NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers

VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers

http://oi45.tinypic.com/wsp5rd.jpg

Woestijnviszender VIER is drie weken oud, maar de kijkcijfers blijven voorlopig tegenvallen. Daarom is besloten om de uitzenduren van bepaalde programma's aan te passen en voor VT4-erfenis 'Komen Eten' wordt teruggegrepen naar de oude formule. Dat staat vandaag te lezen in de krant Het Laatste Nieuws.


Vooral de kijkcijfers van 'Komen Eten' stellen zwaar teleur: nu ongeveer 50.000 tot 60.000 in tegenstelling tot 360.000 op VT4 vorig seizoen. Vanaf januari zal het programma weer volgens het oude concept te bekijken zijn, met een offscreen-stem die commentaar levert. Nu gaat presentator Iwein Segers op bezoek bij de kandidaten en mogelijk zal hij wel de stem van het programma blijven. Een terugkeer van Peter Van Asbroeck is vooralsnog niet aan de orde.

Ook over een nieuw programmaschema wordt nagedacht om de kijkcijfers op te krikken. 'Komen Eten' start momenteel net voor de nieuwsuitzendingen op Eén en op Vtm en zal daarom enkele minuten tot mogelijk een half uur later starten. Daardoor zou 'De Kruitfabriek' ten vroegste om 20 uur beginnen en zijn voordeel als eerste actuashow van de avond ten opzichte van Terzake verliezen. 'De Slimste Mens' zou dan eveneens opschuiven en na 21 uur beginnen. Dat is volgens kenners een goede zaak, want ondanks behoorlijke kijkcijfers had ook het paradepaardje van Woestijnvis te lijden onder stevige concurrentie.

05-10-2012 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown dumpt vriendin voor Rihanna

Chris Brown dumpt vriendin voor Rihanna

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.
Rapper Chris Brown heeft vandaag officieel aangekondigd dat hij niet langer samen is met zijn vriendin Karrueche Tran. Hij verklaarde dat hij haar niet wilde kwetsen door bevriend te zijn met Rihanna.

Brown zei in zijn verklaring: "Ik heb besloten om als vrijgezel door het leven te gaan, zo kan ik me beter concentreren op mjn carrière. Ik hou van Karrueche, maar ik wil niet dat ze lijdt onder mijn vriendschap met Rihanna. Liever zou ik vrijgezel zijn zodat we beiden gelukkig kunnen worden."

Deze aankondiging kwam er nadat Brown en Rihanna gisteren samen werden gezien op een concert van rapper Jay Z in Brooklyn. De twee voormalige geliefden trekken veel met elkaar op de laatste tijd, op de Video Music Awards van muziekzender MTV flirtten ze zelfs openlijk met elkaar.

Karrueche had gisteren al een tipje van de sluier gelicht met de cryptische tweet: "Bye baby".

05-10-2012 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Montag gaat in stripclub werken

Heidi Montag gaat in stripclub werken

http://oi50.tinypic.com/2qsmb7l.jpg

Heidi Montag, de voormalige reality-tv-ster die zich in de kijker werkte door op één dag 10 cosmetische ingrepen te ondergaan, woont momenteel in bij de ouders van haar man Spencer. De twee gingen vorig jaar immers bankroet. Maar er hoop: Heidi heeft een deal van 25.000 dollar getekend  met de stripclub Crazy Horse III in Las Vegas.


Niet dat de ster van 'The Hills' daar haar chirurgisch gerenoveerde lijf gaat tentoonspreiden. Nee, Heidi in ingehuurd om gastvrouw te zijn op de derde verjaardag van de striptent. Erger nog: Spencer zal er ook bij zijn.

Het is niet de eerste keer dat Heidi in een stripclub komt. Twee jaar geleden bezocht ze de club Hustler om er onderzoek te verrichten met het oog op een muziekvideo. Heidi droomt immers nog altijd van een muziekcarrière, hoewel ze daar al miljoenen in investeerde zonder enig succes te oogsten.

