NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine verdedigt Christina Aguilera: "Haar gewicht gaat niemand aan"

Adam Levine verdedigt Christina Aguilera: "Haar gewicht gaat niemand aan"

Om Adam Levine te beluisteren druk op de foto.


.

Er is de laatste tijd heel wat te doen rond het gewicht van Christina Aguilera, die te maken heeft met sterke gewichtsschommelingen. Adam Levine, haar collega in de Amerikaanse 'The Voice', vindt echter dat niemand daar iets mee te maken heeft. "De critici moeten dringend volwassen worden en stoppen met haar te pesten", vindt de zanger van Maroon 5.

"De kritiek op Christina maakt me enorm kwaad. En natuurlijk steun ik haar, natuurlijk verdedig ik haar. Het is niet leuk als je zo aangepakt wordt. Dat is pesten", vindt Adam.

Cultuur
Hij vindt het ook niet normaal dat celebrities zo'n gemakkelijke prooi zijn. "In de hedendaagse cultuur, vooral de sterrencultuur, vinden mensen het blijkbaar normaal om gemene dingen te zeggen over iemand anders, of het nu over Christina of mij gaat", zei de 33-jarige zanger aan E! News. "Zij krijgt veel te verduren, dat maakt me woedend."

"Het is niet cool, ik ben er altijd sterk tegen geweest", zei hij verder over het 'celebritypesten'. "Ik vind het vreselijk en zal haar altijd steunen, want haar gewicht gaat niemand iets aan."

31-10-2012 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke auteurs scoren het best bij de Vlaming

Mannelijke auteurs scoren het best bij de Vlaming

http://oi48.tinypic.com/ddhzr7.jpg

De Vlaming kiest voor mannelijke auteurs: Pieter Aspe voert een exclusief mannelijke top vijf van favorieten aan. Dat is één van de opvallendste conclusies van de Boekbarometer 2012 waarin mediashop eci.be peilt naar het leesgedrag van de Vlaming en Nederlander.


Voor zijn jaarlijkse Boekbarometer bevroeg eci.be dit najaar 3.869 Vlamingen en 4.866 Nederlanders, van alle opleidingsniveaus en verschillende socio-demografische achtergronden. De resultaten worden bekendgemaakt aan de vooravond van de 76ste Boekenbeurs.
    
Gevraagd naar zijn favorieten, geeft de Nederlander hoofdzakelijk een vrouwelijke auteur op. Saskia Noort staat op één, voor Simone van der Vlugt, Esther Verhoef, Suzanne Vermeer (het vrouwelijk pseudoniem van Paul Goeken) en Loes den Hollander. In Vlaanderen is de top vijf van favoriete Vlaamse auteurs een exclusieve mannenaangelegenheid. Pieter Aspe voert het hoge woord, gevolgd door Luc Deflo, Tom Lanoye, Herman Brusselmans en Dimitri Verhulst.

Webwinkel vs. boekenwinkel
Sandra Van Geeteruyen, communicatiemanager bij eci.be, wijst naar de grote populariteit van het thrillergenre dat in Vlaanderen weinig bekende vrouwelijke auteurs kent en de combinatie vrouw en schrijverschap die in Vlaanderen "geen sinecure is". E-books zijn in Nederland meer in opmars dan in Vlaanderen. Eén op de vier Nederlanders geeft aan het afgelopen jaar digitale boeken te hebben gelezen. In Vlaanderen is dit één op negen. De webwinkel is voor 88 pct van de Nederlanders eerste keuze voor de aanschaf van boeken, gevolgd door de klassieke boekwinkel, terwijl 81 pct van de Vlamingen trouw blijft aan het bakstenen verkooppunt.

De helft van de Nederlanders leest meer dan 10 boeken per jaar, bij de Vlamingen ligt dit op 43 pct. Eén Vlaming op de twee spendeert meer dan 100 euro per jaar aan boeken, tegenover twee op vijf Nederlanders. De keuze van de favoriete leesplek is gelijklopend: de zetel, gevolgd door het bed en de tuin. Wel leest ruim één op drie Vlamingen graag op het toilet, tegenover minder dan één op vijf Nederlanders.

