NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster regisseert thriller 'Money Monster'

Jodie Foster regisseert thriller 'Money Monster'

http://oi46.tinypic.com/351hjk2.jpg

Na haar controversiële bijdrage aan 'The Beaver', keert Jodie Foster terug naar de regisseerstoel voor de alternatieve thriller Money Monster.

De thriller gaat over een gijzelingsdrama dat live op tv komt, momenteel is nog niet bekend wie gaat meedoen, maar de prent wordt geproduceerd door IM Global. Na een pauze van 16 jaar probeerde de actrice het in 2011 het opnieuw als regisseur. In 1995 zette ze zich als regisseur achter het project 'Home for the Holidays'. The Beaver was een flop door de hoofdrolspeler Mel Gibson, er was toen net een filmpje was gelekt waarin hij uitvloog tegen zijn ex-partner Oksana Griogrieva.

Foster acteert ook nog steeds, ze sleepte nog awards in de wacht voor haar bijdrage in de laatste film van Roman Planski Carnage.

13-10-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksklokken voor 'Mad Men'-acteur Jon Hamm?

Huwelijksklokken voor 'Mad Men'-acteur Jon Hamm?

http://oi45.tinypic.com/15d1euu.jpg

Jennifer Westfeldt heeft Jon Hamm een ultimatum gesteld: of ze gaan trouwen, of ze zetten na veertien jaar een punt achter hun relatie. Hamm, beter bekend als Don Draper uit 'Mad Men', zou geweigerd hebben om daar verder op in te gaan.


"Jon en Jennifer hebben het al eens over trouwen gehad, maar hij heeft nooit de behoefte gehad om die stap te zetten. Jennifer zit in een periode in haar leven waar ze meer zekerheid wil. Ze wil ook doodgraag een gezin stichten met Jon. Ze heeft uiteindelijk al haar moed bijeengeraapt en ze heeft hem er nogmaals mee geconfronteerd. Jennifer heeft gezegd dat het tijd was om te trouwen", vertelt een bron aan de Enquirer. Hamms vriendin zou bovendien gezegd hebben dat ze van plan is om haar boeltje te pakken indien hij niet op haar verzoek ingaat.

Drama
"Jon werd boos en vertelde Jennifer dat een bruiloft niet in het verschiet lag. Hij zei dat als ze echt zo graag wilde trouwen, ze het maar moest aftrappen. 'Daar is de deur, ga maar op zoek naar iemand anders die met jou wil trouwen, want met mijn zal het niet zijn'. Jennifer was er kapot van. Ze barstte uit in tranen en Jon is woedend weggelopen."

Vrienden zijn er van overtuigd dat de 41-jarige Hamm door zijn bekendheid er nóg zekerder van is geworden dat trouwen niets voor hem is.

"Jon is zoals een kind in een snoepwinkel, en hij heeft het heel duidelijk gemaakt dat hij dit feestje niet wil beëindigen. Jennifer heeft zich er uiteindelijk bij neergelegd, maar ze voelt zich verschrikkelijk slecht."

13-10-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro vecht tegen Sylvester Stallone in nieuwste film

Robert De Niro vecht tegen Sylvester Stallone in nieuwste film

http://oi45.tinypic.com/35bawbr.jpg

Robert De Niro en Sylvester Stallone gaan het tegen elkaar opnemen in een nieuwe boksfilm.

De twee acteurs op leeftijd hebben allebei ingestemd mee te spelen in 'Grudge Match', een komedie over een stel gepensioneerde boksers die overtuigd worden om terug naar de ring te keren. Komiek Kevin Hart is de man die de twee tegen elkaar uitspeelt.

Zowel De Niro als Stallone laten graag hun vechtkunsten op het grote scherm zien. De Niro won een Oscar voor zijn rol in 'Raging Bull', Stallone speelde Rocky Balboa in zes films. De film zal geregisseerd worden Peter Segal, hij werkte in het verleden mee aan Nutty Professor II en Get Smart.

13-10-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell

Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell

http://oi49.tinypic.com/297wr7.jpg

Prins Harry liet de alcohol rijkelijk vloeien na een feestje met heel wat vrouwen in de kleedkamer van X Factorbaas Simon Cowell na een bezoekje op de set van het tv-programma.

