Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga doneert een miljoen voor herstel New York

Lady Gaga doneert een miljoen voor herstel New York

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.

Lady Gaga tast diep in de buidel voor het herstel van New York na superstorm Sandy. De zangeres heeft gisteren via haar blog bekendgemaakt dat ze een miljoen dollar aan het Rode Kruis doneert.

De in New York geboren Gaga schrijft dat ze zonder New York, een stad die zwaar beschadigd raakte door de storm, niet de vrouw zou zijn geworden die ze nu is. "New York is genadeloze ambitie, een drijfveer om te slagen."

De excentrieke zangeres bedankte New York voor de levenskracht die de stad haar heeft gegeven. "Ik help nu die van jou weer op te bouwen."

08-11-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil na echtscheiding opnieuw trouwen én een gezin starten

Kim Kardashian wil na echtscheiding opnieuw trouwen én een gezin starten

http://oi50.tinypic.com/2vc9fua.jpg

Kim Kardashian is vastberaden om oud te worden met Kanye West, maar daarvoor moet ze eerst het hoofdstuk 'Kris Humphries' afsluiten. De realityster wil haar echtscheiding daarom zo snel mogelijk afronden. Kim is namelijk nog steeds officieel getrouwd met de basketter.


Hoewel haar scheiding van de Brooklyn Nets-basketter maar blijft aanslepen, laat Kim de moed niet zakken. "Ik voel me zelfzekerder en een pak wijzer na al deze jaren", legt de 'Keeping Up With The Kardashians'-ster uit. "Het is alsof je plots ergens terecht komt en je precies weet wat je wil."

Veel geduld
Maar wat wil ze dan precies? Volgens een vriend van Kim is dat heel simpel: trouwen met Kanye en daarna zo snel mogelijk een gezin starten. "Kim denkt dat ze zich gaan verloven en aan kinderen zullen beginnen van zodra de echtscheiding rond is", klinkt het. "Kanye heeft eigenlijk heel veel geduld."

"Kim wil zich pas verloven nadat alles fatsoenlijk is afgehandeld, zeker na alle kritiek die ze te slikken kreeg toen haar huwelijk met Kris op de klippen liep", gaat de kameraad verder. "Er zijn voorlopig geen trouwplannen. Kanye en Kim nemen hun tijd. Dat is de waarheid."

08-11-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste zoon groeit Victoria boven het hoofd

Oudste zoon groeit Victoria boven het hoofd

http://oi49.tinypic.com/23saio6.jpg

Brooklyn Beckham begint steeds meer op zijn vader te lijken. De oudste zoon van David en Victoria is al zo groot dat hij boven zijn moeder uitkomt. Tijdens een wandelingetje door Universal City, begin deze week, droeg Posh zowaar platte schoenen. Een zeldzame verschijning, aangezien ze bijna nooit zonder pumps de deur uitgaat.

Door haar keuze voor comfortabele schoenen wordt meteen duidelijk dat Brooklyn al een hele man is. Naast Brooklyn hebben Victoria en David nog drie kinderen: Romeo (10), Cruz (7) en dochter Harper (1). Zij gingen allemaal met hun moeder mee op pad.

08-11-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalistes Miss België poseren voor moskee en zorgen voor heisa in Marokko

Finalistes Miss België poseren voor moskee en zorgen voor heisa in Marokko

http://oi47.tinypic.com/b6tvdu.jpg

De finalisten van Miss België 2013, die momenteel samen in Marokko zijn, hebben in conservatieve kringen controverse veroorzaakt door schaarsgekleed te poseren voor de grote moskee Hassan II in Casablanca, de belangrijkste stad van het koninkrijk.


Op een van de foto's, maandag genomen en wijd verspreid op het internet en op sociale netwerken, staan tien van de miss-kandidates, die poseren in een kort rokje of short voor de beroemde moskee.

