NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen komt op voor recht op abortus

Lily Allen komt op voor recht op abortus

Om Lily Allen te beluisteren druk op de foto.


.
In Groot-Brittannië woedt een politiek debat omtrent het verlagen van de legale grens voor abortus, die momenteel op 24 weken zwangerschap ligt. Lily Allen, die haar tweede kind verwacht, benadrukt dat elke vrouw zelfstandig moet mogen beslissen of en wanneer ze haar zwangerschap onderbreekt. Immers, het moederschap heeft enorme implicaties voor elke vrouw, zo oordeelt Allen.

Lily Allen in haar tweets: "Baby's zijn schattig maar ook zwaar werk. Het is echt moeilijk om te werken met een baby. Baby's kunnen niet alleen thuisblijven terwijl jij gaat werken. Soms zijn er lieve vaders die hun verantwoordelijkheden ernstig nemen en hard werken om voor hun kinderen te zorgen. Die mannen moeten gehuldigd worden. Maar soms, eigenlijk vrij vaak, raken mannen gefrustreerd wanneer de baby veel huilt en dan verlaten ze de baby en de vrouw die de baby baarde. Hij stopt zijn vingers in zijn oren en doet alsof de baby er niet echt is, hij neemt de telefoon niet meer op wanneer de moeder belt. Dan wordt de moeder heel triest en voelt ze zich eenzaam en boos. Hoewel ze zielsveel van de baby houdt, vraagt ze zich af hoe haar leven zou zijn mocht ze het kind niet gekregen hebben".

Tegenstanders van abortus reageerden furieus op Allens stellingnamen. "Aan alle Pro Lifers die me belagen met spam: dit is een van de vele redenen waarom ik geloof dat een vrouw het recht moet hebben om te kiezen".

09-10-2012 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga bezoekt ondergedoken Julian Assange

Lady Gaga bezoekt ondergedoken Julian Assange

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga bracht gisteren een verrassingsbezoek aan Wikileaks-oprichter Julian Assange, die zit ondergedoken in de ambassade van Ecuador in Londen.

Assange zit sinds juni vast op de ambassade. Hij zocht daar zijn toevlucht omdat hij dreigde te worden uitgezet naar Zweden, waar hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Assange vreest via Zweden uitgeleverd te worden aan de Verenigde Staten, waar hem een straf wacht wegens het onthullen van geheime documenten.

Gaga bezocht gisteren warenhuis Harrod's in de Engelse hoofdstad om haar nieuwe parfum te promoten en besloot spontaan om Assange te bezoeken in de ambassade aan de overkant van de straat.

Schijnbaar klikte het tussen de zangeres en de voortvluchtige want ze vertrok pas rond middernacht, vijf uur nadat ze was aangekomen.

09-10-2012 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston moet wachten op erfenis

Dochter Whitney Houston moet wachten op erfenis

http://oi45.tinypic.com/2wr46js.jpg

Cissy Houston probeert uit alle macht te voorkomen dat haar kleindochter Bobbi Kristina de erfenis van Whitney Houston krijgt.

Cissy denkt dat Bobbi Kristina (19) de twintig miljoen dollar die Whitney haar heeft nagelaten, gaat uitgeven aan drugs "en ander onheil". Oma is bang dat haar kleindochter net zoals Whitney verslaafd raakt en dat het uiteindelijk tot haar dood zal leiden, zo meldt website TMZ.

Bijgevolg bewaart oma de erfenis van haar dochter nog even, totdat ze vindt dat Bobbi Kristina oud en wijs genoeg is om het geld te krijgen.

08-10-2012 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen

Britten willen pedofiel BBC-icoon Jimmy Savile 'sir'-titel ontnemen

http://oi47.tinypic.com/16bax5g.jpg

De Britse populaire krant The Sun lanceert vandaag een campagne om de BBC-figuur Jimmy Savile postuum zijn riddertitel te ontnemen nadat meer dan veertig vrouwen en één man verklaarden door de dj misbruikt te zijn toen ze nog minderjarig waren. Eerste minister David Cameron riep gisteren op de zaak ten gronde te onderzoeken en de directeur-generaal van de BBC, George Entwistle, bood vandaag zijn "excuses in naam van de organisatie" aan.


