NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-icoon Jimmy Savile beschuldigd van pedofilie

BBC-icoon Jimmy Savile beschuldigd van pedofilie

http://oi50.tinypic.com/217fvc.jpg

Vijf vrouwen beweren dat de legendarische BBC-presentator Jimmy Savile, bekend van Top Of The Pops, hen misbruikte toen ze nog schoolmeisjes waren. Savile zou de meisjes hebben verkracht in zijn Rolls Royce en in de studio's van de BBC. 'Sir' Savile overleed in oktober vorig jaar, hij werd 84.


Savile, de eerste en laatste presentator van het muziekprogramma 'Top of the Pops', molesteerde de minderjarige meisjes toen hij in de jaren zeventig aan de top van zijn roem stond.

In een documentaire van ITV1 stelt een vrouw dat ze vijftien was toen ze in een Londens hotel haar maagdelijkheid verloor aan de sigaarrokende dj. Ze beweert dat Savile haar regelmatig misbruikte in zijn kleedkamer bij de BBC.

"Daar stond een kleine sofa en hij liet me daar op neerliggen. Dan deed hij snel zijn ding, zonder emotie. Ik kon er niets aan doen, hij maakte misbruik van me".

De vrouw beweert voorts dat Saville haar in 1974 een copie van zijn autobiografie cadeau deed, met daarin de handgeschreven boodschap 'No Escape!'. Getekend: 'Your keeper'.

The Sun stipt aan dat sommige beschuldigingen die in de documentaire 'Exposure: The Other Side of Jimmy Savile', die woensdag wordt uitgezonden, "te expliciet zijn om in een familieblad af te drukken".

Caravan aan meisjesschool
Savile, die meer dan 50 miljoen euro bijeenraapte voor diverse liefdadigheidsinitiatieven, zou in de jaren zeventig ook zijn zinnen hebben gezet op de leerlingen van een meisjesschool in Surrey.

Fiona was veertien toen ze werd uitgenodigd in het publiek van Saviles show 'Clunk Click'. Daarna, zo beweert ze, werd ze door hem verkracht.  "Hij had een alkoof in zijn kleedkamer en nam je mee achter het gordijn. Hij wilde dat je op zijn knie ging zitten terwijl hij op de stoel ronddraaide", verklaart de vrouw.

Ze voegt er aan toe dat Savile zijn Rolls Royce gebruikte om meisjes te lokken. "Dan reed hij langs de school en pikte hij meisjes op. De eerste keer dat hij me misbruikte was op de achterbank van zijn auto", zegt Fiona.

Isolatiecel
Charlotte, die ook veertien was, verklaart dat de schooldirectie haar niet geloofde toen ze verklaarde dat Savile haar had misbruikt. "We gingen allemaal zijn caravan binnen en Jimmy Savile was er en de leraar zei 'hij gaat een opname maken en die gaat hij op de radio spelen'. Ik herinner me dat ik op zijn schoot zat. Het volgende dat ik weet, is dat zijn hand op mijn borst lag. Ik ging uit mijn dak en twee van zijn medewerkers sleurden me uit de caravan. Hoe ik zulke vreselijke beschuldigingen kon maken, kreeg ik te horen. Ik werd naar de isolatiecel gebracht en daar sloten ze me twee of drie dagen op".

Nog een ander meisje beweert dat Savile haar een dozijn keren lastigviel en haar verkrachtte toen ze zestien was.

Volgens een woordvoerder van de BBC bracht "uitgebreid onderzoek" van Savile's dossier geen verhalen over wangedrag aan het licht.

30-09-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen schrappen rockopera Jesus Christ Superstar wegens heiligschennis

Russen schrappen rockopera Jesus Christ Superstar wegens heiligschennis

Om Fragmenten van Jesus Christ Superstar te beluisteren druk op de foto.


.
Een theater in de stad Rostov in het zuiden van Rusland ziet onder druk van protesten van Russische orthodoxe christenen af van de opvoering van Jesus Christ Superstar. De rockopera van de Brit Andrew Lloyd Webber zou volgende maand in het muziektheater van de stad op de planken worden gebracht.

