NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

Rebelse Kate Moss geeft zich bloot in magazine

http://oi46.tinypic.com/2mxpoi1.jpg

Kate Moss draait er haar hand niet voor om om met de borsten bloot gaan. De celeb zont vaak topless op vakantie of trekt graag haar shirtje uit voor een kunstzinnige fotoshoot.

Dit keer toont het supermodel haar troeven terwijl ze poseert voor de lens van de befaamde fotograaf Tim Walker. De 38-jarige beauty draagt enkel een vreemde bruidssluier en een gouden ketting met diamanten.  Zo komt de focus helemaal op haar boezem te liggen. De rebelse foto's zijn gepubliceerd in Love Magazine.

22-10-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Rapper Sido velt 'Oostenrijkse Showbizz Bart' met vuistslag

Om Sido te beluisteren druk op de foto.


.
De Duitse rapper Sido (31) heeft weer van zich doen spreken, maar helaas nog maar eens in negatieve zin. Op de Oostenrijkse openbare omroep ORF verkocht hij na een felle woordenwisseling een journalist een forse vuistslag. De man die om een interview vroeg, stuikte tegen de grond (zie video onder dit artikel). Het regent verontwaardigde reacties over de schandalige aanval op Dominic Heinzl, zeg maar de Oostenrijkse 'Showbizz Bart'.

'Skandal Rapper' is het predicaat dat Sido bij onze oosterburen krijgt opgeplakt en dat is echt geen toeval. Sido houdt ervan te provoceren. Paul Hartmut Würdig koos zijn artistennaam niet toevallig. Eerst stond Sido voor 'Scheiße in dein Ohr' ('stront in jouw oor') en toen dat niet meer kon, werd het 'super-intelligentes Drogenopfer' (superintelligent drugsslachtoffer).

"Moeder is een hoer"
Mogelijk was Sido ook onder invloed van drugs toen hij na afloop van de Oostenrijkse tv-show 'Die grosse Chance' societyrepoter Dominic Heinzl te lijf ging. Tijdens de show had Sido de journalist al zwaar beledigd. Na afloop vroeg de 'Oostenrijkse Showbizz Bart' eerst vriendelijk om een interview van Sido, maar blijkbaar rekent de rapper de journalist niet tot zijn beste vrienden. Eerst dreigde hij nog verbaal: "Als je niet oppast, loopt het hier slecht af" of nog lieve woordjes als "Gelukkig ben je te oud en leeft jouw moeder niet meer, want jouw moeder is een hoer!". Nadat zijn bodyguards de cameraman al kordaat hadden weggejaagd, sloeg Sido letterlijk toe. Heinzl (47) landde enkele seconden later tegen de vloer van het podium (bekijk ook de video vanuit een andere invalshoek).

Precedent
Het publiek van de tv-show zat nog altijd in de zaal en zag het hele incident gebeuren. De Berlijnse rapper Sido is niet aan zijn proefstuk toe op de Oostenrijkse tv. Vorig jaar dreigde hij er al mee om "alle vingers te breken" van een medewerkster van de ORF. Wellicht is Sido nu zijn job als jurylid van de show kwijt.

22-10-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

Nipple slip voor moeder Kim Kardashian

http://oi47.tinypic.com/a1u6a.jpg

Halloween staat weer voor de deur. Volgende week woensdag is het tijd voor trick or treath, pompoenen en natuurlijk de meest in het oog springende kostuums. De Kardashian's zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen.

Zo paste moeder Kris Jenner gisteren al een opvallend Halloween-jurkje. 'Jurkje' inderdaad, want het kostuum was namelijk net iets te krap voor Kris, waardoor één van haar tepels een eigen willetje kreeg. Dochter Khloe kon wel lachen om de blunder van haar moeder en postte de foto op Twitter met de tekst "Hoi tepel, dit is mijn moeder."

