Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp wint Amber Heard terug met poëzie en rozen

Johnny Depp wint Amber Heard terug met poëzie en rozen

http://oi47.tinypic.com/2cqzcp5.jpg

Aangezien Johnny Depp beschouwd wordt als één van de knapste mannen ter wereld, zou je verwachten dat alle vrouwen onmiddellijk aan zijn voeten neervallen. Toch moest de acteur alles uit de kast halen om zijn ex Amber Heard terug te winnen. Dat deed hij door haar elke dag te overladen met zelfgeschreven liefdesgedichten en een bos rozen.


De actrice had nochtans gezworen dat ze single zou blijven na de split met Johnny afgelopen zomer. Maar toen hij haar elke dag van september een handgeschreven gedicht en een boeket rozen stuurde, kon ze niet anders dan bezwijken voor haar ex. Ze ging dan ook akkoord om samen een reisje te maken naar zijn privé-eiland in de Bahama's.

Literatuur
"Hoewel er bij Amber en Johnny chemie in de lucht hing, had ze het gevoel dat ze allebei een tijdje single moesten blijven omdat ze uit een langetermijnrelatie kwamen", zegt een bron. "Maar Johnny gaf niet op, want hij miste haar afgelopen zomer erg veel. Ze houden allebei van literatuur en dus probeerde hij haar daarmee terug te winnen. En dat lukte."

"Sinds ze enkele weken geleden samen naar zijn eiland op de Bahama's gingen voor een romantisch tripje, zijn ze terug een koppel. Johnny wordt niet snel verliefd en had gezworen dat hij een meisje als Amber, die knap en intelligent is, niet zou laten schieten."

Rustig
Een paar dagen in de wildernis waren voor Johnny genoeg om Amber te overtuigen om het opnieuw te proberen. Sindsdien brengen ze bijna elke nacht samen door in Johnny's villa in Los Angeles. Toch wil Amber het volgens haar vrienden rustig aan doen.

Het koppel was vorig jaar voor de eerste keer samen nadat ze elkaar leerden kennen op de set van 'The Rum Diary'. Na een paar maanden gingen ze echter uiteen, omdat de relatie te snel kwam na Johnny's scheiding van Vanessa Paradis.

02-11-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 3 trouwfeesten voor Miley Cyrus

Geen 3 trouwfeesten voor Miley Cyrus

http://oi46.tinypic.com/2rot01j.jpg

Sinds Miley Cyrus verloofd is met Hunger Games-hottie Liam Hemsworth hebben al de wildste geruchten de ronde gedaan. Ze zouden al getrouwd zijn, was de hardnekkigste en nu is er een nieuwe opgedoken: Miley en Liam zouden drié trouwfeesten plannen. Zouden, want het gerucht werd al de grond ingeboord.


Star Magazine en de Daily Mail stuurden de wereld in dat de 19-jarige Miley en haar 22-jarige verloofde verschillende feesten plannen 'over de hele wereld', zodat alle vrienden en familieleden kunnen meevieren dat ze elkaar eeuwig trouwen zullen blijven.

Het zou gaan om een feest in Los Angeles (waar de tortelduifjes wonen en werken), Tennessee (de thuishaven van Miley) en in Melbourne, Australië, het moederland van de Hemsworths.

Bij drie feesten horen ook drie trouwjurken, die allen haar nieuwe slanke figuur moeten tonen. Daarmee zou Miley het decadente feest van Kim Kardashian overtreffen: zij had weliswaar wel drie trouwjurken, maar 'slechts' 1 feest. En ze was na 72 dagen al gescheiden, maar dat vergeten we voor de gelegenheid even. De trouwfeesten zouden samen een miljoen dollar wegvreten uit de zuurverdiende spaarpot van Miley en Liam.

01-11-2012 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesloopte basgitaar van Nirvana onder de hamer

Gesloopte basgitaar van Nirvana onder de hamer

Om Nirvana te beluisteren druk op de foto.


.

Er is weinig over van de basgitaar die wijlen Kurt Cobain aan barrels sloeg in de videoclip van Nirvana's Smells Like Teen Spirit. Toch gaan de resten van het snaarinstrument volgende maand onder de hamer bij veilinghuis Christie's in Londen. De verwachte opbrengst bedraagt zo'n 28.000 euro.

De brokken van de basgitaar, die figureerde in de clip van een van Nirvana's grootste hits, zijn niet het enige dat 29 november wordt geveild. Een keur aan muziek- en filmhebbedingetjes wordt dan aangeboden.

