NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels maakt filmdebuut

Geubels maakt filmdebuut

http://oi49.tinypic.com/35031vr.jpg

Komiek Philippe Geubels heeft een rol bemachtigd in 'Los Flamencos', de nieuwe komedie van regisseur Daniel Lambo ('Duts'). De hoofdrollen worden vertolkt door Peter Van den Eede, Herwig Illegems en Mark Verstraete. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zij spelen de drie bejaarde broers Fleminckx, ook bekend als 'Los Flamencos', die een laatste bankoverval beramen om de wens van hun overleden moeder, een begrafenis in Mexico, in te willigen. De hoofdstad van de Antwerpse Kempen, Turnhout, is het decor.

Ook Koen De Bouw, Sien Eggers en Wim Helsen krijgen rollen. Minister van Staat Jos Geysels krijgt een cameo. De film wordt nu opgenomen, de release is voorzien voor het najaar van 2013.

23-10-2012 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Internettrollen' belagen Adele na bevalling

'Internettrollen' belagen Adele na bevalling

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

De bevalling van zangeres Adele heeft aanleiding gegeven tot een stortvloed aan gemene reacties op het internet. Slechts enkele minuten nadat zaterdag de geboorte van haar zoontje was bekendgemaakt, begonnen de verwensingen al.

"Adele is bevallen. Is de kleine vet en gehandicapt? Laten we hem gewoon vermoorden", twitterde een zekere Vanessa Bieber voor haar 4.000 volgers. Vanessa beweert twaalf jaar te zijn.

Andere zogenaamde 'internettrollen' merkten op dat Adele materiaal zou krijgen voor nog veel meer hartverscheurende liedjes mocht haar zoontje overlijden of de zangeres aan een postnatale depressie ten prooi zou vallen.

Een fan van de Amerikaanse zanger Bruno Mars ging nog verder: "Ik ga haar opzoeken in de VS en haar vermoorden. En haar baby ook".

Tientallen anderen maakten grapjes over Adeles figuur. "Adele was zwanger? Ik dacht dat ze gewoon dik was", klonk een veelgemaakte opmerking.

Ook Gary Barlow van Take That, die momenteel in de jury van 'X Factor' zetelt, en olympische duiker Tom Daley werden recent het doelwit van internettrollen. Barlow kreeg gemene opmerkingen nadat zijn dochtertje dood geboren werd, Daley kreeg het verwijt dat hij zijn overleden vader teleurstelde toen hij geen olympisch goud won.

23-10-2012 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee nieuwe misbruikklachten tegen Walter Capiau

Twee nieuwe misbruikklachten tegen Walter Capiau

http://oi47.tinypic.com/dooqqr.jpg

Het gerecht in Veurne zet een nieuwe stap in het onderzoek rond tv-presentator Walter Capiau. Het parket gaat hem binnenkort confronteren met twee nieuwe klachten van kindermisbruik. Die komen bovenop de twee klachten die eerder al waren ingediend. Dat meldt Het Nieuws van vtm.


"We bevestigen dat we twee nieuwe klachten ontvingen in het dossier van Walter Capiau", stelt het parket van Veurne. "De zaak is geen prioriteit omdat alle feiten verjaard zijn. Capiau zal zoals elke andere burger behandeld worden."

Eén klacht komt van een man die zegt dat hij zélf lastig werd gevallen door Capiau, tientallen jaren geleden. De andere klacht komt van een vriend van een mogelijk slachtoffer.

Volgens Dirk Dawyndt, advocaat van Capiau, wordt Capiau waarschijnlijk opgeroepen bij de politie om zijn verklaring af te leggen en geconfronteerd te worden met de klager. "Capiau zal zeggen wat er moet gezegd worden: de waarheid."

De ex-televisiepresentator raakte net voor de zomer in opspraak omdat hij in de jaren '50 en '60 twee minderjarige jongens misbruikte, onder andere als scoutsleider. Capiau gaf dat ook toe.

Er is sprake van nog een slachtoffer, een man uit Marseille, maar die heeft nog geen klacht ingediend.