22-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen dolverliefd op tien jaar jongere saxofonist

Evi Hanssen dolverliefd op tien jaar jongere saxofonist

http://oi45.tinypic.com/eq6s9h.jpg

Evi Hanssen is opnieuw verliefd. De 33-jarige vtm presentatrice viel voor de charmes van Antwerps muzikant en Sir Yes Sir-saxofonist Alban Sarens (23). Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor Hanssen komt met het nieuwe geluk een einde aan een turbulente periode waarin haar moeder door kanker werd getroffen en ze scheidde van de vader van haar kinderen. De relatie is nog pril, maar wordt door verschillende bronnen bevestigd. Het koppel zou al een tijdje samen zijn.

22-10-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tickets voor The Rolling Stones in Londen meteen de deur uit

Tickets voor The Rolling Stones in Londen meteen de deur uit

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.
De kaartjes voor de optredens van The Rolling Stones die volgende maand in Londen plaatvinden, waren zo snel uitverkocht dat veel fans gefrustreerd zijn omdat ondanks talloze pogingen ze er geen konden bemachtigen.

Ondanks de hoge kostprijs van de tickets, die bedroeg tussen de 110 en de 460 euro, was de vraag zo hoog dat de site van Ticketmaster meteen na de lancering van de verkoop, 9 uur, crashte door het hoge bezoekersaantal. Alle 30.000 tickets voor de twee data waren zo snel weg dat heel wat fans hun frustraties op het internet uitten.

21-10-2012 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is boos op Die Antwoord om spottende clip

Lady Gaga is boos op Die Antwoord om spottende clip

http://oi50.tinypic.com/qmxtsp.jpg

Lady Gaga is boos omdat ze opgevreten wordt door een leeuw in de nieuwste videoclip van de Zuid-Afrikaanse groep Die antwoord.

Die Antwoord bestaat uit een satirisch trio die alles op de korrel nemen, ook hun eigen muziek. In de clip van hun nieuwste single 'Fatty Boom Boom' laten ze een look-a-like van de ster opdraven die een replica draagt van de bekende vleesjurk van Lady Gaga. Eerst wordt ze aangevallen door rebellen en dan opgegeten door een leeuw. Nadat ze de video zag, stuurde ze een boze tweet de wereld in. "Jullie hebben geen hit. Ik verkocht 100.000 concerttickets in Zuid-Afrika."

21-10-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnstunt loopt grondig mis: stang breekt en basejumper stort in klif van 1.200m diep

Turnstunt loopt grondig mis: stang breekt en basejumper stort in klif van 1.200m diep

http://oi49.tinypic.com/2w7l5is.jpg

Een onorthodoxe turnstunt voor het populaire Noorse tv-programma 'Normal Madness' ('Normale Gekte') is grondig misgelopen. Basejumper Richard Henriksen was te gast in het riskante programma gezien zijn hoge waaghalsgehalte. Om er nog een schepje bovenop te doen, zou Henriksen eerst nog wat turnoefeneningen doen voor hij van een klif zou duiken. Helaas brak de stang van de brug waarop hij turnde en de basejumper stuikte onverwachts vroeg al de diepte in: een klif van 1.2000 meter diep aan een fjord in het westen van Noorwegen. Als bij wonder redde Henriksen, die aan de dood ontsnapte toen hij met zijn hoofd net niet tegen een rots knalde, zich nog zonder kleerscheuren uit de misgelopen stunt.


Arde Sende Osen is tegelijk de presentator en camerman in deze populaire tv-show. Om deze stunt nog extra in de verf te zetten, hadden de programmamakers een zelfgebouwde brug op de rand van de klif gezet. Daar zou basejumper Henriksen nog een paar ronddraaien voor hij aan zijn duik begon. Osen was eerst nog in zijn nopjes, maar toen de amateuristisch in elkaar geknutselde stang het al snel begaf, stopte het gejuich en maakte plaats voor angstwekkende momenten.

Vader van vijf
Osen grijpt zich naar de haren, omdat hij denkt dat de basejumper dood is. "Ik dacht echt dat het gedaan was met hem. Het was de ergste nachtmerrie die ik ooit meemaakte in mijn tv-carrière." Maar als bij wonder liep alles goed af. Henriksen, een vader van vijf en in het gewone leven een chirurg, flirt met de dood wanneer zijn hoofd centimeters langs een rots scheert, maar slaagt er dan in zijn val onder controle te krijgen en om zijn valscherm te openen.

