NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russel Crowe gescheiden van Danielle Spencer na negen jaar huwelijk

Russel Crowe gescheiden van Danielle Spencer na negen jaar huwelijk

http://oi46.tinypic.com/2qallp2.jpg

Russel Crowe (48) en Danielle Spencer (43) zijn niet langer getrouwd. Volgens de Daily Mail zijn de Nieuw-Zeelandse acteur en de zangeres in goede verstandhouding uit elkaar gegaan.

Toch wordt geschokt gereageerd op het nieuws omdat het koppel reeds negen jaar getrouwd was en het huwelijk beschouwd werd als een van de sterkste in Hollywood. Ze huwden in 2003.

De kinderen van het voormalige echtpaar, Charles (8) en Tennyson (6), gaan bij hun mama wonen.

15-10-2012 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne razend op Twittervolgers die haar uitschelden nadat ze 'hemelse' foto post

Kelly Osbourne razend op Twittervolgers die haar uitschelden nadat ze 'hemelse' foto post

http://oi49.tinypic.com/spkiso.jpg

Het lijkt er wel op alsof Kelly Osbourne een haat-liefdeverhouding heeft met haar Twitterfans. De realityster en dochter van rocker Ozzy postte een foto van haar uitzicht op vakantie in Hawaï, waar haar broer Jack enkele dagen eerder in het huwelijksbootje was gestapt. Maar Kelly (27) werd prompt aangevallen op Twitter omdat ze haar gepriviligeerde levenswandel te veel in de kijker zou zetten. Een iemand noemde haar zelfs een a**hole.


Kelly en co beleefden nochtans een leuke tijd op Hawai, waar broer Jack met zijn verloofde Lisa Stelly huwde en moeder Sharon haar zestigste verjaardag vierde. Meteen voldoende reden voor een relaxende Kelly om een foto te tweeten van haar uitzicht, met een infinity pool en de nodige palmbomen. "De hemel bestaat echt", luidde het commentaar erbij.

Maar dat viel bij sommige van haar volgers niet in goede aarde en Kelly werd zelfs zwaar uitgescholden. Als antwoord daarop tweette Kelly: "Waarom kunnen sommige mensen niet gewoon zeggen 'amai, dat ziet er inderdaad prachtig uit, ik hoop dat je je amuseert', eerder dan me een a**hole te noemen. Ik ben verdorie op vakantie met de familie. Jaloersheid is echt verafschuwelijk." De echte fans steunden Kelly gauw, door te zeggen dat de 'haters' gewoon jaloers zijn op haar geluk.

15-10-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince en Lady Gaga schrijven songs voor soundtrack 'The Great Gatsby'

Prince en Lady Gaga schrijven songs voor soundtrack 'The Great Gatsby'

Om Prince te beluisteren druk op de foto.


.
Prince en Lady Gaga hebben naar verluidt regisseur Baz Luhrmann voorgesteld muziek te leveren voor zijn remake van 'The Great Gatsby', met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Isla Fisher in de hoofdrollen.

Dat onthulde castlid Adelaide Clemens. "Grote artiesten hebben Baz benaderd en schrijven songs voor de film. Ik denk niet dat Warner Bros de bijdragen van Prince en Lady Gaga zal weigeren", aldus Clemens.

Het is onduidelijk of de twee samen dan wel apart songs zullen schrijven. Gaga maakte nooit eerder muziek voor een soundtrack, Prince scoorde in de VS een nummer één-hit met 'Batdance' uit de film 'Batman'. Hij kreeg ook een Golden Globe voor 'Song of the Heart' uit 'Happy Feet' (2006).

15-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian laat wel heel veel zien tijdens Halloween

Kim Kardashian laat wel heel veel zien tijdens Halloween

http://oi45.tinypic.com/16iuvpi.jpg

Eind oktober is het weer Halloween, de dag waarop lekker gegriezeld mag worden. Kim Kardashian is al volop aan het shoppen om met de perfecte outfit voor de dag te kunnen komen. De celeb plaatste alvast een foto van zichzelf op Twitter in een weinig verhullende outfit.

