NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense tabloid toont nu ook Kates blote bips

Deense tabloid toont nu ook Kates blote bips

http://oi48.tinypic.com/5n0ob9.jpg

Neen, de hertogin van Cambridge is nog niet van de tabloids af. Het Deense Se og Hør toont nu ook het blote achterwerk van Kate Middleton. Het gaat om beelden uit dezelfde reeks die het Franse rioolblad Closer als eerste publiceerde.


Het Deense magazine lanceerde deze week alweer als vierde Europese speler de inmiddels beruchte 'naaktfoto's' van Kate. Het had er zestien bladzijden voor veil. "Het is mijn job de beelden te publiceren", aldus hoofdredacteur Kim Henningsen. "Als het Britse koningshuis ons voor het gerecht wil brengen dan is dat maar zo."

Fans van het genre zagen Kate al met ontbloot bovenlijf in haar vrije tijd, maar de Denen krijgen de hertogin nu dus ook in haar blote kont te zien, terwijl ze haar bikinibroekje verwisselt. Se og Hør zet de foto's niet op zijn website maar andere tabloids doen dat wel.

Intussen is het Franse gerecht een onderzoek gestart naar de al dan niet criminele aard van de inbreuk op de privacy van het Britse prinsenpaar, dat op vakantie was in het zuiden van Frankrijk. De hoofdredactrice van Closer, Laurence Pieau, kreeg doodsbedreigingen na de publicatie van de paparazzifoto's.

29-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne 'overklast' Elvis Presley in Billboard charts

Lil Wayne 'overklast' Elvis Presley in Billboard charts

Om Lil Wayne te beluisteren druk op de foto.


.
De Amerikaanse rapper Lil Wayne heeft oerrocker Elvis Presley overklast in het aantal keer te zijn opgedoken in de Top 100 van het popblad Billboard.

Door mee te werken aan "Celebration" van rapper Game, duikt Lil Wayne - in combinatie van zijn eigen liedjes en meewerken aan de zijde van de hoofdartiest - voor de 109ste keer in de klassering van de "Hot 100", zegt Billboard.

Presley strandde op 108 stuks. Maar sommige van zijn grootste successen dateren van voor het in leven roepen van de hitnotering in 1958, stipt Billboard aan.

Fans van Elvis kunnen ook troost vinden in het feit dat 25 songs van de "King" de top tien hebben gehaald tegen 17 voor Lil Wayne.

28-09-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, Kate maakt nu ook uitschuiver mét kleren

Oeps, Kate maakt nu ook uitschuiver mét kleren

http://oi50.tinypic.com/30cw0tv.jpg

Het topless-verhaal van de hertogin van Cambridge zindert nog na en daar komt al een nieuw 'schandaaltje' aan het licht. Ditmaal mét en zelfs óver kleren! Koos die arme Kate Middleton toch niet de verkeerde outfit voor een officieel diner op de Salomonseilanden...


Waar draait de heisa rond? Kate en William droegen op 16 september per ongeluk traditionele kledij van de Cookeilanden op het officiële diner van de ...Salomonseilanden, waar het prinsenpaar te gast was. Bent u sterk in aardrijkskunde? Beide eilandengroepen liggen op zo'n 4.500 km van elkaar.

Hoe kon dit gebeuren? De afspraak was dat prins William een traditioneel hemd van de Salomonseilanden zou dragen en Kate een jurk uit haar eigen garderobe, die voor zulke tripjes al lang op voorhand nauwgezet uitgekozen werd.

Maar iemand van het officiële welkomstcomité van de Salomonseilanden zou voor het diner de kamer van het prinselijke koppel betreden hebben om er nog meer - naast de bloemen, zeep en chocolade - geschenken in te stallen. Inclusief het blauwe hemd en de roze jurk, die u op de foto's ziet. Beide dus kledingstukken afkomstig van een designer van de Cookeilanden en NIET eentje van de Salomonseilanden. Maar Kate en William dachten blijkbaar dat dit de kleren waren die ze moesten dragen voor het diner.

