Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse actrice Will van Kralingen (61) overleden

Nederlandse actrice Will van Kralingen (61) overleden

http://oi47.tinypic.com/2s7jn1i.jpg

Will van Kralingen is op 61-jarige leeftijd overleden. De Nederlandse actrice overleed vanmorgen aan de gevolgen van kanker in het ziekenhuis van Amsterdam.


De actrice speelde haar laatste rol in de speelfilm 'De Goede Dood', genoemd naar het gelijknamige bekroonde toneelstuk. Tijdens de opnames daarvan in 2011 was Van Kralingen al ziek. Na deze draaiperiode was acteren voor haar niet langer mogelijk.

Will van Kralingen speelde opzienbarende rollen in verschillende dramaseries voor tv, zoals 'Het Wassende Water', 'De Zomer van '45' en 'Het jaar van de Opvolging'. Meer recent speelde ze in 'Hartslag' en 'Flikken Maastricht'.

In 2007 ontving Will van Kralingen de Theo d'Or, de toneelprijs voor beste actrice. Ze kreeg de prijs voor haar rol van Elisabeth in het toneelstuk 'Maria Stuart' bij het Nationale Toneel. Een Gouden Kalf kreeg ze in 1995 voor haar rol in de speelfilm 'Havinck'. Een tweede Gouden Kalf won ze voor haar rol in de telefilm 'Storm in mijn hoofd' (2001) van regisseur Frans Weisz.

10-11-2012 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delphine Boël opent nieuwe tentoonstelling vol "blabla"

Delphine Boël opent nieuwe tentoonstelling vol "blabla"

http://oi47.tinypic.com/10zpr1z.jpg

Kunstenares Delphine Boël heeft vandaag in Antwerpen een nieuwe tentoonstelling van haar werk geopend. De expo is getiteld 'Talking to the deaf' en kan, net als vele van de werken, geïnterpreteerd worden als een vermeende verwijzing naar haar status als de buitenechtelijke dochter van koning Albert II. Die mogelijke ondertoon maakt Boël echter nooit expliciet.


Boël zelf noemt haar werk "blij verdriet". De schilderijen en neons laten haar naar eigen zeggen toe om onprettige ervaringen en pijnlijke gebeurtenissen om te zetten in iets positiefs. "Je zou mijn werk zelfs therapeutisch van aard kunnen noemen, voor mezelf en hopelijk ook voor anderen", aldus de kunstenares. "Ik wil de mensen een goed gevoel over zichzelf geven en tonen dat ze niet alleen zijn."

Een terugkerend thema in de schilderijen is het gebruik van het woord "blabla", vaak in eindeloos lange zinnen na elkaar geschreven in de achtergrond van de schilderijen. "Dat is een soort van allergische reactie op de macht van roddels en geruchten. 'Blabla' is nonsens, holle woorden", zegt Boël. "Als ik - zeker op grote canvassen - opnieuw en opnieuw 'blabla' begin te schrijven, kom ik in een soort van trance die me rust geeft van alle nonsens die zich rondom mij en in de wereld afspeelt."

"Talking to the deaf" loopt van 11 november tot 2 december in de galerij Wo-Men in Fine Art, nabij het Antwerpse Conscienceplein. De tentoongestelde werken worden ook te koop aangeboden.

10-11-2012 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot 400.000 euro voor buitenlandse films in Vlaanderen

Tot 400.000 euro voor buitenlandse films in Vlaanderen

http://oi50.tinypic.com/33oi6wg.jpg

Buitenlandse filmproducties die in Vlaanderen neerstrijken, kunnen daar voortaan tot 400.000 euro voor krijgen. De aanmoediging van de Vlaamse regering werd goedgekeurd door de Europese Commissie.


Buitenlandse filmcrews tonen steeds meer interesse voor Vlaanderen. Zo draaide Lars von Trier dit jaar een groot deel van 'The Nymphomaniac' in Gent en streken BBC en HBO neer in Nieuwpoort voor hun gezamenlijke productie 'Parade's End'.

De Vlaamse regering wil die trend graag aanmoedigen en lanceert daarom het fonds 'Screen Flanders'. In Brussel en Wallonië bestaan dergelijke investeringsfondsen al langer.

