NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

http://oi49.tinypic.com/2vi2eu1.jpg

De 29-jarige Mila Kunis is de volgende dame die de troon van meest sexy vrouw op aarde mag bestijgen volgens magazine Esquire. Ze zal dan ook pronken op de cover van de novembereditie.


Hoewel Mila Kunis zich geëerd voelt door de titel, zegt ze zelf de focus te leggen op trouw blijven aan haar persoonlijkheid, meer dan te streven naar de perfectie die van haar verwacht wordt. "Wat ik doe en wie ik ben zijn twee totaal verschillende dingen en dat zal altijd zo zijn. Wat veel mensen overkomt is dat ze zichzelf verliezen en niet meer zien wie ze echt zijn. Ze worden ofwel wie ze zouden willen zijn of wie anderen denken dat ze zijn", aldus Mila.

Haar besluit: "Ik denk als ik me zou laten meesleuren door de hype, dat ik dan echt uit het oog zou verliezen wie ik echt ben. Zoveel van wie ik ben heb ik te danken aan de wijze raad en bergen geduld van mijn ouders en dat wil ik nooit verliezen. Nooit! Het zou zo een grote teleurstelling zijn als ik ze niet meer trots zou kunnen maken". Eén ding is zeker: Ashton Kutcher zal trots in overvloed hebben nu hij 'meest sexy vrouw op aarde' mag toevoegen aan zijn veroveringen.

07-10-2012 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

om Jay-Z en Beyonce's te beluisteren druk op de foto.


.
Beyoncé en Jay-Z delen regelmatig het podium, zeker voor nummers als 'Crazy in Love' en 'Young Forever'. Dit weekend liep het echter eventjes hilarisch mis.

Zo stond de rapper achter de coulissen te staren naar vrouwlief Beyoncé, die in een strak lederen pakje zodanig 'bootylicious' bleek te zijn dat Jay-Z zijn signaal om op te komen totaal gemist had. Door een monitor klonk de boodschap: "Oh, sh*t, ik zou eigenlijk moeten rappen nu".

Het publiek zat rustig te wachten op Jay-Z die backstage gehypnotiseerd werd door Beyoncé's billen. Na afloop van het nummer zou hij haar een speels tikje op de poep hebben gegeven toen ze het podium verliet, kwestie van de schuldige te identificeren.

07-10-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American-Idol catfight gaat onverminderd voort

American-Idol catfight gaat onverminderd voort

http://oi47.tinypic.com/dvo9kp.jpg

De catfight tussen American-Idol juryleden Mariah Carey en Nicki Minaj is aan zijn tweede episode begonnen. Zangeres Mariah Carey heeft een verslaggeefster van ABC toevertrouwd dat ze extra beveiliging heeft moeten inhuren omdat Nicki Minaj haar op de set heeft gedreigd neer te schieten.


Volgens journalist Barbara Walters van ABC zou Nicki aan het einde van de opnames tegen Mariah hebben gezegd: 'If I had a gun, I would shoot the bitch.' Mariah, die overigens geen moment overweegt uit de jury van het populaire programma te stappen, zou daarom nu extra beveiliging in de arm hebben genomen.

De beschuldiging aan het adres van Nicki wordt door de rapper zelf in diverse tweets ontkend. 'Oh ja, nu gaan we roepen dat Nicki iets heeft gezegd over een pistool. En mensen geloven dat omdat ze een zwarte rapper is.' En in een volgende tweet: 'Ironisch genoeg heeft geen camera of microfoon deze uitspraak opgenomen.'

Andere uitspraken van Nicki werden wel op tape gezet. Zo is op een video van TMZ te horen hoe Nicki tekeer gaat tegen Mariah: 'Ik pik je arrogantie niet meer, ik sla je knock-out'.

05-10-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy wilde non worden

Jenny McCarthy wilde non worden

http://oi46.tinypic.com/2eq9tug.jpg

Jenny McCarthy, voormalige Playmate, groeide op in een katholiek milieu en dacht als kind dat ze in het klooster zou gaan en haar leven aan God wijden. Zo zou ze zich van een plekje in de hemel verzekeren.


Dat stelt de ex van Jim Carrey in haar boek 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic'.