Een snuggere die onraad rook, kreeg ook officiële bevestiging dat het vestimentair wel degelijk helemaal goed zat. Klinkt allemaal nogal ongeloofwaardig? Vinden wij ook. Maar feit is dat Will en Kate een verkeerd tenue'tje aantrokken.

Niemand voelde zich echter beledigd omdat het koppel duidelijk de intentie had om de traditionele Salomonseilandenkledij te dragen. En ligt de weg naar het paradijs niet vol met mooie intenties?

28-09-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ni Hao! Suri Cruise studeert Chinees op eliteschool

Ni Hao! Suri Cruise studeert Chinees op eliteschool

http://oi49.tinypic.com/scf66a.jpg

Suri Cruise, de 6-jarige dochter van het intussen gescheiden acteurskoppel Katie Holmes en Tom Cruise, gaat Chinees leren op de eliteschool Avenues in Manhattan, New York. Dat vertelde een bron aan Radaronline.com.


De anonieme bron spreekt van een "uitstekende basis" voor het meisje. Eén van de doelstellingen van Avenues, die jaarlijks ruim 30.700 euro inschrijvingsgeld vraagt, is het aanleren van een tweede taal. De peperdure eliteschool onderwijst in het Engels, maar verwacht dat de studenten een tweede taal, Chinees of Spaans, vlot onder de knie hebben als ze afstuderen.

De kennis moet "het zelfvertrouwen" en "de intelligentie" van de kinderen bevorderen, zo staat de lezen op de website van Avenues. De keuze voor het ontwikkelen van de talenknobbel is ingegeven door onder meer "sociale, politieke en technologische redenen". De onderwijsinstelling heeft bovendien plannen om in China campussen te openen, onder andere in Peking, Shanghai en Hong Kong.

Suri zal op de schoolbanken in New York niet alleen leren over de Chinese taal, ook de eeuwenoude cultuur van het land komt aan bod.

Het meisje woont sinds de scheiding van haar ouders met haar moeder Katie in Manhattan. Hun nieuwe woonst is gelegen in de buurt van Avenues, waar Suri sinds eerder deze maand schoolloopt.

28-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Productiehuis Arendsoog neemt Exqi-zenders over

Productiehuis Arendsoog neemt Exqi-zenders over

http://oi48.tinypic.com/1z689dt.jpg

Het productiehuis Arendsoog zal vanaf 15 oktober televisie maken op de noodlijdende Exqi-zenders en die zullen met Sport10 en Cultuur7 ook een nieuwe naam krijgen. De eerste zender focust op kleinere sporten, de cultuurzender zal zich vooral op concerten en optredens toeleggen. Dat schrijft De Morgen.


De nieuwe zenders betekenen een doorstart voor het Exqi-project van Exqi-topman Gabriel Fehervari. In dat project leek niet veel toekomst meer te zitten: de zender had geen personeel meer en ook wat programma's betreft stond het al een tijdje op het minimum. Van de zender die ooit vtm en Eén het vuur aan de schenen zou leggen, bleven alleen nog Exqi Sport en Exqi Cultuur over, twee digitale zenders die op de koop toe een zelfde kanaal moesten delen. Van maandag tot en met woensdag zag je er cultuur, de rest van de week was er sport.

Toch zag tv-maker Jan Smekens nog brood in het project. Met Arendsoog kende hij de voorbije jaren een snelle groei, onder meer met de opening van kantoren in New York en Washington. Arendsoog is gespecialiseerd in smart value-productie: met minder middelen en met de juiste technologie en mensen slagen ze er in evenementen goedkoper te produceren.

Exploitatieovereenkomst
Toen het laatste personeelslid van Exqi onlangs opstapte, ging Smekens praten met Fehervari. De zender kopen was geen optie, maar Smekens wilde het signaal wel huren. Uiteindelijk tekenden Fehervari en Arendsoog een exploitatieovereenkomst voor drie jaar, wat betekent dat Arendsoog zal bepalen wat er op de kanalen uitgezonden wordt.