'Screen Flanders' krijgt jaarlijks 5 miljoen euro ter beschikking, te verdelen over verschillende producties met een maximum van 400.000 per film. De productie dient wel minimum 250.000 euro te besteden en kan dan voor elke uitgegeven euro tot één euro steun krijgen. Als de film het goed doet aan de kassa kan Vlaanderen het bedrag terugverdienen.

Een cultureel en economisch samengestelde jury beoordeelt de projecten en maakt een rangschikking onder supervisie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

De maatregel is bedoeld voor films van minstens 60 minuten, fictie, documentaire of animatie.

10-11-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore wordt 50 en bezoekt antiverouderingskliniek

Demi Moore wordt 50 en bezoekt antiverouderingskliniek

http://oi49.tinypic.com/24y8vie.jpg

Het lijkt erop dat niet alleen goede genen aan de basis liggen van Demi Moore's jeugdige uiterlijk. De actrice, die zondag vijftig wordt, bracht deze week namelijk een bezoek aan een kliniek in Los Angeles, gespecialiseerd in huidverzorging en antiverouderingstechnieken.


Een populaire behandeling in de kliniek is 'Whole Body Cryotherapy' (WBC), waarbij ijskoude lucht op het lichaam van de klant wordt geblazen. De huid zou zo meer collageen produceren, verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van ons vel.

De koude doet het lichaam ook spontaan opwarmen, waardoor per sessie 500 tot 800 calorieën kunnen worden verbrand, schrijft de Britse website Daily Mail.

Of Moore zich tot dergelijke behandeling liet verleiden, is onbekend. We gunnen haar alvast de nodige 'quality time'. De Amerikaanse heeft er immers een turbulent jaar op zitten: ze scheidde van acteur Ashton Kutcher en belandde in een ontwenningskliniek.

10-11-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboymodel Jenny McCarthy had seks met boom

Playboymodel Jenny McCarthy had seks met boom

http://oi45.tinypic.com/1i29dw.jpg

"Ik was ooit eens zo high dat ik seks probeerde te hebben met een boom." Dat schrijft Playboymodel Jenny McCarthy in haar autobiografie 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic'. De blondine had toen samen met enkele vriendinnen ecstacy geslikt en al haar kleren uitgetrokken op een strand.

Op een gegeven moment begon ze echter haar evenwicht te verliezen en zocht ze steun bij moeder natuur. "De textuur van die boom voelde zo goed dat ik er met mijn hoofd en borsten begon over te wrijven. Eigenlijk stond ik dus die stam te neuken."

Contact met God
De situatie liep verder uit de hand, in die mate zelfs dat de gedrogeerde vriendinnen in paniek schoten en hulp wilden zoeken. "Maar ik was blijkbaar nog de enige die besefte dat we naakt waren. Dat leek me dus geen goed plan. In plaats daarvan stelde ik voor om terug te keren naar het strand en onze kleren aan te trekken", aldus de ex van Jim Carrey.

McCarthy maakt zich in het boek ook sterk dat ze eens rechtstreeks contact had met God. Wat die haar te vertellen had, beviel haar echter niet. "'Domme blondjes in de gevangenis', bleef die zangerige stem maar in mijn nek hijgen. Dat moet een idee van God geweest zijn om me te straffen voor mijn levensstijl." De 40-jarige McCarthy is momenteel single en is daar naar verluidt ook tevreden mee.

10-11-2012 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michaël R. Roskam krijgt nieuwe Hollywood-opdracht

Michaël R. Roskam krijgt nieuwe Hollywood-opdracht

http://oi45.tinypic.com/2n8o1uq.jpg

De Belgische regisseur Michaël R. Roskam heeft opnieuw een aanbieding gekregen uit Hollywood. Hij mag de speelfilm 'Animal Rescue' regisseren. Mogelijk kunnen de opnames nog voor het einde van de winter starten. Acteur Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises) wordt getipt voor de hoofdrol.


De regisseur is "aangenaam verrast" dat Fox Searchlight Pictures hem uiteindelijk vroeg om 'Animal Rescue' te regisseren. Onder meer George Clooney, Sean Penn en Alexander Payne hadden ook interesse getoond voor het project.

De film is gebaseerd op een kortverhaal van Dennis Lahane, die ook al onder andere 'Mystic River' en 'Shutter Island' schreef. "Animal Rescue" draait rond een barman die een puppy uit een vuilnisbak redt en hierdoor het doelwit wordt van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Tegelijkertijd bevindt hij zich temidden van een complot in de door de maffia gecontroleerde bar waar hij werkt.

