NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-icoon Jimmy Savile vergreep zich aan 20 à 25 vrouwen

BBC-icoon Jimmy Savile vergreep zich aan 20 à 25 vrouwen

http://oi50.tinypic.com/r0w9d5.jpg

De politie onderzoekt maar liefst 120 sporen die moeten bewijzen dat BBC-icoon Jimmy Savile zich vergrepen heeft aan jonge vrouwen. De tips komen niet alleen van slachtoffers, maar ook van getuigen en derden. Het aantal dames die klacht tegen hem indienden, ligt tussen 20 en 25. Heel wat onder hen waren op dat moment ook minderjarig, meldt Scotland Yard. Tot nu toe waren er officieel slechts acht aantijgingen -twee verkrachtingen en zes aanrandingen- bekend geraakt.

"Het misbruik overlapt vier decennia en gebeurde op nationale schaal", aldus het hoofd van de speurders. "Meestal ging het om meisjes tussen dertien en zestien jaar. De eerste klacht dateert van 1959, maar hij sloeg vooral toe in de jaren '70 en '80. Deze zaak heeft de publieke opinie echt beroerd. We blijven telefoontjes krijgen met tips."

Scotland Yard staat in contact met de BBC om nog meer informatie te vergaren. Directeur-generaal George Entwistle bood inmiddels zijn excuses aan aan alle slachtoffers en beloofde een diepgaand onderzoek. Premier David Cameron liet dan weer verstaan dat er een mogelijkheid bestaat om hem postuum zijn riddertitel te ontnemen. "Daar is een speciaal comité voor opgericht, zij moeten hun werk maar doen."

10-10-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travestiet geeft Tom Cruise en Matt Damon billenkoek

Travestiet geeft Tom Cruise en Matt Damon billenkoek

http://oi50.tinypic.com/ifspx3.jpg

Tijdens een nachtje uit in Londen liet Tom Cruise zich de billenkoek van een drag queen welgevallen.


Emily Blunt, de tegenspeelster van Cruise in 'All You Need Is Kill', had hem uitgenodigd op het feest voor Matt Damons 42ste verjaardag. Blunts echtgenoot John Krasinski had het feest in de travestieclub The Box georganiseerd. Zowel Damon als Cruise werden liefdevol onthaald door de gastvrouw, Simon Hammerstein.

"Krasinski wist dat de jarige het een leuk idee zou vinden. Tom en Matt kregen billenkoek van de gastvrouw. Matt kreeg wat meer kletsen dan Tom, het was immers zijn bijzondere avond", aldus een bron in The Daily Star.

Andere acteurs op het feest waren Chris Hemsworth en Bill Paxton.

10-10-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry showt haar 'Obamanicure'

Katy Perry showt haar 'Obamanicure'

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Katy Perry toont haar politieke voorkeur met haar nagels. Zondagavond trad ze op tijdens een 'fundraiser' voor president Obama en tweette ze een foto van haar "toepasselijke nagels": het lachende gezicht van Obama, de Democratische ezel, stars & stripes. Qua campagnemateriaal hebben badges en T-shirts immers afgedaan. In de Obama online store kan je voor 25 dollar een setje nagellak kopen in drie kleuren: 'Victory White', 'Bo Blue' en 'Red-y to Win Red'. Wie Bart De Wever op zijn pinknagel lakt, krijgt van ons een curryworst spéciale.

10-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Wilde heeft seks "als Keniaanse marathonlopers"

Olivia Wilde heeft seks "als Keniaanse marathonlopers"

http://oi49.tinypic.com/2lcllk7.jpg

Olivia Wilde ('House MD') is nu tien maanden met acteur Jason Sudeikis en de lijfelijke liefde tussen die twee bereikt naar haar zeggen olympische hoogtes. De actrice onthult dat haar seksleven tijdens haar huwelijk met Tao Ruspoli, dat vorig jaar stukliep, niet bepaald bevredigend was. Maar met de komiek uit 'Saturday Night Live' voelt ze zich de koning te rijk.