23-10-2012 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens in stilte gehuwd met Arne Quinze

An Lemmens in stilte gehuwd met Arne Quinze

http://oi47.tinypic.com/2evqhxs.jpg

Vtm-presentatrice An Lemmens (32) en kunstenaar Arne Quinze(40) zijn al dik twee weken getrouwd. Op het gemeentehuis van Sint-Martens-Latem gaven ze op zaterdag 6 oktober hun jawoord en petit comité. Enkel de dichtste familie en vrienden waren aanwezig op de intieme plechtigheid.

Het koppel had bij de dienst Burgerlijke Stand om discretie verzocht zodat ze in alle rust konden trouwen. Met succes. An was al één keer getrouwd, Arne drie keer. Hij heeft vier kinderen uit twee vorige huwelijken.

23-10-2012 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt houdt het voor bekeken

James Blunt houdt het voor bekeken

Om James Blunt te beluisteren druk op de foto.
De Britse zanger James Blunt zegt dat hij niet van plan is om nog muziek te schrijven. Blunt, onder meer bekend van de nummers 'You're Beautiful' en '1989', wil "meer tijd voor zichzelf". Dat schrijft het Britse muziekblad NME .


In 2004 verkocht de zanger 11 miljoen exemplaren van zijn debuutalbum 'Back To Bedlam'. De zanger heeft nu echter geen zin meer in een muziekcarrière.

"Ik wil gewoon wat tijd nemen voor mezelf. Ik heb geen plannen om nog muziek te schrijven. Sinds mijn wereldtournee doe ik alles rustig aan en breng ik veel tijd door in mijn villa op Ibiza", vertelde Blunt aan de Britse krant The Daily Mail.
.

22-10-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De rouille et d'os' verkozen tot beste film in Londen

'De rouille et d'os' verkozen tot beste film in Londen

http://oi48.tinypic.com/qn1jew.jpg

De Franse film 'De rouille et d'os', waarin Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard de hoofdrollen spelen, is verkozen tot beste film op het Filmfestival van Londen.


Volgens de jury is het een film "vol leven, geweld en liefde". De Franse regisseur Jacques Audiard won de titel al in 2009 met zijn film 'Un Prophète'.

'De rouille et d'os' vertelt het liefdesverhaal van een buitenwipper, gespeeld door Matthias Schoenaerts, en een orkatrainer. Die rol neemt actrice Marion Cotillard voor zich, ook bekend van rollen in de films 'Inception' en 'The Dark Knight Rises'.

Lifetime Achievement
Op het Filmfestival van Londen kregen regisseur Tim Burton en zijn vrouw Helena, die actrice is, een 'Lifetime Achievement Award', een beloning voor hun hele carrière.

22-10-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto SYTYCD-jurylid Jan Kooijman in de prak

Auto SYTYCD-jurylid Jan Kooijman in de prak

http://oi46.tinypic.com/16kywpl.jpg

Het was een hectisch weekend voor 'So You Think You Can Dance'-jurylid Jan Kooijman. Gisteren vonden de opnames van de eerste liveshow plaats. Een wervelende show waar Kooijman tevreden op terugblikt. "Mensen wat een fijne eerste show vanavond! Bedankt voor alle tweets en het kijken. #SYTYCD", schreef hij op microblogsite Twitter. 

Achteraf wachtte hem echter een minder leuke ontdekking. De auto van de acteur en presentator raakte beschadigd nadat iemand er tegenaan botste. Tijdens de botsing zat gelukkig niemand in de auto. "Ik kan er eigenlijk niets over zeggen. Het ligt nu bij de politie en de rechter", liet een duidelijk balende Jan nog weten.

22-10-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Franco en Ashley Benson verliefd

James Franco en Ashley Benson verliefd

http://oi48.tinypic.com/29usmx2.jpg

Eerder deze maand werd hij nog al flirtend gespot met Kristen Stewart, maar nu schiet Cupido dan toch raak voor James Franco. De Amerikaanse acteur zou naar verluidt samen zijn met 'Pretty Little Liars'-actrice Ashley Benson.

Franco en Benson werden al meermaals samen gezien in de Big Apple en Los Angeles. ''Ze zijn al iets meer dan een maandje aan het daten en alles gaat nog steeds goed'', onthulde een bron.

De acteur brak vorig jaar met Ahna O'Reilly, met wie hij vijf jaar samen was.