Pilootaflevering
Roskam kreeg al verschillende aanbiedingen uit Amerika nadat zijn film 'Rundskop' een Oscarnominatie in de wacht had gesleept. Zo werkt hij aan een pilootaflevering van 'BudaBridgeBitch', een nieuwe serie van de Amerikaanse betaalzender HBO. Hij superviseert ook de scriptontwikkeling van de speelfilm 'The Tiger'.

"Deze manier van werken is typisch voor Hollywood: iedereen werkt gewoon aan verschillende projecten tegelijk, omdat er nu eenmaal geen garanties zijn. Inzetten op meerdere paarden is schering en inslag. En dan nog is het niet zeker dat je wint", aldus Roskam in een persbericht. In eigen land superviseert de regisseur nog de scriptontwikkeling van 'Le fidèle'.

10-11-2012 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss en Rihanna samen uit de kleren

Kate Moss en Rihanna samen uit de kleren

http://oi45.tinypic.com/14n21x.jpg

Als u er nog zou aan twijfelen: Kate Moss en Rihanna zijn heel goede vriendinnen. Speciaal voor het Amerikaanse modeblad 'V Magazine' gingen ze zelfs volledig uit de kleren.

Rihanna is zo blij met de beelden dat ze twee foto's op Twitter plaatste. Op het eerste plaatje is Kate naakt en draagt Riri zwarte lingerie. Bij de tweede foto zijn de rollen omgedraaid. Volgens Fashionnewz zijn er ook beelden in omloop waarbij zweepjes en andere verleidelijke poses niet achterwege worden gelaten.

09-11-2012 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jermaine wil geen Jackson meer zijn

Jermaine wil geen Jackson meer zijn

Om The Jacksons te beluisteren druk op de foto.


.

Jermaine Jackson, die met The Jacksons vanavond voor het eerst op het podium van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis staat, heeft een aanvraag ingediend om zijn familienaam te laten veranderen in 'Jacksun'. In de gerechtsdocumenten voert Jermaine "artistieke redenen" aan, zonder echter uit te wijden daarover.

Het verzoek is nog niet goedgekeurd, er is wel een hoorzitting gepland op 22 februari volgend jaar.

09-11-2012 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon voor het eerst op stap met zoontje Tennessee

Reese Witherspoon voor het eerst op stap met zoontje Tennessee

http://oi46.tinypic.com/6rrnl0.jpg

De actrice Reese Witherspoon (37) en haar zes weken oude zoontje Tennessee James Toth zijn in Californië voor het eerst in het openbaar gespot. De boreling zag het levenslicht op 27 september in Santa Monica, Los Angeles.

De snoezige Tennessee is Reese's eerste kind met manlief Jim Toth, waarmee ze twee jaar samen is. Ava (13) en Deacon (9) zijn haar kinderen uit een vorig huwelijk, met acteur Ryan Phillippe.

09-11-2012 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Picasso levert 32,5 miljoen euro op

Schilderij Picasso levert 32,5 miljoen euro op

http://oi49.tinypic.com/28l9l3s.jpg

Een schilderij van Pablo Picasso is voor 41, 5 miljoen dollar (zo'n 32,5 miljoen euro) onder de hamer gegaan bij het veilinghuis Sotheby's in New York. 'Nature morte aux tulipes' is een portret van Picasso's geliefde dat hij in 1932 heeft gemaakt.

De veiling van impressionistische en moderne kunstwerken, met in totaal negen werken van de Spaanse kunstschilder, leverde uiteindelijk 163 miljoen dollar op. Dat lag onder de verwachtingen. Voor de veiling werd de opbrengst op 170 miljoen dollar geschat.

09-11-2012 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna: "Ik spreek niet meer af met Chris Brown"

Rihanna: "Ik spreek niet meer af met Chris Brown"

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.

Rihanna en Chris Brown vormen niet langer een stel. Tijdens een interview via Facebook verklaarde de zangeres dat ze niet langer afspreken, maar het wel nog goed met elkaar kunnen vinden. "Wat er nog komt, zal de toekomst uitwijzen. Dit behoort eigenlijk tot mijn privéleven. Wat muziek betreft deel ik zoveel mogelijk met mijn fans, maar dit kleine stukje zou ik nog graag voor mezelf houden."

