NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Om Justin Timberlake te beluisteren druk op de foto.


.

Justin Timberlake en Jessica Biel stapten vorig weekend (eindelijk) in het huwelijksbootje in Italië, maar de grootouders van de zanger waren niet van de partij. Oma Sadie bleef in de VS om voor haar zieke echtgenoot Bill Bomar te zorgen, maar Justin vergat zijn grootouders niet. De zanger liet een stuk huwelijkstaart- maar liefst 8.000 km- overvliegen zodat ook zij konden meegenieten van het feest.

"Justin was er het hart van in dat we niet naar zijn huwelijk konden gaan, maar ik kon mijn zieke echtgenoot niet alleen in het ziekenhuis achterlaten. Ik vond het heel erg dat ik de trouw van mijn kleinzoon gemist heb, gelukkig begrepen Justin en Jessie mij maar al te goed", aldus Sadie. "Daarom heeft Justin een fotoalbum voor ons gemaakt en een stuk taart opgestuurd."

Justin en Jessica vonden op hun mooiste dag toch even de tijd om naar Sadie te bellen, en ondanks haar teleurstelling dat het koppel ervoor koos om in Europa te trouwen, was ze ontzettend gelukkig met die attentie. "Toen Justin me belde, heb ik hem bedankt omdat hij me zo een prachtige nieuwe kleindochter heeft geschonken. Jessie is geweldig, ik hou ontzettend veel van haar. Jammer dat het huwelijk niet in de VS plaatsvond, maar in Italië had het koppel meer privacy."

27-10-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Om Foster The People te beluisteren druk op de foto.


.

Prince méént het echt als hij stelt dat het strikt verboden is je gsm te beroeren tijdens zijn optredens. Mark Foster, zanger van Foster The People (bekend van 'Pumped Up Kicks'), mocht het aan den lijve ondervinden tijdens de privéshow van Prince, gisteren in The Sayers Club in Hollywood.

Foster werd de zaal uitgezet omdat hij met zijn iPhone aan het rommelen was. Hij smeekte de veiligheidsagenten hem terug binnen te laten en na wat gepalaver en het verplicht uitzetten van zijn toestel mocht dat ook.

Na afloop verklaarde Foster dat hij geen kwaad in de zin had en geen opnames of foto's maakte van de show maar simpelweg een sms van een vriend checkte.

Hij begrijpt ook waarom de beveiliging zo streng was. "Cool dat ze er op toekijken. Prince speelt niet elke avond voor honderd mensen".

27-10-2012 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

http://oi46.tinypic.com/2hd5pqf.jpg

De Amerikaanse filmster George Clooney verschijnt niet op het seksproces van Silvio Berlusconi. Hebben de verdedigers van Berlusconi geprobeerd tijd te winnen? Dat is alvast het oordeel van de aanklager.


Het seksproces tegen Silvio Berlusconi is zonder de prominente getuige voortgezet. Clooney en zijn voormalige vriendin Elisabetta Canalis schitterden vandaag in het justitiepaleis van Milaan door hun afwezigheid.

Te laat uitgenodigd
Beiden zouden als getuigen gehoord worden ter verdediging van de ex-premier op diens rechtszaak omtrent seks met minderjarige prostituees en ambtsmisbruik. Hun afwezigheid leidde tot een aanval van de procureur op Berlusconi's advocaten: Clooney was te laat naar Milaan uitgenodigd.

Pas vorige week was bekendgemaakt op welke dag de topacteur in het bunga-bunga-proces om mogelijke seks met de destijds minderjarige Marokkaanse paaldanseres Ruby zou getuigen.

"Geloven jullie nu echt dat het mogelijk was, zoiets met de acteur in minder dan een week te arrangeren? ", hekelde aanklaagster Ilda Boccassini de verdediging.

Verjaringstermijn verkort
Ze verweet hen tijd te rekken om het rechtsgeding te vertragen. In zijn tijd als regeringsleider had Berlusconi justitiehervormingen doorgevoerd om de verjaringstermijnen in Italië aanzienlijk te verkorten.