22-10-2012 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama geeft Jay-Z opvoedtips

Obama geeft Jay-Z opvoedtips

http://oi45.tinypic.com/atan4.jpg

Platenbaas en rapper Jay-Z en vrouw Beyoncé krijgen opvoedtips van Obama. Het showbizzkoppel, dat in januari dochter Blue Ivy kreeg, is al een tijdje behoorlijk close met de presidentiële familie.


"Ik heb Jay-Z duidelijk gemaakt dat hij Beyoncé zo veel mogelijk moet helpen en niet alles aan haar en zijn schoonmoeder moet overlaten," klonk Obama's goede raad. Zelf heeft de president twee dochters: Malia (14) en Sasha (11).

"We praten over alles, dus ook over de kids. We hebben gewoon veel gemeen. We hebben beiden dochters en echtgenotes die populairder zijn dan wij zelf", aldus nog de president.

22-10-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

http://oi46.tinypic.com/2mxpoi1.jpg

Kate Moss draait er haar hand niet voor om om met de borsten bloot gaan. De celeb zont vaak topless op vakantie of trekt graag haar shirtje uit voor een kunstzinnige fotoshoot.

Dit keer toont het supermodel haar troeven terwijl ze poseert voor de lens van de befaamde fotograaf Tim Walker. De 38-jarige beauty draagt enkel een vreemde bruidssluier en een gouden ketting met diamanten.  Zo komt de focus helemaal op haar boezem te liggen. De rebelse foto's zijn gepubliceerd in Love Magazine.

22-10-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Om Sido te beluisteren druk op de foto.


.
De Duitse rapper Sido (31) heeft weer van zich doen spreken, maar helaas nog maar eens in negatieve zin. Op de Oostenrijkse openbare omroep ORF verkocht hij na een felle woordenwisseling een journalist een forse vuistslag. De man die om een interview vroeg, stuikte tegen de grond (zie video onder dit artikel). Het regent verontwaardigde reacties over de schandalige aanval op Dominic Heinzl, zeg maar de Oostenrijkse 'Showbizz Bart'.

'Skandal Rapper' is het predicaat dat Sido bij onze oosterburen krijgt opgeplakt en dat is echt geen toeval. Sido houdt ervan te provoceren. Paul Hartmut Würdig koos zijn artistennaam niet toevallig. Eerst stond Sido voor 'Scheiße in dein Ohr' ('stront in jouw oor') en toen dat niet meer kon, werd het 'super-intelligentes Drogenopfer' (superintelligent drugsslachtoffer).

"Moeder is een hoer"
Mogelijk was Sido ook onder invloed van drugs toen hij na afloop van de Oostenrijkse tv-show 'Die grosse Chance' societyrepoter Dominic Heinzl te lijf ging. Tijdens de show had Sido de journalist al zwaar beledigd. Na afloop vroeg de 'Oostenrijkse Showbizz Bart' eerst vriendelijk om een interview van Sido, maar blijkbaar rekent de rapper de journalist niet tot zijn beste vrienden. Eerst dreigde hij nog verbaal: "Als je niet oppast, loopt het hier slecht af" of nog lieve woordjes als "Gelukkig ben je te oud en leeft jouw moeder niet meer, want jouw moeder is een hoer!". Nadat zijn bodyguards de cameraman al kordaat hadden weggejaagd, sloeg Sido letterlijk toe. Heinzl (47) landde enkele seconden later tegen de vloer van het podium (bekijk ook de video vanuit een andere invalshoek).

Precedent
Het publiek van de tv-show zat nog altijd in de zaal en zag het hele incident gebeuren. De Berlijnse rapper Sido is niet aan zijn proefstuk toe op de Oostenrijkse tv. Vorig jaar dreigde hij er al mee om "alle vingers te breken" van een medewerkster van de ORF. Wellicht is Sido nu zijn job als jurylid van de show kwijt.

22-10-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

http://oi47.tinypic.com/a1u6a.jpg

Halloween staat weer voor de deur. Volgende week woensdag is het tijd voor trick or treath, pompoenen en natuurlijk de meest in het oog springende kostuums. De Kardashian's zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen.

Zo paste moeder Kris Jenner gisteren al een opvallend Halloween-jurkje. 'Jurkje' inderdaad, want het kostuum was namelijk net iets te krap voor Kris, waardoor één van haar tepels een eigen willetje kreeg. Dochter Khloe kon wel lachen om de blunder van haar moeder en postte de foto op Twitter met de tekst "Hoi tepel, dit is mijn moeder."