Wilde in het magazine Vulture: "Ik had het gevoel dat mijn vagina dood was. Uitgeschakeld. De lichten uit. Je kan je familieleden tijdens het kerstdiner voorliegen dat alles dik in orde is, maar je kan niet liegen tegen je vagina. Soms sterft die een stille dood en dan weet je dat het tijd is om te vertrekken. Je hoeft je vrouwelijkheid niet op te offeren, te veel vrouwen doen dat. Met Jason heb ik seks als een Keniaanse marathonloper".

Olivia en Jason gingen onlangs samenwonen en zijn naar eigen zeggen onafscheidelijk, maar van een huwelijk is vooralsnog geen sprake. Jason was tussen 2004 en 2010 getrouwd met Kay Cannon, de schrijfster van '30 Rock'.

10-10-2012 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom Rhea Perlman haar huwelijk met Danny DeVito beëindigde"

"Waarom Rhea Perlman haar huwelijk met Danny DeVito beëindigde"

http://oi48.tinypic.com/aoazxj.jpg

Als we de Amerikaanse showbizzsite RadarOnline mogen geloven, dan ligt Danny DeVito's flirterig gedrag aan de basis van zijn breuk met 'Cheers'-actrice Rhea Perlman.


Perlman was het naar verluidt meer dan beu dat haar 67-jarige echtgenoot voortdurend flirtte met andere vrouwen. De actrice besloot om na dertig jaar een punt te zetten achter haar huwelijk.

De huwelijksproblemen zouden al geruime tijd aangesleept hebben. Zo schrijft de website dat hun huwelijk al meer dan tien jaar aan een zijden draadje hing.

Rokkenjager
"Hij ziet er misschien niet uit als een rokkenjager, maar Danny krijgt heel veel aandacht van vrouwen", vertelt een bron dichtbij de DeVito's.

"Danny flirt graag. Hij misbruikt zijn sterrenstatus om te flirten met jonge ambitieuze meisjes die het willen maken in het showbizzwereldje."

"DeVito staat bekend als de geliefde, grappige kerel in films en op tv, maar Danny is een echte womanizer. Wanneer hij een aantrekkelijk meisje in een koffiezaak of op straat ziet lopen, dan zal hij net zoals heel veel andere mannen naar haar kijken."

Druppel
"Rhea heeft er na al die jaren eindelijk genoeg van. Ze heeft het helemaal gehad met zijn gedrag en ze wilde haar huwelijk beëindigen."

"Die breuk zat er al een hele tijd aan te komen, misschien al wel meer dan tien jaar, want ze zijn al geruime tijd niet meer gelukkig met elkaar", voegt de bron er aan toe.

Danny DeVito en Rhea Perlman kondigden gisteren aan dat ze na dertig jaar huwelijk gingen scheiden. Het koppel stapte in 1982 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen drie kinderen: Lucy Chet, Grace Fan en Jacob Daniel.

10-10-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' opent Filmfestival Gent

'The Broken Circle Breakdown' opent Filmfestival Gent

http://oi45.tinypic.com/rvhiq0.jpg

'The Broken Circle Breakdown', de nieuwste film van Felix Van Groeningen, opent in Kinepolis Gent de 39ste editie van het Filmfestival Gent. Tot en met 20 oktober zetten de Gentse filmhuizen hun deuren wijd open voor het 39ste Filmfestival Gent.


Ster van de avond op de rode loper waren de cast van de openingsfilm, onder meer Johan Heldenbergh, Veerle Baetens en Geert Van Rampelberg én regisseur Felix Van Groeningen, getooid in stralend witte pakken. Zij zongen voor de gelegenheid een nummer op de trappen.

De openingsavond wordt traditioneel druk bijgewoond door tal van bekende Vlamingen, al dan niet uit de filmwereld. Onder meer Chris Lomme, Pascale Platel en Vic & Gilda De Wachter Bal tekenden present op de rode loper. Verder ook politici, waaronder minister van Cultuur Joke Schauvliege, Europees Commissaris Karel De Gucht en de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman.

Op het programma staan het komende festival 96 langspeelfilms en 40 kortfilms, goed voor meer dan vierhonderd filmvoorstellingen, competities, zes concerten, een expo over Romy Schneider, debatten en seminaries voor de filmindustrie. Misdaad is de rode draad in het programma, er is ook aandacht voor de doorbraak van digitale cinema, de Amerikaanse verkiezingen en Aziatische cinema.