De protesterende gelovigen vinden dat de opera een verkeerd beeld schetst van de figuur Christus. Zij deden hun beklag bij justitie en in een brief aan de directie van het theater.

De afgelasting verbijsterde de cast en leidde tot verontwaardiging bij commentatoren die kritisch staan tegenover de inmenging van de kerk in het openbare leven, aldus de lokale krant van Rostov.

Eerst goedkeuren
De klagers beriepen zich op een nieuwe wet die de belangen van gelovigen beschermt. De musical komt volgens hen neer op heiligschennis. Producties als Jesus Christ Superstar moeten ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Russisch-Orthodoxe Kerk, vinden ze.

Het is niet precies duidelijk op welke wet de klagers doelen, maar de Russische regering stuurde onlangs een wetsvoorstel naar het parlement om het kwetsen van religieuze gevoelens zwaarder te bestraffen door het voortaan als misdrijf te bestempelen.

Aanleiding voor het wetsvoorstel is de affaire rond het gewraakte optreden van Pussy Riot in de kathedraal van de Russisch-Orthodoxe Kerk in Moskou. Drie vrouwelijke leden van de punkband, die in de kerk een protestlied tegen president Vladimir Poetin ten gehore brachten, werden hiervoor in augustus veroordeeld tot 2 jaar strafkamp.

30-09-2012 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson

Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson

Om Kings of Leon te beluisteren druk op de foto.


.
Gisteren is Kings of Leon-bassist Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson. Dat twitterde de rocker vlak voor de ceremonie. Followill vroeg Patterson in april ten huwelijk, na slechts enkele maanden verkering.
 
Jareds broer en collega-King Nathan verwacht zijn eerste kind met Jessie Baylin, andere broer en zanger Caleb kreeg in juni zijn eerste dochter met Lily Aldridge.

30-09-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Valance getrouwd

Holly Valance getrouwd

http://oi47.tinypic.com/16bk0sp.jpg

De voormalige 'Neighbours'-actrice Holly Valance is in Los Angeles getrouwd met miljardair Nick Candy. Valance en de projectontwikkelaar lieten gasten overvliegen uit haar geboorteland Australië en zijn geboorteland Groot-Brittannië. Onder hen ook Simon Cowell.

Het trouwfeest wordt een driedaagse. Het begon vrijdag met een diner in Beverly Hills en wordt vanavond met een barbecue afgesloten.

30-09-2012 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ursula Andress meest sexy Bondmeisje ooit

Ursula Andress meest sexy Bondmeisje ooit

http://oi50.tinypic.com/vhm34.jpg

n 1962 was Ursula Andress in 'Dr. No' het allereerste Bondmeisje en volgens de lezers van The Sun is ze nog altijd de meest sexy sidekick die 007 ooit had.

Andress, inmiddels 76, geeft daarmee onder meer Halle Berry, Claudine Auger en Eva Green het nakijken.

Het nieuwste Bondmeisje, in de volgende maand te verschijnen 'Skyfall', is Berenice Marlohe.

1. Ursula Andress (Dr. No)
2. Halle Berry (Die Another Day)
3. Claudine Auger (Thunderball)
4. Eva Green (Casino Royale)
5. Denise Richards (The World Is Not Enough)
6. Olga Kurylenko (Quantum of Solace)
7. Sophie Marceau (The World Is Not Enough)
8. Barbara Bach (The Spy Who Loved Me)
9. Famke Janssen (GoldenEye)
10. Izabella Scorupco (GoldenEye)

30-09-2012 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael annuleert Australische tournee wegens "grote angst"

George Michael annuleert Australische tournee wegens "grote angst"

Om George Michael te beluisteren druk op de foto.


De Britse popster George Michael (49) heeft zijn Australische tournee geannuleerd. Als reden daarvoor haalt hij op zijn website de "grote angst" aan, waarmee hij af te rekenen heeft sinds hij vorig jaar getroffen werd door een ernstige ziekte.


George Michael werd in november 2011 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen in een ziekenhuis opgenomen met een zware longontsteking. Hij lag enkele dagen in coma en moest enkele weken op de afdeling intensieve zorgen verblijven.