04-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pijn van Bond zijn: Craig kan zich niet meer bezatten

De pijn van Bond zijn: Craig kan zich niet meer bezatten

http://oi48.tinypic.com/2z6b2ht.jpg

Sinds hij beroemd werd als James Bond, moet Daniel Craig op zijn tellen letten als hij in het openbaar verschijnt. Het ergste offer dat hij moest brengen, is dat hij niet meer op café kan gaan om daar dronken te worden.


Daniel in Vanity Fair: "Als je in de filmindustrie met mensen praat die dit al veertig jaar doen, zeggen ze allemaal hetzelfde: het verschil is dat je, in tegenstelling tot vroeger, niet meer een glas kan gaan drinken, dronken worden, van je barkruk vallen, je amuseren. Nu heeft iedereen een camera bij. Niet dat ik me elke dag wil bezatten, het is maar een voorbeeld".

"Je kan geen normaal leven meer leiden, want het wordt binnen de kortste keren wereldnieuws dat je dronken werd in een bar of in je blootje in zee ging zwemmen".

Craig vindt het zijn taak als Bond-acteur altijd en overal stijlvol voor de dag te komen. Om die reden weigert hij vaak martini's die hem door Bondfans worden aangeboden.

"Ik moet standing uitstralen. Ik heb mijn wilde jaren gehad. Nu moet ik aan mijn imago denken. Dat is triest, want ik zit graag op café. Je kan het niet geloven hoe vaak ik tijdens interviews in een bar of een hotel om elf uur 's ochtend van iemand een martini krijg aangeboden".

04-10-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Tyson aan nek geopereerd

Mike Tyson aan nek geopereerd

http://oi46.tinypic.com/2qk8djt.jpg

Mike Tyson stelt het goed na zijn recente nekoperatie. Over drie weken, zo schat de bokskampioen, zal hij weer de oude zijn.

Het voorbije weekend verscheen Tyson op een media-evenement in Las Vegas met een brace om zijn nek. Hij kreeg titanium pinnen in zijn nek om een beschadigde wervel te steunen. "Een routine-ingreep, vooral bij atleten", liet een woordvoerder van Tyson weten. "Hij voelt zich hoe. De komende drie weken moet hij de brace dragen om alles stabiel te houden".

04-10-2012 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand in innige omhelzing met yogalerares

Russell Brand in innige omhelzing met yogalerares

http://oi48.tinypic.com/2iagcbb.jpg

Russell Brand is een spiritueel iemand. De Engelse komiek wordt wel een paar keer per week met een yogamatje onder zijn arm gespot. Ook yogalerares Tej Kaur Khalsa is erg dol op haar beroemde leerling. Wanneer de Brit een speech geeft in het El Rey Theatre is L.A. is Khalsa er om hem te steunen.

De acteur had zijn spirituele mentor namelijk gevraagd om hem bij te staan tijdens zijn speech over de scheiding tussen kerk en staat. Wanneer Russell klaar is met zijn pleidooi bij Voices United krijgt hij een dikke knuffel van de trotse Khalsa.

04-10-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen weigeren Jessica Simpson maagring

Artsen weigeren Jessica Simpson maagring

http://oi46.tinypic.com/2ihv4ux.jpg

Jessica Simpson is tijdens haar zwangerschap meer dan dertig kilo aangekomen. Na de bevalling zocht de blondine twee chirurgen op om haar oude figuurtje terug te krijgen. Volgens RadarOnline wilde ze een maagring, maar werd dit geweigerd door de artsen.

De zangeres werd aangeraden om op natuurlijke wijze gewicht kwijt te raken. Dit leek haar in eerste instantie (te) veel moeite te kosten. Door haar dagelijkse wandelsessie en een speciaal dieet is het Jessica toch gelukt om 18 kilo kwijt te raken.

De popster zit duidelijk beter in haar vel. Waar ze voorgaande maanden regelmatig te zien was in maxi-jurken, werd ze deze week in een jumpsuit met blote benen gespot. Op stilettohakken paradeert Jessica weer een stuk zelfverzekerder door de straten van Californië.