Berlusconi's verdediging hoopte dat Clooney zou getuigen dat hij bij feestjes in een villa van Berlusconi geen wilde seksuele losbandigheden zou gezien hebben. Volgens Berlusconi gebeurden op zijn feestjes alleen maar betamelijke zaken. Op het Ruby-proces kan een vonnis in eerste instantie tegen het jaareinde vallen. Indien Berlusconi veroordeeld wordt, resteren hem naar Italiaans recht nog twee instanties.


27-10-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

http://oi49.tinypic.com/i23r43.jpg

Kroonprins Filip heeft vandaag 40 mensen geëerd die hun leven op het spel hebben gezet om dat van een ander te redden. Zij kregen uit handen van de prins een medaille van het Carnegie Hero Fund. Dit fonds, dat in 1909 in de Verenigde Staten werd opgericht door de Amerikaanse zakenman en mecenas Andrew Carnegie, is sinds 1912 in België actief en viert hier dan ook zijn honderdste verjaardag.


Onder de veertig laureaten zijn zowel politieagenten en brandweerlui als gewone burgers. De oudste van hen is de 78-jarige Martin Hillewaert, die in Oudenburg een jonge vrouw uit haar wagen haalde terwijl die in de vaart aan het wegzinken was. De jongste laureate, Joyce Blanckaert, is pas 12 jaar oud en sprong in het kanaal Gent-Oostende in Zeebrugge haar grootmoeder ter hulp.

Een andere jonge held, de 16-jarige Stefanie Simons uit Lommel, kreeg uit handen van de prins de 'Jeanne Rombout', een speciale prijs van het Carnegie Hero Fund voor een held van jonger dan 18 jaar.

"De daad waarvoor wij u vandaag eren, was een spontane daad, zonder berekening van het risico", zei prins Filip. "U had evengoed die daad niet kunnen stellen en daarvoor duizenden goede rechtvaardigingsgronden kunnen aanvoeren, maar u gaf uitdrukking aan uw openhartigheid en vrijgevigheid. Sommigen hebben daarvoor een hoge prijs betaald, enkelen zelfs de hoogste. Uw daad is een voorbeeld voor iedereen en een oproep aan de hele samenleving."

27-10-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvia Kristel begraven

Sylvia Kristel begraven

http://oi46.tinypic.com/vnhuex.jpg

Familieleden en vrienden uit binnen- en buitenland hebben vanmiddag in besloten kring de laatste eer betoond aan de Nederlandse actrice Sylvia Kristel. Zij overleed vorige week woensdagavond op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Na een stijlvolle dienst is de actrice in haar geboorteplaats Utrecht begraven.


Tijdens de uitvaart zijn volgens een woordvoerster van haar management veel mooie woorden aan de actrice gewijd. Acteur Hans Dagelet speelde trompet, zijn vrouw Esther Apituley speelde daarbij altviool. Ook zagen de genodigden een fragment uit een van de vele films die de actrice op haar naam heeft staan.

Kistel, die in meer dan 50 internationale films acteerde, laat zoon Arthur achter die ze kreeg met schrijver Hugo Claus. De laatste jaren was ze samen met haar partner Peter Brul.

Sylvia Kristel genoot in het buitenland grote bekendheid. In 1973 brak ze internationaal door met de Franse erotische film 'Emmanuelle', waarin ze de titelrol speelde. Onder de aanwezigen bevond zich Just Jaeckin, die in 1974 als regisseur debuteerde met 'Emmanuelle'.

Andere bekende gasten op de uitvaart waren onder anderen Jan Mulder, Monique van de Ven en Gerard Joling.

27-10-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen als een blok vallen voor James Bond

Waarom vrouwen als een blok vallen voor James Bond

http://oi47.tinypic.com/v5g5xf.jpg

Bond. James Bond. Hij is extreem gewelddadig, seksistisch en duikt elke avond met een andere vrouw in bed. En toch vallen dames als een blok voor ladykiller James Bond, die vanaf deze week in zijn 23ste film 'Skyfall' te zien is. Wat is er zo ongelooflijk sexy aan de man met de 'license to kill'?


