NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo laat politie haar vader wegsturen uit haar huis

LiLo laat politie haar vader wegsturen uit haar huis

http://oi48.tinypic.com/sc554p.jpg

De politie moest tussenkomen in een familieruzie in het huis van Lindsay Lohan in Los Angeles. LiLo's vader Michael liet de arm der wet uitrukken maar moest zelf, samen met zijn gezelschap, het eigendom van zijn dochter verlaten.


Michael Lohan is bezorgd over zijn dochter. De 26-jarige Lindsay maakte ruzie dat het kletterde met haar moeder Dina en ze kwam niet opdagen op de postproductie van haar laatste film 'The Canyons'. Daarop besloot papa om met een hulpteam haar dochter bij te staan. Maar Lindsay kon dat niet appreciëren. De politie werd er dus bijgehaald en Michael Lohan kon ophoepelen met zijn hulpploeg.

Het was de zelfverklaarde nieuwe vriend van Lindsay die, volgens roddelsite TMZ, stelde dat de problemen die LiLo heeft niet kunnen opgelost worden door haar vader.

Michael is van mening dat het partyvolkje "van slechte zeden", waarmee zijn dochter onlangs aan het fuiven ging in New York, een slechte invloed heeft op haar. "Het zal allemaal gaan veranderen", tierde hij. Maar Lindsay repliceerde dat ze het wel gehad heeft met haar vader. En ze zette hem nu dus haar huis uit.

20-10-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat de bruiloft van Britney Spears nog wel door?

Gaat de bruiloft van Britney Spears nog wel door?

Om Britney Spears te beluisteren druk op de foto.


.
Zou het huwelijk van Britney Spears nog doorgaan? Als we verschillende bronnen bij het Amerikaanse blad National Enquirer mogen geloven, dan is de kans groot dat de bruiloft zal worden afgeblazen.

"Ik denk dat de vader van Britney Jason heeft ingehuurd om haar waakhond te spelen", vertelt een vriend dichtbij het koppel. "Als dat waar is, en als ze daar uiteindelijk achter komt, dan zal ze het huwelijk afblazen."

Nadat Britney in 2008 een inzinking kreeg, kwam de zangeres onder toezicht te staan van haar vader Jamie. Papa Spears was het na een tijdje zo beu om haar babysit te spelen, dat hij besloot om Jason Trawick aan te nemen als haar agent.

Opgezet spel
"Jamie wilde dat Britney verliefd werd op Jason zodat hij niet meer voortdurend bij zijn dochter moest zijn", legt de ingewijde uit. En dat snood plannetje lukte: in mei 2010 bevestigde de woordvoerder van de zangeres dat ze een relatie had met Jason en dat hij zijn job als agent daarom opgaf.

Jason vroeg Britney in december, op de dag van zijn veertigste verjaardag, ten huwelijk in Maui. Het showbizzkoppel zou nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen.

19-10-2012 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner in verwachting van meisje

Ex Hugh Hefner in verwachting van meisje

http://oi48.tinypic.com/sgsw0o.jpg

Holly Madison is in verwachting van een meisje. Dat heeft de vriend van het voormalige Playboy-model via Twitter laten weten.


"Ik ben op weg naar Amsterdam en ik mis nu al mijn meisjes", twitterde Pasqualle Rotella. Bij de tweet staat een foto van Holly en een beeld van de echo. "We kijken er al heel erg naar uit!", voegde hij er later aan toe.

Het was Rotella (38) even ontgaan dat zijn vriendin het geslacht van de baby nog eventjes geheim wilde houden. "We hebben het voorlopig tegen niemand verteld, maar we weten het geslacht en we zijn daar heel blij mee!", vertelde Madison (32) eerder deze maand. "Ik kijk er al naar uit om de babykamer in te richten. We hebben hier en daar al een paar spulletjes gekocht."

De ex van Hugh Hefner maakte in augustus bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje.

