NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten Slimste Mens gaan Gangnam Style

Kandidaten Slimste Mens gaan Gangnam Style

http://oi48.tinypic.com/14xm4wj.jpg

De gevreesde 'doe-vraag' in 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft gisteravond weer voor de nodige leute gezorgd. Opdracht was namelijk om het wereldberoemde Gangnam-dansje na te bootsen. Slachtoffers van dienst: Otto-Jan Ham, Arne De Tremerie en Paulien Cornelisse.

Hoewel de Nederlandse cabaretière een verdienstelijke poging ondernam, gingen de tien punten toch naar de jonge student. Uiteindelijk beleefde Cornelisse na vijf deelnames ook haar Waterloo. Vanavond is het de beurt aan komiek David Galle.

17-10-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob en Kristen: stulp voor haar, samen op huizenjacht maar aparte hotelkamers

Rob en Kristen: stulp voor haar, samen op huizenjacht maar aparte hotelkamers

http://oi45.tinypic.com/16b0ymp.jpg

Kristen Stewart heeft voor 3 miljoen euro een huis in Malibu gekocht, op twee kilometer van waar Robert Pattinson woont. De twee zijn naar verluidt ook samen op zoek naar een romantisch landgoed in zijn geboorteland Engeland. Alleen: het is hoegenaamd niet zeker dat de verzoening tussen die twee standhoudt. Teken aan de wand: voor de promotournee van de laatste 'Twilight'-film hebben de filmbazen aparte hotelkamers geboekt voor de twee. Gevreesd wordt immers dat hun hernieuwde relatie niet zal standhouden.


In sommige steden verblijft Kristen zelfs in een ander hotel dan de rest van de cast. "Rob en Kristen zijn altijd professioneel, maar het blijft een feit dat ze hem heeft bedrogen en iedereen wil dat deze mediatournee zonder incidenten verloopt. De film moet en zal box office records breken", aldus een insider.

Bedrog vergeven
Kristen en Robert werden het voorbije weekend voor het eerst samen gespot sinds ze zich enkele weken geleden verzoenden. Robert had Kristen enkele maanden geleden verlaten nadat aan het licht was gekomen dat ze hem had bedrogen met Rupert Sanders, de getrouwde regisseur van 'Snow White and The Huntsman'.

Rust in Cornwall
De twee zouden nu aan de aandacht van de media willen ontsnappen door zich te vestigen in het landelijke Engelse graafschap Cornwall, een streek waar ook zij recent verliefd op werd.

"Als kind beleefde Robert met zijn gezin idyllische vakanties in Falmouth, Truro en Newquay, hij heeft daar mooie herinneringen aan. Enkele weken geleden nam hij Kristen mee voor een vierdaagse trip naar Lizard Point, waar ze door niemand werden lastiggevallen. Ze zijn nu van plan in die regio een landgoed te kopen en hebben al enkele cottages bezocht", aldus een bron in The Sun.

17-10-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow is beste Belgische act voor 'MTV European Music Awards'

Milow is beste Belgische act voor 'MTV European Music Awards'

OM Milow te beluisteren druk op de foto.


.
MTV kondigde vandaag aan dat Milow verkozen werd tot Beste Belgische Act van de '2012 MTV EMA' met het grootste aantal stemmen van fans. De 19de jaarlijkse awardshow wordt op zondag 11 november om 21 uur live gepresenteerd in de historische Festhalle van Frankfurt.

Milow zal het nu opnemen tegen de andere winnaars van Europa om de regio te vertegenwoordigen in de categorie 'Worldwide Act'. Vanaf nu tot 30 oktober kunnen fans stemmen op hun favoriete regionale act op www.mtvema.com.
 
De vertegenwoordiger van Europa wordt aangekondigd op dinsdag 30 oktober, samen met de andere regionale winnaars van Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië en het Stille Zuidzeegebied en Afrika/India/Midden-Oosten. Deze vijf regionale kandidaten zullen het tegen elkaar opnemen om stemmen te winnen voor de 'Worldwide Act' award. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de show in Frankfurt.
 
Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. en Rita Ora treden op tijdens de '2012 MTV EMA'. MTV zal de andere artiesten en presentatoren voor de EMA op een later tijdstip aankondigen. Zoals reeds werd aangekondigd leiden Rihanna en Taylor Swift de lijst van de genomineerden voor de '2012 MTV EMA' met respectievelijk zes en vijf nominaties, op de voet gevolgd door Justin Bieber en Katy Perry, die elk vier nominaties op hun naam hebben. Lady Gaga, Lana Del Rey, Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen, fun., Jay Z en Kanye West kregen elk drie EMA-nominaties, terwijl Green Day, Gotye, Pitbull, Flo Rida, Rita Ora, Muse, Arctic Monkeys, Jack White en One Direction in de running zijn voor twee awards.

16-10-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinnie Jones geeft toe: "Flirten is een hobby"

Vinnie Jones geeft toe: "Flirten is een hobby"

http://oi47.tinypic.com/2ml0s6.jpg

Vinnie Jones schreeuwde van de daken dat hij in de val werd gelokt nadat er een video verscheen waarin hij wel heel innig was met de 26-jarige Russische Lama Safonova. Nu de acteur een tweede keer betrapt is met een Russische schone kan hij moeilijk anders dan toegeven dat hij wel degelijk naast de pot pist.


Deze keer werd Jones gespot met de 30-jarige Alisa Krylova, een voormalige Miss Rusland. Er hangt de 47-jarige acteur dus een nieuwe zware ruzie boven het hoofd met zijn echtgenote Tanya, met wie hij al 18 jaar getrouwd is. Nadat de nieuwe foto's uitlekten, gaf Vinnie toe dat flirten zoals een hobby is.

Vinnie zou Alisa naar verluidt een rol beloofd hebben in zijn volgende film en wou de Russische schone wat beter leren kennen. "Hij heeft de hele avond met haar doorgebracht", aldus een insider. "Als je de kans krijgt om met een knappe Russische blonde te flirten, dan is dat gewoon zoals een hobby", aldus de acteur. "In de nieuwe film hebben we een godin nodig, zeg maar een Russische Angelina Jolie." Volgens de woordvoerder van Alisa- zelf getrouwd overigens- kreeg ze enkel een filmaanbod van Vinnie. "Meer is er niet aan de hand."
    
De ex-voetballer verblijft momenteel nog in Rusland voor opnames. De acteur werd zaterdag nog uit het Hertfordshire hotel gegooid door zijn 46-jarige echtgenote nadat de video (onderaan) met Lama aan het licht kwam. Tanya vloog gisteren naar hun huis in LA. Of Vinnie nog binnenmag bij zijn thuiskomst, is nog maar de vraag.

16-10-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf Vlaamse documentaires naar Documentaire Festival in Amsterdam

Vijf Vlaamse documentaires naar Documentaire Festival in Amsterdam

http://oi49.tinypic.com/2lut4yv.jpg

Vijf Vlaamse documentaires zijn geselecteerd voor de 25ste editie van het Internationaal Documentaire Festival in Amsterdam (IDFA), dat plaatsvindt van 14 tot 25 november. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


Het gaat om 'Snake Dance' van Manu Riche en Patrick Marnham, 'Rain' van Gerard-Jan Claes en Olivia Rochette, 'The Sound of Belgium' van Jozef Devillé, 'Kinderen van de rekening' van Fabio Wuytack en 'The Wave' van Sarah Vanagt.

Voorts worden twee projecten van Vlaamse documentairemakers, 'The Shadow World' van Johan Grimonprez en 'White Elephants' van Kristof Bilsen, voorgesteld op het IDFA Forum cofinancieringsplatform.

Zowel 'Snake Dance' als 'The Wave' worden voorgesteld in het Paradocs programma. In 'Snake Dance' draait alles rond de keuzes die de hedendaagse mens dient te maken, wil hij een kans maken om te overleven. In 'The Wave' zet de archeologische blik van de toeschouwer een beweging in gang: een massagraf van vlak na de Spaanse burgeroorlog (1936-1939) opent en sluit zichzelf.

'The Sound of Belgium' is dan weer geselecteerd in de competitie voor muziekdocumentaires. De film onderzoekt hoe een klein land in het hart van Europa een uniek geluid ontwikkelde en zich op de wereldkaart plaatste, en gaat op zoek naar de geest van een land doorheen zijn muziek.

