NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelend skelet choqueert op rode loper in Londen

Wandelend skelet choqueert op rode loper in Londen

http://oi45.tinypic.com/29yl81u.jpg

Wat Matthew McConaughey kan, kan Antonia Campbell-Hughes ook: de actrice is compleet uitgemergeld. En daar heeft de Ierse een 'goede' reden voor: Antonia kruipt namelijk in de huid van Natascha Kampusch voor de nieuwe film over het leven van het Oostenrijkse meisje dat door Wolfgang Priklopil ontvoerd werd. Het 'wandelend skelet' was hét gespreksonderwerp van de dag op het London Film Festival, waar Antonia over de rode loper van 'Frankenweenie' liep.


Toegegeven: Campbell-Hughes is altijd al mager geweest, maar nu zou de Ierse actrice veruit op haar slankst zijn. Dat ze nu nog amper vel over been is, zou alles te maken hebben met haar rol in '3096', de film over het leven van Kampusch. De titel van de film komt overeen met het aantal dagen dat de Oostenrijkse gevangen werd gehouden in het huis van Priklopil.

Matthew McConaughey verraste eerder deze week vriend en vijand toen hij met zijn ouders en zijn vrouw en kinderen naar de kerk ging in Austin. De 42-jarige 'Magic Mike'-acteur moest namelijk afvallen voor de rol van aidsslachtoffer Ron Woodroof in de film 'The Dallas Buyer's Club'.

12-10-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven chanteren Justin Bieber met gestolen foto's

Dieven chanteren Justin Bieber met gestolen foto's

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Bieber is overstuur nadat zijn laptop werd gestolen tijdens een optreden eerder deze week. De dieven dreigen er namelijk mee persoonlijke foto's en video's online te zetten.

De Canadese zanger moest optreden in Tacoma, Washington, toen een dief het kantoor van de tourmanager leegroofde, onder meer zijn computer en camera werden ontvreemd. Enkele uren later verschenen er zogenaamde naaktfoto's van Justin op het internet, maar die zijn hoogstwaarschijnlijk vals. De persoon op de beelden heeft dezelfde tattoo als de popster, een kleine vogel op de heup, maar zijn gezicht is niet zichtbaar.

De dieven dreigen er nu mee zijn persoonlijke video's en beelden publiek te maken als hij niet ingaat op hun eisen. De ster werd via Twitter gecontacteerd en omdat hij niet wil meewerken aan de chantage, zetten de daders alvast enkele video's op YouTube. Als ze nu geen reactie van hem krijgen, waarschuwden ze de zanger dat ze nog meer beelden openbaar zullen maken.

Justin postte daarna boos op Twitter: "Het is niet aangenaam wanneer je persoonlijke beelden maakt en anderen je privacy niet respecteren. Gisteren werden er spullen gestolen van mij en mijn tourmanager. Mensen moeten andermans bezit respecteren."

12-10-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty voor arbeidsrechtbank

Betty voor arbeidsrechtbank

http://oi49.tinypic.com/2r5grxg.jpg

Voor de arbeidsrechtbank van Brugge heeft Betty Owczarek, bekend van het realityprogramma Big Brother, zich samen met haar echtgenoot Bart Scheers moeten verantwoorden. Bij twee controles bleek dat de werknemers van hun café Betties in Blankenberge niet correct waren aangegeven. Het koppel is al langer niet meer samen.


Bij een eerste controle in het café in november 2011 bleken zes werknemers niet correct aangegeven bij het sociaal secretariaat. Dat had moeten gebeuren via de zogenaamde dimona-aangifte. Ook bij een nieuwe controle in maart van dit jaar kwam hetzelfde probleem naar voor. Op dat moment had Betty omwille van de nakende scheiding zich al teruggetrokken uit de zaak.

Opschorting
De advocaat van Betty Owczarek, meester Victor Petitat, pleitte dat zijn cliënte de wetgeving niet bewust probeerde te omzeilen. Met de loonfiches en de betalingen waren er geen problemen. Hij vroeg de rechter om Betty opschorting van straf te geven. Ook Bart Scheers betwistte de feiten niet. Zijn advocate gaf aan dat de vergeten aangifte te wijten was aan zijn gebrek aan ervaring in de horeca. Ten tijde van de tweede controle had de Lierenaar de functie van zaakvoerder pas overgenomen van zijn vrouw.