Omgaan met Jezus
"Ik leerde dat het mijn levensdoel was om goede dingen te doen zodat ik in de hemel zou komen. Mij leek het als kind logisch dat ik non zou worden. Zo zou ik later zeker met Jezus en zijn vrienden kunnen omgaan".

Liever moeder
Toen ze er echter achter kwam dat nonnen geen kinderen krijgen, veranderde Jenny van gedacht.

"Ik wist in mijn ziel dat ik wel naar de hemel wilde, maar meer dan wat dan ook wilde ik moeder worden". Jenny heeft een zoon van tien, uit haar huwelijk met acteur-regisseur John Asher.

Student
"Hoewel ik geen non ben geworden en heel wat zonden heb begaan, heb ik geleerd dat je kan strijden voor gerechtigheid en waarheid zonder een habijt te dragen. Ik koos voor een push-up beha. Sommigen zullen me veroordelen om mijn slechte gewoontes, maar ik zie mezelf als een student in deze vreselijke school die we leven noemen".

05-10-2012 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian zit aan de dieetpillen

Kim Kardashian zit aan de dieetpillen

http://oi46.tinypic.com/10xt6qq.jpg

Sinds ze met Kanye West is, blijft Kim Kardashian maar bijkomen. Tien kilo wil ze er af, en dat moet lukken met een combinatie van veel beweging en dieetpillen. Kwatongen beweren dat Kanye haar aanspoort om af te vallen.


"Hoe komt het toch dat Kourtney en ik evenveel overtollig gewicht hebben. Zij is wel pas bevallen", twitterde Kim onlangs na een workout met haar zus, die in juli dochter Penelope Scotland op de wereld zette.

"Sinds ik enkele weken geleden met QuickTrim ben begonnen, ben ik al drie kilo kwijt. Ik was ontmoedigd geraakt, maar nu ben ik weer gemotiveerd", liet Kim nog weten.

Comfortabele relatie
Kim bekent ridderlijk dat haar "comfortabele" relatie met Kanye West haar figuur niet ten goede komt. "Iedereen komt wel wat aan als je in een comfortabele liefdesrelatie zit waarbij je graag gaat uiteten, maar nu is het tijd om de koe bij de horens te vatten", zei ze enkele weken geleden.

Net als Beyoncé
Volgens sommige bronnen is het Kanye die achter het afvalplan van Kim zit. Hij zou maar wat graag hebben dat Kim een lijf krijgt zoals de vrouw van zijn beste vriend Jay-Z, Beyoncé.

"Kanye stelde voor dat Kim tien kilo zou kwijtspelen. Hij argumenteerde dat Beyoncé dezelfde lichaamsbouw heeft als Kom maar er in slaagt het lijf van een supermodel te behouden met een dieet van citroensap, cayennepeper en esdoornsiroop. Hij wil dat Kim het uithangbord van zijn kledinglijn wordt. Het is een lastig parket voor Kim: haar rondingen hebben haar immers beroemd gemaakt", stelt een bron.

05-10-2012 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham in alleen een onderbroek door toeristen betrapt

David Beckham in alleen een onderbroek door toeristen betrapt

http://oi47.tinypic.com/1zqtr2d.jpg

En aan onze rechterkant zien we... David Beckham in zijn onderbroek? Net dat was wat toeristen in een busje te zien kregen dinsdag tijdens een rondleiding in Beverly Hills. Becks (37) was net op dat moment een fotoshoot aan het doen voor een ondergoedlijn voor H&M, al dachten hij en de crew ongetwijfeld dat de plaats beter afgeschermd was. De toeristen, die langs de villa's van de Hollywoodsterren geleid werden, namen vlug enkele foto's van de voetballer van LA Galaxy in niets anders dan een kaki boxershort. Een uitzicht dat vooral de vrouwelijke bezoekers best zullen geapprecieerd hebben. Eenmaal Beckham de toeristenbus in de gaten had, zat er niet veel anders op dan te grijnzen en in de bosjes weg te duiken. Een op het eerste gezicht onschuldig incident, dat weliswaar meteen goeie publiciteit is voor het ondergoed.

05-10-2012 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman kreeg depressie na breuk met Tom Cruise

Nicole Kidman kreeg depressie na breuk met Tom Cruise

http://oi47.tinypic.com/zk4sgh.jpg

Nicole Kidman wijt het aan het feit dat ze al op haar 23ste trouwde dat ze na haar scheiding van Tom Cruise in een depressie sukkelde.