Ondertussen heeft Fehervari als eigenaar van het signaal ook al een overeenkomst met Telenet, waardoor het sport- en cultuuraanbod vanaf 15 oktober opnieuw elk op een apart kanaal te zien zijn. Fehervari onderhandelt nog met Belgacom om daar hetzelfde te realiseren.

28-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodsterren mengen zich in presidentsstrijd

Hollywoodsterren mengen zich in presidentsstrijd

http://oi48.tinypic.com/2vb0p5f.jpg

Amerikaanse film- en muzieksterren mengen zich volop in de presidentsstrijd in hun land, maar hun steunbetuigingen aan Barack Obama of Mitt Romney pakken niet altijd even goed uit.


"Word verdorie wakker!" schreeuwt acteur Samuel L. Jackson in een filmpje waarin hij apathische Amerikanen ervan wil doordringen dat ze toch echt moeten gaan stemmen. Op Barack Obama, om precies te zijn. "Komt de Republikein Mitt Romney aan de macht, dan betekent dat hel en verdoemenis", aldus de acteur.

Begin deze week deed ook Madonna van zich spreken tijdens een concert in Washington, waarbij ze haar fans opriep te gaan stemmen op de "zwarte moslim in het Witte Huis". Hoewel Madonna het als geuzennaam bedoelde en haar steunbetuiging aan Obama oprecht was, schoot haar woordkeuze bij veel Amerikanen in het verkeerde keelgat. Later verklaarde Madonna dat ze wel weet dat Obama geen moslim is en dat het ironisch bedoeld was.

Republikeinse aanhangers
De meeste aandacht ging de afgelopen maand uit naar het merkwaardige optreden van Hollywood-veteraan Clint Eastwood, die op prime time tijdens de Republikeinse Conventie een act opvoerde naast een lege kruk (met daarop een denkbeeldige Obama).

Terwijl de Republikeinen in de zaal joelden en klapten, keken veel Amerikanen via hun televisie met verbijstering naar het onverstaanbare gebrabbel van de acteur. Later zei Eastwood dat de Republikeinen hem misschien maar beter niet hadden kunnen uitnodigen. "Dit krijg je ervan," zei hij.

Gevolg: na afloop van de conventie, een grote politieke reclamespot, gingen de gesprekken meer over Eastwood dan Romney. En dat was nou net niet de bedoeling.

Ook kan Romney rekenen op de steun van zanger Kid Rock, wiens liedje Born Free het themanummer is van de Republikeinse presidentscampagne. Ook van sterren als Jon Voigt, Chuck Norris, Hillary Duff, Shannen Doherty, Kelsey Grammer, Britney Spears, LL Cool J en Jessica Simpson is bekend dat het fervent Republikeinse aanhangers zijn.

Democraten
Obama lijkt toch op meer actieve steun van de grootste sterren te kunnen rekenen. Vooral op geldinzamelavonden dragen sterren een steentje bij. Vorige week nog organiseerde Obama met artiesten Jay-Z en Beyonce in New York een exclusief feestje voor honderd mensen. De prijs voor één ticket: 40.000 dollar. Ook klinkende namen als George Clooney en Sarah Jessica Parker hebben op deze manier hun steun verleend aan de campagne van Obama.

Andere artiesten betalen grif mee aan de campagne van Obama. Zo doneerde acteur Morgan Freeman 1 miljoen dollar. Ook van Bette Midler, Billy Cristal, Kirk Douglas, Robert Downey jr., Eddy Murphy en Tom Hanks is bekend dat ze diep in de buidel tastten voor de herverkiezing van Obama.

Grote namen als Chris Rock, Oprah Winfrey en Will Smith steunen de president openlijk. Eva Longoria en Scarlett Johansson hielden zelfs speeches tijdens de Democratische Conventie. Al verraste Johansson haar toehoorders op het eind van haar speech. Ze zei: "Ik ga jullie niet vertellen op wie te stemmen. Als je maar gaat stemmen."