De gewezen frontman van de groep Wham! toerde daarna door Europa. Vanaf 10 november moest hij ook in Australië gaan optreden, maar dat deel van zijn 'Symphonica'-tournee wordt nu afgelast.

"Sinds mijn ziekte van vorig jaar heb ik tevergeefs geprobeerd om over het trauma, waarvoor de artsen mij gewaarschuwd hadden, heen te komen", meldt hij op zijn website.

"Ik dacht (ten onrechte) dat het maken van muziek en het optreden voor een publiek, wat me veel vreugde bezorgt, therapeutisch zou kunnen werken", zegt hij nog. "Ik had het mis toen ik dacht dat ik me zo zou kunnen ontdoen van de grote angst die me treft sinds ik in december Oostenrijk verlaten heb."

"Van zodra ik mijn optredens in het Verenigd Koninkrijk achter de rug heb, zal ik de behandeling volgen die ik al lange tijd had moeten krijgen", besluit de zanger.
.

30-09-2012 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway getrouwd met Adam Shulman

Anne Hathaway getrouwd met Adam Shulman

http://oi48.tinypic.com/212zm2e.jpg

De Amerikaanse topactrice Anne Hathaway (29) is getrouwd met Adam Shulman (31), ook een acteur. Dat melden Amerikaanse media. Bij zonsondergang in het prachtige natuurgebied van Big Sur (langs de Californische kust tussen San Francisco en Los Angeles) stapte Hathaway met haar verloofde in het huwelijksbootje. Hathaway brak in 2006 door dankzij haar rol in 'The Devil Wears Prada'. Vorig jaar presenteerde ze het gala van de Oscars. Ze schitterde recent ook als Catwoman in 'The Dark Night Rises' en vertolkte ook een hoofdrol in 'Les Misérables'. Adam Shulman van zijn kant is vooral bekend van 'The Dukes of Hazzard', de film dan wel.

Valentino
De trouwpartij komt niet echt als een verrassing. Het koppel was al sinds november 2008 samen en drie jaar later raakten ze verloofd. 180 familieleden en vrienden waren uitgenodigd op het grootse trouwfeest in een privélandhuis in Big Sur. Hathaway droeg een bruidskleed van Valentino. Het Italiaanse mode-icoon verklaarde eerder dat Hathaway "als een dochter" voor hem was en hij verklapte ook dat hij speciaal voor haar speciale dag de trouwjurk ontworpen had. Onlangs werden de tortelduifjes nog gespot op het jacht van Valentino voor de kust van Capri nabij Napels.

30-09-2012 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's piepjonge Victoria Beckham als model gelekt

Foto's piepjonge Victoria Beckham als model gelekt

http://oi48.tinypic.com/2i7p8qw.jpg

Toen de Spice Girl nog gewoon als Victoria Adams door het leven ging, droomde ze van een toekomst als model. Nu, tientallen jaren later, ontwerpt ze als fashion designer zelf de kleren en leidt ze een luxeleven als echtgenote van profvoetballer David Beckham.

De foto's uit 1992 echter tonen een schuchtere tiener in enkele stuntelige poses. De 17-jarige Posh draagt enkele typische nineties-outfits, waar ze nu hoogstwaarschijnlijk haar (toen nog onbewerkte) neus voor optrekt. Wat ze inmiddels ook kwijtgespeeld is, is haar glimlach. Op enkele van de modellenfoto's is VB te zien met een brede smile op het gezicht, die ze nu nog zelden op de gevoelige plaat laat vastleggen.

29-09-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Peters verlaat VRT

Dave Peters verlaat VRT

http://oi45.tinypic.com/350kq46.jpg

VRT-presentator Dave Peters verlaat na tien jaar de openbare omroep. Dat meldt de VRT in een persbericht. Peters presenteerde de voorbije jaren onder andere 'De Avondshow' en 'De Ann & Dave Show' op MNM en 'Brussel Vlaams' en 'Brussel Midi' op Studio Brussel. Op televisie was hij te zien in programma's als 'Brussel Vlaams deluxe', 'Republica' en 'Aan tafel'.


De presentator wil na tien jaar bij de openbare omroep nieuwe horizonten verkennen, luidt het. Daarom hebben Peters en de VRT "in onderling overleg en in alle vriendschap" besloten om de samenwerking stop te zetten.