"Ik ben heel snel en heel jong getrouwd. Niet dat ik er spijt van heb, want ik heb er Bella en Connor aan overgehouden (haar adoptiekinderen met Cruise, nvdr.) en lange tijd had ik een fantastisch huwelijk. Maar toen het stukliep, ben ik diep gegaan en moest ik me door een depressie slaan. Ik heb nergens spijt van, het maakte allemaal deel uit van het opgroeien", verklaart Kidman in het magazine Who.

Kidman is inmiddels getrouwd met countryzanger Keith Urban, met wie ze biologische dochter Sunday Rose (4) en de 22 maanden oude dochter Faith heeft, die bij een surrogaatmoeder ter wereld kwam.

Dat ze geen kinderen kon krijgen, speelde een belangrijke rol in haar depressie. Na een reeks miskramen en gefaalde IVF-behandelingen kreeg ze dan toch haar 'mirakeldochter'.

"Ik had zo lang gedacht dat het nooit zou gebeuren en ik probeerde dat te begrijpen. Toen ik dan toch een kind kreeg, was dat een mirakel. Ik heb alles gedaan wat een vrouw kan doen om zwanger te raken. Elke vrouw die zoals ik die ups en downs heeft gekend, weet dat daar een depressie van kan komen. Dat ik toch Sunday kreeg, is het mirakel van mijn leven".

05-10-2012 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo werd Ted gemaakt

Zo werd Ted gemaakt

http://oi47.tinypic.com/n1496a.jpg

Hij rookt, hij drinkt en hij heeft een grote mond. We hebben het over Ted, dé ster uit de gelijknamige komedie van 'Family Guy'-maker Seth MacFarlane. Het is haast overbodig om er bij te vertellen dat Ted niet echt is, maar hoe werd deze - op het eerste zicht schattig ogende - knuffelbeer tot leven gebracht?


In deze featurette krijgen we te zien hoe MacFarlane in de huid kruipt van Ted door middel van motion-capture technology. De regisseur heeft zijn handen meer dan vol op de set: zo draait hij dubbele shifts door zowel achter de schermen te zitten, te regisseren én tegelijkertijd een motion-capturepak te dragen.

'Ted' draait vanaf 10 oktober in de Belgische filmzalen.

05-10-2012 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Patrick Swayze slaat juwelier aan de haak

Weduwe Patrick Swayze slaat juwelier aan de haak

http://oi47.tinypic.com/o7278k.jpg

Lisa Niemi heeft opnieuw de liefde gevonden. Dat heeft haar woordvoerder vandaag bevestigd. Niemi was 34 jaar lang getrouwd met Patrick Swayze, die in september 2009 overleed na een lange strijd tegen kanker.


Niemi heeft een relatie met juwelier Albert DePrisco nadat ze elkaar op een feestje via een gemeenschappelijke vriend leerden kennen.

"Het is nog pril en ze doen het rustig aan", laat de woordvoerder weten.

De 56-jarige weduwe van de Hollywoodacteur onthulde vorig jaar nog een wassen beeld van Swayze. Dat deed ze precies twee jaar na zijn overlijden.

05-10-2012 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers

VIER past programmatie aan door tegenvallende kijkcijfers

http://oi45.tinypic.com/wsp5rd.jpg

Woestijnviszender VIER is drie weken oud, maar de kijkcijfers blijven voorlopig tegenvallen. Daarom is besloten om de uitzenduren van bepaalde programma's aan te passen en voor VT4-erfenis 'Komen Eten' wordt teruggegrepen naar de oude formule. Dat staat vandaag te lezen in de krant Het Laatste Nieuws.


Vooral de kijkcijfers van 'Komen Eten' stellen zwaar teleur: nu ongeveer 50.000 tot 60.000 in tegenstelling tot 360.000 op VT4 vorig seizoen. Vanaf januari zal het programma weer volgens het oude concept te bekijken zijn, met een offscreen-stem die commentaar levert. Nu gaat presentator Iwein Segers op bezoek bij de kandidaten en mogelijk zal hij wel de stem van het programma blijven. Een terugkeer van Peter Van Asbroeck is vooralsnog niet aan de orde.