31-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney maakt nieuwe Star Wars-film na overname Lucas Films

Disney maakt nieuwe Star Wars-film na overname Lucas Films

http://oi47.tinypic.com/2yytnps.jpg

The Walt Disney Company zegt dat het een akkoord heeft bereikt met Lucas Films. Disney zou 4,05 miljard dollar neertellen voor het filmhuis van stichter George Lucas, regisseur van de wereldberoemde 'Star Wars'-films. Er werd ook onmiddellijk een nieuwe 'Star Wars'-film aangekondigd, die in 2015 zal uitkomen.


George Lucas, die ondertussen 68 jaar oud is, had eerder al aangekondigd dat hij een stap opzij zou zetten binnen zijn bedrijf, dat zich na het grote succes van 'Star Wars' ging specialiseren in special effects voor het kleine en grote scherm.

Er komt in 2015 een nieuwe Star Wars-prent. "Gedurende de laatste 35 jaar was het een van mijn grootste genoegens om te zien hoe 'Star Wars' van de ene generatie op de andere werd doorgegeven", zegt Lucas. "Nu is het tijd dat ik 'Star Wars' doorgeef aan de volgende generatie filmmakers."

Lucas Films is niet het eerste bedrijf dat Disney opkoopt. Ook Marvel Entertainment en Pixar Animation Studios werden door Disney-CEO Rober A. Iger ingelijfd.

31-10-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco trotseert Sandy vanop (en met) haar balkon

Coco trotseert Sandy vanop (en met) haar balkon

http://oi45.tinypic.com/2ebzt4g.jpg

Wat die reporters kunnen, kan ik ook, moet de moedige Coco gedacht hebben. De rondborstige echtgenote van rapper Ice T bracht gisteren verslag uit over superstorm Sandy vanop, maar vooral mét, haar balkon.

Coco trotseerde weer en wind om Sandy in beeld te brengen. Als extraatje kreeg de kijker een aardig uitzicht over het balkon van de realityster.

31-10-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo veroverde Kristen opnieuw het hart van Robert Pattinson

Zo veroverde Kristen opnieuw het hart van Robert Pattinson

http://oi48.tinypic.com/352he79.jpg

De overspelige Kristen Stewart wist Robert Pattinson ervan te overtuigen hun relatie opnieuw een kans te geven door hem een videomontage te tonen van hun gelukkigste momenten samen.


Robert dumpte Kristen nadat ze een affaire had met de getrouwde regisseur Rupert Sanders, ze heeft haar beste trucs moeten bovenhalen om de acteur te overtuigen haar weer in huis te halen. Ze maakte een emotionele montage van foto's van hun leven samen, hierdoor besefte Robert dat hij hun relatie niet wilde opgeven. "Kristen bombardeerde Robert met honderden berichtjes, mails en telefoontjes. Urenlang werkte ze aan het filmpje dat hun mooiste uitjes en vakanties bundelde."

Toch zou Robert het moeilijk hebben om Kristen te vertrouwen. "Ze werkt hard en probeert het net weer zoals vroeger te maken. Maar ze zal het rustig moeten aandoen, hij vertrouwt haar nog steeds niet. Het is moeilijk voor hem te doen alsof er niets gebeurd is. Kristen heeft spijt van haar overspel en hij heeft haar nog niet helemaal vergeten. Zij beweert dat ze nooit met Rupert naar bed is geweest, Robert twijfelt hier nog over. Het is nog te vroeg voor hem om te aanvaarden dat ze opnieuw een koppel zijn."

31-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Slimste Effect: VIER kleiner dan VT4 zonder 'Slimste Mens'

Het Slimste Effect: VIER kleiner dan VT4 zonder 'Slimste Mens'

http://oi49.tinypic.com/16huvxx.jpg

Tv-zender VIER zou het heel wat slechter doen tegenover de oude VT4 als het quizprogramma 'De Slimste Mens ter Wereld' er niet zou geprogrammeerd staan. Dat staat te lezen in de krant Het Laatste Nieuws en werd berekend op basis van het marktaandeel in de groep 18- tot 54-jarigen. Met 'De Slimste Mens' is VIER een bescheiden 0,3 procent groter. Zonder dat programma zou de zender zelfs  kleiner zijn dan VT4: 1,8 procent.


In oktober is het marktaandeel van VIER 13,9 procent. Dat is amper meer dan VT4 in dezelfde periode vorig jaar: 13,6 procent.  De stijging is volledig te danken aan 'De Slimste Mens ter wereld': zonder dat programma zou het marktaandeel maar 11,6 procent bedragen.