Onenigheid en instabiliteit
Het gebeuren viel niet in de smaak van de krant Attajdid, het persorgaan van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling, de regerende islamitische beweging. "Dat gedrag kan onenigheid en instabiliteit veroorzaken. Het is een aanval op gebedshuizen", schreef de krant, die zich bij monde van een advocaat afvroeg: "Wie heeft de toestemming gegeven aan deze jonge meisjes om zo voor de moskee te poseren?". Volgens hem "moet het ministerie van Binnenlandse Zaken een onderzoek openen".

As-Sabah, een krant met de reputatie dicht bij het bedrijfsleven te staan, speelt het liever ironisch, met de titel "Missen in wonderland". "Het is een storm in een glas water. Allah houdt van schoonheid en er is niets mis met mooie jongeren die poseren voor een grote moskee", luidt het oordeel.

Excuses
Gecontacteerd door AFP zegt de voorzitter van het nationale comité van Miss België, Darline Devos, de emoties te begrijpen.

"Ik bied mijn excuses aan. (...) het was niet onze bedoeling te choqueren. Het was spontaan", verklaarde ze. Op Marokkaanse nieuwswebsites, waar de foto's honderden commentaren losweekten, verborgen sommigen hun woede niet. "Ik ben verontwaardigd door de foto's die raken aan onze identiteit en onze religie", protesteerde één van hen op de website hespress.com, de meest gelezen nieuwssite van Marokko.

De twintig finalistes zijn een week in Marokko om hun verkiezing in januari voor te bereiden. Ze besteden hun tijd aan fotoshoots en toeristische uitstapjes.

08-11-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson toont tattoo: "Ik was doodsbang van Anthony Hopkins"

Scarlett Johansson toont tattoo: "Ik was doodsbang van Anthony Hopkins"

http://oi50.tinypic.com/34za6o8.jpg

Lucky you, want Scarlett Johansson toont haar nieuwste tattoo. De 27-jarige actrice liet de schattige decoratie vorige week in Parijs plaatsen door een expert ter zake. Daarnaast eert ze ook New York (pols), houdt ze van een zonsopgang (linkervoorarm) en heeft ze ook iets met de letter A (in twee cirkeltjes op haar enkel). De ravissante blondine liet eerder verstaan dat tatoeages haar gelukkig maken, al blijft de betekenis ervan privé.

Scarlett gooit tegenwoordig hoge ogen in 'Hitchcock'. De film focust op de relatie van de Britse regisseur tijdens het maken van de horrortopper 'Psycho'. Johansson speelt -uiteraard- de beroemde douchescène na, waarbij ze door Anthony Hopkins afgeslacht wordt met een mes.

"Ik was doodsbang van hem tijdens die scène", geeft de actrice toe. "Iedereen was nerveus op de set, want er was water mee gemoeid en er mocht niet te veel van mijn borsten te zien zijn. Mij kon dat echter niets schelen. Hoe ik mezelf voorbereidde? Dapper zijn, beseffen dat je heel nat gaat worden en Hopkins aankijken terwijl hij als Hitchcock dat keukenmes in je gezicht plant. Anthony is eigenlijk een watje, maar toen zag hij er vreselijk eng uit. Ach, waarschijnlijk heb ik te veel naar 'Silence of the Lambs' gekeken toen ik klein was. Die flashbacks hadden wel het voordeel dat het allemaal vanzelf ging."

08-11-2012 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessandra draagt bh van 2 miljoen, Rihanna betast slipje van model

Alessandra draagt bh van 2 miljoen, Rihanna betast slipje van model

http://oi45.tinypic.com/2jb8h7a.jpg

Heel wat te beleven tijdens de modeshow van Victoria's Secret: Alessandra Ambrosio droeg de veelbesproken en peperdure bh van 2 miljoen euro, Rihanna betastte het slipje van een van de modellen en Adriana Lima stond -amper twee maanden na haar bevalling- alweer te schitteren op de catwalk. Daarnaast stal Miranda Kerr de show als groene godin, legde Doutzen Kroes de nadruk op haar welgevormde derrière en transformeerde Candice Swanepoel van een sexy kuisvrouw in een pikante vlinder. Zelfs Justin Bieber moest bij al dat vrouwelijk schoon even naar adem happen.