19-10-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-kok Sofie Dumont gaat trouwen

Tv-kok Sofie Dumont gaat trouwen

http://oi50.tinypic.com/2w2iikz.jpg

In haar nieuwe kookboek 'Happy Days' maakt Sofie Dumont de zogenaamde proposal cocktail klaar. "Als je er hier een paar van op hebt, kunnen er leuke voorstellen volgen", schreef ze bij het recept. De cocktail deed duidelijk zijn werk, zo blijkt nu, want vandaag raakte bekend dat de vtm-kok niet alleen zwanger is van haar eerste kindje, maar binnenkort ook in het huwelijksbootje stapt.


Sofie begon haar televisiecarrière bij het toenmalige VT4, waar ze twee seizoenen van 'Goe Gebakken' voor haar rekening nam. Daarna stapte ze over naar vtm, waar ze momenteel 'De keuken van Sofie' presenteert.

Vriend Wim Vannechel deed thuis zijn aanzoek. Hij wilde Sofie op een idyllisch plekje in Ibiza ten huwelijk vragen, maar kon uiteindelijk niet langer wachten en stelde de vraag gewoon thuis. "En eigenlijk vond ik dat nog tien keer mooier", liet een stralende Sofie weten. Hopelijk is ook de huwelijkstaart 'Goe Gebakken'!

19-10-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump: "Robert Pattinson kan beter krijgen"

Donald Trump: "Robert Pattinson kan beter krijgen"

http://oi49.tinypic.com/jaxuzl.jpg

Donald Trump staat erom bekend over alles een mening te hebben. Je zou dan ook verwachten dat hij na het tweede presidentieel debat tussen Obama en Romney maar wat graag zijn bedenkingen wilde delen. Maar in plaats daarvan deed hij liever zijn zegje over de recente verzoening tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson.


De 'Twilight'-acteurs werden vorige week samen gespot in Hollywood tijdens een romantische date. Dat Donald geen voorstander is van de relatie, liet hij duidelijk merken op het internet. Hij vindt het niet kunnen dat Robert zijn tegenspeelster een tweede kans geeft.

De 66-jarige topfunctionaris postte op sociaalnetwerksite Twitter: "Robert Pattinson zou Kristen Stewart beter niet terugnemen." Daar voegde hij nog aan toe: "Ze bedroog hem en behandelde hem als een hond. Het zal niet bij die ene keer blijven. Hij kan beter krijgen!"

19-10-2012 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber onderuit tijdens concert

Justin Bieber onderuit tijdens concert

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Het zit Justin Bieber de laatste tijd niet mee. Nadat hij eerder al de inhoud van zijn maag eruit gooide op het podium, ging er ook deze keer weer iets mis tijdens een show.

Justin gaf tijdens een concert in het Credit Union Centre Union in Canada het beste van zichzelf. Maar tijdens het nummer 'Beautiful' dat hij samen met Carly Rae Jepsen zong, ging het even mis.

Wanneer Justin aan het einde van het nummer via een trap naar beneden komt, gaat hij onderuit. Gelukkig was de 'Call me maybe'-zangeres er om hem weer op te tillen.

Voor de fans in de zaal toch even schrikken, aangezien de klap door de microfoon nog eens versterkt werd. De fans en Justin kwamen er uiteindelijk met de schrik vanaf en het concert kon zonder problemen verder gaan.

19-10-2012 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nicole Smith slachtoffer van samenzwering?

Anna Nicole Smith slachtoffer van samenzwering?

http://oi50.tinypic.com/13zznfo.jpg

Anna Nicole Smith zou toch het slachtoffer kunnen geweest zijn van een samenzwering tussen haar manager en haar psychiater. Dat heeft de rechter in een hoger beroepszaak gezegd. De Amerikaanse actrice en model overleed in 2007 aan een overdosis medicijnen.


In een eerder proces werden manager Howard K. Stern en psychiater Khristine Eroshevich ondanks verdenkingen vrijgesproken. Zij hadden weliswaar valse namen gebruikt om de medicijnen voor Smith te verkrijgen, maar dat was volgens de jury niet onlogisch. Het zou zijn gedaan om de privacy van de beroemde Smith te beschermen.

Maar volgens de rechter die zich in hoger beroep over de zaak boog, is er genoeg bewijs die de samenzweringstheorie ondersteunt. Hij wil in elk geval een nieuw proces voor psychiater Eroshevich.