Wat te denken van de filmzweep van Indiana Jones, gebruikt in de kaskraker The Last Crusade, of een high school-jaarboek van levende muzieklegende Bob Dylan. De zweep, die ooit aan filmmaker Steven Spielberg toebehoorde, moet zo'n 17.000 euro opbrengen.

De gelukkige die het schoolboek van Bob Dylan op de kop tikt, krijgt er een persoonlijke boodschap van Bob, toen nog bekend als Robert Zimmerman, zelf bij. Daarvoor moet wel eerst zo'n 8000 euro worden opgehoest.

01-11-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfenis Jimmy Savile bevroren vanwege kindermisbruik

Erfenis Jimmy Savile bevroren vanwege kindermisbruik

http://oi46.tinypic.com/2lt6l45.jpg

De tegoeden uit de nalatenschap van de in opspraak geraakte BBC-presentator Jimmy Savile zijn bevroren. Dat is gebeurd in afwachting van de claims die zullen voortkomen uit de talloze beschuldigingen vanwege kindermisbruik die de afgelopen tijd zijn gerezen. Dat heeft de BBC gemeld.


De omvang van Saviles erfenis wordt geschat op 4 miljoen pond, omgerekend bijna 5 miljoen euro. De bank NatWest, die optreedt als executeur-testamentair, heeft laten weten dat de tenuitvoerlegging van het testament is opgeschort.

Verschillende advocaten hebben al laten weten rechtszaken te zullen aanspannen en vergoedingen te zullen eisen die ten laste komen van de nalatenschap van de op 29 oktober 2011 overleden presentator.

01-11-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evan Rachel Wood en Jamie Bell getrouwd

Evan Rachel Wood en Jamie Bell getrouwd

http://oi50.tinypic.com/2gy9e6a.jpg

Evan Rachel Wood (25) en Jamie Bell (26) zijn getrouwd. Het Hollywoodkoppel stapte op 30 oktober in het huwelijksbootje in Californië. Dat heeft de woordvoerder van de 'True Blood'-actrice vandaag bekendgemaakt.


Wood en Bell gaven hun jawoord tijdens een intieme ceremonie in het bijzijn van hun beste vrienden en hun familieleden.

De bruid droeg een zeemeerminjurk van Carolina Herrera, gemaakt van kant. "Ik ben zo blij voor Evan, ze is een natuurlijke schoonheid en haar kanten bruidsjapon zet dat perfect in de kijker", aldus Herrera.

Bell vroeg Wood begin dit jaar ten huwelijk. Hij werd in december 2011 gespot toen hij op zoek was naar een verlovingsring.

Liefde op de set
Het koppel leerde elkaar in 2005 kennen op de set van de videoclip van Green Day, 'Wake Me Up When September Ends'. Ze knoopten kort daarna een relatie aan, en lieten in 2006 dezelfde tatoeages zetten. Na één jaar kwam er echter alweer een einde aan hun liefdesgeluk, maar de acteurs besloten om hun relatie in 2011 dan toch een tweede kans te geven.

Wood was in het verleden verloofd met Marilyn Manson, maar de actrice blies in 2010 haar huwelijksplannen met de excentrieke rocker af.

01-11-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quarterback Tim Tebow samen met Camilla Belle

Quarterback Tim Tebow samen met Camilla Belle

http://oi47.tinypic.com/nzlgxu.jpg

Het is officieel: Tim Tebow en Camilla Belle zijn een koppel. De NFL-speler en zijn kersverse vriendin werden gisteren voor het eerst samen gespot in Jacksonville, Florida, waar ze met vrienden gingen bowlen.


"Ze gaven elkaar kusjes en ze hielden elkaars hand vast", vertelt een bron aan het Amerikaanse magazine Us Weekly. "Hij legde zijn arm een paar keer rond haar middel.

De insider voegt er aan toe dat Tim zich "als een echte gentleman gedroeg" en haar een handje hielp toen ze de trap op moest. "Ze hadden het bijzonder naar hun zin", besluit de ingewijde.

Belle was van 2008 tot 2009 samen met Jonas Brothers-zanger Joe Jonas. Tebow werd in het verleden gelinkt aan Taylor Swift en Dianna Agron, maar die geruchten heeft de quarterback van de New York Jets altijd ontkend.

