NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Om de Foo Fighters te beluisteren druk op de foto.


.
Zanger Dave Grohl, voorman van de Foo Fighters, heeft dinsdag ontkend dat de band op het punt staat uiteen te vallen, maar hij geeft wel toe dat ze een pauze inbouwen. Het gerucht over de split ontstond zaterdag nadat Grohl het publiek tijdens een festival in New York voorhield dat het best eens de laatste keer zou kunnen zijn.

"Dit is de show waar we zo veel liedjes spelen als we kunnen', zei Grohl op het podium. "Ik weet niet wanneer we dit weer gaan doen." Nadat ophef over zijn opmerking was ontstaan, stuurde het management van de Foo Fighters dinsdag een openbare brief aan de fans. Daarin staat dat de groep een pauze neemt, maar geen plannen heeft om uit elkaar te gaan.

"Mijn familie"
Grohl: "Ik kan niet stoppen met deze band. Dat zal ik nooit doen. Want voor mij is het niet zomaar een band. Het is mijn leven. Het is mijn familie. Het is mijn wereld." Hij noemde een onderbreking van de werkzaamheden "iets goeds en een van de redenen dat we er nog altijd zijn".

Documentaire
Gedurende de pauze gaat Grohl verder met zijn werk aan 'Sound City', een documentaire en een bijbehorend album over de gelijknamige studio in Californië. Hij noemt het 'het grootste, belangrijkste project waaraan ik ooit heb gewerkt'.

03-10-2012 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Bauwens debuteert binnenkort op witte doek

Junior Bauwens debuteert binnenkort op witte doek

http://oi46.tinypic.com/4qps7d.jpg

Bokser Jean Pierre 'Junior' Bauwens maakt binnenkort zijn debuut op het witte doek. De Gentenaar kruipt niet in een rolletje, maar zal te zien zijn in een documentaire over zijn eigen leven. Documentairemaakster Sien Versteyhe volgde twee jaar het leven van Junior Bauwens en zijn familie. Het resultaat is binnenkort te zien in Studio Skoop Gent en tijdens de Vlaamse Documentairedagen.

03-10-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz over tram 4: "40 is veel beter dan 25"

Cameron Diaz over tram 4: "40 is veel beter dan 25"

http://oi49.tinypic.com/11vsiux.jpg

Dames die tram 4 vrezen als de pest kunnen hier hun hart ophalen. Volgens Cameron Diaz is er namelijk geen mooiere leeftijd. "Voor het eerst in heel mijn bestaan ben ik echt tevreden. Ik ben dankbaar, ik ken mezelf goed en ik heb me nog nooit zo capabel gevoeld. Ik voel me stukken beter dan toen ik 25 was", klinkt het.


In augustus sprong Cameron Diaz op tram 4 en, in tegenstelling tot heel wat dames, steekt ze haar leeftijd niet onder stoelen of banken. Ze deelt juist met de wereld dat ze zich als veertiger echt heerlijk voelt.

"Ik voel me zo opgewonden. Ouder worden is echt het beste deel van het leven. Ik heb meer levenswijsheid dan ooit te voren en wat mijn fysieke toestand betreft: nu voel ik me veel beter dan toen ik bijvoorbeeld een twintiger was", aldus Diaz. Ook kinderen sluit ze niet uit: "Alles is nog mogelijk. Het is niet dat ik al zo oud ben. Geloof het of niet, ik voel me zeer capabel".

Dat ze zelfzeker is, maakte ze meer dan duidelijk tijdens een fotoshoot voor de novembereditie van magazine Esquire. Uitdagende blikken, priemende decolletés, leder en jarretelles, Cameron voelt zich naar eigen zeggen beter in haar vel dan vijftien jaar geleden. "40 is de nieuwe en verbeterde 25", klinkt het besluit.

03-10-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw opnieuw elke zondagavond op één

Bart De Pauw opnieuw elke zondagavond op één

http://oi47.tinypic.com/eaia1j.jpg

Bart De Pauw zal vanaf 21 oktober opnieuw elke zondagavond te zien zijn op televisiezender één. In zijn quiz 'Twee tot de zesde macht' zullen twee onbekende duo's het opnemen tegen een duo van Bekende Vlamingen. Het bekende duo wordt elke week geselecteerd uit een groep van zes BV's: Tom Waes, Helmut Lotti, Jeroen Meus, Linde Merckpoel, Maaike Cafmeyer en Henk Ryckaert. Zij zijn de zogezegde 'zesde macht'.