Entwistle bevestigde dat de BBC een intern onderzoek zal voeren. De krant eist nu een wetswijziging waardoor Saville, die in oktober vorig jaar overleed, zijn ridderlijke titel kan ontnomen worden die hij in 1990 ontving.

Minzame excentriekeling
Jarenlang speelde Savile de minzame excentriekeling die kinderen hielp hun dromen waar te maken in 'Jim'll Fix It' en miljoenen ophaalde voor liefdadigheidsorganisaties.

Maar na zijn dood begonnen zijn slachtoffers van seksueel misbruik hun verhaal te doen. Inmiddels getuigden al meer dan veertig vrouwen en één man hoe ze door Savile als minderjarige werden misbruikt.

Wetswijziging
Een riddertitel houdt op te bestaan wanneer de persoon overlijdt en kan niet postuum ontnomen worden. The Sun eist nu dat het parlement een wetswijziging goedkeurt zodat dit wel kan en biedt lezers de kans daartoe een petitie te ondertekenen.

In een poll riepen 96 procent van de lezers van The Sun de BBC op te onderzoeken wat de bazen destijds wisten van Savile's schandaal.

Eerder dit jaar ontnam de koningin de Schotse bankier Fred Goodwin zijn 'sir'-titel nadat Goodwin de Royal Bank of Scotland naar de rand van het faillissement had gebracht.

08-10-2012 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

http://oi49.tinypic.com/21kjo05.jpg

Hank Baskett, het tweejarige zoontje van het voormalige Playboymodel Kendra Wilkinson, is vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat het kind thuis was flauwgevallen.

Politie en brandweer rukten vorige week woensdagnamiddag uit naar het huis van Wilkinson in Los Angeles, die de hulpdiensten had gebeld. Het kind werd naar het ziekenhuis gebracht, dat het dezelfde dag nog mocht verlaten. De dokters wijten het plots flauwvallen van het kind aan oververhitting.

08-10-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag niet optreden als terreurbruid

Madonna mag niet optreden als terreurbruid

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Geen explosieve trouwoutfit voor Madonna in haar nieuwe videoclip. Haar entourage kon haar overtuigen om de bijzonder pittige combinatie -een traditionele Iraakse bruidssluier met het uniform van een Amerikaanse soldaat- niet te dragen. De politieke stunt zou haar leven te zeer in gevaar brengen.

"Haar kleren waren helemaal klaar", aldus een bron. "Ze was er volop mee aan het paraderen en zag zichzelf al helemaal als terreurbruid. Iedereen die zei dat het gekkenwerk was, wimpelde ze in eerste instantie af. Pas toen ze besefte dat ze haar leven op het spel zette, besliste ze om het niet te gebruiken in haar clip. En ermee optreden is al helemaal uit den boze. Zelf reageert ze heel teleurgesteld, daarom ook dat ze het plan nog niet helemaal wil begraven."

Vorige maand zorgde Madge al voor de nodige controverse door president Obama -toch een christen- als zwarte moslim te bestempelen tijdens een concert in Washington. "Ach, het was ironisch bedoeld", luidde haar uitleg. "Ik weet dat Obama geen moslim is, maar heel wat Amerikanen denken dat wel."

08-10-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Catfight tussen Mariah Carey en Nicki Minaj is één grote publiciteitsstunt"

"Catfight tussen Mariah Carey en Nicki Minaj is één grote publiciteitsstunt"

Om Mariah Carey te beluisteren druk op de foto.Terwijl de ruzie tussen American Idol-juryleden Mariah Carey en Nicki Minaj eind vorige week tot het kookpunt leek op te lopen, zette voormalig jurylid en Aerosmith-zanger Steven Tyler de zaken dit weekend op showbizz-site TMZ even in het juiste perspectief. Volgens hem is het opgeklopte gevecht tussen de dames één grote publiciteitsstunt.