"Het is natuurlijk een beetje een dubbel gevoel", aldus Peters. "Enerzijds heb ik bij de VRT veel mensen leren kennen en met veel mensen samengewerkt. Ik heb hier veel kansen gekregen en ook altijd zeer graag gewerkt, zeker bij MNM. Anderzijds heb ik meer dan tien jaar een dagelijkse radioshow gemaakt, waarbij ik altijd voluit ben gegaan. Het is tijd voor andere dingen nu."

Wat de toekomst brengt, weet Peters nog niet. "Mijn boek 'In de ban van de bal' komt in oktober uit en ik heb nog werk als voetbalcommentator op Belgacom TV en als anker voor TV Limburg. Voor de rest laat ik het allemaal op mij afkomen en kies ik wat mij het interessantst lijkt."

Peters' eerste liefde blijft wel het schrijven: "Ik ga eerst afwachten hoe mijn eerste boek wordt onthaald en misschien komt er nog wel een vervolg", besluit hij.

29-09-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: "Kind maken bij huishoudster was stomste wat ik tijdens huwelijk deed"

Schwarzenegger: "Kind maken bij huishoudster was stomste wat ik tijdens huwelijk deed"

http://oi47.tinypic.com/24b9g1t.jpg

Arnold Schwarzenegger doet een knieval voor zijn ex-vrouw Maria Shriver, die er vorig jaar achter kwam dat de Terminator bij hun huishoudster een kind had gefabriceerd. Vorige week kwam nog aan het licht dat Schwarzenegger bij een buurman had opgeschept dat "Maria wel zal bijdraaien, en zoniet neem ik me een knap ding van twintig jaar". Nu noemt hij dat "het stomste wat ik tijdens mijn huwelijk heb gedaan". Lees: hij heeft nog wel meer stomme dingen gedaan, maar dit spant de kroon.


Schwarzenegger ziet nu in dat hij zijn vrouw en zijn vier kinderen pijn heeft berokkend met zijn affaire, waardoor Mildred Beana veertien jaar geleden zoon Joseph kreeg.

Vreselijk
In het tv-programma '60 Minutes', dat zondag wordt uitgezonden, vertelt Schwarzenegger: "Ik denk dat dat het domste was dat ik deed in die hele relatie. Het was vreselijk. Ik heb Maria en de kinderen veel pijn berokkend".

Beana, die twintig jaar voor het gezin Schwarzenegger werkte, zette de naam van haar echtgenoot op de geboorteakte van Joseph en verklaarde dat ze pas zeker was wie de echte vader was toen de jongen steeds meer op Schwarzenegger begon te lijken. De affaire kwam in mei vorig jaar aan het licht, enkele dagen nadat Arnold en Maria hadden aangekondigd dat ze na 25 jaar huwelijk zouden scheiden

Schwarzenegger promoot dezer dagen zijn autobiografie 'Total Recall: My Unbelievably True Life Story'.

Vrekkig
Hij heeft zijn ex inmiddels duidelijk gemaakt dat ze geen cent zal verdienen aan 'zijn' boek, hoewel het hoofdzakelijk over hun huwelijk gaat. Ook in de financiële regeling met Maria, die hij tot vorige week nog vroeg hem terug te nemen, toont hij zich onwrikbaar. "Hij is heel vrekkig voor Maria en de kinderen, wat toch verbazend is na wat hij deed", stelt een bron aan TMZ.

29-09-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Drughond vond amfetamine bij Britney Spears"

"Drughond vond amfetamine bij Britney Spears"

Om Britney Spears te beluisteren druk op de foto.


.
Sam Lutfi, die zich destijds uitgaf als de manager van Britney Spears en de zangeres aanklaagt wegens laster, stelt in nieuwe gerechtsdocumenten dat een drughond een voorraad amfetamine ('crystal meth') in haar huis aantrof.

Die aanklacht werd geformuleerd in verband met het nakende proces. Lutfi beweert dat Britney, samen met haar ouders Lynn en Jamie, hem bekladden door het verhaal te verspreiden als zou hij Britney aan de drugs geholpen hebben tijdens haar donkere periode.