28-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta wint opnieuw rechtszaak

John Travolta wint opnieuw rechtszaak

http://oi48.tinypic.com/2i6fehg.jpg

John Travolta heeft het opnieuw gehaald in een rechtszaak waarin hij werd beschuldigd van seksueel misbruik. De 'Grease'-ster werd voor de rechter gedaagd door een schrijver die beweerde seksueel geïntimideerd te zijn door de acteur. De auteur kreeg echter ongelijk van de rechter.


Eerder werd ook al een andere klacht door de rechtbank verworpen. In mei kregen twee masseurs, die beweerden dat ze werden aangerand door de acteur, ook al ongelijk.

En nu heeft ook schrijver Robert Randolph, die John Travolta aanklaagde voor smaad, bakzeil gehaald bij de rechter. De auteur stelde in zijn boek dat de acteur seks had met mannen, onder wie hijzelf. Travolta en zijn advocaat reageerden met een brief waarin stond dat de auteur mentaal niet in orde is, waarop de schrijver een rechtszaak tegen hen aanspande.

De rechter veegde de rechtszaak echter van tafel. Hij oordeelde dat Travolta en zijn advocaat het recht op vrije meningsuiting hebben en dus niets verkeerd hadden gedaan door de brief te versturen.

28-09-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sons of Anarchy'-acteur Johnny Lewis (28) dood aangetroffen

'Sons of Anarchy'-acteur Johnny Lewis (28) dood aangetroffen

http://oi48.tinypic.com/28s4v49.jpg

Acteur Johnny Lewis (28), bij ons vooral bekend van zijn rol als Kip 'Half-Sack' Epps in de bikersserie 'Sons of Anarchy', werd vandaag dood aangetroffen in Los Angeles. De acteur zou betrokken zijn bij de moord op een 81-jarige vrouw. Dat meldt persagentschap Reuters.


Deze ochtend kreeg de politie van de Los Feliz-wijk in LA een oproep, waarop agenten zich naar een huis in de buurt begaven en daar de bejaarde vrouw Catherine Davis dood aantroffen. Dat meldt Cleon Joseph van de LAPD.

Moord op huurbazin?
Op de oprit van de woning werd het levenloze lichaam van Johnny Lewis gevonden, die mogelijk van het dak van de woonst was gevallen of gesprongen.

Er loopt nog een onderzoek naar de precieze omstandigheden van beide overlijdens, maar volgens politiewoordvoerder Joseph geloven rechercheurs dat Lewis de vrouw zou hebben vermoord. Volgens Reuters huurde de acteur een kamer bij de 81-jarige.

Lewis speelde in de eerste twee seizoenen van tv-serie 'Sons of Anarchy' de rol van Kip 'Half-Sack' Eggs, een oorlogsveteraan die met de motorbende uit de reeks optrekt. Daarnaast speelde hij rollen in tv-series als 'CSI', 'The OC' en '7th Heaven', en in films zoals 'Aliens vs. Predator: Requiem'.

28-09-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon bevallen van zoontje

Reese Witherspoon bevallen van zoontje

http://oi45.tinypic.com/358usdy.jpg

Reese Witherspoon (36) en haar man Jim Toth verwelkomden vandaag hun eerste kind samen, zoon Tennessee James. Witherspoon heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met Ryan Philippe.


Moeder en kind maken het goed, laat een woordvoerder weten.

Vorige maand bracht Witherspoon enkele dagen door in een ziekenhuis in Los Angeles, nadat gevreesd werd dat ze te vroeg zou bevallen. Ze kreeg toen rust opgelegd.

Witherspoon en cameraman Jim Toth trouwden in maart 2011, in juni dit jaar kondigde ze aan dat ze haar carrière opzij zou zetten om haar kind op te voeden.

28-09-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson verkoopt 'Top Gear' voor acht miljoen aan BBC

Clarkson verkoopt 'Top Gear' voor acht miljoen aan BBC

http://oi48.tinypic.com/1zvprw5.jpg

Jeremy Clarkson heeft het productiehuis achter 'Top Gear' aan de BBC verkocht. Daardoor krijgt de zender de volledige controle over het populaire tv-programma. Clarkson ziet zijn fortuin hierdoor met liefst vier miljoen pond (vijf miljoen euro) toenemen. Hij tekende meteen ook een contract waarmee hij de komende drie jaar presentator blijft.


