NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox bevallen van zoon

Megan Fox bevallen van zoon

http://oi50.tinypic.com/atmb2f.jpg

Megan Fox is moeder geworden. De actrice en haar echtgenoot Brian Austin Green werden op 27 september de trotse ouders van zoontje Noah Shannon. Dat heeft Fox zelf bekendgemaakt op haar Facebookpagina.


"We hebben het geluk gehad dat we thuis een paar rustige weken hebben gehad", schrijft de 'Transformers'-ster die het heuglijke nieuws pas drie weken na haar bevalling de wereld instuurde. "Hij is gezond, gelukkig en perfect."

Eeuwig dankbaar
"We vinden het prachtig dat we ons de ouders mogen noemen van deze prachtige ziel. Ik ben God eeuwig dankbaar dat ik dit soort liefde mag ervaren. Bedankt aan iedereen die ons positieve energie en gelukwensen hebben gestuurd. God zegene je en jouw familie."

Toen een reporter in maart vroeg of Fox graag kinderen wilde hebben, antwoordde ze: "Ja, ik heb altijd heel veel van kinderen gehouden."

Moedergevoel
"Ik wil er minstens twee, maar waarschijnlijk drie. Ik heb altijd al een moedergevoel gehad", vertelde ze een maand later tijdens een interview met Cosmopolitan.

De 26-jarige Fox en de 39-jarige Green werden in 2004 een koppel nadat ze elkaar op de set van 'Hope & Faith' leerden kennen. Het stel ging in 2009 na een verloving van twee jaar uit elkaar, maar ze legden het in juni 2010 opnieuw bij. De Hollywoodsterren trouwden op 24 juni 2010 tijdens een intieme huwelijksceremonie op Hawaï.

Green heeft al een zoon, de tienjarige Kassius, uit een eerdere relatie met actrice Vanessa Marcil.

18-10-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stuurt Anouk naar Songfestival

Nederland stuurt Anouk naar Songfestival

Om Anouk te beluisteren druk op de foto.


.
Anouk zal Nederland volgend jaar vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in het Zweedse Malmö. Dat heeft ze vanmorgen via een video op haar Facebookpagina laten weten. Een woordvoerster van de TROS heeft het nieuws bevestigd.

Anouk is in Vlaanderen vooral bekend door nummers als 'Nobody's Wife', 'Michel', 'Girl' en 'Lost'. , had al aangegeven dat ze graag naar het songfestival wilde. Met welk liedje ze meedoet en of het nummer door het publiek tijdens een tv-programma mag worden gekozen, is nog niet bekend. Eerder weigerde ze dat laatste.

17-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig sliep tijdens opnames 'Skyfall' onder water

Daniel Craig sliep tijdens opnames 'Skyfall' onder water

http://oi50.tinypic.com/4q0vb8.jpg

Dat filmsterren tussen twee opnames door hazenslaapjes doen in hun trailers wisten we al langer, maar dat Daniel Craig tijdens de opnames van 'Skyfall' onder water sliep, is helemaal nieuw.


Craig vertelt tijdens een interview met WENN dat hij af en toe naar de bodem van het waterbassin zwom om er een dutje te doen. "Ik deed dat graag omdat niemand me kon vinden."

"Ik heb het overgrote deel onder water doorgebracht. Ik zwom tussen twee opnames door naar de bodem van de grote bassins in de Pinewood Studios (in Toronto, nvdr.), die zo'n 9 meter diep zijn. Ik zette de ontspanner aan en verstopte me."

"Ik vond dat geweldig. Ik viel soms in slaap en kon dan onder water wat uitrusten. Het is zalig om onder water te zijn... En dan hoor je plots: 'Waar is Daniel?'"

17-10-2012 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna wil borstvergroting om Chris Brown te plezieren"

"Rihanna wil borstvergroting om Chris Brown te plezieren"

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Als we de National Enquirer mogen geloven, dan is Rihanna vastberaden om haar borsten te laten vergroten. De zangeres zou op deze manier Chris Brown willen plezieren, die haar ooit vertelde dat ze 'totally hot' zou zijn met een grotere boezem.