Tijdens 'Twee tot de zesde macht' zal het erop neer komen associatief te denken, snel te reageren en goed op elkaar ingespeeld te zijn. De onbekende duo's kunnen elke zondag 10.000 euro winnen. Als de BV's de aflevering winnen, komt het geld in een pot. Op het einde van het seizoen mogen zij een goed doel kiezen waar het geld naartoe gaat.

03-10-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis en Nicole: crisisgesprekken na uitje met Chris Brown

Lewis en Nicole: crisisgesprekken na uitje met Chris Brown

http://oi49.tinypic.com/o05amo.jpg

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger hebben crisisgesprekken gevoerd nadat zij was gespot toen ze ogenschijnlijk Chris Brown kuste in een nachtclub. Hoewel Lewis en Nicole op dat moment hun relatie op pauze hadden gezet en zowel zij als Brown volhouden dat ze slechts aan het praten waren, was de F1-piloot allerminst opgezet.


amilton vloog meteen naar Los Angeles om Nicole aan de tand te voelen en hun romance te proberen redden.

Een bron in The Sun: "Hij wilde breken met Nicole. Hij heeft momenteel veel aan zijn hoofd en de voorbije maanden zagen ze elkaar amper gezien zijn carrière en haar werk als jurylid in 'X Factor'. Toen hij de foto's zag van Nicole met zijn vriend Chris Brown, sloegen zijn stoppen door. Hij was er hoegenaamd niet gelukkig mee, ook al waren hij en Nicole op dat moment niet meer samen".

Vorige maand leken Nicole en Chris Brown elkaar te kussen in de exclusieve nachtclub Supperclub in Los Angeles. De twee houden vol dat ze gewoon in elkaars oor praatten in de luidruchtige club.

03-10-2012 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol sluit bruiloft met Josje Huisman niet uit

Johnny de Mol sluit bruiloft met Josje Huisman niet uit

Om K3 te beluisteren druk op de foto.


.
Hoewel Johnny de Mol altijd heeft beweerd dat hij nooit zou trouwen, is hij toch van gedachten veranderd. K3-zangeres Josje Huisman lijkt het hart van de zoon van John de Mol en Willeke Alberti voorgoed veroverd te hebben

Hoewel hun relatie nog pril is ziet Johnny een lange toekomst voor hem en Josje weggelegd. 'Ja, ik ben echt verliefd. Alles valt samen. Dat ik vroeger zei dat ik nooit zo trouwen, daar mag je me nu niet langer op vastpinnen,' zegt de presentator tegen Zita.nl.

Kinderen ziet Johnny nog niet zitten. 'Daar ben ik nog niet echt mee bezig. Als het ooit zou gebeuren, dan ben ik daar klaar voor.'

De verliefde Johnny verklapt verder nog dat hij zelfs de liedjes van zijn vriendin leuk vindt.

03-10-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara wil haar borsten liften

Sofia Vergara wil haar borsten liften

http://oi46.tinypic.com/zkqpzr.jpg

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara (40) wil niet dat haar grootste troeven haar onder invloed van de zwaartekracht in de steek laten. De ster uit 'Modern Family' wil haar boezem liften om haar rondingen optimaal te kunnen uitspelen. Sofia doet daar niet flauw over: ze beseft dat haar voorgevel deuren heeft geopend in haar carrière.


"Nu ik ze nog heb, wil ik ze ook tonen. Dat ik een borstlifting krijg, staat al vast. Op een dag, als ik niet sexy meer wil zijn, doe ik ze misschien wel van de hand", grapt Sofia.

"Ik weet dat mijn borsten deuren hebben geopend voor mij. Maar ik haat het als ik Gisèle Bundchen zie met een krap topje aan zonder beha, zo van 'ik heb dit gauw aangetrokken, zie ik er niet schattig uit?'. Mocht ik zoiets dragen, mensen zouden denken dat ik zwanger ben. Of een dikke stripper".

