Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-pedofiel Jimmy Savile vergreep zich aan meisje tijdens 'Top Of The Pops'

BBC-pedofiel Jimmy Savile vergreep zich aan meisje tijdens 'Top Of The Pops'

http://oi46.tinypic.com/291oow3.jpg

Het grootscheepse pedofilieschandaal rond de ondertussen overleden BBC-presentator Jimmy Savile neemt nog zowat elke dag uitbreiding met nieuwe getuigenissen van misbruiken. Hoewel iedereen uit de lucht leek te vallen bij het uitbarsten van de affaire die de BBC op haar grondvesten doet daveren, waren er (achteraf gezien) al tekenen. Zo vergreep Savile zich als presentator van  'Top Of The Pops' aan een 19-jarig meisje door onder haar rokje te gaan en in haar billen te knijpen. Het gechoqueerde meisje reageerde live op tv met een luide gil (zie video onder dit artikel). Toen ze verhaal ging halen bij de BBC, vertelde men haar dat ze moest ophoepelen. Het incident gebeurde voor de ogen van zo'n 20 miljoen, vaak jonge, tv-kijkers.


De voorbije dagen stroomden er honderden beschuldigingen binnen van slachtoffers die in hun jeugd gemolesteerd werden door Jimmy Savile. Nu is er ook een video opgedoken van een meisje dat tijdens 'Top Of The Pops' een luide gil slaakte omdat Savile onder haar rokje ging en haar intiem probeerde te betasten. De presentator leest ijzig kalm verder zijn tekst af in de camera alsof er niks aan de hand was. Vervolgens probeert het blonde meisje aan de handtastelijke Savage te ontsnappen, maar lukt haar niet in de drukte. Dat alles gebeurde terwijl zo'n 20 miljoen tv-kijkers mee keken.

Hand op stoel
Het incident gebeurde tijdens de opnames van 'Top Of The Pops' op 25 novemer 1976 in de BBC-studio's. Silvia was toen 19 jaar en Savile 50. In The Sun getuigde het slachtoffer over de handtastelijke presentator. "Ik voelde zijn vingers onder mijn rokje naar mijn billen gaan. Het was afgrijselijk. Ik sprong van mijn stoel van het schrikken, maar kon niet wegvluchten omdat we zo dicht op elkaar zaten gepakt. Toen ik weer wilde gaan zitten, lag zijn hand nog altijd op mijn stoel en hij ging weer in de aanval."

Beschaamd
"Ik voelde me zo beschaamd omdat het live op tv was en al mijn vrienden en familieleden aan het kijken waren. Hij lachte gewoon en bleef me maar betasten. Hij mompelde nog iets als 'een man zou hier al snel aan gewend geraken'. Ik ging klacht indienen bij de BBC, maar daar werd ik wandelen gestuurd. 'Hoepel op, Jimmy was maar wat aan het gekscheren.' Het voorval bleef me achtervolgen en negen jaar geleden droeg het zelfs bij tot de mislukking van mijn huwelijk."

28-10-2012 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen vallen in de prijzen op filmfestival in Valladolid

Belgen vallen in de prijzen op filmfestival in Valladolid

http://oi47.tinypic.com/157najl.jpg

'Tot altijd' van Nic Balthazar, 'Het vijfde seizoen' van Peter Brosens en Jessica Woodworth en de korte film 'Dood van een schaduw' van Tom Van Avermaet zijn bekroond op het internationaal filmfestival van het Spaanse Valladolid. Matthias Schoenaerts won de prijs voor beste acteur voor zijn rol in 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.


Op de 57ste editie van de Seminci Valladolid ging 'Het vijfde seizoen' in de internationale competitie aan de haal met de prijs van de internationale jury, de Fipresci internationale persprijs en de prijs van de jongerenjury. 'Het vijfde seizoen' is de derde speelfilm van het duo Brosens-Woodworth, na 'Khadak' en 'Altiplano', en komt op 23 januari 2013 uit in de Belgische bioscopen.

Vervolgens won 'Tot altijd', de film van Nic Balthazar die in de Meeting Point-competitie werd vertoond, zowel de prijs voor beste film als de publieksprijs.

Tom Van Avermaets 'Dood van een schaduw' kreeg dan weer de Seminci Valladolid/European Film Award, waardoor de korte film ook als eerste genomineerd is voor de European Film Award voor beste korte film in 2013.

Ten slotte werd Matthias Schoenaerts uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in 'De rouille et d'os'.