De Top Gear-presentator beschikte over de helft van de aandelen van Bedder 6, de andere helft was in handen van producer Andy Wilman. Het duo vangt naar schatting ongeveer 8 miljoen pond door de verkoop. Daarnaast betaalt de zender Clarkson ook tot 2015 nog een speciale premie, waarmee hij door de deal in totaal 5 miljoen pond rijker geworden is. Clarkson was al de best betaalde tv-figuur van de BBC. Het budget voor de aankoop zou uit de commerciële afdeling van de zender komen.

De BBC verdedigt de aankoop met de melding dat de inkomsten door het succes van Top Gear in de rest van de wereld nu rechtstreeks binnenstromen. De zender sloot ook nieuwe overeenkomsten af met co-presentators James May en Richard Hammond. Eerder dit jaar raakten de duizelingwekkende cijfers bekend van de bedragen die Clarkson en Wilman verdienden met de opbrengsten van Top Gear buiten de show. Clarkson zal wel een deel van de commerciële opbrengsten van Top Gear blijven ontvangen.

Officieel wil de BBC niet bekend maken wat de aandelen gekost hebben, maar bronnen bevestigen dat het bedrag onder tien miljoen pond zou liggen. Bij de BBC veroorzaakt de aankoop toch veel ophef, aangezien de organisatie probeert te besparen.

Wie zich afvraagt waar de naam 'Bedder 6' vandaan komt: het zou een verwijzing zijn naar 'better sex', de naam die Clarkson en Wilman aan de slaapzaal van hun oude school gaven.

28-09-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crooner Andy Williams (84) overleden

Crooner Andy Williams (84) overleden

Om Andy Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Andy Williams, bekend van 'Moon River' en 'Can't Get Used To Losing You', is na een jarenlange strijd tegen kanker gisteren overleden. Williams werd 84, hij laat zijn tweede vrouw Debbie en drie kinderen achter.

De crooner behaalde 18 gouden en drie platinum albums in zijn 75 jaar durende carrière. Hij begon zijn carrière in de late jaren dertig in het Williams Brothers Quartet, met zijn broers Bob, Dick en Don.

In 1952 ging hij solo en keerde hij het cabaret de rug toe om pophits te gaan zingen.

In de jaren vijftig en zestig had hij een reeks hits met onder meer Can't Take My Eyes Off You', 'Music to Watch Girls By' en 'I Think I Love You'. Zijn best bekende hit is 'Moon River', uit de film 'Breakfast at Tiffanys'. In 1961 won hij er een Oscar voor.

Williams begon in 1962 met 'The Andy Williams' show op NBC, die tv-show liep tot 1971 en kwam daarna jaarlijks terug als een kerstspecial. In 1992 opende Williams in Missouri het Andy Williams Moon River Theatre. Daar op het podium maakte hij in november vorig jaar bekend dat hij blaaskanker had.

27-09-2012 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen en zijn eerste tattoo...

Tom Boonen en zijn eerste tattoo...

http://oi50.tinypic.com/ct36r.jpg

Naast 'Tornado Tom' gaat Tom Boonen voortaan ook door het leven als 'Tattoo Tom'. De Belgische kampioen en slokop van het klassieke voorseizoen heeft op zijn borstkas de zin 'My Ride My Fight My Life' laten vereeuwigen. Tatoëerder van dienst was niemand minder dan Tijs Vanneste, de gewezen frontman van metalband Oceans of Sadness. Vanneste baat in Dessel tattoostudio 'T*INK' uit.


"Ik ben heel sterk in het relativeren, heel sterk... maar nu ben ik toch wel een beetje vereerd. Ik krijg dan ook niet elke dag de kans om een wereldkampioen te ontmaagden", klonk het opgewekt op de Facebookpagina van Vanneste. Boonen was eveneens in de wolken: "Amigo, nog is nen dikke merci hé. Twas geniete en ze is super goe gelukt."