Duur in onderhoud
Vergara, verloofd met ondernemer Nick Loeb, steekt ook niet onder stoelen of banken dat ze dol is op haar glamoureuze levensstijl en bijgevolg duur in onderhoud is.

"Ik hou van luxe. Ik hou van yachts, ik hou van vliegtuigen en reizen. Ik kan zonder al die dingen, dat heb ik genoeg gedaan, maar ik ga niet doen alsof ik niet hou van luxe".

Hetzelfde geldt voor de verlovingsring die ze twee maand geleden van Loeb kreeg. "Hij is perfect. Was hij groter, ik zou hem niet meer kunnen dragen. Was hij kleiner, ik zou er niet tevreden mee zijn".

03-10-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally halflam op podium: waardig afscheid of mensonterend winstbejag?

Eddy Wally halflam op podium: waardig afscheid of mensonterend winstbejag?

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
Eddy Wally (80) geeft in december twee afscheidsconcerten tijdens de 'Nacht van de Schlagers' in Kortrijk en indien er uit de rest van de Vlaanders interesse komt, wil zijn manager Hugo Colpaert ook daar op ingaan. Alleen: The Voice of Europe is sinds hij in maart vorig jaar een hersenbloeding kreeg aan zijn linkerkant verlamd. Hij verblijft in een rusthuis in Zelzate.  "Heel zielig", oordeelt collega en vriendin Jo Leemans in Het Laatste Nieuws. "Het is zijn manager enkel om de centen te doen. Ze gaan er een clown van maken".

Een waardig afscheidsconcert, zo noemen zijn manager en de organisatie van 'Nacht van de Schlagers' het.

Moed, wilskracht en vreugde
"Eddy Wally was er vanaf de eerste editie bij en stond altijd voor ons klaar. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat wij dit mogelijk maken voor hem. Na bevestiging van zijn medische entourage en met hun ondersteuning, zullen wij hem een waardig afscheidsconcert geven. We zijn ervan overtuigd dat we hem met dit concert nog meer moed, wilskracht en vreugde zullen bezorgen. Want Eddy Wally verdient dit", aldus de organisatoren van het festival.

De geldwolf en de kamerplant
Manager Hugo Colpaert liet in het vtm-programma 'Voor de show' verstaan dat de zanger, né Eduard René Van De Walle, nog meer wil optreden. Maar heel wat mensen twijfelen of het wel Eddy is die wil optreden. Zijn collega's reageren geschokt en noemen Colpaert een geldwolf die op de kap van een kamerplant nog centen wil verdienen.

Smeekbede bij dochter Marina
Goede vriendin Jo Leemans (85) - die zelf stopte met zingen nadat ze door een trombose werd getroffen - is woedend. "Toen ik voor het eerst van de plannen hoorde, heb ik zijn dochter Marina nog een mail gestuurd. 'Doe het alstublieft niet', schreef ik. 'Je gaat je vader op een zielige manier tentoonstellen. Laat de mensen toch de herinnering van de oude Eddy. De man die Sportpaleizen vulde. Als je hiermee doorgaat, spreek ik nooit nog tegen jullie.'"

Al begrijpt de zangeres de ontwikkelingen wel. "Ik weet wat er gaande is. Dit is één grote commerce. Dit moet geld opbrengen. Het ergste van de hele zaak is dat Eddy zich zelf niet meer bewust is van wat er te gebeuren staat."

Aandrang
Niettemin beweert de schlagerkoning uit Ertvelde zelf dat hij "nooit meer aandrang gevoeld heeft dan nu om op een podium te kruipen". "Nee, dit ligt volledig in handen van zijn manager en dochter Marina", meent Leemans. "Colpaert passeert langs de kassa en meer dan waarschijnlijk zal Marina tijdens die show zijn grootste hits brengen."

"Ik heb zelf een trombose gehad en ook Bob Benny meegemaakt na een herseninfarct. Zo iemand dan nog laten optreden: dat doe je een mens niet aan. Complete waanzin. Ze gaan een clown maken van Eddy Wally. Dit is mensonterend."