04-10-2012 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway krijgt kalf van PETA

Anne Hathaway krijgt kalf van PETA

http://oi46.tinypic.com/ngx8hv.jpg

'Newly wed' Anne Hathaway heeft wel een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De actrice, die afgelopen weekend in het huwelijksbootje stapte met Adam Shulman, heeft van dierenrechtenorganisatie PETA een kalf ontvangen. Het jonge dier, Peter genaamd, is ooit gered van het slachthuis.

De reden van dit gulle gebaar is dat de filmster tijdens haar huwelijksfeest heeft gekozen voor een volledig veganistisch menu. In een verklaring laat PETA weten: "Anne is het levende bewijs dat veganisten zowel van binnen als van buiten mooie mensen zijn."

De 'The Devil Wears Prada'-ster stapte afgelopen zaterdag met haar grote liefde in het huwelijksbootje. In het natuurgebied van Big Sur hebben de tortelduifjes elkaar bij zonsondergang het ja-woord gegeven.

04-10-2012 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk TomKat was al zes maanden onherroepelijk stuk

Huwelijk TomKat was al zes maanden onherroepelijk stuk

http://oi45.tinypic.com/34eduet.jpg

Pas onthulde gerechtsdocumenten brengen aan het licht dat het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes al "onherroepelijk verbroken" was zes maanden voordat zij in juni aankondigde dat ze de scheiding aanvroeg.


Tom viel zogenaamd uit de lucht toen Katie de scheiding aankondigde, maar het rommelde al een tijdlang ten huize TomKat.

In documenten van augustus 2012 waarin de details van de scheiding worden uiteengezet, verklaren Cruise en Holmes dat hun huwelijksrelatie "al tenminste zes maanden voor de scheidingsaanvraag onherstelbaar stuk was".

De twee trouwden op 18 november 2006 tijdens een Scientology-ceremonie in Italië, maar volgens de documenten trouwden ze een week eerder in Los Angeles in een burgerlijke ceremonie.

Nog volgens de gerechtspapieren moet Cruise elk jaar 400.000 dollar alimentatie betalen voor zijn zesjarige dochter Suri met Holmes. Die som moet volstaan om de "medische, tandarts-, verzekerings-, opleidings- en buitenschoolse kosten te dekken". Die overeenkomst loopt ten einde wanneer Suri achttien wordt. Indien Cruise ook maar één betaling mist, riskeert hij een celstraf van maximum zes maanden.

04-10-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown weer samen op stap

Rihanna en Chris Brown weer samen op stap

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Rihanna en Chris Brown maken er geen geheim meer van dat ze weer een item zijn. Nadat ze maandagavond gespot werden in een nachtclub in New York, waar ze zich een halfuur terugtrokken op het toilet, gingen ze gisteren samen naar het concert van Rihanna's mentor Jay-Z.

Op het internet circuleert een foto waarop de twee naast elkaar in de VIP-tribune zitten, hij met zijn arm rond haar stoel gestrekt.

Gisteren nog gaf Browns vriendin, het model Karrueche Tran, de zanger de buitenwacht omwille van de aanzwellende geruchten over zijn relatie met Rihanna. Tran en Brown waren sinds eind vorig jaar samen, maar zijn relatie met Rihanna was altijd al een bron van spanningen en achterdocht. "Ze zijn allebei jong, maar Karrueche heeft er de buik vol van publiekelijk vernederd te worden", aldus een insider.

Maandagavond werden Rihanna en Brown kussend gespot in de nachtclub Griffin in New York, de twee trokken zich even later op het toilet. Gisteravond gingen ze dan naar het concert van Jay-Z in het Barclay's Center, kort nadat ze samen het Gansevoort Hotel hadden verlaten.

Dat Brown met Rihanna in de VIP-ruimte zat op het concert van Jay-Z, doet vermoeden dat die laatste de controversiële reünie goedkeurt.