22-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen dolverliefd op tien jaar jongere saxofonist

Evi Hanssen dolverliefd op tien jaar jongere saxofonist

http://oi45.tinypic.com/eq6s9h.jpg

Evi Hanssen is opnieuw verliefd. De 33-jarige vtm presentatrice viel voor de charmes van Antwerps muzikant en Sir Yes Sir-saxofonist Alban Sarens (23). Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor Hanssen komt met het nieuwe geluk een einde aan een turbulente periode waarin haar moeder door kanker werd getroffen en ze scheidde van de vader van haar kinderen. De relatie is nog pril, maar wordt door verschillende bronnen bevestigd. Het koppel zou al een tijdje samen zijn.

22-10-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tickets voor The Rolling Stones in Londen meteen de deur uit

Tickets voor The Rolling Stones in Londen meteen de deur uit

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.
De kaartjes voor de optredens van The Rolling Stones die volgende maand in Londen plaatvinden, waren zo snel uitverkocht dat veel fans gefrustreerd zijn omdat ondanks talloze pogingen ze er geen konden bemachtigen.

Ondanks de hoge kostprijs van de tickets, die bedroeg tussen de 110 en de 460 euro, was de vraag zo hoog dat de site van Ticketmaster meteen na de lancering van de verkoop, 9 uur, crashte door het hoge bezoekersaantal. Alle 30.000 tickets voor de twee data waren zo snel weg dat heel wat fans hun frustraties op het internet uitten.

21-10-2012 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is boos op Die Antwoord om spottende clip

Lady Gaga is boos op Die Antwoord om spottende clip

http://oi50.tinypic.com/qmxtsp.jpg

Lady Gaga is boos omdat ze opgevreten wordt door een leeuw in de nieuwste videoclip van de Zuid-Afrikaanse groep Die antwoord.

Die Antwoord bestaat uit een satirisch trio die alles op de korrel nemen, ook hun eigen muziek. In de clip van hun nieuwste single 'Fatty Boom Boom' laten ze een look-a-like van de ster opdraven die een replica draagt van de bekende vleesjurk van Lady Gaga. Eerst wordt ze aangevallen door rebellen en dan opgegeten door een leeuw. Nadat ze de video zag, stuurde ze een boze tweet de wereld in. "Jullie hebben geen hit. Ik verkocht 100.000 concerttickets in Zuid-Afrika."

21-10-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnstunt loopt grondig mis: stang breekt en basejumper stort in klif van 1.200m diep

Turnstunt loopt grondig mis: stang breekt en basejumper stort in klif van 1.200m diep

http://oi49.tinypic.com/2w7l5is.jpg

Een onorthodoxe turnstunt voor het populaire Noorse tv-programma 'Normal Madness' ('Normale Gekte') is grondig misgelopen. Basejumper Richard Henriksen was te gast in het riskante programma gezien zijn hoge waaghalsgehalte. Om er nog een schepje bovenop te doen, zou Henriksen eerst nog wat turnoefeneningen doen voor hij van een klif zou duiken. Helaas brak de stang van de brug waarop hij turnde en de basejumper stuikte onverwachts vroeg al de diepte in: een klif van 1.2000 meter diep aan een fjord in het westen van Noorwegen. Als bij wonder redde Henriksen, die aan de dood ontsnapte toen hij met zijn hoofd net niet tegen een rots knalde, zich nog zonder kleerscheuren uit de misgelopen stunt.


Arde Sende Osen is tegelijk de presentator en camerman in deze populaire tv-show. Om deze stunt nog extra in de verf te zetten, hadden de programmamakers een zelfgebouwde brug op de rand van de klif gezet. Daar zou basejumper Henriksen nog een paar ronddraaien voor hij aan zijn duik begon. Osen was eerst nog in zijn nopjes, maar toen de amateuristisch in elkaar geknutselde stang het al snel begaf, stopte het gejuich en maakte plaats voor angstwekkende momenten.

Vader van vijf
Osen grijpt zich naar de haren, omdat hij denkt dat de basejumper dood is. "Ik dacht echt dat het gedaan was met hem. Het was de ergste nachtmerrie die ik ooit meemaakte in mijn tv-carrière." Maar als bij wonder liep alles goed af. Henriksen, een vader van vijf en in het gewone leven een chirurg, flirt met de dood wanneer zijn hoofd centimeters langs een rots scheert, maar slaagt er dan in zijn val onder controle te krijgen en om zijn valscherm te openen.