Vooral de vooravond scoort zwak, met de totale flop 'Plan B' en het geïmplodeerde 'Komen Eten'.

31-10-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tweede sekstape van Kim Kardashian opgedoken"

"Tweede sekstape van Kim Kardashian opgedoken"

http://oi47.tinypic.com/331ev84.jpg

Slecht nieuws voor Kim Kardashian. Volgens entertainmentwebsite ShowbizSpy zou er een tweede sekstape in omloop zijn van de realityster en haar ex Ray J.


Die zou niet eerder vertoonde beelden bevatten die nog pikanter zijn dan de eerste opnames en waarbij je je ogen uitkijkt, meldt een insider. De tape wordt aangeboden voor 30 miljoen euro.

De realityster werd in 2007 wereldberoemd toen de eerste tape van haar en Ray J opdook. Volgens een bron is Kim nu bang dat de tape haar relatie met Kanye West kan beschadigen.

31-10-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulmuzikant Terry Callier (67) overleden

Soulmuzikant Terry Callier (67) overleden

Om Terry Callier te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse soul-, folk- en jazzmuzikant Terry Callier is op 67-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn platenlabel Mr. Bongo Records overleed de artiest zaterdag in zijn geboortestad Chicago. Met zijn eerste album 'The New Folk Sound of Terry Callier' werd hij in 1964 als soulvirtuoos erkend. Hij was nauw met de muziekscene in Chicago verworteld, trad vaak op in clubs en stond tijdens festivals op de bühne.

Callier nam meer dan twaalf albums op, maar de grote commerciële doorbraak bleef uit. De zwarte muzikant werkte lange tijd als computerprogrammeur. Pas in de jaren negentig werd zijn muziek in Groot-Brittannië herontdekt. Met zijn plaat 'Timepeace' won hij een kunstprijs van de Verenigde Naties. In 2009 nam hij samen met de Britse band Massive Attack zijn laatste album 'Hidden Conversations' op.

30-10-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson tekent miljoenendeal met Dior

Robert Pattinson tekent miljoenendeal met Dior

http://oi46.tinypic.com/2dlu35i.jpg

Robert Pattinson is het nieuwe gezicht van de parfumlijn voor mannen van Dior. Volgens E! News tekende de 26-jarige acteur een contract van drie jaar met het modehuis, waarvoor hij 12 miljoen dollar (of zo'n 9,26 miljoen euro) zal krijgen.


Robert Pattinson zal de komende maanden al schitteren in een aantal reclamecampagnes voor het Franse modehuis, waarmee hij de mannenparfums moet promoten.

"Rob is een grote fan van het merk", meent een bron. Hij werd dan ook al meermaals gespot in ontwerpen van Dior Homme. Denk maar aan het kostuum dat hij dit jaar droeg op het Filmfestival in Cannes of de jeansbroek op de Teen Choice Awards.

Met het contract treedt Robert in de voetsporen van Jude Law, Charlize Theron en Natalie Portman, die eerder al reclame maakten voor de parfums van Dior. Daarnaast volgt hij ook het voorbeeld van 'zijn' Kristen Stewart, die het gezicht is van de parfums van Balenciaga.

30-10-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en Sylvie van der Vaart stelen show op rode loper

Jennifer Lopez en Sylvie van der Vaart stelen show op rode loper

http://oi49.tinypic.com/dfhrhe.jpg

Het Unesco Charity Gala lokt altijd schoon volk, ook dit jaar was dat niet anders in Düsseldorf. Maar het waren toch vooral Jennifer Lopez en Sylvie van der Vaart die alle registers opentrokken en met de media-aandacht gingen lopen.

Sylvie koos voor een opvallende jurk van Stella McCartney. De nadruk kwam geheel op haar slanke taille te liggen door een blinkende gouden riem. Jennifer van haar kant kwam stijlvol voor de dag in een galakleed van Lanvin. Met slechts een ontblote schouder hield de popster het dit keer sober. Ook zus Lynda en toyboy Casper Smart waren van de partij maar speelden duidelijk een bijrolletje op de rode loper.