De 24-jarige Rihanna krijgt heel wat kritiek sinds ze opnieuw contact zoekt met de 22-jarige Bronw, die haar in februari 2009 lelijk toetakelde. Hij werd daarvoor veroordeeld.

04-10-2012 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Om de Foo Fighters te beluisteren druk op de foto.


.
Zanger Dave Grohl, voorman van de Foo Fighters, heeft dinsdag ontkend dat de band op het punt staat uiteen te vallen, maar hij geeft wel toe dat ze een pauze inbouwen. Het gerucht over de split ontstond zaterdag nadat Grohl het publiek tijdens een festival in New York voorhield dat het best eens de laatste keer zou kunnen zijn.

"Dit is de show waar we zo veel liedjes spelen als we kunnen', zei Grohl op het podium. "Ik weet niet wanneer we dit weer gaan doen." Nadat ophef over zijn opmerking was ontstaan, stuurde het management van de Foo Fighters dinsdag een openbare brief aan de fans. Daarin staat dat de groep een pauze neemt, maar geen plannen heeft om uit elkaar te gaan.

"Mijn familie"
Grohl: "Ik kan niet stoppen met deze band. Dat zal ik nooit doen. Want voor mij is het niet zomaar een band. Het is mijn leven. Het is mijn familie. Het is mijn wereld." Hij noemde een onderbreking van de werkzaamheden "iets goeds en een van de redenen dat we er nog altijd zijn".

Documentaire
Gedurende de pauze gaat Grohl verder met zijn werk aan 'Sound City', een documentaire en een bijbehorend album over de gelijknamige studio in Californië. Hij noemt het 'het grootste, belangrijkste project waaraan ik ooit heb gewerkt'.

03-10-2012 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Bauwens debuteert binnenkort op witte doek

Junior Bauwens debuteert binnenkort op witte doek

http://oi46.tinypic.com/4qps7d.jpg

Bokser Jean Pierre 'Junior' Bauwens maakt binnenkort zijn debuut op het witte doek. De Gentenaar kruipt niet in een rolletje, maar zal te zien zijn in een documentaire over zijn eigen leven. Documentairemaakster Sien Versteyhe volgde twee jaar het leven van Junior Bauwens en zijn familie. Het resultaat is binnenkort te zien in Studio Skoop Gent en tijdens de Vlaamse Documentairedagen.

03-10-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz over tram 4: "40 is veel beter dan 25"

Cameron Diaz over tram 4: "40 is veel beter dan 25"

http://oi49.tinypic.com/11vsiux.jpg

Dames die tram 4 vrezen als de pest kunnen hier hun hart ophalen. Volgens Cameron Diaz is er namelijk geen mooiere leeftijd. "Voor het eerst in heel mijn bestaan ben ik echt tevreden. Ik ben dankbaar, ik ken mezelf goed en ik heb me nog nooit zo capabel gevoeld. Ik voel me stukken beter dan toen ik 25 was", klinkt het.


In augustus sprong Cameron Diaz op tram 4 en, in tegenstelling tot heel wat dames, steekt ze haar leeftijd niet onder stoelen of banken. Ze deelt juist met de wereld dat ze zich als veertiger echt heerlijk voelt.

"Ik voel me zo opgewonden. Ouder worden is echt het beste deel van het leven. Ik heb meer levenswijsheid dan ooit te voren en wat mijn fysieke toestand betreft: nu voel ik me veel beter dan toen ik bijvoorbeeld een twintiger was", aldus Diaz. Ook kinderen sluit ze niet uit: "Alles is nog mogelijk. Het is niet dat ik al zo oud ben. Geloof het of niet, ik voel me zeer capabel".

Dat ze zelfzeker is, maakte ze meer dan duidelijk tijdens een fotoshoot voor de novembereditie van magazine Esquire. Uitdagende blikken, priemende decolletés, leder en jarretelles, Cameron voelt zich naar eigen zeggen beter in haar vel dan vijftien jaar geleden. "40 is de nieuwe en verbeterde 25", klinkt het besluit.