11-10-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rooney wordt opnieuw papa

Rooney wordt opnieuw papa

http://oi50.tinypic.com/1ev0k5.jpg

Wayne en Coleen Rooney verwachten een tweede kindje. Het goede nieuws werd door de 26-jarige WAG via Twitter de wereld ingestuurd. "Enkele mensen hadden het al geraden, dus maken we het nieuws nu bekend", meldde de brunette. De geboorte is voorzien voor mei volgend jaar.

Het koppel trouwde in 2008. De speler van Manchester United en zijn vrouw hadden eerder al aangegeven graag een groot gezin te willen. Momenteel loopt er al één spruit rond, zoontje Kai.

11-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton en Irina Shayk schitteren op supersexy kalender Sports Illustrated

Kate Upton en Irina Shayk schitteren op supersexy kalender Sports Illustrated

http://oi50.tinypic.com/30u71is.jpg

Het nieuwe jaar komt er weer aan en dan is het voor liefhebbers van fraaie sportbabes reikhalzend uitkijken naar de nieuwe editie van Sports Illustrated 'The Swimsuit Issue'. Nu pakt het badmodemerk ook uit met een sexy kalender en op het internet zijn er al een aantal foto's uitgelekt. Naast Irina Shayk, de wulpse Russische WAG van stervoetballer Cristiano Ronaldo, mag uiteraard ook een supersexy Kate Upton niet ontbreken. Het Amerikaanse model (annex actrice) had een tijdje een relatie met Kanye West en is nu met de NFL-topspeler Mark Sanchez. Ze sierde vorig jaar al de cover van de badpakkenspecial.

HIER kunnen de fans zelf hun favoriete maand uitkiezen en in de video hieronder enkele verlekkerde blikken werpen op een strand in Thailand waar al dit fraais werd opgenomen.

11-10-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling bijna doodgebloed tijdens zwangerschap

Tori Spelling bijna doodgebloed tijdens zwangerschap

http://oi45.tinypic.com/331j9yw.jpg

Tori Spelling heeft in het magazine US Weekly onthuld hoe ze bijna de dood vond tijdens haar vierde zwangerschap. Ook het leven van haar baby Finn was lange tijd in gevaar.


Toen de voormalige 'Beverly Hills 90210'-actrice twintig weken zwanger was, stroomde 's morgens bloed langs haar benen tijdens het wakker worden. De 39-jarige Hollywoodster werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar een operatie volgde omdat er 'placenta previa' (een voorliggende placenta) werd geconstateerd. Dat is een zwangerschapscomplicatie waarbij de placenta voor de uitgang van de baarmoeder komt te liggen en ernstige inwendige bloedingen kan veroorzaken.

Einde zwangerschap
Tori Spelling bracht uiteindelijk tien helse weken in het ziekenhuis door. Het bloedverlies was zo erg dat de dokters op een gegeven moment voorstelden om de zwangerschap te beëindigen zodat tenminste haar leven kon gered worden.  

Twitter
Dean McDermott, de echtgenoot van de actrice, repte ondertussen op Twitter met geen woord over haar complicaties. Hij liet de fans in de waan dat Spelling gewoon in het hospitaal was voor enkele tests.

Hel
Nadat de ster uit het ziekenhuis ontslagen werd, moest ze nog vier maanden het bed houden. Zoontje Finn kwam uiteindelijk via een keizersnede helemaal gezond ter wereld op 30 augustus. "Toen ze de baby in mijn armen legden, dacht ik 'We hebben het gehaald'," zegt Spelling. "We zijn naar de hel geweest en terug".

Wonden
Maar nog was de ellende niet voorbij voor de actrice. Drie weken later sprongen haar wonden open en moest ze een nieuwe spoedoperatie ondergaan. Daarvan is ze nu volledig hersteld.