19-10-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden Afrojack mogen club niet binnen

Vrienden Afrojack mogen club niet binnen

http://oi48.tinypic.com/20z2wkw.jpg

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, mocht woensdagavond het Amsterdam Dance Event openen in de Nederlandse club 'Paradiso'. Hij was zeer tevreden over de show, alleen was hij er niet over te spreken dat zijn vrienden aan de deur geweigerd werden.


Meer dan 800 artiesten verzorgen het dance-evenement dat op 75 verschillende locaties in Amsterdam plaatsheeft. De aftrap werd gegeven in club 'Paradiso'. De eer om het festival te openen viel te beurt aan de Nederlandse dj Afrojack, al moest die het wel zonder zijn vrienden stellen.

Op microblogsite Twitter uitte de dj zijn ongenoegen: "Bedankt Paradiso voor het geweldige personeel, maar alsjeblieft, ontsla de idioot aan de deur die mijn vrienden niet binnenliet."

En daar laat het ex-liefje van Paris Hilton het niet bij: "Ik was woedend toen ik hoorde dat mijn eigen vrienden niet naar binnen mochten." Uiteindelijk beëindigde hij zijn tirade met de tweet: "Oké, laatste woord voor ik ga slapen: Het meisje dat bij de deur stond en mijn vrienden niet binnenliet, kan beter in een sokkenfabriek gaan werken."

19-10-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de cast écht vindt van het einde van 'Jersey Shore'

Wat de cast écht vindt van het einde van 'Jersey Shore'

http://oi49.tinypic.com/2d6w1hd.jpg

Na zes seizoenen zit het tijdperk van de 'Jersey Shore' er voorgoed op. En daar houden de realitysterren een dubbel gevoel aan over: "Het is zeker 'bittersweet', ja, maar het was ook stilaan tijd voor een nieuw hoofdstuk. We hielden ons allemaal al een tijdje bezig met nieuwe plannen en vooruitzichten", vertelt Mike Sorrentino wanneer ik hem samen met Ronnie Ortiz-Magro en Pauly DelVecchio interview op het kantoor van MTV in Santa Monica. Ik kom via het trio te weten wat we van het laatste seizoen mogen verwachten, hoe ze met hun bekendheid omgaan én wat ze over België weten: bitter weinig.


KGM: "Waaraan mogen we ons in het laatste seizoen van 'Jersey Shore' verwachten?"

Mike: "Er komen heel veel dingen terug die in de vorige seizoenen al heel plezant waren om naar te kijken. Maar er zijn ook zoveel nieuwe dingen aan de hand: Snooki is zwanger en ik kom net uit de afkickkliniek. Je gaat zien hoe ik mijn problemen heb aangepakt, hoe de huisgenoten reageren op het feit dat ik niet meer drink, maar ook hoe we met de zwangerschap van Snooki omgaan. Je krijgt onze vriendschap te zien, maar dan ook echt wel met al zijn ups en down."

"Je bent een tijdje in behandeling geweest voor een pillenverslaving. Hoe voelt het om uit rehab te zijn?"

Mike: "Weet je, ik zou zeggen dat ik toch al zeker een paar minuten nuchter ben! (stilte) Nee, ik heb al een paar maanden geen druppel meer aangeraakt. Je krijgt in het zesde seizoen de Michael te zien die écht heel hard zijn best doet om leven te beteren. Je zal ook merken dat mijn band met mijn huisgenoten verandert." (Mike kreeg het in de vorige seizoenen meermaals aan de stok met zijn huisgenoten, waardoor hij langzaam maar zeker uitgroeide tot de meest gehate ster van de realityshow, nvdr.)

"Pauly D en Ronnie, is Mike ook écht veranderd volgens jullie?"