"Het is eng om te zien hoeveel controle Chris over haar heeft", vertelt een vriend van het koppel aan het Amerikaanse roddelblad. "Het lijkt wel alsof ze gehypnotiseerd is."

"Hij speelt met de voeten van Rihanna én met die van zijn ex-vriendin Karrueche Tran, en nog niet zo'n klein beetje. Niemand begrijpt waarom deze vrouwen dit zomaar blijven slikken."

"Rihanna heeft zich altijd onzeker gevoeld over haar borsten, en Chris heeft er met zijn commentaar nog eens een schepje bovenop gedaan."

"Rihanna kan er niks aan doen. Wat ze echt wil, is iets wat ze niet kan krijgen, en dat is een serieuze relatie met Chris."

17-10-2012 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nudist in 'Manneke Paul' is leraar op lagere school

Nudist in 'Manneke Paul' is leraar op lagere school

http://oi47.tinypic.com/33w1n61.jpg

In het vtm-programma 'Manneke Paul' verscheen hij minutenlang naakt in beeld, maar de ochtend erna stond de 52-jarige Philippe weer gewoon voor de klas. Hij geeft Nederlands aan anderstalige kinderen op een lagere school in Gent. Op zijn werk kreeg hij van niemand een negatieve reactie. Zijn tv-optreden is een statement. "Ik wil nudisme stap voor stap aanvaardbaar maken", klinkt het in Het Laatste Nieuws.


Eergisteren zorgde Philippe voor een unicum. Voor de eerste keer in de geschiedenis van een Vlaamse show was een man minutenlang frontaal naakt te zien. En dit als illustratie bij een onderwerp over een gepland naaktbos in West-Vlanderen. "Eigenlijk was het onderwerp al een week eerder voorzien, maar de makers vonden niemand die naakt wilde verschijnen. Tot ik via via van de zoektocht hoorde. Nadien heb ik me meteen aangemeld."

Zelf probeert de leraar zijn levensstijl zo vaak mogelijk buitenshuis te beoefenen. "Zolang ik alleen naakt rondloop op plaatsen waar dat is toegestaan en ik niemand schade berokken, zie ik het probleem niet." Als stand-in speele Philippe eerder al blootscènes in 'Zone Stad' en 'Code 37'. "Ik ga ook vaak naar de sauna en ben model in de kunstacademie."

17-10-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day-zanger wellicht tot volgend jaar in afkickkliniek

Green Day-zanger wellicht tot volgend jaar in afkickkliniek

Om Green Day te beluisteren druk op de foto.


.
Billie Joe Armstrong moet waarschijnlijk tot volgend jaar in de ontwenningskliniek blijven. In september liet de voorman van Green Day - geboekt als topact voor Werchter en Pinkpop - zich opnemen in de afkickkliniek. Rob Cavallo, de baas van Green Day's platenlabel, laat verstaan dat Armstrong wellicht nog enkele maanden therapie behoeft.

Cavallo in Rolling Stone: "Billie Joe staat onder medisch toezicht tot hij clean is. Zijn dokters evalueren hem en ik kan niet zeggen of we hem voor Kerstmis nog terugzien. Het staat helemaal niet vast wanneer hij terugkomt".

Armstrong was de weken en maanden voor zijn opname in rehad een ongeleid projectiel, volgens vrienden was het de hoogste tijd dat hij zijn problemen met alcohol en drugs aanpakte.

Armstrong liet zich in september in de ontwenningskliniek opnemen nadat hij tijdens een concert in Las Vegas de controle over zichzelf verloor. Hij sloeg een gitaar aan diggelen en vloekte dat het een lieve lust was.

Vorige week verklaarde bassist Mike Dirnt nog aan de BBC dat de promotie van hun drie albums ('¡Uno!', '¡Dos!' en '¡Tres!') een gigantische druk op de bandleden zette. "Er waren ook voortekenen", gaf hij toe. "Het was een eeuwigheid geleden dat we nog eens deftig hadden geslapen, en in Bologna moesten we al een concert annuleren nadat Billie Joe in de kliniek was opgenomen. We steunden Billie Joe, maar dat soort problemen moet je zelf oplossen".