De ster van de avond was zonder meer Ambrosio, omdat ze met de felbegeerde 'Fantasy Bra' mocht pronken. Het prijzige kunstwerkje bevatte maar liefst 5.200 edelstenen, waaronder amethisten, robijnen en saffieren. In het midden van de bh zat een diamant van twintig karaat. "Toen ik te horen kreeg dat ik dat kledingstuk mocht dragen, wilde ik schreeuwen", verklaarde de Braziliaanse schoonheid. "Ik heb er echt van wakker gelegen, in die mate zelfs dat ik na mijn bevalling meteen ben beginnen sporten om weer in vorm te raken."

08-11-2012 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mumford & Sons naar Lotto Arena

Mumford & Sons naar Lotto Arena

Om Mumford & Sons te beluisteren druk op de foto.


.

De Britse folkband Mumford & Sons komt in het voorjaar naar België. De groep geeft op 28 maart een concert in de Antwerpse Lotto Arena. De ticketverkoop start vrijdag.

Het optreden maakt onderdeel uit van de Europe 2013 Tour van Mumford & Sons. Afgelopen september verscheen hun album 'Babel' met daarop onder andere de hit 'I Will Wait'. De plaat haalde de top in de noteringen. Het debuutalbum 'Sign No More', met daarop hits als 'The Cave', 'Little Lion Man' en 'Roll Away Your Stone', dateert uit 2009.

07-11-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER schuift vanaf volgende week met programmering

VIER schuift vanaf volgende week met programmering

http://oi45.tinypic.com/2mgmd8p.jpg

Op maandag 12 november start VIER met zijn winterprogrammering. 'Plan B' begint dan om 18.40 uur, gevolgd door 'The Simpsons' om 19.05 uur, 'Komen Eten' om 19.30 uur en 'De Kruitfabriek' om 20.15 uur. 'De Slimste Mens ter Wereld' volgt dan om 21.15 uur. Dat heeft VIER vandaag bekendgemaakt.


Vanaf volgende maandag vechten de beste kandidaten twee weken lang voor de titel van 'De Slimste Mens ter Wereld'. De winnaar wordt op de ultieme finale op 22 november bekend.

Drie nieuwkomers
Na "De Slimste Mens ter Wereld", vanaf 26 november, pakt VIER uit met drie nieuwkomers in prime time: 'Dr. Livingstone' met Martin Heylen en Philippe Geubels, 'De Rechtbank' en 'De Pappenheimers'.

Comedy Cup
Nog komende winter brengt VIER nog nieuwe afleveringen van 'De Vakantiegast', de nieuwe reeks die vorige week van start ging. Later op het jaar brengt de commerciële zender de finales van Humo's Comedy Cup op het scherm.

07-11-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2ManyDJs uitgeroepen tot beste Belgische dj's ooit

2ManyDJs uitgeroepen tot beste Belgische dj's ooit

http://oi47.tinypic.com/23wmfyx.jpg

2ManyDJs, het dj-project van de broers Stephen en David Dewaele, krijgen de Red Bull Elektropedia Award voor Beste Belgische DJ Aller Tijden.
Om middernacht liep de laatste stem voor de tweede editie van de Red Bull Elektropedia Awards binnen. In totaal brachten 15.694 muziekliefhebbers een stem uit. Dat zijn er bijna 4.000 meer dan vorig jaar.
Zaterdag 10 november wordt in Flanders Expo in Gent bekendgemaakt wie/wat de beste club, dj, song, festival, album, party, remix, producer, label en live act van het afgelopen jaar is.
De volledige top tien van de Beste Belgische DJ Aller Tijden vind je hieronder.

Beste Belgische DJ Aller Tijden:

1)       2ManyDJs
2)       The Glimmers (Mo & Benoelie)
3)       CJ Bolland
4)       Jan Van Biesen
5)       Lefto
6)       Dr. Lektroluv
7)       Deg
8)       TLP
9)       Murdock
10)   Raoul

De award voor Beste Belgische DJ Aller Tijden wordt op zaterdag 10 november uitgereikt tijdens de Red Bull Elektropedia Awards in Flanders Expo, waar dit weekend ook I Love Techno plaatsvindt.