Finn is de vierde telg die het gezin McDermott mag vervoegen. Hij is het jongste broertje van Liam (5), Stella (4) en de tien maanden oude Hattie. Na deze beangstigende zwangerschapscomplicaties wil de actrice het begrijpelijk bij vier kids houden.

11-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Taylor Swift bedroog Conor Kennedy met Patrick Schwarzenegger"

"Taylor Swift bedroog Conor Kennedy met Patrick Schwarzenegger"

Om Taylor Swift te beluisteren druk op de foto.


.
Staat de relatie tussen Taylor Swift en Conor Kennedy al op losse schroeven? Het Amerikaanse magazine Star beweert namelijk dat de countryzangeres haar vriend bedroog met niemand minder dan Conors neef: Patrick Schwarzenegger.

Volgens het tijdschrift vond het slippertje plaats op een familiebijeenkomst waar ze samen met Conor naartoe was gegaan. Conors familieleden zijn naar verluidt razend op Swift, die haar bestempelen als een "parasiet die een obsessie heeft voor de Kennedy's".

"Taylor heeft de hele avond met Patrick gekust", vertelt een insider. De woordvoerder van Taylor ontkent echter het hele verhaal. Maar er is meer: "De dag voordien kon ze Conor maar niet met rust laten. Ze heeft dus op twee dagen tijd met de twee neven aangepapt. Taylor en Patrick kusten in het geniep, maar ze was lang niet zo discreet als ze dacht. Conor weet er niks van, maar de rest van de familie wel."

De bron zegt te weten dat de Kennedy's geen respect meer hebben voor Swift: "Ze walgen van haar en ze willen niet dat ze ooit nog in de buurt van Conor of Patrick komt."

11-10-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote prins Harry: 16 miljoen gratis publiciteit voor Las Vegas

Blote prins Harry: 16 miljoen gratis publiciteit voor Las Vegas

http://oi47.tinypic.com/t6tg0g.jpg

In Las Vegas wrijven ze in hun handjes: de naaktfoto's van prins Harry na een partijtje stripbiljart in een hotel daar, die in augustus dé internethit werden, hebben volgens de toeristische dienst van de gokstad voor 16 miljoen euro gratis publiciteit gezorgd. De foto's werden immers door 154 miljoen mensen bekeken.

"God zegene prins Harry. Hij bracht ons een smak geld op", jubelde de voorzitter van de toeristische dienst recent tijdens een vergadering.

Prins Harry is momenteel op een militaire missie in Afghanistan. De kans dat hij het toerisme daar een boost geeft, is gering.

11-10-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Nicks verontschuldigt zich na doodsbedreiging voor Nicki Minaj

Stevie Nicks verontschuldigt zich na doodsbedreiging voor Nicki Minaj

Om Fleetwood Mac te beluisteren druk op de foto.


.
Stevie Nicks (Fleetwood Mac) heeft haar excuses aangeboden nadat ze in een interview had gezegd dat ze zangeres Nicki Minaj "ter plekke zou hebben gewurgd". Ze reageerde daarmee op de verbale uithaal van Minaj aan het adres van Mariah Carey in de jury van 'American Idol'.

"Ik wil me verontschuldigen voor mijn opmerkingen over het gedrag van Nicki Minaj tegenover Mariah Carey. Ik uitte die na een lange en vermoeiende dag vol interviews. Ik was mezelf niet meer en ik heb spijt van wat ik heb gezegd. Ik heb te doen met Mariah Carey, ze heeft al veel moeilijkheden gekend in haar leven, maar ik sprak zonder na te denken. Ik vind dat alle artiesten respect moeten hebben voor elkaar en dat geldt ook voor mij", verklaarde ze aan website Just Jared.

Nicks (64) promoot momenteel haar documentaire 'In Your Dreams'. Tijdens een interview met de Daily Mail verklaarde ze: "Hoe durft dat kind! Was ik Mariah geweest, ik zou haar ter plekke gewurgd hebben. Ik zou haar vermoord hebben en ik zou er nog met plezier voor in de gevangenis belanden".