In het festivaldorp moet het tijdelijke festivalcafé Bar Noir een hotspot worden voor festivalbezoekers en creatievelingen. De Gentse studentenradio Urgent.fm brengt voor het eerst verslag uit.

10-10-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis aan HLN.be: "Paparazzi volgden me tot ín mijn garage"

Mila Kunis aan HLN.be: "Paparazzi volgden me tot ín mijn garage"

http://oi49.tinypic.com/v8lvko.jpg

Zet je schrap voor één van de langste antwoorden aller tijden. Wanneer ik Mila Kunis vraag of ze door haar succes in Hollywood veranderd is, ontpopt de 'Ted'-actrice zich tot een spraakwaterval om U tegen te zeggen. Het duurt eventjes vooraleer ze op gang is, maar eens ze vertrokken is, is ze niet meer te stoppen. Zo vertelt ze over hoe ze niet meer ongegeneerd over de markt kan lopen, hoe ze niet meer met haar 90-jarige oma kan gaan wandelen en hoe paparazzi haar tot ín haar garage volgen. Wat als een interview voor haar nieuwste film begon, liep al snel uit tot een uiterst persoonlijk gesprek. Dit is Mila zoals ik haar nooit eerder zag.


"Met 53 films en tv-series op je palmares heb je het op 28-jarige leeftijd al aardig ver geschopt in Hollywood. Denk je dat je door jouw succesvolle carrière veranderd bent?"

Kunis: "Ik denk van niet. Ik hoop echt van niet. Ik ben echt de verkeerde persoon aan wie je dat vraagt. Je zou dat eigenlijk aan de mensen die mij kennen moeten vragen. Het enige wat ik kan zeggen is het volgende: de mensen in mijn leven zijn niet veranderd. De mensen die ik op mijn negende kende, waren nog steeds dezelfde mensen toen ik veertien was, en waren nog steeds dezelfde mensen toen ik vierentwintig was en toen ik achtentwintig werd. Als zij niet zijn veranderd, dan ben ik volgens mij ook niet veranderd."

"Al kan je niet ontkennen dat je leven drastisch veranderd is."

Kunis: "Nee! Wel ja, het is veranderd in de zin dat ik niet meer zo gemakkelijk over straat kan lopen. Maar ik ben daar als persoon niet door veranderd. Wat ik doe en wie ik ben zijn twee verschillende dingen. Het heeft gewoon de manier waarop ik dingen doe veranderd. Ik moet wat geniepiger zijn en me wat rustiger gedragen. En nee, ik kan ook niet meer naar de Farmer's Market op zondag."

"Mis je dat?"

Kunis: (antwoordt meteen) "Ja. Ik mis dat echt. Maar ik wil helemaal niet klagen. Ik heb onlangs een interview gezien van Piers Morgan en Betty White. I love Betty. Piers vroeg haar: 'Wat vind jij van al die jonge acteurs die voortdurend over de paparazzi klagen?' Betty zei dat ze niet begreep waarom acteurs daar tegenwoordig zo moeilijk over doen. Ze vond dat zij niet beseffen hoe goed ze het wel niet hebben. Ik kan haar reactie langs de ene kant wel begrijpen, aangezien zij haar eigen versie van de feiten heeft."

10-10-2012 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne redt drenkelinge tijdens huwelijksreis

Jack Osbourne redt drenkelinge tijdens huwelijksreis

http://oi45.tinypic.com/29lee4n.jpg

Zondag trouwde Jack Osbourne op Hawaii met model-actrice Lisa Stelly, maar de eerste dag van zijn huwelijksreis nam een dramatische wending toen hij en zijn vriend Tyler daags nadien een drenkelinge ter hulp moesten schieten.

"Ik ben echt trots op Jack en zijn vriend Tyler die gisteren een vrouw hebben gered die een hartaanval kreeg in het water en aan het verdrinken was. Ze hebben haar bijgestaan tot de ziekenwagen kwam. We hebben net vernomen dat haar toestand stabiel is. Geweldig!" twitterde Lisa.