03-10-2012 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown: "gesmos" in toilet nachtclub

Rihanna en Chris Brown: "gesmos" in toilet nachtclub

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Gisteravond troffen Rihanna en Chris Brown elkaar in club Griffin in New York en volgens ooggetuigen ging het er heet aan toe tussen de twee. De twee "smosten" volgens ooggetuigen ongegeneerd vooraleer ze zich in de toiletten terugtrokken.

Toen Rihanna zich aan de tafel naast die van Brown installeerde, klauterde Brown over zijn tafel om zich naast zijn ex-vriendin te scharen. Even ter herinnering: Brown werd twee jaar geleden veroordeeld voor het aftuigen van Rihanna.

Bodyguards aan deur toilet
Brown danste op de tafel voor Rihanna, de twee kusten elkaar op de dansvloer en maakten volgens omstanders een bijzonder verliefde indruk. Even later gingen ze samen naar het toilet, waar ze zich een halfuur opsloten met twee lijfwachten aan de deur.

Een vriendin van Rihanna verklaart aan Hollywood Life: "Het was dikke koekenbak. Die twee flirtten er op los. Ik was niet bij hen in dat toilet, maar ik weet dat ze daar hebben gerotzooid. Ze dronken en rookten joints en van het een kwam het ander. Hij wilde haar, zij wilde hem, zo simpel was het".

Brown maakt de jongste tijd geen geheim meer van zijn bijzondere relatie met Rihanna. Vorige maand kusten ze elkaar op de mond tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards.

Jongens en mannen
Browns vriendin, het model Karrueche Tran, ziet inmiddels de bui hangen. Vanmorgen twitterde ze: 'Er is een verschil tussen een man en een jongen. Ik verkies mannen'. Toen een vriendin haar aanraadde Brown voorgoed te vergeten, antwoordde ze: "Dat doe ik, schat".

03-10-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter

IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter

http://oi50.tinypic.com/10f8h3p.jpg

Het ijssculpturenfestival in Brugge pakt dit jaar uit met beelden en scènes uit films en boeken van 'The Lord of the Rings', 'Harry Potter' en 'The Hobbit'. Dat bevestigt organisator Alexander Deman. De deuren van het festival openen op 23 november en sluiten op 6 januari 2013.


Ice Magic. Dat wordt het thema van het ijssculpturenfestival op het Brugse stationsplein. "Het wordt een triologie van films en boeken", vertelt Deman. Er zullen in totaal 80 scènes en karakters te zien zijn uit de bestsellers 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit' van J.R.R. Tolkien en 'Harry Potter' van J.K. Rowling.

"Een mooie combinatie. En toch wel speciaal dat we 'The Hobbit' brengen, want de release van de gelijknamige film staat gepland in december", merkt Deman op.

De werkzaamheden starten op 15 oktober. Dertig artiesten uit 12 verschillende landen zullen 400 ton sneeuw en ijs bewerken bij een temperatuur van min zes graden.

02-10-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzeneggers ouders dachten dat hij homo was

Schwarzeneggers ouders dachten dat hij homo was

http://oi48.tinypic.com/2j1n2f9.jpg

De ouders van Arnold Schwarzenegger zagen dat er iets vreemds was aan de tiener en dachten dat hij een voorkeur voor jongens koesterde. Zijn slaapkamermuur hing dan ook vol foto's van bodybuilders. Ma en pa Schwarzenegger besloten dat Arnie moest "genezen" worden van zijn homoneigingen. Pa deed dat met zijn broeksriem, ma maakte een afspraak bij de dokter.


Dat onthulde Schwarzenegger zelf in de talkshow '60 Minutes', waar hij zijn autobiografie 'Total Recall' in de kijker mocht zetten.

"Mijn vader zat achter me aan met zijn broeksriem en sloeg me, mijn moeder nam me mee naar een dokter omdat ze zo bezorgd was. Ik weet niet of ze dacht dat ik homo was of gewoon wat vreemd, maar de redenering moet geweest zijn dat ze maar beter konden voorkomen dan genezen. Kom ik met mijn moeder bij de dokter, zegt ze: 'Ik weet niet of er iets mis is met mijn zoon, maar zijn slaapkamermuur hangt vol naakte mannen. Al zijn vrienden hebben foto's van meisjes boven hun bed hangen, maar bij Arnold zie ik geen meisjes'".