11-10-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo op de vuist met moeder, politie komt tussenbeide

LiLo op de vuist met moeder, politie komt tussenbeide

http://oi50.tinypic.com/v3znfl.jpg

Toen ze vanmorgen een oproep kregen met de melding dat Lindsay Lohan tegen haar wil opgesloten zat bij haar moeder Dina op Long Island (New York), besloot de politie een kijkje te gaan nemen.


De twee bleken in een hevige ruzie verwikkeld waarbij Lindsay een snijwonde aan haar been had opgelopen. In het handgemeen brak ook de armband die Lindsay droeg.

LiLo en haar moeder hadden die nacht samen de bloemetjes buitengezet in New York, waar ze om vier uur 's morgens een nachtclub verlieten. De ruzie begon naar verluidt al in de wagen op weg naar Dina's huis. De politie stelde een proces verbaal op, niemand werd gearresteerd.

11-10-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil trouwen met Chris Brown

Rihanna wil trouwen met Chris Brown

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Rihanna vertelt haar vrienden dat ze wil trouwen met Chris Brown, met wie ze zich onlangs verzoende nadat hij haar in 2009 toetakelde en daarvoor ook veroordeeld werd. "Niemand die close is met Chris en Rihanna zou ervan schrikken mochten ze plots trouwen", aldus een bron in het magazine Star.

"Rihanna zegt het vlakaf: 'ik zou met Chris trouwen'. Ze zegt zelfs dat ze hem nooit zou verlaten hebben mocht de zaak buiten de media zijn gebleven. Die twee zijn heel passioneel en als ze een glas op hebben, hebben ze het allebei over hun trouwplannen".

Gisteren kwam nog aan het licht dat Brown zijn ex-vriendin Tran Karrueche een gigantische som geld schonk. Hij brak met het model omwille van zijn "bijzondere vriendschap" met Rihanna.

Mochten Rihanna en Brown trouwen, hebben ze alvast de zegen van haar vader en van Oprah Winfrey.

11-10-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."VIER bereikt meer dan 2 miljoen kijkers per dag"

"VIER bereikt meer dan 2 miljoen kijkers per dag"

http://oi47.tinypic.com/2dtbvuv.jpg

Sinds de lancering van VIER op 17 september heeft de televisiezender gemiddeld meer dan 2 miljoen kijkers per dag gelokt die meer dan 1 minuut naar de zender keken. Samen met zusterkanaal VIJF is de zender goed voor 19,7 procent marktaandeel in de commercieel belangrijke leeftijdsgroep 18-54. Dat maakte de topman van mediagroep SBS, Thiery Tacheny, bekend.


Tacheny blikte terug op de eerste drie weken van VIER, het vroegere VT4. VIJF, voordien VIJFtv, ging al twee weken eerder van start. Het marktaandeel van de SBS-zenders steeg in de periode 17/9-7/10 tegenover dezelfde periode vorig jaar met 14 procent, waardoor het marktaandeel net onder de 20 procent afklokt.

Commerciële doelgroep
VIER behaalde gemiddeld meer dan 2 miljoen kijkers tussen 17 en 24 uur, waardoor het bereik in de commerciële doelgroep 21 procent hoger uitkomt dan voor VT4 een jaar eerder. De zender bereikt zo gemiddeld 39 procent van de commerciële doelgroep en ongeveer een derde (34 pct) van alle televisiekijkers (4+).

Veroveren en verdedigen
Ook de gemiddelde kijkduur dikte aan in de commerciële doelgroep voor VIER, met 14 procent op jaarbasis, van 36 naar 41 minuten. Waar komen de nieuwe kijkers vandaan? Tacheny kijkt vooral naar VRT-zenders. "Positie veroveren betekent dat je moet investeren, zoals SBS. Je positie verdedigen, betekent ook dat je moet investeren", zoals de VMMa, de groep van vtm en 2BE. "We zijn nu met drie", wat het marktaandeel betreft.