De prins woonde in 2009 een opname van de reeks met zijn toenmalige vriendin Chelsy Davy bij, hij werd achteraf uitgenodigd door de baas van de show. In de kleedkamer van de show liet Harry zich gaan en ontspande hij zich op de vloer met een glas wijn, terwijl heel wat vrouwelijk schoon rond hem feestten.

Zangeres Cheryl Cole, die toen jurylid was, onthulde in haar memoires hoe ze binnenwandelde op het wilde feestje. Cowell leek zich kostelijk te amuseren. Ze schreef: "Ik stapte binnen en er werd volop gefeest . Overal zag ik dansende vrouwen en Simon glimlachte breed. Prins Harry lag op de grond, met de knopen van zijn hemd losgemaakt. In zijn ene hand had hij een glas wijn, in de andere een sigaret."

13-10-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC censureert Jeremy Clarkson na nieuwe belediging

BBC censureert Jeremy Clarkson na nieuwe belediging

http://oi49.tinypic.com/1z3tf0g.jpg

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson is door de BBC gecensureerd, nadat hij een Toyota Prius-busje vergeleek met mensen met "gezwellen" in hun gezicht. Dat schrijft de Britse krant The Independent op haar website.


Clarkson heeft in zijn carrière al heel wat straffe uitspraken gedaan. Hij lachte onder meer met Koreaanse autobouwers, omdat ze hond eten, en met Maleisische arbeiders, omdat ze bladeren als schoenen dragen. Hij beledigde de Mexicaanse ambassadeur, noemde BMW "Nazi's" en lachte met de culturen van India en Wales.

Het is de eerste keer in vier jaar dat de BBC zich nu afzet tegen uitspraken of daden van Clarkson. De laatste keer dat de presentator berispt werd, was nadat hij gin dronk achter het stuur van een gigantische jeep op de Noordpool.

"Niet grappig"
De BBC liet weten de grappen van Clarkson "niet grappig" te vinden en dat ze in strijd waren met de richtlijnen van de BBC.

Vorige week raakte bekend dat Clarkson en zijn kompanen Richard Hammond en James May een lucratief driejarig contract sloten met de BBC. Clarkson kreeg daarbij een loonsverhoging van bijna 50 procent, goed voor een loon van bijna 4 miljoen euro.

13-10-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow rapt met Cameron Diaz

Gwyneth Paltrow rapt met Cameron Diaz

http://oi46.tinypic.com/2i746ld.jpg

Gwyneth Paltrow (40) laat aan de zijde van Cameron Diaz (40) zien dat ze een aardig potje kan rappen. Dat deed ze in een video voor haar vriendin Chelsea Handler.


Paltrow wilde de talkshowhost, die zopas naar een nieuwe filmstudio verkaste, verrassen met een ludiek nummertje. Handler stelt in de video die ze op YouTube plaatste haar vriendinnen voor als 'Emcee Gwyneth Paltrow' en 'Deejay Jazzy Cameron Diaz'.

De vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin opent met "Yo, Chelsea. We hoorden dat je een gloednieuwe studio hebt gekregen, maar wij weten ook wel dat je nu op tv komt omdat je een hoer bent."

Terwijl Diaz dienst doet als beatboxer, gaat Paltrow verder met: "Jij vindt zwarte mannen, blanke mannen en alles wat je maar kan krijgen leuk. Je kamer lijkt wel een plaats voor verloren voorwerpen. We vinden je wel leuk omdat je blond bent zoals ons, maar we kunnen niet in het openbaar met je op stap omdat je te veel drinkt!"

13-10-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally neemt afscheid van "zijn Mariëtje"

Eddy Wally neemt afscheid van "zijn Mariëtje"

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
In het Oost-Vlaamse Zelzate heeft charmezanger Eddy Wally vanmorgen afscheid genomen van zijn vrouw Mariëtte Roegiers. Zij stierf afgelopen zaterdag op 80-jarige leeftijd.

De Sint-Antonius van Paduakerk in een Zelzaatse volkswijk was te klein om de ruim 500 aanwezigen een plaats te geven. Een groot scherm in de afgesloten Koningin Astridlaan bood iedereen de kans de afscheidsdienst te volgen.

Sterke vrouw
Eddy Wally werd gesteund door zijn dochter Marina, kleindochter Vanessa en hun manager Hugo Colpaert. Naast heel wat volksmensen zakten ook lokale politici en enkele BV's naar de dienst af, zoals Ro Burms en Wendy Van Wanten. De afscheidsdienst kende een grote persbelangstelling en het trottoir voor de kerk lag vol met bloemen.

