NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Adele krijgt sexy lingeriesetje cadeau van Rihanna

Mama Adele krijgt sexy lingeriesetje cadeau van Rihanna

http://oi49.tinypic.com/nl6iib.jpg

Sinds zangeres Adele eerder deze maand beviel, worden zij en partner Simon Konecki gebombardeerd met cadeautjes voor hun zoontje. R&B-ster Rihanna dacht echter niet alleen aan de kleine jongen, maar verwende ook de kersverse mama met ... een sexy lingeriesetje.


"Je moet sexy blijven, yummy mummy. Geniet ervan. Proficiat!!!", stond te lezen op het briefje dat Rihanna bij het lingeriesetje stopte.

Het is geen geheim dat Rihanna een grote fan is van Adele. "Ze houdt van Adele en was één van de eerste mensen die haar feliciteerde toen bleek dat ze zwanger was", vertelde een bron aan The Sun. "Rihanna heeft verschrikkelijk hard nagedacht over wat ze Adele cadeau zou doen, want ze wilde zeker zijn dat niemand anders hetzelfde zou geven."

Uiteindelijk viel Rihanna's oog op twee babyrompertjes, die versierd waren met de grappige slogans 'My mum is a rock star' en 'Just done nine months inside'. "Adele moest lachten toen ze de woorden op de kruippakjes zag, ze houdt enorm van zulke dingen. Ze kan niet wachten om ze te tonen aan al haar vrienden", aldus nog de bron van The Sun.

Andere celebrities die cadeautjes stuurden zijn onder andere Jessie J en acteur Sid Owen, bekend uit de populaire Britse soap 'EastEnders'. Eerder werd al gefluisterd dat Adele en Simon hun goeie vriend Sid willen vragen als peter voor hun zoontje.

29-10-2012 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sien Wynants (22) is de nieuwe Ketnet-wrapper

Sien Wynants (22) is de nieuwe Ketnet-wrapper

http://oi47.tinypic.com/jgsc9e.jpg

Sien Wynants is de nieuwe Ketnet-wrapper. De 22-jarige Wynants, afkomstig uit Kessel-Lo, kreeg deze ochtend in de finale van "Wie wordt Wrapper?" het meeste stemmen van de Ketnetters.


Dit jaar waren er 377 kandidaten om de nieuwe wrapper van de kinder- en jongerenzender van de openbare omroep te worden. Tien daarvan konden mee op bootcamp en de vijf besten mochten uiteindelijk hun kans wagen in "Wie wordt Wrapper?".

Sien Wynants en Sander Gillis haalden de finale en moesten vandaag een feest organiseren in hun eigen gemeentes, respectievelijk Kessel-Lo en Sint-Martens-Latem. Het was Wynants die de meeste stemmen van de Ketnet-kijkers in de wacht sleepte.

29-10-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian warempel als blonde zeemeermin tijdens Halloween

Kim Kardashian warempel als blonde zeemeermin tijdens Halloween

http://oi50.tinypic.com/r6xme1.jpg

Kim Kardashian verraste vriend en vijand door zich afgelopen weekend te transformeren in een blonde zeemeermin tijdens Halloween. De celebrity deed denken aan het bekende personage gespeeld door Daryl Hannah in de film 'Splash' (1984).

Kardashian droeg een blonde pruik en een groene glitterjurk met een bovenstuk van schelpen. Kanye West van zijn kant was verkleed als kapitein. Volgens de Washington Post deed de 32-jarige realityster er maar liefst twee maanden over om te beslissen wat aan te trekken tijdens Halloween en duurde het twee uur eer ze volledig opgetut was voor de festiviteiten in New York.

29-10-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondgirl Bérénice: "Douchen met James Bond is heerlijk"

Bondgirl Bérénice: "Douchen met James Bond is heerlijk"

http://oi47.tinypic.com/5vhnl.jpg

De nieuwe 007-film Skyfall ging gisteravond feestelijk in première in Amsterdam. De gasten, onder wie oud-Bondgirl Daphne Deckers, vertelden over hún 'Bondmoment'. En ook de huidige, wonderschone Bondgirl Bérénice Marlohe was present.