Pauly D: "Yeah, weet je wat, hij is opnieuw de Michael die ik in het eerste seizoen leerde kennen. In het eerste seizoen klikte dat echt tussen ons, maar we zijn na verloop van tijd een beetje uit elkaar gegroeid. Je krijgt te zien hoe we in het zesde seizoen eindelijk de oude Mike terug krijgen." (Al vanaf het eerste seizoen klitte het trio Mike, Vinny en Pauly aan elkaar waardoor ze zichzelf na verloop van tijd 'The M.V.P.' zijn gaan noemen, nvdr.)

Ronnie: "Het was Mike die in dit seizoen in ons huis kwam, en niet 'The Situation'. And we like Mike!" (lacht)

"We krijgen naast Mike nog een andere grote verandering te zien: Snooki is zwanger! Hoe reageerden jullie op het nieuws van haar zwangerschap?"

Pauly D: "Ik wist aan het begin van de opnames niet echt hoe het zou zijn om met een zwangere Snooki samen te wonen. En het was helemaal niet zo erg als we verwacht hadden. Integendeel. Snooki was gewoon Snooki, ze is zichzelf gebleven en ze was helemaal niet anders dan voor haar zwangerschap. Het is cool om te zien hoe we allemaal volwassen worden, hoe vriendinnen rondom jou zwanger worden en hoe we met al die veranderingen omgaan."

"Ronnie, jij en Sammi hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen in de 'Jersey Shore'. We hebben al heel wat ruzies de revue zien passeren, maar ook jullie ontelbare break-ups zijn ons bijgebleven. Hoe is jouw relatie met Sammi op dit moment?"

Ronnie: "Het gaat heel goed tussen Sammi en mij. We zijn net ingetrokken bij elkaar. We hebben een heel sterke relatie op dit moment." (Het koppel verhuisde eind deze zomer naar New York, nvdr.)

19-10-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in pikant gezelschap bij 'X Factor'

Robbie Williams in pikant gezelschap bij 'X Factor'

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Robbie Williams heeft zijn entree in de Italiaanse 'X Factor' niet gemist. Geamuseerd liet de Take That-zanger zich omringen door danseressen die enkel een huidkleurig slipje droegen. Een strategisch geplaatste arm moest hun borsten verbergen.

De 38-jarige Brit mag dan wat kilo's bijgekweekt hebben, in zijn natuurlijke biotoop voelt hij zich nog steeds kiplekker. Zo schuurde hij vol overtuiging zijn lijf tegen dat van de quasi naakte meiden.

Williams is recent vader geworden, maar de bevalling liep niet van een leien dakje. De navelstreng die hij moest doorknippen, zat immers rond het nekje van Theodora gewikkeld. "Ze was al blauw aan het uitslaan, maar gelukkig mocht ik mijn taak vervullen terwijl ze nog in Ayda (zijn echtgenote Field; nvdr) zat. Ik moest heel snel zijn met die schaar. Het leek wel Ayda vs Predator, dat beeld zal ik nooit meer vergeten."

19-10-2012 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Sylvia Kristel (60) overleden aan kankerhttp://oi47.tinypic.com/35n4orl.jpg

Actrice Sylvia Kristel (60) overleden aan kanker

http://oi47.tinypic.com/35n4orl.jpg

Actrice Sylvia Kristel is overleden. De 60-jarige actrice was al maanden ernstig ziek. Ze leed aan slokdarmkanker. Kristel werd internationaal bekend door haar rollen in de soft-erotische filmserie 'Emmanuelle'. Ook speelde ze mee in tal van andere films, zo'n vijftig in totaal. Ze had in de jaren zeventig een realtie met schrijver Hugo Claus. Ze kregen in 1975 een zoon, Arthur.


Actrice Sylvia Kristel is gisterenavond op zestigjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze stierf in haar slaap, maakte haar management Features Creative Management vandaag bekend.

De actrice, die meer dan vijftig internationale films op haar naam heeft staan, laat een zoon achter die ze kreeg met schrijver Hugo Claus. De laatste jaren was ze samen met haar partner Peter Brul. Ze wordt in besloten kring begraven.

Sylvia Kristel genoot in het buitenland grote bekendheid. In 1973 brak zij internationaal door met de Franse erotische film 'Emmanuelle', waarin ze de titelrol speelde.