17-10-2012 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry bergt trouwplannen voorlopig op

Halle Berry bergt trouwplannen voorlopig op

http://oi47.tinypic.com/6p7q13.jpg

Halle Berry (46) heeft haar trouwplannen voor een tijdje opgeborgen. De 'Cloud Atlas'-actrice is verloofd met Olivier Martinez, maar het koppel wil eerst naar Frankrijk verhuizen alvorens ze de grote stap zetten.


Toen InStyle een vraag stelde over Berry's huwelijk, antwoordde ze: "Ik weet niet zeker waar ik de komende maanden zal wonen, ik zal me eerst nog wat moeten settelen."

Privacy
"Ik wil eerst meer privacy en veiligheid voor Nahla. We worden voortdurend achterna gezeten. Ze begint stilaan te denken dat ze speciaal is, en dat is ze natuurlijk ook, maar ik wil dat ze begrijpt dat ze speciaal is om wie ze is, en niet omdat ze opgroeide in dit celebritywereldje."

Berry zegt dat de verhuis langer duurt dan verwacht doordat ze nog steeds verwikkeld zit in de strijd om het hoederecht van haar dochtertje Nahla. "Het rommelt momenteel nog een beetje, maar ook dit zal uiteindelijk overwaaien."

17-10-2012 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen verdwijnt van tv door relatiecrisis

Ann Van Elsen verdwijnt van tv door relatiecrisis

http://oi50.tinypic.com/2ynrqyc.jpg

Vier jaar na hun jawoord zijn er nieuwe, donkere wolken boven het huwelijk van presentatrice Ann Van Elsen en Anderlecht-teammanager Gunther Van Handenhoven. Officieel weigert het koppel alle commentaar, maar de Molse ex-Miss België annuleerde wekenlang al haar professionele verplichtingen. Ze is drie weken niet te zien in 'Grootste Plannen' op VIJF, zo schrijft Het Laatste Nieuws.


"Privéaangelegenheden." Dat woord komt telkens terug bij de entourage van Ann Van Elsen(32) en Gunther Van Handenhoven (33).

Nadat het VIJF-gezicht afhaakte bij Stef Wijnants voor diens theatershow 'SportStories', bleef Ann Van Elsen ook drie weken weg op de set van 'Grootse Plannen'. "Ik kan enkel zeggen dat Ann me zelf vertelde dat ze niet meer kon meewerken aan de theaterproductie", zegt Stef Wijnants. "Details wil ik daar niet over geven." Ook haar manager Dany Peleman is karig met commentaar. "Het klopt dat Ann de opnames voor 'Grootse Plannen' op VIJF drie weken lang niet bijgewoond heeft, maar het is niet aan mij om te zeggen wat er foutgelopen is. Dat is een zaak van SBS, in wiens opdracht het programma gemaakt wordt."

Dat het 'glamourhuwelijk' door diepe dalen ging, is geen geheim. Van Elsen en Van Handenhoven huwden vier jaar geleden en werden een jaar later ouders van dochtertje June. Maar korte tijd later gaf Gunther toe dat hij zijn vrouw bedrogen had. In ons weekendmagazine 'NINA' sloeg hij daarover mea culpa: "De geboorte van June heeft nefaste gevolgen gehad voor onze relatie. We zijn naast mekaar beginnen te leven. Dat was niet de schuld van June zelf, want voor de geboorte was het ook al een beetje zo."

Welke oorzaak de nieuwe relatiecrisis nu heeft, is niet duidelijk. Maar het feit dat niemand commentaar wil of mag geven, toont aan dat het onweer nog lang niet over is.

17-10-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten Slimste Mens gaan Gangnam Style

Kandidaten Slimste Mens gaan Gangnam Style

http://oi48.tinypic.com/14xm4wj.jpg

De gevreesde 'doe-vraag' in 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft gisteravond weer voor de nodige leute gezorgd. Opdracht was namelijk om het wereldberoemde Gangnam-dansje na te bootsen. Slachtoffers van dienst: Otto-Jan Ham, Arne De Tremerie en Paulien Cornelisse.