Het ziet er naar uit dat de 31-jarige brunette haar beroemde rondingen in een sexy tijgerpakje zal wurmen. Maar het lijkt ons weinig waarschijnlijk dat ze hiermee de goegemeente de stuipen op het lijf zal jagen.

15-10-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna stript voor neergeschoten Pakistaans meisje

Madonna stript voor neergeschoten Pakistaans meisje

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Alsof ze nog een excuus nodig had: Madonna wendde tijdens haar optreden in het Staples Center van Los Angeles Malala Yousafzai aan om uit de kleren te gaan. Zij is het veertienjarige Pakistaanse meisje dat twee keer in het hoofd geschoten werd door een lid van de taliban omdat ze zich inzette voor vrouwenonderwijs.

"Dit deed me huilen", verklapte de zangeres aan het publiek. "De taliban lieten haar bus stoppen en schoten haar neer. En dat enkel omdat ze een blog schreef over hoe belangrijk onderwijs voor haar was. Snappen jullie de absurditeit hiervan? Steun onderwijs! Steun de mensen die vrouwen steunen!"

Later in de show droeg ze haar nummer 'Human nature' op aan de jonge heldin. Daar bleef het echter niet bij: prompt ging ze aan het strippen, zodat de toeschouwers konden zien dat er 'Malala' geschreven stond op haar rug.

"Oneerbiedig voor Malala"
De publiciteitsstunt schoot bij velen echter in het verkeerde keelgat. "Voor de duidelijkheid: Madonna associëren met Malala is oneerbiedig voor Malala. Laat haar alstublieft met rust", klonk het onder meer.

Terwijl Madonna van jetje aan het geven was, zat Yousifazi nog steeds voor haar leven te vechten. Haar toestand is kritiek.

Vanaf haar elfde al streed de Pakistaanse met haar pen tegen de taliban. Ze kreeg er vorig jaar zelfs de allereerste nationale vredesprijs voor. Madonna viel de voorbije maanden dan weer vooral op door Barack Obama een zwarte moslim te noemen en Marine Le Pen af te beelden met een hakenkruis.

15-10-2012 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love doet gooi naar titel 'dom bontje'

Courtney Love doet gooi naar titel 'dom bontje'

http://oi45.tinypic.com/zlrlli.jpg

Er zitten nog net geen pootjes en kop aan, maar het scheelt niet veel! Toen Courtney Love gisteren in New York gespot werd, leek het alsof ze net terug was van een vossenjacht. Op een terrasje in West Village dronk de weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain een kopje koffie met een dode vos in haar nek.

Hoewel Courtney er zelf waarschijnlijk toch lak aan heeft, zal dit haar ongetwijfeld een hoop kritiek opleveren. Vooral dierenorganisatie PETA is er niet over te spreken dat celebrities, met hun voorbeeldfunctie, bont dragen. Of doet de zangeres misschien een gooi naar de titel van 'dom bontje 2012'?

14-10-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson uit de kleren tijdens douchescène

Scarlett Johansson uit de kleren tijdens douchescène

http://oi45.tinypic.com/2cgyfwy.jpg

Er zijn enkele bijzondere foto's uitgelekt van de film 'Psycho', een biopic over Alfred Hitchcock. Scarlett Johansson speelt de rol van Janet Leigh en gaat in die hoedanigheid uit de kleren in de beroemde douchescène.

De film speelt zich af tijdens het maken van Hitchcock's beroemde thriller 'Psycho' in 1959. 'Hitchcock', waarin ook Anthony Hopkins, Helen Mirren, Jessica Biel, Toni Collette en Danny Huston acteren, is vanaf 23 november in de Amerikaanse bioscoop te zien. De film komt begin volgend jaar in de Belgische zalen.

14-10-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster regisseert thriller 'Money Monster'

Jodie Foster regisseert thriller 'Money Monster'

http://oi46.tinypic.com/351hjk2.jpg

Na haar controversiële bijdrage aan 'The Beaver', keert Jodie Foster terug naar de regisseerstoel voor de alternatieve thriller Money Monster.