10-10-2012 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-icoon Jimmy Savile vergreep zich aan 20 à 25 vrouwen

BBC-icoon Jimmy Savile vergreep zich aan 20 à 25 vrouwen

http://oi50.tinypic.com/r0w9d5.jpg

De politie onderzoekt maar liefst 120 sporen die moeten bewijzen dat BBC-icoon Jimmy Savile zich vergrepen heeft aan jonge vrouwen. De tips komen niet alleen van slachtoffers, maar ook van getuigen en derden. Het aantal dames die klacht tegen hem indienden, ligt tussen 20 en 25. Heel wat onder hen waren op dat moment ook minderjarig, meldt Scotland Yard. Tot nu toe waren er officieel slechts acht aantijgingen -twee verkrachtingen en zes aanrandingen- bekend geraakt.

"Het misbruik overlapt vier decennia en gebeurde op nationale schaal", aldus het hoofd van de speurders. "Meestal ging het om meisjes tussen dertien en zestien jaar. De eerste klacht dateert van 1959, maar hij sloeg vooral toe in de jaren '70 en '80. Deze zaak heeft de publieke opinie echt beroerd. We blijven telefoontjes krijgen met tips."

Scotland Yard staat in contact met de BBC om nog meer informatie te vergaren. Directeur-generaal George Entwistle bood inmiddels zijn excuses aan aan alle slachtoffers en beloofde een diepgaand onderzoek. Premier David Cameron liet dan weer verstaan dat er een mogelijkheid bestaat om hem postuum zijn riddertitel te ontnemen. "Daar is een speciaal comité voor opgericht, zij moeten hun werk maar doen."

10-10-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travestiet geeft Tom Cruise en Matt Damon billenkoek

Travestiet geeft Tom Cruise en Matt Damon billenkoek

http://oi50.tinypic.com/ifspx3.jpg

Tijdens een nachtje uit in Londen liet Tom Cruise zich de billenkoek van een drag queen welgevallen.


Emily Blunt, de tegenspeelster van Cruise in 'All You Need Is Kill', had hem uitgenodigd op het feest voor Matt Damons 42ste verjaardag. Blunts echtgenoot John Krasinski had het feest in de travestieclub The Box georganiseerd. Zowel Damon als Cruise werden liefdevol onthaald door de gastvrouw, Simon Hammerstein.

"Krasinski wist dat de jarige het een leuk idee zou vinden. Tom en Matt kregen billenkoek van de gastvrouw. Matt kreeg wat meer kletsen dan Tom, het was immers zijn bijzondere avond", aldus een bron in The Daily Star.

Andere acteurs op het feest waren Chris Hemsworth en Bill Paxton.

10-10-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry showt haar 'Obamanicure'

Katy Perry showt haar 'Obamanicure'

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Katy Perry toont haar politieke voorkeur met haar nagels. Zondagavond trad ze op tijdens een 'fundraiser' voor president Obama en tweette ze een foto van haar "toepasselijke nagels": het lachende gezicht van Obama, de Democratische ezel, stars & stripes. Qua campagnemateriaal hebben badges en T-shirts immers afgedaan. In de Obama online store kan je voor 25 dollar een setje nagellak kopen in drie kleuren: 'Victory White', 'Bo Blue' en 'Red-y to Win Red'. Wie Bart De Wever op zijn pinknagel lakt, krijgt van ons een curryworst spéciale.

10-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Wilde heeft seks "als Keniaanse marathonlopers"

Olivia Wilde heeft seks "als Keniaanse marathonlopers"

http://oi49.tinypic.com/2lcllk7.jpg

Olivia Wilde ('House MD') is nu tien maanden met acteur Jason Sudeikis en de lijfelijke liefde tussen die twee bereikt naar haar zeggen olympische hoogtes. De actrice onthult dat haar seksleven tijdens haar huwelijk met Tao Ruspoli, dat vorig jaar stukliep, niet bepaald bevredigend was. Maar met de komiek uit 'Saturday Night Live' voelt ze zich de koning te rijk.


Wilde in het magazine Vulture: "Ik had het gevoel dat mijn vagina dood was. Uitgeschakeld. De lichten uit. Je kan je familieleden tijdens het kerstdiner voorliegen dat alles dik in orde is, maar je kan niet liegen tegen je vagina. Soms sterft die een stille dood en dan weet je dat het tijd is om te vertrekken. Je hoeft je vrouwelijkheid niet op te offeren, te veel vrouwen doen dat. Met Jason heb ik seks als een Keniaanse marathonloper".