21-10-2012 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwen Stefani en Gavin Rossdale in relatietherapie"

"Gwen Stefani en Gavin Rossdale in relatietherapie"

Om Gwen Stefani te beluisteren druk op de foto.


.
Het gaat niet goed met Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale. Volgens verschillende ingewijden staat hun relatie op springen. "Het is niet meer zoals vroeger. Ze waren altijd close, maar daar is maar weinig sprake meer van. Vanwege hun werk zien ze elkaar ook steeds minder", aldus een bron tegen In Touch Weekly.

Toch willen Gavin en Gwen vechten voor hun liefde. Naar verluidt gaan ze samen in relatietherapie. Het stel stapte tien jaar geleden in het huwelijksbootje en samen hebben ze twee zoontjes.

21-10-2012 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gregg Wallace ('MasterChef'): "Misbruikt toen ik acht was"

Gregg Wallace ('MasterChef'): "Misbruikt toen ik acht was"

http://oi50.tinypic.com/s2dvzt.jpg

Temidden van de aanhoudende storm van pedofilieschandalen op de BBC heeft Gregg Wallace (48), ook bij ons heel bekend dankzij het populaire BBC-programma 'MasterChef', in een nieuwe autobiografie uitgebracht dat hij als achtjarig jongetje misbruikt werd door een vriend van de familie. "Ik voelde me jarenlang beschaamd en daarom durfde ik het aan niemand vertellen. Dat had ik beter wel gedaan, want dan had de dader kunnen gestraft worden", zegt Wallace, het jurylid uit 'MasterChef' dat altijd verlekkerd uitkijkt naar de desserts die de kandidaten gefabriceerd hebben.


Wie Gregg Wallace zegt, zegt 'MasterChef'. Het populaire format waarin amateurkoks beoordeeld worden door een jury van experts groeide in allerlei varianten uit tot een wereldwijd succes. Ook in ons land, bijvoorbeeld met de veelbekeken afleveringen van 'MasterChef' met celebrities, streng overschouwd door sterrenkok Wout Bru als juryvooorzitter en zijn wisselende collega-jurylid.

John Torrode
Die tandem is geïnspireerd op de BBC-versie van 'MasterChef' met Gregg Wallace als de olijke Britse sidekick van de Australische topkok John Torrode, die al 20 jaar in Engeland woont en daar een succesvolle tv-carrière uitbouwde. Wallace van zijn kant is een schrijver en culinaire expert die in de serie als ingrediëntenspecialist werd neergezet, maar vooral zijn voorkeur voor desserts niet onder stoelen of banken stak. Schertsend zei hij ooit over zichzelf: "Ik ben eigenlijk gewoon de dikke kale kerel uit 'MasterChef' die dol is op pudding." (bekijk hier filmpje over zijn voorliefde voor pudding)

"Zoals een vriendinnetje"
In zijn nieuwe autobiografie 'Life On A Plate' wordt het voor Gregg Wallace echter ook bittere ernst, wanneer hij emotioneel getuigt over zijn kindertijd waarin hij seksueel misbruikt werd door een vriend van de familie. Hij schrijft hoe hij als achtjarige door de man van zijn babysitster intiem op de mond gekust werd. De familievriend voegde eraan toe dat hij zou tonen wat er gebeurt als hij een vriendinnetje zou krijgen. Vervolgens dwong hij Gregg hem te betasten "zoals een vriendinnetje dat zou doen."

"Stinkende tabaksmond"
Wallace beschrijft hoe de dader George in de buurt van zijn ouderlijke huis in Peckham woonde. The Sun citeert wat hij schrijft: "Terwijl mijn babysitter Bernie een vriendelijke vrouw leek, was haar man George veel minder lief. Hij kwam vaak mee babysitten, was heel mager en een echte kettingroker. Ik herinner me nog zijn stinkende tabaksmond, toen hij me begon te kussen op de mond. Ik was als versteend en totaal verward door zijn seksuele handelingen, toen hij zijn lippen op de mijne smakte en met zijn tong in mijn mond drong. Vervolgens nam hij mijn handen en stak ze in zijn broek. Hij drukte me op het hart dat ik tegen niemand mocht vertellen wat er gebeurd was. 'Je wil me toch niet in problemen brengen bij de familie hé?' Een paar dagen later vroeg George me of ik met hem naar de slaapkamer wilde gaan, maar ik weigerde."