Vorig jaar werd 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven in Valladolid uitgeroepen tot de beste speelfilm van de internationale competitie, de zogenaamde 'Golden Spike Award'. Die prijs gaat dit jaar naar de Marokkaans-Frans-Belgische coproductie 'Les chevaux de Dieu' van Nabil Ayouch.

28-10-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre aanklacht tegen Tom Cruise: "Hij gaat octomom bezwangeren"

Bizarre aanklacht tegen Tom Cruise: "Hij gaat octomom bezwangeren"

http://oi46.tinypic.com/2mwav6r.jpg

Slim Shady Holmes heeft bizarre rechtszaak aangespannen tegen acteur Tom Cruise. Hij eist 34 miljoen dollar aan schadevergoeding en wil ook het hoederecht voor zijn dochter Suri Cruise.


De papieren voor de rechtszaak werden op 5 juli ingediend in het Amerikaanse Delaware. Slim Shady Holmes zegt dat Suri gebrainwasht werd door de sekte Scientology, ook zou de man getuige geweest zijn van een dansfestijn van Tom en John Travolta in hun ondergoed. Als laatste beweerde hij dat de acteur op zoek is naar een nieuwe vrouw en dat de kans groot is dat hij Nadya Suleman, ook bekend als octomom, zal bezwangeren. In de aanklacht staan heel wat spellings- en grammaticale fouten, hij vernoemt ook heel wat andere sterren als Katie Holmes, Matt Damon, Victoria Beckham en zelfs Saddam Hoessein.

"Tom heeft een tattoo van tatoeëerder Kat Von D op zijn dij en hij indoctrineert Suri door haar telkens afleveringen van Dawson's Creek (de reeks waaraan zijn ex Katie Holmes meewerkte) te tonen. Tom deed ook alsof hij de laatste samurai was en viel me aan. Killer clowns uit de ruimte waren hier getuige van", besluit Slim Shady. De afzender was een Koreaans barbecuerestaurant.

28-10-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekroond tot meest natuurlijke schoonheid

Kate Middleton gekroond tot meest natuurlijke schoonheid

http://oi47.tinypic.com/11vl8xl.jpg

De hertogin van Cambridge is door de Britten in een poll van het magazine InStyle uitgeroepen tot de meest natuurlijke schoonheid. Kate Middleton liet andere beauties zoals Keira Knightley, Emma Watson en Cheryl Cole achter zich. Zus Pippa behaalde de tiende plaats.

De Britse prinses is al langer een stijlicoon omwille van haar onberispelijke look. Maar Kate Middeleton smijt er wel heel wat geld tegenaan om er 'natuurlijk' mooi uit te zien.

Volgens Vogue Australia heeft de hertogin op een jaar tijd 125.000 euro gespendeerd aan haar uiterlijk. De piekfijne haardos van de prinses slorpt jaarlijks alleen al 10.000 euro op. Om nog maar te zwijgen van haar uitpuilende kleerkast. Maar het moet gezegd, de look van Kate vaart er wel bij.

28-10-2012 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.National Geopgraphic verklaart Friso onterecht dood

National Geopgraphic verklaart Friso onterecht dood

http://oi45.tinypic.com/qx82o2.jpg

Vervelende fout voor tv-zender National Geographic. Die verklaarde de Nederlandse prins Friso dood, maar daar blijkt niks van aan te zijn. De zender deelde al mee de blunder erg te betreuren.


"National Geographic Channel betuigt zijn medeleven aan de koninklijke familie en de Nederlandse bevolking met het overlijden van Zijne Hoogheid Prins Friso": deze - inmiddels verwijderde - tekst verscheen op een zwarte achtergrond van het tv-station.

Een foutieve mededeling, zo blijkt. De Rijksvoorlichtingsdienst liet vanmorgen aan de NOS weten het overlijden niet te kunnen bevestigen. "Zoals eerder gemeld zullen wij bij significante veranderingen in de gezondheidstoestand van de Prins mededelingen doen."

Koninklijk Huis-verslaggever Antoin Peeters van RTL Nieuws meldt op Twitter dat prins Friso niet is overleden en dat de mededeling van NGC een fout betreft.

Excuses
National Geographic liet in de loop van de morgen weten dat de band met het overlijdensbericht om een nog onbekende reden was ingestart. Hoe dat kon gebeuren, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. De zender zei de zaak zeer te betreuren en biedt al haar kijkers excuses aan.