De thriller gaat over een gijzelingsdrama dat live op tv komt, momenteel is nog niet bekend wie gaat meedoen, maar de prent wordt geproduceerd door IM Global. Na een pauze van 16 jaar probeerde de actrice het in 2011 het opnieuw als regisseur. In 1995 zette ze zich als regisseur achter het project 'Home for the Holidays'. The Beaver was een flop door de hoofdrolspeler Mel Gibson, er was toen net een filmpje was gelekt waarin hij uitvloog tegen zijn ex-partner Oksana Griogrieva.

Foster acteert ook nog steeds, ze sleepte nog awards in de wacht voor haar bijdrage in de laatste film van Roman Planski Carnage.

13-10-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksklokken voor 'Mad Men'-acteur Jon Hamm?

Huwelijksklokken voor 'Mad Men'-acteur Jon Hamm?

http://oi45.tinypic.com/15d1euu.jpg

Jennifer Westfeldt heeft Jon Hamm een ultimatum gesteld: of ze gaan trouwen, of ze zetten na veertien jaar een punt achter hun relatie. Hamm, beter bekend als Don Draper uit 'Mad Men', zou geweigerd hebben om daar verder op in te gaan.


"Jon en Jennifer hebben het al eens over trouwen gehad, maar hij heeft nooit de behoefte gehad om die stap te zetten. Jennifer zit in een periode in haar leven waar ze meer zekerheid wil. Ze wil ook doodgraag een gezin stichten met Jon. Ze heeft uiteindelijk al haar moed bijeengeraapt en ze heeft hem er nogmaals mee geconfronteerd. Jennifer heeft gezegd dat het tijd was om te trouwen", vertelt een bron aan de Enquirer. Hamms vriendin zou bovendien gezegd hebben dat ze van plan is om haar boeltje te pakken indien hij niet op haar verzoek ingaat.

Drama
"Jon werd boos en vertelde Jennifer dat een bruiloft niet in het verschiet lag. Hij zei dat als ze echt zo graag wilde trouwen, ze het maar moest aftrappen. 'Daar is de deur, ga maar op zoek naar iemand anders die met jou wil trouwen, want met mijn zal het niet zijn'. Jennifer was er kapot van. Ze barstte uit in tranen en Jon is woedend weggelopen."

Vrienden zijn er van overtuigd dat de 41-jarige Hamm door zijn bekendheid er nóg zekerder van is geworden dat trouwen niets voor hem is.

"Jon is zoals een kind in een snoepwinkel, en hij heeft het heel duidelijk gemaakt dat hij dit feestje niet wil beëindigen. Jennifer heeft zich er uiteindelijk bij neergelegd, maar ze voelt zich verschrikkelijk slecht."

13-10-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro vecht tegen Sylvester Stallone in nieuwste film

Robert De Niro vecht tegen Sylvester Stallone in nieuwste film

http://oi45.tinypic.com/35bawbr.jpg

Robert De Niro en Sylvester Stallone gaan het tegen elkaar opnemen in een nieuwe boksfilm.

De twee acteurs op leeftijd hebben allebei ingestemd mee te spelen in 'Grudge Match', een komedie over een stel gepensioneerde boksers die overtuigd worden om terug naar de ring te keren. Komiek Kevin Hart is de man die de twee tegen elkaar uitspeelt.

Zowel De Niro als Stallone laten graag hun vechtkunsten op het grote scherm zien. De Niro won een Oscar voor zijn rol in 'Raging Bull', Stallone speelde Rocky Balboa in zes films. De film zal geregisseerd worden Peter Segal, hij werkte in het verleden mee aan Nutty Professor II en Get Smart.

13-10-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell

Prins Harry zoop zich te pletter met Simon Cowell

http://oi49.tinypic.com/297wr7.jpg

Prins Harry liet de alcohol rijkelijk vloeien na een feestje met heel wat vrouwen in de kleedkamer van X Factorbaas Simon Cowell na een bezoekje op de set van het tv-programma.

De prins woonde in 2009 een opname van de reeks met zijn toenmalige vriendin Chelsy Davy bij, hij werd achteraf uitgenodigd door de baas van de show. In de kleedkamer van de show liet Harry zich gaan en ontspande hij zich op de vloer met een glas wijn, terwijl heel wat vrouwelijk schoon rond hem feestten.