James Bond kan ook in zijn nieuwe film niet zonder vrouwen. In Skyfall speelt de Franse actrice Bérénice Marlohe één van de Bondgirls. Het levert enkele pikante scènes, waaronder een douchescène. Hierover kan Bérénice in de rol van de mysterieuze Severine kort zijn. "Douchen met Craig was heerlijk. Maar in alle eerlijkheid: dergelijke scènes zijn natuurlijk nooit lekker om te spelen. Geen enkele actrice voelt zich op haar gemak, hoe vaak je het ook hebt gedaan. Je voelt je snel nerveus, maar doordat Daniel allerlei grapjes maakte, viel de opname reuze mee."

Bondmomenten
AD vroeg de aanwezige gasten naar hun ultieme Bondmoment. Ex-Bondgirl Daphne Deckers. "Dat was toen ik op de filmset onder alle acteurs mocht verkeren."

Victoria Koblenko: "Ooit moest ik in een serie onder water mijn ogen openhouden. Heel eng, omdat ik als kind bijna verdronken ben."

Amanda Krabbé kwam in gezelschap van Martijn en
schoonvader en Bondschurk Jeroen: "In Expeditie Poolcirkel heb ik een bungee-jump van 160 meter gedaan. Dat was mijn Bondmoment."

29-10-2012 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zelfs volwassen mannen huilden op het huwelijk van Justin & Jessica

Waarom zelfs volwassen mannen huilden op het huwelijk van Justin & Jessica

http://oi48.tinypic.com/arvqx.jpg

Een huwelijk brengt al eens traantjes naar boven. Dat was op het huwelijk van Justin Timberlake en Jessica Biel niet anders: zelfs volwassen mannen lieten hun tranen de vrije loop. De reden? Justin Timberlake zong een liedje. Nog details werden vrijgegeven: waarom het koppel Italië koos, hoe lang het duurde om de trouw te plannen en hoeveel het hele zaakje uiteindelijk kostte.


"Toen ik nadacht over hoe ik ons huwelijk speciaal kon maken, kwam ik uit op één ding: ik zou een liedje maken en haar naar het altaar zingen." Het werd een romantische ballad, die iedereen naar de keel greep. "Ik zag zelfs volwassen mannen een traan wegpinken. Hopelijk was dat niet omdat ik zo slecht zong", grapt Justin in het tijdschrift Hello.

Of de bruidegom het niet moeilijk kreeg om zuiver te zingen bij het zien van zijn bruid, specificeert Hello niet. Justin was nochtans in de wolken over zijn pretty-in-pink Jessica: "Het was het mooiste dat ik ooit heb gezien."

29-10-2012 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston pakt uit met duizelingwekkende decolleté

Jennifer Aniston pakt uit met duizelingwekkende decolleté

http://oi46.tinypic.com/w8oums.jpg

Jennifer Aniston neemt niet zo vaak deel aan grote events maar als ze het wel doet, is het meteen raak. Gisteravond tijdens een filmgala in Los Angeles trok de actrice alle blikken naar zich toe met een decolleté die weinig aan de verbeelding overliet.

Het is duidelijk dat Jen zich goed in haar vel voelt met verloofde Justin Theroux aan haar zijde. De 43-jarige schoonheid straalde gisteren dan ook als nooit tevoren.

Naast Jennifer Aniston en Justin Theroux maakten ook Cameron Diaz, Robert Pattinson, Salma Hayek, Drew Barrymore, Sean Penn en Rosie Huntington-Whiteley hun opwachting.

29-10-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher telt 12.000 dollar neer voor puppy

Usher telt 12.000 dollar neer voor puppy

Om Usher te beluisteren druk op de foto.


.

Zanger Usher deed gisteren het hoogste bod op een veiling voor het goede doel in New York City waardoor hij 12.000 dollar neertelde voor een puppy.

Usher is hierdoor sinds gisterenavond de gelukkige eigenaar van een 'goldendoodle'. Het dier werd geveild ten voordele van de bouw van scholen in Laos, Nicaragua, Guatemala en Ghana. Vorige jaar probeerde de zanger al een puppy te kopen op de veiling, maar toen moest deed een gezin een hoger bod op het dier. Als troost noemden ze het beestje wel Usher. Hierdoor was de zanger nu vastbesloten wel het hoogste bod te hebben. Actrice Jessica Szhor durfde het aan om even met hem in strijd te gaan, maar vond 12.000 dollar voor een nieuw huisdier dan toch overdreven.

