NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt op podium

Madonna valt op podium

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.

De concertflaters blijven zich maar opstapelen bij Madonna. De Queen Of Pop struikelde toen ze tijdens haar optreden in Dallas haar fans een hand wilde geven. Madge toonde zich van haar meest professionele kant door gewoon verder te zingen alsof er niets gebeurd was

24-10-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna trakteert haar zoon op een koude douche

Madonna trakteert haar zoon op een koude douche

http://oi50.tinypic.com/2z7ipp2.jpg

Het komt niet vaak voor dat The Queen of Pop haar zoon meeneemt naar televisieopnames, maar voor de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres maakte ze een uitzondering. Rocco werd door de dames naar de zogenaamde 'Splash Tank' gestuurd, waar hij werd getrakteerd op een koude douche.

Maar Ellen had nog een verrassing in petto. Omdat ze altijd al eens de beroemde puntbeha van Madonna wilde passen, had ze twee exemplaren klaarliggen, die de dames in de uitzending droegen.

De show wordt op 29 oktober uitgezonden op de Amerikaanse televisie maar Ellen gunde ons al een sneak peek.

24-10-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum showt duidelijke liefdesboodschap voor bodyguard op haar shirt

Heidi Klum showt duidelijke liefdesboodschap voor bodyguard op haar shirt

http://oi49.tinypic.com/95op.jpg

Heidi Klum werd met haar gezin in een park in Los Angeles gespot. Het Duitse supermodel droeg een niet mis te verstane liefdesboodschap op haar shirt.

Sinds Klum niet langer ontkent dat ze gevallen is voor de charmes van haar bodyguard Martin Kristen mag de hele wereld weten hoe graag ze hem ziet. "When we have each other we have everything", staat er op haar shirt te lezen. Een duidelijke boodschap voor iedereen die een mening heeft over haar nieuwe relatie.

De ex van Seal beweerde onlangs nochtans dat ze geleerd heeft om haar privacy wat meer te beschermen. Klum vindt dat zij en Seal veel te open waren tijdens hun huwelijk, en daar zou ze nu spijt van hebben.

24-10-2012 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta

Studio 100 draait vierde Piet Piraat-film in Malta

http://oi48.tinypic.com/5vbm9.jpg

Gisteren heeft Studio 100 de buitenlandse opnames in Malta afgerond voor de bioscoopfilm 'Piet Piraat en het Zeemonster'. Deze vierde film in de reeks, met Bart Van Leemputten als regisseur, wordt voor het eerst bijna volledig in het buitenland opgenomen, met gedeeltelijke steun van het Maltese ministerie van Financiën.


Naast de ongeveer 40-koppige filmcrew en -cast rond 'Piet Piraat' Peter Van De Velde, reisden ook gastacteurs Loes Van den Heuvel, Free Souffriau en Rudy Morren af naar Malta. Een andere gastrol is weggelegd voor Henny Huisman, maar die opnames gebeuren in België.

Zon
Studio 100 koos voor Malta omwille van het zonnige klimaat en de bijzondere gunstige lichtinval rond deze tijd van het jaar. Maar zonder twijfel speelden ook de faciliteiten van Popeye Village en de Mediterranean Film Studios en de steun van het Maltese ministerie van Financiën en de Maltese Filmcommissie een rol.

Toerisme
Malta, dat het vooral van toerisme moet hebben, steunt actief buitenlandse filmprojecten die het eiland als decor kiezen. In die zin werden er al een 70-tal buitenlandse films gedraaid. In het geval van deze "Piet Piraat"-film zou men naar verluidt ongeveer 20 procent van de ter plaatse gemaakte kosten uit het filmbudget op zich nemen.

Popeye
Popeye Village werd in 1979 gebouwd voor de opnames van de musical 'Popeye' van de Amerikaanse regisseur Robert Altman, met Robin Williams in de titelrol. Het houten dorpje dat speciaal voor de film werd opgetrokken is bewaard gebleven en past perfect in de sfeer van Piet Piraat, zegt men bij Studio 100.

Waterbassin
Daarnaast werd er ook gedraaid in de Mediterranean Film Studios, net buiten de hoofdstad Valletta. Men beschikt daar over een enorm waterbassin waar scènes voor films als 'Gladiator' en 'Troy' zijn opgenomen. Ideaal voor enkele spectaculaire opnames met 'De Scheve Schuit' van Piet Piraat.