Zangeres Cheryl Cole, die toen jurylid was, onthulde in haar memoires hoe ze binnenwandelde op het wilde feestje. Cowell leek zich kostelijk te amuseren. Ze schreef: "Ik stapte binnen en er werd volop gefeest . Overal zag ik dansende vrouwen en Simon glimlachte breed. Prins Harry lag op de grond, met de knopen van zijn hemd losgemaakt. In zijn ene hand had hij een glas wijn, in de andere een sigaret."

13-10-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC censureert Jeremy Clarkson na nieuwe belediging

BBC censureert Jeremy Clarkson na nieuwe belediging

http://oi49.tinypic.com/1z3tf0g.jpg

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson is door de BBC gecensureerd, nadat hij een Toyota Prius-busje vergeleek met mensen met "gezwellen" in hun gezicht. Dat schrijft de Britse krant The Independent op haar website.


Clarkson heeft in zijn carrière al heel wat straffe uitspraken gedaan. Hij lachte onder meer met Koreaanse autobouwers, omdat ze hond eten, en met Maleisische arbeiders, omdat ze bladeren als schoenen dragen. Hij beledigde de Mexicaanse ambassadeur, noemde BMW "Nazi's" en lachte met de culturen van India en Wales.

Het is de eerste keer in vier jaar dat de BBC zich nu afzet tegen uitspraken of daden van Clarkson. De laatste keer dat de presentator berispt werd, was nadat hij gin dronk achter het stuur van een gigantische jeep op de Noordpool.

"Niet grappig"
De BBC liet weten de grappen van Clarkson "niet grappig" te vinden en dat ze in strijd waren met de richtlijnen van de BBC.

Vorige week raakte bekend dat Clarkson en zijn kompanen Richard Hammond en James May een lucratief driejarig contract sloten met de BBC. Clarkson kreeg daarbij een loonsverhoging van bijna 50 procent, goed voor een loon van bijna 4 miljoen euro.

13-10-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow rapt met Cameron Diaz

Gwyneth Paltrow rapt met Cameron Diaz

http://oi46.tinypic.com/2i746ld.jpg

Gwyneth Paltrow (40) laat aan de zijde van Cameron Diaz (40) zien dat ze een aardig potje kan rappen. Dat deed ze in een video voor haar vriendin Chelsea Handler.


Paltrow wilde de talkshowhost, die zopas naar een nieuwe filmstudio verkaste, verrassen met een ludiek nummertje. Handler stelt in de video die ze op YouTube plaatste haar vriendinnen voor als 'Emcee Gwyneth Paltrow' en 'Deejay Jazzy Cameron Diaz'.

De vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin opent met "Yo, Chelsea. We hoorden dat je een gloednieuwe studio hebt gekregen, maar wij weten ook wel dat je nu op tv komt omdat je een hoer bent."

Terwijl Diaz dienst doet als beatboxer, gaat Paltrow verder met: "Jij vindt zwarte mannen, blanke mannen en alles wat je maar kan krijgen leuk. Je kamer lijkt wel een plaats voor verloren voorwerpen. We vinden je wel leuk omdat je blond bent zoals ons, maar we kunnen niet in het openbaar met je op stap omdat je te veel drinkt!"

13-10-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally neemt afscheid van "zijn Mariëtje"

Eddy Wally neemt afscheid van "zijn Mariëtje"

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
In het Oost-Vlaamse Zelzate heeft charmezanger Eddy Wally vanmorgen afscheid genomen van zijn vrouw Mariëtte Roegiers. Zij stierf afgelopen zaterdag op 80-jarige leeftijd.

De Sint-Antonius van Paduakerk in een Zelzaatse volkswijk was te klein om de ruim 500 aanwezigen een plaats te geven. Een groot scherm in de afgesloten Koningin Astridlaan bood iedereen de kans de afscheidsdienst te volgen.

Sterke vrouw
Eddy Wally werd gesteund door zijn dochter Marina, kleindochter Vanessa en hun manager Hugo Colpaert. Naast heel wat volksmensen zakten ook lokale politici en enkele BV's naar de dienst af, zoals Ro Burms en Wendy Van Wanten. De afscheidsdienst kende een grote persbelangstelling en het trottoir voor de kerk lag vol met bloemen.