In de nieuwe documenten somt Lutfi alles op waarover hij wil dat Britney getuigt. Dat mag ze evenwel niet doen, omdat ze nog altijd onder toezicht van haar vader staat.

Lutfi meent echter dat Britney getuigenis zou moeten afleggen over een incident uit 2007. Toen bracht Lutfi naar eigen zeggen drughonden mee naar haar huis, waar die een verborgen voorraad amfetamines vonden, "die later vernietigd werd".

"Daarnaast vonden de honden ook vlekken vol drugrestanten op het tapijt waarop haar kinderen die toen drie en één waren op speelden toen ze haar bezochten".

Lutfi beweert voorts dat Britney hem vertelde dat haar vader Jamie "een gewelddadige racist en een agressieve dronkelap" was.

29-09-2012 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K fantaseert op Twitter over kind met Kanye West

Kim K fantaseert op Twitter over kind met Kanye West

http://oi48.tinypic.com/2mcamxe.jpg

De Amerikaanse tv-ster Kim Kardashian maakt er geen geheim van dat ze kinderen wil met Kanye West, de producer en rapper met wie ze sinds zes maanden een relatie heeft. In de Amerikaanse ochtendshow 'The View' vertelde ze recent dat West voor altijd de ware is en dat ze zeker kinderen wil.

Op Twitter alludeerde de Amerikaanse afgelopen donderdag weer op een toekomstig nageslacht. In het bericht herhaalde ze een conversatie die ze met haar moeder had over hoe ze haar koffie wilde. "De helft koffie, de helft melk. Zorg gewoon dat de kleur eruitziet als de huidskleur van m'n toekomstige kind."

29-09-2012 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren verhalen van Hella Haasse gepubliceerd

Verloren verhalen van Hella Haasse gepubliceerd

http://oi47.tinypic.com/mtnsrn.jpg

Precies een jaar na de dood van de Nederlandse schrijfster Hella Haasse (1918-2011), verschijnen er nieuwe verhalen van haar. De bundel Maanlicht bevat vertellingen die de op 29 september 2011 overleden schrijfster niet meer kon vinden.


In de laatste jaren van haar leven sprak de auteur met haar uitgever regelmatig over een map verhalen die nog ergens in haar huis moest liggen. Ze zocht er tevergeefs naar in laden en kasten. Ze vreesde dat de papieren misschien waren vernietigd in de papierversnipperaar waarmee ze strikt persoonlijke zaken opruimde. Pas na haar overlijden werden de verhalen gevonden.

Volgens uitgeverij Querido zijn het "typische Haasse-vertellingen, vol duistere, geheimzinnige gebeurtenissen en onverklaarbare verschijningen". Sommige verhalen lijken al in de jaren dertig en veertig geschreven te zijn. Ze spelen zich af in spookachtige huizen: een lage, donkere zaal, een grachtenpand, een buitenhuis en een afgelegen landgoed. Huizen hebben altijd tot de verbeelding gesproken van de schrijfster en komen ook in veel romans van haar voor.

Haasse overleed vorig jaar op 93-jarige leeftijd thuis in Amsterdam. De schrijfster won talloze prijzen en liet een omvangrijk oeuvre na, waaronder populaire romans als Oeroeg, Het woud der verwachting en Heren van de thee. Als enige schreef ze drie keer het Boekenweekgeschenk.

29-09-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense tabloid toont nu ook Kates blote bips

Deense tabloid toont nu ook Kates blote bips

http://oi48.tinypic.com/5n0ob9.jpg

Neen, de hertogin van Cambridge is nog niet van de tabloids af. Het Deense Se og Hør toont nu ook het blote achterwerk van Kate Middleton. Het gaat om beelden uit dezelfde reeks die het Franse rioolblad Closer als eerste publiceerde.


Het Deense magazine lanceerde deze week alweer als vierde Europese speler de inmiddels beruchte 'naaktfoto's' van Kate. Het had er zestien bladzijden voor veil. "Het is mijn job de beelden te publiceren", aldus hoofdredacteur Kim Henningsen. "Als het Britse koningshuis ons voor het gerecht wil brengen dan is dat maar zo."