Ouders
"Ik vertelde het mede door dat dreigement ook nooit aan mijn moeder. Ik begreep ook niet goed wat er gebeurd was. En op een of andere manier wilde ik hem ook niet in verlegenheid brengen, hij de maanden voordien was hij wel een goede babysit geweest. Pas toen ik ouder werd, begon ik te beseffen dat ik een slachtoffer was geweest. Toch bleef ik me nog jarenlang beschaamd voelen, alsof ik medeschuldig was. Ik had het iemand moeten vertellen. Pas toen ik het neergeschreven had, vertelde ik het aan mijn moeder en die zei me dat ik dat niet kon maken tegenover zijn familie. Mijn vader van zijn kant was vol berouw. Hij verontschuldigde zich voor iets dat hij nooit geweten had."

Twee kinderen
Na het misbruik had Gregg Wallace, die twee kinderen heeft (Libby (15) en Tom (18) het moeilijk om zich te binden met drie mislukte huwelijken tot gevolg. Nadat zijn derde vrouw Heidi zijn hart gebroken had, begon hij een relatie met het 27-jarige glamourmodel Cara Franco, maar hij heeft schrik om opnieuw te trouwen. "Mensen denken misschien dat ik een playboy ben, maar dat is echt niet zo. Ze komt overigens heel goed met mijn kinderen overeen. Op restaurant met hen floepte ik er eens uit dat ze mooie borsten had en mijn kinderen kwamen aan de andere kant van de tafel niet meer bij van het lachen."

Overtuigd
Het was nochtans zijn derde vrouw Heidi die hem overtuigde om te getuigen over het misbruik in zijn prille jeugd. "Je moet dat echt doen", zei Heidi tegen Wallace. "Het toont hoe pedofielen geen schrikwekkende mensen zijn, maar vriendelijke en gelukkige gewone mensen."

21-10-2012 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans 'Star Trek' breken wereldrecord

Fans 'Star Trek' breken wereldrecord

http://oi45.tinypic.com/2l8xbur.jpg

1083 verklede fans van 'Star Trek' hebben zaterdag een wereldrecord gebroken. Er kwamen niet eerder zoveel gekostumeerde 'trekkies' bijeen. Het record werd gebroken op een groot evenement voor fans van de televisieserie in Londen. De meeste fans waren gekleed in de uniformen van Starfleet, maar er waren ook bezoekers gekleed als Vulcans, Klingons en Romulanen. Het vorige record stond op 1040 trekkies en werd gevestigd in augustus in Las Vegas.

17.000 bezoekers
Het was voor het eerst in 10 jaar dat er een groot Startrekevenement was in Groot-Brittannië. Er kwamen 17.000 bezoekers op de beurs af, die 3 dagen duurde. Vrijdag trouwde een Zweeds koppel, geheel in Klingonstijl.

21-10-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Hemsworth gewond bij filmen Hunger Games 2

Liam Hemsworth gewond bij filmen Hunger Games 2

http://oi50.tinypic.com/j909yb.jpg

Liam Hemsworth, verloofde van Miley Cyrus, is gewond geraakt bij het filmen van Catching Fire, het tweede deel uit de Hunger Games-trilogie. "Ik heb mijn knie bezeerd bij het filmen. Ik probeer me er gewoon door te slaan. Veel mensen rekenen op jouw prestatie op zo'n moment, dus je voelt je verplicht om door te gaan."


Liam speelt er de rol van de rebel Gale, de beste vriend van heldin Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence). Zijn rol was in deel 1 nog relatief klein, maar zal er in 'Catching Fire' en 'Mocking Jay', de vervolgfilms, enkel op vooruit gaan.

"Er zit veel meer actie in deze film, voor alle personages zijn er veel meer vechtscènes."

Maar dat is niet het moeilijkste aan de rol: "Mijn personage heeft honger. Dus ik ben wel verplicht af te vallen, om er een beetje ondervoed uit te zien."

De film zal pas in november 2013 in de zalen spelen.

21-10-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!