'Rain' wordt in Amsterdam vertoond in de First Appearance competitie, een internationale wedstrijd voor eerste documentaires. Het is een documentaire over Anne Teresa De Keersmaeker en het repetitieproces voor de dansvoorstelling die ze vorig jaar samen met het Ballet de l'Opéra de Paris bracht.

In 'Kinderen van de rekening', onderdeel van het IDFA Panorama, volgt regisseur Fabio Wuytack een Afghaans-Kosovaars koppel vluchtelingen in hun dagelijkse strijd voor een verblijfsvergunning en een menswaardige toekomst voor de baby die ze verwachten.

16-10-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf jaar cel voor man die inbrak bij Jon Bon Jovi

Vijf jaar cel voor man die inbrak bij Jon Bon Jovi

Om Jon Bon Jovi te beluisteren druk op de foto.


.
Nicholas Tracy, de man die schuldig pleitte aan de inbraak bij Jon Bon Jovi en twee andere inbraken in Middletown Township, New Jersey, is veroordeeld tot vijf jaar cel. Tracy ontvreemdde bij Bon Jovi voor 300.000 dollar aan juwelen en persoonlijke spullen.

De 22-jarige Tracy werd op 13 april op heterdaad door de politie betrapt tijdens een andere inbraak.

16-10-2012 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar om sekstape

Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar om sekstape

http://oi46.tinypic.com/ictlhd.jpg

Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar schadevergoeding van de gossipwebsite Gawker voor het plaatsen van een sekstape waarin de voormalig worstelaar de hoofdrol speelt. In de video deelt Hogan het bed met Heather Clem, de toenmalige vrouw van zijn goede vriend.


"De heer Hogan verwachtte redelijkerwijs dat hij in de slaapkamer privacy had", laat zijn advocaat weten. De worstelaar en realityster beweert dat hij niet wist dat het seksavontuurtje werd opgenomen.

Volgens Hogan is de schade die de video heeft aangericht "ernstig, onherstelbaar en niet in geld uit te drukken". Het is nog onduidelijk wie de sekstape aan Gawker heeft verkocht, maar er zijn aanwijzingen dat het om radio-dj Bubba The Love Sponge gaat, een goede vriend van Hogan die destijds getrouwd was met Heather Clem.

16-10-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin George Clooney viert verjaardag zonder hem

Vriendin George Clooney viert verjaardag zonder hem

http://oi45.tinypic.com/vgtx0o.jpg

Vrijdag heeft Stacy Keibler haar 33ste verjaardag gevierd. Opvallende afwezige was haar vriend George Clooney (51).

Het model vierde haar verjaardag in de Newyorkse club Provocateur, waar ze een privéruimte had afgehuurd.

Een ooggetuige in de New York Post: "Stacey zag er gelukkig uit. Ze was met twaalf vrienden, waarvan negen kerels, en dronk champagne en wodka".

Clooney, die sinds juli vorig jaar met de voormalige worstelaarster is, had naar verluidt andere verplichtingen.

16-10-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler dolverliefd

Gerard Butler dolverliefd

http://oi45.tinypic.com/2ibls35.jpg

Gerard Butler heeft opnieuw de liefde gevonden. De Schotse acteur werd gespot met de uiterst bevallige Madalina Ghenea, een Roemeens supermodel en actrice waarvan een tijdje geleden nog gefluisterd werd dat ze een relatie had met Leonarda Di Caprio.


Al in mei deden geruchten de ronde dat de twee celebs een koppel vormden maar dat werd toen nog ten stelligste ontkend door Ghenea. Nieuwe foto's, genomen in het zuiden van Frankrijk, tonen echter het kussende dolverliefde stel. Er is dus geen ontkennen meer aan.

Een insider vertelde aan de New York Daily: "Momenteel heeft Gerard geen afspraakjes met andere vrouwen en dat wil zeggen dat hij het serieus meent met Madalina." Butler, die van zijn kant al gelinkt werd aan Cameron Diaz en Jennifer Aniston, lost voorlopig niks over zijn nieuwe vlam.