02-10-2012 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit eerder vertoond beeldmateriaal The Beatles

Nooit eerder vertoond beeldmateriaal The Beatles

http://oi48.tinypic.com/mhdnwn.jpg

Nooit eerder vertoond beeldmateriaal van The Beatles geeft een mooi beeld van de wonderbaarlijke wereld waarin de Fab Four in 1967 rondliepen. Het gaat om 'making of'-beelden van hun film 'Magical Mystery Tour'. Het gaat om een busreis met inwoners van Newquay naar een traditionele fish & chips shop.

Anthony Wall, redacteur van Arena: "Deze clip vat perfect de wonderlijke wereld van The Beatles in die periode. Er is nog geen vuiltje aan de lucht en ze delen een simpele maaltijd met de andere busreizigers terwijl ze tegelijk een buitengewone avantgardefilm maken die kort daarna door de BBC zou getoond worden aan een stomverbaasde natie".

'Magical Mystery Tour' werd door de BBC op tweede kerstdag van 1967 vertoond, de psychedelische elementen in de film schoten bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Je kan hier nog meer exclusieve clips bekijken.

02-10-2012 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira verwacht een zoon

Shakira verwacht een zoon

Om Shakira te beluisteren druk op de foto.


.
De Colombiaanse zangeres bevestigde onlangs dat zij en haar voetballende vriend Gerard Piqué een kind verwachten en onthult nu ook het geslacht van het kind.

Tijdens een interview voor de Duitse tv-zender RTL, zei ze: "Ja, het wordt een jongen".

Shakira financiert de bouw van een nieuwe school in Cartagena, Colombia en hoop dat haar zoon haar zal volgen in haar liefdadigheidsinitiatieven en "de wereld veranderen".

Shakira is al bijna twee jaar met Barcelona-speler Piqué.

02-10-2012 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag om 0:07 uur première Adeles Bondsong 'Skyfall'

Vrijdag om 0:07 uur première Adeles Bondsong 'Skyfall'

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.
Vrijdag om zeven minuten over middernacht, wanneer het precies 50 jaar geleden zal zijn dat de eerste Bondfilm in première ging, gaat de nieuwe Bondsong in première. Op de site van Adele wordt om 0:07 uur 'Skyfall' prijsgegeven, het eerste nummer dat de Britse zangeres uitbrengt sinds haar wereldwijde succesalbum '21'.

Voor 'Skyfall' werkte Adele samen met een 77-koppig orkest, het nummer waarvan zopas een fragment werd vrijgegeven klinkt breder en epischer dan de intieme songs op '21'.

"Aanvankelijk twijfelde ik of ik deze opdracht wel zou aanvaarden", verklaarde Adele enkele weken geleden. "Zo'n Bondsong gaat gepaard met veel druk en aandacht. Maar ik werd verliefd op het filmscript en ik besefte dat het stom zou zijn het niet te doen. Nu kan ik mijn kleinkinderen vertellen dat ik een Bondmeisje ben geweest".

Adele is zwanger van haar eerste kind.

02-10-2012 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drew Barrymore bevallen van dochtertje Olive

Drew Barrymore bevallen van dochtertje Olive

http://oi45.tinypic.com/28034ea.jpg

Drew Barrymore is woensdag al bevallen van haar eerste kindje, Olive. Het nieuws raakte echter nu pas bekend. "We zijn trots op haar, ze is door de hele familie met open armen verwelkomd. Alvast bedankt om onze privacy te respecteren bij dit speciale moment in ons leven", klinkt het in het persbericht.

De actrice leerde haar huidige echtgenoot Will Kopelman in 2010 kennen. In juni dit jaar gaven ze elkaar het ja-woord tijdens een intieme joodse plechtigheid. De huwelijksreis bracht hen naar Big Sur, een dunbevolkt gebied aan de Californische kust.