Najaar 2013
'Piet Piraat en het Zeemonster' is de vierde film in de reeks na 'Piet Piraat en de Betoverde Kroon' (2005), 'Piet Piraat en het Vliegende Schip' (2006) en 'Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand' (2006). De nieuwste film wordt in het voorjaar van 2013 in de bioscoopzalen verwacht.

23-10-2012 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-chef weg om pedozaak rond Jimmy Savile

BBC-chef weg om pedozaak rond Jimmy Savile

http://oi45.tinypic.com/1ovq.jpg

De hoofdredacteur van het BBC-programma 'Newsnight', Peter Rippon, heeft tijdelijk zijn functie neergelegd in verband met de geruchtmakende affaire rond Jimmy Savile. Dat meldt de Britse publieke omroep.


Rippon weigerde eind vorig jaar op de televisie aandacht te besteden aan een rapport met verklaringen over kindermisbruik door de populaire tv-presentator Savile, die net daarvoor was overleden. De verklaring die Rippon gaf voor de beslissing om de reportage niet uit te zenden, is volgens de BBC "op bepaalde manieren onjuist of onvolledig".

De BBC heeft twee onafhankelijke onderzoeken ingesteld naar de beschuldigingen van kindermisbruik door Savile en de Britse politie voert een strafrechtelijk onderzoek naar de zaak. Er zijn mogelijk maar liefst tweehonderd jonge slachtoffers. De politie spreekt van een onthutsend aantal meldingen. Het BBC-icoon uit de jaren '60 tot '80 zou zich hebben vergrepen aan vrouwen die destijds nog schoolmeisjes waren.

De Britse premier David Cameron zei vandaag dat de door de staat gesubsidieerde BBC "serieuze vragen heeft te beantwoorden" over de kwestie. De indruk bestaat dat de BBC de zaak in de doofpot heeft willen stoppen.

23-10-2012 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe lief van Lindsay Lohan

Dit is het nieuwe lief van Lindsay Lohan

http://oi47.tinypic.com/6iusyx.jpg

Hij is fitnesstrainer en voormalig cheerleader voor de Lafayette Ragin' Cajuns. Josh Chunn (25) beweert het nieuwe vriendje van Lindsay Lohan te zijn en, bovendien, "de beste invloed in haar leven".

Dat bevestigt ook de vader van LiLo.

"Lindsay is een sterke vrouw en ze is op het goede pad. Ik wil dat ze het goed stelt, ik wil dat wij het goed stellen", verklaart Chunn.

23-10-2012 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago als jurylid in Sterren op de Dansvloer

Dina Tersago als jurylid in Sterren op de Dansvloer

http://oi49.tinypic.com/neb7mh.jpg

Zelf nam Dina Tersago in 2006 deel aan de danswedstrijd, maar dit seizoen zal ze in de jury zetelen van 'Sterren op de Dansvloer'. Euvgenia Parakhina, Davy Brocatus en Rony Daelemans vullen het juryrijtje aan.


Het nieuws werd vandaag door Sara Vercauteren, woordvoerster van VMMA, bekendgemaakt via microblogsite Twitter. De Belgische danslerares Anouchka Balsing en Jan Geerts moesten dus plaats ruimen voor nieuwkomers Dina Tersago en Euvgenia Parakhina.

Dina ging zes jaar geleden met de overwinning aan de haal samen met danspartner Wim Gevaert, met wie ze enkele jaren een koppel vormde. De presentatrice zal worden bijgestaan door Euvgenia Parakhina om de danspassen van de kandidaten te beoordelen. Euvgenia deelde eerder al haar professionele commentaar in danswedstrijden 'So You Think You Can Dance' en 'The Ultimate Dance Battle'. De immer kritische Rony Daelemans werd wel behouden, samen met Davy Brocatus.

Onder andere presentatrice Erika Van Tielen, Showbizz Bart, topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde, en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zullen vanaf 9 november hun beste beentje voorzetten om de jury te overtuigen.

23-10-2012 om 10:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes

Meest sexy vrouw Mila Kunis te slonzig voor Dior

http://oi46.tinypic.com/dtt0l.jpg

Mila Kunis, onlangs nog uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld door het magazine Esquire, is uit de gratie gevallen bij Dior. De actrice, die fungeert als gezicht van de handtassenlijn van het Franse modelabel, zou er nu te onverzorgd bijlopen en dat is uiteraard allesbehave goede reclame.