Usher was erg blij met zijn nieuwste aankoop en gooide zijn handen in de lucht. De jonge viervoeter raakte al snel gehecht aan zijn nieuwe baasje, de puppy begon te janken toen de ster hem achterliet aan tafel om zijn speech te houden.

28-10-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Componist Hans Werner Henze (86) overleden

Componist Hans Werner Henze (86) overleden

http://oi46.tinypic.com/211qs01.jpg

De vooraanstaande Duitse componist Hans Werner Henze is op 86-jarige leeftijd in Dresden overleden. Dat heeft zijn uitgever Schott Music bekendgemaakt.


Henze was naast componist ook een bekend muziekpedagoog. Hij woonde lange tijd in Italië. Hij schreef onder meer symfonieën, opera's en concerten voor orkest en solo-instrumenten.

Volgens zijn uitgever hebben Henze's ervaringen als krijgsgevangene in het fascistische Duitsland hun stempel gedrukt op de componist en zijn muziek. Zijn werk Sinfonia N.9, dat gebaseerd was op een roman van Anna Seghers, was een gedenkteken om te protesteren tegen het fascisme en oorlog.

28-10-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-pedofiel Jimmy Savile vergreep zich aan meisje tijdens 'Top Of The Pops'

BBC-pedofiel Jimmy Savile vergreep zich aan meisje tijdens 'Top Of The Pops'

http://oi46.tinypic.com/291oow3.jpg

Het grootscheepse pedofilieschandaal rond de ondertussen overleden BBC-presentator Jimmy Savile neemt nog zowat elke dag uitbreiding met nieuwe getuigenissen van misbruiken. Hoewel iedereen uit de lucht leek te vallen bij het uitbarsten van de affaire die de BBC op haar grondvesten doet daveren, waren er (achteraf gezien) al tekenen. Zo vergreep Savile zich als presentator van  'Top Of The Pops' aan een 19-jarig meisje door onder haar rokje te gaan en in haar billen te knijpen. Het gechoqueerde meisje reageerde live op tv met een luide gil (zie video onder dit artikel). Toen ze verhaal ging halen bij de BBC, vertelde men haar dat ze moest ophoepelen. Het incident gebeurde voor de ogen van zo'n 20 miljoen, vaak jonge, tv-kijkers.


De voorbije dagen stroomden er honderden beschuldigingen binnen van slachtoffers die in hun jeugd gemolesteerd werden door Jimmy Savile. Nu is er ook een video opgedoken van een meisje dat tijdens 'Top Of The Pops' een luide gil slaakte omdat Savile onder haar rokje ging en haar intiem probeerde te betasten. De presentator leest ijzig kalm verder zijn tekst af in de camera alsof er niks aan de hand was. Vervolgens probeert het blonde meisje aan de handtastelijke Savage te ontsnappen, maar lukt haar niet in de drukte. Dat alles gebeurde terwijl zo'n 20 miljoen tv-kijkers mee keken.

Hand op stoel
Het incident gebeurde tijdens de opnames van 'Top Of The Pops' op 25 novemer 1976 in de BBC-studio's. Silvia was toen 19 jaar en Savile 50. In The Sun getuigde het slachtoffer over de handtastelijke presentator. "Ik voelde zijn vingers onder mijn rokje naar mijn billen gaan. Het was afgrijselijk. Ik sprong van mijn stoel van het schrikken, maar kon niet wegvluchten omdat we zo dicht op elkaar zaten gepakt. Toen ik weer wilde gaan zitten, lag zijn hand nog altijd op mijn stoel en hij ging weer in de aanval."

Beschaamd
"Ik voelde me zo beschaamd omdat het live op tv was en al mijn vrienden en familieleden aan het kijken waren. Hij lachte gewoon en bleef me maar betasten. Hij mompelde nog iets als 'een man zou hier al snel aan gewend geraken'. Ik ging klacht indienen bij de BBC, maar daar werd ik wandelen gestuurd. 'Hoepel op, Jimmy was maar wat aan het gekscheren.' Het voorval bleef me achtervolgen en negen jaar geleden droeg het zelfs bij tot de mislukking van mijn huwelijk."