18-10-2012 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde draagt jurkje van Zara dat amper 50 euro kost

Mathilde draagt jurkje van Zara dat amper 50 euro kost

http://oi48.tinypic.com/28rgjn4.jpg

Bij een bezoek aan een rusthuis in het Turkse Istanboel is prinses Mathilde verschenen in een stijlvol maar goedkoop jurkje van Zara. Winkelprijs: 49,95 euro. Dit meldt Het Laatste Nieuws. Onze prinses neemt daarbij het goede voorbeeld van Kate Middleton over.


Haar keuze kan op veel bijval rekenen. "Fantastisch dat ze dit durft te dragen", zegt haar modeadviseur Edouard Vermeulen van Natan. "De prinses toont dat goedkope kledij ook pittig kan zijn. Het is larie dat het koningshuis per se dure outfits moet dragen."

Bij Zara zijn ze erg uitgelaten: "Betere publiciteit is ondenkbaar."

Het Kate-effect
Prinses Mathilde volgt daarmee slim het voorbeeld van de populaire Britse hertogin, Kate Middleton. Zij droeg al bij verschillende gelegenheden jurkjes van Zara of vergelijkbare modeketens. Ook haar schoenen zijn vaak budgetvriendelijk, al krijgt ze uit modehoek ook vaak kritiek omdat ze 'altijd hetzelfde paar' draagt. Desondanks bedraagt het jaarlijkse kledingbudget van Kate nog altijd vele tientallen duizenden euro's.

Eerder droegen celebs bij belangrijke rodeloperevenementen ook al jurken uit de glamcollectie van H&M. Onder meer Amanda Seyfried en Michelle Williams droegen deze jurken.

18-10-2012 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker doet zijn was in huis van Kurt Cobains dochter

Inbreker doet zijn was in huis van Kurt Cobains dochter

http://oi50.tinypic.com/2myqan4.jpg

Een dakloze jongeman die vorige week werd betrapt terwijl hij zijn was aan het doen was in het huis van Frances Cobain in Los Angeles, werd vandaag schuldig bevonden aan inbraak.


De 22-jarige Marc James Franco werd ontdekt door een familielid van Cobain, die Cobains hond eten kwam geven terwijl zij niet thuis was. Franco verklaarde dat hij bevriend was met Cobain, maar het familielid trapte daar niet in en belde de politie. De man riskeert zes jaar cel, hij pleit onschuldig.

18-10-2012 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexander Skarsgard vindt zichzelf absoluut niet sexy

Alexander Skarsgard vindt zichzelf absoluut niet sexy

http://oi47.tinypic.com/297o21.jpg

Alexander Skarsgard wordt al jarenlang bestempeld als één van de aantrekkelijkste tv-acteurs in Hollywood, maar de Zweed denkt daar nochtans helemaal anders over. Bovendien kan de 'True Blood'-ster amper geloven dat hij het nieuwe gezicht is van Encore, het nieuwe mannenparfum van Calvin Klein.


"Encounter is een bijzonder sexy en mannelijk parfum. Is dit waarom ze jou hebben uitgekozen om het gezicht te worden van het parfum? Is dit hoe je jezelf zou omschrijven?"

Skarsgard: "Ik wacht nog steeds op het moment dat ze mij vertellen dat dit allemaal één grote grap is en dat ze de 'echte' kerel hebben gevonden. Zo zie ik mezelf absoluut niet."

"Wat stijl betreft, verkiezen Zweedse mannen een nettere, strakkere look en donkerdere kleuren. Waarom denk je dat dit er zo zit ingebakken bij jullie?

Skarsgard: "De Zweede stijl is doorgaans heel minimalistisch. In de jaren '30, '40 en '50 kwamen de beste architecten uit Zweden. Ik ben een expat (Skarsgard woont in Californië, nvdr) maar ik groeide op in Stockholm. Toen ik mijn eerste huis in LA kocht, kocht ik iets heel modern en iets dat er Zweeds uitzag. Een huis in Richard Neutra-stijl, zeg maar. Minder is meer. Zo hou je meer ruimte over voor verbeelding."