Volgens het magazine Star is Dior niet te spreken over het recente uiterlijk van Kunis. Sinds ze samen is met Ashton Kutcher, ziet ze er slonzig uit en is ze bovendien enkele kilo's verdikt. Met zo'n imago wil het modehuis niet vereenzelvigd worden. De samenwerking met de actrice zou volgens insiders dus wel eens van korte duur kunnen zijn.

Na haar rol als ballerina in 'Black swan' kreeg Kunis een contract van Dior aangeboden. Het modehuis dacht er toen geen moment aan om een gewichtslimiet op te nemen in de overeenkomst en zou dat nu erg betreuren. Dior betaalde immers een fortuin aan de actrice.

23-10-2012 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels maakt filmdebuut

Geubels maakt filmdebuut

http://oi49.tinypic.com/35031vr.jpg

Komiek Philippe Geubels heeft een rol bemachtigd in 'Los Flamencos', de nieuwe komedie van regisseur Daniel Lambo ('Duts'). De hoofdrollen worden vertolkt door Peter Van den Eede, Herwig Illegems en Mark Verstraete. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zij spelen de drie bejaarde broers Fleminckx, ook bekend als 'Los Flamencos', die een laatste bankoverval beramen om de wens van hun overleden moeder, een begrafenis in Mexico, in te willigen. De hoofdstad van de Antwerpse Kempen, Turnhout, is het decor.

Ook Koen De Bouw, Sien Eggers en Wim Helsen krijgen rollen. Minister van Staat Jos Geysels krijgt een cameo. De film wordt nu opgenomen, de release is voorzien voor het najaar van 2013.

23-10-2012 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Internettrollen' belagen Adele na bevalling

'Internettrollen' belagen Adele na bevalling

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

De bevalling van zangeres Adele heeft aanleiding gegeven tot een stortvloed aan gemene reacties op het internet. Slechts enkele minuten nadat zaterdag de geboorte van haar zoontje was bekendgemaakt, begonnen de verwensingen al.

"Adele is bevallen. Is de kleine vet en gehandicapt? Laten we hem gewoon vermoorden", twitterde een zekere Vanessa Bieber voor haar 4.000 volgers. Vanessa beweert twaalf jaar te zijn.

Andere zogenaamde 'internettrollen' merkten op dat Adele materiaal zou krijgen voor nog veel meer hartverscheurende liedjes mocht haar zoontje overlijden of de zangeres aan een postnatale depressie ten prooi zou vallen.

Een fan van de Amerikaanse zanger Bruno Mars ging nog verder: "Ik ga haar opzoeken in de VS en haar vermoorden. En haar baby ook".

Tientallen anderen maakten grapjes over Adeles figuur. "Adele was zwanger? Ik dacht dat ze gewoon dik was", klonk een veelgemaakte opmerking.

Ook Gary Barlow van Take That, die momenteel in de jury van 'X Factor' zetelt, en olympische duiker Tom Daley werden recent het doelwit van internettrollen. Barlow kreeg gemene opmerkingen nadat zijn dochtertje dood geboren werd, Daley kreeg het verwijt dat hij zijn overleden vader teleurstelde toen hij geen olympisch goud won.

23-10-2012 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee nieuwe misbruikklachten tegen Walter Capiau

Twee nieuwe misbruikklachten tegen Walter Capiau

http://oi47.tinypic.com/dooqqr.jpg

Het gerecht in Veurne zet een nieuwe stap in het onderzoek rond tv-presentator Walter Capiau. Het parket gaat hem binnenkort confronteren met twee nieuwe klachten van kindermisbruik. Die komen bovenop de twee klachten die eerder al waren ingediend. Dat meldt Het Nieuws van vtm.


"We bevestigen dat we twee nieuwe klachten ontvingen in het dossier van Walter Capiau", stelt het parket van Veurne. "De zaak is geen prioriteit omdat alle feiten verjaard zijn. Capiau zal zoals elke andere burger behandeld worden."

Eén klacht komt van een man die zegt dat hij zélf lastig werd gevallen door Capiau, tientallen jaren geleden. De andere klacht komt van een vriend van een mogelijk slachtoffer.

Volgens Dirk Dawyndt, advocaat van Capiau, wordt Capiau waarschijnlijk opgeroepen bij de politie om zijn verklaring af te leggen en geconfronteerd te worden met de klager. "Capiau zal zeggen wat er moet gezegd worden: de waarheid."

De ex-televisiepresentator raakte net voor de zomer in opspraak omdat hij in de jaren '50 en '60 twee minderjarige jongens misbruikte, onder andere als scoutsleider. Capiau gaf dat ook toe.