Het Belgische elektronicaplatform Red Bull Elektropedia houdt er zich ook dit jaar aan om, naast 2ManyDJs, nog een andere pionier in de spotlights te zetten: Studio Brussel-baas Jan Van Biesen ontvangt een Red Bull Elektropedia Vanguard Award - als erkenning voor zijn belangrijke bijdrage aan het Belgische nachtleven. Van Biesen krijgt de 'lifetime achievement award' als deejay, maar uiteraard ook voor de rol die hij als programmamaker en later nethoofd van Studio Brussel heeft gespeeld.

07-11-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat beroemdheden twitteren op verkiezingsdag

Wat beroemdheden twitteren op verkiezingsdag

http://oi46.tinypic.com/ofvbl.jpg

Op verkiezingsdag laten uiteraard ook de beroemde Amerikanen van zich horen. Hun overtuigingen mogen dan verschillen, hun boodschap klinkt eensluidend: stem! Hier een greep uit het ruime aanbod op Twitter.


Justin Bieber: Ik ben 18... maar ik mag niet stemmen... ik ben Canadees.

Kim Kardashian: Ik ben mijn stemkaart aan het invullen in een drukke kamer, iedereen vertelt me hier hoe ze over politiek denken. Stem wat JIJ wil en waar JIJ in gelooft, laat je niet door iemand anders beïnvloeden.

Samantha Ronson (zangeres): zorg dat je vandaag stemt. Bereid je daarna voor op 3,5 jaar... Wacht, denk je dat Twitter nog relevant zal zijn in 2016?

Mike Tyson (bokser): Zorg dat je stem gehoord wordt op verkiezingsdag.

Khloe Kardashian: Een democratie werkt alleen als we allemaal actieve burgers zijn!

Lena Dunham (actrice en regisseur): Vrouwen, trek maar iets moois aan op verkiezingsdag. Mag ik alstublieft foto's van jullie outfits zien?

Ivanka Trump (zakenvrouw en model): Sinds Arabella mee gaan stemmen is met haar vader zit ze hier de hele tijd in huis rond te rennen en "vot vot" (van het Engelse vote; nvdr) te roepen.

Diddy: Gelukkige verkiezingsdag, mensen. Laat jullie horen! Sta op en stem!

Russell Simmons (zakenmagnaat): We stemmen, we winnen.

Nicky Hilton (zus van Paris): Het is verkiezingsdag, Amerika. Ga naar buiten en stem!

Alicia Keys: Vandaag is de dag! We zijn een groot volk met veel macht ;) Wie is al gaan stemmen?

07-11-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Sienna Miller poseerde naakt voor schilderij

Hoogzwangere Sienna Miller poseerde naakt voor schilderij

http://oi46.tinypic.com/n5g5u.jpg

Een hoogzwangere Sienna Miller (31) is in de voetsporen getreden van Demi Moore. De Amerikaanse actrice heeft amper een week voor de geboorte van haar dochter Marlowe afgelopen zomer naakt geposeerd voor de Britse artiest Jonathan Yeo. Op het schilderij staat Sienna Miller poedelnaakt met haar bolle buik. Op zijn website noemt Yeo het schilderij "een lofzang van het menselijke lichaam in zijn meest natuurlijk mooie staat".


Het schilderij is nu enkel nog maar online te zien, maar zal wel een tentoonstelling in Berlijn sieren met de titel (I've Got You) Under My Skin. Yeo legt uit waarom hij voor Duitsland koos. "In dat land wordt op een ontspannen manier omgegaan met naaktheid, zonder dat het meteen met seks in verband wordt gebracht of er moord en brand wordt geschreeuwd. Ik vind het heel knap en moedig van Sienna om zich compleet bloot te geven. Het toont ook haar grote zelfvertrouwen. Ik ken heel wat bekende vrouwen die tijdens hun negen maanden zwangerschap vooral proberen om zichzelf en zeker hun lichaam zoveel mogelijk weg te steken."

