hij vanmorgen zelf te vertellen in de ochtendshow op Q-music.


De Vlaamse radio- en televisiepresentator ziet het volledig zitten om zijn kans te wagen op het geboende parket, zo liet hij op microblogsite Twitter weten.

Het nieuwe seizoen van het dansprogramma zal worden gepresenteerd door Barts 'Q-music'-collega Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen.

Eerder raakte al bekend dat onder andere topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde, en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zouden deelnemen.

20-09-2012 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag niet trouwen van dochter

Madonna mag niet trouwen van dochter

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Madonna (54) heeft plannen om in te trouwen met haar 24-jarige toyboy, de Fransman Brahim Zaibat. Maar dochter Lourdes (15) vindt het verschrikkelijk dat haar moeder voor de derde keer wil trouwen.

"Toen Lourdes hoorde dat Madonna en Brahim een huwelijk overwegen, ging ze compleet door het lint", onthult een anonieme bron in Now. "Het is niet zo dat Lourdes Brahim niet leuk vindt, maar Madonna heeft haar ooit beloofd dat ze nooit meer zal trouwen".

Madonna was van 1985 tot 1987 getrouwd met acteur Sean Penn. Haar tweede huwelijk met Guy Ritchie strandde in 2008 na acht jaar. De zangeres kreeg Lourdes in 1996 tijdens haar relatie met haar personal trainer Carlos Leon.

20-09-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film Schoenaerts stilgelegd "om familiale redenen"

Film Schoenaerts stilgelegd "om familiale redenen"

http://oi46.tinypic.com/ekmhyo.jpg

Normaal moesten de opnames van 'Waste Land', de nieuwe film van Matthias Schoenaerts, vorige week beginnen, maar de acteur heeft de productie verlaten wegens "familiale omstandigheden", zo meldt Het Laatste Nieuws. Zijn manager zegt dat de redenen privé zijn, maar benadrukt dat de acteur fysiek niets mankeert.


De kans dat er nog dit jaar gedraaid wordt, is heel klein. Vanaf begin november moet Schoenaerts in Amerika zijn om er 'Rust and Bone' ofte 'De Rouille et d'Os' te promoten, die daar eind dit jaar in de bioscopen komt.

'Waste Land' is een Vlaamse film, van regisseur Pieter Van Hees.
Schoenaerts zou 35 dagen voor de camera's staan en zit in vrijwel
elke scène. Voor de opnames zou nu gemikt worden op volgend
jaar. Het is afwachten of Schoenaerts dan nog beschikbaar is.

20-09-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto's: ook Heidi Klum wil procederen

Topless foto's: ook Heidi Klum wil procederen

http://oi49.tinypic.com/900oz6.jpg

Van het wellustig en in weinig textiel poseren heeft ze haar stiel gemaakt en er ook een niet onaardig fortuin mee vergaard. Maar Heidi Klum (39) pikt het niet dat een Frans tijdschrift foto's publiceerde van haar terwijl ze zonder bikinitopje over een privé-strand flaneerde. Ze overweegt nu het blad voor de rechter te dagen. Heidi meent dat haar privacy werd geschonden, net als die van prinses Kate.


De foto's verschenen op verscheidene websites en tonen Heidi op vakantie met haar lijfwacht Martin Kristen, die tevens haar vriend is, en haar dochter.

Privé-strand
Heidi heeft haar advocaten opdracht gegeven op zoek te gaan naar de publicatie die de foto's voor het eerst openbaar maakte. Ze maakt zich sterk dat ze zich op een afgesloten privé-strand aan de Azurenkust bevond toen de foto's werden genomen.

Een en ander klinkt natuurlijk vertrouwd. Heidi vergelijkt haar situatie met die van Kate Middleton, die ook aanvoert dat haar privacy werd geschonden toen een paparazzo foto's schoot van haar met ontklede bovenkant toen ze aan het zonnebaden was op een privaat landgoed in de Provence.

De prinses bekwam intussen dat de rechter de verdere publicatie van de foto's verbood, dat de foto's aan het prinsenpaar zullen worden overhandigd en een strafrechtelijk proces tegen de fotograaf en de hoofdredactrice van Closer volgt nog.