21-10-2012 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gwen Stefani en Gavin Rossdale in relatietherapie"

"Gwen Stefani en Gavin Rossdale in relatietherapie"

Om Gwen Stefani te beluisteren druk op de foto.


.
Het gaat niet goed met Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale. Volgens verschillende ingewijden staat hun relatie op springen. "Het is niet meer zoals vroeger. Ze waren altijd close, maar daar is maar weinig sprake meer van. Vanwege hun werk zien ze elkaar ook steeds minder", aldus een bron tegen In Touch Weekly.

Toch willen Gavin en Gwen vechten voor hun liefde. Naar verluidt gaan ze samen in relatietherapie. Het stel stapte tien jaar geleden in het huwelijksbootje en samen hebben ze twee zoontjes.

21-10-2012 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gregg Wallace ('MasterChef'): "Misbruikt toen ik acht was"

Gregg Wallace ('MasterChef'): "Misbruikt toen ik acht was"

http://oi50.tinypic.com/s2dvzt.jpg

Temidden van de aanhoudende storm van pedofilieschandalen op de BBC heeft Gregg Wallace (48), ook bij ons heel bekend dankzij het populaire BBC-programma 'MasterChef', in een nieuwe autobiografie uitgebracht dat hij als achtjarig jongetje misbruikt werd door een vriend van de familie. "Ik voelde me jarenlang beschaamd en daarom durfde ik het aan niemand vertellen. Dat had ik beter wel gedaan, want dan had de dader kunnen gestraft worden", zegt Wallace, het jurylid uit 'MasterChef' dat altijd verlekkerd uitkijkt naar de desserts die de kandidaten gefabriceerd hebben.


Wie Gregg Wallace zegt, zegt 'MasterChef'. Het populaire format waarin amateurkoks beoordeeld worden door een jury van experts groeide in allerlei varianten uit tot een wereldwijd succes. Ook in ons land, bijvoorbeeld met de veelbekeken afleveringen van 'MasterChef' met celebrities, streng overschouwd door sterrenkok Wout Bru als juryvooorzitter en zijn wisselende collega-jurylid.

John Torrode
Die tandem is geïnspireerd op de BBC-versie van 'MasterChef' met Gregg Wallace als de olijke Britse sidekick van de Australische topkok John Torrode, die al 20 jaar in Engeland woont en daar een succesvolle tv-carrière uitbouwde. Wallace van zijn kant is een schrijver en culinaire expert die in de serie als ingrediëntenspecialist werd neergezet, maar vooral zijn voorkeur voor desserts niet onder stoelen of banken stak. Schertsend zei hij ooit over zichzelf: "Ik ben eigenlijk gewoon de dikke kale kerel uit 'MasterChef' die dol is op pudding." (bekijk hier filmpje over zijn voorliefde voor pudding)

"Zoals een vriendinnetje"
In zijn nieuwe autobiografie 'Life On A Plate' wordt het voor Gregg Wallace echter ook bittere ernst, wanneer hij emotioneel getuigt over zijn kindertijd waarin hij seksueel misbruikt werd door een vriend van de familie. Hij schrijft hoe hij als achtjarige door de man van zijn babysitster intiem op de mond gekust werd. De familievriend voegde eraan toe dat hij zou tonen wat er gebeurt als hij een vriendinnetje zou krijgen. Vervolgens dwong hij Gregg hem te betasten "zoals een vriendinnetje dat zou doen."

"Stinkende tabaksmond"
Wallace beschrijft hoe de dader George in de buurt van zijn ouderlijke huis in Peckham woonde. The Sun citeert wat hij schrijft: "Terwijl mijn babysitter Bernie een vriendelijke vrouw leek, was haar man George veel minder lief. Hij kwam vaak mee babysitten, was heel mager en een echte kettingroker. Ik herinner me nog zijn stinkende tabaksmond, toen hij me begon te kussen op de mond. Ik was als versteend en totaal verward door zijn seksuele handelingen, toen hij zijn lippen op de mijne smakte en met zijn tong in mijn mond drong. Vervolgens nam hij mijn handen en stak ze in zijn broek. Hij drukte me op het hart dat ik tegen niemand mocht vertellen wat er gebeurd was. 'Je wil me toch niet in problemen brengen bij de familie hé?' Een paar dagen later vroeg George me of ik met hem naar de slaapkamer wilde gaan, maar ik weigerde."