In april 2011 was er al een gephotoshopte foto verschenen van een getatoeëerde Boonen met Japanse lotusbloemen. "Man man. Ik denk dat ik die meteen ga laten zetten", zei hij toen opgewonden in een interview met wielertoerist.be.

"Ik had al vol kunnen staan"
"Als ik geen wielrenner of publiek figuur was, stond ik nu wellicht al helemaal vol. Allez, dat is misschien een beetje overdreven. Maar op mijn armen zou ik er toch alleszins een paar hebben. Dat gaat nu niet, door die korte mouwtjes waarin we altijd rondfietsen. De mensen en sommige sponsors zouden daar commentaar op hebben. Mijn ouders, Lore en mijn broer weten dat ik er mok een paar ga laten zetten van zodra ik stop met koersen. De plannen zijn nu reeds gemaakt", klonk het nog.

Goed 18 maanden later heeft Boonen zijn eerste (bescheiden) inktbeurt achter de rug. Plannen om te stoppen heeft de renner van Omega Pharma-Quick.Step echter nog niet.

27-09-2012 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Astrid in Wonderland' voortaan ook op Nederlandse televisie

'Astrid in Wonderland' voortaan ook op Nederlandse televisie

http://oi49.tinypic.com/f9pa10.jpg

Het derde seizoen van 'Astrid in Wonderland' ging vorige week vrijdag van start op VIJF en was na één uitzending meteen het bestbekeken VIJF-programma van deze maand met 214.072 kijkers op vrijdag en 121.379 kijkers voor de herhaling op zondag. Het succes van Vlaanderens favoriete Hollywooddame gaat ook onze Noorderburen niet onopgemerkt voorbij: de Nederlandse zender Net5 heeft zopas de uitzendrechten van het eerste seizoen van 'Astrid in Wonderland' verworven. Daarmee is de realityshow het eerste intern geproduceerde VIJF-programma dat aan een buitenlandse zender wordt verkocht.

27-09-2012 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber rouwt om zesjarige fan

Justin Bieber rouwt om zesjarige fan

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Biebers hart brak gisterochtend toen hij vernam dat de zesjarige Avalanna Routh, met wie hij in februari nog een Valentijnsafspraakje had, was overleden.

"Heb net het slechtste nieuws ooit gekregen. Een van de grootste geesten die ik ooit ontmoette, is niet meer. Bid astublief voor haar familie en voor haar. RIP Avalanna", schreef Bieber op zijn Facebook en Twitter.

Campagne
Bieber raakte bevriend met Avalanna, die aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker leed, nadat hij haar en haar moeder met Valentijn in New York ontmoette. Bieber vernam dat Avalanna hem dolgraag wilde ontmoeten nadat op sociale media de campagne 'Get Avalanna to meet Justin Bieber' was gelanceerd. "Dat was één van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Ze was verbluffend en heeft me enorm geïnspireerd #MrsBieber", twitterde hij toen.

Hij speelde twee uur lang met  het meisje en ging haar nog enkele keren bezoeken. Avalanna mocht zich naast 'Mrs. Bieber' ook de held van Jessica Biel noemen, die ze eerder deze maand ontmoette tijdens een 'Stand Up to Cancer'-benefiet.

27-09-2012 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Panther-baas Herbert Lom (95) overleden

Pink Panther-baas Herbert Lom (95) overleden

http://oi49.tinypic.com/20h0sq1.jpg

Herbert Lom, de man die vooral bekend is om zijn rol van hoofdinspecteur Charles Dreyfus in de 'Pink Panther'-films, is vandaag in zijn slaap overleden. Dat meldt zijn familie. Lom werd 95.


In zes films en series speelde Lom de vervelende baas van Inspecteur Clouseau, rol van Peter Sellers. Onder meer in 'The Return of the Pink Panther' (1975), 'The Curse of the Pink Panther' (1983) en 'Son of the Pink Panther' uit 1993.

Lom vertolkte in 1964 de politiechef voor het eerst in 'A Shot in the Dark' en zijn alter ego werd met elke film onhandiger.