16-10-2012 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne ontvoerd en gewaterboard

Jack Osbourne ontvoerd en gewaterboard

http://oi50.tinypic.com/1y7mgp.jpg

Jack Osbourne is ontvoerd en gefolterd. Dat maakte allemaal deel uit van zijn vrijgezellenfeest. Osbourne trouwde vorige week met Lisa Kelly, de moeder van dochtertje Pearl.


Maar voor zijn trouw beleefde Jack, die onlangs te horen kreeg dat hij aan multiple sclerose lijdt, een wild weekend met zijn vrienden in Las Vegas.

"Ik ging met enkele vrienden naar Las Vegas, waar we met duinbuggy's door de woestijn raceten en met zware geweren gingen schieten. Ik werd zelfs ontvoerd. Mijn vrienden hadden kerels van de Britse antiterrorisme-eenheid ingehuurd en die kidnapten me uit het Palazzo Hotel. Ik werd gewaterboard en gemarteld, het was geweldig. Ik denk niet dat veel mensen kunnen zeggen dat ze op hun vrijgezellenfeest gefolterd werden door een lid van Delta Force, een Navy SEAL en twee leden van het SAS", verklaart Osbourne in het magazine Hello!

16-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Van Halen is beste gitarist ter wereld

Eddie Van Halen is beste gitarist ter wereld

Om Eddie Van Halen te beluisteren druk op de foto.


.
Eddie van Halen is door de lezers van het vooraanstaande tijdschrift Guitar World uitgeroepen tot beste gitarist aller tijden. De in Nederland geboren muzikant versloeg onder anderen Jimi Hendrix, die eerder tot beste gitarist werd uitgeroepen door het blad Rolling Stone.

Dat schrijft het AD. Eddie Van Halen richtte in 1972 de rockband Van Halen op, bekend van de hits 'Runnin' With The Devil' en 'Jump'. Hij speelde ook de gitaarsolo op het nummer 'Beat It' van Michael Jackson. Begin dit jaar bracht de band zijn dertiende album uit.

De topvijf bestond naast Eddie van Halen uit Queen-gitarist Brian May, Rush-bandlid Alex Lifeson, Jimi Hendrix en Joe Satriani.

15-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom doet alsof ze borstvoeding geeft en baby wodka laat drinken

Octomom doet alsof ze borstvoeding geeft en baby wodka laat drinken

http://oi46.tinypic.com/2dqijk7.jpg

'Octomom' staat niet bepaald bekend om haar kwaliteiten als moeder. Dat zette ze nogmaals in de verf door in een nachtclub van New York een stukje van haar borsten te ontbloten en te doen alsof ze een baby -eigenlijk een pop- wodka gaf. Hoewel ze ook een fragment uit haar pornofilm toonde, hield ze het voor haar doen opvallend zedig. Enkele uren eerder had Nadya Suleman -haar echte naam- te horen gekregen dat ze vrijuit ging voor kinderverwaarlozing.


De niet alledaagse dame raakte bekend toen ze drie jaar geleden een achtling op de wereld zette. Om haar schulden af te betalen, belandde ze uiteindelijk in de porno-industrie.

Nu Nadya financieel wat steviger in haar schoenen staat, krijgt ze echter af te rekenen met twee kinderoppassen die haar ervan beschuldigen de kinderen te waarlozen.  Zo zou ze ooit haar acht peuters vastgebonden hebben op bed om te verhinderen dat ze zouden wegkruipen. "Volgens mij zijn die schatjes in gevaar. Als er niets gebeurt, sta ik niet in voor de gevolgen", verklaarde een van de vrouwen.

Suleman en haar manager ontkennen de beschuldigingen echter met klem. "Een van die dames raakte geobsedeerd van die kinderen en contacteerde me om haar te helpen met een boek", aldus Gina Rodriguez. "Ze is goed bevriend met die andere vrouw en samen proberen ze munt te slaan uit deze zaak. Nadya werd echt gestalkt: zo kreeg ze sms'jes waarin stond dat er contact moest komen met de kinderen, anders zou de politie er bijgehaald worden. Nadya zal die twee nu vervolgen voor laster en eerroof."

15-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Ramos charmeert Jennifer Lopez: "Je bent beter dan Lady Gaga"

Sergio Ramos charmeert Jennifer Lopez: "Je bent beter dan Lady Gaga"

Om Jennifer Lopez te beluisteren druk op de foto.