Het filmpersonage dat al 50 jaar bestaat, is nog steeds de man die mannen willen zijn en met wie vrouwen willen zijn, zoals Steven Spielbergs beroemde quote luidt. Een deel van zijn sexappeal is makkelijk te verklaren. Bondfan en recensente Shelley Eimers weet wel waarom Bond de ideale man is. "Hij is knap, charmant en heeft gevoel voor humor. En hij is altijd slimmer dan de rest."

Ridder
James Bond redt de wereld met twee vingers in zijn neus. Volgens Christoph Lindner, Bondkenner en hoogleraar mediastudies is hij de prins op het witte paard. "De ridder die de vrouw in nood uit haar toren komt redden." Maar mister Bond is toch ook wel extreem gewelddadig. Een schurk die erop los slaat, steekt, schiet, wurgt, elektrocuteert.  Ook in bed is de tederheid vaak ver te zoeken. Is dat liefde in de hooischuur bij de ranch van Goldfinger? Of verkrachting? Hoogleraar Lindner: "Seks en geweld liggen dicht bij elkaar in Bond-films."

Evolutie
Nu is het Bondpersonage in de loop van de tijd wel iets aangepast, vertellen Lindner en Raymond Rombout, schrijver van 50 jaar James Bond. Zo oogt de nieuwe Bond in de vertolking van Daniel Craig "gevoeliger". En wordt de nieuwe Bond zelf af en toe ook als lustobject gepresenteerd.

Oerman
Bond is volgens Lindner echter nog steeds de gewetenloze ladykiller uit de jaren 50. En in die hoedanigheid populairder dan ooit. Want de man-vrouwverhoudingen zijn sinds de na-oorlogse periode toch behoorlijk veranderd. "Het lijkt een paradox," beaamt coach Esther Jacobs, auteur van 'Heb jij al een foute man?' "Wij hebben hedendaags onze eigen mannen 'gedomesticeerd'. We willen dat ze volop meedraaien in het huishouden, voor de kinderen zorgen, eten klaarmaken en de was opvouwen. Maar hoe meer ze doen wat we willen, hoe meer we terugverlangen naar de macho. Het wilde type, de 'oerman' die wilde dieren eigenhandig ombrengt en vrouwen zijn grot insleurt en zegt: liggen jij. Met enig geweld."

Bond is in geen enkel opzicht vrouwelijk. Hij is het oertype man. Dat altijd de leiding neemt.'' De hunkering naar Bond is volgens Rombout eigenlijk niks anders dan het oude verlangen naar 'het beste mannetjesdier'.

Bad boy
Bondfan Eimers ziet dan ook wel een link met het erotische boek over een dominante man 'Vijftig tinten grijs'. "Blijkbaar vinden wij vrouwen Bond en Christian Grey, de hoofdpersoon uit het boek, stiekem toch heel interessant." Lindner voegt daar aan toe: "Vrouwen hoeven zo'n man niet in het echte leven, maar kunnen zich in hun fantasie wel aan zo'n man overgeven. Het is een soort guilty pleasure, en heimelijk genoegen."

Mits hij zo macho blijft als in de jaren 50 kan Bond dus nog decennia mee. Esther Jacobs: 'Vrouwen houden van hem omdat hij een 'bad boy' is. Zo lang hij een 'bad boy' blijft, zullen ze van hem blijven houden."

27-10-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stacy Keibler wil niet met George Clooney trouwen

Stacy Keibler wil niet met George Clooney trouwen

http://oi45.tinypic.com/e5r2ja.jpg

De 33-jarige vriendin van de knappe acteur George Clooney heeft toegegeven dat ze in de nabije toekomst niet in het huwelijksbootje wil stappen of aan kinderen wil beginnen.


Stacy en George zijn al meer dan een jaar een koppel, maar dat betekent niet dat deze blondine zich wil settelen. Keibler: "Ik praat niet graag over die zaken, ik denk nog niet aan trouwen of een gezin stichten. Op dat vlak ben ik meer een man, ik leef van dag tot dag."  