Tyler maakte zelf twee seizoenen deel uit van de jury van de succesvolle Amerikaanse tv-talentenjacht. Hij zegt dat de producenten van de show de rivaliteit tussen zangeres Carey en rapster Minaj in scène zetten om de kijkcijfers op te krikken.

"Natuurlijk", antwoordde hij op de vraag van TMZ of de vete misschien bedoeld kon zijn om publiciteit te genereren. "Neem je me in het ootje?"

Met zorg samengesteld
De programmaleiding gaf vrijdag in een persbericht te kennen dat het "met zorg samengestelde" panel dit seizoen "een van de beste, gepassioneerdste, meest dynamische' jury's is die het programma ooit heeft gekend". De opnamen moesten vorige week worden stilgelegd nadat de Carey en Minaj het niet eens konden worden over een kandidaat en uitbarstten in gekijf.
.

08-10-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Wie voortdurend de lul uithangt, moet ook maar de gevolgen kunnen dragen"

Mark Wahlberg: "Wie voortdurend de lul uithangt, moet ook maar de gevolgen kunnen dragen"

http://oi45.tinypic.com/3166e8p.jpg

"Dude, maybe you don't want to be here, and maybe you didn't think it was going to be like this but make the best of it. Because if you're gonna be a dick, you know what, that's gonna be what people take away from it. It's gonna be you who gets hurt." Aan het woord is Mark Wahlberg, die zijn ergernis voor omhooggevallen acteurs op filmsets maar moeilijk weet weg te stoppen. Wahlberg kreeg doorheen zijn carrière al meermaals af te rekenen met moeilijke tegenspelers, maar over de opnames van 'Ted' heeft hij (gelukkig!) niets dan lof. Ik ontmoette de acteur in LA om er over zijn nieuwste film te praten.


"Zeg eens eerlijk, hoe was het om in elkaar geslagen te worden door een knuffelbeer?"


Wahlberg: "'Ik vind het nu niet meer zo erg omdat iedereen deze scène blijkbaar ge-wel-dig vindt. Ik vond het verschrikkelijk om die scène op te nemen, ik voelde me zo onnozel. Ik moest mezelf tegen de muur gooien en tegen de grond werpen, maar Seth (MacFarlane, de regisseur van 'Ted', nvdr.) was er van overtuigd dat het resultaat er verbluffend zou uitzien. Deze scène is één van de drie dingen uit de film waar ik niét naar uitkeek, maar het resultaat mag er wezen. Wat die andere twee waren? Dansen en zingen."

"Er zitten een aantal grappen over joodse mensen in 'Ted' verwerkt. Denk je dat Seth soms te ver gaat wat zijn grappen betreft?"

Wahlberg: "Seth zijn grappen zijn nooit met slechte bedoelingen, hij heeft het met iedereen goed voor. Ik denk niet dat hij mensen met opzet wil kwetsen. En als mensen zich dan toch persoonlijk aangevallen voelen om redenen die volgens Seth belachelijk zijn, dan zou hij met opzet zelfs nog een stapje verder gaan. Ik vind dat mensen gewoon wat meer gevoel voor humor moeten hebben. Mensen hebben de neiging om zich te serieus te nemen. Je moet gewoon lachen en van het leven genieten."

"Waar trek jij de grens? Zijn er dingen waar jij absoluut niet mee kan lachen?"

Wahlberg: "Seth heeft er ook een aantal grappen over katholieken ingestopt, maar je moet van anderen kunnen verdragen wat je zelf doet, nietwaar? Mijn grens ligt bij de opnames van alles wat met intimiteit te maken heeft, dingen die op een 'erg seksuele manier' worden uitgebeeld. Daar zou ik dan wél een probleem mee hebben. Weet je, ik ben getrouwd en ik heb vier kinderen. Ik wil mijn vrouw dat niet aandoen. (pauzeert) Ik zou mezelf daar niet gemakkelijk bij voelen. Ik ben erg flexibel hoor, het hangt gewoon van de omstandigheden af."