.
Jennifer Lopez heeft zich in aanloop naar de Clásico geout als fan van Real Madrid. Vooral Sergio Ramos lijkt in de smaak te vallen: de zangeres ging samen met de Spaanse verdediger op de foto. Een van de plaatjes belandde uiteindelijk op Twitter.

"Geweldig!! Je bent beter dan Lady Gaga!!! Ik hou van je liedjes", stak de beroemde voetballer zijn bewondering niet onder stoelen of banken. Benieuwd wat Pilar Rubio, het nieuwe vriendinnetje van Ramos, daar allemaal van denkt...

15-10-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russel Crowe gescheiden van Danielle Spencer na negen jaar huwelijk

Russel Crowe gescheiden van Danielle Spencer na negen jaar huwelijk

http://oi46.tinypic.com/2qallp2.jpg

Russel Crowe (48) en Danielle Spencer (43) zijn niet langer getrouwd. Volgens de Daily Mail zijn de Nieuw-Zeelandse acteur en de zangeres in goede verstandhouding uit elkaar gegaan.

Toch wordt geschokt gereageerd op het nieuws omdat het koppel reeds negen jaar getrouwd was en het huwelijk beschouwd werd als een van de sterkste in Hollywood. Ze huwden in 2003.

De kinderen van het voormalige echtpaar, Charles (8) en Tennyson (6), gaan bij hun mama wonen.

15-10-2012 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne razend op Twittervolgers die haar uitschelden nadat ze 'hemelse' foto post

Kelly Osbourne razend op Twittervolgers die haar uitschelden nadat ze 'hemelse' foto post

http://oi49.tinypic.com/spkiso.jpg

Het lijkt er wel op alsof Kelly Osbourne een haat-liefdeverhouding heeft met haar Twitterfans. De realityster en dochter van rocker Ozzy postte een foto van haar uitzicht op vakantie in Hawaï, waar haar broer Jack enkele dagen eerder in het huwelijksbootje was gestapt. Maar Kelly (27) werd prompt aangevallen op Twitter omdat ze haar gepriviligeerde levenswandel te veel in de kijker zou zetten. Een iemand noemde haar zelfs een a**hole.


Kelly en co beleefden nochtans een leuke tijd op Hawai, waar broer Jack met zijn verloofde Lisa Stelly huwde en moeder Sharon haar zestigste verjaardag vierde. Meteen voldoende reden voor een relaxende Kelly om een foto te tweeten van haar uitzicht, met een infinity pool en de nodige palmbomen. "De hemel bestaat echt", luidde het commentaar erbij.

Maar dat viel bij sommige van haar volgers niet in goede aarde en Kelly werd zelfs zwaar uitgescholden. Als antwoord daarop tweette Kelly: "Waarom kunnen sommige mensen niet gewoon zeggen 'amai, dat ziet er inderdaad prachtig uit, ik hoop dat je je amuseert', eerder dan me een a**hole te noemen. Ik ben verdorie op vakantie met de familie. Jaloersheid is echt verafschuwelijk." De echte fans steunden Kelly gauw, door te zeggen dat de 'haters' gewoon jaloers zijn op haar geluk.

15-10-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince en Lady Gaga schrijven songs voor soundtrack 'The Great Gatsby'

Prince en Lady Gaga schrijven songs voor soundtrack 'The Great Gatsby'

Om Prince te beluisteren druk op de foto.


.
Prince en Lady Gaga hebben naar verluidt regisseur Baz Luhrmann voorgesteld muziek te leveren voor zijn remake van 'The Great Gatsby', met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Isla Fisher in de hoofdrollen.

Dat onthulde castlid Adelaide Clemens. "Grote artiesten hebben Baz benaderd en schrijven songs voor de film. Ik denk niet dat Warner Bros de bijdragen van Prince en Lady Gaga zal weigeren", aldus Clemens.

Het is onduidelijk of de twee samen dan wel apart songs zullen schrijven. Gaga maakte nooit eerder muziek voor een soundtrack, Prince scoorde in de VS een nummer één-hit met 'Batdance' uit de film 'Batman'. Hij kreeg ook een Golden Globe voor 'Song of the Heart' uit 'Happy Feet' (2006).