10-10-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga was vroeger knappe danseres

Lady Gaga was vroeger knappe danseres

http://oi50.tinypic.com/24xnsyg.jpg

Een mens zou het haast vergeten, maar Lady Gaga is niet altijd die vreemde vogel met bizarre pakjes geweest. Vroeger kwam ze zelfs aan de kost met heel wat minder kleren, als 'exotische danseres' in discotheken. Ook de burlesque clubs in New York zette ze toen vaak op stelten.

Vermits oude foto's uit die periode plots de ronde doen, voelde de zangeres zich geroepen om te reageren op haar Twitterprofiel. "Ik weet nog hoe ik daar 400 dollar mee verdiende en me de koningin te rijk voelde. Het is een lange weg naar de top", schreef ze daarover.

09-10-2012 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart en Robert Pattinson nu ook officieel opnieuw een koppel

Kristen Stewart en Robert Pattinson nu ook officieel opnieuw een koppel

http://oi49.tinypic.com/25oxh7k.jpg

Wat we vorige maand nog voorspelden, blijkt dan toch te kloppen: Robert Pattinson heeft Kristen Stewart wel degelijk een tweede kans gegeven. De twee zouden sinds kort opnieuw samen zijn. Sterker, Pattinson heeft besloten om zijn huis dat hij met Stewart deelde, dan toch niet van de hand te doen.


Het 'Twilight'-stel, die de rollen van Edward Cullen en Bella Swan vertolken, gingen in juli uit elkaar nadat aan het licht kwam dat Stewart er een affaire op nahield met haar 'Snow White And The Huntsman'-regisseur Rupert Sanders.

Stewart (22) en Pattinson (26) besloten om elkaar een tijdje niet meer te zien, maar het duo sprak op 15 september voor het eerst weer af in LA. Sindsdien lijkt het de goede richting uit te gaan: R-Patz en K-Stew zijn nu ook officieel opnieuw een koppel. Dat hebben verschillende bronnen inmiddels bevestigd aan het Amerikaanse magazine People.

Promotour
Het koppel zal later deze maand voor het eerst opnieuw samen op de rode loper te zien zijn. Dat zal tijdens de promotournee van 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' gebeuren.

Hoewel de tortelduifjes zich hebben verzoend, zijn ze momenteel mijlenver van elkaar verwijderd. Zo verblijft Pattinson momenteel in New York City, terwijl Stewart gisteren in LA werd gespot toen ze met haar vader naar een concert van Florence + The Machine ging.

09-10-2012 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Madonna gaat trouwen

Ex van Madonna gaat trouwen

http://oi49.tinypic.com/2rooxvp.jpg

De Britse regisseur Guy Ritchie en Jacqui Ainsley zijn verloofd. Guy is onlangs voor Jacqui op de knieën gegaan, zo meldt US Weekly. De twee zijn sinds april 2010 samen.

Jacqui is zwanger van hun tweede kindje. Vorig jaar verwelkomden zij al zoontje Rafael.

Guy was acht jaar getrouwd met Madonna, maar scheidde in 2008 van haar. Met haar kreeg hij zoon Rocco en adopteerde hij zoon David.

09-10-2012 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis mag hoofdrol in 'Fifty Shades of Grey' spelen

Mila Kunis mag hoofdrol in 'Fifty Shades of Grey' spelen

http://oi45.tinypic.com/10qxkq9.jpg

Nadat ze door het magazine Esquire werd uitgeroepen tot de meest sexy vrouw ter wereld, mag Mila Kunis de hoofdrol spelen in de 'Fifty Shades of Grey'-film.


De 'girl-next-door' charme van Kunis deed haar bovenaan de lijst van actrices belanden die in aanmerking komen om de rol van Anastasia Steele te spelen, de ietwat naïeve vrouw die door de oudere miljardair Christian Grey het rijk van de SM-seks wordt binnengeleid.

Naast Mila Kunis komen ook Emma Watson en Kristen Stewart in aanmerking om de hoofdrol te spelen in de verfilming van de erotische succesroman van E.L. James.

Ryan Gosling en Ian Somerhalder werden benaderd om de zakenman Christian Grey te vertolken.

