Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kimye zet zinnen op Beckingham Palace

Kimye zet zinnen op Beckingham Palace

http://oi49.tinypic.com/2luvyn7.jpg

Kim Kardashian (32) en Kanye West (35) hebben hebben hun zinnen gezet op de villa van David en Victoria Beckham. Vraagprijs: 22 miljoen euro, peanuts voor een koppel met een vermogen van om en bij de 100 miljoen euro.


Kim en Kanye, ook wel 'Kimye' genoemd, zijn sinds december 2011 samen. De tortelduifjes zijn zo zeker van elkaar dat ze zo snel mogelijk willen samenwonen. Kim moest naar verluidt niet lang nadenken: de realityster is vastberaden om van 'Beckingham Palace' haar liefdesstulpje te maken.

"Kim verblijft gewoonlijk in Londen wanneer ze interviews doet in Europa", vertelt een insider. "Ze is al heel lang op zoek naar een stekje in Engeland. Ook Kanye is dol op het huis. Hij vindt dat Beckingham Palace perfect is voor hen."

De Beckhams zijn naar verluidt van plan om, na de verkoop van Beckingham Palace, grond te kopen in Knightsbridge of Chelsea.

25-10-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wil 50 miljoen schadevergoeding voor "verspreiding van leugens"

Tom Cruise wil 50 miljoen schadevergoeding voor "verspreiding van leugens"

http://oi46.tinypic.com/168j6fm.jpg

Tom Cruise heeft een schadevergoeding geëist van 50 miljoen dollar tegen twee Amerikaanse tijdschriften. Zij hadden geschreven dat hij zijn dochter Suri in de steek had gelaten na zijn scheiding van actrice Katie Holmes.


De acteur spande de rechtszaak aan voor de rechtbank in Los Angeles tegen de showbizzbladen 'In Touch' en 'Life & Style', zo deelde zijn advocaat mee.

"Tom is een liefhebbende vader die zielsveel van Suri houdt. Zij neemt een belangrijke plaats in zijn leven in en zal dat altijd blijven doen. Schrijven dat hij haar heeft verlaten, is een gemene leugen. En om er dan ook nog een treurige foto van Suri bij te zetten is beneden alle peil', aldus advocaat Bert Fields.

Mocht Cruise de zaak winnen dan gaat het geld zonder meer naar een goed doel, aldus de advocaat.

25-10-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey laat zich acht uur lang masseren

Mariah Carey laat zich acht uur lang masseren

Om Mariah Carey te beluisteren druk op de foto.


.

Akkoord, Mariah Carey is niet van de slanksten, maar op acht uur tijd ben je als masseur zelfs bij haar enkele keren rond. Een masseuse die vorige maand in het huis van Carey werd ontboden, moest bovendien zes keer meekijken naar de film 'Bruno' van Sacha Baron Cohen, die de zangeres op repeat had gezet.

"De masseuse verdiende met die ene sessie 1.500 dollar (1.150 euro). Mariah drong er op aan dat 'Bruno' telkens opnieuw werd opgestart. Acht uur lang!", aldus een bron in Us Weekly.

25-10-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy betrokken bij zwaar verkeersongeval

P. Diddy betrokken bij zwaar verkeersongeval

http://oi48.tinypic.com/2v30w85.jpg

P. Diddy is betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Beverly Hills. Dat meldt entertainmentwebsite X17online.com.


De 42-jarige rapper was op weg naar een hotel in Beverly Hills toen zijn Cadillac Escalade, bestuurd door zijn privéchauffeur tegen een Lexus RX botste. Het ongeval gebeurde op Sunset Boulevard, vlak aan de ingang van het hotel.

Volgens de website lagen Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, en een tweede passagier "verspreid over het gras" voor het hotel. Hotelpersoneel schoot de rapper, de passagier en de chauffeur ter hulp en bracht het trio naar de lobby van het gebouw.

Het is voorlopig onduidelijk wie of wat het ongeval veroorzaakte en of er zwaargewonden zijn.

25-10-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber betaalde penisverlenging en abortus met mijn kredietkaart"

"Bieber betaalde penisverlenging en abortus met mijn kredietkaart"

http://oi50.tinypic.com/2qs15pz.jpg

Justin Bieber wordt ervan beschuldigd een kredietkaart te hebben gestolen om er een penisverlenging en abortus mee te betalen. Een onbekende man, die beweert de biologische vader van Biebers vriendinnetje Selena Gomez te zijn, klaagt Bieber aan voor de diefstal.

"Bieber heeft me 426,78 dollar gekost en heeft me nooit terugbetaald".