28-10-2012 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen vallen in de prijzen op filmfestival in Valladolid

Belgen vallen in de prijzen op filmfestival in Valladolid

http://oi47.tinypic.com/157najl.jpg

'Tot altijd' van Nic Balthazar, 'Het vijfde seizoen' van Peter Brosens en Jessica Woodworth en de korte film 'Dood van een schaduw' van Tom Van Avermaet zijn bekroond op het internationaal filmfestival van het Spaanse Valladolid. Matthias Schoenaerts won de prijs voor beste acteur voor zijn rol in 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.


Op de 57ste editie van de Seminci Valladolid ging 'Het vijfde seizoen' in de internationale competitie aan de haal met de prijs van de internationale jury, de Fipresci internationale persprijs en de prijs van de jongerenjury. 'Het vijfde seizoen' is de derde speelfilm van het duo Brosens-Woodworth, na 'Khadak' en 'Altiplano', en komt op 23 januari 2013 uit in de Belgische bioscopen.

Vervolgens won 'Tot altijd', de film van Nic Balthazar die in de Meeting Point-competitie werd vertoond, zowel de prijs voor beste film als de publieksprijs.

Tom Van Avermaets 'Dood van een schaduw' kreeg dan weer de Seminci Valladolid/European Film Award, waardoor de korte film ook als eerste genomineerd is voor de European Film Award voor beste korte film in 2013.

Ten slotte werd Matthias Schoenaerts uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in 'De rouille et d'os'.

Vorig jaar werd 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven in Valladolid uitgeroepen tot de beste speelfilm van de internationale competitie, de zogenaamde 'Golden Spike Award'. Die prijs gaat dit jaar naar de Marokkaans-Frans-Belgische coproductie 'Les chevaux de Dieu' van Nabil Ayouch.

28-10-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre aanklacht tegen Tom Cruise: "Hij gaat octomom bezwangeren"

Bizarre aanklacht tegen Tom Cruise: "Hij gaat octomom bezwangeren"

http://oi46.tinypic.com/2mwav6r.jpg

Slim Shady Holmes heeft bizarre rechtszaak aangespannen tegen acteur Tom Cruise. Hij eist 34 miljoen dollar aan schadevergoeding en wil ook het hoederecht voor zijn dochter Suri Cruise.


De papieren voor de rechtszaak werden op 5 juli ingediend in het Amerikaanse Delaware. Slim Shady Holmes zegt dat Suri gebrainwasht werd door de sekte Scientology, ook zou de man getuige geweest zijn van een dansfestijn van Tom en John Travolta in hun ondergoed. Als laatste beweerde hij dat de acteur op zoek is naar een nieuwe vrouw en dat de kans groot is dat hij Nadya Suleman, ook bekend als octomom, zal bezwangeren. In de aanklacht staan heel wat spellings- en grammaticale fouten, hij vernoemt ook heel wat andere sterren als Katie Holmes, Matt Damon, Victoria Beckham en zelfs Saddam Hoessein.

"Tom heeft een tattoo van tatoeëerder Kat Von D op zijn dij en hij indoctrineert Suri door haar telkens afleveringen van Dawson's Creek (de reeks waaraan zijn ex Katie Holmes meewerkte) te tonen. Tom deed ook alsof hij de laatste samurai was en viel me aan. Killer clowns uit de ruimte waren hier getuige van", besluit Slim Shady. De afzender was een Koreaans barbecuerestaurant.

28-10-2012 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekroond tot meest natuurlijke schoonheid

Kate Middleton gekroond tot meest natuurlijke schoonheid

http://oi47.tinypic.com/11vl8xl.jpg

De hertogin van Cambridge is door de Britten in een poll van het magazine InStyle uitgeroepen tot de meest natuurlijke schoonheid. Kate Middleton liet andere beauties zoals Keira Knightley, Emma Watson en Cheryl Cole achter zich. Zus Pippa behaalde de tiende plaats.

De Britse prinses is al langer een stijlicoon omwille van haar onberispelijke look. Maar Kate Middeleton smijt er wel heel wat geld tegenaan om er 'natuurlijk' mooi uit te zien.

Volgens Vogue Australia heeft de hertogin op een jaar tijd 125.000 euro gespendeerd aan haar uiterlijk. De piekfijne haardos van de prinses slorpt jaarlijks alleen al 10.000 euro op. Om nog maar te zwijgen van haar uitpuilende kleerkast. Maar het moet gezegd, de look van Kate vaart er wel bij.