Barrymore was al twee keer eerder getrouwd, maar deze keer schreeuwde ze haar kinderwens van de daken. "Ik kan niet wachten tot ik kinderen heb met Will. Ik wil gewoon plezier maken", klonk het recent nog.

02-10-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aguilera met paars-roze lokken: "Nooit gezegd dat ik dik ben"

Aguilera met paars-roze lokken: "Nooit gezegd dat ik dik ben"

Om Christana Aguilera te beluisteren druk op de foto.


.
Van een kleurrijke verschijning gesproken: Christina Aguilera verfde de onderste helft van haar platinablonde lokken in het roze en paars. Om nóg meer op te vallen, koos de popster voor bijpassende roze pumps onder haar nauwsluitende jurkje. Tegenover zoveel fluorescerend geweld verdwijnt vriendlief Matt Rutler haast in het niets.

Echt vrolijk kijkt Aguilera in de bovenste foto niet, misschien wel omdat er quotes de ronde doen die ze nooit gezegd heeft. "Jullie werken met een dik meisje, leg er jullie bij neer", zou ze ooit tegen haar platenbazen verkondigd hebben. "Klopt niets van", laat haar woordvoerder weten.

In 'Billboard' had de zangeres het wel over haar nieuwe album Lotus, dat vanaf 13 november in de winkelrekken zal liggen. "Daarmee wil ik de nieuwe ik vieren. Voor mij staat de lotus symbool voor een onbreekbare bloem, die zelfs in de ellendigste weersomstandigheden overleeft. Ze wordt doorheen de jaren zelfs knapper en sterker. Zo voel ik me ook: ik ben 31 jaar, maar voel me eigenlijk 21."

02-10-2012 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Paris Hilton op de vuist na lesbische kus

Nieuw lief Paris Hilton op de vuist na lesbische kus

http://oi45.tinypic.com/25ioopz.jpg

Het nieuwe lief van Paris Hilton heeft blijkbaar een kort lontje. River Viiperi ging op de vuist nadat hij Paris had zien kussen met een andere vrouw. Dat beweerde het vermeende slachtoffer tegenover de politie volgens entertainmentsite TMZ. Viiperi werd kort gearresteerd.


Wellicht hadden Paris en haar vriendje een zorgeloze feestavond in gedachten toen ze de bloemetjes gingen buitenzetten in een nachtclub in Las Vegas maar draaide dat even anders uit.

Toen La Hilton het in de late uurtjes op een zoenen zette met een andere jongedame sloegen de stoppen van de 21-jarige Viiperi door. De vriend van de kussende juffrouw moest naar eigen zeggen rake klappen incasseren en had medische verzorging nodig.

De politie rukte uit naar de nachtclub en het lief van Paris werd even gearresteerd wegens mishandeling. Na het betalen van een boete werd Viiperi evenwel terug vrijgelaten maar het politieonderzoek is nog volop aan de gang.

Paris Hilton en het tien jaar jongere Spaanse model zijn nog maar enkele weken samen en beleven duidelijk een woelige relatie. Als dat maar goed komt.

02-10-2012 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise gebruikt zijn 'pornonaam' op hotel

Tom Cruise gebruikt zijn 'pornonaam' op hotel

http://oi49.tinypic.com/2w7mmtx.jpg

Tom Cruise neemt in het Engelse Hertfordshire de film 'All You Need is Kill' op en verblijft daar in het Grove Hotel. Aan hotelgasten verklaarde hij dat hij incheckte onder de naam 'Cage Hunt', naar eigen zeggen zijn 'pornoster-naam'.


Onder pornosterren is het naar verluidt gebruikelijk dat ze hun 'artiestennaam' vormen door de naam van hun eerste huisdier te koppelen aan de meisjesnaam van hun moeder. De moeder van Cruise heette voor haar huwelijk Mary Lee Pfeiffer, dus moet hij een andere formule gebruiken.

Schieten op dieren in kooien
Wat betekent 'Cage Hunt'? Wel, 'cage hunting' is een jachtpraktijk die vooral in Zuid-Afrika in zwang is, maar ook in Amerikaanse staten zoals Tennessee. Daarbij worden dieren in een kooi opgesloten of op een omheind terrein gezet zodat het voor de jager een fluitje van een cent wordt om de dieren af te schieten. Mag Cruise zijn seksprooi graag in een kooi stoppen? Breekt u er gerust uw hoofd over, wij hebben wel andere dingen te doen.