Copycat
Ook Heidi wil nu dat er koppen rollen. Ze beseft evenwel dat ze er goed aan doet te wachten tot Kate het pad heeft geëffend. Dus: indien Kate haar zin krijgt en de verantwoordelijken een flinke pandoering kan geven, hoeft Heidi slechts hetzelfde juridische parcours te volgen. Zoniet, kan ze leren uit Kate's fouten.

20-09-2012 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De slimste mens' verliest na 1 dag 400.000 kijkers

'De slimste mens' verliest na 1 dag 400.000 kijkers

http://desmond.imageshack.us/Himg849/scaled.php?server=849&filename=mediaxll9.jpg&res=landing

Gemiddeld 564.312 mensen hebben gisterenavond gekeken naar de tweede aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' op de nieuwe zender VIER. Dat is bijna 400.000 kijkers minder dan de eerste aflevering van maandagavond. Het minder grote verrassingseffect en de voetbalwedstrijd van Anderlecht in de Champions League speelden daarin wellicht een rol.


'Het Journaal' (Eén) was met gemiddeld 913.179 kijkers (marktaandeel 50,2 procent) het best bekeken programma. Dat blijkt uit de kijkcijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Op de tweede, derde en vierde plaats stonden de Eén-programma's 'Thuis' (878.019 kijkers), 'Iedereen Beroemd' (738.226) en 'Blokken' (734.938). Daarmee wordt nog eens bewezen dat de horizontale programmering van de VRT, met elke dag dezelfde vertrouwde programma's, werkt.

Opvolger van VT4
Op de startdag van VIER, de opvolger van VT4, keken 944.876 mensen naar 'De Slimste Mens'. Dat waren er gisterenavond plots bijna 400.000 minder. Maandagavond keken trouwens 400.310 kijkers meer naar de Vlaamse zenders dan op een gemiddelde maandagavond. Het verrassingseffect was gisteren vermoedelijk al uitgewerkt, waardoor er minder kijkers naar 'De Slimste Mens' zapten.

Ook het feit dat Anderlecht zijn eerste Champions League-wedstrijd afwerkte tegen AC Milan, speelde wellicht een rol. Die voetbalwedstrijd op 2BE stond op de vijfde plaats in de kijkcijfertoptien en haalde gemiddeld 697.829 kijkers.

Meer kijkcijfers
De eerste aflevering van 'Plan B' op VIER haalde 59.554 kijkers. Het opgefriste 'Komen Eten' werd gevolgd door 92.903 kijkers. 'De Kruitfabriek' haalde gemiddeld 229.768 kijkers en 'De Bende Haemers' 295.057.

VIER, dat vooral belang hecht aan de kijkcijfers binnen de commercieel belangrijke doelgroep, haalde gisteren tussen 17 en 24 uur gemiddeld 16,9 procent marktaandeel bij de 18-54-jarigen. Maandag was dat 20,6 procent

19-09-2012 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston zwanger van drieling?

Jennifer Aniston zwanger van drieling?

http://desmond.imageshack.us/Himg253/scaled.php?server=253&filename=mediaxll8.jpg&res=landing

Dat laat een commercial van het drinkwatermerk Smartwater, dat Jennifer promoot, althans uitschijnen. Het reclamefilmpje toont een zwangere Jennifer op zogezegde bewakingsbeelden van haar eigen huis.


In de video is te zien hoe de 43-jarige Aniston een dikke buik achter een speciale strakke band verbergt en deze bij thuiskomst tevoorschijn tovert. Vervolgens vraagt ze: "Hoe gaat het met mijn drieling?", terwijl ze zich tot haar buik richt. Verder laat ze het zwembad met het drinkwater vollopen en rijdt ze een auto in de prak. Ook een geheime zoon en buitenaardse broer duiken in de video op.

Met het promotiefilmpje toont de Amerikaanse actrice haar gevoel voor humor.  De video is duidelijk een vette knipoog naar de zwangerschapsgeruchten die al langer de ronde doen. Voorlopig blijft het bij die geruchten, want de actrice is (vooralsnog) niet in verwachting.