De 51-jarige George praat niet vaak over hun relatie. Hij zei vorig jaar aan het magazine Rolling Stone: "Stacy mag doen wat ze wil." Deze acteur staat bekend als de eeuwige vrijgezel van Hollywood, nu lijkt hij dus met Stacy zijn gelijke te hebben gevonden. Hij verbrak zijn relatie met zijn vorige vriendin Elisabetta Canalis toen ze had bekend gemaakt dat ze wilde trouwen.  De twee zagen er vorige week nog erg gelukkig uit op een benefietbal in Beverly Hills.

27-10-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opknapbeurt voor iconische Hollywood-letters

Opknapbeurt voor iconische Hollywood-letters

http://oi50.tinypic.com/qnmnvc.jpg

De iconische metershoge letters die het woord Hollywood spellen in de heuvels van Los Angeles krijgen een grote opknapbeurt. Ze zijn met bijna 90 jaar inmiddels hoogbejaard en krijgen onder meer een nieuwe laag witte verf. Ook worden de borden ontdaan van roest.


De operatie is inmiddels in volle gang en duurt in totaal 10 weken. Het Hollywoodbord werd in 1923 neergezet door een vastgoedontwikkelaar. Destijds stond er nog Hollywoodland. De 14 meter hoge letters zouden eigenlijk anderhalf jaar blijven staan, maar ze zijn uitgegroeid tot het gezicht van Hollywood. Onder anderen Playboy-oprichter Hughes Hefner, regisseur Steven Spielberg en acteur Arnold Schwarzenegger hebben zich ingezet voor het behoud van het bord.

27-10-2012 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart: "Met Ron Wood nam ik coke in zetpillen"

Rod Stewart: "Met Ron Wood nam ik coke in zetpillen"

http://oi49.tinypic.com/111qhzt.jpg

Rod Stewart en Rolling Stone Ron Wood (die samen met Stewart in The Faces zat) wisten dat ze een andere manier moesten zoeken om coke te nemen toen Wood al snuivend een gat in zijn neustussenschot had gebrand. De twee besloten dan maar cocaïne in zetpillen te stoppen en die in hun anus te schuiven.


"Ik ben nooit verslaafd geweest. Ik moest nooit in rehab gaan. Drugs hebben mijn gezin of relaties nooit beïnvloed. Ik was een sociale gebruiker. Maar wat Ronnie overkwam, maakte hem bang. Dus vonden we een andere manier om coke te nemen. We staken ze in een pilletje zoals de Fransen doen, een suppositoir. Dat deden we een tijdje", verklaart Stewart aan RadarOnline.

Onlangs biechtte Stewart ook op dat hij afhankelijk werd van steroïden toen zijn stem het liet afweten. "Aan het begin van de jaren negentig, was ik niet meer zeker van mijn stem. Het was alsof ik prikkeldraad aan het gorgelen was. Toen begon ik steroïden te nemen. Prednisone tabletten, om precies te zijn. Tegen 1991 was het zo erg dat ik een cocktail aan medicijnen inspoot voor elk optreden, meestal in mijn hand".

26-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman vijf weken in België voor opnames film

Nicole Kidman vijf weken in België voor opnames film

http://oi50.tinypic.com/24yr85y.jpg

De Australische actrice Nicole Kidman verblijft vanaf 19 november vijf weken in ons land voor de opnames van een grootschalige Belgisch-Italiaans-Franse coproductie over het leven van Grace Kelly. Dat bevestigt uMedia, leider in België wat betreft Tax Shelter, vandaag.


De opnames van 'Grace of Monaco' zijn al aan de gang: momenteel wordt gefilmd in Monaco, het zuiden van Frankrijk en in Genua.

Regisseur is de Franse Olivier Dahan, die eerder al 'La Môme', een film over het leven van Edith Piaff draaide. Prins Rainier wordt gespeeld door acteur Tim Roth ('Pulp Fiction'). Andere rollen zijn voor Frank Langella ('Wall Street 2') en Paz Vega ('Hable con ella').