In zijn homilie omschreef de voorganger Mariëtte als "een harde werkster, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat" en als de sterke vrouw achter Eddy Wally. Tijdens de offerande klonk Wally's nummer 'Jou herken ik met gesloten ogen' en bij het buitengaan 'Ik geef je een witte roos'. Volgens de familie waren dat de twee lievelingsnummers van Mariëtte.

13-10-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentatrice laat puppy vallen

Presentatrice laat puppy vallen

Om het filmpje te bekijken druk op de foto.


.
Er kan al eens iets mislopen tijdens een live-uitzending, kijk maar naar wat er zich deze week in de Today Show afspeelde. Presentatrice Kathie Lee Gifford liet namelijk een puppy vallen, die met zijn schattig snoetje tegen de grond smakte.

"Oh, puppy moet dringend in bad", merkte Gifford op toen ze de puppy optilde. De hond viel meteen daarna uit haar handen. Op de beelden is te zien hoe het beestje pijnlijk ten val komt.

De collega's van Gifford belde haar de dag nadien op om te vragen het met haar was. "De puppy stelt het goed, maar ik ben een wrak", lacht de talkshowhost. "Ik was daar echt niet goed van. Ik heb zelfs drie honden en ik ben dol op honden."

13-10-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber is verre familie van Céline Dion, Ryan Gosling en Avril Lavigne

Justin Bieber is verre familie van Céline Dion, Ryan Gosling en Avril Lavigne

http://oi49.tinypic.com/15nwsr8.jpg

Justin Bieber is verwant met Avril Lavigne en Céline Dion, zo heeft genealoog Lesley Anderson uitgevogeld. Bieber heeft ook een familieconnectie die vierhonderd jaar teruggaat met acteur Ryan Gosling. Bieber en Gosling zijn neven in de elfde graad.


Anderson noemt dergelijke ontdekkingen zeldzaam en was zelf verbaasd dat zoveel Canadese entertainers familie zijn van elkaar.

"Een gedeelde familieband ontdekken is altijd bijzonder, maar zo ver terug kunnen gaan in de geschiedenis is een van de meest boeiende aspecten van het onderzoek naar families".

De familiebanden gaan terug naar de eerste nederzettingen in Québec. Vanaf de vroege zestiende eeuw streken daar Fransen neer, die door de Britten werden overwonnen in het midden van de 18de eeuw.

12-10-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Johnny de Mol zijn "gewoon een beetje aan het oefenen"

Josje en Johnny de Mol zijn "gewoon een beetje aan het oefenen"

http://oi48.tinypic.com/9scen7.jpg

Onlangs liet Johnny de Mol zich nog ontvallen 'echt verliefd' te zijn op K3-zangeres Josje Huisman, en hoewel hij vroeger zei nooit te zullen trouwen nu niet langer op zijn uitspraak over een huwelijk 'vastgepind' te willen worden. Amper een week later is  de presentator toch van mening dat praten over trouwen en kinderen 'niet normaal is', zo zei hij tegen RTL Boulevard.


Gevraagd naar haar ideeën over een bruiloft, riep Josje vorige week daar nog even met Johnny over te moeten 'babbelen'. De blonde zangeres vindt zo'n beslissing 'eigenlijk wat te vroeg'. 

Tegen RTL zei De Mol 'gewoon een beetje aan het oefenen' te zijn met zijn nieuwe liefde. 'Volgens mij hebben we net drie maanden verkering en iedereen heeft het over trouwen en kinderen, maar volgens mij is het niet normaal als je dan al over kinderen begint.'

Johnny is alle aandacht rond zijn jongste verovering daarnaast een beetje beu. 'Het is nog heel pril, dus laat ons maar lekker ons gang gaan. Het komt helemaal goed.' Kennelijk heeft Josjes gesprekje met Johnny verhelderend geholpen.

12-10-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly betrapt met heroïne en wapen op tourbus

Rapper Nelly betrapt met heroïne en wapen op tourbus

Om Nelly te beluisteren druk op de foto.


.
Het voertuig van de rapper werd ondersteboven gehaald nadat een politiehond drugs had geroken aan een controlepost aan de grens in Sierra Blanca, Texas.