19-09-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gossip Girl'-cast toost op pastgetrouwde Blake Lively (met 'valse' champagne)

'Gossip Girl'-cast toost op pastgetrouwde Blake Lively (met 'valse' champagne)

http://desmond.imageshack.us/Himg411/scaled.php?server=411&filename=mediaxll7.jpg&res=landing

De pasgetrouwde Blake Lively ging maandag terug aan de slag. Al kwam er van werken niet veel in huis...


Blake werd op de set van 'Gossip Girl' door haar collega-acteurs uitbundig gefeliciteerd met haar huwelijk. Daarnaast werd tijdens de opnames getoost op het pasgetrouwde stel, weliswaar met 'valse' champagne. Een bron vertelt People: "De cast hief het glas op Blake tussen het filmen door. Bij gebrek aan champagne werden de glazen gevuld met gemberbier dat gebruikt wordt bij de opnames."

Daarna sprak de producent Blake toe: "Iemand heeft zich in de echt verbonden. Mazel tov!" Waarop Blake grappend reageerde: "Ik weet het, ik heb er iets van gehoord" en vervolgens haar collega's bedankte voor de vele felicitaties.

De 25-jarige actrice stapte vorige week in het geheim in het huwelijksbootje met Ryan Reynolds (35). "Blake schittert. Ze zag er stralend uit," aldus nog een ingewijde.

19-09-2012 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan en den John hernieuwen huwelijksbeloften

Astrid Bryan en den John hernieuwen huwelijksbeloften

http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=mediaxll6.jpg&res=landing

Het is al een tijdje een populaire trend in Hollywood: je huwelijk overdoen. Sterren als Mariah Carey, David Beckham en Posh deden het ons eerder al voor. En dus konden ook Astrid en 'den John' niet achterblijven.


Astrid en John Bryan trouwden zes jaar geleden op 19 augustus in Napa Valley, in de buurt van San Francisco. Dit jaar keerden ze op diezelfde datum terug naar de plek waar ze toen de woorden "I do" spraken, uiteraard met de privéjet. "The only way to travel", volgens Astrid. Voor het tweede huwelijk werd dan ook op geen cent gekeken.

Nieuwe jurk
Zo liet Astrid voor de plechtigheid een nieuwe jurk maken. "Alles was hetzelfde als tijdens ons eerste huwelijk, behalve de trouwjurk. Ik wilde deze keer toch liever een andere," vertelt ze. Die jurk liet ze maken bij een ontwerper in Melrose Place, een populaire winkelstraat in LA.

Mooie herinnering
"Het was gewoon erg leuk om te doen. Zeker een aanrader. Het is een mooie herinnering", besluit Astrid. Ook overnachten deed het koppel in stijl. De lovebirds overnachtten in hetzelfde luxehotel als destijds; het exclusieve Meadowood.

Under construction
Het lijkt er dan ook op alsof Astrid en John stilaan een hotelleven leiden. In het nieuwe seizoen van 'Astrid in Wonderland' trekken ze onder meer naar België, Parijs en Bali. Zitten de verbouwing thuis daar voor iets tussen? "Ik ben inderdaad under construction", lacht de Hollywoodvrouw. "Mijn keuken wordt momenteel verbouwd. Verschrikkelijk, al dat stof. Ik loop er de hele tijd achteraan. Ik lijk wel een poetsvrouw." Maar dan wel eentje met een luxeleven.

19-09-2012 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher zoenend gespot in NY

Mila Kunis en Ashton Kutcher zoenend gespot in NY

http://desmond.imageshack.us/Himg707/scaled.php?server=707&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

Tortelduifjes Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn tot over hun oren verliefd. Dat is duidelijk te zien op de foto's die van het duo gemaakt werden in de straten van New York.


Het acteurskoppel werd knuffelend en kussend vastgelegd op de digitale fotokaart. Mila en Ashton konden niet van elkaar afblijven tijdens een wandeling door The Big Apple. Ze waren zich er dan ook niet van bewust dat ze gevolgd werden door paparazzi. Al leek Ashton bepaalde momenten meer aandacht te hebben voor zijn telefoon dan voor Mila...

Lange tijd klonk het dat "ze gewoon vrienden waren die plezier maakten." Deze foto's bewijzen meer dan ooit het tegendeel.

19-09-2012 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!