De in Tsjechoslovakije geboren Lom speelde in meer dan honderd films, waaronder ook 'Spartacus' en de zwarte komedie 'The Ladykillers'.

Twee keer speelde hij de rol van Napoleon Bonaparte, in 'The Young Mr. Pitt' uit 1942 en in 'War and Peace' uit 1956.

Zijn zoon Alec verklaart in de Daily Mirror: "Zoals zoveel acteurs, wilde hij niet in een bepaalde rol vastroesten en nadat hij in heel wat films de rol van de Oost-Europese gangster had gespeeld, was hij opgetogen toen hij door regisseur Blake Edwards werd gevraagd om een komische rol te spelen naast Peter Sellers. Hij heeft enorm van die rol genoten. Hij kon honderduit vertellen over zijn samenwerking met Peter Sellers. Het was een nachtmerrie om met Sellers te werken omdat hij enorm kon giechelen. Samen hebben mijn vader en Sellers tientallen takes verknoeid door in de lach te schieten".

27-09-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown gaat vreemd met Nicole Scherzinger"

"Chris Brown gaat vreemd met Nicole Scherzinger"

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.
Het lijkt er op dat Chris Brown zijn vriendin Karrueche Tran bedriegt met Pussycat Doll Nicole Scherzinger, de af-en-aan-vriendin van F1-rijder Lewis Hamilton. Nicole en Chris ontkennen.

Chris en Nicole zijn eerder deze week samen gesignaleerd in nachtclub Supperclub waar ze het wel érg gezellig met elkaar hadden. Omstanders wisten niet wat ze zagen toen Chris en Nicole elkaar zoenden. Je kan hier de foto's bekijken.

"Ze stonden heel intiem te dansen en ze zaten aan elkaar. Op een gegeven moment leunde Chris voorover om haar te zoenen. Nicole legde haar hoofd op zijn schouder en toen begonnen ze te kussen. Ik kon niet geloven dat Chris haar zo opvallend kuste", vertelt een ooggetuige aan X17.

Brown heeft al eens goed gelachen met de berichten. Hij laat weten dat hij goed bevriend is met zowel Nicole als Lewis Hamilton en dat het misschien leek dat hij Nicole kuste, maar dat de twee slechts probeerden tegen elkaar te praten boven de luide muziek. Een woordvoerder van Nicole stelt hetzelfde.

27-09-2012 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst koopt villa van 6,5 miljoen euro voor hem en vriendin Ellen

Gert Verhulst koopt villa van 6,5 miljoen euro voor hem en vriendin Ellen

http://oi46.tinypic.com/21o7o5u.jpg

Oostduinkerke is een bekende Vlaming rijker. Niemand minder dan Gert Verhulst (44) zou er een riante villa op de kop hebben getikt, een liefdesnest van 6,5 miljoen euro voor hem en zijn hernieuwde liefde Ellen Callebout (34). Uiteraard kocht Gert geen kat in een zak, want op vijf badkamers, vijf slaapkamers, twee zwembaden en ga zo maar door staat natuurlijk een flinke prijs.

Het domein van 2.000 vierkante meter is perfect gelegen voor Gert en Ellen. Het ligt namelijk precies tussen Plopsaland en Blankenberge, waar Ellen een brasserie uitbaat. "Het moest blijkbaar snel gaan", zo zegt een bron in Story. "Drie weken geleden nam Gert voor het eerst contact op met het immokantoor voor deze villa en bij de derde afspraak was er meteen een akkoord." De topman van Studio100 ontkent de aankoop.

27-09-2012 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand aast op Playboy-tweeling

Russell Brand aast op Playboy-tweeling

http://oi46.tinypic.com/oa29p3.jpg

Komiek Russell Brand, de ex van Katyh Perry, heeft zijn zinnen gezet op de Britse Playboytweeling Carla en Melissa Howe. Die twee woonden zijn comedyshow bij in Beverly Hills en na afloop wilde Brand maar één ding: hun telefoonnummers. De voormalige drug-en seksverslaafde hoopt wellicht in de voetsporen te treden van Playboybaas Hugh Hefner, die een jaar lang samenwoonde met een andere Playboytweeling, Karissa en Kristina Shannon.