De agenten ontdekten 36 kleine zakjes heroïne, goed voor in totaal 1,8 kg, meer dan 4,5 kg marihuana en een geladen pistool. Alle zeven aanwezigen op de bus, waaronder ook de rapper Nelly, werden aangehouden. Een passagier Brian Keith Jones, gaf toe dat de drugs en het pistool van hem waren. Hij werd gearresteerd en de rest werd vrijgelaten. De ster is bekend van zijn hitje 'Hot in Herre'.

12-10-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanning tussen Kate en Pippa Middleton loopt op

Spanning tussen Kate en Pippa Middleton loopt op

http://oi46.tinypic.com/2cfvz3c.jpg

Kate Middleton vreest dat haar zus Pippa tijdens haar promotournee in de Verenigde Staten iets ongepast zal zeggen dat het imago van de Britse prinses kan schaden. Maar Pippa schikt zich niet zomaar naar de eisen van haar grote zus.


"De spanningen tussen de twee zusjes lopen op", onthulde bronnen. De aanleiding is de promotour van Pippa's boek 'Celebrate'. "Pippa vindt dat Kate haar niet steunt. Laten we niet vergeten dat ze niet zoals haar zus door het Paleis betaald wordt. Kate twijfelt dan weer of ze haar zus kan vertrouwen dat ze haar niet zal teleurstellen."

Kate is niet meer gerust nadat ze werd vernederd nadat de Franse pers toplessfoto's van haar publiceerde. Ze vreest dat de paparazzi haar zusje ook op de gevoelige plaats zullen vastleggen in haar vrije tijd als ze even niet oplet. "Het Paleis wil dat Pippa alle uitnodigingen voor feestjes afslaat, maar ze ziet dit als een essentieel onderdeel van haar verplichtingen en wil ze toch bijwonen. Kate vreest ook dat Pippa erin geluisd zal worden haar mond voorbij te praten over de kinderplannen van Kate en William. De prinses schakelde zelfs de hulp van haar ouders Michael en Carole Middleton in om haar zus onder druk te zetten goed na te denken over wat ze interviews zal onthullen."

12-10-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."The Rolling Stones headliner op Glastonbury"

"The Rolling Stones headliner op Glastonbury"

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.

De organisator van Glastonburry Michael Eavis zegt dat hij er alles voor over heeft om de rockband The Rolling Stones op zijn festival te laten spelen. Dezelfde bronnen zeggen dat de deal bijna rond is en dat zijn droom in 2013 werkelijkheid zal worden.

De gitarist van de band Keith Richards had al laten vallen dat hij geboekt was om live shows te spelen in Londen en New York. Saxofonist Bobby Keys beweerde nadien dat de shows voor november zouden zijn, maar nu lijken de rockers toch terug de baan op te trekken om hun 50ste verjaardag te vieren.

Volgens de tabloid The Sun is Eavis al jaren wanhopig om de band te overtuigen, maar het zou wel eens werkelijkheid kunnen worden voor de editie van 2013. "The Rolling Stones zijn zich aan het voorbereiden voor een grootse tournee, maar ze stellen dit soort beslissingen vaak tot het laatste moment uit. Michael wil dat ze het optreden bevestigen en heeft al contact gehad met de entourage."

"Het zou hun laatste liveoptredens kunnen worden, dus Eavis zou hiermee een grote vis binnenhalen. Maar het kan lang duren voor alle leden het eens zijn over de steden die ze zullen bezoeken, ze hebben nog geen manager voor hun liveshows, wat de situatie nog moeilijker maakt. Toch is er een grote kans dat het in 2013 wel zal lukken", aldus een bron. Als je een van de laatste shows van The Rolling Stones zou willen meepikken, heb je pech. Glastonbury was in nog geen twee uur uitverkocht.

Gisteren lanceerde de band het nieuwe 'Doom And Gloom', een bluesachtig nummer. Het werd in Parijs opgenomen en geproduced door Don Was. Nu wordt er nog gewerkt aan 'One More Shot'.

12-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo ruziet met moeder over coke en geld

LiLo ruziet met moeder over coke en geld

http://oi50.tinypic.com/2nbvryo.jpg

De ruzie tussen Lindsay Lohan en haar moeder Dina, waarvoor de politie gisterochtend moest tussenbeide komen, ging over geld dat de actrice aan haar moeder had geleend opdat die haar huis verder zou kunnen afbetalen. Lindsay was in New York op stap geweest met haar ma, en in de limousine op weg naar Dina's huis op Long Island laaide de ruzie op en belde Lindsay in paniek haar vader en vroeg hem de politie te bellen. LiLo en Dina hebben de zaak inmiddels bijgelegd, zo blijkt.