28-10-2012 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.National Geopgraphic verklaart Friso onterecht dood

National Geopgraphic verklaart Friso onterecht dood

http://oi45.tinypic.com/qx82o2.jpg

Vervelende fout voor tv-zender National Geographic. Die verklaarde de Nederlandse prins Friso dood, maar daar blijkt niks van aan te zijn. De zender deelde al mee de blunder erg te betreuren.


"National Geographic Channel betuigt zijn medeleven aan de koninklijke familie en de Nederlandse bevolking met het overlijden van Zijne Hoogheid Prins Friso": deze - inmiddels verwijderde - tekst verscheen op een zwarte achtergrond van het tv-station.

Een foutieve mededeling, zo blijkt. De Rijksvoorlichtingsdienst liet vanmorgen aan de NOS weten het overlijden niet te kunnen bevestigen. "Zoals eerder gemeld zullen wij bij significante veranderingen in de gezondheidstoestand van de Prins mededelingen doen."

Koninklijk Huis-verslaggever Antoin Peeters van RTL Nieuws meldt op Twitter dat prins Friso niet is overleden en dat de mededeling van NGC een fout betreft.

Excuses
National Geographic liet in de loop van de morgen weten dat de band met het overlijdensbericht om een nog onbekende reden was ingestart. Hoe dat kon gebeuren, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. De zender zei de zaak zeer te betreuren en biedt al haar kijkers excuses aan.

28-10-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman amuseert zich met valse doodsberichten

Morgan Freeman amuseert zich met valse doodsberichten

http://oi47.tinypic.com/rl9f76.jpg

Afgelopen donderdag (25 oktober) werd Morgan Freeman voor de verandering nog eens doodverklaard. De acteur zelf kan er mee lachen. "Net als Mark Twain, blijf ik maar lezen dat ik gestorven ben. Ik hoop dat dat niet waar is... en als het wel waar is, dan kan ik gelukkig rapporteren dat het leven na de dood identitiek is aan het leven ervoor", schrijft de 75-jarige acteur op zijn eigen Facebookpagina.


"Ik heb het te druk om een afspraak te maken met de grote jongen. Zo ga ik naar Las Vegas om de film 'Las Vegas' te filmen. Dat kan je bezwaarlijk een doodstraf noemen". De film zal pas eind 2013 in de zalen draaien, en Morgan heeft de premièredatum al in zijn agenda genoteerd, vast van plan om present te zijn.

De acteur kan er mee lachen, maar je kan je afvragen wie zich daarmee bezig houdt, want helemaal onschuldig zijn deze 'hoaxes' zeker niet. Inclusief sterfdatum, soms zelfs de manier waarop, worden de berichten opgesteld op een manier dat ze geloofwaardig overkomen.

Getuige daarvan zijn de vele reacties op de fanpagina van Morgan Freeman, omgedoopt tot 'RIP Morgan Freeman'. Terwijl dit artikel getypt wordt blijven rouwberichten toestromen, die Morgan prijzen als 'een geweldige man en acteur'. Die berichten staan tussen veel meer berichten die de pagina afdoen als een geval van slechte smaak en een ziekelijke grap. Een boodschap die niet bij iedereen lijkt door te dringen. Bij deze hopelijk wél.

28-10-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter gearresteerd in misbruikzaak rond Jimmy Savile

Gary Glitter gearresteerd in misbruikzaak rond Jimmy Savile

Om Gary Glitter te beluisteren druk op de foto.


.

De voormalige rockster Gary Gliiter werd door de Engelse politie gearresteerd op verdenking van seksmisdrijven. De arrestatie vindt plaats in de misbruikaffaire rond wijlen BBC-presentator Jimmy Savile, meldt de BBC.

Deze ochtend werd Gary Glitter door politiemensen bij hem thuis opgepakt en naar een Londens politiekantoor overgebracht, meldt de Britse openbare omroep BBC op haar website.

Volgens de speurders valt de arrestatie 'binnen een onderzoek dat we als 'Savile en anderen' benoemen'. Daarin worden de beschuldigingen onderzocht dat de BBC-dj en -presentator Jimmy Savile in een periode van ongeveer 40 jaar zo'n 300 jongens en meisjes zou hebben misbruikt. Politiemensen die bij het onderzoek betrokken zijn, noemden Savile - die in 2011 op 84-jarige leeftijd overleed - 'een seksueel roofdier'.