Er is sprake van nog een slachtoffer, een man uit Marseille, maar die heeft nog geen klacht ingediend.

23-10-2012 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens in stilte gehuwd met Arne Quinze

An Lemmens in stilte gehuwd met Arne Quinze

http://oi47.tinypic.com/2evqhxs.jpg

Vtm-presentatrice An Lemmens (32) en kunstenaar Arne Quinze(40) zijn al dik twee weken getrouwd. Op het gemeentehuis van Sint-Martens-Latem gaven ze op zaterdag 6 oktober hun jawoord en petit comité. Enkel de dichtste familie en vrienden waren aanwezig op de intieme plechtigheid.

Het koppel had bij de dienst Burgerlijke Stand om discretie verzocht zodat ze in alle rust konden trouwen. Met succes. An was al één keer getrouwd, Arne drie keer. Hij heeft vier kinderen uit twee vorige huwelijken.

23-10-2012 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt houdt het voor bekeken

James Blunt houdt het voor bekeken

Om James Blunt te beluisteren druk op de foto.
De Britse zanger James Blunt zegt dat hij niet van plan is om nog muziek te schrijven. Blunt, onder meer bekend van de nummers 'You're Beautiful' en '1989', wil "meer tijd voor zichzelf". Dat schrijft het Britse muziekblad NME .


In 2004 verkocht de zanger 11 miljoen exemplaren van zijn debuutalbum 'Back To Bedlam'. De zanger heeft nu echter geen zin meer in een muziekcarrière.

"Ik wil gewoon wat tijd nemen voor mezelf. Ik heb geen plannen om nog muziek te schrijven. Sinds mijn wereldtournee doe ik alles rustig aan en breng ik veel tijd door in mijn villa op Ibiza", vertelde Blunt aan de Britse krant The Daily Mail.
.

22-10-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De rouille et d'os' verkozen tot beste film in Londen

'De rouille et d'os' verkozen tot beste film in Londen

http://oi48.tinypic.com/qn1jew.jpg

De Franse film 'De rouille et d'os', waarin Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard de hoofdrollen spelen, is verkozen tot beste film op het Filmfestival van Londen.


Volgens de jury is het een film "vol leven, geweld en liefde". De Franse regisseur Jacques Audiard won de titel al in 2009 met zijn film 'Un Prophète'.

'De rouille et d'os' vertelt het liefdesverhaal van een buitenwipper, gespeeld door Matthias Schoenaerts, en een orkatrainer. Die rol neemt actrice Marion Cotillard voor zich, ook bekend van rollen in de films 'Inception' en 'The Dark Knight Rises'.

Lifetime Achievement
Op het Filmfestival van Londen kregen regisseur Tim Burton en zijn vrouw Helena, die actrice is, een 'Lifetime Achievement Award', een beloning voor hun hele carrière.

22-10-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto SYTYCD-jurylid Jan Kooijman in de prak

Auto SYTYCD-jurylid Jan Kooijman in de prak

http://oi46.tinypic.com/16kywpl.jpg

Het was een hectisch weekend voor 'So You Think You Can Dance'-jurylid Jan Kooijman. Gisteren vonden de opnames van de eerste liveshow plaats. Een wervelende show waar Kooijman tevreden op terugblikt. "Mensen wat een fijne eerste show vanavond! Bedankt voor alle tweets en het kijken. #SYTYCD", schreef hij op microblogsite Twitter. 

Achteraf wachtte hem echter een minder leuke ontdekking. De auto van de acteur en presentator raakte beschadigd nadat iemand er tegenaan botste. Tijdens de botsing zat gelukkig niemand in de auto. "Ik kan er eigenlijk niets over zeggen. Het ligt nu bij de politie en de rechter", liet een duidelijk balende Jan nog weten.

22-10-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Franco en Ashley Benson verliefd

James Franco en Ashley Benson verliefd

http://oi48.tinypic.com/29usmx2.jpg

Eerder deze maand werd hij nog al flirtend gespot met Kristen Stewart, maar nu schiet Cupido dan toch raak voor James Franco. De Amerikaanse acteur zou naar verluidt samen zijn met 'Pretty Little Liars'-actrice Ashley Benson.

Franco en Benson werden al meermaals samen gezien in de Big Apple en Los Angeles. ''Ze zijn al iets meer dan een maandje aan het daten en alles gaat nog steeds goed'', onthulde een bron.

De acteur brak vorig jaar met Ahna O'Reilly, met wie hij vijf jaar samen was.