Fans van het genre zagen Kate al met ontbloot bovenlijf in haar vrije tijd, maar de Denen krijgen de hertogin nu dus ook in haar blote kont te zien, terwijl ze haar bikinibroekje verwisselt. Se og Hør zet de foto's niet op zijn website maar andere tabloids doen dat wel.

Intussen is het Franse gerecht een onderzoek gestart naar de al dan niet criminele aard van de inbreuk op de privacy van het Britse prinsenpaar, dat op vakantie was in het zuiden van Frankrijk. De hoofdredactrice van Closer, Laurence Pieau, kreeg doodsbedreigingen na de publicatie van de paparazzifoto's.

29-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne 'overklast' Elvis Presley in Billboard charts

Lil Wayne 'overklast' Elvis Presley in Billboard charts

Om Lil Wayne te beluisteren druk op de foto.


.
De Amerikaanse rapper Lil Wayne heeft oerrocker Elvis Presley overklast in het aantal keer te zijn opgedoken in de Top 100 van het popblad Billboard.

Door mee te werken aan "Celebration" van rapper Game, duikt Lil Wayne - in combinatie van zijn eigen liedjes en meewerken aan de zijde van de hoofdartiest - voor de 109ste keer in de klassering van de "Hot 100", zegt Billboard.

Presley strandde op 108 stuks. Maar sommige van zijn grootste successen dateren van voor het in leven roepen van de hitnotering in 1958, stipt Billboard aan.

Fans van Elvis kunnen ook troost vinden in het feit dat 25 songs van de "King" de top tien hebben gehaald tegen 17 voor Lil Wayne.

28-09-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, Kate maakt nu ook uitschuiver mét kleren

Oeps, Kate maakt nu ook uitschuiver mét kleren

http://oi50.tinypic.com/30cw0tv.jpg

Het topless-verhaal van de hertogin van Cambridge zindert nog na en daar komt al een nieuw 'schandaaltje' aan het licht. Ditmaal mét en zelfs óver kleren! Koos die arme Kate Middleton toch niet de verkeerde outfit voor een officieel diner op de Salomonseilanden...


Waar draait de heisa rond? Kate en William droegen op 16 september per ongeluk traditionele kledij van de Cookeilanden op het officiële diner van de ...Salomonseilanden, waar het prinsenpaar te gast was. Bent u sterk in aardrijkskunde? Beide eilandengroepen liggen op zo'n 4.500 km van elkaar.

Hoe kon dit gebeuren? De afspraak was dat prins William een traditioneel hemd van de Salomonseilanden zou dragen en Kate een jurk uit haar eigen garderobe, die voor zulke tripjes al lang op voorhand nauwgezet uitgekozen werd.

Maar iemand van het officiële welkomstcomité van de Salomonseilanden zou voor het diner de kamer van het prinselijke koppel betreden hebben om er nog meer - naast de bloemen, zeep en chocolade - geschenken in te stallen. Inclusief het blauwe hemd en de roze jurk, die u op de foto's ziet. Beide dus kledingstukken afkomstig van een designer van de Cookeilanden en NIET eentje van de Salomonseilanden. Maar Kate en William dachten blijkbaar dat dit de kleren waren die ze moesten dragen voor het diner.

Een snuggere die onraad rook, kreeg ook officiële bevestiging dat het vestimentair wel degelijk helemaal goed zat. Klinkt allemaal nogal ongeloofwaardig? Vinden wij ook. Maar feit is dat Will en Kate een verkeerd tenue'tje aantrokken.

Niemand voelde zich echter beledigd omdat het koppel duidelijk de intentie had om de traditionele Salomonseilandenkledij te dragen. En ligt de weg naar het paradijs niet vol met mooie intenties?

28-09-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ni Hao! Suri Cruise studeert Chinees op eliteschool

Ni Hao! Suri Cruise studeert Chinees op eliteschool

http://oi49.tinypic.com/scf66a.jpg

Suri Cruise, de 6-jarige dochter van het intussen gescheiden acteurskoppel Katie Holmes en Tom Cruise, gaat Chinees leren op de eliteschool Avenues in Manhattan, New York. Dat vertelde een bron aan Radaronline.com.