Ouders
"Ik vertelde het mede door dat dreigement ook nooit aan mijn moeder. Ik begreep ook niet goed wat er gebeurd was. En op een of andere manier wilde ik hem ook niet in verlegenheid brengen, hij de maanden voordien was hij wel een goede babysit geweest. Pas toen ik ouder werd, begon ik te beseffen dat ik een slachtoffer was geweest. Toch bleef ik me nog jarenlang beschaamd voelen, alsof ik medeschuldig was. Ik had het iemand moeten vertellen. Pas toen ik het neergeschreven had, vertelde ik het aan mijn moeder en die zei me dat ik dat niet kon maken tegenover zijn familie. Mijn vader van zijn kant was vol berouw. Hij verontschuldigde zich voor iets dat hij nooit geweten had."

Twee kinderen
Na het misbruik had Gregg Wallace, die twee kinderen heeft (Libby (15) en Tom (18) het moeilijk om zich te binden met drie mislukte huwelijken tot gevolg. Nadat zijn derde vrouw Heidi zijn hart gebroken had, begon hij een relatie met het 27-jarige glamourmodel Cara Franco, maar hij heeft schrik om opnieuw te trouwen. "Mensen denken misschien dat ik een playboy ben, maar dat is echt niet zo. Ze komt overigens heel goed met mijn kinderen overeen. Op restaurant met hen floepte ik er eens uit dat ze mooie borsten had en mijn kinderen kwamen aan de andere kant van de tafel niet meer bij van het lachen."

Overtuigd
Het was nochtans zijn derde vrouw Heidi die hem overtuigde om te getuigen over het misbruik in zijn prille jeugd. "Je moet dat echt doen", zei Heidi tegen Wallace. "Het toont hoe pedofielen geen schrikwekkende mensen zijn, maar vriendelijke en gelukkige gewone mensen."

21-10-2012 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans 'Star Trek' breken wereldrecord

Fans 'Star Trek' breken wereldrecord

http://oi45.tinypic.com/2l8xbur.jpg

1083 verklede fans van 'Star Trek' hebben zaterdag een wereldrecord gebroken. Er kwamen niet eerder zoveel gekostumeerde 'trekkies' bijeen. Het record werd gebroken op een groot evenement voor fans van de televisieserie in Londen. De meeste fans waren gekleed in de uniformen van Starfleet, maar er waren ook bezoekers gekleed als Vulcans, Klingons en Romulanen. Het vorige record stond op 1040 trekkies en werd gevestigd in augustus in Las Vegas.

17.000 bezoekers
Het was voor het eerst in 10 jaar dat er een groot Startrekevenement was in Groot-Brittannië. Er kwamen 17.000 bezoekers op de beurs af, die 3 dagen duurde. Vrijdag trouwde een Zweeds koppel, geheel in Klingonstijl.

21-10-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Hemsworth gewond bij filmen Hunger Games 2

Liam Hemsworth gewond bij filmen Hunger Games 2

http://oi50.tinypic.com/j909yb.jpg

Liam Hemsworth, verloofde van Miley Cyrus, is gewond geraakt bij het filmen van Catching Fire, het tweede deel uit de Hunger Games-trilogie. "Ik heb mijn knie bezeerd bij het filmen. Ik probeer me er gewoon door te slaan. Veel mensen rekenen op jouw prestatie op zo'n moment, dus je voelt je verplicht om door te gaan."


Liam speelt er de rol van de rebel Gale, de beste vriend van heldin Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence). Zijn rol was in deel 1 nog relatief klein, maar zal er in 'Catching Fire' en 'Mocking Jay', de vervolgfilms, enkel op vooruit gaan.

"Er zit veel meer actie in deze film, voor alle personages zijn er veel meer vechtscènes."

Maar dat is niet het moeilijkste aan de rol: "Mijn personage heeft honger. Dus ik ben wel verplicht af te vallen, om er een beetje ondervoed uit te zien."

De film zal pas in november 2013 in de zalen spelen.