"Je begon als kind al met acteren, waarna je op latere leeftijd besliste om een pauze in te lassen. Heb je ooit overwogen om een andere carrièreweg uit te slaan?"

Skarsgard: "Architect. Ik wilde graag architect worden. Als kind wilde ik eigenlijk voetballer worden, maar ik besefte al snel dat ik zero talent had."

"Ik las ooit ergens dat je vindt dat een acteur niet alles over zichzelf moet prijsgeven. Denk je dat het typisch Zweeds is om een zekere vorm van mysterie te bewaren?"

Skarsgard: "Ik groeide op met een vader die acteur was, en ik zag hoe hij daarmee omging. Ik vond dat dus vanzelfsprekend. Mijn vader vond het belangrijk om zijn gezin te beschermen. Hij wilde privacy voor zijn gezin en hij wilde zo gewoon mogelijk blijven leven. Hij had geen zin om alles met iedereen te delen."

"Zweden scheppen over het algemeen ook niet op. Er zijn heel veel rijke mensen in Stockholm, maar je zal niet al te veel Lamborghini's op straat zien, of grote nepvilla's met van die Griekse neppilaren. Het is een cultuur waar mensen niet echt over succes praten. Iedereen wil wel succes, maar het absoluut not done om daarover te stoefen. Ik vind het persoonlijk zeer vreemd dat sommige mensen willen weten welk broodje ik deze middag gegeten heb."

"Ik zeg niet dat Twitter slecht is, het is een geweldig middel om belangrijke berichten de wereld in te sturen en om in contact te komen met elkaar, maar dan heb ik het enkel over goede doelen of politiek. Kijk maar naar de Arabische Lente. Ik ben een acteur. Geven mensen daar iets om? Ik niet. Het is zo 'ik, ik, ik'."

18-10-2012 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we mogen verwachten van 'Paranormal Activity 4'

Wat we mogen verwachten van 'Paranormal Activity 4'

http://oi46.tinypic.com/25unz1i.jpg

Waar mogen we ons in 'Paranormal Activity 4' aan verwachten? Die vraag kun je aan niemand beter dan Ariel Schulman en Henry Joost stellen, de regisseurs van 'Catfish', 'Paranormal Activity 3' en 'Paranormal Activity 4'. Een interview.


"Waar en wanneer speelt het verhaal van 'Paranormal Activity 4' zich af?"

Schulman: "Wat uniek is aan deze film, is dat we met een nieuwe familie te maken krijgen. Deze duivel, deze vloek, beïnvloedt niet enkel het gezin dat je in de eerste drie films te zien kreeg. De grote vraag is natuurlijk hoe zij met elkaar verbonden zijn. Deze film volgt chronologisch op de tweede film. Het verhaal speelt zich af in 2011."

"'Paranormal Activity' werd enorm goed onthaald door het publiek. Ervaar je nu meer druk omdat de eerste film het zo goed deed?"

Joost: "Ja, toch wel. Er was heel veel druk. We hebben heel lang en heel hard moeten nadenken over hoe we dit verhaal konden uitbreiden en hoe we er dingen in konden stoppen die de mensen nog nooit gezien hadden."

"Het genre van 'found footage' doet het volgens filmrecensenten lang niet meer zo goed als een paar jaar geleden. Hoe denken jullie daarover?"

Joost: "Ik ben er zeker van dat daar absoluut nog leven in zit. Zeggen dat het genre van 'found footage' niet meer werkt, is hetzelfde als zeggen dat niemand meer geïnteresseerd is in mockumentaries of in thrillers. Het is gewoon een moeilijk genre en je moet steeds met nieuwe dingen op de proppen komen om het te laten werken."

"Zijn jullie zelf fan van het genre?"

Joost: "Ja, het bevat veel belangrijke elementen die een horrorfilm nodig heeft. Het belangrijkste element is een sterk standpunt, maar ook realisme. We hebben bij 'Paranormal Activity 4' voor het eerst moderne technologie gebruikt, en dat was heel plezant. Zo gebruikten we bijvoorbeeld kleine camera's, Skype, Xbox Kinect en heel veel dingen die mensen in huis hebben, waardoor de kijker zich meer en gemakkelijker in het verhaal kan terugvinden."