De anonieme bron spreekt van een "uitstekende basis" voor het meisje. Eén van de doelstellingen van Avenues, die jaarlijks ruim 30.700 euro inschrijvingsgeld vraagt, is het aanleren van een tweede taal. De peperdure eliteschool onderwijst in het Engels, maar verwacht dat de studenten een tweede taal, Chinees of Spaans, vlot onder de knie hebben als ze afstuderen.

De kennis moet "het zelfvertrouwen" en "de intelligentie" van de kinderen bevorderen, zo staat de lezen op de website van Avenues. De keuze voor het ontwikkelen van de talenknobbel is ingegeven door onder meer "sociale, politieke en technologische redenen". De onderwijsinstelling heeft bovendien plannen om in China campussen te openen, onder andere in Peking, Shanghai en Hong Kong.

Suri zal op de schoolbanken in New York niet alleen leren over de Chinese taal, ook de eeuwenoude cultuur van het land komt aan bod.

Het meisje woont sinds de scheiding van haar ouders met haar moeder Katie in Manhattan. Hun nieuwe woonst is gelegen in de buurt van Avenues, waar Suri sinds eerder deze maand schoolloopt.

28-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Productiehuis Arendsoog neemt Exqi-zenders over

Productiehuis Arendsoog neemt Exqi-zenders over

http://oi48.tinypic.com/1z689dt.jpg

Het productiehuis Arendsoog zal vanaf 15 oktober televisie maken op de noodlijdende Exqi-zenders en die zullen met Sport10 en Cultuur7 ook een nieuwe naam krijgen. De eerste zender focust op kleinere sporten, de cultuurzender zal zich vooral op concerten en optredens toeleggen. Dat schrijft De Morgen.


De nieuwe zenders betekenen een doorstart voor het Exqi-project van Exqi-topman Gabriel Fehervari. In dat project leek niet veel toekomst meer te zitten: de zender had geen personeel meer en ook wat programma's betreft stond het al een tijdje op het minimum. Van de zender die ooit vtm en Eén het vuur aan de schenen zou leggen, bleven alleen nog Exqi Sport en Exqi Cultuur over, twee digitale zenders die op de koop toe een zelfde kanaal moesten delen. Van maandag tot en met woensdag zag je er cultuur, de rest van de week was er sport.

Toch zag tv-maker Jan Smekens nog brood in het project. Met Arendsoog kende hij de voorbije jaren een snelle groei, onder meer met de opening van kantoren in New York en Washington. Arendsoog is gespecialiseerd in smart value-productie: met minder middelen en met de juiste technologie en mensen slagen ze er in evenementen goedkoper te produceren.

Exploitatieovereenkomst
Toen het laatste personeelslid van Exqi onlangs opstapte, ging Smekens praten met Fehervari. De zender kopen was geen optie, maar Smekens wilde het signaal wel huren. Uiteindelijk tekenden Fehervari en Arendsoog een exploitatieovereenkomst voor drie jaar, wat betekent dat Arendsoog zal bepalen wat er op de kanalen uitgezonden wordt.

Ondertussen heeft Fehervari als eigenaar van het signaal ook al een overeenkomst met Telenet, waardoor het sport- en cultuuraanbod vanaf 15 oktober opnieuw elk op een apart kanaal te zien zijn. Fehervari onderhandelt nog met Belgacom om daar hetzelfde te realiseren.

28-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodsterren mengen zich in presidentsstrijd

Hollywoodsterren mengen zich in presidentsstrijd

http://oi48.tinypic.com/2vb0p5f.jpg

Amerikaanse film- en muzieksterren mengen zich volop in de presidentsstrijd in hun land, maar hun steunbetuigingen aan Barack Obama of Mitt Romney pakken niet altijd even goed uit.


"Word verdorie wakker!" schreeuwt acteur Samuel L. Jackson in een filmpje waarin hij apathische Amerikanen ervan wil doordringen dat ze toch echt moeten gaan stemmen. Op Barack Obama, om precies te zijn. "Komt de Republikein Mitt Romney aan de macht, dan betekent dat hel en verdoemenis", aldus de acteur.