Vorige maand verklapte Chris dat hij zijn relatie met Karrueche Tran opgegeven had om zich te focussen op de vriendschap met Rihanna. Vermoed werd dat ze zich opnieuw officieel zouden verzoenen als haar nieuwe album voorgesteld zou worden.

Halloweenfeestje
De laatste tijd werd het duo weer vaak samen gespot. Zo dook Brown nog op tijdens Rihanna's Halloweenfeestje in Los Angeles. Het paar brengt ook een duet op haar nieuwe album Unapologetic, dat op 19 november voorgesteld zal worden.

Woensdagavond mengde Riri zich zelfs in de Victoria's Secret-debatten, al lijkt ze daar een complex aan overgehouden te hebben. "Ik moet duidelijk weer gaan sporten, nu ik die meisjes gezien heb. Terwijl ik aan het zingen was, moest ik constant mijn buik intrekken."

09-11-2012 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Jimmy Savile's chauffeur verdacht van verkrachting

Ook Jimmy Savile's chauffeur verdacht van verkrachting

http://oi49.tinypic.com/i6y3j8.jpg

Een voormalige chauffeur en huisgenoot van Jimmy Savile, de inmiddels overleden BBC-ster die beschuldigd wordt van grootschalig misbruik van minderjarigen, is opgepakt. Tegen de man lopen diverse aanklachten wegens verkrachting van minderjarigen in de jaren zestig.


De 71-jarige Ray T. wordt verdacht van drie verkrachtingen. De slachtoffers hebben nu pas aangifte gedaan, vermoedelijk door de grote media-aandacht voor het misbruik van Savile. De politie van Manchester haastte zich erbij te zeggen dat de zaken van de voormalige vrienden niets met elkaar te maken hebben.

T. was in de jaren zestig zowel dj, chauffeur als sidekick van Savile. Ze deelden een flat in Salford, zo schrijft The Daily Mail. Later werd hij dj voor Radio Caroline.

09-11-2012 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker ex-Miss België Virginie Claes krijgt geen straf

Stalker ex-Miss België Virginie Claes krijgt geen straf

http://oi46.tinypic.com/10ejvr7.jpg

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een 53-jarige man uit Nieuwerkerken opschorting van straf voor vijf jaar verleend wegens stalking van twee vrouwen, onder wie ex-Miss Limburg en ex-Miss België Virginie Claes. Het andere slachtoffer is de uitbaatster van een massagesalon in het Genkse. De feiten speelden zich af in 2009 en 2010.


De man was gedurende twaalf jaar gevechtspiloot bij de luchtmacht en begon nadien een bedrijf dat cameraproducties verzorgde. Zo kwam hij in contact met Virginie Claes. Na herhaalde contacten had de man blijkbaar bepaalde verwachtingen, waarna hij haar begon te belagen.

Op het andere slachtoffer had hij een oogje, maar ook die verhoopte relatie liep af op een sisser. De man werd verdacht van het aanmaken van valse Facebook- en Netlogprofielen voor de vrouw uit het Genkse, waarin hij de vrouw met haar werk beledigde en haar in een slecht daglicht plaatste. In sms-berichten uitte hij bedreigende taal ten opzichte van de vrouw en haar kind. Hij maakte gebruik van valse e-mailadressen en van anonieme nummers.

Het gsm-toestel van de man is verbeurd verklaard. Het slachtoffer uit Genk kreeg 720 euro schadevergoeding toegewezen. De gerechtskosten bedragen 391 euro. De rechtbank heeft de burgerlijke belangen aangehouden voor het geval Virginie Claes nog een schadeclaim zou indienen.

09-11-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm dumpt 'Voor de Show' en werkt aan nieuw programma

Vtm dumpt 'Voor de Show' en werkt aan nieuw programma

http://oi46.tinypic.com/2vcjara.jpg

Vtm zendt in het voorjaar van 2013 een nieuw programma uit tussen 18.15 en 19.00 uur. Dat houdt in dat op 21 december 2012 de laatste aflevering van het mediamagazine "Voor de Show" op de buis komt, meldt de zender. Wat het nieuwe programma wordt, maakt vtm later bekend.