01-11-2012 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven gaan aan de haal met trouwjurk Amy Winehouse

Dieven gaan aan de haal met trouwjurk Amy Winehouse

Om Amy Winehouse te beluisteren druk op de foto.


.

Na een inbraak in het voormalig huis van overleden zangeres Amy Winehouse in het Londense Camden, gingen dieven gericht aan de haal met twee jurken die samen maar liefst 160.000 euro waard zijn. Amy's vader bevestigde dat de trouwjurk uit 2006 verdwenen is, samen met een unieke jurk met krantenprint die ze droeg tijdens een optreden.

Volgens vader Mitch werden de dieven geprikkeld om snel nog waardevolle dingen te ontvreemden vooraleer het huis nieuwe bewoners krijgt. "Het huis in Camden wordt verkocht en al haar bezittingen krijgen een tag en een nummer en worden opgelijst ter voorbereiding van de berging. Er was tijdens dit hele proces een gat van ongeveer twee dagen om te verdwijnen met de jurken", verklaart hij.

Er zouden slechts een beperkt aantal mensen betrokken zijn bij de verhuis van de inboedel. "We zijn momenteel alles aan het uitspitten om te zien of er nog dingen gestolen zijn. Het is walgelijk hoe iemand bereid is eigendom te stelen met zo een emotionele waarde", getuigt Mitch.

Gestolen jurken
De jurken in kwestie zouden normaal gezien geveild worden om geld in te zamelen voor de Amy winehouse Foundation. Verwacht werd dat de trouwjurk alleen al ruim 125.000 euro zou hebben opgebracht.

01-11-2012 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney (verre) familie van president Lincoln

George Clooney (verre) familie van president Lincoln

http://oi46.tinypic.com/a1u3pd.jpg

Weer een stapje dichter bij de oorsprong van George Clooney's redenaarstalent... Volgens Ancestry.com zou hij namelijk verwant zijn aan Abraham Lincoln, de zestiende president van de Verenigde Staten. Toch voelt Clooney zich naar eigen zeggen niet geroepen ooit een politieke carrière op zich te nemen. Hij houdt het liever bij het ondersteunen van goede doelen.


Als we Ancestry.com mogen geloven is George Clooney een afstammeling van Lucy Hanks, de grootmoeder van Abraham Lincoln aan moeders kant. Dat maakt hen (hele) verre half-neven. Had Steven Spielberg dat maar geweten... Niet dat Daniel Day-Lewis geen overtuigende Lincoln kan neerzetten, maar een bloedverwant in een biopic klinkt als het perfecte plaatje, niet?

01-11-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht nodig? Chris Brown als Talibanstrijder op Halloween

Aandacht nodig? Chris Brown als Talibanstrijder op Halloween

Om Chris Brown te beluisteren druik op de foto.


.

De zoveelste stunt van de controversiële zanger Chris Brown is een feit. Trots als hij is, stuurde Brown een Instragam-foto de wereld in waarop hij, samen met enkele 'homies', te zien is als Talibanstrijder. Met valse baard en een machinegeweer hoog boven het hoofd poseert hij voor de foto die vergezeld werd van de boodschap: "Ain't nobody Fucking with my clique!!!"

Eerder haalde Chris Brown nog de headlines met een tatoeage van het aangezicht van een mishandelde vrouw die verdacht veel weg heeft van (ex-)liefje Rihanna, die hij bovendien sloeg.

01-11-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen en Bon Jovi spelen op benefiet voor orkaanslachtoffers

Springsteen en Bon Jovi spelen op benefiet voor orkaanslachtoffers

Om Bruce Springteen te beluisteren druk op de foto.


.

Muzieksterren Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi en Christina Aguilera treden vrijdag op tijdens een benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Sandy. Initiatiefnemer NBC zendt de benefiet op verschillende zenders uit en schenkt de opbrengsten en donaties aan het Amerikaanse Rode Kruis.

Het dodental van Sandy staat ondertussen op 82 in de Verenigde Staten en Canada. Miljoenen mensen zitten nog steeds zonder stroom en hulpdiensten hebben nog steeds veel moeite om de zwaar getroffen gebieden te bereiken.

01-11-2012 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie Wood gaat voor de derde keer trouwen

Ronnie Wood gaat voor de derde keer trouwen

Om The Rolling Stones te beluisteren druk op de foto.


.