09-10-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand viert tien jaar nuchterheid met ouders Katy Perry

Russell Brand viert tien jaar nuchterheid met ouders Katy Perry

http://oi48.tinypic.com/1rx8h1.jpg

Russell Brand viert binnenkort dat hij al tien jaar van de drank en de drugs verlost is en daarbij zijn ook de ouders van zijn ex Katy Perry uitgenodigd.


Brand, destijds verslaafd aan heroïne, houdt het feest in Los Angeles en wil familie, vrienden en patiënten van de afkickkliniek in Londen waar hij werd behandeld laten overvliegen. Onder hen ook Keith en Mary Hudson, de ouders van Katy Perry met wie hij close bleef ondanks de scheiding van hun dochter.

"Russell wil zijn nuchterheid vieren met alle mensen die hem de voorbije jaren hebben geholpen. De ouders van Katy hebben altijd een fijn contact met hem gehad, ook toen het huwelijk met hun dochter stukliep. Keith belt Russell om de paar weken om bij te praten", aldus een bron in de krant Daily Star.

09-10-2012 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seth MacFarlane: "Hollywood zit vol geestelijk gestoorden"

Seth MacFarlane: "Hollywood zit vol geestelijk gestoorden"

http://oi46.tinypic.com/20thulh.jpg

U leest het goed: Hollywood zit vol geestelijk gestoorden. Althans, dat is hoe 'Ted'-regisseur Seth MacFarlane het ziet. Maar ook: "Hollywood bulkt van de significance junkies. Zij denken dat er achter elke fortune cookie en in elk theeblaadje een diepere betekenis schuilt." MacFarlane heeft naar eigen zeggen een hekel aan mensen die overal een betekenis achter zoeken. Dat hij op 11 september 2001 zelf op het nippertje aan de dood ontsnapte - hij miste de American Airlines-vlucht 11 die zich even later in de North Tower van het WTC-gebouw boorde - beschouwt hij als puur toeval: "Ik ben niet bijgelovig en ik probeer alles zo rationeel mogelijk te bekijken." Ik ontmoette de 'Family Guy'-maker in Beverly Hills om er over zijn allereerste film te praten.


"Waar komt het idee van Ted vandaan?"


MacFarlane: "Ik wilde er een paar jaar geleden een geanimeerde serie van maken. Ik zit al lang in dit wereldje dus het plan om er een pratende knuffelbeer in te stoppen, sprak eigenlijk al voor zich. Ik zag hoe de technologie die James Cameron gebruikte voor 'Avatar' voor heel wat films werd overgenomen, maar niet voor een komedie. Die technologie is zo vernuft dat je een knuffelbeer kan maken die er uitziet als een knuffelbeer maar die zoals een mens beweegt. Ik had dat nog nooit in dit genre gezien en ik vond dat het dringend tijd was om daar iets aan te veranderen. Het was iets dat ik heel graag wilde uitproberen."

"Welke grappen gaan voor jou te ver? Waar ligt jouw grens?

MacFarlane: "Het hangt er van af waar je over grapt. Iets kan heel kwetsend zijn, maar dan moet tegelijkertijd ook heel grappig zijn. Hoe beledigender iets is, hoe grappiger het moet zijn anders kom je er gewoonweg niet mee weg."

"Heb je ooit spijt gehad van een grap?"

MacFarlane: "Af en toe, ja. Ik heb ooit een grapje gemaakt over Matt Damon - die overigens één van de aangenaamste mensen is uit het showbizzwereldje - en ik voelde me daar achteraf best slecht om. Ik hoop dat hij me ooit kan vergeven."

"Hoor je soms iets van de mensen met wie jij de draak steekt?"

MacFarlane
: "Dat is een zeer goede vraag. (denkt na) Er zijn een paar gevallen, maar ik kan je garanderen dat je die mensen niet eens gaat kennen. Het zijn meestal mensen die al een tijdje niet meer in de schijnwerpers hebben gestaan. Voor 'Ted'? Ik weet niet of iemand contact met ons zal opnemen, maar het is zeker mogelijk, ja."

"Heeft iemand jou ooit gecontacteerd omdat ze vrijwillig in 'Family Guy' wilden komen?"