21-10-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele bevallen van een zoontje"

"Adele bevallen van een zoontje"

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.
Er circuleren berichten als zou Adele bevallen zijn van een zoontje. De 24-jarige zangeres en haar vriend Simon Konecki verwelkomden de baby vrijdagavond volgens bepaalde bronnen.

Het koppel kondigde in juni de zwangerschap aan, Adele was toen bijna zes maanden in verwachting. Voor de wereldster is het haar eerste kindje terwijl haar vriend al een vijfjarig dochtertje heeft uit een eerdere relatie.

21-10-2012 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera:

Christina Aguilera: "Ik draag nooit ondergoed"

http://oi47.tinypic.com/ezpvd0.jpg

Zangeres Christina Aguilera gaf tijdens een interview in de Amerikaanse talkshow 'Chelsea Lately' toe het "bevrijdend" te vinden zonder lingerie rond te lopen. "Ik draag niet graag ondergoed. Ik wil het liefst zo vrij mogelijk rondlopen. Zo ben ik nu eenmaal", klonk het.

De reden waarom het ondergoed ter sprake kwam, was omdat Aguilera alleen wilde geïnterviewd worden als gastvrouw Chelsea in weinig verhullende kleding zou presenteren. Die eis stelde ze uit wraak om de grappen die de presentatrice eerder had gemaakt over de gewaagde outfits van de zangeres.

Aguilera kon het pakje van Handler alvast appreciëren. "Je ziet er sexy uit", knipoogde ze.

20-10-2012 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese praat openlijk over plastische chirurgie

Dita Von Teese praat openlijk over plastische chirurgie

http://oi46.tinypic.com/2mfgbyx.jpg

Dita Von Teese sluit plastische chirurgie niet uit. Dat heeft de burlesque-danseres eerlijk toegegeven aan Bang Showbiz: "Ik zeg altijd: 'zeg nooit nooit'."


Von Teese ging in het verleden al eens onder het mes, en zou nog meer operaties overwegen indien dat nodig moest zijn. Toch benadrukt de ex van Marilyn Manson dat ze op dit moment geen behoefte heeft om haar onder handen te laten nemen.

"Ik lees graag tijdschriften waar de mogelijkheden in staan. Ik heb een moeder die er heel erg jong uitziet. Ze is 64 jaar maar je zou denken dat ze ergens in de veertig is. Ik mag van geluk spreken dat rimpels niet echt een probleem zijn voor mij."

"Ik maak me meer zorgen over mijn kont en mijn benen. Als er ooit een laser op de markt komt die mijn probleemzones kan aanpakken, dan zou ik er zeker voor gaan."

20-10-2012 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie we daar hebben: Taylor Momsen duikt weer op in Gossip Girl

Wie we daar hebben: Taylor Momsen duikt weer op in Gossip Girl

http://oi49.tinypic.com/6rtr7s.jpg

Ze was in seizoen 4 al opvallend weinig te zien en in seizoen 5 werd ze zelfs helemaal geschrapt. Maar kijk, Taylor Momsen maakt haar comeback in het zesde, ingekorte seizoen van de Amerikaanse reeks Gossip Girl. De serie probeert de verhaallijnen netjes aan elkaar te knopen, en daar hoort niet alleen een huwelijk bij, maar ook de terugkeer van 'Jenny Humphrey'. Mag ook nog eens opduiken: Eric Van der Woodsen.


Jenny ontpopte zich van braaf schoolmeisje dat niet anders wilt dan bij de rijke elite behoren, via een beloftevolle ontwerpster naar een enfant terrible dat leeft van leugens en bedrog en iedereen tegen zich opzette.

Een verhaallijn die enigszins gelijk leek te lopen met de persoonlijkheidsevolutie van Taylor zelf: een schattig tienermeisje wordt een zwaar geschminkte rockster, die in niets anders dan korsetten en jarretellen op het podium staat.

Er werd gefluisterd dat ze onmogelijk was om mee te werken, zelf zegt ze dat haar band ('The Pretty Reckless') op de eerste plaats kwam. Voor de verhaallijn werd ze, net als Eric, naar een school in Londen gestuurd.