Hoewel de Nederlandse cabaretière een verdienstelijke poging ondernam, gingen de tien punten toch naar de jonge student. Uiteindelijk beleefde Cornelisse na vijf deelnames ook haar Waterloo. Vanavond is het de beurt aan komiek David Galle.

17-10-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob en Kristen: stulp voor haar, samen op huizenjacht maar aparte hotelkamers

Rob en Kristen: stulp voor haar, samen op huizenjacht maar aparte hotelkamers

http://oi45.tinypic.com/16b0ymp.jpg

Kristen Stewart heeft voor 3 miljoen euro een huis in Malibu gekocht, op twee kilometer van waar Robert Pattinson woont. De twee zijn naar verluidt ook samen op zoek naar een romantisch landgoed in zijn geboorteland Engeland. Alleen: het is hoegenaamd niet zeker dat de verzoening tussen die twee standhoudt. Teken aan de wand: voor de promotournee van de laatste 'Twilight'-film hebben de filmbazen aparte hotelkamers geboekt voor de twee. Gevreesd wordt immers dat hun hernieuwde relatie niet zal standhouden.


In sommige steden verblijft Kristen zelfs in een ander hotel dan de rest van de cast. "Rob en Kristen zijn altijd professioneel, maar het blijft een feit dat ze hem heeft bedrogen en iedereen wil dat deze mediatournee zonder incidenten verloopt. De film moet en zal box office records breken", aldus een insider.

Bedrog vergeven
Kristen en Robert werden het voorbije weekend voor het eerst samen gespot sinds ze zich enkele weken geleden verzoenden. Robert had Kristen enkele maanden geleden verlaten nadat aan het licht was gekomen dat ze hem had bedrogen met Rupert Sanders, de getrouwde regisseur van 'Snow White and The Huntsman'.

Rust in Cornwall
De twee zouden nu aan de aandacht van de media willen ontsnappen door zich te vestigen in het landelijke Engelse graafschap Cornwall, een streek waar ook zij recent verliefd op werd.

"Als kind beleefde Robert met zijn gezin idyllische vakanties in Falmouth, Truro en Newquay, hij heeft daar mooie herinneringen aan. Enkele weken geleden nam hij Kristen mee voor een vierdaagse trip naar Lizard Point, waar ze door niemand werden lastiggevallen. Ze zijn nu van plan in die regio een landgoed te kopen en hebben al enkele cottages bezocht", aldus een bron in The Sun.

17-10-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow is beste Belgische act voor 'MTV European Music Awards'

Milow is beste Belgische act voor 'MTV European Music Awards'

OM Milow te beluisteren druk op de foto.


.
MTV kondigde vandaag aan dat Milow verkozen werd tot Beste Belgische Act van de '2012 MTV EMA' met het grootste aantal stemmen van fans. De 19de jaarlijkse awardshow wordt op zondag 11 november om 21 uur live gepresenteerd in de historische Festhalle van Frankfurt.

Milow zal het nu opnemen tegen de andere winnaars van Europa om de regio te vertegenwoordigen in de categorie 'Worldwide Act'. Vanaf nu tot 30 oktober kunnen fans stemmen op hun favoriete regionale act op www.mtvema.com.
 
De vertegenwoordiger van Europa wordt aangekondigd op dinsdag 30 oktober, samen met de andere regionale winnaars van Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië en het Stille Zuidzeegebied en Afrika/India/Midden-Oosten. Deze vijf regionale kandidaten zullen het tegen elkaar opnemen om stemmen te winnen voor de 'Worldwide Act' award. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de show in Frankfurt.
 
Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. en Rita Ora treden op tijdens de '2012 MTV EMA'. MTV zal de andere artiesten en presentatoren voor de EMA op een later tijdstip aankondigen. Zoals reeds werd aangekondigd leiden Rihanna en Taylor Swift de lijst van de genomineerden voor de '2012 MTV EMA' met respectievelijk zes en vijf nominaties, op de voet gevolgd door Justin Bieber en Katy Perry, die elk vier nominaties op hun naam hebben. Lady Gaga, Lana Del Rey, Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen, fun., Jay Z en Kanye West kregen elk drie EMA-nominaties, terwijl Green Day, Gotye, Pitbull, Flo Rida, Rita Ora, Muse, Arctic Monkeys, Jack White en One Direction in de running zijn voor twee awards.