"Ik wil onze presentatoren Bram en Katja en de hele ploeg van 'Voor de Show' bedanken voor de afleveringen die we elke weekdag live te zien krijgen", aldus An Rydant, netmanager bij vtm. "Onze beslissing doet niets af aan hun prestaties. We bekijken nu hoe we de ploeg van 'Voor de Show' kunnen inzetten voor andere programma's."

Rydant meldt dat intussen hard gewerkt wordt aan het nieuwe vooravondprogramma. "Wat het juist wordt, zullen we later bekendmaken. Het zal in elk geval een ander genre zijn dat we in die uurschijf zullen programmeren."

Vanaf maandag 24 december zendt vtm om 18.15 herhalingen van "EHBL" (Eerste Hulp bij Linkerhanden) met Tess Goossens uit. Vanaf het voorjaar komt dan het nieuwe programma voor "Het Nieuws" van 19.00 uur op de buis.

09-11-2012 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga enkel met voetbalshirt op balkon

Lady Gaga enkel met voetbalshirt op balkon

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.

Nieuwe dag, nieuwe bezienswaardigheid in Rio: Lady Gaga begroette vanop haar hotelbalkon de fans, enkel en alleen gehuld in een voetbalshirt van de Brazilianen. Met een opgehangen spandoek zette de 26-jarige zangeres nog eens haar liefde voor de carnavalstad in de verf.

Gisteren verscheen Gaga op diezelfde plek nog in een spannend bikinitopje. Sterker nog: op een gegeven moment diende ze de hulp van een kokosnoot in te roepen om haar borsten af te schermen.

De dapperen die de nacht aan haar hotel doorbrachten, werden beloond met pizza. "Het lijkt wel alsof ik vannacht met jullie geslapen heb. Telkens als ik wakker werd, kon ik jullie horen schreeuwen", twitterde ze.

Daarna toonde de excentrieke ster haar goed hart door de kinderen in de sloppenwijk met een bezoekje te vereren. "We hebben zelfs voetbal gespeeld, te gek gewoon. Dit was de beste dag van mijn leven. Rio, je hebt mijn hart in vuur en vlam gezet", liet ze nog weten.

09-11-2012 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Amber Heard flirten tegen de sterren op

Johnny Depp en Amber Heard flirten tegen de sterren op

http://oi50.tinypic.com/35a5dae.jpg

Ze hielden maandenlang de lippen stijf op elkaar, maar nu zouden Johnny Depp en Amber Heard hun relatie niet langer verbergen. Het koppel werd namelijk al hevig flirtend gespot tijdens een avondje uit in AV Nightclub in Los Angeles.


"Ze zagen er erg flirterig uit en ze zaten heel dicht tegen elkaar aan. Ze waren voortdurend tegen elkaar aan het praten", verklapt een insider aan de New York Post.

Eerder deze maand raakte bekend dat Depp alles uit de kast moest halen om Amber Heard terug te winnen. Dat deed hij door haar elke dag te overladen met zelfgeschreven liefdesgedichten en een bos rozen. Heard zette een paar maanden geleden namelijk een punt achter haar relatie met de 49-jarige acteur omdat ze moeite had met de media-aandacht die hun romance kreeg.

Depp kondigde in juni aan dat zijn relatie met Vanessa Paradis, de moeder van zijn twee kinderen, op de klippen was gelopen.

08-11-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga doneert een miljoen voor herstel New York

Lady Gaga doneert een miljoen voor herstel New York

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.

Lady Gaga tast diep in de buidel voor het herstel van New York na superstorm Sandy. De zangeres heeft gisteren via haar blog bekendgemaakt dat ze een miljoen dollar aan het Rode Kruis doneert.

De in New York geboren Gaga schrijft dat ze zonder New York, een stad die zwaar beschadigd raakte door de storm, niet de vrouw zou zijn geworden die ze nu is. "New York is genadeloze ambitie, een drijfveer om te slagen."

De excentrieke zangeres bedankte New York voor de levenskracht die de stad haar heeft gegeven. "Ik help nu die van jou weer op te bouwen."

08-11-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil na echtscheiding opnieuw trouwen én een gezin starten

Kim Kardashian wil na echtscheiding opnieuw trouwen én een gezin starten

http://oi50.tinypic.com/2vc9fua.jpg

Kim Kardashian is vastberaden om oud te worden met Kanye West, maar daarvoor moet ze eerst het hoofdstuk 'Kris Humphries' afsluiten. De realityster wil haar echtscheiding daarom zo snel mogelijk afronden. Kim is namelijk nog steeds officieel getrouwd met de basketter.