Scientology maakt uitzondering
Zoals u vertellen dat Cruise van geluk mag spreken dat hij na zijn scheiding nog contact mag hebben met zijn dochter Suri. Dat heeft hij te danken aan zijn bekendheid, want de Church of Scientology laat 'gewone' leden niet toe contact te onderhouden met mensen die de sekte de rug hebben toegekeerd. Na de scheiding is Suri katholiek geworden.

Afvalligen
Nancy Many, voormalig voorzitster van het 'Celebrity Centre' van Scientology, verklaart aan RadarOnline: "Ze hebben een uitzondering gemaakt voor Tom. Mocht hij een ander lid zijn, zelfs een mindere ster, zou hij niet meer met Katie of Suri mogen omgaan. Zij zijn immers na de scheiding geen lid van Scientology meer. Dat hij wel tijd mag doorbrengen met zijn dochter, stuit leden die geen contact met hun kinderen meer mogen hebben tegen de borst".

Cruise belt zijn dochter dagelijks, hoewel Scientology voorschrijft dat hij elk contact met zijn nu katholieke dochter zou moeten verbreken.

"Wanneer een lid Scientology verlaat, zoals Katie stilzwijgend deed, wordt die persoon door de andere leden meteen verguisd. Door zich meteen tot de katholieke kerk te bekennen, verwierp ze Scientology publiekelijk", aldus nog Many.

Afstand
Cruise zou zijn toewijding tot Scientology de laatste tijd in vraag stellen en brengt veel tijd door met vrienden die niet tot de sekte behoren.

02-10-2012 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Justin Bieber in Sportpaleis

Extra concert Justin Bieber in Sportpaleis

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Het concert van Justin Bieber op 10 april 2013 in het Sportpaleis is reeds maanden op voorhand uitverkocht. Omdat de vraag naar tickets blijft stijgen, voegt Justin Bieber een tweede concert toe: op donderdag 11 april speelt hij een extra concert in het Antwerpse Sportpaleis.
Zaterdag trapte Justin Bieber zijn wereldtournee af in Glendale. Nog tot eind januari trekt hij met zijn 'Believe' tour door de Verenigde Staten. In februari komen ze aan in Europa en in de paasvakantie houdt hij twee dagen halt in het Sportpaleis.

De ticketverkoop voor het extra concert start aanstaande donderdag om 20 uur op www.teleticketservice.com of op tel. 070 345 345.

Tickets kosten 38, 48, 55 of 65 euro, wil je in de Golden Circle plaatsnemen, dan betaal je 85 euro. Betalen kan met Bancontact, overschrijving of kredietkaart.

01-10-2012 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry viert scheiding van Russell Brand

Katy Perry viert scheiding van Russell Brand

Om Katy Perry te bekijken druk op de foto.


.
Op 23 oktober zou Katy Perry haar tweede huwelijksverjaardag vieren, maar eind vorig jaar vroeg ze de scheiding aan van Russell Brand en die werd in juli afgerond. In plaats van wat te zitten kniezen, heeft Katy besloten er een groot feest van te maken. Op 25 oktober wordt ze bovendien 28 jaar.

"Wekenlang ziet ze al op tegen die 23ste oktober en nu heeft ze iets gevonden om er een positieve draai aan te geven. Twee dagen later is het haar verjaardag en het laatste wat ze wil, is die week depressief en ellendig doorbrengen. Haar vrienden hebben haar proberen overtuigen om een groot feest te geven of een paar dagen de bloemetjes buiten te zetten in Las Vegas, maar Katy opteert voor een feest bij haar thuis. Ze noemt het haar 'scheidngsfeest'".

Katy en de Britse komiek Russell Brand trouwden tijdens een romantische ceremonie in India, maar veertien maanden later kondigden ze al aan dat hun huwelijk voorbij was. Katy begon inmiddels een relatie met John Mayer, Russell heeft sinds de scheiding een hele reeks vrouwen gehad.

01-10-2012 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!