28-10-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman amuseert zich met valse doodsberichten

Morgan Freeman amuseert zich met valse doodsberichten

http://oi47.tinypic.com/rl9f76.jpg

Afgelopen donderdag (25 oktober) werd Morgan Freeman voor de verandering nog eens doodverklaard. De acteur zelf kan er mee lachen. "Net als Mark Twain, blijf ik maar lezen dat ik gestorven ben. Ik hoop dat dat niet waar is... en als het wel waar is, dan kan ik gelukkig rapporteren dat het leven na de dood identitiek is aan het leven ervoor", schrijft de 75-jarige acteur op zijn eigen Facebookpagina.


"Ik heb het te druk om een afspraak te maken met de grote jongen. Zo ga ik naar Las Vegas om de film 'Las Vegas' te filmen. Dat kan je bezwaarlijk een doodstraf noemen". De film zal pas eind 2013 in de zalen draaien, en Morgan heeft de premièredatum al in zijn agenda genoteerd, vast van plan om present te zijn.

De acteur kan er mee lachen, maar je kan je afvragen wie zich daarmee bezig houdt, want helemaal onschuldig zijn deze 'hoaxes' zeker niet. Inclusief sterfdatum, soms zelfs de manier waarop, worden de berichten opgesteld op een manier dat ze geloofwaardig overkomen.

Getuige daarvan zijn de vele reacties op de fanpagina van Morgan Freeman, omgedoopt tot 'RIP Morgan Freeman'. Terwijl dit artikel getypt wordt blijven rouwberichten toestromen, die Morgan prijzen als 'een geweldige man en acteur'. Die berichten staan tussen veel meer berichten die de pagina afdoen als een geval van slechte smaak en een ziekelijke grap. Een boodschap die niet bij iedereen lijkt door te dringen. Bij deze hopelijk wél.

28-10-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter gearresteerd in misbruikzaak rond Jimmy Savile

Gary Glitter gearresteerd in misbruikzaak rond Jimmy Savile

Om Gary Glitter te beluisteren druk op de foto.


.

De voormalige rockster Gary Gliiter werd door de Engelse politie gearresteerd op verdenking van seksmisdrijven. De arrestatie vindt plaats in de misbruikaffaire rond wijlen BBC-presentator Jimmy Savile, meldt de BBC.

Deze ochtend werd Gary Glitter door politiemensen bij hem thuis opgepakt en naar een Londens politiekantoor overgebracht, meldt de Britse openbare omroep BBC op haar website.

Volgens de speurders valt de arrestatie 'binnen een onderzoek dat we als 'Savile en anderen' benoemen'. Daarin worden de beschuldigingen onderzocht dat de BBC-dj en -presentator Jimmy Savile in een periode van ongeveer 40 jaar zo'n 300 jongens en meisjes zou hebben misbruikt. Politiemensen die bij het onderzoek betrokken zijn, noemden Savile - die in 2011 op 84-jarige leeftijd overleed - 'een seksueel roofdier'.

Verleden van zedendelicten
Over de preciesze link tussen dit dossier en glamrocker Gary Glitter (echte naam Paul Gadd) werden nog geen officiële uitspraken gedaan.

Glitter heeft zelf ook een uitvoerig in de pers gekomen verleden rond seksdelicten. Zo vond de Engelse politie in 1997 kinderporno op zijn pc en bij hem thuis. In 1999 werd hij in Engeland tot vier maanden gevangenisstraf veroordeeld nadat op de harde schijf van zijn computer, die kapot was en die hij voor reparatie had aangeboden, duizenden pornografische afbeeldingen van kinderen waren aangetroffen.

In 2006 werd hij  in Vietnam gevangen gezet na een veroordeling voor seksueel contact met 2 minderjarigen. Ook in de jaren '70 werd hij al opgepakt voor vermeend seksueel contact met een minderjarig meisje.

Gary Glitter scoorde in de jaren '70 en '80 verschillende glamrockhits.

28-10-2012 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry viert verjaardag met Michelle Obama

Katy Perry viert verjaardag met Michelle Obama

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.

Katy Perry mocht gisteren 28 kaarsjes uitblazen en de zangeres zal haar verjaardag niet snel vergeten. Katy ontmoette First Lady Michelle Obama en kreeg ook felicitaties van de president zelf.

"Vanavond was fantastisch! Mijn grootmoeder en ik kregen felicitaties van de president en nu ben ik officieel 28 jaar! Beste verjaardag ooit", schreef de zangeres op Twitter. Er stond blijkbaar ook nog een lunch met Michelle Obama op het programma. "Nu is mijn verjaardag compleet! Lunch met @MichelleObama #chicvote", voegde ze er nog aan toe.