Hoewel haar scheiding van de Brooklyn Nets-basketter maar blijft aanslepen, laat Kim de moed niet zakken. "Ik voel me zelfzekerder en een pak wijzer na al deze jaren", legt de 'Keeping Up With The Kardashians'-ster uit. "Het is alsof je plots ergens terecht komt en je precies weet wat je wil."

Veel geduld
Maar wat wil ze dan precies? Volgens een vriend van Kim is dat heel simpel: trouwen met Kanye en daarna zo snel mogelijk een gezin starten. "Kim denkt dat ze zich gaan verloven en aan kinderen zullen beginnen van zodra de echtscheiding rond is", klinkt het. "Kanye heeft eigenlijk heel veel geduld."

"Kim wil zich pas verloven nadat alles fatsoenlijk is afgehandeld, zeker na alle kritiek die ze te slikken kreeg toen haar huwelijk met Kris op de klippen liep", gaat de kameraad verder. "Er zijn voorlopig geen trouwplannen. Kanye en Kim nemen hun tijd. Dat is de waarheid."

08-11-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste zoon groeit Victoria boven het hoofd

Oudste zoon groeit Victoria boven het hoofd

http://oi49.tinypic.com/23saio6.jpg

Brooklyn Beckham begint steeds meer op zijn vader te lijken. De oudste zoon van David en Victoria is al zo groot dat hij boven zijn moeder uitkomt. Tijdens een wandelingetje door Universal City, begin deze week, droeg Posh zowaar platte schoenen. Een zeldzame verschijning, aangezien ze bijna nooit zonder pumps de deur uitgaat.

Door haar keuze voor comfortabele schoenen wordt meteen duidelijk dat Brooklyn al een hele man is. Naast Brooklyn hebben Victoria en David nog drie kinderen: Romeo (10), Cruz (7) en dochter Harper (1). Zij gingen allemaal met hun moeder mee op pad.

08-11-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalistes Miss België poseren voor moskee en zorgen voor heisa in Marokko

Finalistes Miss België poseren voor moskee en zorgen voor heisa in Marokko

http://oi47.tinypic.com/b6tvdu.jpg

De finalisten van Miss België 2013, die momenteel samen in Marokko zijn, hebben in conservatieve kringen controverse veroorzaakt door schaarsgekleed te poseren voor de grote moskee Hassan II in Casablanca, de belangrijkste stad van het koninkrijk.


Op een van de foto's, maandag genomen en wijd verspreid op het internet en op sociale netwerken, staan tien van de miss-kandidates, die poseren in een kort rokje of short voor de beroemde moskee.

Onenigheid en instabiliteit
Het gebeuren viel niet in de smaak van de krant Attajdid, het persorgaan van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling, de regerende islamitische beweging. "Dat gedrag kan onenigheid en instabiliteit veroorzaken. Het is een aanval op gebedshuizen", schreef de krant, die zich bij monde van een advocaat afvroeg: "Wie heeft de toestemming gegeven aan deze jonge meisjes om zo voor de moskee te poseren?". Volgens hem "moet het ministerie van Binnenlandse Zaken een onderzoek openen".

As-Sabah, een krant met de reputatie dicht bij het bedrijfsleven te staan, speelt het liever ironisch, met de titel "Missen in wonderland". "Het is een storm in een glas water. Allah houdt van schoonheid en er is niets mis met mooie jongeren die poseren voor een grote moskee", luidt het oordeel.

Excuses
Gecontacteerd door AFP zegt de voorzitter van het nationale comité van Miss België, Darline Devos, de emoties te begrijpen.

"Ik bied mijn excuses aan. (...) het was niet onze bedoeling te choqueren. Het was spontaan", verklaarde ze. Op Marokkaanse nieuwswebsites, waar de foto's honderden commentaren losweekten, verborgen sommigen hun woede niet. "Ik ben verontwaardigd door de foto's die raken aan onze identiteit en onze religie", protesteerde één van hen op de website hespress.com, de meest gelezen nieuwssite van Marokko.

De twintig finalistes zijn een week in Marokko om hun verkiezing in januari voor te bereiden. Ze besteden hun tijd aan fotoshoots en toeristische uitstapjes.

08-11-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!