Vuile ziekte
"Dat geld werd gebruikt voor een abortus omdat Bieber mijn dochter Selena had bezwangerd in mijn slaapkamer, op mijn Canadees berenvel. Bovendien bezorgde hij Selena een soa en betaalde hij een penisverlenging met mijn gestolen American Express kaart", zo staat in de aanklacht.

Misbruikt door Usher
De man uit Michigan, die voorts stelt dat Bieber 'zijn' Selena bedroog met Rihanna, Penelope Cruz en Ke$ha, beweert in de gerechtsdocumenten voorts dat Biebers mentor Usher hem seksueel misbruikte met vuurwerk.

Vuurpijl in anale zone
"Usher Raymond bezocht me op vier juli dit jaar (de Amerikaanse nationale feestdag, nvdr) en sodomiseerde me met een vuurwerkpijl die hij aanstak in mijn anale zone terwijl hij Katy Perry's 'Firework' in mijn oor brulde".

De man in kwestie mag dan een rijke fantasie hebben, wat inflatie betreft lijkt hij nog in de jaren zeventig van de vorige eeuw te leven. Het vermeende ontvreemde bedrag, omgerekend 328 euro, zal wel volstaan om middelen aan te schaffen die je hersenfuncties enkele dagen lang uitschakelen. Maar wie een penisverlenging en een abortus in zijn winkelkarretje gooit, zal een veelvoud van dat bedrag moeten dokken. Hebben we van experts!

25-10-2012 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kris Jenner gaf al 250.000 dollar uit aan plastische chirurgie"

"Kris Jenner gaf al 250.000 dollar uit aan plastische chirurgie"

http://oi48.tinypic.com/qr0sv6.jpg

Kris Jenner (56) gaf naar verluidt al meer dan 250.000 dollar uit aan plastische chirurgie, volgens bronnen omdat ze vastberaden is om er even jong uit te zien als haar bekende dochters.


"Kris is geobsedeerd door haar uiterlijk. Ze wil er uitzien alsof ze dertig of veertig jaar is, maar al die werken aan haar gezicht beginnen een averechts effect te creëren", vertelt een insider aan het Amerikaanse blad National Enquirer.

"Ze begint er uit te zien zoals die vrouwen uit Beverly Hills waar iedereen mee lacht. Ze is mooi van ver, maar van zodra je dichterbij komt zie je al het werk dat ze heeft laten doen."

"Kris zegt dat het haar geld is en dat ze ermee doet wat ze wil, ook al betekent dit dat ze er hierdoor voorgoed anders zal uitzien."

24-10-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen echtgenote Rupert Sanders doorbreekt de stilte

Bedrogen echtgenote Rupert Sanders doorbreekt de stilte

http://oi50.tinypic.com/2cymh5v.jpg

Liberty Ross heeft eindelijk de stilte doorbroken. De bedrogen echtgenote van Rupert Sanders vertelt in een filmpje dat Alexander Wang op zijn website plaatste over haar leven, en de wijze lessen die ze trok uit Ruperts affaire met Kristen Stewart.


"Er is een zeer goede balans in mijn leven. Ik ben erg blij met mijn leven en ik ben gelukkig. Ik word door goede mensen omringd. Ik heb twee prachtige kinderen. Ik ben er van overtuigd dat we op een gegeven moment allemaal met levenslessen te maken krijgen, en soms, wanneer het er echt heel slecht uitziet, dan moet je in staat zijn om er tóch het goede van in te zien. Je moet verder gaan met je leven."

"Ik haat het wanneer ik me gevangen voel en denk dat ik niet verder kan gaan. Ik denk dat dit jaar het einde betekent van een aantal dingen, maar het betekent tegelijkertijd ook het begin van iets nieuws. Een begin is altijd heel opwindend, en verandering is ontzettend belangrijk in het leven."

Ross wil benadrukken dat de hele affaire haar niet veranderd heeft: "Ik ben nog steeds dezelfde vrouw wanneer ik naar huis ga. Het maakt niet uit wat ik overdag doe, waar ik naartoe ga of met wie ik tijd doorbreng, ik ben gewoon Liberty, en dat is iets belangrijks om je aan op te trekken."

24-10-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria opnieuw vrijgezel

Eva Longoria opnieuw vrijgezel

http://oi45.tinypic.com/20aw0u9.jpg

Eva Longoria en Mark Sanchez zijn uit elkaar. De 'Desperate Housewives'-actrice (37) en de NFL-ster hebben na een aantal maanden een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft de woordvoerder van Sanchez vandaag bekendgemaakt.