20-10-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met de roddels: Jada praat voor het eerst over haar huwelijk met Will Smith

Gedaan met de roddels: Jada praat voor het eerst over haar huwelijk met Will Smith

http://oi45.tinypic.com/11hat53.jpg

Al maandenlang gaat het gerucht de ronde dat het huwelijk van Will Smith en Jada Pinkett-Smith op springen staat, en nu heeft de 'Madagascar 3'-actrice eindelijk besloten om haar versie van de feiten te geven.


"Er zijn geen nadelen verbonden aan mijn huwelijk met Will Smith!", vertelt Pinkett-Smith. "Ik zweer dat Will één van de beste vaders ter wereld is. Ik hou niet alleen van Will als mijn echtgenoot, maar als ik zie hoe veel hij van zijn kinderen houdt, dan besef ik dat ik een goede keuze heb gemaakt. Alsof ik met hem de jackpot heb gewonnen."

Will en Jada stapten in 1997 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen twee kinderen, Jaden (14) en Willow (11).

20-10-2012 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake en Jessica Biel getrouwd

Justin Timberlake en Jessica Biel getrouwd

http://oi46.tinypic.com/r7rwus.jpg

Het is officieel: Justin Timberlake en Jessica Biel zijn getrouwd. Dat heeft het koppel via een persmededeling aan het Amerikaanse blad People bekendgemaakt. Het huwelijk vond plaats in het zuiden van Italië.


"Het voelt geweldig om getrouwd te zijn. De ceremonie was prachtig en het was zo speciaal om omringd te zijn door familie en vrienden", luidt het.

Timberlake (31) en Biel (30) probeerden hun trouwplannen zo lang mogelijk geheim te houden, maar sinds eergisteren was er geen ontkennen meer aan: de geruchtenmolen werd aangetrapt toen vrienden en familie van het koppel naar Italië vlogen om de huwelijksceremonie bij te wonen.

De zanger en de 'Total Recall'-actrice werden vijf jaar geleden een koppel. Ze gingen vorig jaar een paar maanden uit elkaar, maar Timberlake vroeg Biel eind vorig jaar uiteindelijk ten huwelijk tijdens hun vakantie in Montana.

20-10-2012 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie over bevalling: "Alles ging mis wat mis kon gaan"

Barbie over bevalling: "Alles ging mis wat mis kon gaan"

http://oi48.tinypic.com/1zwhicw.jpg

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, heeft voor het eerst openhartig verteld over haar bevalling. In de reallifesoap van haar en man Michael was al te zien dat de geboorte van dochter Angelina niet de gemakkelijkste was. Nu blijkt dat de medische hulp noodzakelijk is geweest. "Ze hebben haar leven gered", vertelde het Haagse koppel op de Nederlandse televisie.


De presentator Van der Vorst zocht Barbie, die hersteld is van een periode met oververmoeidheid, met haar gezin op in Den Haag voor het programma Van der Vorst Ziet Sterren. In de slaapkamer, wakende bij Angelina in haar wiegje, kwam het hoge woord eruit. "De bevalling duurde 17 uur. En daarbij ging alles mis wat mis kon gaan", begint Samantha.

Volgens Michael werd de ruggenprik twee keer verkeerd geprikt. Samantha getuigt: "Het hoofdje kwam eruit, maar het lichaampje ging niet mee. Mijn bekken waren te nauw'. De gynaecologen zorgden dat Samantha haar houding veranderde, waarna ze om de beurt aan Angelina trokken. "Ze hebben haar leven gered", zegt Michael. "Het is gewoon heel erg geweest", sluit Barbie af.

20-10-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Luxemburgse prins lokt royalty uit heel Europa

Huwelijk Luxemburgse prins lokt royalty uit heel Europa

http://oi46.tinypic.com/23tm72t.jpg

In Luxemburg is de kerkelijke plechtigheid van start gegaan ter gelegenheid van het huwelijk van erfprins Guillaume met de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy. De hele Europese gotha is van de partij.