03-10-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw opnieuw elke zondagavond op één

Bart De Pauw opnieuw elke zondagavond op één

http://oi47.tinypic.com/eaia1j.jpg

Bart De Pauw zal vanaf 21 oktober opnieuw elke zondagavond te zien zijn op televisiezender één. In zijn quiz 'Twee tot de zesde macht' zullen twee onbekende duo's het opnemen tegen een duo van Bekende Vlamingen. Het bekende duo wordt elke week geselecteerd uit een groep van zes BV's: Tom Waes, Helmut Lotti, Jeroen Meus, Linde Merckpoel, Maaike Cafmeyer en Henk Ryckaert. Zij zijn de zogezegde 'zesde macht'.

Tijdens 'Twee tot de zesde macht' zal het erop neer komen associatief te denken, snel te reageren en goed op elkaar ingespeeld te zijn. De onbekende duo's kunnen elke zondag 10.000 euro winnen. Als de BV's de aflevering winnen, komt het geld in een pot. Op het einde van het seizoen mogen zij een goed doel kiezen waar het geld naartoe gaat.

03-10-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis en Nicole: crisisgesprekken na uitje met Chris Brown

Lewis en Nicole: crisisgesprekken na uitje met Chris Brown

http://oi49.tinypic.com/o05amo.jpg

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger hebben crisisgesprekken gevoerd nadat zij was gespot toen ze ogenschijnlijk Chris Brown kuste in een nachtclub. Hoewel Lewis en Nicole op dat moment hun relatie op pauze hadden gezet en zowel zij als Brown volhouden dat ze slechts aan het praten waren, was de F1-piloot allerminst opgezet.


amilton vloog meteen naar Los Angeles om Nicole aan de tand te voelen en hun romance te proberen redden.

Een bron in The Sun: "Hij wilde breken met Nicole. Hij heeft momenteel veel aan zijn hoofd en de voorbije maanden zagen ze elkaar amper gezien zijn carrière en haar werk als jurylid in 'X Factor'. Toen hij de foto's zag van Nicole met zijn vriend Chris Brown, sloegen zijn stoppen door. Hij was er hoegenaamd niet gelukkig mee, ook al waren hij en Nicole op dat moment niet meer samen".

Vorige maand leken Nicole en Chris Brown elkaar te kussen in de exclusieve nachtclub Supperclub in Los Angeles. De twee houden vol dat ze gewoon in elkaars oor praatten in de luidruchtige club.

03-10-2012 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol sluit bruiloft met Josje Huisman niet uit

Johnny de Mol sluit bruiloft met Josje Huisman niet uit

Om K3 te beluisteren druk op de foto.


.
Hoewel Johnny de Mol altijd heeft beweerd dat hij nooit zou trouwen, is hij toch van gedachten veranderd. K3-zangeres Josje Huisman lijkt het hart van de zoon van John de Mol en Willeke Alberti voorgoed veroverd te hebben

Hoewel hun relatie nog pril is ziet Johnny een lange toekomst voor hem en Josje weggelegd. 'Ja, ik ben echt verliefd. Alles valt samen. Dat ik vroeger zei dat ik nooit zo trouwen, daar mag je me nu niet langer op vastpinnen,' zegt de presentator tegen Zita.nl.

Kinderen ziet Johnny nog niet zitten. 'Daar ben ik nog niet echt mee bezig. Als het ooit zou gebeuren, dan ben ik daar klaar voor.'

De verliefde Johnny verklapt verder nog dat hij zelfs de liedjes van zijn vriendin leuk vindt.

03-10-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara wil haar borsten liften

Sofia Vergara wil haar borsten liften

http://oi46.tinypic.com/zkqpzr.jpg

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara (40) wil niet dat haar grootste troeven haar onder invloed van de zwaartekracht in de steek laten. De ster uit 'Modern Family' wil haar boezem liften om haar rondingen optimaal te kunnen uitspelen. Sofia doet daar niet flauw over: ze beseft dat haar voorgevel deuren heeft geopend in haar carrière.