"Papa, ze zit aan de coke", zei LiLo in het telefoongesprek dat TMZ wist te bemachtigen. Ze vertelt haar vader ook dat de ruzie begon met een geldgeschil. Lindsay zegt dat ze haar moeder 40.000 dollar gaf om te verhinderen dat haar huis door de bank aangeslagen zou worden.

Hypotheekaflossing
De bank diende in 2010 al een klacht in tegen Dina Lohan omdat ze achter stond met haar afbetalingen. Dina sloot een akkoord met de bank en Lindsay schoot haar moeder het geld voor. Recent bleek Dina weer achter te staan met haar betalingen en toen gaf Lindsay haar nog eens 40.000 dollar.

Daarnaast zou Dina nog geld van Lindsay hebben gekregen voor de school van haar kleine broer.

Vernederingen
Michael Lohan, de ex van Dina, verklaarde aan RadarOnline: "Lindsay was hysterisch gisteren. Ze huilde en was in de war en smeekte me haar te helpen. 'Dina is me aan het verwoesten, ze zegt de lelijkste dingen tegen me', zei ze. Ze heeft genoeg van de vernederingen van haar moeder. Ik heb op Lindsays verzoek de politie gebeld. Lindsay vroeg me ook om het telefoongesprek op te nemen omdat ze tegen haar wil vastgehouden werd door de limochauffeur, op vraag van Dina".

Michael beweert dat zijn ex, met wie hij vier kinderen heeft, hun oudste kinderen in gevaar brengt en hen besteelt. "Dina is een gevaar voor Lindsay, Ali en Cody en het moet ophouden. Ze gebruikt haar kinderen als onderpand en liegt tegen ze om aan geld te komen. Haar leugens moeten maar eens ophouden".

12-10-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Life's a beach: Bar Refaeli duikt op in piepkleine bikini

Life's a beach: Bar Refaeli duikt op in piepkleine bikini

http://oi47.tinypic.com/35a2opc.jpg

Ze is één van de bekendste modellen ter wereld en ze staat bekend voor haar duizelingwekkend afgetraind figuur. We hebben het over Bar Refaeli, die maar al te graag haar troeven uitspeelt op haar persoonlijke Twitterpagina. Dat bewees ze vandaag opnieuw door haar piepkleine bikini aan haar 326.000 volgelingen te tonen.

12-10-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelend skelet choqueert op rode loper in Londen

Wandelend skelet choqueert op rode loper in Londen

http://oi45.tinypic.com/29yl81u.jpg

Wat Matthew McConaughey kan, kan Antonia Campbell-Hughes ook: de actrice is compleet uitgemergeld. En daar heeft de Ierse een 'goede' reden voor: Antonia kruipt namelijk in de huid van Natascha Kampusch voor de nieuwe film over het leven van het Oostenrijkse meisje dat door Wolfgang Priklopil ontvoerd werd. Het 'wandelend skelet' was hét gespreksonderwerp van de dag op het London Film Festival, waar Antonia over de rode loper van 'Frankenweenie' liep.


Toegegeven: Campbell-Hughes is altijd al mager geweest, maar nu zou de Ierse actrice veruit op haar slankst zijn. Dat ze nu nog amper vel over been is, zou alles te maken hebben met haar rol in '3096', de film over het leven van Kampusch. De titel van de film komt overeen met het aantal dagen dat de Oostenrijkse gevangen werd gehouden in het huis van Priklopil.

Matthew McConaughey verraste eerder deze week vriend en vijand toen hij met zijn ouders en zijn vrouw en kinderen naar de kerk ging in Austin. De 42-jarige 'Magic Mike'-acteur moest namelijk afvallen voor de rol van aidsslachtoffer Ron Woodroof in de film 'The Dallas Buyer's Club'.

12-10-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven chanteren Justin Bieber met gestolen foto's

Dieven chanteren Justin Bieber met gestolen foto's

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Bieber is overstuur nadat zijn laptop werd gestolen tijdens een optreden eerder deze week. De dieven dreigen er namelijk mee persoonlijke foto's en video's online te zetten.