16-10-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinnie Jones geeft toe: "Flirten is een hobby"

Vinnie Jones geeft toe: "Flirten is een hobby"

http://oi47.tinypic.com/2ml0s6.jpg

Vinnie Jones schreeuwde van de daken dat hij in de val werd gelokt nadat er een video verscheen waarin hij wel heel innig was met de 26-jarige Russische Lama Safonova. Nu de acteur een tweede keer betrapt is met een Russische schone kan hij moeilijk anders dan toegeven dat hij wel degelijk naast de pot pist.


Deze keer werd Jones gespot met de 30-jarige Alisa Krylova, een voormalige Miss Rusland. Er hangt de 47-jarige acteur dus een nieuwe zware ruzie boven het hoofd met zijn echtgenote Tanya, met wie hij al 18 jaar getrouwd is. Nadat de nieuwe foto's uitlekten, gaf Vinnie toe dat flirten zoals een hobby is.

Vinnie zou Alisa naar verluidt een rol beloofd hebben in zijn volgende film en wou de Russische schone wat beter leren kennen. "Hij heeft de hele avond met haar doorgebracht", aldus een insider. "Als je de kans krijgt om met een knappe Russische blonde te flirten, dan is dat gewoon zoals een hobby", aldus de acteur. "In de nieuwe film hebben we een godin nodig, zeg maar een Russische Angelina Jolie." Volgens de woordvoerder van Alisa- zelf getrouwd overigens- kreeg ze enkel een filmaanbod van Vinnie. "Meer is er niet aan de hand."
    
De ex-voetballer verblijft momenteel nog in Rusland voor opnames. De acteur werd zaterdag nog uit het Hertfordshire hotel gegooid door zijn 46-jarige echtgenote nadat de video (onderaan) met Lama aan het licht kwam. Tanya vloog gisteren naar hun huis in LA. Of Vinnie nog binnenmag bij zijn thuiskomst, is nog maar de vraag.

16-10-2012 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf Vlaamse documentaires naar Documentaire Festival in Amsterdam

Vijf Vlaamse documentaires naar Documentaire Festival in Amsterdam

http://oi49.tinypic.com/2lut4yv.jpg

Vijf Vlaamse documentaires zijn geselecteerd voor de 25ste editie van het Internationaal Documentaire Festival in Amsterdam (IDFA), dat plaatsvindt van 14 tot 25 november. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


Het gaat om 'Snake Dance' van Manu Riche en Patrick Marnham, 'Rain' van Gerard-Jan Claes en Olivia Rochette, 'The Sound of Belgium' van Jozef Devillé, 'Kinderen van de rekening' van Fabio Wuytack en 'The Wave' van Sarah Vanagt.

Voorts worden twee projecten van Vlaamse documentairemakers, 'The Shadow World' van Johan Grimonprez en 'White Elephants' van Kristof Bilsen, voorgesteld op het IDFA Forum cofinancieringsplatform.

Zowel 'Snake Dance' als 'The Wave' worden voorgesteld in het Paradocs programma. In 'Snake Dance' draait alles rond de keuzes die de hedendaagse mens dient te maken, wil hij een kans maken om te overleven. In 'The Wave' zet de archeologische blik van de toeschouwer een beweging in gang: een massagraf van vlak na de Spaanse burgeroorlog (1936-1939) opent en sluit zichzelf.

'The Sound of Belgium' is dan weer geselecteerd in de competitie voor muziekdocumentaires. De film onderzoekt hoe een klein land in het hart van Europa een uniek geluid ontwikkelde en zich op de wereldkaart plaatste, en gaat op zoek naar de geest van een land doorheen zijn muziek.