15-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian laat wel heel veel zien tijdens Halloween

Kim Kardashian laat wel heel veel zien tijdens Halloween

http://oi45.tinypic.com/16iuvpi.jpg

Eind oktober is het weer Halloween, de dag waarop lekker gegriezeld mag worden. Kim Kardashian is al volop aan het shoppen om met de perfecte outfit voor de dag te kunnen komen. De celeb plaatste alvast een foto van zichzelf op Twitter in een weinig verhullende outfit.

Het ziet er naar uit dat de 31-jarige brunette haar beroemde rondingen in een sexy tijgerpakje zal wurmen. Maar het lijkt ons weinig waarschijnlijk dat ze hiermee de goegemeente de stuipen op het lijf zal jagen.

15-10-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna stript voor neergeschoten Pakistaans meisje

Madonna stript voor neergeschoten Pakistaans meisje

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Alsof ze nog een excuus nodig had: Madonna wendde tijdens haar optreden in het Staples Center van Los Angeles Malala Yousafzai aan om uit de kleren te gaan. Zij is het veertienjarige Pakistaanse meisje dat twee keer in het hoofd geschoten werd door een lid van de taliban omdat ze zich inzette voor vrouwenonderwijs.

"Dit deed me huilen", verklapte de zangeres aan het publiek. "De taliban lieten haar bus stoppen en schoten haar neer. En dat enkel omdat ze een blog schreef over hoe belangrijk onderwijs voor haar was. Snappen jullie de absurditeit hiervan? Steun onderwijs! Steun de mensen die vrouwen steunen!"

Later in de show droeg ze haar nummer 'Human nature' op aan de jonge heldin. Daar bleef het echter niet bij: prompt ging ze aan het strippen, zodat de toeschouwers konden zien dat er 'Malala' geschreven stond op haar rug.

"Oneerbiedig voor Malala"
De publiciteitsstunt schoot bij velen echter in het verkeerde keelgat. "Voor de duidelijkheid: Madonna associëren met Malala is oneerbiedig voor Malala. Laat haar alstublieft met rust", klonk het onder meer.

Terwijl Madonna van jetje aan het geven was, zat Yousifazi nog steeds voor haar leven te vechten. Haar toestand is kritiek.

Vanaf haar elfde al streed de Pakistaanse met haar pen tegen de taliban. Ze kreeg er vorig jaar zelfs de allereerste nationale vredesprijs voor. Madonna viel de voorbije maanden dan weer vooral op door Barack Obama een zwarte moslim te noemen en Marine Le Pen af te beelden met een hakenkruis.

15-10-2012 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love doet gooi naar titel 'dom bontje'

Courtney Love doet gooi naar titel 'dom bontje'

http://oi45.tinypic.com/zlrlli.jpg

Er zitten nog net geen pootjes en kop aan, maar het scheelt niet veel! Toen Courtney Love gisteren in New York gespot werd, leek het alsof ze net terug was van een vossenjacht. Op een terrasje in West Village dronk de weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain een kopje koffie met een dode vos in haar nek.

Hoewel Courtney er zelf waarschijnlijk toch lak aan heeft, zal dit haar ongetwijfeld een hoop kritiek opleveren. Vooral dierenorganisatie PETA is er niet over te spreken dat celebrities, met hun voorbeeldfunctie, bont dragen. Of doet de zangeres misschien een gooi naar de titel van 'dom bontje 2012'?

14-10-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson uit de kleren tijdens douchescène

Scarlett Johansson uit de kleren tijdens douchescène

http://oi45.tinypic.com/2cgyfwy.jpg

Er zijn enkele bijzondere foto's uitgelekt van de film 'Psycho', een biopic over Alfred Hitchcock. Scarlett Johansson speelt de rol van Janet Leigh en gaat in die hoedanigheid uit de kleren in de beroemde douchescène.

De film speelt zich af tijdens het maken van Hitchcock's beroemde thriller 'Psycho' in 1959. 'Hitchcock', waarin ook Anthony Hopkins, Helen Mirren, Jessica Biel, Toni Collette en Danny Huston acteren, is vanaf 23 november in de Amerikaanse bioscoop te zien. De film komt begin volgend jaar in de Belgische zalen.

14-10-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!