Ook over een nieuw programmaschema wordt nagedacht om de kijkcijfers op te krikken. 'Komen Eten' start momenteel net voor de nieuwsuitzendingen op Eén en op Vtm en zal daarom enkele minuten tot mogelijk een half uur later starten. Daardoor zou 'De Kruitfabriek' ten vroegste om 20 uur beginnen en zijn voordeel als eerste actuashow van de avond ten opzichte van Terzake verliezen. 'De Slimste Mens' zou dan eveneens opschuiven en na 21 uur beginnen. Dat is volgens kenners een goede zaak, want ondanks behoorlijke kijkcijfers had ook het paradepaardje van Woestijnvis te lijden onder stevige concurrentie.

05-10-2012 om 10:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown dumpt vriendin voor Rihanna

Chris Brown dumpt vriendin voor Rihanna

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.
Rapper Chris Brown heeft vandaag officieel aangekondigd dat hij niet langer samen is met zijn vriendin Karrueche Tran. Hij verklaarde dat hij haar niet wilde kwetsen door bevriend te zijn met Rihanna.

Brown zei in zijn verklaring: "Ik heb besloten om als vrijgezel door het leven te gaan, zo kan ik me beter concentreren op mjn carrière. Ik hou van Karrueche, maar ik wil niet dat ze lijdt onder mijn vriendschap met Rihanna. Liever zou ik vrijgezel zijn zodat we beiden gelukkig kunnen worden."

Deze aankondiging kwam er nadat Brown en Rihanna gisteren samen werden gezien op een concert van rapper Jay Z in Brooklyn. De twee voormalige geliefden trekken veel met elkaar op de laatste tijd, op de Video Music Awards van muziekzender MTV flirtten ze zelfs openlijk met elkaar.

Karrueche had gisteren al een tipje van de sluier gelicht met de cryptische tweet: "Bye baby".

05-10-2012 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Montag gaat in stripclub werken

Heidi Montag gaat in stripclub werken

http://oi50.tinypic.com/2qsmb7l.jpg

Heidi Montag, de voormalige reality-tv-ster die zich in de kijker werkte door op één dag 10 cosmetische ingrepen te ondergaan, woont momenteel in bij de ouders van haar man Spencer. De twee gingen vorig jaar immers bankroet. Maar er hoop: Heidi heeft een deal van 25.000 dollar getekend  met de stripclub Crazy Horse III in Las Vegas.


Niet dat de ster van 'The Hills' daar haar chirurgisch gerenoveerde lijf gaat tentoonspreiden. Nee, Heidi in ingehuurd om gastvrouw te zijn op de derde verjaardag van de striptent. Erger nog: Spencer zal er ook bij zijn.

Het is niet de eerste keer dat Heidi in een stripclub komt. Twee jaar geleden bezocht ze de club Hustler om er onderzoek te verrichten met het oog op een muziekvideo. Heidi droomt immers nog altijd van een muziekcarrière, hoewel ze daar al miljoenen in investeerde zonder enig succes te oogsten.

04-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pijn van Bond zijn: Craig kan zich niet meer bezatten

De pijn van Bond zijn: Craig kan zich niet meer bezatten

http://oi48.tinypic.com/2z6b2ht.jpg

Sinds hij beroemd werd als James Bond, moet Daniel Craig op zijn tellen letten als hij in het openbaar verschijnt. Het ergste offer dat hij moest brengen, is dat hij niet meer op café kan gaan om daar dronken te worden.


Daniel in Vanity Fair: "Als je in de filmindustrie met mensen praat die dit al veertig jaar doen, zeggen ze allemaal hetzelfde: het verschil is dat je, in tegenstelling tot vroeger, niet meer een glas kan gaan drinken, dronken worden, van je barkruk vallen, je amuseren. Nu heeft iedereen een camera bij. Niet dat ik me elke dag wil bezatten, het is maar een voorbeeld".

"Je kan geen normaal leven meer leiden, want het wordt binnen de kortste keren wereldnieuws dat je dronken werd in een bar of in je blootje in zee ging zwemmen".

Craig vindt het zijn taak als Bond-acteur altijd en overal stijlvol voor de dag te komen. Om die reden weigert hij vaak martini's die hem door Bondfans worden aangeboden.