30-10-2012 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams is gek op Mila Kunis

Robbie Williams is gek op Mila Kunis

http://oi48.tinypic.com/291j4ag.jpg

Robbie Williams is gelukkig getrouwd met actrice Ayda Field, die onlangs beviel van hun eerste dochtertje: Theodora. Maar toch zou de 38-jarige zanger het naar eigen zeggen moeilijk hebben om een avontuurtje met Mila Kunis (29) te weigeren.


"Ik ben getrouwd, respecteer mijn vrouw en hou ontzettend veel van haar. Maar, dat gezegd zijnde, ik wacht op Mila in het dichtstbijzijnde hotel", grapte de zanger in een interview met The Sun.

Mila is trouwens niet de enige waar Robbie Williams een boontje voor heeft. Eerder onthulde hij al dat hij de vrouw van zijn 'Take That'-vriend Gary Barlow erg knap vindt. Toen een Britse radiozender hem daarover uitvroeg, reageerde Robbie al lachend: "Niet opnieuw. Je weet hoeveel problemen ik er vorige keer door kreeg. Hij had het bijna ontdekt, weet je. Dit is gênant voor ons allebei, ik ben nu getrouwd."

Want tegenwoordig tellen er maar twee vrouwen voor de ex-rokkenjager. Zijn vrouw Adya, en zijn dochter Theodora. Hij vindt het zelfs leuk om de vuile luiers van die laatste te verversen en noemt dat zelfs een 'kosmische ervaring'. "Het is zoveel, woorden kunnen die ervaring niet beschrijven. Wat er het dichtst bijkomt is kosmisch, spiritueel, verwarrend", aldus de zanger.

30-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa Middleton is weer verliefd

Pippa Middleton is weer verliefd

http://oi49.tinypic.com/2yuetet.jpg

Het ziet ernaar uit dat Pippa Middleton (29) opnieuw verliefd is. Volgens de Daily Mirror is de zus van Kate druk aan het daten met James Matthews, een 37-jarige investeringsbankier uit Londen.


"Ze zijn al een paar keer samen uit geweest", vertelde een vriend van James Matthews aan Us Weekly. "Het is natuurlijk nog erg vroeg, maar James vindt haar ontzettend leuk. Pippa is een slim meisje die haar zaken op een rijtje heeft. Ze hebben veel gemeen", aldus nog de bron.

Vrienden zien de band tussen Pippa en James dan ook steeds sterker worden. Tijdens de laatste date kon het koppel naar verluidt zelfs hun ogen niet van elkaar afhouden. "Pippa was de hele tijd aan het lachen. Ze zijn drie uur samen geweest en allebei leken ze het jammer te vinden dat de avond tot een einde kwam", aldus een bron in de Daily Mirror.

30-10-2012 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy legt première met Keira Knightley plat

Sandy legt première met Keira Knightley plat

http://oi45.tinypic.com/2yvsxzc.jpg

Orkaan Sandy trekt ook een streep door de rekening van Hollywoodsterren. De geplande première van 'Anna Karenina' met Keira Knightley en Jude Law op de rode loper in New York, is tijdelijk uitgesteld. Volgens het Amerikaanse vakblad The Hollywood Reporter zou het kostuumdrama met Oscar-allures dinsdag aan de prominenten voorgesteld worden. Een nieuwe datum is nog niet bekend.


De dreigende monsterstorm Sandy heeft ook het filmverkeer in Manhattan praktisch lamgelegd. De stad heeft alle draaivergunningen voor buitenopnames voorlopig ingetrokken. Onder meer de televisieseries 'The Good Wife' en 'Gossip Girl' zijn getroffen. Warner Bros. heeft het voor maandag geplande begin van de opnames voor het drama 'Winter's Tale' in New York uit voorzorg afgeblazen.

30-10-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan: "Waarom al die paniek voor een orkaan?"

Lindsay Lohan: "Waarom al die paniek voor een orkaan?"

http://oi46.tinypic.com/2njf40z.jpg

Maak abstractie van de gesloten scholen en bruggen, de honderdduizenden geëvacueerden en de doden want Lindsay Lohan begrijpt namelijk al 'het gedoe' omtrent orkaan Sandy niet.

"Waarom is iedereen zo in paniek met betrekking tot die orkaan (ik noem ze Sally)...? Stop met al die negativiteit! Denk positief en bid voor vrede." Deze wereldvreemde boodschap deelde de actrice met haar 4,5 miljoen volgers op Twitter.