Vanity Fair
In het puriteinse Amerika, het geboorteland van Miller, ligt naaktheid natuurlijk veel gevoeliger. 22 jaar geleden oogstte een hoogzwangere Demi Moore een storm van protest toen ze naakt poseerde op de cover van Vanity Fair. Twee jaar geleden deed Monica Bellucci het haar gedeeltelijk na (zie foto onderaan)."Ook nu nog zijn er bepaalde delen van de maatschappij die zich ongemakkelijk voelen bij een naakte zwangere vrouw", zegt Yeo. "Je ziet nog altijd maar heel zelden dit soort beelden."

07-11-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cameron Diaz liep een blauwtje bij Robert Pattinson"

"Cameron Diaz liep een blauwtje bij Robert Pattinson"

http://oi50.tinypic.com/344y1qg.jpg

Als we de geruchten mogen geloven, is actrice Cameron Diaz erg geïnteresseerd in Robert Pattinson. Ooggetuigen zagen namelijk hoe ze hem vorige week probeerde te versieren op een gala-avond. Robert hapte echter niet toe en heeft alleen nog oog voor zijn Kristen Stewart.


"Cameron was nogal duidelijk", zegt één van de drie getuigen die zag hoe de 40-jarige actrice haar 26-jarige collega probeerde te versieren. "Cam zat bij het diner naast Rob. Ze raakte zijn arm aan, gebruikte haar grote Cameron-lach bij alles wat hij zei en deed hard haar best. Hij was beleefd, maar hapte niet toe."

Robert heeft duidelijk alleen nog oog voor Kristen Stewart, met wie hij sinds september opnieuw een koppel vormt, nadat zij hem bedroog.

Twee dagen voor de versierpoging van Cameron werd op een concert nog duidelijk dat Robert en Kristen niet van elkaar kunnen afblijven. "Ze waren onafscheidelijk en kusten elkaar passioneel. Het was alsof je keek naar één van hun films", aldus een concertganger. "Rob grijnste de hele tijd." Pech voor jou, Cameron!

07-11-2012 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres K's Choice vervolgt loopbaan bij brandweer

Zangeres K's Choice vervolgt loopbaan bij brandweer

Om K's Choise te beluisteren druk op de foto.




Sarah Bettens, die in de jaren negentig bekendheid verwierf als zangeres van K's Choice, heeft haar carrière een opvallende wending gegeven door bij de brandweer te gaan. Dat zei de 40-jarige Bettens gisterenavond in het tv-programma Café Corsari.


Met haar vriendin Steph en twee kinderen is Bettens (40) al jaren woonachtig in de Amerikaanse staat Tennessee. Op televisie zei ze dat het in de Verenigde Staten aanmerkelijk eenvoudiger is om een nieuwe carrière te beginnen dan in België.

Broer Gert
De afgelopen 20 jaar oogstte Bettens vooral in Nederland en België groot succes met K's Choice, de band die ze met haar broer Gert had opgericht. De groep maakte naam als belangrijke festivalact en scoorde in het alternatieve circuit een hit met het nummer 'Not an Addict'. Bettens werkte samen met tal van andere bands, waaronder het Nederlandse The Scene en Bløf.
.

07-11-2012 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop online te vroeg: wachtende Hobbit-fans grijpen naast kaartje

Verkoop online te vroeg: wachtende Hobbit-fans grijpen naast kaartje

http://oi47.tinypic.com/2upd9xy.jpg

Een grote groep Hobbit-fans die in de rij stonden bij een bioscoop in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington om de film The Hobbit als eerste ter wereld te kunnen zien, moest afdruipen nadat de online kaartverkoop twee minuten te vroeg was begonnen. Via internet bleek de voorstelling in een mum van tijd uitverkocht.