Binnenopnames
Een groot deel van de scènes binnenhuis worden opgenomen in ons land. Zo fungeert het Brussels parlement als decor voor de kantoren van prins Rainier. Begin december trekt het team naar de studio's van Eurocam in Lint, waar bepaalde appartementen en zalen van de paleizen van Monaco worden gereconstrueerd.

Het opnameteam zal gedurende 30 dagen aanwezig zijn in Brussel, Antwerpen en Gent. De film creëert meer dan 50 jobs, zegt uMedia: een vijftigtal Belgen die zullen meewerken in het technische en artistieke filmteam.

26-10-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones geven verrassingsconcert in Parijs

Rolling Stones geven verrassingsconcert in Parijs

http://oi45.tinypic.com/mwsifs.jpg

Amper enkele uren nadat de Britse groep via Twitter had aangekondigd in Parijs een concert te zullen geven, hebben de Rolling Stones in de Franse club 'Le Trabendo', een zaaltje met amper 700 plaatsen, een uur lang op het podium gestaan. Het was het eerste openbare concert in vijf jaar voor frontman Mick Jagger en gitaristen Keith Richards en Ron Wood.

26-10-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots tekent bij Amerikaans agentschap

Regisseur Hans Herbots tekent bij Amerikaans agentschap

http://oi50.tinypic.com/2a7v0aa.jpg

Film- en televisieregisseur Hans Herbots ondertekende deze week een contract bij het Amerikaanse The Gersh Agency. Herbots kwam in het vizier van verschillende 'talent agencies' naar aanleiding van de crossmediale fictieserie 'The Spiral', die hij regisseerde. Sinds de simultane uitzending in acht Europese landen kan de reeks op wereldwijde belangstelling rekenen. Ze is intussen tweemaal genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa, en bleef ook niet onopgemerkt in de Verenigde Staten. Zo heeft Sony Television er met het oog op een US remake recent de rechten verworven.


Vooral de toon en de vertelstijl van 'The Spiral' vielen bij de Amerikanen in de smaak. Na benaderd te zijn door verschillende agentschappen, en diverse meetings in Los Angeles te hebben afgewerkt, besliste Herbots uiteindelijk om met The Gersh Agency in zee te gaan. Andere bekende klanten van Gersh zijn o.a. Werner Herzog en Paul Shrader.

Twee agents: voor film en tv
De regisseur krijgt er meteen twee agents toegewezen, één die hem zal vertegenwoordigen bij speelfilmprojecten (Frank Wulinger) en de andere voor televisieprojecten (Sean Barclay). Jeff Silver van Fourth Floor is Herbots' manager in de VS.

'The Spiral' is een internationale misdaadreeks over een kunstenaarscollectief in Kopenhagen dat onder leiding van zijn charismatische leider een grootse kunstroof organiseert. Zes belangrijke kunstwerken worden gelijktijdig gestolen uit musea in zes verschillende landen. Wanneer de missie niet helemaal verloopt zoals gepland, raken ze verwikkeld in een ijzingwekkend kat en- muisspel met de politie. In de hoofdrollen zien we o.a. Johan Leysen, Thomas Ryckewaert, Lien Van De Kelder, Johan Van Assche, Tuva Novotny en Viktoria Winge.

Interactief
'The Spiral' is niet alleen een televisieserie. Kijkers konden zelf ook op interactieve wijze deel uitmaken van het verhaal. Via een online spel op de website konden ze door het aangaan van uitdagingen en het ontcijferen van aanwijzingen de gestolen meesterwerken mee helpen opsporen.
 
Ook op het vlak van Europese coproducties is de reeks een bijzonder gegeven.  Het in Brussel gevestigde productiehuis Caviar slaagde er in om dit crossmediale project te realiseren in samenwerking met Denemarken (TV3), Zweden (SVT) Finland (YLE), Nederland (VARA), Noorwegen (NRK), Frankrijk (ARTE) en Duitsland (ARTE). Ondertussen is de reeks ook genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa, in de categorieën TV-Fictie en Innovatieve TV-Concepten.