"Heb je auditie moeten doen voor deze film? Hoe ken jij Seth?"

Wahlberg: "Ik heb geen auditie moeten doen. We hebben dezelfde agent. Ik was eerst niet geïnteresseerd toen ik te horen kreeg wat Seth zijn plannen waren voor deze film. Een kerel en een teddybeer? Dat is niet echt mijn ding, weet je. Mijn agent heeft me er op aangedrongen om het script te lezen, want hij vond het wél heel goed. Het script was inderdaad schitterend. Na dertig pagina's was ik al vergeten dat het verhaal om een kerel en een teddybeer ging. Ik vond dat ze een heel coole vriendschap hadden. Daarna heb ik nog een aantal afleveringen van 'Family Guy' gekeken. Met mijn kinderen. Iets waar mijn vrouw achteraf ontzettend kwaad om was!" (lacht)

08-10-2012 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kotst tot vier keer toe op podium

Lady Gaga kotst tot vier keer toe op podium

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga heeft in Barcelona een Justin Bieberke gedaan. Ook zij moest kotsen op het podium, en nog wel tot vier keer toe. De eerste keer mikte de zangeres haar kwakje over de trapleuning, daarna kon ze dekking zoeken achter de rug van haar danser. Tussendoor bleef ze dansgewijs stevig van jetje geven, alsof er geen vuiltje aan de hand was.

Voor Gaga was het niet de eerste keer dat ze tijdens een optreden ziek werd. Zo onderbrak ze twee maanden geleden haar show in Roemenië om buiten het oog van de camera's over te geven. "Ik wilde niet dat jullie dit zagen. Dit overkomt me nu eenmaal soms", luidde haar excuus toen.

De fans in Spanje waren ook de trammelant over haar extra kilo's niet vergeten. Enkelen bekogelden haar zelfs met worsten. "Spanje, jullie hebben goed met mijn kop gelachen. Ik zal jullie nooit vergeten", tweette ze achteraf.

08-10-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry dumpt John Mayer

Katy Perry dumpt John Mayer

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Katy Perry heeft John Mayer het gat van de timmerman gewezen. De rokkenjager kan zich maar niet tot één vrouw bekennen en daar had Katy na maandenlang getouwtrek de buik van vol.

"John kan zich maar niet binden. Hij lokte Katy telkens weer terug met de belofte dat hij zou veranderen, maar die kon hij nooit houden. Katy was dol op hem en ze gaf hem telkens een nieuwe kans. Maar ze wil een kerel die er voluit voor gaat, niet iemand die om de haverklap voor vijf dagen verdwijnt. Uiteindelijk heeft ze hem gedumpt", aldus een bron op RadarOnline.

De twee begonnen begin augustus te daten, maar twee weken later volgde al de eerste breuk. Het raakte nog enkele keren af en weer aan, maar nu zou Katy er definitief een punt achter hebben gezet.

08-10-2012 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI onderzoekt pakket met poeder voor Bristol Palin in 'Dancing with the Stars'

FBI onderzoekt pakket met poeder voor Bristol Palin in 'Dancing with the Stars'

http://oi50.tinypic.com/2r55jjc.jpg

De politie van Los Angeles en het FBI onderzoeken samen het verdacht pakket dat gericht was aan Bristol Palin in 'Dancing With The Stars' en in een gebouw van tv-zender CBS werd afgeleverd. Het pakket bevatte een wit poeder dat volgens de eerste tests schadeloos is en een brief waarin geëist wordt dat Palin de dansshow verlaat. De oudste dochter van Sarah Palin ontving bij CBS in 2010 al een gelijkaardig pakket.


Zowel de politie als het FBI nemen het dreigement ernstig en vermoeden dat er een verband is tussen het recente incident en dat uit 2010.

Toen Sarah Palin in augustus 2008 gekozen werd als running mate voor presidentskandidaat John McCain, was Palins oudste dochter op haar achttiende zwanger.