In zijn homilie omschreef de voorganger Mariëtte als "een harde werkster, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat" en als de sterke vrouw achter Eddy Wally. Tijdens de offerande klonk Wally's nummer 'Jou herken ik met gesloten ogen' en bij het buitengaan 'Ik geef je een witte roos'. Volgens de familie waren dat de twee lievelingsnummers van Mariëtte.

13-10-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentatrice laat puppy vallen

Presentatrice laat puppy vallen

Om het filmpje te bekijken druk op de foto.


.
Er kan al eens iets mislopen tijdens een live-uitzending, kijk maar naar wat er zich deze week in de Today Show afspeelde. Presentatrice Kathie Lee Gifford liet namelijk een puppy vallen, die met zijn schattig snoetje tegen de grond smakte.

"Oh, puppy moet dringend in bad", merkte Gifford op toen ze de puppy optilde. De hond viel meteen daarna uit haar handen. Op de beelden is te zien hoe het beestje pijnlijk ten val komt.

De collega's van Gifford belde haar de dag nadien op om te vragen het met haar was. "De puppy stelt het goed, maar ik ben een wrak", lacht de talkshowhost. "Ik was daar echt niet goed van. Ik heb zelfs drie honden en ik ben dol op honden."

13-10-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber is verre familie van Céline Dion, Ryan Gosling en Avril Lavigne

Justin Bieber is verre familie van Céline Dion, Ryan Gosling en Avril Lavigne

http://oi49.tinypic.com/15nwsr8.jpg

Justin Bieber is verwant met Avril Lavigne en Céline Dion, zo heeft genealoog Lesley Anderson uitgevogeld. Bieber heeft ook een familieconnectie die vierhonderd jaar teruggaat met acteur Ryan Gosling. Bieber en Gosling zijn neven in de elfde graad.


Anderson noemt dergelijke ontdekkingen zeldzaam en was zelf verbaasd dat zoveel Canadese entertainers familie zijn van elkaar.

"Een gedeelde familieband ontdekken is altijd bijzonder, maar zo ver terug kunnen gaan in de geschiedenis is een van de meest boeiende aspecten van het onderzoek naar families".

De familiebanden gaan terug naar de eerste nederzettingen in Québec. Vanaf de vroege zestiende eeuw streken daar Fransen neer, die door de Britten werden overwonnen in het midden van de 18de eeuw.

12-10-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Johnny de Mol zijn "gewoon een beetje aan het oefenen"

Josje en Johnny de Mol zijn "gewoon een beetje aan het oefenen"

http://oi48.tinypic.com/9scen7.jpg

Onlangs liet Johnny de Mol zich nog ontvallen 'echt verliefd' te zijn op K3-zangeres Josje Huisman, en hoewel hij vroeger zei nooit te zullen trouwen nu niet langer op zijn uitspraak over een huwelijk 'vastgepind' te willen worden. Amper een week later is  de presentator toch van mening dat praten over trouwen en kinderen 'niet normaal is', zo zei hij tegen RTL Boulevard.


Gevraagd naar haar ideeën over een bruiloft, riep Josje vorige week daar nog even met Johnny over te moeten 'babbelen'. De blonde zangeres vindt zo'n beslissing 'eigenlijk wat te vroeg'. 

Tegen RTL zei De Mol 'gewoon een beetje aan het oefenen' te zijn met zijn nieuwe liefde. 'Volgens mij hebben we net drie maanden verkering en iedereen heeft het over trouwen en kinderen, maar volgens mij is het niet normaal als je dan al over kinderen begint.'

Johnny is alle aandacht rond zijn jongste verovering daarnaast een beetje beu. 'Het is nog heel pril, dus laat ons maar lekker ons gang gaan. Het komt helemaal goed.' Kennelijk heeft Josjes gesprekje met Johnny verhelderend geholpen.

12-10-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly betrapt met heroïne en wapen op tourbus

Rapper Nelly betrapt met heroïne en wapen op tourbus

Om Nelly te beluisteren druk op de foto.