MacFarlane: "Ja, dat is al gebeurd. We hebben ooit een grapje gemaakt over Marlee Matlin in 'Family Guy', en Marlee belde ons op om te zeggen dat ze zo graag haar eigen stem had ingesproken. We hebben haar dan naar de studio laten komen waar we een rolletje hebben uitgeschreven voor haar. Het is op die manier dat je vrienden maakt. Mensen bellen en ze vinden het fijn dat we hen die aandacht geven."

"Je zegt dat je hierdoor vrienden maakt, maar ik kan me inbeelden dat je op deze manier er ook vijanden bijkrijgt..."

MacFarlane: "Ik ben nooit echt verschrikkelijk hard in de problemen gekomen. Mensen kunnen gelukkig met heel veel dingen lachen, al is Adrien Brody op een feestje ooit een heel klein beetje boos geworden op mij. Ach, ik vind hem nog steeds een fantastische acteur. Er is in de jaren '90 een trend ontstaan waar het hip was wanneer je in 'The Simpsons' de kop van Jut was. Ik hoop dat het door deze trend komt dat we nog nooit echt superkwade mensen aan de lijn hebben gehad. Maar over het algemeen kunnen heel veel mensen heel veel verdragen."

09-10-2012 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K-Stew en R-Patz mogen niet samen promo doen voor 'Twilight'

K-Stew en R-Patz mogen niet samen promo doen voor 'Twilight'

http://oi45.tinypic.com/2itj221.jpg

Kristen Stewart en Robert Pattinson worden door de studiobazen van de reeks 'Twilight'-films uit elkaar gehouden uit vrees dat fans tijdens een gezamenlijke promotournee voor 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2' vreemd zouden reageren op hun hernieuwde romance.


De twee gingen in juli uit elkaar nadat foto's waren opgedoken waarop Kristen de getrouwde regisseur Rupert Sanders kust, maar ze hebben zich inmiddels verzoend. Toch zullen ze voor de filmpromotie naar verschillende continenten worden uitgestuurd.

Robert Pattinson heeft de opdracht gekregen zich te focussen op Australië, Kristen wordt naar Japan gestuurd en Taylor Lautner naar Brazilië.

"Heel wat fans van Rob zijn nog altijd gloeiend boos op Kristen en daarom is besloten dat de drie apart op promotournee gaan", aldus een bron in The Sun.

09-10-2012 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen komt op voor recht op abortus

Lily Allen komt op voor recht op abortus

Om Lily Allen te beluisteren druk op de foto.


.
In Groot-Brittannië woedt een politiek debat omtrent het verlagen van de legale grens voor abortus, die momenteel op 24 weken zwangerschap ligt. Lily Allen, die haar tweede kind verwacht, benadrukt dat elke vrouw zelfstandig moet mogen beslissen of en wanneer ze haar zwangerschap onderbreekt. Immers, het moederschap heeft enorme implicaties voor elke vrouw, zo oordeelt Allen.

Lily Allen in haar tweets: "Baby's zijn schattig maar ook zwaar werk. Het is echt moeilijk om te werken met een baby. Baby's kunnen niet alleen thuisblijven terwijl jij gaat werken. Soms zijn er lieve vaders die hun verantwoordelijkheden ernstig nemen en hard werken om voor hun kinderen te zorgen. Die mannen moeten gehuldigd worden. Maar soms, eigenlijk vrij vaak, raken mannen gefrustreerd wanneer de baby veel huilt en dan verlaten ze de baby en de vrouw die de baby baarde. Hij stopt zijn vingers in zijn oren en doet alsof de baby er niet echt is, hij neemt de telefoon niet meer op wanneer de moeder belt. Dan wordt de moeder heel triest en voelt ze zich eenzaam en boos. Hoewel ze zielsveel van de baby houdt, vraagt ze zich af hoe haar leven zou zijn mocht ze het kind niet gekregen hebben".

Tegenstanders van abortus reageerden furieus op Allens stellingnamen. "Aan alle Pro Lifers die me belagen met spam: dit is een van de vele redenen waarom ik geloof dat een vrouw het recht moet hebben om te kiezen".