"Nu ik ze nog heb, wil ik ze ook tonen. Dat ik een borstlifting krijg, staat al vast. Op een dag, als ik niet sexy meer wil zijn, doe ik ze misschien wel van de hand", grapt Sofia.

"Ik weet dat mijn borsten deuren hebben geopend voor mij. Maar ik haat het als ik Gisèle Bundchen zie met een krap topje aan zonder beha, zo van 'ik heb dit gauw aangetrokken, zie ik er niet schattig uit?'. Mocht ik zoiets dragen, mensen zouden denken dat ik zwanger ben. Of een dikke stripper".

Duur in onderhoud
Vergara, verloofd met ondernemer Nick Loeb, steekt ook niet onder stoelen of banken dat ze dol is op haar glamoureuze levensstijl en bijgevolg duur in onderhoud is.

"Ik hou van luxe. Ik hou van yachts, ik hou van vliegtuigen en reizen. Ik kan zonder al die dingen, dat heb ik genoeg gedaan, maar ik ga niet doen alsof ik niet hou van luxe".

Hetzelfde geldt voor de verlovingsring die ze twee maand geleden van Loeb kreeg. "Hij is perfect. Was hij groter, ik zou hem niet meer kunnen dragen. Was hij kleiner, ik zou er niet tevreden mee zijn".

03-10-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally halflam op podium: waardig afscheid of mensonterend winstbejag?

Eddy Wally halflam op podium: waardig afscheid of mensonterend winstbejag?

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
Eddy Wally (80) geeft in december twee afscheidsconcerten tijdens de 'Nacht van de Schlagers' in Kortrijk en indien er uit de rest van de Vlaanders interesse komt, wil zijn manager Hugo Colpaert ook daar op ingaan. Alleen: The Voice of Europe is sinds hij in maart vorig jaar een hersenbloeding kreeg aan zijn linkerkant verlamd. Hij verblijft in een rusthuis in Zelzate.  "Heel zielig", oordeelt collega en vriendin Jo Leemans in Het Laatste Nieuws. "Het is zijn manager enkel om de centen te doen. Ze gaan er een clown van maken".

Een waardig afscheidsconcert, zo noemen zijn manager en de organisatie van 'Nacht van de Schlagers' het.

Moed, wilskracht en vreugde
"Eddy Wally was er vanaf de eerste editie bij en stond altijd voor ons klaar. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat wij dit mogelijk maken voor hem. Na bevestiging van zijn medische entourage en met hun ondersteuning, zullen wij hem een waardig afscheidsconcert geven. We zijn ervan overtuigd dat we hem met dit concert nog meer moed, wilskracht en vreugde zullen bezorgen. Want Eddy Wally verdient dit", aldus de organisatoren van het festival.

De geldwolf en de kamerplant
Manager Hugo Colpaert liet in het vtm-programma 'Voor de show' verstaan dat de zanger, né Eduard René Van De Walle, nog meer wil optreden. Maar heel wat mensen twijfelen of het wel Eddy is die wil optreden. Zijn collega's reageren geschokt en noemen Colpaert een geldwolf die op de kap van een kamerplant nog centen wil verdienen.

Smeekbede bij dochter Marina
Goede vriendin Jo Leemans (85) - die zelf stopte met zingen nadat ze door een trombose werd getroffen - is woedend. "Toen ik voor het eerst van de plannen hoorde, heb ik zijn dochter Marina nog een mail gestuurd. 'Doe het alstublieft niet', schreef ik. 'Je gaat je vader op een zielige manier tentoonstellen. Laat de mensen toch de herinnering van de oude Eddy. De man die Sportpaleizen vulde. Als je hiermee doorgaat, spreek ik nooit nog tegen jullie.'"