De Canadese zanger moest optreden in Tacoma, Washington, toen een dief het kantoor van de tourmanager leegroofde, onder meer zijn computer en camera werden ontvreemd. Enkele uren later verschenen er zogenaamde naaktfoto's van Justin op het internet, maar die zijn hoogstwaarschijnlijk vals. De persoon op de beelden heeft dezelfde tattoo als de popster, een kleine vogel op de heup, maar zijn gezicht is niet zichtbaar.

De dieven dreigen er nu mee zijn persoonlijke video's en beelden publiek te maken als hij niet ingaat op hun eisen. De ster werd via Twitter gecontacteerd en omdat hij niet wil meewerken aan de chantage, zetten de daders alvast enkele video's op YouTube. Als ze nu geen reactie van hem krijgen, waarschuwden ze de zanger dat ze nog meer beelden openbaar zullen maken.

Justin postte daarna boos op Twitter: "Het is niet aangenaam wanneer je persoonlijke beelden maakt en anderen je privacy niet respecteren. Gisteren werden er spullen gestolen van mij en mijn tourmanager. Mensen moeten andermans bezit respecteren."

12-10-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty voor arbeidsrechtbank

Betty voor arbeidsrechtbank

http://oi49.tinypic.com/2r5grxg.jpg

Voor de arbeidsrechtbank van Brugge heeft Betty Owczarek, bekend van het realityprogramma Big Brother, zich samen met haar echtgenoot Bart Scheers moeten verantwoorden. Bij twee controles bleek dat de werknemers van hun café Betties in Blankenberge niet correct waren aangegeven. Het koppel is al langer niet meer samen.


Bij een eerste controle in het café in november 2011 bleken zes werknemers niet correct aangegeven bij het sociaal secretariaat. Dat had moeten gebeuren via de zogenaamde dimona-aangifte. Ook bij een nieuwe controle in maart van dit jaar kwam hetzelfde probleem naar voor. Op dat moment had Betty omwille van de nakende scheiding zich al teruggetrokken uit de zaak.

Opschorting
De advocaat van Betty Owczarek, meester Victor Petitat, pleitte dat zijn cliënte de wetgeving niet bewust probeerde te omzeilen. Met de loonfiches en de betalingen waren er geen problemen. Hij vroeg de rechter om Betty opschorting van straf te geven. Ook Bart Scheers betwistte de feiten niet. Zijn advocate gaf aan dat de vergeten aangifte te wijten was aan zijn gebrek aan ervaring in de horeca. Ten tijde van de tweede controle had de Lierenaar de functie van zaakvoerder pas overgenomen van zijn vrouw.

11-10-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rooney wordt opnieuw papa

Rooney wordt opnieuw papa

http://oi50.tinypic.com/1ev0k5.jpg

Wayne en Coleen Rooney verwachten een tweede kindje. Het goede nieuws werd door de 26-jarige WAG via Twitter de wereld ingestuurd. "Enkele mensen hadden het al geraden, dus maken we het nieuws nu bekend", meldde de brunette. De geboorte is voorzien voor mei volgend jaar.

Het koppel trouwde in 2008. De speler van Manchester United en zijn vrouw hadden eerder al aangegeven graag een groot gezin te willen. Momenteel loopt er al één spruit rond, zoontje Kai.

11-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton en Irina Shayk schitteren op supersexy kalender Sports Illustrated

Kate Upton en Irina Shayk schitteren op supersexy kalender Sports Illustrated

http://oi50.tinypic.com/30u71is.jpg

Het nieuwe jaar komt er weer aan en dan is het voor liefhebbers van fraaie sportbabes reikhalzend uitkijken naar de nieuwe editie van Sports Illustrated 'The Swimsuit Issue'. Nu pakt het badmodemerk ook uit met een sexy kalender en op het internet zijn er al een aantal foto's uitgelekt. Naast Irina Shayk, de wulpse Russische WAG van stervoetballer Cristiano Ronaldo, mag uiteraard ook een supersexy Kate Upton niet ontbreken. Het Amerikaanse model (annex actrice) had een tijdje een relatie met Kanye West en is nu met de NFL-topspeler Mark Sanchez. Ze sierde vorig jaar al de cover van de badpakkenspecial.

HIER kunnen de fans zelf hun favoriete maand uitkiezen en in de video hieronder enkele verlekkerde blikken werpen op een strand in Thailand waar al dit fraais werd opgenomen.

11-10-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!