"Mark heeft Eva graag en hij heeft ook veel respect voor haar", klinkt het. Volgens de woordvoerder liggen hun drukke agenda's aan de basis van de breuk. "Maar ze blijven goede vrienden."

De breuk zou zonder trammelant verlopen zijn: "Er kwam geen drama aan te pas", vertelt een bron aan Us. "Ze hebben gewoon compleet verschillende agenda's en ze houden er allebei een andere levensstijl op na."

Longoria bevestigde in september dat ze een relatie had met Sanchez. De actrice scheidde begin 2011 van Tony Parker en was tot juni 2012 samen met Eduardo Cruz, de broer van Penelope Cruz.

24-10-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realityshow van 'The Houstons' in première

Realityshow van 'The Houstons' in première

http://oi49.tinypic.com/2cz7nmr.jpg

In mei werden de eerste beelden al geschoten en gisteren is de realityshow van de familie Houston op feestelijke wijze in première gegaan. In eerste instantie zou het programma 'The Houston Family Chronicles' gaan heten, maar hier zijn de makers van afgestapt. We kunnen alle perikelen rondom de beroemde familie vanaf nu volgen in 'The Houstons: On Our Own'.


Gary Houston, de broer van de zangeres, en zijn vrouw Pat Houston worden in de show gevolgd tijdens een bijzondere opgave: het bijstaan van Bobbi Kristina na het overlijden van haar moeder. Naast de broer en schoonzus van Whitney zullen ook hun dochters Rayah, Cissy en uiteraard Bobbi Kristina voor de camera verschijnen.

Vader Bobby Brown ziet het niet zitten. Hij ziet Kristina liever in zijn realityshow schitteren, maar hier zal het niet van komen. De dochter van de overleden zangeres heeft alle contact met haar vader verbroken.

24-10-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Palin krimpt weg

Sarah Palin krimpt weg

http://oi45.tinypic.com/21do5zm.jpg

Zorgen om Sarah Palin: de moeder van vijf zou nog amper 42 kilo wegen. Dat gewichtverlies heeft de bekende Amerikaanse politica te danken aan een strikt dieet en een extreem trainingsschema.


"Sarah is slechts nog een schim van zichzelf, haar toestand is alarmerend", vertelt een bron die zich overduidelijk zorgen maakt. "Haar wangen zijn ingevallen en haar benen zijn zo dun als tandenstokers. Al het vet op haar heupen is weg. Haar huid ziet er uit als leer en het hangt los aan haar beenderen. De huid rond haar hals is helemaal slap."

De broodmagere Palin is momenteel druk aan het werk aan een eigen fitnessboek. Ook dat zou haar vrienden zorgen baren. "Sarah zou tot voor kort nooit overwogen hebben om dat te doen", gaat de bron verder. "Ze wil koste wat kost in de schijnwerpers blijven staan, en ze zou alles doen om een centje bij te verdienen."

24-10-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs reageren op laatste presidentieel debat

Celebs reageren op laatste presidentieel debat

http://oi45.tinypic.com/zl2qfb.jpg

Het derde en allerlaatste tv-debat tussen president Barack Obama en zijn Republikeinse uitdager Mitt Romney, ex-gouverneur van Massachusetts, zit er op. En dat lokte heel wat gemengde reacties uit in Hollywood. Celebrity's gaande van Eva Longoria tot Donald Trump gaven op Twitter hun ongezouten mening over het debat dat gisteren in de Amerikaanse deelstaat Florida plaatsvond.

24-10-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt op podium

Madonna valt op podium

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.

De concertflaters blijven zich maar opstapelen bij Madonna. De Queen Of Pop struikelde toen ze tijdens haar optreden in Dallas haar fans een hand wilde geven. Madge toonde zich van haar meest professionele kant door gewoon verder te zingen alsof er niets gebeurd was

24-10-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert haar zoon op een koude douche

Madonna trakteert haar zoon op een koude douche

http://oi50.tinypic.com/2z7ipp2.jpg

Het komt niet vaak voor dat The Queen of Pop haar zoon meeneemt naar televisieopnames, maar voor de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres maakte ze een uitzondering. Rocco werd door de dames naar de zogenaamde 'Splash Tank' gestuurd, waar hij werd getrakteerd op een koude douche.

Maar Ellen had nog een verrassing in petto. Omdat ze altijd al eens de beroemde puntbeha van Madonna wilde passen, had ze twee exemplaren klaarliggen, die de dames in de uitzending droegen.

De show wordt op 29 oktober uitgezonden op de Amerikaanse televisie maar Ellen gunde ons al een sneak peek.