22-10-2012 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama geeft Jay-Z opvoedtips

Obama geeft Jay-Z opvoedtips

http://oi45.tinypic.com/atan4.jpg

Platenbaas en rapper Jay-Z en vrouw Beyoncé krijgen opvoedtips van Obama. Het showbizzkoppel, dat in januari dochter Blue Ivy kreeg, is al een tijdje behoorlijk close met de presidentiële familie.


"Ik heb Jay-Z duidelijk gemaakt dat hij Beyoncé zo veel mogelijk moet helpen en niet alles aan haar en zijn schoonmoeder moet overlaten," klonk Obama's goede raad. Zelf heeft de president twee dochters: Malia (14) en Sasha (11).

"We praten over alles, dus ook over de kids. We hebben gewoon veel gemeen. We hebben beiden dochters en echtgenotes die populairder zijn dan wij zelf", aldus nog de president.

22-10-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

http://oi46.tinypic.com/2mxpoi1.jpg

Kate Moss draait er haar hand niet voor om om met de borsten bloot gaan. De celeb zont vaak topless op vakantie of trekt graag haar shirtje uit voor een kunstzinnige fotoshoot.

Dit keer toont het supermodel haar troeven terwijl ze poseert voor de lens van de befaamde fotograaf Tim Walker. De 38-jarige beauty draagt enkel een vreemde bruidssluier en een gouden ketting met diamanten.  Zo komt de focus helemaal op haar boezem te liggen. De rebelse foto's zijn gepubliceerd in Love Magazine.

22-10-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Om Sido te beluisteren druk op de foto.


.
De Duitse rapper Sido (31) heeft weer van zich doen spreken, maar helaas nog maar eens in negatieve zin. Op de Oostenrijkse openbare omroep ORF verkocht hij na een felle woordenwisseling een journalist een forse vuistslag. De man die om een interview vroeg, stuikte tegen de grond (zie video onder dit artikel). Het regent verontwaardigde reacties over de schandalige aanval op Dominic Heinzl, zeg maar de Oostenrijkse 'Showbizz Bart'.

'Skandal Rapper' is het predicaat dat Sido bij onze oosterburen krijgt opgeplakt en dat is echt geen toeval. Sido houdt ervan te provoceren. Paul Hartmut Würdig koos zijn artistennaam niet toevallig. Eerst stond Sido voor 'Scheiße in dein Ohr' ('stront in jouw oor') en toen dat niet meer kon, werd het 'super-intelligentes Drogenopfer' (superintelligent drugsslachtoffer).

"Moeder is een hoer"
Mogelijk was Sido ook onder invloed van drugs toen hij na afloop van de Oostenrijkse tv-show 'Die grosse Chance' societyrepoter Dominic Heinzl te lijf ging. Tijdens de show had Sido de journalist al zwaar beledigd. Na afloop vroeg de 'Oostenrijkse Showbizz Bart' eerst vriendelijk om een interview van Sido, maar blijkbaar rekent de rapper de journalist niet tot zijn beste vrienden. Eerst dreigde hij nog verbaal: "Als je niet oppast, loopt het hier slecht af" of nog lieve woordjes als "Gelukkig ben je te oud en leeft jouw moeder niet meer, want jouw moeder is een hoer!". Nadat zijn bodyguards de cameraman al kordaat hadden weggejaagd, sloeg Sido letterlijk toe. Heinzl (47) landde enkele seconden later tegen de vloer van het podium (bekijk ook de video vanuit een andere invalshoek).

Precedent
Het publiek van de tv-show zat nog altijd in de zaal en zag het hele incident gebeuren. De Berlijnse rapper Sido is niet aan zijn proefstuk toe op de Oostenrijkse tv. Vorig jaar dreigde hij er al mee om "alle vingers te breken" van een medewerkster van de ORF. Wellicht is Sido nu zijn job als jurylid van de show kwijt.

22-10-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

http://oi47.tinypic.com/a1u6a.jpg

Halloween staat weer voor de deur. Volgende week woensdag is het tijd voor trick or treath, pompoenen en natuurlijk de meest in het oog springende kostuums. De Kardashian's zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen.

Zo paste moeder Kris Jenner gisteren al een opvallend Halloween-jurkje. 'Jurkje' inderdaad, want het kostuum was namelijk net iets te krap voor Kris, waardoor één van haar tepels een eigen willetje kreeg. Dochter Khloe kon wel lachen om de blunder van haar moeder en postte de foto op Twitter met de tekst "Hoi tepel, dit is mijn moeder."

22-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!