'Rain' wordt in Amsterdam vertoond in de First Appearance competitie, een internationale wedstrijd voor eerste documentaires. Het is een documentaire over Anne Teresa De Keersmaeker en het repetitieproces voor de dansvoorstelling die ze vorig jaar samen met het Ballet de l'Opéra de Paris bracht.

In 'Kinderen van de rekening', onderdeel van het IDFA Panorama, volgt regisseur Fabio Wuytack een Afghaans-Kosovaars koppel vluchtelingen in hun dagelijkse strijd voor een verblijfsvergunning en een menswaardige toekomst voor de baby die ze verwachten.

16-10-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf jaar cel voor man die inbrak bij Jon Bon Jovi

Vijf jaar cel voor man die inbrak bij Jon Bon Jovi

Om Jon Bon Jovi te beluisteren druk op de foto.


.
Nicholas Tracy, de man die schuldig pleitte aan de inbraak bij Jon Bon Jovi en twee andere inbraken in Middletown Township, New Jersey, is veroordeeld tot vijf jaar cel. Tracy ontvreemdde bij Bon Jovi voor 300.000 dollar aan juwelen en persoonlijke spullen.

De 22-jarige Tracy werd op 13 april op heterdaad door de politie betrapt tijdens een andere inbraak.

16-10-2012 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar om sekstape

Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar om sekstape

http://oi46.tinypic.com/ictlhd.jpg

Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar schadevergoeding van de gossipwebsite Gawker voor het plaatsen van een sekstape waarin de voormalig worstelaar de hoofdrol speelt. In de video deelt Hogan het bed met Heather Clem, de toenmalige vrouw van zijn goede vriend.


"De heer Hogan verwachtte redelijkerwijs dat hij in de slaapkamer privacy had", laat zijn advocaat weten. De worstelaar en realityster beweert dat hij niet wist dat het seksavontuurtje werd opgenomen.

Volgens Hogan is de schade die de video heeft aangericht "ernstig, onherstelbaar en niet in geld uit te drukken". Het is nog onduidelijk wie de sekstape aan Gawker heeft verkocht, maar er zijn aanwijzingen dat het om radio-dj Bubba The Love Sponge gaat, een goede vriend van Hogan die destijds getrouwd was met Heather Clem.

16-10-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin George Clooney viert verjaardag zonder hem

Vriendin George Clooney viert verjaardag zonder hem

http://oi45.tinypic.com/vgtx0o.jpg

Vrijdag heeft Stacy Keibler haar 33ste verjaardag gevierd. Opvallende afwezige was haar vriend George Clooney (51).

Het model vierde haar verjaardag in de Newyorkse club Provocateur, waar ze een privéruimte had afgehuurd.

Een ooggetuige in de New York Post: "Stacey zag er gelukkig uit. Ze was met twaalf vrienden, waarvan negen kerels, en dronk champagne en wodka".

Clooney, die sinds juli vorig jaar met de voormalige worstelaarster is, had naar verluidt andere verplichtingen.

16-10-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler dolverliefd

Gerard Butler dolverliefd

http://oi45.tinypic.com/2ibls35.jpg

Gerard Butler heeft opnieuw de liefde gevonden. De Schotse acteur werd gespot met de uiterst bevallige Madalina Ghenea, een Roemeens supermodel en actrice waarvan een tijdje geleden nog gefluisterd werd dat ze een relatie had met Leonarda Di Caprio.


Al in mei deden geruchten de ronde dat de twee celebs een koppel vormden maar dat werd toen nog ten stelligste ontkend door Ghenea. Nieuwe foto's, genomen in het zuiden van Frankrijk, tonen echter het kussende dolverliefde stel. Er is dus geen ontkennen meer aan.

Een insider vertelde aan de New York Daily: "Momenteel heeft Gerard geen afspraakjes met andere vrouwen en dat wil zeggen dat hij het serieus meent met Madalina." Butler, die van zijn kant al gelinkt werd aan Cameron Diaz en Jennifer Aniston, lost voorlopig niks over zijn nieuwe vlam.