"Zien jullie technische verbeteringen als de grootste evolutie in het genre van 'found footage'?"

Schulman: "Mensen filmen zichzelf meer en meer. We worden elke dag gefilmd, vooral in Engeland waar er op elke hoek van de straat wel een veiligheidscamera staat. We worden overal gefotografeerd en gefilmd, voor sommige mensen gebeurt dat wel honderden keren per dag. Ik denk dat dit het genre steeds sterker en sterker maakt."

"Volgt 'Paranormal Activity 4'het stramien van de eerste drie films: overdag minder schrikmomenten en 's avonds extra veel actie?"

Joost: "Je gaat bij deze film meer schrikken bij de scènes die zich overdag afspelen, maar je zal voelen dat iedereen in de bioscoop zich pas écht schrap begint te zetten wanneer de avond valt."

"Mogen we ons alvast aan een vijfde 'Paranormal Activity' verwachten?"

Schulman: "Ik denk dat dit allemaal afhangt van hoe het publiek daarop zal reageren, àls er al een vijfde 'Paranormal Activity' komt. We hebben heel veel aan onze fans te danken."

'Paranormal Activity 4' draait vanaf 31 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

18-10-2012 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tv interviewt Astrid Bryan na inbraak

Amerikaanse tv interviewt Astrid Bryan na inbraak

http://oi46.tinypic.com/4m178.jpg

Toen een tijdje terug bij buren van Astrid Bryan werd ingebroken, waren heel wat nieuwsredacties benieuwd naar haar versie van de feiten, zo meldt Het Laatste Nieuws. Helaas: onze Vlaamse Hollywoodvrouw had niets gezien of gehoord. Het leverde een hilarisch filmpje op dat op internet circuleert.

"Oh my Goood! Dat is echt vreselijk", zegt Bryan op NBC. "Ik kan het zelfs bijna niet geloven omdat ik in deze buurt nog nooit iets heb gemerkt. Hier gebeurt echt nooit iets!", aldus een aangeslagen Astrid, die op de Amerikaanse televisiezender wordt aangekondigd als 'de grootste realityster uit België'. Volgende week worden de gebeurtenissen uitgezonden in 'Astrid in Wonderland'.

18-10-2012 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flavor Flav in cel na gewapend conflict met zoon van verloofde

Flavor Flav in cel na gewapend conflict met zoon van verloofde

http://oi47.tinypic.com/18p26a.jpg

Rapper Flavor Flav (Public Enemy) is aangehouden nadat hij de zoon van zijn verloofde met een mes bedreigde. Flav werd vanochtend in Las Vegas gearresteerd.


Naar verluidt kwam het tot een slaande ruzie tussen de rapper, echte naam William Drayton Jr., en zijn partner Liz. Nadat haar zoon tussenbeide was gekomen, belde Liz de politie.

"Zij verklaarde dat ze betrokken was in een fysiek geschil met haar verloofde, William Drayton", aldus een politiewoordvoerder.

Rond drie uur vannacht werd de 53-jarige Flav opgepakt en naar de cel gebracht. Zijn borgsom is op 23.000 dollar vastgelegd. Nog vandaag moet hij voor de rechter verschijnen. Het is niet duidelijk of hij een advocaat heeft.

Eerder deze maand raakte bekend dat Public Enemy genomineerd is voor de Rock 'n' Roll Hall of Fame. Indien ze verkozen worden, zal Public Enemy pas de vierde hiphopband in de eregalerij worden, na Grandmaster Flash and the Furious Five, Run DMC en Beastie Boys.

18-10-2012 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel en Justin Timberlake trouwen deze week in Italië

Jessica Biel en Justin Timberlake trouwen deze week in Italië

http://oi46.tinypic.com/2myu3gz.jpg

Ze zijn al tien maanden verloofd, maar nu zou het er dan toch eindelijk van komen: Justin Timberlake en Jessica Biel stappen deze week in het huwelijksbootje. De trouwlocatie is inmiddels ook bekend: het Hollywoodstel zal hun jawoord geven in het zuiden van Italië.