"Ik moet standing uitstralen. Ik heb mijn wilde jaren gehad. Nu moet ik aan mijn imago denken. Dat is triest, want ik zit graag op café. Je kan het niet geloven hoe vaak ik tijdens interviews in een bar of een hotel om elf uur 's ochtend van iemand een martini krijg aangeboden".

04-10-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Tyson aan nek geopereerd

Mike Tyson aan nek geopereerd

http://oi46.tinypic.com/2qk8djt.jpg

Mike Tyson stelt het goed na zijn recente nekoperatie. Over drie weken, zo schat de bokskampioen, zal hij weer de oude zijn.

Het voorbije weekend verscheen Tyson op een media-evenement in Las Vegas met een brace om zijn nek. Hij kreeg titanium pinnen in zijn nek om een beschadigde wervel te steunen. "Een routine-ingreep, vooral bij atleten", liet een woordvoerder van Tyson weten. "Hij voelt zich hoe. De komende drie weken moet hij de brace dragen om alles stabiel te houden".

04-10-2012 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand in innige omhelzing met yogalerares

Russell Brand in innige omhelzing met yogalerares

http://oi48.tinypic.com/2iagcbb.jpg

Russell Brand is een spiritueel iemand. De Engelse komiek wordt wel een paar keer per week met een yogamatje onder zijn arm gespot. Ook yogalerares Tej Kaur Khalsa is erg dol op haar beroemde leerling. Wanneer de Brit een speech geeft in het El Rey Theatre is L.A. is Khalsa er om hem te steunen.

De acteur had zijn spirituele mentor namelijk gevraagd om hem bij te staan tijdens zijn speech over de scheiding tussen kerk en staat. Wanneer Russell klaar is met zijn pleidooi bij Voices United krijgt hij een dikke knuffel van de trotse Khalsa.

04-10-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen weigeren Jessica Simpson maagring

Artsen weigeren Jessica Simpson maagring

http://oi46.tinypic.com/2ihv4ux.jpg

Jessica Simpson is tijdens haar zwangerschap meer dan dertig kilo aangekomen. Na de bevalling zocht de blondine twee chirurgen op om haar oude figuurtje terug te krijgen. Volgens RadarOnline wilde ze een maagring, maar werd dit geweigerd door de artsen.

De zangeres werd aangeraden om op natuurlijke wijze gewicht kwijt te raken. Dit leek haar in eerste instantie (te) veel moeite te kosten. Door haar dagelijkse wandelsessie en een speciaal dieet is het Jessica toch gelukt om 18 kilo kwijt te raken.

De popster zit duidelijk beter in haar vel. Waar ze voorgaande maanden regelmatig te zien was in maxi-jurken, werd ze deze week in een jumpsuit met blote benen gespot. Op stilettohakken paradeert Jessica weer een stuk zelfverzekerder door de straten van Californië.

04-10-2012 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway krijgt kalf van PETA

Anne Hathaway krijgt kalf van PETA

http://oi46.tinypic.com/ngx8hv.jpg

'Newly wed' Anne Hathaway heeft wel een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De actrice, die afgelopen weekend in het huwelijksbootje stapte met Adam Shulman, heeft van dierenrechtenorganisatie PETA een kalf ontvangen. Het jonge dier, Peter genaamd, is ooit gered van het slachthuis.

De reden van dit gulle gebaar is dat de filmster tijdens haar huwelijksfeest heeft gekozen voor een volledig veganistisch menu. In een verklaring laat PETA weten: "Anne is het levende bewijs dat veganisten zowel van binnen als van buiten mooie mensen zijn."

De 'The Devil Wears Prada'-ster stapte afgelopen zaterdag met haar grote liefde in het huwelijksbootje. In het natuurgebied van Big Sur hebben de tortelduifjes elkaar bij zonsondergang het ja-woord gegeven.

04-10-2012 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk TomKat was al zes maanden onherroepelijk stuk

Huwelijk TomKat was al zes maanden onherroepelijk stuk

http://oi45.tinypic.com/34eduet.jpg

Pas onthulde gerechtsdocumenten brengen aan het licht dat het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes al "onherroepelijk verbroken" was zes maanden voordat zij in juni aankondigde dat ze de scheiding aanvroeg.