16-10-2012 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Osbourne ontvoerd en gewaterboard

Jack Osbourne ontvoerd en gewaterboard

http://oi50.tinypic.com/1y7mgp.jpg

Jack Osbourne is ontvoerd en gefolterd. Dat maakte allemaal deel uit van zijn vrijgezellenfeest. Osbourne trouwde vorige week met Lisa Kelly, de moeder van dochtertje Pearl.


Maar voor zijn trouw beleefde Jack, die onlangs te horen kreeg dat hij aan multiple sclerose lijdt, een wild weekend met zijn vrienden in Las Vegas.

"Ik ging met enkele vrienden naar Las Vegas, waar we met duinbuggy's door de woestijn raceten en met zware geweren gingen schieten. Ik werd zelfs ontvoerd. Mijn vrienden hadden kerels van de Britse antiterrorisme-eenheid ingehuurd en die kidnapten me uit het Palazzo Hotel. Ik werd gewaterboard en gemarteld, het was geweldig. Ik denk niet dat veel mensen kunnen zeggen dat ze op hun vrijgezellenfeest gefolterd werden door een lid van Delta Force, een Navy SEAL en twee leden van het SAS", verklaart Osbourne in het magazine Hello!

16-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Van Halen is beste gitarist ter wereld

Eddie Van Halen is beste gitarist ter wereld

Om Eddie Van Halen te beluisteren druk op de foto.


.
Eddie van Halen is door de lezers van het vooraanstaande tijdschrift Guitar World uitgeroepen tot beste gitarist aller tijden. De in Nederland geboren muzikant versloeg onder anderen Jimi Hendrix, die eerder tot beste gitarist werd uitgeroepen door het blad Rolling Stone.

Dat schrijft het AD. Eddie Van Halen richtte in 1972 de rockband Van Halen op, bekend van de hits 'Runnin' With The Devil' en 'Jump'. Hij speelde ook de gitaarsolo op het nummer 'Beat It' van Michael Jackson. Begin dit jaar bracht de band zijn dertiende album uit.

De topvijf bestond naast Eddie van Halen uit Queen-gitarist Brian May, Rush-bandlid Alex Lifeson, Jimi Hendrix en Joe Satriani.

15-10-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom doet alsof ze borstvoeding geeft en baby wodka laat drinken

Octomom doet alsof ze borstvoeding geeft en baby wodka laat drinken

http://oi46.tinypic.com/2dqijk7.jpg

'Octomom' staat niet bepaald bekend om haar kwaliteiten als moeder. Dat zette ze nogmaals in de verf door in een nachtclub van New York een stukje van haar borsten te ontbloten en te doen alsof ze een baby -eigenlijk een pop- wodka gaf. Hoewel ze ook een fragment uit haar pornofilm toonde, hield ze het voor haar doen opvallend zedig. Enkele uren eerder had Nadya Suleman -haar echte naam- te horen gekregen dat ze vrijuit ging voor kinderverwaarlozing.


De niet alledaagse dame raakte bekend toen ze drie jaar geleden een achtling op de wereld zette. Om haar schulden af te betalen, belandde ze uiteindelijk in de porno-industrie.

Nu Nadya financieel wat steviger in haar schoenen staat, krijgt ze echter af te rekenen met twee kinderoppassen die haar ervan beschuldigen de kinderen te waarlozen.  Zo zou ze ooit haar acht peuters vastgebonden hebben op bed om te verhinderen dat ze zouden wegkruipen. "Volgens mij zijn die schatjes in gevaar. Als er niets gebeurt, sta ik niet in voor de gevolgen", verklaarde een van de vrouwen.

Suleman en haar manager ontkennen de beschuldigingen echter met klem. "Een van die dames raakte geobsedeerd van die kinderen en contacteerde me om haar te helpen met een boek", aldus Gina Rodriguez. "Ze is goed bevriend met die andere vrouw en samen proberen ze munt te slaan uit deze zaak. Nadya werd echt gestalkt: zo kreeg ze sms'jes waarin stond dat er contact moest komen met de kinderen, anders zou de politie er bijgehaald worden. Nadya zal die twee nu vervolgen voor laster en eerroof."

15-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!