De zangeres vroeg geen cadeautjes voor haar verjaardag, maar riep al haar volgers op om een schenking te doen aan The David Lynch Foundation, een organisatie die het leven van een bedreigde bevolking probeert te veranderen door meditatie.

Katy maakte ook van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de verjaardagswensen. "Bedankt iedereen om me vandaag zo speciaal te laten voelen. Ik ben overdonderd door alle liefde dat ik er emotioneel van ben geworden. Ik voel me zo gezegend."

27-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Om Justin Timberlake te beluisteren druk op de foto.


.

Justin Timberlake en Jessica Biel stapten vorig weekend (eindelijk) in het huwelijksbootje in Italië, maar de grootouders van de zanger waren niet van de partij. Oma Sadie bleef in de VS om voor haar zieke echtgenoot Bill Bomar te zorgen, maar Justin vergat zijn grootouders niet. De zanger liet een stuk huwelijkstaart- maar liefst 8.000 km- overvliegen zodat ook zij konden meegenieten van het feest.

"Justin was er het hart van in dat we niet naar zijn huwelijk konden gaan, maar ik kon mijn zieke echtgenoot niet alleen in het ziekenhuis achterlaten. Ik vond het heel erg dat ik de trouw van mijn kleinzoon gemist heb, gelukkig begrepen Justin en Jessie mij maar al te goed", aldus Sadie. "Daarom heeft Justin een fotoalbum voor ons gemaakt en een stuk taart opgestuurd."

Justin en Jessica vonden op hun mooiste dag toch even de tijd om naar Sadie te bellen, en ondanks haar teleurstelling dat het koppel ervoor koos om in Europa te trouwen, was ze ontzettend gelukkig met die attentie. "Toen Justin me belde, heb ik hem bedankt omdat hij me zo een prachtige nieuwe kleindochter heeft geschonken. Jessie is geweldig, ik hou ontzettend veel van haar. Jammer dat het huwelijk niet in de VS plaatsvond, maar in Italië had het koppel meer privacy."

27-10-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Om Foster The People te beluisteren druk op de foto.


.

Prince méént het echt als hij stelt dat het strikt verboden is je gsm te beroeren tijdens zijn optredens. Mark Foster, zanger van Foster The People (bekend van 'Pumped Up Kicks'), mocht het aan den lijve ondervinden tijdens de privéshow van Prince, gisteren in The Sayers Club in Hollywood.

Foster werd de zaal uitgezet omdat hij met zijn iPhone aan het rommelen was. Hij smeekte de veiligheidsagenten hem terug binnen te laten en na wat gepalaver en het verplicht uitzetten van zijn toestel mocht dat ook.

Na afloop verklaarde Foster dat hij geen kwaad in de zin had en geen opnames of foto's maakte van de show maar simpelweg een sms van een vriend checkte.

Hij begrijpt ook waarom de beveiliging zo streng was. "Cool dat ze er op toekijken. Prince speelt niet elke avond voor honderd mensen".

27-10-2012 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

http://oi46.tinypic.com/2hd5pqf.jpg

De Amerikaanse filmster George Clooney verschijnt niet op het seksproces van Silvio Berlusconi. Hebben de verdedigers van Berlusconi geprobeerd tijd te winnen? Dat is alvast het oordeel van de aanklager.


Het seksproces tegen Silvio Berlusconi is zonder de prominente getuige voortgezet. Clooney en zijn voormalige vriendin Elisabetta Canalis schitterden vandaag in het justitiepaleis van Milaan door hun afwezigheid.

Te laat uitgenodigd
Beiden zouden als getuigen gehoord worden ter verdediging van de ex-premier op diens rechtszaak omtrent seks met minderjarige prostituees en ambtsmisbruik. Hun afwezigheid leidde tot een aanval van de procureur op Berlusconi's advocaten: Clooney was te laat naar Milaan uitgenodigd.

Pas vorige week was bekendgemaakt op welke dag de topacteur in het bunga-bunga-proces om mogelijke seks met de destijds minderjarige Marokkaanse paaldanseres Ruby zou getuigen.

"Geloven jullie nu echt dat het mogelijk was, zoiets met de acteur in minder dan een week te arrangeren? ", hekelde aanklaagster Ilda Boccassini de verdediging.

Verjaringstermijn verkort
Ze verweet hen tijd te rekken om het rechtsgeding te vertragen. In zijn tijd als regeringsleider had Berlusconi justitiehervormingen doorgevoerd om de verjaringstermijnen in Italië aanzienlijk te verkorten.