"Ze zijn klaar om te trouwen", vertelt een insider aan het Amerikaanse magazine Us Weekly. Het wordt een intieme huwelijksceremonie in het zuiden van Italië." Het koppel nam "extra voorzorgen" om de locatie 'top secret' te houden. De feestelijkheden zouden gisteren al van start zijn gegaan, weet de bron.

Hoe de bruidsjurk van Biel (30) er uitziet, is niet geweten, al werd de 'Total Recall'-actrice onlangs gespot in een bruidsboetiek in Parijs. "Ze was in een bijzonder goede stemming", vertelt een ooggetuige die Biel op 8 oktober in de Franse hoofdstad zag.

Vrijgezellenweekend
Timberlake werd vorige maand nog gespot toen hij met vrienden op vrijgezellenweekend ging. Dat feestje ging in Las Vegas van start en eindigde in het Mexicaanse Cabo San Lucas.

"Ze is een heel, heel, heel speciaal persoon", vertelde de 'In Time'-acteur eerder deze maand tijdens de persconferentie van 'Trouble with the Curve'. "Plus, ze is heel, heel, heel aantrekkelijk!"

Tweede kans
Justin en Jessica gingen in maart 2011 uit elkaar, maar het koppel besliste een paar maanden later om hun relatie een tweede kans te geven.

De voormalige 'N Sync-zanger vroeg eind vorig jaar zijn vriendin ten huwelijk met een verlovingsring van 6 karaat.

18-10-2012 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox bevallen van zoon

Megan Fox bevallen van zoon

http://oi50.tinypic.com/atmb2f.jpg

Megan Fox is moeder geworden. De actrice en haar echtgenoot Brian Austin Green werden op 27 september de trotse ouders van zoontje Noah Shannon. Dat heeft Fox zelf bekendgemaakt op haar Facebookpagina.


"We hebben het geluk gehad dat we thuis een paar rustige weken hebben gehad", schrijft de 'Transformers'-ster die het heuglijke nieuws pas drie weken na haar bevalling de wereld instuurde. "Hij is gezond, gelukkig en perfect."

Eeuwig dankbaar
"We vinden het prachtig dat we ons de ouders mogen noemen van deze prachtige ziel. Ik ben God eeuwig dankbaar dat ik dit soort liefde mag ervaren. Bedankt aan iedereen die ons positieve energie en gelukwensen hebben gestuurd. God zegene je en jouw familie."

Toen een reporter in maart vroeg of Fox graag kinderen wilde hebben, antwoordde ze: "Ja, ik heb altijd heel veel van kinderen gehouden."

Moedergevoel
"Ik wil er minstens twee, maar waarschijnlijk drie. Ik heb altijd al een moedergevoel gehad", vertelde ze een maand later tijdens een interview met Cosmopolitan.

De 26-jarige Fox en de 39-jarige Green werden in 2004 een koppel nadat ze elkaar op de set van 'Hope & Faith' leerden kennen. Het stel ging in 2009 na een verloving van twee jaar uit elkaar, maar ze legden het in juni 2010 opnieuw bij. De Hollywoodsterren trouwden op 24 juni 2010 tijdens een intieme huwelijksceremonie op Hawaï.

Green heeft al een zoon, de tienjarige Kassius, uit een eerdere relatie met actrice Vanessa Marcil.

18-10-2012 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stuurt Anouk naar Songfestival

Nederland stuurt Anouk naar Songfestival

Om Anouk te beluisteren druk op de foto.


.
Anouk zal Nederland volgend jaar vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in het Zweedse Malmö. Dat heeft ze vanmorgen via een video op haar Facebookpagina laten weten. Een woordvoerster van de TROS heeft het nieuws bevestigd.

Anouk is in Vlaanderen vooral bekend door nummers als 'Nobody's Wife', 'Michel', 'Girl' en 'Lost'. , had al aangegeven dat ze graag naar het songfestival wilde. Met welk liedje ze meedoet en of het nummer door het publiek tijdens een tv-programma mag worden gekozen, is nog niet bekend. Eerder weigerde ze dat laatste.

17-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!