Op de rode loper voor de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal in Luxemburg waren zaterdagochtend zowat alle Europese vorstenhuizen vertegenwoordigd voor het huwelijk van erfprins Guillaume met Stéphanie de Lannoy. Het voltallige Belgische vorstenhuis is aanwezig, voor hen is het een familiegebeurtenis. Wijlen Groot-Hertogin Joséphine-Charlotte, grootmoeder van de bruidegom, was immers de zus van koning Albert II.

Bekende gasten
Vanuit Nederland waren koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Maxima aanwezig. Maar ook Haakon en Mette-Marit uit Noorwegen, Victoria en Daniel uit Zweden, Frederick en Mary uit Denemarken, Felipe en Letizia uit Spanje, prinses van Hannover Caroline (van Monaco), Edward en Sophie uit het Verenigd-Koninkrijk en tal van andere niet Europese vorsten zoals de kroonprins van Japan en prinses Lalla Salma uit Marokko.

Jurk
De bruid, gekleed in een jurk van Elie Saab, kwam aan de arm van haar oudste broer Jehan de kathedraal binnen. Haar vader, de 92-jarige Philip de Lannoy, wachtte haar in zijn rolstoel op aan het altaar om haar zijn zegen te geven. De dienst begon met een minuut stilte ter ere van Stéphanie's moeder, die op 26 augustus overleed.

 De ivoorkleurige kanten jurk is afgewerkt met zilveren bladvormige accenten. De jurk heeft driekwartsmouwen. Ook de sluier van de bruid bevat dezelfde bladvormige zilveren accenten.

Belgische merken
Op het prinselijk huwelijk in Luxemburg is de Belgische mode goed vertegenwoordigd. Hoewel de bruid koos voor een ontwerp van Elie Saab, kozen vele andere dames voor een outfit van het Belgische label Natan. De hoeden waren veelal van de hand van Fabienne Delvigne en ook voor de make-up werd beroep gedaan op een landgenoot.

Belgische ontwerpen
Groot-Hertogin Maria-Teresa, prinses Alexandra (zus van de bruidegom, nvdr), prinses Tessy (echtgenote van prins Louis, broer van de bruidegom, nvdr) en Antonia Hamilton (nicht van de bruid, nvdr) kozen voor jurken van de Belgische ontwerper Eduard Vermeulen, voor het label Natan. De hoeden van prinses Tessy en Nathalie Hamilton, nicht van de bruid, zijn van de hand van de Belgische ontwerpster Fabienne Delvigne.

De kapsels werden verzorgd door Maison CARITA-Paris en de make-up werd verzorgd door de Belg BOUZOUK.

Bekende tiara
Prinses Stéphanie draagt een tiara die een familie-erfstuk is van de familie de Lannoy en ook door haar zussen en schoonzussen werd gedragen op hun trouwdag. De tiara bevat 270 briljanten in een platinum boog, met in het midden een peervormige diamant.

20-10-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo laat politie haar vader wegsturen uit haar huis

LiLo laat politie haar vader wegsturen uit haar huis

http://oi48.tinypic.com/sc554p.jpg

De politie moest tussenkomen in een familieruzie in het huis van Lindsay Lohan in Los Angeles. LiLo's vader Michael liet de arm der wet uitrukken maar moest zelf, samen met zijn gezelschap, het eigendom van zijn dochter verlaten.


Michael Lohan is bezorgd over zijn dochter. De 26-jarige Lindsay maakte ruzie dat het kletterde met haar moeder Dina en ze kwam niet opdagen op de postproductie van haar laatste film 'The Canyons'. Daarop besloot papa om met een hulpteam haar dochter bij te staan. Maar Lindsay kon dat niet appreciëren. De politie werd er dus bijgehaald en Michael Lohan kon ophoepelen met zijn hulpploeg.

Het was de zelfverklaarde nieuwe vriend van Lindsay die, volgens roddelsite TMZ, stelde dat de problemen die LiLo heeft niet kunnen opgelost worden door haar vader.

Michael is van mening dat het partyvolkje "van slechte zeden", waarmee zijn dochter onlangs aan het fuiven ging in New York, een slechte invloed heeft op haar. "Het zal allemaal gaan veranderen", tierde hij. Maar Lindsay repliceerde dat ze het wel gehad heeft met haar vader. En ze zette hem nu dus haar huis uit.

20-10-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!