Berlusconi's verdediging hoopte dat Clooney zou getuigen dat hij bij feestjes in een villa van Berlusconi geen wilde seksuele losbandigheden zou gezien hebben. Volgens Berlusconi gebeurden op zijn feestjes alleen maar betamelijke zaken. Op het Ruby-proces kan een vonnis in eerste instantie tegen het jaareinde vallen. Indien Berlusconi veroordeeld wordt, resteren hem naar Italiaans recht nog twee instanties.


27-10-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

http://oi49.tinypic.com/i23r43.jpg

Kroonprins Filip heeft vandaag 40 mensen geëerd die hun leven op het spel hebben gezet om dat van een ander te redden. Zij kregen uit handen van de prins een medaille van het Carnegie Hero Fund. Dit fonds, dat in 1909 in de Verenigde Staten werd opgericht door de Amerikaanse zakenman en mecenas Andrew Carnegie, is sinds 1912 in België actief en viert hier dan ook zijn honderdste verjaardag.


Onder de veertig laureaten zijn zowel politieagenten en brandweerlui als gewone burgers. De oudste van hen is de 78-jarige Martin Hillewaert, die in Oudenburg een jonge vrouw uit haar wagen haalde terwijl die in de vaart aan het wegzinken was. De jongste laureate, Joyce Blanckaert, is pas 12 jaar oud en sprong in het kanaal Gent-Oostende in Zeebrugge haar grootmoeder ter hulp.

Een andere jonge held, de 16-jarige Stefanie Simons uit Lommel, kreeg uit handen van de prins de 'Jeanne Rombout', een speciale prijs van het Carnegie Hero Fund voor een held van jonger dan 18 jaar.

"De daad waarvoor wij u vandaag eren, was een spontane daad, zonder berekening van het risico", zei prins Filip. "U had evengoed die daad niet kunnen stellen en daarvoor duizenden goede rechtvaardigingsgronden kunnen aanvoeren, maar u gaf uitdrukking aan uw openhartigheid en vrijgevigheid. Sommigen hebben daarvoor een hoge prijs betaald, enkelen zelfs de hoogste. Uw daad is een voorbeeld voor iedereen en een oproep aan de hele samenleving."

27-10-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvia Kristel begraven

Sylvia Kristel begraven

http://oi46.tinypic.com/vnhuex.jpg

Familieleden en vrienden uit binnen- en buitenland hebben vanmiddag in besloten kring de laatste eer betoond aan de Nederlandse actrice Sylvia Kristel. Zij overleed vorige week woensdagavond op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Na een stijlvolle dienst is de actrice in haar geboorteplaats Utrecht begraven.


Tijdens de uitvaart zijn volgens een woordvoerster van haar management veel mooie woorden aan de actrice gewijd. Acteur Hans Dagelet speelde trompet, zijn vrouw Esther Apituley speelde daarbij altviool. Ook zagen de genodigden een fragment uit een van de vele films die de actrice op haar naam heeft staan.

Kistel, die in meer dan 50 internationale films acteerde, laat zoon Arthur achter die ze kreeg met schrijver Hugo Claus. De laatste jaren was ze samen met haar partner Peter Brul.

Sylvia Kristel genoot in het buitenland grote bekendheid. In 1973 brak ze internationaal door met de Franse erotische film 'Emmanuelle', waarin ze de titelrol speelde. Onder de aanwezigen bevond zich Just Jaeckin, die in 1974 als regisseur debuteerde met 'Emmanuelle'.

Andere bekende gasten op de uitvaart waren onder anderen Jan Mulder, Monique van de Ven en Gerard Joling.

27-10-2012 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen als een blok vallen voor James Bond

Waarom vrouwen als een blok vallen voor James Bond

http://oi47.tinypic.com/v5g5xf.jpg

Bond. James Bond. Hij is extreem gewelddadig, seksistisch en duikt elke avond met een andere vrouw in bed. En toch vallen dames als een blok voor ladykiller James Bond, die vanaf deze week in zijn 23ste film 'Skyfall' te zien is. Wat is er zo ongelooflijk sexy aan de man met de 'license to kill'?


Het filmpersonage dat al 50 jaar bestaat, is nog steeds de man die mannen willen zijn en met wie vrouwen willen zijn, zoals Steven Spielbergs beroemde quote luidt. Een deel van zijn sexappeal is makkelijk te verklaren. Bondfan en recensente Shelley Eimers weet wel waarom Bond de ideale man is. "Hij is knap, charmant en heeft gevoel voor humor. En hij is altijd slimmer dan de rest."