Het bericht werd al meer dan 4.000 maal geretweet en heel wat gebruikers van de sociaalnetwerksite konden het commentaar van La Lohan niet appreciëren. De actrice lijkt opnieuw een ongeleid projectiel nu ze het zonder publicist moet stellen.

30-10-2012 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse krant ziet Matthias Schoenaerts als stoere broer van Ryan Gosling

Britse krant ziet Matthias Schoenaerts als stoere broer van Ryan Gosling

http://oi49.tinypic.com/wrci9d.jpg

'Onze' Matthias Schoenaerts heeft nog maar eens goede punten gescoord in de buitenlandse pers. Niet alleen werd hij door een journalist van het Britse 'The Guardian' de meest sexy man van Antwerpen genoemd, hij beschreef hem ook als 'de stoere broer van Ryan Gosling'. Over een compliment gesproken...


"Toen Marion Cotillard Matthias Schoenaerts voor het eerst ontmoette, zei ze: "Ik dacht, wow. Wowww! Wat is dat?" En nu ik zelf tegenover de 34-jarige acteur uit Antwerpen zit, begrijp ik meteen waarom ze onder de indruk was", begint journalist Tim Lewis zijn verhaal.

Ryan Gosling
"Hij is bijna 1 meter 88, heeft een heldere blik en als iemand zou zeggen dat hij de ruwe, stoere en oudere broer van Ryan Gosling is, dan zou je het geloven. Hij lijkt uit de castinghemel gezonden om Hollywood te domineren voor de volgende tien jaar. Of zoals Cotillard het verder uitdrukte: "een geweldige acteur, supersexy, charismatisch ... een echte man." "

Zelf vindt Schoenaerts de vergelijking met Ryan Gosling (voorlopig nog) grappig. "Mijn vriendin (Alexandra Schouteden, nvdr) ziet de gelijkenis ook, maar zij zegt dat Ryan Gosling een beetje op mij lijkt. Dat is een leukere manier om het te stellen", aldus Matthias Schoenaerts in het interview.

30-10-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Véronique De Kock crasht in woestijnrally

Zwangere Véronique De Kock crasht in woestijnrally

http://oi47.tinypic.com/nh1fdj.jpg

Als zwangere vrouw aan een 4x4-rally deelnemen, is vragen om problemen. Véronique De Kock was zich van geen kwaad bewust toen ze samen met Axel Daeseleire in een jeep stapte voor de Conti 4x4 Trophy door de woestijn van Marokko. Volgens Dag Allemaal liep dat bijna fout af: tijdens de laatste etappe sloeg het vehikel van het duo immers overkop. Na het ongeval werd Véronique onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor een echo. Alles bleek gelukkig in orde te zijn met de baby.

"We zijn in het slijkspoor van één van de andere deelnemers gesukkeld, waardoor ik de controle over het stuur verloor", vertelt Axel Daeseleire. "We zijn uit de bocht gegaan en gekanteld. Na het ongeval werd Véronique onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor een echografie. Gelukkig was alles in orde met de baby. Maar tot ik wist dat alles oké was, heb ik geen fijne momenten beleefd, geloof me."

30-10-2012 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Adele krijgt sexy lingeriesetje cadeau van Rihanna

Mama Adele krijgt sexy lingeriesetje cadeau van Rihanna

http://oi49.tinypic.com/nl6iib.jpg

Sinds zangeres Adele eerder deze maand beviel, worden zij en partner Simon Konecki gebombardeerd met cadeautjes voor hun zoontje. R&B-ster Rihanna dacht echter niet alleen aan de kleine jongen, maar verwende ook de kersverse mama met ... een sexy lingeriesetje.


"Je moet sexy blijven, yummy mummy. Geniet ervan. Proficiat!!!", stond te lezen op het briefje dat Rihanna bij het lingeriesetje stopte.

Het is geen geheim dat Rihanna een grote fan is van Adele. "Ze houdt van Adele en was één van de eerste mensen die haar feliciteerde toen bleek dat ze zwanger was", vertelde een bron aan The Sun. "Rihanna heeft verschrikkelijk hard nagedacht over wat ze Adele cadeau zou doen, want ze wilde zeker zijn dat niemand anders hetzelfde zou geven."