Herbots is de regisseur van de speelfilms 'Vallen', 'Verlengd weekend', 'Windkracht 10-Koksijde Rescue' en 'Bo'. Verder regisseerde hij o.a. ook 'Het Goddelijke Monster', 'Sedes en Belli' en 'Zone Stad'.

Caviar
Caviar is een productiehuis met vestigingen in Brussel, Los Angeles, Amsterdam, Parijs, Londen en Praag. Recent opende het bedrijf nog een afdeling in New York, een joint venture met Pulse Films Londen, genaamd Pulse US. Het bedrijf is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de reclamesector maar evolueerde ondertussen ook tot een full content provider die meespeelt op de internationale markt. Het productiehuis maakt niet alleen films, televisieseries, reclamespots en videoclips, het beschikt ook over zijn eigen high end postproductie-departement.
 
Caviar produceerde reeds dertien langspeelfilms, waaronder 'Linkeroever', 'Bo', 'Smoorverliefd' en 'My Queen Karo'. Het co-produceerde de Jaco Van Dormael film 'Mr Nobody'  en 'Copacabana' met Isabelle Hupert. Momenteel werkt Caviar samen met het bekende Deense productiehuis Zentropa, als co-producent voor 'Nymphomaniac', de nieuwe film van Lars von Trier. Op vlak van televisieseries vallen naast 'The Spiral' vooral 'De Smaak van de Keyser' en 'Clan' op. Caviar produceerde ook 'Dave', de huldefilm rond David Bowie van de broers Dewaele met Hannelore Knuts in de hoofdrol.
 
'The Spiral' verscheen vorige week ook op koop-dvd. De serie kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds/Mediafonds.

26-10-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Jordan: "Ik was het die de zottin dumpte"

Ex Jordan: "Ik was het die de zottin dumpte"

http://oi49.tinypic.com/20qlt3d.jpg

Katie Price, in onze contreien nog altijd beter bekend als het ongelukkig gerenoveerde glamourmodel Jordan, maakte eerder deze week bekend dat ze na 20 maanden verkering met de Argentijnse hunk Leandro Penna vriendschappelijk uit elkaar gaan. De 27-jarige Leandro zet nu de puntjes op de i: "Ik was het die haar verliet. Het mens is gek, ze maakte me horendol. Ik weet niet wat er met haar scheelt".


"Er hapert iets in haar bovenkamer. Ik had geen keuze meer: ik pakte mijn spullen en vertrok. Er zat niets anders op".

Na de breuk verklaarde Jordan: "We wensen elkaar oprecht het allerbeste en we zullen de beste vrienden blijven". Maar voor een Argentijns magazine luidt Leandro een andere klok.

"Ik heb haar verlaten omdat ze gek ik. Haar brein is een warboel, de draden zijn daar losgeknipt denk ik. Ik weet niet wat er met haar scheelt. Onlangs zat ik het allemaal te overdenken en op een dag heb ik besloten mijn boeltje te pakken en te vertrekken. Ze maakte me horendol".

Volslagen gek
Een verzoening met de 34-jarige Jordan ziet Leandro niet zitten. "Er is geen weg terug. Katie is volslagen gek. Wat mooi begon in februari vorig jaar is nu ten einde".

Leandro en Jordan ontmoetten elkaar tijdens een oscarfeest in februari vorig jaar. Ze begonnen een romance, maar na acht maanden kwam er een breuk nadat hij openlijk had verklaard dat hij met haar wou trouwen. Kort daarna kwam er een verzoening en de aankondiging van hun verloving.

Jordan trok tot twee keer toe naar Argentinië om er kennis te maken met zijn ouders in Cordoba en om er samen met hem te verschijnen in de Argentijnse 'Strictly Come Dancing'.

26-10-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy lichtgewond na auto-ongeluk in Beverly Hills

P. Diddy lichtgewond na auto-ongeluk in Beverly Hills

http://oi47.tinypic.com/rm8p5i.jpg

Gisteren raakte al bekend dat de Amerikaanse rapper Sean Combs, beter bekend als 'Diddy', betrokken raakte bij een verkeersongeval in Beverly Hills, Los Angeles. De rapper raakte daarbij lichtgewond, zo heeft zijn woordvoerder nu duidelijk gemaakt.