Bij de opening van de Republikeise nationale conventie werd bekendgemaakt dat Bristol zwanger was en verloofd met de vader van het kind. In maart 2009 werd de verloving verbroken. Bristol heeft altijd ontkend dat de anti-abortusstandpunten van haar moeder invloed hebben gehad op haar beslissing om het kind, zoon Tripp, te houden.

In juli 2010 kondigden Palin en Johnston aan opnieuw verloofd te zijn, maar drie weken later werd ook die verloving verbroken.

Bristol Palin komt aan de bak als auteur en heeft haar eigen realityshow 'Bristol Palin: Life's a Tripp'. Ze neemt deel aan de vijftiende editie van 'Dancing With The Stars'.

08-10-2012 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally's vrouw Mariëtje overleden

Eddy Wally's vrouw Mariëtje overleden

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
Mariëtte 'Mariëtje' Roegiers, de vrouw van charmezanger Eddy Wally, is vandaag in Zelzate overleden. Ze was 80 jaar.  'Mariëtje' was 57 jaar de vrouw van charmezanger Eduard Van De Walle, beter bekend als Eddy Wally. Burgemeester Freddy de Vilder bevestigt het overlijden van de vrouw van de ere-burger van Zelzate.

Eddy Wally en Mariëtte leerden elkaar in de jaren 1950 kennen. Eddy verklaarde altijd dat het liefde op het eerste gezicht was. Op 19 juli 1956 trouwden ze. Ze bleven onafscheidelijk. "Een paar jaar geleden had ik kanker. Ik had nog vier dagen te leven! Maar wij zijn elkaar blijven steunen. En dat is nu het mooiste wat er is, dat we met elkaar nog alles kunnen delen", verklaarde hij in 2006 op hun 50ste huwelijksverjaardag.

De nu eveneens 80-jarige Eddy Wally werd in maart vorig jaar opgenomen met een hersenbloeding en verblijft sindsdien in rustoord Bloemenbos in Zelzate. Zijn vrouw woonde nog thuis, maar overleed er zaterdag. Een MUG-team kwam nog ter plaatse maar kon geen hulp meer bieden.

07-10-2012 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling James Bond levert slordige 934.000 euro op

Veiling James Bond levert slordige 934.000 euro op

http://oi46.tinypic.com/5klhjr.jpg

Een grote veiling naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van 's werelds beroemdste geheim agent James Bond heeft gisterenavond zo'n 934.000 euro opgeleverd. Pronkstuk was de Aston Martin waarmee 007 door de openingsscenes van 'Quantum of Solace' scheurt. De wagen ging onder de hamer voor 310.475 euro.


Het op één na hoogste bod van de avond ging naar het horloge dat Daniel Craig droeg in 'Skyfall', een Omega Automatic Seamaster Professional 'Planet Ocean'. Het kleinood wisselde van eigenaar voor 194.568 euro.

Opvallend tot slot was de zwembroek die Craig droeg in 'Casino Royal'. Verwacht werd dat die voor zo'n 2.474 à 3.711 euro de deur uit zo gaan, maar uiteindelijk leverde het broekje maar liefst 57.968 euro op.

07-10-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutger Hauer in serie 'True Blood'

Rutger Hauer in serie 'True Blood'

http://oi46.tinypic.com/ncbnuq.jpg

De Nederlandse acteur Rutger Hauer krijgt een vaste rol in het zesde seizoen van de succesvolle HBO-serie 'True Blood'. Hauer (68) zal een personage spelen dat een mysterieuze band heeft met Sookie en Jason Stackhouse, de twee hoofdpersonages uit de serie.


'True Blood', gebaseerd op de boeken van schrijfster Charlene Harris, speelt zich af in de nabije toekomst. Een bedrijf is erin geslaagd synthetisch bloed te maken, zodat vampiers niet meer op mensen hoeven te jagen. Hauer schitterde onder meer in 'Turks Fruit', 'Soldaat van Oranje' en 'The Hitcher'. Meer recent speelde hij in 'Confessions of a Dangerous Mind' en 'Batman Begins'.