Ridder
James Bond redt de wereld met twee vingers in zijn neus. Volgens Christoph Lindner, Bondkenner en hoogleraar mediastudies is hij de prins op het witte paard. "De ridder die de vrouw in nood uit haar toren komt redden." Maar mister Bond is toch ook wel extreem gewelddadig. Een schurk die erop los slaat, steekt, schiet, wurgt, elektrocuteert.  Ook in bed is de tederheid vaak ver te zoeken. Is dat liefde in de hooischuur bij de ranch van Goldfinger? Of verkrachting? Hoogleraar Lindner: "Seks en geweld liggen dicht bij elkaar in Bond-films."

Evolutie
Nu is het Bondpersonage in de loop van de tijd wel iets aangepast, vertellen Lindner en Raymond Rombout, schrijver van 50 jaar James Bond. Zo oogt de nieuwe Bond in de vertolking van Daniel Craig "gevoeliger". En wordt de nieuwe Bond zelf af en toe ook als lustobject gepresenteerd.

Oerman
Bond is volgens Lindner echter nog steeds de gewetenloze ladykiller uit de jaren 50. En in die hoedanigheid populairder dan ooit. Want de man-vrouwverhoudingen zijn sinds de na-oorlogse periode toch behoorlijk veranderd. "Het lijkt een paradox," beaamt coach Esther Jacobs, auteur van 'Heb jij al een foute man?' "Wij hebben hedendaags onze eigen mannen 'gedomesticeerd'. We willen dat ze volop meedraaien in het huishouden, voor de kinderen zorgen, eten klaarmaken en de was opvouwen. Maar hoe meer ze doen wat we willen, hoe meer we terugverlangen naar de macho. Het wilde type, de 'oerman' die wilde dieren eigenhandig ombrengt en vrouwen zijn grot insleurt en zegt: liggen jij. Met enig geweld."

Bond is in geen enkel opzicht vrouwelijk. Hij is het oertype man. Dat altijd de leiding neemt.'' De hunkering naar Bond is volgens Rombout eigenlijk niks anders dan het oude verlangen naar 'het beste mannetjesdier'.

Bad boy
Bondfan Eimers ziet dan ook wel een link met het erotische boek over een dominante man 'Vijftig tinten grijs'. "Blijkbaar vinden wij vrouwen Bond en Christian Grey, de hoofdpersoon uit het boek, stiekem toch heel interessant." Lindner voegt daar aan toe: "Vrouwen hoeven zo'n man niet in het echte leven, maar kunnen zich in hun fantasie wel aan zo'n man overgeven. Het is een soort guilty pleasure, en heimelijk genoegen."

Mits hij zo macho blijft als in de jaren 50 kan Bond dus nog decennia mee. Esther Jacobs: 'Vrouwen houden van hem omdat hij een 'bad boy' is. Zo lang hij een 'bad boy' blijft, zullen ze van hem blijven houden."

27-10-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stacy Keibler wil niet met George Clooney trouwen

Stacy Keibler wil niet met George Clooney trouwen

http://oi45.tinypic.com/e5r2ja.jpg

De 33-jarige vriendin van de knappe acteur George Clooney heeft toegegeven dat ze in de nabije toekomst niet in het huwelijksbootje wil stappen of aan kinderen wil beginnen.


Stacy en George zijn al meer dan een jaar een koppel, maar dat betekent niet dat deze blondine zich wil settelen. Keibler: "Ik praat niet graag over die zaken, ik denk nog niet aan trouwen of een gezin stichten. Op dat vlak ben ik meer een man, ik leef van dag tot dag."  

De 51-jarige George praat niet vaak over hun relatie. Hij zei vorig jaar aan het magazine Rolling Stone: "Stacy mag doen wat ze wil." Deze acteur staat bekend als de eeuwige vrijgezel van Hollywood, nu lijkt hij dus met Stacy zijn gelijke te hebben gevonden. Hij verbrak zijn relatie met zijn vorige vriendin Elisabetta Canalis toen ze had bekend gemaakt dat ze wilde trouwen.  De twee zagen er vorige week nog erg gelukkig uit op een benefietbal in Beverly Hills.