Het ging om kaartjes voor de eerste publieksvertoning van The Hobbit: An Unexpected Journey op 12 december om middernacht, twee weken nadat de film in Wellington in aanwezigheid van regisseur Peter Jackson en tal van andere sterren zijn officiële wereldpremière beleeft. De bioscoop heeft zijn excuses aangeboden voor de gang van zaken, maar zegt dat er nog genoeg kaartjes over zijn voor de andere voorstellingen.

Tolkien Society
Heel wat fans die urenlang hadden staan wachten, zijn lid van de Tolkien Society New Zealand. Een woordvoerder van regisseur Jackson heeft intussen laten weten dat hij er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat ze hun voorstelling alsnog krijgen, "misschien wel een minuut of twee eerder dan alle anderen".

07-11-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Josje: "Ik betrapte haar met een andere man"

Ex van Josje: "Ik betrapte haar met een andere man"

Om K3 te beluisteren druk op de foto.


.

De relatie tussen acteur/presentator Levi van Kempen en Josje Huisman eindigde nadat de acteur de K3-ster betrapte met een andere man. Josje had na de breuk een relatie met Gert Verhulst.

"Nee, ik heb haar niet met Gert betrapt, maar meer wil ik er niet over zeggen", zei Levi aan het Nederlandse weekblad Story.

"Ondanks alles blijf ik Josje trouwens een fantastische vrouw vinden. De breuk was ontzettend heftig. In eerste instantie dacht ik dat ik er snel overheen zou zijn. Niet dus. Man, wat deed het pijn."

Na haar korte relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst, vond Josje opnieuw liefde bij Johnny de Mol.

07-11-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stallone en De Niro vechten om Kim Basinger

Stallone en De Niro vechten om Kim Basinger

http://oi46.tinypic.com/2qa5vgn.jpg

Kim Basinger gaat in de film 'Grudge Match' de vrouw spelen voor wie boksers-op-rust Sylvester Stallone en Robert De Niro nog eens in de ring willen stappen.

De film wordt geregisseerd door Peter Segal, het script is van de hand van Tim Kelleher.

Oscarwinnares Kim Basinger speelt ook een bijrol in 'The Third Person', een film over drie relaties in drie steden. Basinger zal daarin de echtgenote van Liam Neesons personage spelen.

In 2002 speelde Basinger, inmiddels 58, naast rapper Eminem in de film '8 Mile'. Ze speelde toen de rol van Eminems alcoholverslaafde moeder.

06-11-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze celebrity's scharen zich achter Obama

Deze celebrity's scharen zich achter Obama

http://oi45.tinypic.com/2h5p5ir.jpg

Terwijl Obama tijdens zijn campagne in Madison (Wisconsin) vergezeld wordt door Bruce Springsteen, stuurt de president nog een resem celebrity's op pad die een goed woordje voor hem komen doen.


Bruce Springsteen vloog met de Air Force One mee, om even later een optreden te geven tijdens Obama's campagne in Madison. Mariah Carey en Ricky Martin vergezellen First Lady Michelle Obama in Florida.

Anne Hathaway en Scarlett Johansson geven vandaag radio-interviews om hun steun aan de president te betuigen, terwijl Chris Rock en Samuel L. Jackson hetzelfde doen bij de Afro-Amerikaanse radiostations.

Kate Walsh en Zachary Quinto gingen dan weer van deur tot deur in de swing states, en Neil Diamond nam gisteren vrijwillig plaats in het Obama-callcenter in LA.

En dat is slechts het topje van de ijsberg. The Hollywood Reporter bemachtigde een lijst van maar liefst 181 celebrity's (waaronder Hollywoodsterren, publieke figuren, politici en mediagezichten) die op pad gaan om de president een verlengd verblijf in het Witte Huis te geven.

Zo gaat de cast van 'It's Always Sunny in Philadelphia' van deur tot deur in de Amerikaanse deelstaat Wisconsin, treedt Stevie Wonder op in Ohio, en vergezelt ook Jay-Z de president en Springsteen in Ohio.