Ronnie Wood, de 65-jarige gitarist van The Rolling Stones, heeft zijn 34-jarige vriendin Sally Humphreys ten huwelijk gevraagd. Het koppel is ondertussen zes maanden samen. Dat bericht de Britse krant 'The Sun'.

"Ronnie en Sally zijn al lang vrienden. Hij was altijd al in haar geïnteresseerd, maar zij had een relatie", vertelde een bron aan The Sun. "Nu zijn ze sinds zes maanden onafscheidelijk en is Ron klaar om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Keith Richards vindt het alleszins grappig. Hij is het beu om trouwcadeau's voor Ronnie te kopen."

Vier jaar geleden verliet Ronnie zijn vrouw Jo Wood, met wie hij 24 jaar getrouwd was. Hij ging er toen vandoor met de 18-jarige serveerster Ekaterina Ivanova. De scheiding werd echter pas begin dit jaar uitgesproken. Van 1971 tot 1978 was hij ook al getrouwd met Krissy Findlay.

En nu probeert hij het dus voor een derde keer met Sally Humpreys, een 34-jarige producer. "Sally is niet één van de bimbo's waarvoor Ron normaal kiest", zei zijn stiefzoon Jamie eerder dit jaar. "Zij is exact wat hij nodig heeft. Ik denk niet dat hij nog meer bimbo's aankan."

31-10-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber is doodsbang om te vliegen

Justin Bieber is doodsbang om te vliegen

Om Justin Bieber te bekijken druk op de foto.


.

Hoewel Justin Bieber voortdurend de wereld rondvliegt, is hij nog altijd extreem bang als hij in een vliegtuig stapt. De 18-jarige popster bekent zelfs elke keer een paniekaanval te krijgen als hij aan boord gaat, omdat hij geen controle heeft over wat er gebeurt in de lucht.

"Ik vind het echt niet leuk om te vliegen. Het beangstigt me. Wanneer ik bang word, voel ik mijn hart in mijn keel en begint het ongelofelijk hard te kloppen. Het voelt alsof mijn hart gaat ontploffen", bekende Justin.

"En als ik ergens een raar geluid hoor, reageer ik meteen: wat is dat rare geluid? Mensen zeggen wel dat je meer kans hebt op een auto-ongeluk dan op een vliegtuigcrash, maar zij vliegen misschien maar één keer per jaar. Ik moet voortdurend het vliegtuig nemen."

"En elke keer weer denk ik: ik heb geen controle. Als het vliegtuig neerstort, dan ben ik dood. Ik heb het gevoel dat ik elke keer mijn leven riskeer als ik op een vliegtuig stap", aldus Justin.

31-10-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine verdedigt Christina Aguilera: "Haar gewicht gaat niemand aan"

Adam Levine verdedigt Christina Aguilera: "Haar gewicht gaat niemand aan"

Om Adam Levine te beluisteren druk op de foto.


.

Er is de laatste tijd heel wat te doen rond het gewicht van Christina Aguilera, die te maken heeft met sterke gewichtsschommelingen. Adam Levine, haar collega in de Amerikaanse 'The Voice', vindt echter dat niemand daar iets mee te maken heeft. "De critici moeten dringend volwassen worden en stoppen met haar te pesten", vindt de zanger van Maroon 5.

"De kritiek op Christina maakt me enorm kwaad. En natuurlijk steun ik haar, natuurlijk verdedig ik haar. Het is niet leuk als je zo aangepakt wordt. Dat is pesten", vindt Adam.

Cultuur
Hij vindt het ook niet normaal dat celebrities zo'n gemakkelijke prooi zijn. "In de hedendaagse cultuur, vooral de sterrencultuur, vinden mensen het blijkbaar normaal om gemene dingen te zeggen over iemand anders, of het nu over Christina of mij gaat", zei de 33-jarige zanger aan E! News. "Zij krijgt veel te verduren, dat maakt me woedend."

"Het is niet cool, ik ben er altijd sterk tegen geweest", zei hij verder over het 'celebritypesten'. "Ik vind het vreselijk en zal haar altijd steunen, want haar gewicht gaat niemand iets aan."

31-10-2012 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke auteurs scoren het best bij de Vlaming

Mannelijke auteurs scoren het best bij de Vlaming

http://oi48.tinypic.com/ddhzr7.jpg

De Vlaming kiest voor mannelijke auteurs: Pieter Aspe voert een exclusief mannelijke top vijf van favorieten aan. Dat is één van de opvallendste conclusies van de Boekbarometer 2012 waarin mediashop eci.be peilt naar het leesgedrag van de Vlaming en Nederlander.