Uiteindelijk viel Rihanna's oog op twee babyrompertjes, die versierd waren met de grappige slogans 'My mum is a rock star' en 'Just done nine months inside'. "Adele moest lachten toen ze de woorden op de kruippakjes zag, ze houdt enorm van zulke dingen. Ze kan niet wachten om ze te tonen aan al haar vrienden", aldus nog de bron van The Sun.

Andere celebrities die cadeautjes stuurden zijn onder andere Jessie J en acteur Sid Owen, bekend uit de populaire Britse soap 'EastEnders'. Eerder werd al gefluisterd dat Adele en Simon hun goeie vriend Sid willen vragen als peter voor hun zoontje.

29-10-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sien Wynants (22) is de nieuwe Ketnet-wrapper

Sien Wynants (22) is de nieuwe Ketnet-wrapper

http://oi47.tinypic.com/jgsc9e.jpg

Sien Wynants is de nieuwe Ketnet-wrapper. De 22-jarige Wynants, afkomstig uit Kessel-Lo, kreeg deze ochtend in de finale van "Wie wordt Wrapper?" het meeste stemmen van de Ketnetters.


Dit jaar waren er 377 kandidaten om de nieuwe wrapper van de kinder- en jongerenzender van de openbare omroep te worden. Tien daarvan konden mee op bootcamp en de vijf besten mochten uiteindelijk hun kans wagen in "Wie wordt Wrapper?".

Sien Wynants en Sander Gillis haalden de finale en moesten vandaag een feest organiseren in hun eigen gemeentes, respectievelijk Kessel-Lo en Sint-Martens-Latem. Het was Wynants die de meeste stemmen van de Ketnet-kijkers in de wacht sleepte.

29-10-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian warempel als blonde zeemeermin tijdens Halloween

Kim Kardashian warempel als blonde zeemeermin tijdens Halloween

http://oi50.tinypic.com/r6xme1.jpg

Kim Kardashian verraste vriend en vijand door zich afgelopen weekend te transformeren in een blonde zeemeermin tijdens Halloween. De celebrity deed denken aan het bekende personage gespeeld door Daryl Hannah in de film 'Splash' (1984).

Kardashian droeg een blonde pruik en een groene glitterjurk met een bovenstuk van schelpen. Kanye West van zijn kant was verkleed als kapitein. Volgens de Washington Post deed de 32-jarige realityster er maar liefst twee maanden over om te beslissen wat aan te trekken tijdens Halloween en duurde het twee uur eer ze volledig opgetut was voor de festiviteiten in New York.

29-10-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondgirl Bérénice: "Douchen met James Bond is heerlijk"

Bondgirl Bérénice: "Douchen met James Bond is heerlijk"

http://oi47.tinypic.com/5vhnl.jpg

De nieuwe 007-film Skyfall ging gisteravond feestelijk in première in Amsterdam. De gasten, onder wie oud-Bondgirl Daphne Deckers, vertelden over hún 'Bondmoment'. En ook de huidige, wonderschone Bondgirl Bérénice Marlohe was present.


James Bond kan ook in zijn nieuwe film niet zonder vrouwen. In Skyfall speelt de Franse actrice Bérénice Marlohe één van de Bondgirls. Het levert enkele pikante scènes, waaronder een douchescène. Hierover kan Bérénice in de rol van de mysterieuze Severine kort zijn. "Douchen met Craig was heerlijk. Maar in alle eerlijkheid: dergelijke scènes zijn natuurlijk nooit lekker om te spelen. Geen enkele actrice voelt zich op haar gemak, hoe vaak je het ook hebt gedaan. Je voelt je snel nerveus, maar doordat Daniel allerlei grapjes maakte, viel de opname reuze mee."

Bondmomenten
AD vroeg de aanwezige gasten naar hun ultieme Bondmoment. Ex-Bondgirl Daphne Deckers. "Dat was toen ik op de filmset onder alle acteurs mocht verkeren."

Victoria Koblenko: "Ooit moest ik in een serie onder water mijn ogen openhouden. Heel eng, omdat ik als kind bijna verdronken ben."

Amanda Krabbé kwam in gezelschap van Martijn en
schoonvader en Bondschurk Jeroen: "In Expeditie Poolcirkel heb ik een bungee-jump van 160 meter gedaan. Dat was mijn Bondmoment."

29-10-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!