Begin deze week deed ook Madonna van zich spreken tijdens een concert in Washington, waarbij ze haar fans opriep te gaan stemmen op de "zwarte moslim in het Witte Huis". Hoewel Madonna het als geuzennaam bedoelde en haar steunbetuiging aan Obama oprecht was, schoot haar woordkeuze bij veel Amerikanen in het verkeerde keelgat. Later verklaarde Madonna dat ze wel weet dat Obama geen moslim is en dat het ironisch bedoeld was.

Republikeinse aanhangers
De meeste aandacht ging de afgelopen maand uit naar het merkwaardige optreden van Hollywood-veteraan Clint Eastwood, die op prime time tijdens de Republikeinse Conventie een act opvoerde naast een lege kruk (met daarop een denkbeeldige Obama).

Terwijl de Republikeinen in de zaal joelden en klapten, keken veel Amerikanen via hun televisie met verbijstering naar het onverstaanbare gebrabbel van de acteur. Later zei Eastwood dat de Republikeinen hem misschien maar beter niet hadden kunnen uitnodigen. "Dit krijg je ervan," zei hij.

Gevolg: na afloop van de conventie, een grote politieke reclamespot, gingen de gesprekken meer over Eastwood dan Romney. En dat was nou net niet de bedoeling.

Ook kan Romney rekenen op de steun van zanger Kid Rock, wiens liedje Born Free het themanummer is van de Republikeinse presidentscampagne. Ook van sterren als Jon Voigt, Chuck Norris, Hillary Duff, Shannen Doherty, Kelsey Grammer, Britney Spears, LL Cool J en Jessica Simpson is bekend dat het fervent Republikeinse aanhangers zijn.

Democraten
Obama lijkt toch op meer actieve steun van de grootste sterren te kunnen rekenen. Vooral op geldinzamelavonden dragen sterren een steentje bij. Vorige week nog organiseerde Obama met artiesten Jay-Z en Beyonce in New York een exclusief feestje voor honderd mensen. De prijs voor één ticket: 40.000 dollar. Ook klinkende namen als George Clooney en Sarah Jessica Parker hebben op deze manier hun steun verleend aan de campagne van Obama.

Andere artiesten betalen grif mee aan de campagne van Obama. Zo doneerde acteur Morgan Freeman 1 miljoen dollar. Ook van Bette Midler, Billy Cristal, Kirk Douglas, Robert Downey jr., Eddy Murphy en Tom Hanks is bekend dat ze diep in de buidel tastten voor de herverkiezing van Obama.

Grote namen als Chris Rock, Oprah Winfrey en Will Smith steunen de president openlijk. Eva Longoria en Scarlett Johansson hielden zelfs speeches tijdens de Democratische Conventie. Al verraste Johansson haar toehoorders op het eind van haar speech. Ze zei: "Ik ga jullie niet vertellen op wie te stemmen. Als je maar gaat stemmen."


28-09-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta wint opnieuw rechtszaak

John Travolta wint opnieuw rechtszaak

http://oi48.tinypic.com/2i6fehg.jpg

John Travolta heeft het opnieuw gehaald in een rechtszaak waarin hij werd beschuldigd van seksueel misbruik. De 'Grease'-ster werd voor de rechter gedaagd door een schrijver die beweerde seksueel geïntimideerd te zijn door de acteur. De auteur kreeg echter ongelijk van de rechter.


Eerder werd ook al een andere klacht door de rechtbank verworpen. In mei kregen twee masseurs, die beweerden dat ze werden aangerand door de acteur, ook al ongelijk.

En nu heeft ook schrijver Robert Randolph, die John Travolta aanklaagde voor smaad, bakzeil gehaald bij de rechter. De auteur stelde in zijn boek dat de acteur seks had met mannen, onder wie hijzelf. Travolta en zijn advocaat reageerden met een brief waarin stond dat de auteur mentaal niet in orde is, waarop de schrijver een rechtszaak tegen hen aanspande.

De rechter veegde de rechtszaak echter van tafel. Hij oordeelde dat Travolta en zijn advocaat het recht op vrije meningsuiting hebben en dus niets verkeerd hadden gedaan door de brief te versturen.

28-09-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!