Voor zijn jaarlijkse Boekbarometer bevroeg eci.be dit najaar 3.869 Vlamingen en 4.866 Nederlanders, van alle opleidingsniveaus en verschillende socio-demografische achtergronden. De resultaten worden bekendgemaakt aan de vooravond van de 76ste Boekenbeurs.
    
Gevraagd naar zijn favorieten, geeft de Nederlander hoofdzakelijk een vrouwelijke auteur op. Saskia Noort staat op één, voor Simone van der Vlugt, Esther Verhoef, Suzanne Vermeer (het vrouwelijk pseudoniem van Paul Goeken) en Loes den Hollander. In Vlaanderen is de top vijf van favoriete Vlaamse auteurs een exclusieve mannenaangelegenheid. Pieter Aspe voert het hoge woord, gevolgd door Luc Deflo, Tom Lanoye, Herman Brusselmans en Dimitri Verhulst.

Webwinkel vs. boekenwinkel
Sandra Van Geeteruyen, communicatiemanager bij eci.be, wijst naar de grote populariteit van het thrillergenre dat in Vlaanderen weinig bekende vrouwelijke auteurs kent en de combinatie vrouw en schrijverschap die in Vlaanderen "geen sinecure is". E-books zijn in Nederland meer in opmars dan in Vlaanderen. Eén op de vier Nederlanders geeft aan het afgelopen jaar digitale boeken te hebben gelezen. In Vlaanderen is dit één op negen. De webwinkel is voor 88 pct van de Nederlanders eerste keuze voor de aanschaf van boeken, gevolgd door de klassieke boekwinkel, terwijl 81 pct van de Vlamingen trouw blijft aan het bakstenen verkooppunt.

De helft van de Nederlanders leest meer dan 10 boeken per jaar, bij de Vlamingen ligt dit op 43 pct. Eén Vlaming op de twee spendeert meer dan 100 euro per jaar aan boeken, tegenover twee op vijf Nederlanders. De keuze van de favoriete leesplek is gelijklopend: de zetel, gevolgd door het bed en de tuin. Wel leest ruim één op drie Vlamingen graag op het toilet, tegenover minder dan één op vijf Nederlanders.

31-10-2012 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney maakt nieuwe Star Wars-film na overname Lucas Films

Disney maakt nieuwe Star Wars-film na overname Lucas Films

http://oi47.tinypic.com/2yytnps.jpg

The Walt Disney Company zegt dat het een akkoord heeft bereikt met Lucas Films. Disney zou 4,05 miljard dollar neertellen voor het filmhuis van stichter George Lucas, regisseur van de wereldberoemde 'Star Wars'-films. Er werd ook onmiddellijk een nieuwe 'Star Wars'-film aangekondigd, die in 2015 zal uitkomen.


George Lucas, die ondertussen 68 jaar oud is, had eerder al aangekondigd dat hij een stap opzij zou zetten binnen zijn bedrijf, dat zich na het grote succes van 'Star Wars' ging specialiseren in special effects voor het kleine en grote scherm.

Er komt in 2015 een nieuwe Star Wars-prent. "Gedurende de laatste 35 jaar was het een van mijn grootste genoegens om te zien hoe 'Star Wars' van de ene generatie op de andere werd doorgegeven", zegt Lucas. "Nu is het tijd dat ik 'Star Wars' doorgeef aan de volgende generatie filmmakers."

Lucas Films is niet het eerste bedrijf dat Disney opkoopt. Ook Marvel Entertainment en Pixar Animation Studios werden door Disney-CEO Rober A. Iger ingelijfd.

31-10-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco trotseert Sandy vanop (en met) haar balkon

Coco trotseert Sandy vanop (en met) haar balkon

http://oi45.tinypic.com/2ebzt4g.jpg

Wat die reporters kunnen, kan ik ook, moet de moedige Coco gedacht hebben. De rondborstige echtgenote van rapper Ice T bracht gisteren verslag uit over superstorm Sandy vanop, maar vooral mét, haar balkon.

Coco trotseerde weer en wind om Sandy in beeld te brengen. Als extraatje kreeg de kijker een aardig uitzicht over het balkon van de realityster.