Olivia en Jason gingen onlangs samenwonen en zijn naar eigen zeggen onafscheidelijk, maar van een huwelijk is vooralsnog geen sprake. Jason was tussen 2004 en 2010 getrouwd met Kay Cannon, de schrijfster van '30 Rock'.

10-10-2012 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom Rhea Perlman haar huwelijk met Danny DeVito beëindigde"

"Waarom Rhea Perlman haar huwelijk met Danny DeVito beëindigde"

http://oi48.tinypic.com/aoazxj.jpg

Als we de Amerikaanse showbizzsite RadarOnline mogen geloven, dan ligt Danny DeVito's flirterig gedrag aan de basis van zijn breuk met 'Cheers'-actrice Rhea Perlman.


Perlman was het naar verluidt meer dan beu dat haar 67-jarige echtgenoot voortdurend flirtte met andere vrouwen. De actrice besloot om na dertig jaar een punt te zetten achter haar huwelijk.

De huwelijksproblemen zouden al geruime tijd aangesleept hebben. Zo schrijft de website dat hun huwelijk al meer dan tien jaar aan een zijden draadje hing.

Rokkenjager
"Hij ziet er misschien niet uit als een rokkenjager, maar Danny krijgt heel veel aandacht van vrouwen", vertelt een bron dichtbij de DeVito's.

"Danny flirt graag. Hij misbruikt zijn sterrenstatus om te flirten met jonge ambitieuze meisjes die het willen maken in het showbizzwereldje."

"DeVito staat bekend als de geliefde, grappige kerel in films en op tv, maar Danny is een echte womanizer. Wanneer hij een aantrekkelijk meisje in een koffiezaak of op straat ziet lopen, dan zal hij net zoals heel veel andere mannen naar haar kijken."

Druppel
"Rhea heeft er na al die jaren eindelijk genoeg van. Ze heeft het helemaal gehad met zijn gedrag en ze wilde haar huwelijk beëindigen."

"Die breuk zat er al een hele tijd aan te komen, misschien al wel meer dan tien jaar, want ze zijn al geruime tijd niet meer gelukkig met elkaar", voegt de bron er aan toe.

Danny DeVito en Rhea Perlman kondigden gisteren aan dat ze na dertig jaar huwelijk gingen scheiden. Het koppel stapte in 1982 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen drie kinderen: Lucy Chet, Grace Fan en Jacob Daniel.

10-10-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' opent Filmfestival Gent

'The Broken Circle Breakdown' opent Filmfestival Gent

http://oi45.tinypic.com/rvhiq0.jpg

'The Broken Circle Breakdown', de nieuwste film van Felix Van Groeningen, opent in Kinepolis Gent de 39ste editie van het Filmfestival Gent. Tot en met 20 oktober zetten de Gentse filmhuizen hun deuren wijd open voor het 39ste Filmfestival Gent.


Ster van de avond op de rode loper waren de cast van de openingsfilm, onder meer Johan Heldenbergh, Veerle Baetens en Geert Van Rampelberg én regisseur Felix Van Groeningen, getooid in stralend witte pakken. Zij zongen voor de gelegenheid een nummer op de trappen.

De openingsavond wordt traditioneel druk bijgewoond door tal van bekende Vlamingen, al dan niet uit de filmwereld. Onder meer Chris Lomme, Pascale Platel en Vic & Gilda De Wachter Bal tekenden present op de rode loper. Verder ook politici, waaronder minister van Cultuur Joke Schauvliege, Europees Commissaris Karel De Gucht en de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman.

Op het programma staan het komende festival 96 langspeelfilms en 40 kortfilms, goed voor meer dan vierhonderd filmvoorstellingen, competities, zes concerten, een expo over Romy Schneider, debatten en seminaries voor de filmindustrie. Misdaad is de rode draad in het programma, er is ook aandacht voor de doorbraak van digitale cinema, de Amerikaanse verkiezingen en Aziatische cinema.