De auto van het hiphopicoon, die zelf niet achter het stuur zat, botste tegen een andere wagen. De 42-jarige Combs liep verwondingen op aan zijn nek, sleutelbeen en ribben en is onderzocht door specialisten.

"Whoa... Dat ging net goed!", tweette de rapper achteraf.

26-10-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart:

Kristen Stewart: "Relatie met Robert is sterker dan ooit"

http://oi46.tinypic.com/72tvu1.jpg

Kristen Stewart zegt dat haar relatie met Robert Pattinson sterker dan ooit is, ook al had ze een affaire met haar 'Snow White and The Huntsman'-regisseur.


De 'Twilight'-actrice was helemaal  van haar melk toen haar affaire met Rupert Sanders aan het licht kwam, maar K-Stew benadrukt dat ze heel wat heeft geleerd van haar fouten nu ze opnieuw samen is met R-Patz.

"Je moet met je angsten kunnen omgaan. Als je een eerlijk persoon bent, dan maak je fouten, maar alles komt uiteindelijk op zijn pootjes terecht. De interessantste dingen gebeuren nadat je fouten hebt gemaakt", vertelt Stewart aan het Mexicaanse tijdschrift 15 a 20.

Robert (26) vindt het naar verluidt moeilijk om Kristen (22) opnieuw te vertrouwen, en wil het daarom eventjes rustig aan doen. "Kristen doet ontzettend hard haar best om hun relatie van vroeger terug te krijgen", vertelt een insider aan showbizzsite RadarOnline. "Maar in werkelijkheid zal ze het toch rustig aan moeten doen want Robert heeft er nog steeds moeite mee om haar te vertrouwen. Doen alsof er niets is gebeurd, is zeer moeilijk voor hem. Kristen zal zich voor eeuwig schuldig voelen, maar Robert heeft haar toch al een beetje kunnen vergeven."

26-10-2012 om 02:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kimye zet zinnen op Beckingham Palace

Kimye zet zinnen op Beckingham Palace

http://oi49.tinypic.com/2luvyn7.jpg

Kim Kardashian (32) en Kanye West (35) hebben hebben hun zinnen gezet op de villa van David en Victoria Beckham. Vraagprijs: 22 miljoen euro, peanuts voor een koppel met een vermogen van om en bij de 100 miljoen euro.


Kim en Kanye, ook wel 'Kimye' genoemd, zijn sinds december 2011 samen. De tortelduifjes zijn zo zeker van elkaar dat ze zo snel mogelijk willen samenwonen. Kim moest naar verluidt niet lang nadenken: de realityster is vastberaden om van 'Beckingham Palace' haar liefdesstulpje te maken.

"Kim verblijft gewoonlijk in Londen wanneer ze interviews doet in Europa", vertelt een insider. "Ze is al heel lang op zoek naar een stekje in Engeland. Ook Kanye is dol op het huis. Hij vindt dat Beckingham Palace perfect is voor hen."

De Beckhams zijn naar verluidt van plan om, na de verkoop van Beckingham Palace, grond te kopen in Knightsbridge of Chelsea.

25-10-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wil 50 miljoen schadevergoeding voor "verspreiding van leugens"

Tom Cruise wil 50 miljoen schadevergoeding voor "verspreiding van leugens"

http://oi46.tinypic.com/168j6fm.jpg

Tom Cruise heeft een schadevergoeding geëist van 50 miljoen dollar tegen twee Amerikaanse tijdschriften. Zij hadden geschreven dat hij zijn dochter Suri in de steek had gelaten na zijn scheiding van actrice Katie Holmes.


De acteur spande de rechtszaak aan voor de rechtbank in Los Angeles tegen de showbizzbladen 'In Touch' en 'Life & Style', zo deelde zijn advocaat mee.