Verleden van zedendelicten
Over de preciesze link tussen dit dossier en glamrocker Gary Glitter (echte naam Paul Gadd) werden nog geen officiële uitspraken gedaan.

Glitter heeft zelf ook een uitvoerig in de pers gekomen verleden rond seksdelicten. Zo vond de Engelse politie in 1997 kinderporno op zijn pc en bij hem thuis. In 1999 werd hij in Engeland tot vier maanden gevangenisstraf veroordeeld nadat op de harde schijf van zijn computer, die kapot was en die hij voor reparatie had aangeboden, duizenden pornografische afbeeldingen van kinderen waren aangetroffen.

In 2006 werd hij  in Vietnam gevangen gezet na een veroordeling voor seksueel contact met 2 minderjarigen. Ook in de jaren '70 werd hij al opgepakt voor vermeend seksueel contact met een minderjarig meisje.

Gary Glitter scoorde in de jaren '70 en '80 verschillende glamrockhits.

28-10-2012 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry viert verjaardag met Michelle Obama

Katy Perry viert verjaardag met Michelle Obama

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.

Katy Perry mocht gisteren 28 kaarsjes uitblazen en de zangeres zal haar verjaardag niet snel vergeten. Katy ontmoette First Lady Michelle Obama en kreeg ook felicitaties van de president zelf.

"Vanavond was fantastisch! Mijn grootmoeder en ik kregen felicitaties van de president en nu ben ik officieel 28 jaar! Beste verjaardag ooit", schreef de zangeres op Twitter. Er stond blijkbaar ook nog een lunch met Michelle Obama op het programma. "Nu is mijn verjaardag compleet! Lunch met @MichelleObama #chicvote", voegde ze er nog aan toe.

De zangeres vroeg geen cadeautjes voor haar verjaardag, maar riep al haar volgers op om een schenking te doen aan The David Lynch Foundation, een organisatie die het leven van een bedreigde bevolking probeert te veranderen door meditatie.

Katy maakte ook van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de verjaardagswensen. "Bedankt iedereen om me vandaag zo speciaal te laten voelen. Ik ben overdonderd door alle liefde dat ik er emotioneel van ben geworden. Ik voel me zo gezegend."

27-10-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Justin Timberlake laat stuk huwelijkstaart overvliegen voor zieke grootvader

Om Justin Timberlake te beluisteren druk op de foto.


.

Justin Timberlake en Jessica Biel stapten vorig weekend (eindelijk) in het huwelijksbootje in Italië, maar de grootouders van de zanger waren niet van de partij. Oma Sadie bleef in de VS om voor haar zieke echtgenoot Bill Bomar te zorgen, maar Justin vergat zijn grootouders niet. De zanger liet een stuk huwelijkstaart- maar liefst 8.000 km- overvliegen zodat ook zij konden meegenieten van het feest.

"Justin was er het hart van in dat we niet naar zijn huwelijk konden gaan, maar ik kon mijn zieke echtgenoot niet alleen in het ziekenhuis achterlaten. Ik vond het heel erg dat ik de trouw van mijn kleinzoon gemist heb, gelukkig begrepen Justin en Jessie mij maar al te goed", aldus Sadie. "Daarom heeft Justin een fotoalbum voor ons gemaakt en een stuk taart opgestuurd."

Justin en Jessica vonden op hun mooiste dag toch even de tijd om naar Sadie te bellen, en ondanks haar teleurstelling dat het koppel ervoor koos om in Europa te trouwen, was ze ontzettend gelukkig met die attentie. "Toen Justin me belde, heb ik hem bedankt omdat hij me zo een prachtige nieuwe kleindochter heeft geschonken. Jessie is geweldig, ik hou ontzettend veel van haar. Jammer dat het huwelijk niet in de VS plaatsvond, maar in Italië had het koppel meer privacy."

27-10-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Zanger Foster The People buitengegooid op concert Prince

Om Foster The People te beluisteren druk op de foto.


.

Prince méént het echt als hij stelt dat het strikt verboden is je gsm te beroeren tijdens zijn optredens. Mark Foster, zanger van Foster The People (bekend van 'Pumped Up Kicks'), mocht het aan den lijve ondervinden tijdens de privéshow van Prince, gisteren in The Sayers Club in Hollywood.