24-10-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum showt duidelijke liefdesboodschap voor bodyguard op haar shirt

Heidi Klum showt duidelijke liefdesboodschap voor bodyguard op haar shirt

http://oi49.tinypic.com/95op.jpg

Heidi Klum werd met haar gezin in een park in Los Angeles gespot. Het Duitse supermodel droeg een niet mis te verstane liefdesboodschap op haar shirt.

Sinds Klum niet langer ontkent dat ze gevallen is voor de charmes van haar bodyguard Martin Kristen mag de hele wereld weten hoe graag ze hem ziet. "When we have each other we have everything", staat er op haar shirt te lezen. Een duidelijke boodschap voor iedereen die een mening heeft over haar nieuwe relatie.

De ex van Seal beweerde onlangs nochtans dat ze geleerd heeft om haar privacy wat meer te beschermen. Klum vindt dat zij en Seal veel te open waren tijdens hun huwelijk, en daar zou ze nu spijt van hebben.

24-10-2012 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta

Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta

http://oi48.tinypic.com/5vbm9.jpg

Gisteren heeft Studio 100 de buitenlandse opnames in Malta afgerond voor de bioscoopfilm 'Piet Piraat en het Zeemonster'. Deze vierde film in de reeks, met Bart Van Leemputten als regisseur, wordt voor het eerst bijna volledig in het buitenland opgenomen, met gedeeltelijke steun van het Maltese ministerie van Financiën.


Naast de ongeveer 40-koppige filmcrew en -cast rond 'Piet Piraat' Peter Van De Velde, reisden ook gastacteurs Loes Van den Heuvel, Free Souffriau en Rudy Morren af naar Malta. Een andere gastrol is weggelegd voor Henny Huisman, maar die opnames gebeuren in België.

Zon
Studio 100 koos voor Malta omwille van het zonnige klimaat en de bijzondere gunstige lichtinval rond deze tijd van het jaar. Maar zonder twijfel speelden ook de faciliteiten van Popeye Village en de Mediterranean Film Studios en de steun van het Maltese ministerie van Financiën en de Maltese Filmcommissie een rol.

Toerisme
Malta, dat het vooral van toerisme moet hebben, steunt actief buitenlandse filmprojecten die het eiland als decor kiezen. In die zin werden er al een 70-tal buitenlandse films gedraaid. In het geval van deze "Piet Piraat"-film zou men naar verluidt ongeveer 20 procent van de ter plaatse gemaakte kosten uit het filmbudget op zich nemen.

Popeye
Popeye Village werd in 1979 gebouwd voor de opnames van de musical 'Popeye' van de Amerikaanse regisseur Robert Altman, met Robin Williams in de titelrol. Het houten dorpje dat speciaal voor de film werd opgetrokken is bewaard gebleven en past perfect in de sfeer van Piet Piraat, zegt men bij Studio 100.

Waterbassin
Daarnaast werd er ook gedraaid in de Mediterranean Film Studios, net buiten de hoofdstad Valletta. Men beschikt daar over een enorm waterbassin waar scènes voor films als 'Gladiator' en 'Troy' zijn opgenomen. Ideaal voor enkele spectaculaire opnames met 'De Scheve Schuit' van Piet Piraat.

Najaar 2013
'Piet Piraat en het Zeemonster' is de vierde film in de reeks na 'Piet Piraat en de Betoverde Kroon' (2005), 'Piet Piraat en het Vliegende Schip' (2006) en 'Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand' (2006). De nieuwste film wordt in het voorjaar van 2013 in de bioscoopzalen verwacht.

23-10-2012 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-chef weg om pedozaak rond Jimmy Savile

BBC-chef weg om pedozaak rond Jimmy Savile

http://oi45.tinypic.com/1ovq.jpg

De hoofdredacteur van het BBC-programma 'Newsnight', Peter Rippon, heeft tijdelijk zijn functie neergelegd in verband met de geruchtmakende affaire rond Jimmy Savile. Dat meldt de Britse publieke omroep.


Rippon weigerde eind vorig jaar op de televisie aandacht te besteden aan een rapport met verklaringen over kindermisbruik door de populaire tv-presentator Savile, die net daarvoor was overleden. De verklaring die Rippon gaf voor de beslissing om de reportage niet uit te zenden, is volgens de BBC "op bepaalde manieren onjuist of onvolledig".

De BBC heeft twee onafhankelijke onderzoeken ingesteld naar de beschuldigingen van kindermisbruik door Savile en de Britse politie voert een strafrechtelijk onderzoek naar de zaak. Er zijn mogelijk maar liefst tweehonderd jonge slachtoffers. De politie spreekt van een onthutsend aantal meldingen. Het BBC-icoon uit de jaren '60 tot '80 zou zich hebben vergrepen aan vrouwen die destijds nog schoolmeisjes waren.