Al begrijpt de zangeres de ontwikkelingen wel. "Ik weet wat er gaande is. Dit is één grote commerce. Dit moet geld opbrengen. Het ergste van de hele zaak is dat Eddy zich zelf niet meer bewust is van wat er te gebeuren staat."

Aandrang
Niettemin beweert de schlagerkoning uit Ertvelde zelf dat hij "nooit meer aandrang gevoeld heeft dan nu om op een podium te kruipen". "Nee, dit ligt volledig in handen van zijn manager en dochter Marina", meent Leemans. "Colpaert passeert langs de kassa en meer dan waarschijnlijk zal Marina tijdens die show zijn grootste hits brengen."

"Ik heb zelf een trombose gehad en ook Bob Benny meegemaakt na een herseninfarct. Zo iemand dan nog laten optreden: dat doe je een mens niet aan. Complete waanzin. Ze gaan een clown maken van Eddy Wally. Dit is mensonterend."

03-10-2012 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown: "gesmos" in toilet nachtclub

Rihanna en Chris Brown: "gesmos" in toilet nachtclub

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Gisteravond troffen Rihanna en Chris Brown elkaar in club Griffin in New York en volgens ooggetuigen ging het er heet aan toe tussen de twee. De twee "smosten" volgens ooggetuigen ongegeneerd vooraleer ze zich in de toiletten terugtrokken.

Toen Rihanna zich aan de tafel naast die van Brown installeerde, klauterde Brown over zijn tafel om zich naast zijn ex-vriendin te scharen. Even ter herinnering: Brown werd twee jaar geleden veroordeeld voor het aftuigen van Rihanna.

Bodyguards aan deur toilet
Brown danste op de tafel voor Rihanna, de twee kusten elkaar op de dansvloer en maakten volgens omstanders een bijzonder verliefde indruk. Even later gingen ze samen naar het toilet, waar ze zich een halfuur opsloten met twee lijfwachten aan de deur.

Een vriendin van Rihanna verklaart aan Hollywood Life: "Het was dikke koekenbak. Die twee flirtten er op los. Ik was niet bij hen in dat toilet, maar ik weet dat ze daar hebben gerotzooid. Ze dronken en rookten joints en van het een kwam het ander. Hij wilde haar, zij wilde hem, zo simpel was het".

Brown maakt de jongste tijd geen geheim meer van zijn bijzondere relatie met Rihanna. Vorige maand kusten ze elkaar op de mond tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards.

Jongens en mannen
Browns vriendin, het model Karrueche Tran, ziet inmiddels de bui hangen. Vanmorgen twitterde ze: 'Er is een verschil tussen een man en een jongen. Ik verkies mannen'. Toen een vriendin haar aanraadde Brown voorgoed te vergeten, antwoordde ze: "Dat doe ik, schat".

03-10-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter

IJssculptuurfestival in Brugge verwelkomt Harry Potter

http://oi50.tinypic.com/10f8h3p.jpg

Het ijssculpturenfestival in Brugge pakt dit jaar uit met beelden en scènes uit films en boeken van 'The Lord of the Rings', 'Harry Potter' en 'The Hobbit'. Dat bevestigt organisator Alexander Deman. De deuren van het festival openen op 23 november en sluiten op 6 januari 2013.


Ice Magic. Dat wordt het thema van het ijssculpturenfestival op het Brugse stationsplein. "Het wordt een triologie van films en boeken", vertelt Deman. Er zullen in totaal 80 scènes en karakters te zien zijn uit de bestsellers 'The Lord of the Rings' en 'The Hobbit' van J.R.R. Tolkien en 'Harry Potter' van J.K. Rowling.

"Een mooie combinatie. En toch wel speciaal dat we 'The Hobbit' brengen, want de release van de gelijknamige film staat gepland in december", merkt Deman op.

De werkzaamheden starten op 15 oktober. Dertig artiesten uit 12 verschillende landen zullen 400 ton sneeuw en ijs bewerken bij een temperatuur van min zes graden.

02-10-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!