"Tom is een liefhebbende vader die zielsveel van Suri houdt. Zij neemt een belangrijke plaats in zijn leven in en zal dat altijd blijven doen. Schrijven dat hij haar heeft verlaten, is een gemene leugen. En om er dan ook nog een treurige foto van Suri bij te zetten is beneden alle peil', aldus advocaat Bert Fields.

Mocht Cruise de zaak winnen dan gaat het geld zonder meer naar een goed doel, aldus de advocaat.

25-10-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey laat zich acht uur lang masseren

Mariah Carey laat zich acht uur lang masseren

Om Mariah Carey te beluisteren druk op de foto.


.

Akkoord, Mariah Carey is niet van de slanksten, maar op acht uur tijd ben je als masseur zelfs bij haar enkele keren rond. Een masseuse die vorige maand in het huis van Carey werd ontboden, moest bovendien zes keer meekijken naar de film 'Bruno' van Sacha Baron Cohen, die de zangeres op repeat had gezet.

"De masseuse verdiende met die ene sessie 1.500 dollar (1.150 euro). Mariah drong er op aan dat 'Bruno' telkens opnieuw werd opgestart. Acht uur lang!", aldus een bron in Us Weekly.

25-10-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy betrokken bij zwaar verkeersongeval

P. Diddy betrokken bij zwaar verkeersongeval

http://oi48.tinypic.com/2v30w85.jpg

P. Diddy is betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Beverly Hills. Dat meldt entertainmentwebsite X17online.com.


De 42-jarige rapper was op weg naar een hotel in Beverly Hills toen zijn Cadillac Escalade, bestuurd door zijn privéchauffeur tegen een Lexus RX botste. Het ongeval gebeurde op Sunset Boulevard, vlak aan de ingang van het hotel.

Volgens de website lagen Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, en een tweede passagier "verspreid over het gras" voor het hotel. Hotelpersoneel schoot de rapper, de passagier en de chauffeur ter hulp en bracht het trio naar de lobby van het gebouw.

Het is voorlopig onduidelijk wie of wat het ongeval veroorzaakte en of er zwaargewonden zijn.

25-10-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber betaalde penisverlenging en abortus met mijn kredietkaart"

"Bieber betaalde penisverlenging en abortus met mijn kredietkaart"

http://oi50.tinypic.com/2qs15pz.jpg

Justin Bieber wordt ervan beschuldigd een kredietkaart te hebben gestolen om er een penisverlenging en abortus mee te betalen. Een onbekende man, die beweert de biologische vader van Biebers vriendinnetje Selena Gomez te zijn, klaagt Bieber aan voor de diefstal.

"Bieber heeft me 426,78 dollar gekost en heeft me nooit terugbetaald".

Vuile ziekte
"Dat geld werd gebruikt voor een abortus omdat Bieber mijn dochter Selena had bezwangerd in mijn slaapkamer, op mijn Canadees berenvel. Bovendien bezorgde hij Selena een soa en betaalde hij een penisverlenging met mijn gestolen American Express kaart", zo staat in de aanklacht.

Misbruikt door Usher
De man uit Michigan, die voorts stelt dat Bieber 'zijn' Selena bedroog met Rihanna, Penelope Cruz en Ke$ha, beweert in de gerechtsdocumenten voorts dat Biebers mentor Usher hem seksueel misbruikte met vuurwerk.

Vuurpijl in anale zone
"Usher Raymond bezocht me op vier juli dit jaar (de Amerikaanse nationale feestdag, nvdr) en sodomiseerde me met een vuurwerkpijl die hij aanstak in mijn anale zone terwijl hij Katy Perry's 'Firework' in mijn oor brulde".

De man in kwestie mag dan een rijke fantasie hebben, wat inflatie betreft lijkt hij nog in de jaren zeventig van de vorige eeuw te leven. Het vermeende ontvreemde bedrag, omgerekend 328 euro, zal wel volstaan om middelen aan te schaffen die je hersenfuncties enkele dagen lang uitschakelen. Maar wie een penisverlenging en een abortus in zijn winkelkarretje gooit, zal een veelvoud van dat bedrag moeten dokken. Hebben we van experts!

25-10-2012 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!