.
Het voertuig van de rapper werd ondersteboven gehaald nadat een politiehond drugs had geroken aan een controlepost aan de grens in Sierra Blanca, Texas.

De agenten ontdekten 36 kleine zakjes heroïne, goed voor in totaal 1,8 kg, meer dan 4,5 kg marihuana en een geladen pistool. Alle zeven aanwezigen op de bus, waaronder ook de rapper Nelly, werden aangehouden. Een passagier Brian Keith Jones, gaf toe dat de drugs en het pistool van hem waren. Hij werd gearresteerd en de rest werd vrijgelaten. De ster is bekend van zijn hitje 'Hot in Herre'.

12-10-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanning tussen Kate en Pippa Middleton loopt op

Spanning tussen Kate en Pippa Middleton loopt op

http://oi46.tinypic.com/2cfvz3c.jpg

Kate Middleton vreest dat haar zus Pippa tijdens haar promotournee in de Verenigde Staten iets ongepast zal zeggen dat het imago van de Britse prinses kan schaden. Maar Pippa schikt zich niet zomaar naar de eisen van haar grote zus.


"De spanningen tussen de twee zusjes lopen op", onthulde bronnen. De aanleiding is de promotour van Pippa's boek 'Celebrate'. "Pippa vindt dat Kate haar niet steunt. Laten we niet vergeten dat ze niet zoals haar zus door het Paleis betaald wordt. Kate twijfelt dan weer of ze haar zus kan vertrouwen dat ze haar niet zal teleurstellen."

Kate is niet meer gerust nadat ze werd vernederd nadat de Franse pers toplessfoto's van haar publiceerde. Ze vreest dat de paparazzi haar zusje ook op de gevoelige plaats zullen vastleggen in haar vrije tijd als ze even niet oplet. "Het Paleis wil dat Pippa alle uitnodigingen voor feestjes afslaat, maar ze ziet dit als een essentieel onderdeel van haar verplichtingen en wil ze toch bijwonen. Kate vreest ook dat Pippa erin geluisd zal worden haar mond voorbij te praten over de kinderplannen van Kate en William. De prinses schakelde zelfs de hulp van haar ouders Michael en Carole Middleton in om haar zus onder druk te zetten goed na te denken over wat ze interviews zal onthullen."

12-10-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."The Rolling Stones headliner op Glastonbury"

"The Rolling Stones headliner op Glastonbury"

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.

De organisator van Glastonburry Michael Eavis zegt dat hij er alles voor over heeft om de rockband The Rolling Stones op zijn festival te laten spelen. Dezelfde bronnen zeggen dat de deal bijna rond is en dat zijn droom in 2013 werkelijkheid zal worden.

De gitarist van de band Keith Richards had al laten vallen dat hij geboekt was om live shows te spelen in Londen en New York. Saxofonist Bobby Keys beweerde nadien dat de shows voor november zouden zijn, maar nu lijken de rockers toch terug de baan op te trekken om hun 50ste verjaardag te vieren.

Volgens de tabloid The Sun is Eavis al jaren wanhopig om de band te overtuigen, maar het zou wel eens werkelijkheid kunnen worden voor de editie van 2013. "The Rolling Stones zijn zich aan het voorbereiden voor een grootse tournee, maar ze stellen dit soort beslissingen vaak tot het laatste moment uit. Michael wil dat ze het optreden bevestigen en heeft al contact gehad met de entourage."

"Het zou hun laatste liveoptredens kunnen worden, dus Eavis zou hiermee een grote vis binnenhalen. Maar het kan lang duren voor alle leden het eens zijn over de steden die ze zullen bezoeken, ze hebben nog geen manager voor hun liveshows, wat de situatie nog moeilijker maakt. Toch is er een grote kans dat het in 2013 wel zal lukken", aldus een bron. Als je een van de laatste shows van The Rolling Stones zou willen meepikken, heb je pech. Glastonbury was in nog geen twee uur uitverkocht.

Gisteren lanceerde de band het nieuwe 'Doom And Gloom', een bluesachtig nummer. Het werd in Parijs opgenomen en geproduced door Don Was. Nu wordt er nog gewerkt aan 'One More Shot'.

12-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!