06-11-2012 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budweiser wil niet in nieuwe film met Denzel Washington als drankzuchtige piloot

Budweiser wil niet in nieuwe film met Denzel Washington als drankzuchtige piloot

http://oi48.tinypic.com/123bn84.jpg

Drankenfabrikant Anheuser-Busch wil dat de naam van zijn bier Budweiser wordt geschrapt uit 'Flight', een nieuwe film waarin Denzel Washington een drankzuchtige piloot speelt. Het bedrijf liet maandag weten daartoe een eis te hebben ingediend bij filmmaatschappij Paramount Pictures.


In één scène is het logo van Budweiser in beeld terwijl Washingtons karakter Whip Whitaker er, gezeten achter de stuurknuppel, een flinke slok van neemt.

Geen toestemming
In de film komen tal van andere drankmerken in beeld. De hoofdpersoon drinkt veel wodka. Drankenfirma William Grant & Sons, in de Verenigde Staten de distributeur van het wodkamerk Stolichnaya, zegt dat de filmmakers geen toestemming hebben gevraagd om het label in de film op te nemen, en dat ze die ook niet hadden gekregen als ze dat wel hadden gedaan. Een woordvoerder van regisseur Robert Zemeckis verwees verzoeken om commentaar maandag door naar filmmaatschappij Paramount. Die heeft nog niet gereageerd.

Artistieke relevantie
Het lijkt onwaarschijnlijk dat de makers hun boekje te buiten zijn gegaan. Er zijn verschillende juridische uitspraken waaruit blijkt dat merken vrijelijk in films mogen worden gebruikt, zolang er sprake is van enige artistieke relevantie.

06-11-2012 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portier bewerkt dronken Sam Worthington met pepperspray

Portier bewerkt dronken Sam Worthington met pepperspray

http://oi45.tinypic.com/2mhfpj8.jpg

Een dronken Sam worthington is afgelopen weekend aangehouden door de politie. Er kwam pepperspray aan te pas om de weerspannige acteur in bedwang te houden.


De ster uit de films Avatar en Clash of the Titans ging volgens entertainmentwebsite TMZ door het lint nadat hem de toegang tot een restaurant in de Amerikaanse stad Atlanta geweigerd werd omdat hij te diep in het glas gekeken had.

Hij zou de portier twee maal hebben geduwd tijdens het incident waarop de bewaker pepperspray bovenhaalde. De 36-jarige acteur werd door de portier in de boeien geslagen in afwachting van de komst van de arm der wet.

Sam worthington vertoeft momenteel in Atlanta voor de opnames van Ten, waar ook Arnold Schwarzenegger een rol in speelt.

06-11-2012 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa Joan Hart belaagd via Twitter na steun voor Romney

Melissa Joan Hart belaagd via Twitter na steun voor Romney

http://oi45.tinypic.com/2ns9jf5.jpg

Actrice Melissa Joan Hart heeft via Twitter haar steun uitgesproken voor presidentskandidaat Mitt Romney. In de VS is het de gewoonte dat beroemdheden een politieke kleur bekennen, meestal voor Obama zoals Katy Perry en Sharon Stone al openlijk deden. Melissa Joan Hart maakte een andere keuze, wat leidde tot een heuse Twitterdiscussie.


De actrice waarschuwde haar volgers gisteren dat aar tweets een politiek karakter konden krijgen. Kort daarna maakte ze haar eigen kleur bekend met de tweets: 'Vul aan: Republikein zijn in Hollywood is als...' en 'Ik kan niet te politiek worden in enkel 140 karakters, maar voor wie het vraagt: ik stem op Mitt Romney en Paul Ryan'.

De moeder van drie was zich toen al bewust dat ze haar nek uitstak: "Ik zal misschien veel volgers verliezen vandaag", schreef ze. Net als: "Wow, 15.000 volgers erbij. Waarschijnlijk om me uit te schelden maar toch: welkom jongens en meisjes!"

Even later was ze minder optimistisch: "Ik ben waarschijnlijk een paar jobs verloren in Hollywood door mijn politiek standpunt. Zielig dat de tolerante linkse net niet tolerant zijn!"

"Dus, ik mag kiezen voor een abortus maar niet om te stemmen voor wie ik wil?"

06-11-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!