Tom viel zogenaamd uit de lucht toen Katie de scheiding aankondigde, maar het rommelde al een tijdlang ten huize TomKat.

In documenten van augustus 2012 waarin de details van de scheiding worden uiteengezet, verklaren Cruise en Holmes dat hun huwelijksrelatie "al tenminste zes maanden voor de scheidingsaanvraag onherstelbaar stuk was".

De twee trouwden op 18 november 2006 tijdens een Scientology-ceremonie in Italië, maar volgens de documenten trouwden ze een week eerder in Los Angeles in een burgerlijke ceremonie.

Nog volgens de gerechtspapieren moet Cruise elk jaar 400.000 dollar alimentatie betalen voor zijn zesjarige dochter Suri met Holmes. Die som moet volstaan om de "medische, tandarts-, verzekerings-, opleidings- en buitenschoolse kosten te dekken". Die overeenkomst loopt ten einde wanneer Suri achttien wordt. Indien Cruise ook maar één betaling mist, riskeert hij een celstraf van maximum zes maanden.

04-10-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown weer samen op stap

Rihanna en Chris Brown weer samen op stap

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Rihanna en Chris Brown maken er geen geheim meer van dat ze weer een item zijn. Nadat ze maandagavond gespot werden in een nachtclub in New York, waar ze zich een halfuur terugtrokken op het toilet, gingen ze gisteren samen naar het concert van Rihanna's mentor Jay-Z.

Op het internet circuleert een foto waarop de twee naast elkaar in de VIP-tribune zitten, hij met zijn arm rond haar stoel gestrekt.

Gisteren nog gaf Browns vriendin, het model Karrueche Tran, de zanger de buitenwacht omwille van de aanzwellende geruchten over zijn relatie met Rihanna. Tran en Brown waren sinds eind vorig jaar samen, maar zijn relatie met Rihanna was altijd al een bron van spanningen en achterdocht. "Ze zijn allebei jong, maar Karrueche heeft er de buik vol van publiekelijk vernederd te worden", aldus een insider.

Maandagavond werden Rihanna en Brown kussend gespot in de nachtclub Griffin in New York, de twee trokken zich even later op het toilet. Gisteravond gingen ze dan naar het concert van Jay-Z in het Barclay's Center, kort nadat ze samen het Gansevoort Hotel hadden verlaten.

Dat Brown met Rihanna in de VIP-ruimte zat op het concert van Jay-Z, doet vermoeden dat die laatste de controversiële reünie goedkeurt.

De 24-jarige Rihanna krijgt heel wat kritiek sinds ze opnieuw contact zoekt met de 22-jarige Bronw, die haar in februari 2009 lelijk toetakelde. Hij werd daarvoor veroordeeld.

04-10-2012 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Dave Grohl: "Foo Fighters niet uit elkaar, enkel pauze"

Om de Foo Fighters te beluisteren druk op de foto.


.
Zanger Dave Grohl, voorman van de Foo Fighters, heeft dinsdag ontkend dat de band op het punt staat uiteen te vallen, maar hij geeft wel toe dat ze een pauze inbouwen. Het gerucht over de split ontstond zaterdag nadat Grohl het publiek tijdens een festival in New York voorhield dat het best eens de laatste keer zou kunnen zijn.

"Dit is de show waar we zo veel liedjes spelen als we kunnen', zei Grohl op het podium. "Ik weet niet wanneer we dit weer gaan doen." Nadat ophef over zijn opmerking was ontstaan, stuurde het management van de Foo Fighters dinsdag een openbare brief aan de fans. Daarin staat dat de groep een pauze neemt, maar geen plannen heeft om uit elkaar te gaan.

"Mijn familie"
Grohl: "Ik kan niet stoppen met deze band. Dat zal ik nooit doen. Want voor mij is het niet zomaar een band. Het is mijn leven. Het is mijn familie. Het is mijn wereld." Hij noemde een onderbreking van de werkzaamheden "iets goeds en een van de redenen dat we er nog altijd zijn".

Documentaire
Gedurende de pauze gaat Grohl verder met zijn werk aan 'Sound City', een documentaire en een bijbehorend album over de gelijknamige studio in Californië. Hij noemt het 'het grootste, belangrijkste project waaraan ik ooit heb gewerkt'.

03-10-2012 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!