07-10-2012 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilder Raoul De Keyser (82) overleden

Schilder Raoul De Keyser (82) overleden

http://oi46.tinypic.com/wi57o5.jpg

In Deinze is Raoul De Keyser overleden op 82-jarige leeftijd. Hij was één van de belangrijkste Belgische abstracte schilders. Dat bericht de vrt-nieuwsredactie. De Keyser werkte sinds de jaren 60 aan een persoonlijk oeuvre dat niet in een vaste categorie kan worden ondergebracht. Eén van zijn bijnamen was 'de sfinx', omdat hij liever geen uitleg gaf maar zijn schilderijen voor zichzelf wilde laten spreken.


De Keyser geldt als een laatbloeier en autodidact. In de jaren vijftig werkte hij nog als kunst- en sportjournalist voor de socialistische krant Volksgazet. Pas in de jaren zestig hanteerde hij ook zelf borstel en verfpot. Hij behoorde tot de strekking van Roger Raveel, met wie hij in 1966 de keldergangen van een kasteel in Beervelde beschilderde. Maar binnen deze groep, ook wel bekend als de 'Nieuwe Visie', ontwikkelde elk snel een eigen stijl.

Lijnen van voetbalveld
De Keyser vertrok in zijn werk vanuit één bepaald object of motief uit het dagelijks leven, zoals een prikkeldraad, een sok, een kapstok of een kano. In de jaren tachtig werd zijn werk abstracter, met kleurvlakken en lijnen. De witte lijnen van een voetbalveld waren zijn favoriet. Zijn stijl wordt zowel in eigen land, als daarbuiten geroemd. In 2007 ontving de kunstenaar de carriereprijs van de Vlaamse Gemeenschap, als waardering voor zijn hele oeuvre. Vorig jaar was er de succesvolle tentoonstelling in de Lokettenzaal van het Vlaams Parlement.

Buiten de grenzen was het werk van De Keyser onder meer tentoongesteld in het MoMa in New York, in de Londense Whitechapel Gallery en op de vijfjarige expositie van Documenta in Kassel.

"Subtiel en lumineus"
Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege betuigde ondertussen al haar oprechte deelneming aan de familie en vrienden van de overleden schilder. "Raoul De Keyser is één van onze meest bijzondere en integere kunstenaars. Iedereen kent zijn schilderijen van het voetbalveld, maar later werd zijn werk abstracter en toch heel subtiel en lumineus. Zijn oeuvre inspireert nog altijd vele jonge kunstenaars. Intussen is zijn werk verspreid over tal van binnen- en buitenlandse musea", aldus de minister in een persmededeling.

07-10-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Madonna wil leven uit de spotlights

Dochter van Madonna wil leven uit de spotlights

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Lourdes, de tienerdochter van Madonna en acteur Carlos Leon, wil aan de glamoureuze levensstijl van haar moeder ontsnappen door alleen te gaan wonen.

De zestienjarige Lourdes wil op haar eigen benen staan en zal zelf haar studies financieren. De bekende studente gaat studeren aan 'Bard College', een private universiteit net buiten New York. Een goede vriend van haar heeft al een aanvraag ingediend, deze universiteit zou een van de meest liberale van de Verenigde Staten zijn.

De tiener zal haar studies betalen met de winst van haar eigen kinderkledinglijn Material Girl. Een bron vertelt: "Lourdes kan niet wachten om op haar eigen benen te staan en naar de universiteit te gaan. Ze heeft het al helemaal gepland. Madonna is een strenge ouder, maar Lourdes is volop aan het rebelleren. Het meisje is het ook beu om altijd in de spotlights te staan."

07-10-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bolle buikje van Shakira

Het bolle buikje van Shakira

Om Shakira te beluisteren druk op de foto.


.
Shakira toont trots haar bolle buikje aan iedereen die het zien wil. Op Facebook heeft de Colombiaanse ster immers een foto van zichzelf gepost met als status: "Now I don't have a six pack, only one pack!!"