In het festivaldorp moet het tijdelijke festivalcafé Bar Noir een hotspot worden voor festivalbezoekers en creatievelingen. De Gentse studentenradio Urgent.fm brengt voor het eerst verslag uit.

10-10-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis aan HLN.be: "Paparazzi volgden me tot ín mijn garage"

Mila Kunis aan HLN.be: "Paparazzi volgden me tot ín mijn garage"

http://oi49.tinypic.com/v8lvko.jpg

Zet je schrap voor één van de langste antwoorden aller tijden. Wanneer ik Mila Kunis vraag of ze door haar succes in Hollywood veranderd is, ontpopt de 'Ted'-actrice zich tot een spraakwaterval om U tegen te zeggen. Het duurt eventjes vooraleer ze op gang is, maar eens ze vertrokken is, is ze niet meer te stoppen. Zo vertelt ze over hoe ze niet meer ongegeneerd over de markt kan lopen, hoe ze niet meer met haar 90-jarige oma kan gaan wandelen en hoe paparazzi haar tot ín haar garage volgen. Wat als een interview voor haar nieuwste film begon, liep al snel uit tot een uiterst persoonlijk gesprek. Dit is Mila zoals ik haar nooit eerder zag.


"Met 53 films en tv-series op je palmares heb je het op 28-jarige leeftijd al aardig ver geschopt in Hollywood. Denk je dat je door jouw succesvolle carrière veranderd bent?"

Kunis: "Ik denk van niet. Ik hoop echt van niet. Ik ben echt de verkeerde persoon aan wie je dat vraagt. Je zou dat eigenlijk aan de mensen die mij kennen moeten vragen. Het enige wat ik kan zeggen is het volgende: de mensen in mijn leven zijn niet veranderd. De mensen die ik op mijn negende kende, waren nog steeds dezelfde mensen toen ik veertien was, en waren nog steeds dezelfde mensen toen ik vierentwintig was en toen ik achtentwintig werd. Als zij niet zijn veranderd, dan ben ik volgens mij ook niet veranderd."

"Al kan je niet ontkennen dat je leven drastisch veranderd is."

Kunis: "Nee! Wel ja, het is veranderd in de zin dat ik niet meer zo gemakkelijk over straat kan lopen. Maar ik ben daar als persoon niet door veranderd. Wat ik doe en wie ik ben zijn twee verschillende dingen. Het heeft gewoon de manier waarop ik dingen doe veranderd. Ik moet wat geniepiger zijn en me wat rustiger gedragen. En nee, ik kan ook niet meer naar de Farmer's Market op zondag."

"Mis je dat?"

Kunis: (antwoordt meteen) "Ja. Ik mis dat echt. Maar ik wil helemaal niet klagen. Ik heb onlangs een interview gezien van Piers Morgan en Betty White. I love Betty. Piers vroeg haar: 'Wat vind jij van al die jonge acteurs die voortdurend over de paparazzi klagen?' Betty zei dat ze niet begreep waarom acteurs daar tegenwoordig zo moeilijk over doen. Ze vond dat zij niet beseffen hoe goed ze het wel niet hebben. Ik kan haar reactie langs de ene kant wel begrijpen, aangezien zij haar eigen versie van de feiten heeft."

10-10-2012 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne redt drenkelinge tijdens huwelijksreis

Jack Osbourne redt drenkelinge tijdens huwelijksreis

http://oi45.tinypic.com/29lee4n.jpg

Zondag trouwde Jack Osbourne op Hawaii met model-actrice Lisa Stelly, maar de eerste dag van zijn huwelijksreis nam een dramatische wending toen hij en zijn vriend Tyler daags nadien een drenkelinge ter hulp moesten schieten.

"Ik ben echt trots op Jack en zijn vriend Tyler die gisteren een vrouw hebben gered die een hartaanval kreeg in het water en aan het verdrinken was. Ze hebben haar bijgestaan tot de ziekenwagen kwam. We hebben net vernomen dat haar toestand stabiel is. Geweldig!" twitterde Lisa.

10-10-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!