De Britse premier David Cameron zei vandaag dat de door de staat gesubsidieerde BBC "serieuze vragen heeft te beantwoorden" over de kwestie. De indruk bestaat dat de BBC de zaak in de doofpot heeft willen stoppen.

23-10-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe lief van Lindsay Lohan

Dit is het nieuwe lief van Lindsay Lohan

http://oi47.tinypic.com/6iusyx.jpg

Hij is fitnesstrainer en voormalig cheerleader voor de Lafayette Ragin' Cajuns. Josh Chunn (25) beweert het nieuwe vriendje van Lindsay Lohan te zijn en, bovendien, "de beste invloed in haar leven".

Dat bevestigt ook de vader van LiLo.

"Lindsay is een sterke vrouw en ze is op het goede pad. Ik wil dat ze het goed stelt, ik wil dat wij het goed stellen", verklaart Chunn.

23-10-2012 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago als jurylid in Sterren op de Dansvloer

Dina Tersago als jurylid in Sterren op de Dansvloer

http://oi49.tinypic.com/neb7mh.jpg

Zelf nam Dina Tersago in 2006 deel aan de danswedstrijd, maar dit seizoen zal ze in de jury zetelen van 'Sterren op de Dansvloer'. Euvgenia Parakhina, Davy Brocatus en Rony Daelemans vullen het juryrijtje aan.


Het nieuws werd vandaag door Sara Vercauteren, woordvoerster van VMMA, bekendgemaakt via microblogsite Twitter. De Belgische danslerares Anouchka Balsing en Jan Geerts moesten dus plaats ruimen voor nieuwkomers Dina Tersago en Euvgenia Parakhina.

Dina ging zes jaar geleden met de overwinning aan de haal samen met danspartner Wim Gevaert, met wie ze enkele jaren een koppel vormde. De presentatrice zal worden bijgestaan door Euvgenia Parakhina om de danspassen van de kandidaten te beoordelen. Euvgenia deelde eerder al haar professionele commentaar in danswedstrijden 'So You Think You Can Dance' en 'The Ultimate Dance Battle'. De immer kritische Rony Daelemans werd wel behouden, samen met Davy Brocatus.

Onder andere presentatrice Erika Van Tielen, Showbizz Bart, topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde, en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zullen vanaf 9 november hun beste beentje voorzetten om de jury te overtuigen.

23-10-2012 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes

Meest sexy vrouw Mila Kunis te slonzig voor Dior

http://oi46.tinypic.com/dtt0l.jpg

Mila Kunis, onlangs nog uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld door het magazine Esquire, is uit de gratie gevallen bij Dior. De actrice, die fungeert als gezicht van de handtassenlijn van het Franse modelabel, zou er nu te onverzorgd bijlopen en dat is uiteraard allesbehave goede reclame.


Volgens het magazine Star is Dior niet te spreken over het recente uiterlijk van Kunis. Sinds ze samen is met Ashton Kutcher, ziet ze er slonzig uit en is ze bovendien enkele kilo's verdikt. Met zo'n imago wil het modehuis niet vereenzelvigd worden. De samenwerking met de actrice zou volgens insiders dus wel eens van korte duur kunnen zijn.

Na haar rol als ballerina in 'Black swan' kreeg Kunis een contract van Dior aangeboden. Het modehuis dacht er toen geen moment aan om een gewichtslimiet op te nemen in de overeenkomst en zou dat nu erg betreuren. Dior betaalde immers een fortuin aan de actrice.

23-10-2012 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels maakt filmdebuut

Geubels maakt filmdebuut

http://oi49.tinypic.com/35031vr.jpg

Komiek Philippe Geubels heeft een rol bemachtigd in 'Los Flamencos', de nieuwe komedie van regisseur Daniel Lambo ('Duts'). De hoofdrollen worden vertolkt door Peter Van den Eede, Herwig Illegems en Mark Verstraete. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zij spelen de drie bejaarde broers Fleminckx, ook bekend als 'Los Flamencos', die een laatste bankoverval beramen om de wens van hun overleden moeder, een begrafenis in Mexico, in te willigen. De hoofdstad van de Antwerpse Kempen, Turnhout, is het decor.

Ook Koen De Bouw, Sien Eggers en Wim Helsen krijgen rollen. Minister van Staat Jos Geysels krijgt een cameo. De film wordt nu opgenomen, de release is voorzien voor het najaar van 2013.

23-10-2012 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!