27-10-2012 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opknapbeurt voor iconische Hollywood-letters

Opknapbeurt voor iconische Hollywood-letters

http://oi50.tinypic.com/qnmnvc.jpg

De iconische metershoge letters die het woord Hollywood spellen in de heuvels van Los Angeles krijgen een grote opknapbeurt. Ze zijn met bijna 90 jaar inmiddels hoogbejaard en krijgen onder meer een nieuwe laag witte verf. Ook worden de borden ontdaan van roest.


De operatie is inmiddels in volle gang en duurt in totaal 10 weken. Het Hollywoodbord werd in 1923 neergezet door een vastgoedontwikkelaar. Destijds stond er nog Hollywoodland. De 14 meter hoge letters zouden eigenlijk anderhalf jaar blijven staan, maar ze zijn uitgegroeid tot het gezicht van Hollywood. Onder anderen Playboy-oprichter Hughes Hefner, regisseur Steven Spielberg en acteur Arnold Schwarzenegger hebben zich ingezet voor het behoud van het bord.

27-10-2012 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart: "Met Ron Wood nam ik coke in zetpillen"

Rod Stewart: "Met Ron Wood nam ik coke in zetpillen"

http://oi49.tinypic.com/111qhzt.jpg

Rod Stewart en Rolling Stone Ron Wood (die samen met Stewart in The Faces zat) wisten dat ze een andere manier moesten zoeken om coke te nemen toen Wood al snuivend een gat in zijn neustussenschot had gebrand. De twee besloten dan maar cocaïne in zetpillen te stoppen en die in hun anus te schuiven.


"Ik ben nooit verslaafd geweest. Ik moest nooit in rehab gaan. Drugs hebben mijn gezin of relaties nooit beïnvloed. Ik was een sociale gebruiker. Maar wat Ronnie overkwam, maakte hem bang. Dus vonden we een andere manier om coke te nemen. We staken ze in een pilletje zoals de Fransen doen, een suppositoir. Dat deden we een tijdje", verklaart Stewart aan RadarOnline.

Onlangs biechtte Stewart ook op dat hij afhankelijk werd van steroïden toen zijn stem het liet afweten. "Aan het begin van de jaren negentig, was ik niet meer zeker van mijn stem. Het was alsof ik prikkeldraad aan het gorgelen was. Toen begon ik steroïden te nemen. Prednisone tabletten, om precies te zijn. Tegen 1991 was het zo erg dat ik een cocktail aan medicijnen inspoot voor elk optreden, meestal in mijn hand".

26-10-2012 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman vijf weken in België voor opnames film

Nicole Kidman vijf weken in België voor opnames film

http://oi50.tinypic.com/24yr85y.jpg

De Australische actrice Nicole Kidman verblijft vanaf 19 november vijf weken in ons land voor de opnames van een grootschalige Belgisch-Italiaans-Franse coproductie over het leven van Grace Kelly. Dat bevestigt uMedia, leider in België wat betreft Tax Shelter, vandaag.


De opnames van 'Grace of Monaco' zijn al aan de gang: momenteel wordt gefilmd in Monaco, het zuiden van Frankrijk en in Genua.

Regisseur is de Franse Olivier Dahan, die eerder al 'La Môme', een film over het leven van Edith Piaff draaide. Prins Rainier wordt gespeeld door acteur Tim Roth ('Pulp Fiction'). Andere rollen zijn voor Frank Langella ('Wall Street 2') en Paz Vega ('Hable con ella').

Binnenopnames
Een groot deel van de scènes binnenhuis worden opgenomen in ons land. Zo fungeert het Brussels parlement als decor voor de kantoren van prins Rainier. Begin december trekt het team naar de studio's van Eurocam in Lint, waar bepaalde appartementen en zalen van de paleizen van Monaco worden gereconstrueerd.

Het opnameteam zal gedurende 30 dagen aanwezig zijn in Brussel, Antwerpen en Gent. De film creëert meer dan 50 jobs, zegt uMedia: een vijftigtal Belgen die zullen meewerken in het technische en artistieke filmteam.

26-10-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones geven verrassingsconcert in Parijs

Rolling Stones geven verrassingsconcert in Parijs

http://oi45.tinypic.com/mwsifs.jpg

Amper enkele uren nadat de Britse groep via Twitter had aangekondigd in Parijs een concert te zullen geven, hebben de Rolling Stones in de Franse club 'Le Trabendo', een zaaltje met amper 700 plaatsen, een uur lang op het podium gestaan. Het was het eerste openbare concert in vijf jaar voor frontman Mick Jagger en gitaristen Keith Richards en Ron Wood.