31-10-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo veroverde Kristen opnieuw het hart van Robert Pattinson

Zo veroverde Kristen opnieuw het hart van Robert Pattinson

http://oi48.tinypic.com/352he79.jpg

De overspelige Kristen Stewart wist Robert Pattinson ervan te overtuigen hun relatie opnieuw een kans te geven door hem een videomontage te tonen van hun gelukkigste momenten samen.


Robert dumpte Kristen nadat ze een affaire had met de getrouwde regisseur Rupert Sanders, ze heeft haar beste trucs moeten bovenhalen om de acteur te overtuigen haar weer in huis te halen. Ze maakte een emotionele montage van foto's van hun leven samen, hierdoor besefte Robert dat hij hun relatie niet wilde opgeven. "Kristen bombardeerde Robert met honderden berichtjes, mails en telefoontjes. Urenlang werkte ze aan het filmpje dat hun mooiste uitjes en vakanties bundelde."

Toch zou Robert het moeilijk hebben om Kristen te vertrouwen. "Ze werkt hard en probeert het net weer zoals vroeger te maken. Maar ze zal het rustig moeten aandoen, hij vertrouwt haar nog steeds niet. Het is moeilijk voor hem te doen alsof er niets gebeurd is. Kristen heeft spijt van haar overspel en hij heeft haar nog niet helemaal vergeten. Zij beweert dat ze nooit met Rupert naar bed is geweest, Robert twijfelt hier nog over. Het is nog te vroeg voor hem om te aanvaarden dat ze opnieuw een koppel zijn."

31-10-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Slimste Effect: VIER kleiner dan VT4 zonder 'Slimste Mens'

Het Slimste Effect: VIER kleiner dan VT4 zonder 'Slimste Mens'

http://oi49.tinypic.com/16huvxx.jpg

Tv-zender VIER zou het heel wat slechter doen tegenover de oude VT4 als het quizprogramma 'De Slimste Mens ter Wereld' er niet zou geprogrammeerd staan. Dat staat te lezen in de krant Het Laatste Nieuws en werd berekend op basis van het marktaandeel in de groep 18- tot 54-jarigen. Met 'De Slimste Mens' is VIER een bescheiden 0,3 procent groter. Zonder dat programma zou de zender zelfs  kleiner zijn dan VT4: 1,8 procent.


In oktober is het marktaandeel van VIER 13,9 procent. Dat is amper meer dan VT4 in dezelfde periode vorig jaar: 13,6 procent.  De stijging is volledig te danken aan 'De Slimste Mens ter wereld': zonder dat programma zou het marktaandeel maar 11,6 procent bedragen.

Vooral de vooravond scoort zwak, met de totale flop 'Plan B' en het geïmplodeerde 'Komen Eten'.

31-10-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tweede sekstape van Kim Kardashian opgedoken"

"Tweede sekstape van Kim Kardashian opgedoken"

http://oi47.tinypic.com/331ev84.jpg

Slecht nieuws voor Kim Kardashian. Volgens entertainmentwebsite ShowbizSpy zou er een tweede sekstape in omloop zijn van de realityster en haar ex Ray J.


Die zou niet eerder vertoonde beelden bevatten die nog pikanter zijn dan de eerste opnames en waarbij je je ogen uitkijkt, meldt een insider. De tape wordt aangeboden voor 30 miljoen euro.

De realityster werd in 2007 wereldberoemd toen de eerste tape van haar en Ray J opdook. Volgens een bron is Kim nu bang dat de tape haar relatie met Kanye West kan beschadigen.

31-10-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulmuzikant Terry Callier (67) overleden

Soulmuzikant Terry Callier (67) overleden

Om Terry Callier te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse soul-, folk- en jazzmuzikant Terry Callier is op 67-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn platenlabel Mr. Bongo Records overleed de artiest zaterdag in zijn geboortestad Chicago. Met zijn eerste album 'The New Folk Sound of Terry Callier' werd hij in 1964 als soulvirtuoos erkend. Hij was nauw met de muziekscene in Chicago verworteld, trad vaak op in clubs en stond tijdens festivals op de bühne.

Callier nam meer dan twaalf albums op, maar de grote commerciële doorbraak bleef uit. De zwarte muzikant werkte lange tijd als computerprogrammeur. Pas in de jaren negentig werd zijn muziek in Groot-Brittannië herontdekt. Met zijn plaat 'Timepeace' won hij een kunstprijs van de Verenigde Naties. In 2009 nam hij samen met de Britse band Massive Attack zijn laatste album 'Hidden Conversations' op.

30-10-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!