09-10-2012 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga bezoekt ondergedoken Julian Assange

Lady Gaga bezoekt ondergedoken Julian Assange

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga bracht gisteren een verrassingsbezoek aan Wikileaks-oprichter Julian Assange, die zit ondergedoken in de ambassade van Ecuador in Londen.

Assange zit sinds juni vast op de ambassade. Hij zocht daar zijn toevlucht omdat hij dreigde te worden uitgezet naar Zweden, waar hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Assange vreest via Zweden uitgeleverd te worden aan de Verenigde Staten, waar hem een straf wacht wegens het onthullen van geheime documenten.

Gaga bezocht gisteren warenhuis Harrod's in de Engelse hoofdstad om haar nieuwe parfum te promoten en besloot spontaan om Assange te bezoeken in de ambassade aan de overkant van de straat.

Schijnbaar klikte het tussen de zangeres en de voortvluchtige want ze vertrok pas rond middernacht, vijf uur nadat ze was aangekomen.

09-10-2012 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston moet wachten op erfenis

Dochter Whitney Houston moet wachten op erfenis

http://oi45.tinypic.com/2wr46js.jpg

Cissy Houston probeert uit alle macht te voorkomen dat haar kleindochter Bobbi Kristina de erfenis van Whitney Houston krijgt.

Cissy denkt dat Bobbi Kristina (19) de twintig miljoen dollar die Whitney haar heeft nagelaten, gaat uitgeven aan drugs "en ander onheil". Oma is bang dat haar kleindochter net zoals Whitney verslaafd raakt en dat het uiteindelijk tot haar dood zal leiden, zo meldt website TMZ.

Bijgevolg bewaart oma de erfenis van haar dochter nog even, totdat ze vindt dat Bobbi Kristina oud en wijs genoeg is om het geld te krijgen.

08-10-2012 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen

Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen

http://oi47.tinypic.com/16bax5g.jpg

De Britse populaire krant The Sun lanceert vandaag een campagne om de BBC-figuur Jimmy Savile postuum zijn riddertitel te ontnemen nadat meer dan veertig vrouwen en één man verklaarden door de dj misbruikt te zijn toen ze nog minderjarig waren. Eerste minister David Cameron riep gisteren op de zaak ten gronde te onderzoeken en de directeur-generaal van de BBC, George Entwistle, bood vandaag zijn "excuses in naam van de organisatie" aan.


Entwistle bevestigde dat de BBC een intern onderzoek zal voeren. De krant eist nu een wetswijziging waardoor Saville, die in oktober vorig jaar overleed, zijn ridderlijke titel kan ontnomen worden die hij in 1990 ontving.

Minzame excentriekeling
Jarenlang speelde Savile de minzame excentriekeling die kinderen hielp hun dromen waar te maken in 'Jim'll Fix It' en miljoenen ophaalde voor liefdadigheidsorganisaties.

Maar na zijn dood begonnen zijn slachtoffers van seksueel misbruik hun verhaal te doen. Inmiddels getuigden al meer dan veertig vrouwen en één man hoe ze door Savile als minderjarige werden misbruikt.

Wetswijziging
Een riddertitel houdt op te bestaan wanneer de persoon overlijdt en kan niet postuum ontnomen worden. The Sun eist nu dat het parlement een wetswijziging goedkeurt zodat dit wel kan en biedt lezers de kans daartoe een petitie te ondertekenen.

In een poll riepen 96 procent van de lezers van The Sun de BBC op te onderzoeken wat de bazen destijds wisten van Savile's schandaal.

Eerder dit jaar ontnam de koningin de Schotse bankier Fred Goodwin zijn 'sir'-titel nadat Goodwin de Royal Bank of Scotland naar de rand van het faillissement had gebracht.

08-10-2012 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

http://oi49.tinypic.com/21kjo05.jpg

Hank Baskett, het tweejarige zoontje van het voormalige Playboymodel Kendra Wilkinson, is vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat het kind thuis was flauwgevallen.

Politie en brandweer rukten vorige week woensdagnamiddag uit naar het huis van Wilkinson in Los Angeles, die de hulpdiensten had gebeld. Het kind werd naar het ziekenhuis gebracht, dat het dezelfde dag nog mocht verlaten. De dokters wijten het plots flauwvallen van het kind aan oververhitting.

08-10-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!