26-10-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots tekent bij Amerikaans agentschap

Regisseur Hans Herbots tekent bij Amerikaans agentschap

http://oi50.tinypic.com/2a7v0aa.jpg

Film- en televisieregisseur Hans Herbots ondertekende deze week een contract bij het Amerikaanse The Gersh Agency. Herbots kwam in het vizier van verschillende 'talent agencies' naar aanleiding van de crossmediale fictieserie 'The Spiral', die hij regisseerde. Sinds de simultane uitzending in acht Europese landen kan de reeks op wereldwijde belangstelling rekenen. Ze is intussen tweemaal genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa, en bleef ook niet onopgemerkt in de Verenigde Staten. Zo heeft Sony Television er met het oog op een US remake recent de rechten verworven.


Vooral de toon en de vertelstijl van 'The Spiral' vielen bij de Amerikanen in de smaak. Na benaderd te zijn door verschillende agentschappen, en diverse meetings in Los Angeles te hebben afgewerkt, besliste Herbots uiteindelijk om met The Gersh Agency in zee te gaan. Andere bekende klanten van Gersh zijn o.a. Werner Herzog en Paul Shrader.

Twee agents: voor film en tv
De regisseur krijgt er meteen twee agents toegewezen, één die hem zal vertegenwoordigen bij speelfilmprojecten (Frank Wulinger) en de andere voor televisieprojecten (Sean Barclay). Jeff Silver van Fourth Floor is Herbots' manager in de VS.

'The Spiral' is een internationale misdaadreeks over een kunstenaarscollectief in Kopenhagen dat onder leiding van zijn charismatische leider een grootse kunstroof organiseert. Zes belangrijke kunstwerken worden gelijktijdig gestolen uit musea in zes verschillende landen. Wanneer de missie niet helemaal verloopt zoals gepland, raken ze verwikkeld in een ijzingwekkend kat en- muisspel met de politie. In de hoofdrollen zien we o.a. Johan Leysen, Thomas Ryckewaert, Lien Van De Kelder, Johan Van Assche, Tuva Novotny en Viktoria Winge.

Interactief
'The Spiral' is niet alleen een televisieserie. Kijkers konden zelf ook op interactieve wijze deel uitmaken van het verhaal. Via een online spel op de website konden ze door het aangaan van uitdagingen en het ontcijferen van aanwijzingen de gestolen meesterwerken mee helpen opsporen.
 
Ook op het vlak van Europese coproducties is de reeks een bijzonder gegeven.  Het in Brussel gevestigde productiehuis Caviar slaagde er in om dit crossmediale project te realiseren in samenwerking met Denemarken (TV3), Zweden (SVT) Finland (YLE), Nederland (VARA), Noorwegen (NRK), Frankrijk (ARTE) en Duitsland (ARTE). Ondertussen is de reeks ook genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa, in de categorieën TV-Fictie en Innovatieve TV-Concepten.

Herbots is de regisseur van de speelfilms 'Vallen', 'Verlengd weekend', 'Windkracht 10-Koksijde Rescue' en 'Bo'. Verder regisseerde hij o.a. ook 'Het Goddelijke Monster', 'Sedes en Belli' en 'Zone Stad'.

Caviar
Caviar is een productiehuis met vestigingen in Brussel, Los Angeles, Amsterdam, Parijs, Londen en Praag. Recent opende het bedrijf nog een afdeling in New York, een joint venture met Pulse Films Londen, genaamd Pulse US. Het bedrijf is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de reclamesector maar evolueerde ondertussen ook tot een full content provider die meespeelt op de internationale markt. Het productiehuis maakt niet alleen films, televisieseries, reclamespots en videoclips, het beschikt ook over zijn eigen high end postproductie-departement.
 
Caviar produceerde reeds dertien langspeelfilms, waaronder 'Linkeroever', 'Bo', 'Smoorverliefd' en 'My Queen Karo'. Het co-produceerde de Jaco Van Dormael film 'Mr Nobody'  en 'Copacabana' met Isabelle Hupert. Momenteel werkt Caviar samen met het bekende Deense productiehuis Zentropa, als co-producent voor 'Nymphomaniac', de nieuwe film van Lars von Trier. Op vlak van televisieseries vallen naast 'The Spiral' vooral 'De Smaak van de Keyser' en 'Clan' op. Caviar produceerde ook 'Dave', de huldefilm rond David Bowie van de broers Dewaele met Hannelore Knuts in de hoofdrol.
 
'The Spiral' verscheen vorige week ook op koop-dvd. De serie kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds/Mediafonds.

26-10-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!