Carla Howe in The Sun: "De zaallichten gingen aan en enkele Amerikaanse meiden begonnen te gillen. Russell zei dat hij hen raar vond en niet geïnteresseerd was, en na afloop pikte hij ons uit het publiek. Een van zijn medewerkers zei dat we buiten moesten wachten en even later kwam Russell aangereden. Hij draaide zijn autoraampje neer en zei ons hoe mooi hij ons vond. Hij kon maar niet geloven dat we een tweeling zijn. Hij zei dat hij naar huis ging en vroeg of we mee wilden. Maar van zodra een fotograaf opdook, noteerde hij onze telefoonnummers en reed hij weg".

Verandering van spijs...
De tweeling was op stap met een gezelschap waar ook voetballer Ashley Cole toe behoorde.

Sinds hij eind vorig jaar scheidde van Katy Perry, heeft Russell Brand niet stilgezeten. Hij had romances met het Hongaarse model Nikolett Barabas, met de Mexicaanse artieste Oriela Medellin Amieiro en actrice Isabella Brewster. Hij had ook een kortstondige affaire met Spice Girl Geri Halliwell.

Tom Cruise
De Playboytweeling houdt ook wel van een feestje. Enkele dagen nadat zijn scheiding van Katie Holmes een feit was, mochten ze de zinnen van Tom Cruise verzetten in de Londense stripclub Chinawhite.

27-09-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert en Kristen wonen weer samen en hebben trouwplannen

Robert en Kristen wonen weer samen en hebben trouwplannen

http://oi47.tinypic.com/fmkx8x.jpg

Het lijkt de goeie weg op te gaan voor Robert Pattinson en Kristen Stewart. Eerder deze week raakte nog bekend dat hij haar nog een kans geeft en een maand lang zal proberen hun relatie weer op de rails te krijgen nadat ze hem had bedrogen met regisseur Rupert Sanders. Nu blijken Robert en Kristen weer samen te wonen en volgens sommige bronnen hangt er zelfs een huwelijk in de lucht.


Volgens een insider in het magazine Us Weekly stelde Robert zijn voorwaarden. Zo zou hij Kristen enkel terugnemen indien zij zich volop zou engageren en akkoord gaan met hem te trouwen.

"Hoewel Kristen zijn hart heeft gebroken, beseft hij dat hij niet zonder haar kan leven. Hij is altijd van haar blijven houden en hij gelooft dat zij ook nog van hem houdt. Hij wil alles doen om het deze keer te laten slagen, maar dan moet zij duidelijk maken dat het menens is en dat ze haar hele leven bij hem wil blijven".

Inmiddels is Liberty Ross, de vrouw van Rupert Sanders die in 'Snow White and the Huntsman' de moeder van Kristen speelt, gespot met haar trouwring aan. Die had ze in een lade gelegd nadat het bedrog van haar man en vader van hun twee kinderen aan het licht was gekomen. Eind goed, al goed?

27-09-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes gaat tweede keer trouwen

Tom Waes gaat tweede keer trouwen

http://oi45.tinypic.com/swxtog.jpg

Zo avontuurlijk en rebels hij is in alles wat hij op tv-vlak doet, zo klassiek is Tom Waes achter de schermen. Het 43-jarige enfant terrible van 'Tomtesterom' is acht jaar nadat de vonk is overgelagen aan de schoolpoort op één knie gegaan voor zijn 39-jarige vriendin Mieke.

"Als je al zo lang samen bent, mag de volgende stap wel worden gezet. En 't gaat fantastisch. Ook tussen onze kinderen (Tom heeft een dochter Isah en een zoon Milo uit zijn eerste huwelijk, Mieke een dochter Lisa, red.) botert het al van in het begin zeer goed. Dan moet je niet meer twijfelen." Wanneer de twee precies trouwen, is nog niet bekend.

26-09-2012 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!