Op 19 september kondigde de zangeres op de sociaalnetwerksite al aan dat zij en Barça-verdediger Gerard Piqué een kind verwachten. Tijdens een interview met de Duitse tv-zender RTL verklapte een openhartige Shakira dat het een jongen wordt.

07-10-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera prijkt naakt op cover nieuw album

Christina Aguilera prijkt naakt op cover nieuw album

Om Christine Aguilera te beluisteren druk op de foto.


.
Half november brengt Christina Aguilera haar nieuwe album 'Lotus' uit. Op haar Twitterpagina gaf de 31-jarige Amerikaanse zangeres al een 'sneak peek' door de cover prijs te geven. En die mag zeker gezien worden, want Aguilera prijkt er poedelnaakt op. Als een volleerde Venus uit 'De geboorte van Venus' van Botticelli uit 1486 spruit ze uit een lotusbloem. Haar lange blonde haren bedekken strategische plaatsen.

Wedergeboorte
De blonde zangeres schittert momenteel als The Voice-jurylid en deelde de nieuwe cover met haar ruim twee miljoen volgers op Twitter. De titelsong is 'Your Body' en dat straalt inderdaad van de cover af. "Lotus betekent voor mij een onbreekbare bloem die overleeft in de moeilijkste omstandigheden en blijft bloeien. Al wie 'Fighter' goed vond, zal wild zijn van dit nieuw album. Als een 31-jarige vrouw heb ik mijn onafhankelijkheid blootgelegd en het was heel leuk om die te ontdekken in mijn nieuwe songs. Dit album gaat over zelfexpressie en vrijheid. Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt in mijn persoonlijk leven en dit album is als een wedergeboorte voor mij."

07-10-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

http://oi49.tinypic.com/2vi2eu1.jpg

De 29-jarige Mila Kunis is de volgende dame die de troon van meest sexy vrouw op aarde mag bestijgen volgens magazine Esquire. Ze zal dan ook pronken op de cover van de novembereditie.


Hoewel Mila Kunis zich geëerd voelt door de titel, zegt ze zelf de focus te leggen op trouw blijven aan haar persoonlijkheid, meer dan te streven naar de perfectie die van haar verwacht wordt. "Wat ik doe en wie ik ben zijn twee totaal verschillende dingen en dat zal altijd zo zijn. Wat veel mensen overkomt is dat ze zichzelf verliezen en niet meer zien wie ze echt zijn. Ze worden ofwel wie ze zouden willen zijn of wie anderen denken dat ze zijn", aldus Mila.

Haar besluit: "Ik denk als ik me zou laten meesleuren door de hype, dat ik dan echt uit het oog zou verliezen wie ik echt ben. Zoveel van wie ik ben heb ik te danken aan de wijze raad en bergen geduld van mijn ouders en dat wil ik nooit verliezen. Nooit! Het zou zo een grote teleurstelling zijn als ik ze niet meer trots zou kunnen maken". Eén ding is zeker: Ashton Kutcher zal trots in overvloed hebben nu hij 'meest sexy vrouw op aarde' mag toevoegen aan zijn veroveringen.

07-10-2012 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

om Jay-Z en Beyonce's te beluisteren druk op de foto.


.
Beyoncé en Jay-Z delen regelmatig het podium, zeker voor nummers als 'Crazy in Love' en 'Young Forever'. Dit weekend liep het echter eventjes hilarisch mis.

Zo stond de rapper achter de coulissen te staren naar vrouwlief Beyoncé, die in een strak lederen pakje zodanig 'bootylicious' bleek te zijn dat Jay-Z zijn signaal om op te komen totaal gemist had. Door een monitor klonk de boodschap: "Oh, sh*t, ik zou eigenlijk moeten rappen nu".

Het publiek zat rustig te wachten op Jay-Z die backstage gehypnotiseerd werd door Beyoncé's billen. Na afloop van het nummer zou hij haar een speels tikje op de poep hebben gegeven toen ze het podium verliet, kwestie van de schuldige te identificeren.

07-10-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!