Foster werd de zaal uitgezet omdat hij met zijn iPhone aan het rommelen was. Hij smeekte de veiligheidsagenten hem terug binnen te laten en na wat gepalaver en het verplicht uitzetten van zijn toestel mocht dat ook.

Na afloop verklaarde Foster dat hij geen kwaad in de zin had en geen opnames of foto's maakte van de show maar simpelweg een sms van een vriend checkte.

Hij begrijpt ook waarom de beveiliging zo streng was. "Cool dat ze er op toekijken. Prince speelt niet elke avond voor honderd mensen".

27-10-2012 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

George Clooney stuurt kat naar seksproces Berlusconi

http://oi46.tinypic.com/2hd5pqf.jpg

De Amerikaanse filmster George Clooney verschijnt niet op het seksproces van Silvio Berlusconi. Hebben de verdedigers van Berlusconi geprobeerd tijd te winnen? Dat is alvast het oordeel van de aanklager.


Het seksproces tegen Silvio Berlusconi is zonder de prominente getuige voortgezet. Clooney en zijn voormalige vriendin Elisabetta Canalis schitterden vandaag in het justitiepaleis van Milaan door hun afwezigheid.

Te laat uitgenodigd
Beiden zouden als getuigen gehoord worden ter verdediging van de ex-premier op diens rechtszaak omtrent seks met minderjarige prostituees en ambtsmisbruik. Hun afwezigheid leidde tot een aanval van de procureur op Berlusconi's advocaten: Clooney was te laat naar Milaan uitgenodigd.

Pas vorige week was bekendgemaakt op welke dag de topacteur in het bunga-bunga-proces om mogelijke seks met de destijds minderjarige Marokkaanse paaldanseres Ruby zou getuigen.

"Geloven jullie nu echt dat het mogelijk was, zoiets met de acteur in minder dan een week te arrangeren? ", hekelde aanklaagster Ilda Boccassini de verdediging.

Verjaringstermijn verkort
Ze verweet hen tijd te rekken om het rechtsgeding te vertragen. In zijn tijd als regeringsleider had Berlusconi justitiehervormingen doorgevoerd om de verjaringstermijnen in Italië aanzienlijk te verkorten.

Berlusconi's verdediging hoopte dat Clooney zou getuigen dat hij bij feestjes in een villa van Berlusconi geen wilde seksuele losbandigheden zou gezien hebben. Volgens Berlusconi gebeurden op zijn feestjes alleen maar betamelijke zaken. Op het Ruby-proces kan een vonnis in eerste instantie tegen het jaareinde vallen. Indien Berlusconi veroordeeld wordt, resteren hem naar Italiaans recht nog twee instanties.


27-10-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

Prins Filip eert 40 helden die eigen leven riskeerden

http://oi49.tinypic.com/i23r43.jpg

Kroonprins Filip heeft vandaag 40 mensen geëerd die hun leven op het spel hebben gezet om dat van een ander te redden. Zij kregen uit handen van de prins een medaille van het Carnegie Hero Fund. Dit fonds, dat in 1909 in de Verenigde Staten werd opgericht door de Amerikaanse zakenman en mecenas Andrew Carnegie, is sinds 1912 in België actief en viert hier dan ook zijn honderdste verjaardag.


Onder de veertig laureaten zijn zowel politieagenten en brandweerlui als gewone burgers. De oudste van hen is de 78-jarige Martin Hillewaert, die in Oudenburg een jonge vrouw uit haar wagen haalde terwijl die in de vaart aan het wegzinken was. De jongste laureate, Joyce Blanckaert, is pas 12 jaar oud en sprong in het kanaal Gent-Oostende in Zeebrugge haar grootmoeder ter hulp.

Een andere jonge held, de 16-jarige Stefanie Simons uit Lommel, kreeg uit handen van de prins de 'Jeanne Rombout', een speciale prijs van het Carnegie Hero Fund voor een held van jonger dan 18 jaar.

"De daad waarvoor wij u vandaag eren, was een spontane daad, zonder berekening van het risico", zei prins Filip. "U had evengoed die daad niet kunnen stellen en daarvoor duizenden goede rechtvaardigingsgronden kunnen aanvoeren, maar u gaf uitdrukking aan uw openhartigheid en vrijgevigheid. Sommigen hebben daarvoor een hoge prijs betaald, enkelen zelfs de hoogste. Uw daad is een voorbeeld voor iedereen en een oproep aan de hele samenleving."

27-10-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!